|
|
#1801 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
niech mi gtos powie co sie stalo u Choelrki?! czym ja tż zawiodl bo nie moge znalezc a wyczytałam
Moj tż odezwał sie dzis po raz pierwszy o....18 ! nie bylam zla uczylam sie on zadzwonil przeprosil ze sie nie odzywal ale byl na robocie na jakiejs wsi i nie mial zasiegu. znow robil nadgodziny. pytam po co mu to a on "musze jakos na ten piersionek zarobić" hahahaha słodziak
|
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
Yellow jestes kochana. wiem z e musze sie od niego odciac ale to nie moja wina ze czasem takie mysli nachodza...
|
|
#1804 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
I dodatkowo nie powiedział mi o tym, że wziął kredyt. |
|
|
|
|
|
#1805 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiesz co, czasami (podkreslam czasami ) takie pseudo groźby koncza sie źle.. ale najczęściej to zwykłe gadanie, proba wskorania czegos. mi chodzi o to, żebyś nie dała się dalej krzywdzić. Wiadomo, że kiedys skrzywdził Cie bardzo mocno, ale teraz sama się meczysz z czymś takim. To powazna sprawa niestety taki mezczyzna, ale nawet jesli ma jakis problem ze soba ( i mowie tutaj powaznie, nie w sposób wulgarny ) to musisz przede wszystkim zadbać także o swoje dobro. Ciagły kontakt z nim nie pozwala Ci zapomniec o tym co było. Co prawda nigdy za pewne do konca nie zapomnisz, ale mozesz to odlozyc daleko daleko w ciemny zakątek twojej głowy. trzymaj się prosze ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
a moj TZ dalej sie nie odezwal... podjelam probe i napisalam "kochanie potrzebuje cie.." i na tym bedzie koniec
ja sie wiecej nie odezwe. poza tym wiedzial ze mam dzis rozmowe o prace . no chyba ze go znow dopadl atak choroby wiec nie moge go za to winic. ale to sie okaze. ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- yellow kochana, ja do niego nie pisze od kad sie kaplam ze to on do mnie na nk wypisuje. no i on ciagle blaga. ale boje sie ze to sie za chwile zmieni w jakies psychopatyczne zagrania. w dodatku nie moge porozmawiac z moim TZem bo hmmm podejrzewam ze znow ma atak choroby i lezy w domu i spi.
|
|
#1807 |
|
Copyraptor
|
Yellow, namieszałam
mój TŻ mieszka ze mną. Swojego brata odwiedzał dość często. I kiedyś jak tam byliśmy na kalamburach, spora impreza, z 15 osób w mieszkaniu, a ona lata w majtach No ale nic nie mówiłam, trochę się z niej śmialiśmy. I w moje urodziny po pijaku przyznał, jaki ona to ma świetny ten tyłek. Ale wciąż nic nie mówiłam, no bo w końcu jeździł do brata. Ale jak zataił fakt, że ona też była na tej ściance wspinaczkowej, to się wkurzyłam i zaczęłam być podejrzliwa Zwłaszcza, że on mi otwarcie mówi, że ona mu się podoba.
|
|
|
|
|
#1808 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
posłuchaj, wiec skoncz to dopoki właśnie nie robi się nachalny chorobliwie! sprobuj urwać w tym momencie kontakt. i nie w ten sposób, ze koniec kontaktu, on pisze a ty do niego " mówiłam Ci zebys juz nie pisał " tylko totalny brak słow, zero liter, zero zdań, zero odpowiedzi. Wytrzymaj tak troche nawet gdyby zawalał Cie wiadomosciami. i oby przestał. jesli zacznie zachowywac sie w gorszy sposób, np. bedzie po Ciebie przychodził gdzieś - musisz z kimś o tym porozmawiać poważniej. i wiesz, także pamietaj o tym, że jednak on ma swoją psychike, chyba nienajlepsza a wiadomo, ty też nie chciałabyś żeby on sobie coś złego zrobił. Ty w tym jesteś od wewnątrz, jeśli widzisz, że on potrzebuje pomocy, że boisz się że w jakiś sposób on nie da Ci się odsunąć - po prostu musisz kogoś powiadomić w jakiś sposób. To jest sytuacja która ma sporo róznych wyjsc, jedne bardziej, drugie mniej negatywnie. Wiadomo ze ty chcesz dobrze i dla siebie i dla faceta. nie zyczysz mu pomimo wszystko, zeby zrobil sobie krzywde, z twojej przyczyny ( ale nie winy ! nie mozna obwiniac Cie za to, ze nie masz ochoty dluzej z nim rozmawiac ) ale chcesz i potrzebujesz swojego spokoju Edytowane przez yellowsunshine Czas edycji: 2010-01-18 o 21:27 |
|
|
|
|
|
#1809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak teraz wygladaja wasze relacje? mieszkacie razem i nie odzywacie sie? czy jak? wiem ze macie juz dluzszy staz. wiec na pewno to nie powod do radykalnych zmian. dla pocieszenia(?) powiem Ci ze moj tz tez kiedys mnie oklamal. powaznie zatail fakt wazny. potem sie wydalo...lekko nie bylo. ja wybaczylam.
|
|
|
#1810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrozumiano ?!
|
|
|
|
|
|
#1811 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sama nie dopuszczam zatajania tego typu spraw, a juz tymbardziej jak mówi, że ma świetny tyłek. a ogólnie co on na twoją reakcje?
|
|
|
|
|
|
#1812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1813 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
On mnie strasznie denerwuje i irytuje teraz. Już to kilka razy tłumaczyłam - to jemu bardziej na tym związku zależy niż mnie. Teraz wygląda to tak, że ja nie bardzo mam ochotę z nim rozmawiać, a on ze mną usiłuje. I generalnie się stara. Wciąż smęci i powtarza, jak mu zależy. Usiłuje się przytulać i nalega, żebyśmy razem spędzali czas. Wczoraj mnie zabrał do kina, dziś mi kupił termofor ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Jak wyżej napisałam - on wciąż podkreśla, że gdyby mógł cofnąć czas to by to zrobił, że żałuje, że mi udowodni że warto się starać, że już nigdy tego nie zrobi, i takie tam.. |
|
|
|
|
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i że można go kochac wg mnie to chyba dobrze...na plus...![]() Ech, już dawno nikt mnie nie zabrał tak sam od siebie do kina
|
|
|
|
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
Yellow moj TZ powiedzial ze chocby on cuda robil to przeciez najwazniejsze zebym sama uporala sie z ex. i walcze. od paru dni ani jednej literki mu nie wyslalam. dobrze ze mam TZa.
E.J tobie tez bardzo dziekuje za pomoc ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- ale co zrobic? komu powiedziec?
|
|
#1816 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() I tak, on się bardzo stara. Problem w tym, że ja jestem bardzo pamiętliwa. Nie wystarczy mnie zabrać do kina i przekupić prezentem, żebym zapomniała, że mnie okłamał. Wiele tygodni mu zajmie naprawienie tego, o ile w ogóle mu się to uda. |
|
|
|
|
|
#1817 | |
|
Zakorzenienie
|
taaaa... a skad on moze to wiedziec nigdy nie mow nigdy.skoro przeprasza i żaluje to mysle ze jest ok wazne zeby zrozumial blad. zeby wiedzial ze ci przykro, ze tak sie nie robi. ale niech nie zapewnia co bedzie w przyszlosci bo tego nikt nie wie... ma przepraszac i zalowac tego co zrobil :PCytat:
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-01-18 o 21:40 |
|
|
|
|
|
#1819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1820 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Tak, to samo mu mówię Że ja zakładam, że skoro zrobił to raz, to zrobi ponownie. I ja już nigdy mu nie zaufam.Ja generalnie na takie sytuacje reaguję spadkiem zainteresowania. Nie przejmuję się jakoś bardzo, po prostu mnie to złości. Jest mi to wszystko już obojętne - po prostu jeżeli nie będę widzieć poprawy, a spotkam kogoś bardziej interesującego, to go zostawię. I on o tym wie, więc się stara. Zobaczymy jak będzie. |
|
|
|
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
piwko sobie pije i troche mi sie humor poprawil. a;e dalej jestem zla ze sie tz nie odzywa
|
|
#1823 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ON SIĘ NIGDY NIE ZMIENI! Cytat:
A ja oczywiście zamiast się uczyć, czy robić coś twórczego, jak ta idiotka siedzę i układam kostkę rubika i czekam, bo może TŻ zaraz napisze :ściana:
"Bronić się przed namiętnością, czy ślepo jej ulec? Co jest mniej niszczycielskie? Nie wiem" Edytowane przez Fenrira Czas edycji: 2010-01-18 o 21:48 |
||
|
|
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
22 stycznia wychodzi "Nine"
poszłabym sobie kurdę, taka obsada
|
|
|
|
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piszes zteraz w zlosci czy bylabys gotowa zrobic az taki powazny krok? to dlaczego z nim jestes? z przyzwyczajenia? zalezy Ci na nim? czy wraz z uplywem czasu twoje zainteresowanie spadlo?
|
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1827 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Spowiadać Ci się nie będę ale ja mam takie podejście do związków. Czułam się zakochana raz, w szczenięcym i toksycznym związku jak miałam 14-16 lat. Teraz dużo mniej się angażuję, raczej nie mówię, że kocham, i generalnie jestem bardzo powściągliwa.
|
|
|
|
|
|
#1828 | ||||
|
BAN stały
|
Ja dzisiaj podczas pisania kolokwium dostalam smsa od mojego TZ, ze nie moze sie doczekac moemntu az mnie zobaczy
![]() Cytat:
Pierwsza reakcja, nic nie dal po sobie poznac, przytulil mnie i mowi "hm, no wiem, ze Ty masz duze powodzenie, w koncu piekna jestes.... Ale jestes tylko moja prawda??? "Pozniej przymierzam kiecke w przymierzalni a on stoi i sie patrzy nieobecnym wzrokiem, ja go pytam co jest, a on" a mysle o tych dwoch, co tu im zrobic, pojsc i im wpie*dolic czy cos na nich znalezc... a ladni byli? " I co chwile mu sie przypominalo o nich i mowil,ze sie zdenerwowal Ale i tak podziwiam go, utrzymuje w mirae nerwy na wodzy, tez tak chce ![]() A mierzylam dzisiaj spodnice, taka jakie maja baletnice I tekst " no Kochaniee ale Ty uwodzaca jestes, jezuuuu. Bierz ta kiecke i sie nawet nie zastanawiaj! Chyba nie dokonczymy tych zakupow dzisiaj wiesz? " Buehehee Cytat:
Aha czyli dla niego ta znajomosc ma chyba polegac na czym innym... Chlopak ma dziwne myslenie. Cytat:
Powiedz mu, ciekawe jak zareaguje. Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
Mandy co u ciebie?
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.

uczylam sie on zadzwonil przeprosil ze sie nie odzywal ale byl na robocie na jakiejs wsi i nie mial zasiegu.

21. 04.2014
No ale nic nie mówiłam, trochę się z niej śmialiśmy. I w moje urodziny po pijaku przyznał, jaki ona to ma świetny ten tyłek. Ale wciąż nic nie mówiłam, no bo w końcu jeździł do brata. Ale jak zataił fakt, że ona też była na tej ściance wspinaczkowej, to się wkurzyłam i zaczęłam być podejrzliwa 

Zrozumiano ?!

). ona ewidentnie na niego leciała, on tego nie widział tak jak ja.