|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
Tak myślałam, żeby zaczesać na prawą stronę, ale beznadzieja jest w tym, że ten cholerny przedziałek mam po prawej stronie, więc lipnie będzie zaczesać na te prawe ucho.. Welon generalnie mam mieć podwójny w sensie - długi z krótkim i długi będzie odczepiony po kościele.. wymysł mojej mamuni ![]() ![]() A tak w ogóle to myślałam mieć kwiatka np. storczyka, o którym była tu mowa, bo jak tak popatrzyłam na te fryzurki z żywym kwiatkiem to Poniżej foty rozpuszczonych włosków jakie myslę mieć jeśli nic inszczego się nie wymyśli.
|
|
#3872 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
masakra![]() co kraj to obyczaj u nas coraz mniej tego jest
|
|
#3873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale wyluzuję, do 1 marca mam czas, wiec wtedy będę się martwić
|
||
|
|
|
#3874 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3875 | ||
|
Zakorzenienie
|
Heloł Czytałam po łebkach
![]() Więc jedyne co wyhaczyłam: Cytat:
![]() Cytat:
Kolczyki hmm zbyt świecące jak dla mnie(może na żywo wyglądają lepiej )Bukiet (nie lubię gerberów, a chyba tam są )Pomysł butów hmmm musiałabym zobaczyć ![]() Poza tym ostatnio znalazłam wątek na temat kolorowych butów do sukni ślubnej i staje się to coraz bardziej popularne, nie wiem czy to dobrze czy źle Ja po namyśle doszłam do wniosku że jednak białe buciki (czy ecru, zależy jaki kolor sukni) wygrywają! Ja również będę miała tylko kolczyki (wybrałam sobie w Kruku na prezent pod gwiazdkę ) i upatrzyłam sobie bransoletkę tam(ale kupię przy okazji ), poza tym pierścionek zaręczynowy nooo i potem obrączka jeszcze![]() Wizję bukietu mam..ale podobnie jak Samcia nie wiem jak będzie z dostępnością bo mam kilka opcji bukietowych
|
|
#3876 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
...zgadnijcie kim byłam, dodam, że to był strzał w 10 co prawda trzeba uważać, bo jak jest śliska podłoga to można sie przewrócić, ale ten konkurs jest super śmieszny Cytat:
a kiedy wracasz????
|
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
najlepsze: kto zajdize w ciąże: on podnosi: ja
kto będzie leżał do góry brzuche,m.. po długim namyśle: ona podnosi: ja eeej dobra zabawa ... mnie się podoba |
|
|
|
#3878 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez jeszcez nic nie mam, nie szukam, nie oglądam, nie wiem czy szyję czy kupuję, suknia mmnnie nie obchodzi(na dzień dzisiejszy-w co mnie ubiora tak pójdę-może mi się jeszcze odmieni nie wiem ) Więc nie przejmuj się kochana, przzyjedziesz do Polski pooglądasz przymierzysz i na pewno coś wybierzesz![]() Cytat:
|
|
#3879 |
|
Wtajemniczenie
|
Więc już nie myśl o tym, wrzuć na luz. Przyjedziesz do PL i wtedy wybierzesz suknię
|
#3880 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to może być śmieszne
|
|
#3881 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja widziałam ładne w YES do Kruka musze zajrzeć A jak poszukiwania krawcowej?
|
|
#3882 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
nie no, większość pytań była zabawna.. można dobrze rozbawić się przy tym.. lain, jak kocięta.. mój Czesław rozrabia
|
|
|
#3883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No weź nieściemniaj.. Idziesz do zespołu .. i mowisz .. chcę aby na moim weselu były takie a takie zabawy.. bardzo prosze o nieumieszczanie w programie zabawy zabaw tego typu. nie zycze sobie i juz Ja bylam weselu na ktorym para mloda dała zespolowi playliste na całe wesele.. pomysl wybrali wszystkie piosenki od 18 do 6 rano.. wszystkie zabawy oczepinowe ( abylo sporo... 5 czy 6) Owszem byłam na weselu na którym była zabawa kóra byla niespodzianka dla PM ale to było coś w rodzaju: list od kumpli z sycylii (ze niby mafia do neigo pisała) i takei coś jeden czyta po polsku a potem drugi po wlosku Postaram się dorwać skądś płytę z tym textem i przytoczę może kiedyś.. mnie to się bardzo podobało
|
|
|
|
|
#3884 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny
mówcie mi tak częściej ![]() ale chodzi Ci o wracanie na stale czy urlop?? Bo jak to pierwsze to nie mam pojecia a jak to drugie to 27 marca |
|
|
|
#3885 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko mówie jakie bez sensu zabawy były na weselu i że ja bym na swoim weselu nie chciała takich. Ale niektórzy nie dogaduja się z zespołem i potem takie cyrki mają ja powiem zespołowi jakie zabawy mają byc i oni na pewno się dostosują Aumple z sycylii tez super zabawa A w sensie ze u nas takie cos jest to chodzilo mi o region a nie o moje wesele i zespoł. ehh ja to zawsze czegos nie dopisze i rozne cyrki wychodza
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2010-01-18 o 20:53 |
|
|
|
|
#3886 |
|
Zadomowienie
|
U nas takie zabawy poprostu sa modne i wszyscy chętnie biora w nich udział
co do loczkow moja siostra miala cala glowe zrobiona i zaczesane na prawa strone spiete to bylo czyms takim...jak diamenty na druciku pięknie to wyglądało jeszcze róże miala wpięta.Slicznie...
|
#3887 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A fryzjerka zaufana tzn od jakichś 8 lat do niej chodzę. Ostatnio rzadko, ale wcześniej co kilka tygodni, bo mi włosy ścinała na króciutko, a potem był etap pasemek i grzywki. Ona zna moje włosy i wie, że z nimi jest trudno, ale nie sądziłam, że to co zrobi tak szybko "zdechnie" ![]() W moim mieście nie bardzo mam jak kogoś innego szukać. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Możesz opisać dokładniej jakie konkursy? My zabaw typowych nie chcemy, ale może właśnie jakieś taneczne, niewinne udałoby się wprowadzić.A na suwaczek ostatnio zerkałam tylko na liczbę dni i nawet o tych gołąbkach zapomniałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Acha dziś Tż odebrał z poczty moje cieplutkie bolerko Przyszło w oklejonym czarną folią kartonie po wódce Żołądkowa De Lux-może to jakiś znak, żebyśmy jednak ją wybrali na nasze wesele Oczywiście karton został już zasiedlony przez futrzaki
|
|
#3888 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak jak np. zbieranie na wózek a u nas tego nie ma A to do włosów to stroik się bodajże nazywa albo grzebień
|
|
#3889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fakt faktem 3 razy droższa będzie, no ale nowa i nie muszę się martwić o dietę(chociaż przyda się zrzucić parę kilo )Samciu wkleisz mi ten wierszy z prośbą o wino zamiast kwiatów?Kiedyś wklejałaś taki dosłownie na dwie linijki a takiego potrzebuje ![]() Zdjęcia kolczyków nie mam bo zostały w PL ![]() Elcia dasz radę!!Ja też miałam podobną sytuację do Ciebie bo i z czasem u mnie było średnio jak byłam w Polsce(a bo święta, a bo rodzina z Niemcowni przyjechała i nie było jak się wyrwać itd, itp.)..Troszkę miałam zamotań, nie mogłam się zdecydować bo w każdej było mi fajnie i namierzyłam się chyba z 50 sukien, ale z perspektywy czasu powiem że warto było I Ty też dasz radę, już na początku po przymierzeniu paru różnych modeli stwierdzisz w którym czujesz się najfajniej i będziesz szła tym tropem
|
|
#3890 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
|
|
#3891 |
|
BAN stały
|
Niezła mamuśka synków zareklamowała i sobie powiedziała pare słow http://www.youtube.com/watch?v=38Yry...eature=related
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-01-18 o 21:13 |
|
|
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha fajna ta zabawa ze zgodnością charakterów
![]() Madziulka czyli zamówiłaś nowiutką Lornę tak? jeśli tak to super Onaella luzik jeszcze masz mnóstwo czasu- najwidoczniej nie przyszła jeszcze na ciebie pora
|
#3893 |
|
BAN stały
|
tośka,nie dziwie się że o niczym innym już nie myslisz jak tylko o slubie.
Wkońcu lada chwila i nadejdzie Wasz dzien.
|
|
|
|
#3894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My powiedzieliśmy, żadnych żenujacych i pan powiedział, ze oki, że oni robia taneczne![]() Cytat:
![]() Oto wierszyk: Kwiaty to piękno i zapach, lecz szybko zwiędną, przeminą... Szanowni goście weselni, miast kwiatów - przynieście wino!
|
|
#3895 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny mam jeszcze pytanie dotyczące zapraszanych przez Was osób. Większość ma duże wesela i zastanawiam się czy zapraszacie/będziecie zapraszać np. osoby z którymi na codzień nie utrzymujecie kontaktu, jakichś znajomych dawno niewidzianych, kolegów/koleżanki ze szkoły? Czy tylko i wyłącznie osoby z którymi jesteście blisko na codzień?
|
|
#3896 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)Madzia właśnie Lorna??????? No powiedz
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2010-01-18 o 21:34 |
|
|
|
|
#3897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miała dylemty sentymentalne nt. mojej eks przyjaciółki, ale moje inne przyejciółki powiedziały, ze żadnych sentymentów, bo 300 osób mi wyjdzie. Znajomych zapraszamy ok. 40 osób i to są nasi najbliżsi znajomi, przyjaciele to może za duze słowo, bo nie wszyscy z zaproszonych nimi są, ale to sa ludzie n aktórych możemy polegać I polewać
|
|
#3898 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no właśnie ja się nad tym zastanawiam, bo nawet z moimi bliskimi koleżankami widuję się raz na 2-3 m-ce czasami, ale je na pewno zaproszę, natomiast zastanawiam się nad innymi osobami i penie stanie na tym że zostaną zaproszeni tylko Ci co utrzymuję z nimi kontakt a tak w ogóle to witajcie w nowym tygodniu ![]() teraz czas tak szybko leci że zanim się obejrzymy już będzie po. Najgorsze jak tak sobie myślę że tyle przygotowań, a potem jeden dzień i po wszystkim ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
mnie też nie śmieszą oczepiny, najchętniej bym z nich zrezygnowała, albo zminimalizowała do 2-3 zabaw i tyle. Powiem Wam że jak chodziłam w tym roku na wesela to ludzi do zabaw na siłę prawie trzeba było wyrywać, bo były tak głupie że nikt nie chciał brać w nich udziału... ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
ja też się temu nie dziwię, a mi się już na pół roku wcześniej śni ostatnio bardzo często ślub to pewnie przez to mierzenie sukien ślubnych....
|
|||
|
|
|
#3899 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dodatkowo zastanawiam się co to za wesele, na które zaproszonych było niewiele osób i w dodatku sporo nie chce przyjść ![]() Tak myślę, że gdybym brała ślub rok czy 1,5 roku temu to byłoby inaczej, a teraz prawie wszyscy znajomi, z którymi się wychodziło, imprezowało, po obronach powyjeżdżali do rodzinnych miejscowości i kontakt się urwał
Edytowane przez toskaKrk Czas edycji: 2010-01-18 o 21:50 |
||
|
|
|
#3900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.

Jak Ci sie kręca to mozesz zrobic taki ładny falowany kucyk, ktory będzie z przodu
A welon chcesz cały czas czy tylko do kościoła?Moze sobie przypnij woalkę póxniej albo kwiatka

i czy w ogole wiedza o co chodzi to mloda mowi ze nie
,super że zostało Wam tylko 4 tygodnie.