|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu włosów- część IV
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#212 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Przyczajenie
|
hej odpowie mi ktoś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Możesz stosować go do 18.01, czyli miesiąc, zrobić tydzień przerwy, przerzucić się na ampułki, po ampułkach mała przerwa i powrót do Seboradinu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Przyczajenie
|
Dziekuję za odpowiedz
![]() Zostało mi go jeszcze połowa. Chyba zrobię tak jak mi radzisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Raczkowanie
|
hej wszystkie Wizażanki!
![]() ![]() ![]()
"Zastanawiam się - rzekł - czy gwiazdy świecą po to, żeby każdy mógł pewnego dnia znaleźć swoją..."- Mały Książę ![]() Edytowane przez _sailor_moon_ Czas edycji: 2010-01-17 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
BAN stały
|
ja dzisiaj zużyłam 4 ampułke radicalu ,narazie nic nie zauważyłam ,niestety moje kuracje bedzie bardzo kosztowna 2 ampułki na dzień a mam zamiaru uzywać przez miesiąc czyli 4 opakowania
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale może przez to będą lepiej działać ![]() Dzisiaj pierwszy raz wtarłam ampułkę bez mycia wcześniej włosów. Mam nadzieje ze nie przetłuści ich. Edytowane przez Kucyk_Truskawkowy Czas edycji: 2010-01-17 o 14:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Raczkowanie
|
a czy waszym zdaniem jest jakiekolwiek przeciwwskazanie do używania Radicalu i Seboradinu z rzepą razem ?
np jedno rano drugie wieczorem po myciu? myję włosy codziennie , od 12 dni używam ampułek, mgiełki i szmponu Radical zażywam Vitalip i Skrzypowitę 2 razy w tygodniu robię maseczkę Wax od 3 dni po myciu wcieram balsam z Seboradin parę razy użyłam czarnej rzepy z Joanny na końcówki przed myciem nakładam balsam zmieszany z olejkiem rycynowym Radical chcę stosować minimum 2 miesiące- to chyba nie za długo ? czy można go stosować stele przez np 3-4 miesiące ? bardzo zalezy mi na nowych włosach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
seboradin wcierasz w skore głowy, po czym on sie wchłania, u mnie nie powoduje przetłuszczania wiec spokojnie nakladam go umyciu włosów na noc lub z rana i nie spłukuje, mozesz spokojnie go wcierac i nie wymaga zadnego splukiwania
![]() |
#221 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() zostaje tylko kupić i używac oczywiście będe pisac o efektach. Kuszą mnie jeszcze ampułki radical,ale nie wszytsko na raz no i trochę to też kosztuje... Edytowane przez AnulaPPP Czas edycji: 2010-01-18 o 13:10 |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
Aniu kosztuje kosztuje
![]() ![]() ![]()
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
BAN stały
|
ja dzisiaj użyłam waxu i spulkalam szałwią -włosy dużo zdrowsze niż po pierwszym myciu
![]() no i poszła kolejna seria ampułek ,cały czas czekam na vatike lada dzień przyjdzie więc narazie wspomagam się olwią z oliwek ..przepraszam ze zanudzam .. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
limetka czy naprawdę potrzebujesz aż dwóch ampulek Radicalu?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Zadomowienie
|
To moja aktualizajca, i walczymy dalej
A włosy jak wypadały tak wypadają ![]() ![]() 1- start 30 czerwiec 2 - Kolejne miesiące Nieprzejmujcie sie tymi postrzępionymi włosami na końcach. Fryzurka z której wychodzę była taka "krzywa" teraz trzeba to wyrównać ![]()
Biotin Challenge - 27/60 Kwas Foliowy - 27/120 Active Woman (Multivitamina) - 27/? Edytowane przez LifUnia Czas edycji: 2010-01-18 o 17:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Zadomowienie
|
* Dubel
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() rewelacja!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Mam pytanie odnośnie seboradinu? O jakim cały czas jest tutaj mowa? O balsamie, odżywce? Byłabym wdzięczna o jakiś link do niego ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#230 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dla mnie ta cała PLACENTA jest bardzo podejrzana... żadnych atestów na niej nie widziałam , firma też nie wiadomo skąd .... wcieram już 2 tygodnie Radical i jestem zadowolona , włosy zaczęły się same bardzo ładnie układać , mam zamiar stosować jeszcze 6 tygodni potem zmienię na Seboradin lotion i znowu wrócę do Radicala Jest testowany , firma znana , badania konsumenckie też przeszedł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |
BAN stały
|
Cytat:
a co do szałwii ma działanie wygładzające... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
Ja sobie radzę polową ampułki. Trochę to czasu zajmuje, ale chyba warto. Nie nakładam ani odrobiny na włosy, oczywiście, że co nieco ścieknie, ale to kropelki są. Te nowe ampułki mają fajny dozownik i nim sobie dozuję na skórę rozdzielając pasmo po paśmie.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Wtajemniczenie
|
limetka - ja mam tak jak ty. co prawda nie ampulki, ale kazda inna wcierke, ktora sobie aplikuje - nie jestem w stanie zejsc ponizej 10-15 ml. i to i tak skupiam sie na 'koronie' glowy, tylem sie tak bardzo nie zajmuje.
wydaje mi sie ze 3 ml plynu rozsmarowane na gladkiej skorze - bez wlosow nie wystarczyly by na powierzchnie jaka zajmuje nam owlosiona skora glowy - ale to juz tylko moja teoria. pewnie kiedys ją sprawdze. |
![]() ![]() |
![]() |
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
ja te ampułki przelałam do psikadełka wtedy było łatwiej aplikować i nic się nie rozlewało
#236 |
BAN stały
|
dziewczyny ja wiem ze to dopiero początek kuracji a ja już wymiękam ale nie chodzi o to ,że mi się nie chce używać tych specyfików tylko o to ze ja nie wiem czy to jest sens ...skoro mam strasznie cienkie i kruszące sie koncowki ,caly czas wcieram w nie oleje ale czy to cos da jak sie ma bardzo zniszczone wysuszone i rozdwojone końce???jakiś miesiac temu obcielam ale bardzo malutko i myslałam ze to pomoże
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 | ||
Konto usunięte
|
gratuluję
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja też walczę z anemią, jak chcesz poznać moje sposoby pytaj ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#239 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
pomyśle nad tym obcięciem ale najpierw wkleje zdjęcie ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- to moja długość w sierpniu http://www.voila.pl/443/fti7m/index.php?get=1&f=1 zobaczcie teraz jak sie skorcily ,co prawda tu nie sa prostowane więć pewnie tez tracą na dlugosci.... http://www.voila.pl/445/z53z2/?1 a to końcówki tu jeszcze po nocy z oliwą z oliwek : http://www.voila.pl/447/is05s/index.php?get=1&f=1 a to mój tył bez prostowania zobaczcie jakie mam końce jakie cienkie jak strasznie wycieniowane i to ma rosnąć?? http://www.voila.pl/448/0679b/index.php?get=1&f=1 ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- ja bym chyba musiala naprawde ściąc z 5-6 cm zeby pozbyć się tyhc pazurków... ale mi szkoda obcinać... Edytowane przez limetka87 Czas edycji: 2010-01-19 o 09:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Wtajemniczenie
|
limetka - a jak mialas cieniowane? moze brzytwa, albo degażowane?? slyszalam ze to potrafi zalatwic nawet mocne i grube wlosy.
ja bym odzalowala (i tak masz dlugie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.