Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-18, 20:51   #1801
yellowsunshine
Zadomowienie

Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

Cytat:
Napisane przez Rebelious Pokaż wiadomość
exactly! dokładnie tak było

zwracała się tak do niego w komentarzach na nk, śmiechu warte po prostu "psiapsiółku ty mój hehehehehe"
hahahah, pozdrawiam tą koleżankę naprawdę
Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
moj mial niby jechac do krk. ale w sumie to nie wiem co sie dzieje. ma tel wylaczony. ale bedzie jazda jak sie odezwie...

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

yellow moj ex pisze ze nie moge przestac z nim pisac.. to jakas paranoja. ja naprawde uwazam ze on jest psychiczny i lubi dobijac innych.

albo naprawde sie stesknil?
Myszunia ... odetnij się od niego. czy się stęsknił, czy ma problemy, nie ma prawa Cie jakos szantazowac ! możliwe ze tylko Cie tak straszy, a co do stęsknienia się to co Cię to obchodzi ?! O N C I E S K R Z Y W D Z I Ł. zapomnij o nim raz na zawsze ! Wiem ze to czasami niełatwe, ale tj pisalam, dla twojego dobra.
yellowsunshine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 21:00   #1802
kamila2006
Zakorzenienie

niech mi gtos powie co sie stalo u Choelrki?! czym ja tż zawiodl bo nie moge znalezc a wyczytałam

Moj tż odezwał sie dzis po raz pierwszy o....18 ! nie bylam zla uczylam sie on zadzwonil przeprosil ze sie nie odzywal ale byl na robocie na jakiejs wsi i nie mial zasiegu. znow robil nadgodziny. pytam po co mu to a on "musze jakos na ten piersionek zarobić" hahahaha słodziak

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 21:07   #1803
Myszunia19
Zakorzenienie

Yellow jestes kochana. wiem z e musze sie od niego odciac ale to nie moja wina ze czasem takie mysli nachodza...
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 21:09   #1804
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
niech mi gtos powie co sie stalo u Choelrki?! czym ja tż zawiodl bo nie moge znalezc a wyczytałam

Moj tż odezwał sie dzis po raz pierwszy o....18 ! nie bylam zla uczylam sie on zadzwonil przeprosil ze sie nie odzywal ale byl na robocie na jakiejs wsi i nie mial zasiegu. znow robil nadgodziny. pytam po co mu to a on "musze jakos na ten piersionek zarobić" hahahaha słodziak
Zataił przede mną to, że był na ściance wspinaczkowej z bratem i jego współlokatorką, o której po pijaku mówił, że ma świetny tyłek, i która to panienka gania w samych majtkach i t-shircie u nich w mieszkaniu. Powiedział mi, że był tylko z bratem, i dopiero później się wydało. Więc chociaż nie byłam nigdy o nią zazdrosna to się wściekłam, bo on tam bywa dość często, i nagle zataja coś takiego.

I dodatkowo nie powiedział mi o tym, że wziął kredyt.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 21:15   #1805
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
Yellow jestes kochana. wiem z e musze sie od niego odciac ale to nie moja wina ze czasem takie mysli nachodza...
a boisz sie ze molgby sobie cos na przyklad zrobic jak przestaniesz z nim utrzymywac kontakt, prawda?
wiesz co, czasami (podkreslam czasami ) takie pseudo groźby koncza sie źle.. ale najczęściej to zwykłe gadanie, proba wskorania czegos.
mi chodzi o to, żebyś nie dała się dalej krzywdzić. Wiadomo, że kiedys skrzywdził Cie bardzo mocno, ale teraz sama się meczysz z czymś takim. To powazna sprawa niestety taki mezczyzna, ale nawet jesli ma jakis problem ze soba ( i mowie tutaj powaznie, nie w sposób wulgarny ) to musisz przede wszystkim zadbać także o swoje dobro. Ciagły kontakt z nim nie pozwala Ci zapomniec o tym co było. Co prawda nigdy za pewne do konca nie zapomnisz, ale mozesz to odlozyc daleko daleko w ciemny zakątek twojej głowy.
trzymaj się prosze

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Zataił przede mną to, że był na ściance wspinaczkowej z bratem i jego współlokatorką, o której po pijaku mówił, że ma świetny tyłek, i która to panienka gania w samych majtkach i t-shircie u nich w mieszkaniu. Powiedział mi, że był tylko z bratem, i dopiero później się wydało. Więc chociaż nie byłam nigdy o nią zazdrosna to się wściekłam, bo on tam bywa dość często, i nagle zataja coś takiego.

I dodatkowo nie powiedział mi o tym, że wziął kredyt.
a to moment, twoj TZ mieszka z bratem i ta wspollokatorka? czy tylko wtedy tam się spotkali
Stary 2010-01-18, 21:17   #1806
Myszunia19
Zakorzenienie

a moj TZ dalej sie nie odezwal... podjelam probe i napisalam "kochanie potrzebuje cie.." i na tym bedzie koniec
ja sie wiecej nie odezwe.
poza tym wiedzial ze mam dzis rozmowe o prace .
no chyba ze go znow dopadl atak choroby wiec nie moge go za to winic. ale to sie okaze.

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

yellow kochana, ja do niego nie pisze od kad sie kaplam ze to on do mnie na nk wypisuje. no i on ciagle blaga. ale boje sie ze to sie za chwile zmieni w jakies psychopatyczne zagrania. w dodatku nie moge porozmawiac z moim TZem bo hmmm podejrzewam ze znow ma atak choroby i lezy w domu i spi.
Stary 2010-01-18, 21:20   #1807
cholernarejestracja
Copyraptor

Yellow, namieszałam mój TŻ mieszka ze mną. Swojego brata odwiedzał dość często.

I kiedyś jak tam byliśmy na kalamburach, spora impreza, z 15 osób w mieszkaniu, a ona lata w majtach No ale nic nie mówiłam, trochę się z niej śmialiśmy. I w moje urodziny po pijaku przyznał, jaki ona to ma świetny ten tyłek. Ale wciąż nic nie mówiłam, no bo w końcu jeździł do brata. Ale jak zataił fakt, że ona też była na tej ściance wspinaczkowej, to się wkurzyłam i zaczęłam być podejrzliwa Zwłaszcza, że on mi otwarcie mówi, że ona mu się podoba.
Stary 2010-01-18, 21:24   #1808
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
a moj TZ dalej sie nie odezwal... podjelam probe i napisalam "kochanie potrzebuje cie.." i na tym bedzie koniec
ja sie wiecej nie odezwe.
poza tym wiedzial ze mam dzis rozmowe o prace .
no chyba ze go znow dopadl atak choroby wiec nie moge go za to winic. ale to sie okaze.

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

yellow kochana, ja do niego nie pisze od kad sie kaplam ze to on do mnie na nk wypisuje. no i on ciagle blaga. ale boje sie ze to sie za chwile zmieni w jakies psychopatyczne zagrania. w dodatku nie moge porozmawiac z moim TZem bo hmmm podejrzewam ze znow ma atak choroby i lezy w domu i spi.
a przepraszam, Twoj TZ jest ciezko chory ?
posłuchaj, wiec skoncz to dopoki właśnie nie robi się nachalny chorobliwie! sprobuj urwać w tym momencie kontakt. i nie w ten sposób, ze koniec kontaktu, on pisze a ty do niego " mówiłam Ci zebys juz nie pisał " tylko totalny brak słow, zero liter, zero zdań, zero odpowiedzi. Wytrzymaj tak troche nawet gdyby zawalał Cie wiadomosciami. i oby przestał. jesli zacznie zachowywac sie w gorszy sposób, np. bedzie po Ciebie przychodził gdzieś - musisz z kimś o tym porozmawiać poważniej. i wiesz, także pamietaj o tym, że jednak on ma swoją psychike, chyba nienajlepsza a wiadomo, ty też nie chciałabyś żeby on sobie coś złego zrobił. Ty w tym jesteś od wewnątrz, jeśli widzisz, że on potrzebuje pomocy, że boisz się że w jakiś sposób on nie da Ci się odsunąć - po prostu musisz kogoś powiadomić w jakiś sposób.
To jest sytuacja która ma sporo róznych wyjsc, jedne bardziej, drugie mniej negatywnie. Wiadomo ze ty chcesz dobrze i dla siebie i dla faceta. nie zyczysz mu pomimo wszystko, zeby zrobil sobie krzywde, z twojej przyczyny ( ale nie winy ! nie mozna obwiniac Cie za to, ze nie masz ochoty dluzej z nim rozmawiac ) ale chcesz i potrzebujesz swojego spokoju

Edytowane przez yellowsunshine
Czas edycji: 2010-01-18 o 21:27
Stary 2010-01-18, 21:24   #1809
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:

I kiedyś jak tam byliśmy na kalamburach, spora impreza, z 15 osób w mieszkaniu, a ona lata w majtach No ale nic nie mówiłam, trochę się z niej śmialiśmy. I w moje urodziny po pijaku przyznał, jaki ona to ma świetny ten tyłek. Ale wciąż nic nie mówiłam, no bo w końcu jeździł do brata. Ale jak zataił fakt, że ona też była na tej ściance wspinaczkowej, to się wkurzyłam i zaczęłam być podejrzliwa Zwłaszcza, że on mi otwarcie mówi, że ona mu się podoba.

i jak teraz wygladaja wasze relacje? mieszkacie razem i nie odzywacie sie? czy jak? wiem ze macie juz dluzszy staz. wiec na pewno to nie powod do radykalnych zmian. dla pocieszenia(?) powiem Ci ze moj tz tez kiedys mnie oklamal. powaznie zatail fakt wazny. potem sie wydalo...lekko nie bylo. ja wybaczylam.

Motywacja 100%

Stary 2010-01-18, 21:24   #1810
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
moj mial niby jechac do krk. ale w sumie to nie wiem co sie dzieje. ma tel wylaczony. ale bedzie jazda jak sie odezwie...

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

yellow moj ex pisze ze nie moge przestac z nim pisac.. to jakas paranoja. ja naprawde uwazam ze on jest psychiczny i lubi dobijac innych.

Zapomnij o takich głupotach, na pewno to nie to!! szuka ofiary i dlatemu Zrozumiano ?!
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 21:25   #1811
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:

ahh to już rozumiem i to co miałaś na mysli i całkowicie twoje nerwy sama nie dopuszczam zatajania tego typu spraw, a juz tymbardziej jak mówi, że ma świetny tyłek. a ogólnie co on na twoją reakcje?
Stary 2010-01-18, 21:28   #1812
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez yellowsunshine Pokaż wiadomość
a przepraszam, Twoj TZ jest ciezko chory ?
posłuchaj, wiec skoncz to dopoki właśnie nie robi się nachalny chorobliwie! sprobuj urwać w tym momencie kontakt. i nie w ten sposób, ze koniec kontaktu, on pisze a ty do niego " mówiłam Ci zebys juz nie pisał " tylko totalny brak słow, zero liter, zero zdań, zero odpowiedzi. Wytrzymaj tak troche nawet gdyby zawalał Cie wiadomosciami. i oby przestał. jesli zacznie zachowywac sie w gorszy sposób, np. bedzie po Ciebie przychodził gdzieś - musisz z kimś o tym porozmawiać poważniej. i wiesz, także pamietaj o tym, że jednak on ma swoją psychike, chyba nienajlepsza a wiadomo, ty też nie chciałabyś żeby on sobie coś złego zrobił. Ty w tym jesteś od wewnątrz, jeśli widzisz, że on potrzebuje pomocy, że boisz się że w jakiś sposób on nie da Ci się odsunąć - po prostu musisz kogoś powiadomić w jakiś sposób.
To jest sytuacja która ma sporo róznych wyjsc, jedne bardziej, drugie mniej negatywnie. Wiadomo ze ty chcesz dobrze i dla siebie i dla faceta. nie zyczysz mu pomimo wszystko, zeby zrobil sobie krzywde, z twojej przyczyny ( ale nie winy ! nie mozna obwiniac Cie za to, ze nie masz ochoty dluzej z nim rozmawiac )
Zgadzam się co do pogrubionego - mój dawny były też pisał, błagal, groził, wydzwaniał, nasyłał "koleżaneczki" które na gg i sms'owo na mnie najeżdżały, mieszały z błotem, nie było łatwo nie reagowac ale tylko to pomogło mi uwolnic się od niego, dasz radę i TY Myszka
Stary 2010-01-18, 21:30   #1813
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
i jak teraz wygladaja wasze relacje? mieszkacie razem i nie odzywacie sie? czy jak? wiem ze macie juz dluzszy staz. wiec na pewno to nie powod do radykalnych zmian. dla pocieszenia(?) powiem Ci ze moj tz tez kiedys mnie oklamal. powaznie zatail fakt wazny. potem sie wydalo...lekko nie bylo. ja wybaczylam.

On mnie strasznie denerwuje i irytuje teraz. Już to kilka razy tłumaczyłam - to jemu bardziej na tym związku zależy niż mnie. Teraz wygląda to tak, że ja nie bardzo mam ochotę z nim rozmawiać, a on ze mną usiłuje. I generalnie się stara. Wciąż smęci i powtarza, jak mu zależy. Usiłuje się przytulać i nalega, żebyśmy razem spędzali czas.

Wczoraj mnie zabrał do kina, dziś mi kupił termofor

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
Napisane przez yellowsunshine Pokaż wiadomość
ahh to już rozumiem i to co miałaś na mysli i całkowicie twoje nerwy sama nie dopuszczam zatajania tego typu spraw, a juz tymbardziej jak mówi, że ma świetny tyłek. a ogólnie co on na twoją reakcje?
Jak wyżej napisałam - on wciąż podkreśla, że gdyby mógł cofnąć czas to by to zrobił, że żałuje, że mi udowodni że warto się starać, że już nigdy tego nie zrobi, i takie tam..
Stary 2010-01-18, 21:34   #1814
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
On mnie strasznie denerwuje i irytuje teraz. Już to kilka razy tłumaczyłam - to jemu bardziej na tym związku zależy niż mnie. Teraz wygląda to tak, że ja nie bardzo mam ochotę z nim rozmawiać, a on ze mną usiłuje. I generalnie się stara. Wciąż smęci i powtarza, jak mu zależy. Usiłuje się przytulać i nalega, żebyśmy razem spędzali czas.

Wczoraj mnie zabrał do kina, dziś mi kupił termofor

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Jak wyżej napisałam - on wciąż podkreśla, że gdyby mógł cofnąć czas to by to zrobił, że żałuje, że mi udowodni że warto się starać, że już nigdy tego nie zrobi, i takie tam..
Stara się chyba pokazac, ze nie jest taki zły i że można go kochac wg mnie to chyba dobrze...na plus...

Ech, już dawno nikt mnie nie zabrał tak sam od siebie do kina
Stary 2010-01-18, 21:37   #1815
Myszunia19
Zakorzenienie

Yellow moj TZ powiedzial ze chocby on cuda robil to przeciez najwazniejsze zebym sama uporala sie z ex. i walcze. od paru dni ani jednej literki mu nie wyslalam. dobrze ze mam TZa.

E.J tobie tez bardzo dziekuje za pomoc

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

ale co zrobic? komu powiedziec?
Stary 2010-01-18, 21:37   #1816
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Stara się chyba pokazac, ze nie jest taki zły i że można go kochac wg mnie to chyba dobrze...na plus...

Ech, już dawno nikt mnie nie zabrał tak sam od siebie do kina
My często chodzimy do kina, ale u niego tak-sobie z pieniędzmi, i to też jest punkt zapalny, no i tym razem chciał mnie zabrać tak po męsku, on płacił, i w ogóle

I tak, on się bardzo stara. Problem w tym, że ja jestem bardzo pamiętliwa. Nie wystarczy mnie zabrać do kina i przekupić prezentem, żebym zapomniała, że mnie okłamał. Wiele tygodni mu zajmie naprawienie tego, o ile w ogóle mu się to uda.
Stary 2010-01-18, 21:39   #1817
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:

...że już nigdy tego nie zrobi, i takie tam..

taaaa... a skad on moze to wiedziec nigdy nie mow nigdy.

skoro przeprasza i żaluje to mysle ze jest ok wazne zeby zrozumial blad. zeby wiedzial ze ci przykro, ze tak sie nie robi. ale niech nie zapewnia co bedzie w przyszlosci bo tego nikt nie wie... ma przepraszac i zalowac tego co zrobil :P

Cytat:
Wiele tygodni mu zajmie naprawienie tego, o ile w ogóle mu się to uda.
hmm... ja klamsta tż do dzis nie zapomnialam. i zawsze kiedy sobie o tym przypominam (np. teraz) jest mi cholernie przykro. ze mu ufalam a on mnie oklamal. ot tak. boli choelrnie. ale ludzie popelniaja bledy... mowi sie ze tylko glupcy nie mylą sie nigdy. wybaczyc? tak- zapomniec? nie

Motywacja 100%

Edytowane przez kamila2006
Czas edycji: 2010-01-18 o 21:40
Stary 2010-01-18, 21:41   #1818
capricorn08
Raczkowanie

moze zablokowali tel tak jak mojej kolezanki tż :P

Było 58 kg
Jest 58 kg
Cel 53 kg do wakacji

capricorn08 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 21:41   #1819
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
My często chodzimy do kina, ale u niego tak-sobie z pieniędzmi, i to też jest punkt zapalny, no i tym razem chciał mnie zabrać tak po męsku, on płacił, i w ogóle

I tak, on się bardzo stara. Problem w tym, że ja jestem bardzo pamiętliwa. Nie wystarczy mnie zabrać do kina i przekupić prezentem, żebym zapomniała, że mnie okłamał. Wiele tygodni mu zajmie naprawienie tego, o ile w ogóle mu się to uda.
Na pewno nie namawiam na zapomnienie bo ja sama tak właśnie mam - prezentami się mnie nie przekupi, słodką mową, minką też nie, oj pamiętam dłuuuugo, dłuuuugo co kto powiedział i co mi zrobił....ja nawet pamietam jak mama mnie w wieku 6-7 lat niesprawiedliwie potraktowała i jej wypominam to czasami a mama tego nie pamięta i nie wie o co mi chodzi
Stary 2010-01-18, 21:42   #1820
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
taaaa... a skad on moze to wiedziec nigdy nie mow nigdy.

skoro przeprasza i żaluje to mysle ze jest ok wazne zeby zrozumial blad. zeby wiedzial ze ci przykro, ze tak sie nie robi. ale niech nie zapewnia co bedzie w przyszlosci bo tego nikt nie wie... ma przepraszac i zalowac tego co zrobil :P

hmm... ja klamsta tż do dzis nie zapomnialam. i zawsze kiedy sobie o tym przypominam (np. teraz) jest mi cholernie przykro. ze mu ufalam a on mnie oklamal. ot tak. boli choelrnie. ale ludzie popelniaja bledy... mowi sie ze tylko glupcy nie mylą sie nigdy. wybaczyc? tak- zapomniec? nie

Tak, to samo mu mówię Że ja zakładam, że skoro zrobił to raz, to zrobi ponownie. I ja już nigdy mu nie zaufam.

Ja generalnie na takie sytuacje reaguję spadkiem zainteresowania. Nie przejmuję się jakoś bardzo, po prostu mnie to złości. Jest mi to wszystko już obojętne - po prostu jeżeli nie będę widzieć poprawy, a spotkam kogoś bardziej interesującego, to go zostawię. I on o tym wie, więc się stara. Zobaczymy jak będzie.
Stary 2010-01-18, 21:44   #1821
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
E.J tobie tez bardzo dziekuje za pomoc
Proszę bardzo cieszę się, że pomogłam
Stary 2010-01-18, 21:44   #1822
Myszunia19
Zakorzenienie

piwko sobie pije i troche mi sie humor poprawil. a;e dalej jestem zla ze sie tz nie odzywa
Stary 2010-01-18, 21:46   #1823
Fenrira
Raczkowanie

Cytat:
Mysza a kulturalnie mówiąc ****** walnąć Cię? Ile razy trzeba powtarzać no ile? naprawdę, zdenerwuje się przyjadę i Ci to czerwonym sprayem na ścianach napisze.
ON SIĘ NIGDY NIE ZMIENI!

Cytat:
Nie mówię tego do Ciebie ale tak mi się skojarzyło jak czytałam Twój post, że strasznie mnie denerwują ludzie, którzy mówią, że wybaczają błędy popełniane przez partnera, a potem przy najbliższej kłótni wywlekają wszystko znowu... Jest to w mojej opinii trochę niedojrzałe zachowanie.

A ja oczywiście zamiast się uczyć, czy robić coś twórczego, jak ta idiotka siedzę i układam kostkę rubika i czekam, bo może TŻ zaraz napisze :ściana:

Edytowane przez Fenrira
Czas edycji: 2010-01-18 o 21:48
Fenrira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 21:48   #1824
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

22 stycznia wychodzi "Nine"
poszłabym sobie kurdę, taka obsada

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 21:48   #1825
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, to samo mu mówię Że ja zakładam, że skoro zrobił to raz, to zrobi ponownie. I ja już nigdy mu nie zaufam.

Ja generalnie na takie sytuacje reaguję spadkiem zainteresowania. Nie przejmuję się jakoś bardzo, po prostu mnie to złości. Jest mi to wszystko już obojętne - po prostu jeżeli nie będę widzieć poprawy, a spotkam kogoś bardziej interesującego, to go zostawię. I on o tym wie, więc się stara. Zobaczymy jak będzie.

piszes zteraz w zlosci czy bylabys gotowa zrobic az taki powazny krok? to dlaczego z nim jestes? z przyzwyczajenia? zalezy Ci na nim? czy wraz z uplywem czasu twoje zainteresowanie spadlo?

Motywacja 100%

Stary 2010-01-18, 21:50   #1826
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez Fenrira Pokaż wiadomość

A ja oczywiście zamiast się uczyć, czy robić coś twórczego, jak ta idiotka siedzę i układam kostkę rubika i czekam, bo może TŻ zaraz napisze :ściana:
Ja się zabieram za naukę....od rana....specjalnie od 8 nie śpie... do tej pory nawet kartek-kserówek nie wyciągłam
Stary 2010-01-18, 21:50   #1827
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
piszes zteraz w zlosci czy bylabys gotowa zrobic az taki powazny krok? to dlaczego z nim jestes? z przyzwyczajenia? zalezy Ci na nim? czy wraz z uplywem czasu twoje zainteresowanie spadlo?

Spowiadać Ci się nie będę ale ja mam takie podejście do związków. Czułam się zakochana raz, w szczenięcym i toksycznym związku jak miałam 14-16 lat. Teraz dużo mniej się angażuję, raczej nie mówię, że kocham, i generalnie jestem bardzo powściągliwa.
Stary 2010-01-18, 21:53   #1828
MadameButterfly6
BAN stały

Ja dzisiaj podczas pisania kolokwium dostalam smsa od mojego TZ, ze nie moze sie doczekac moemntu az mnie zobaczy To bylo pol godziny przed naszym spotkaniem

Cytat:
Napisane przez jagaaaaa Pokaż wiadomość

powiedz mu.. powiedz.. i napisz nam o jego reakcji

Witamyyy

no widzisz jakie zmiany u faceta ciesze sie

aaa pisałam właśnie czy jesteś czy nie.. co sie z tobą stało
no ale dobrze ze jesteś, co tam ?
Ha powiedzialam Pierwsza reakcja, nic nie dal po sobie poznac, przytulil mnie i mowi "hm, no wiem, ze Ty masz duze powodzenie, w koncu piekna jestes.... Ale jestes tylko moja prawda??? "

Pozniej przymierzam kiecke w przymierzalni a on stoi i sie patrzy nieobecnym wzrokiem, ja go pytam co jest, a on" a mysle o tych dwoch, co tu im zrobic, pojsc i im wpie*dolic czy cos na nich znalezc... a ladni byli? " I co chwile mu sie przypominalo o nich i mowil,ze sie zdenerwowal Ale i tak podziwiam go, utrzymuje w mirae nerwy na wodzy, tez tak chce

A mierzylam dzisiaj spodnice, taka jakie maja baletnice tylko czarna. No i mierze sobie, a Tz mowi ze no ladnie, ale smiesznie troche. Zalozylam do tego dlugie kozaki, a TZ taka mina ->
I tekst " no Kochaniee ale Ty uwodzaca jestes, jezuuuu. Bierz ta kiecke i sie nawet nie zastanawiaj! Chyba nie dokonczymy tych zakupow dzisiaj wiesz? "
Buehehee

Cytat:
dzisiaj TŻ chciał się spotkać, ale odmówiłam.
nie mam czasu niestety, jutro się zobaczymy (aż ojciec spytał co my taką długą przerwę mamy, chyba pomyślał, że się pokłóciliśmy)
nie widzieliśmy się od piątku, ale jakoś jeszcze nie zdążyłam się za nim stęsknić tak bardzo. chyba nie mam kiedy, bo cały czas w książkach siedzę.

poza tym trochę mam żal do niego, jest taki smętny i oschły. albo mi się tak wydaje na odległość? sama nie wiem.
nie zmienia to faktu, że zaniedbuje mnie ostatnio.
chciał odreagować, to poszedł do kolegów. a jak ja chcę go gdzieś wyciągnąć, żebym nie kojarzyła mu się tylko z siedzeniem u mnie w domu i ew. uprawianiem seksu to nie chciał. źle się z tym czuję.

jeszcze jedną rzeczą chcę się z wami podzielić - sprawa z tym moim kolega z grupy się nieco skomplikowała. słyszałam opinię dwóch koleżanek, że coś się święci, bo gapi się na mnie non-stop rozmarzonym wzrokiem. no i zaczepia mnie. normalnie przytula i tak dalej..
piszemy smsy, ale wyłącznie o studiach. w święta tylko pytał się mnie czy kogoś mam, także wie, że jestem zajęta, a mimo to przed chwilą dostałam smsa z zaproszeniem na piwo, potem następnego, że może też być kino.
ma to być niby w zamian za to, że załatwi mi 4 z dzisiejszego egzaminu (jest wicestarostą roku i będzie sprawdzał prace)
trochę mnie zamurowało.
nadaje się chłopak na kolegę, nawet przyjaciela. chciałabym mieć kogoś takiego, chociażby żeby móc poznać męski punkt widzenia w pewnych kwestiach.
ale co na to TŻ?
boje się, że zechce się mścić, że będzie mówił, że gdyby on coś takiego zrobił to byłaby afera..
i rzeczywiście czuję, że to byłoby nie fair w stosunku do niego.

Aha czyli dla niego ta znajomosc ma chyba polegac na czym innym...
Chlopak ma dziwne myslenie.
Cytat:
2 lata temu, czyli mniej więcej w momencie kiedy TŻ związał się ze mną, przestał z nią pisać codziennie na gg i spotykać się (bo jeszcze raz był z nią na piwie, będąc w związku ze mną ). ona ewidentnie na niego leciała, on tego nie widział tak jak ja.
czasem napisała co u niego słychać, raz zadzwoniła (pod pretekstem tego, że niby to TŻ do niej dzwonił, a przynajmniej tak myślała chyba chciała sprawdzić czy dalej jest ze mną, niezła ściema). teraz nawet chyba nie mają swoich numerów telefonu, nie kontaktują się. tym większe moje zdziwienie jeśli chodzi o jej zachowanie na sylwestrze. w końcu nie są "psiapsiółkami" od 2 lat (to neologizm jej autorstwa)
No wiec chyba nie powinien miec nic przeciwko gdybys Ty tez raz wyskcozyla z kumplem chyba nie?
Powiedz mu, ciekawe jak zareaguje.

Cytat:

O kurcze, silna z Ciebie babka. Ja bym tak nie mogla. Prosze Cie powiedz mi jak Ty to robisz? tez chce tak!
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 21:55   #1829
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Spowiadać Ci się nie będę ale ja mam takie podejście do związków. Czułam się zakochana raz, w szczenięcym i toksycznym związku jak miałam 14-16 lat. Teraz dużo mniej się angażuję, raczej nie mówię, że kocham, i generalnie jestem bardzo powściągliwa.
Mówiąc szczerze to zaczynam wcielac w życie podobną strategie, taktykę bo im bardziej facet musi latac i się starac o dziewczyne tym więcej mu zależy na niej i tym bardziej będzie się potem starał w związku...
Stary 2010-01-18, 21:57   #1830
Myszunia19
Zakorzenienie

Mandy co u ciebie?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości