|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2311 |
Raczkowanie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
medycyna.. zalezy dokąd ?
#2312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale fajnie... tak mieć marzenie, żeby być lekarzem ![]() [juz od początku przekonasz się, że mi brakuje jakiegokolwiek marzenia na siebie i w każdym pomyśle na przyszłość widzę wielkie minusy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2313 |
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16544607]
;* no właśnie gdzie nasza Riddim ![]() [/QUOTE] Tutaj:P Czytam, zaglądam kiedy tylko mogę - niestety czasu mam tyle co kotek napłakał. Nauczycieli Bóg opuścił ze sprawdzianami + problemy studniówkowe (dziś ratowałam włosy po niekompetentnej fryzjerce farbującej -.-), ale w sobotę ten horror wreszcie się skończy >.> Eh, wiecie. Źle się w świecie dzieje. Najpierw strasznie mnie poruszyła sprawa Haiti, później znalazłam takiego photobloga ze zdjęciami zaginionych ludzi i... to jak zły sen. Jabłuszko, pamiętasz tego, który nagle przestał się odzywać? No... więc nie tylko do mnie. Nikt już nie ma z nim kontaktu i bardzo się boję.. Dziękuję Kamila za tą wiadomość na nk, tak miło, że o mnie pamiętacie ![]() /uwaga, skończyłam się uczyć, mam caaaały wieczór na nadrabianie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I ferie mam od 13 lutego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2315 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() blue_apple, dlaczego minusów szukasz? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Karmenka, a na co chcesz iść?
Nie szukaj kogoś z kim możesz żyć, ale kogoś bez kogo żyć nie możesz <3 Edytowane przez agus1315 Czas edycji: 2010-01-18 o 20:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2317 |
Zakorzenienie
|
Ciekawy kierunek, też o nim myślałam. Dopóki nie zobaczyłam że jest wymagany rozszerzony angielski
![]()
#2318 |
Wtajemniczenie
|
Kochane a ja dalej w książkach
![]() Miałam jedną przerwę - byłam na angielskim. Jutro tak mało lekcji, a tyle musze zrobić :/ Umieram ![]() Do jutra pewnie ![]()
![]() |
#2319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
że, niby teraz wyszło, że ja jestem zboczuch? ![]() placki wyszły mi bokiem, brzuch mnie bolał. w sumie to nie lubię wstawać tak późno, bo mam wyrzuty sumienia. Ejjj czy to groźba? ![]() o nieee. już mam dosyć tej zimy. nie mam nawet co nadrabiać. Witam nową koleżankę. (umknęło mi imię). ![]() Czytałam "Inny świat", opracowałam coś tam z WOSu i teraz się obijam. I swoją drogą strasznie się cieszę, że już jestem po studniówce. Siostry na mnie krzyczą, że mam sprzątnąć ten stos książek i zeszytów. Ale co ja na to poradzę, że z nich korzystam i nie opłaca mi się ich chować. ![]()
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-01-18 o 20:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2321 |
Zakorzenienie
|
Karmenka, ja niestety mam..
effciaa16, aga agu aguś- do wyboru ^^ miło mi ![]() z porozwalanymi ksiązkami mam tak samo ![]()
![]() |
#2322 |
Zakorzenienie
|
Czeeeść, Żbiki.
![]() Aguś, witam. ![]() Przeczytałam bardzo pobieżnie. Czasu brak. Zabieram się za naukę w końcu, już baaardzo serio, więc no .. hmm ... niestety, ale będę musiała stąd zniknąć. ![]() Nie wiem co jeszcze mam napisać. Smutno mi. Może jeszcze kiedyś tutaj wpadnę. ![]()
![]() |
#2323 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
naiwnie, że po studiach, które by mi się podobały na pewno znajdę świetną pracę, skoro jej nie znajdę, bo w Polsce nie ma dla niego rynku. ![]() no, nie musimy w 2 semestrze nie mamy już klasówek z nich, ani nic. tylko można się poprawiać. no i ta geo - na niej nie ma nawet normalnych tematów juz. Cytat:
![]() swoją droga doszłam do wniosku, że na pewno jak nie w tym roku, to za rok zdam ang R, bo... to takie moje marzenie i już. to coś co serio lubię i czego nauka mnie nie przeraża (w porównaniu do biol i chem...) chciałabym studiować, może jako drugi kierunek, jakieś językowe COŚ. ![]() szkoda, że tak późno o tym pomyślałam, można by było wtedy w końcu znaleźć kierunek, na który nie patrzyłabym krytycznie. tak jak na każdy inny. bo teraz już na R się nie zdecyduję. to jednak za dużo pracy by było razem z biol i chem. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2324 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie kosmetyczka za makijaż bierze 100zł ![]() a makijażystka 60 zł ![]() posr.ało chyba ![]() heja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2325 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja chcę moją poprzednią panią od polskiego ![]() Doczytałam streszczenie ![]() ![]() Wiemy ![]() Czaruś był głupi ![]() ![]() Cytat:
Ale co z ego, jak musimy na e wszystkie lekcje chodzić ![]() Chyba podobnie, ale nawet nie wiem, czy tam kiedyś byłam ![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16546537]spoko jedna kumpela chciała złote buty ;] ale skutecznie ją przekonałam żeby takiej krzywdy sobie nie robiła a w mojej mieścinie jest co prawda na wielkim boisku sportowym ale jest i będziemy się lenic, a reszta będzie w szkole siedziec [/QUOTE] Łeee, a ja chciałam taki zdjęcia oczoj.ebne ![]() Mama mówi, że u nas też kiedyś robili na boisku przy stadionie. Teraz ![]() I będziemy się śmiać, że już nie będą miały ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Napisał ktoś, kto sam jeszcze nie zrobił żadnego słuchania w domu i jedno czytanie ![]() ----- Jestem zła ![]() ![]() Babka z angielskiego też dzisiaj do nas z krzykiem, że matematyk,a fizyka, a tu angielskiego nie zdamy (średnio mieliśmy po 70%, dwa razy więcej niż niektóre klasy...) ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
![]() oj Ciebie na pewno nie ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2326 |
Rozeznanie
|
Heja, to znowu ja
![]() ![]() Wiem, że 3ba myslec o studiach, maturze itp. tyle że mnie to akurat demotywuje, bo odrazu mysle sobie, że nie ma sensu bo napewno nie dam rady itp.Już taka jestem pesymistka i nie moge tego zmienic |
![]() ![]() |
![]() |
#2327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rozumiem że mowa była o makijażu i fryzurach studniówkowych.. ja jestem już po, za oba płaciłam w sumie 90zł i ładnie się utrzymało aż do rana ![]()
![]() |
#2328 |
Zakorzenienie
|
nie mogę spać
![]() u mnie to się cenią z makijażami i fryzurami. ja pewnie za to czesanie stówkę zapłacę ![]() ---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- dobra, zrobiłam akcję ratunkową paznokcia i już mogę iść spać. tylko pewnie nie zasnę. Karolina, cyberek by się przydał ![]() dobranoc ;**
#2329 |
Zakorzenienie
|
też ne mogę zasnąć
![]()
#2330 |
Zakorzenienie
|
widzę właśnie, nie wiem też co mi się wczoraj/dzisiaj stało, że spać nie mogłam
![]() ja o dziwo wstałam bez problemu, a zasnęłam po 2:00. czytałam Mistrza i Malgorzatę i mnie wciągło. dobrze,ze mam lekcje do 12:35 chociaż na miły początek dnia : trzy polaki pod rząd ![]() poje.bawszy tą babę. normalnie mamy na 9:00 do szkoly, a ta kazala nam dzisiaj wszystkim na 8:00 przyjść ![]() przecież ja po trzech polakach będę wyglądała dokładnie tak ![]() ![]() dzień dobry, cześć i czołem kluski z rosołem. trzymcie się dzielnie. miłego dnia Pyziaki;* PS. Kto wymyślił szkołę?
#2331 |
Zakorzenienie
|
hej;*
a mnie obudził facet, który roznosił rachunki czy coś. Oczywiście mu nie otworzyłam, bo po 1 go nie lubię, a po dwa nie chciało mi się. Dzwoni o 10, żeby wręczyć głupią karteczkę, jakby nie mógł włożyć do skrzynki. -.- Martyna 3 polskie ![]()
#2332 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tylko żeby Ci nagle do głowy nie wpadło, że jednak na pewno na coś językowego chcesz iść w tym roku ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Hmm najlepiej myśl sobie, że uczysz się teraz nie tak jak zazwyczaj - że MUSISZ, tylko bardziej że CHCESZ i że to jest tylko i wyłącznie dla Ciebie. Nikt Ci nie każe i tyle ![]() ![]() ![]() ![]() Hej hej ![]() Naprawdę nie wiem po co tyle wczoraj uczyłam się do spr., którego i tak dzisiaj nie było, no super ![]() W dodatku jutro kolejny sprawdzian, a ten już będzie. Przynajmniej tyle, że z ang. i nie jakichś słówek, to mi się to chociaż przyda do czegoś. A wieczorem idę kupić prezent dla małego ![]() Wiecie co, wczoraj odkryłam, że z 4 dziewczyn, z którymi baardzo dużo przebywałam kiedyś, w czasach gimnazjum dokładniej i w ogóle wtedy siano w głowie i gorzej ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2333 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mistrz i Małgorzata ![]() ![]() ale 3 polskich to współczuje, ja umieram po 5min pierwszego a jak mam dwa to już jest wogóle tragedia :P Cytat:
![]() właśnie wróciłam do domku po oddaniu krwi i zajadam sobie czekolade. drugą ![]()
![]() |
#2334 | |||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() w czasie ferii sobie odpoczniesz ;* Cytat:
![]() ![]() odzywaj się czasem ;* ja jednak nie mam tak silnej woli żeby Was opuścic ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no my podobnie mamy. ale kurde na te lecje poj.ebane musimy chodzic. może inna będzie miała jakoś ojo.czebną sukienkę to Ci wyśle ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() niewieeeem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() czesc ;** no i nie mogę iśc oddac jutro krwi. co za poje.bana szkoła. w ogóle. życie jest kruche. jeny. mojej przyjaciółce umarł tata ;(. cho.lera.cho.lera. no i sama przez cały dzień nie mogę się skupic. boję się że ona się załamie. że nie poradzi sobie z tym. jenyyy. płakac mi się chce. . |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2335 |
Raczkowanie
|
złożyłam ostateczną deklaracje.... <rzygi> dalej nie jestem pewna czy dobrze wybralam, a zaraz mam korki, musze ogarnąc mój burdelik w pokoju
![]() ![]()
#2336 |
Zakorzenienie
|
A to czemu ?
![]() Dzień Dobry ![]() Padnięta jestem, ale trochę bardziej od śmiania się ![]() Stroimy klasę w której siedzimy na studniówkę, fajnie jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16564797]
że tak się spytam to co robiłas do 6 ![]() ![]() ![]() czesc ;** no i nie mogę iśc oddac jutro krwi. co za poje.bana szkoła. w ogóle. życie jest kruche. jeny. mojej przyjaciółce umarł tata ;(. cho.lera.cho.lera. no i sama przez cały dzień nie mogę się skupic. boję się że ona się załamie. że nie poradzi sobie z tym. jenyyy. płakac mi się chce. .[/QUOTE] nudziło mi się ![]() dlaczego nie możesz krwi oddać?
#2338 |
Raczkowanie
|
Hej.
To melduję się z powrotem. ![]() Ale beznadzieja, w szkole, w ogóle wszędzie. Mam nadzieję, że u was wszystko ok. DÓÓÓŁ. I jeszcze jakieś choróbsko mnie bierze, bleeee.
#2339 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ktoś, kto wymyślił, że wie lepiej, co dla nas dobre i nauczyciele nas lepiej przygotują ![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16564797]no i nie mogę iśc oddac jutro krwi. co za poje.bana szkoła. w ogóle. życie jest kruche. jeny. mojej przyjaciółce umarł tata ;(. cho.lera.cho.lera. no i sama przez cały dzień nie mogę się skupic. boję się że ona się załamie. że nie poradzi sobie z tym. jenyyy. płakac mi się chce. .[/QUOTE] A jakby którąś z tych osób odrzucili, to nie jest tak, że może iść ktoś za nich? ![]() ![]() ![]() ----- Napisałam wyrąbisty opis na angielski i zaraz jadę. A później reszta dnia z optyką ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2340 |
Raczkowanie
|
ma któraś z Was może Zestaw I zrobiony ze Stereometrii Matematyka z Plusem ?
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.