Sposoby na przyspieszenie porostu włosów- część IV - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-17, 12:58   #211
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu włosów- część IV

Cytat:
Napisane przez starsmakeup Pokaż wiadomość
Dziewczynki, ja także o niej słyszałam i nawet raz w życiu miałam okazję doświadczyć takiego cudu Pamiętam ,że na początku wyrównał mi na prosto (wg mojego życzenia) kilka centymetrów, bo miałam masakryczne zniszczone włosy , a później chyba 40 minut siedział (dosłownie ) nad kosmykami i praktycznie każdy włosek, jeśli był uszkodzony lub rozdwojony ucinał go powyżej rozdwojenia...Masakra!!! Wiadomo,że nie sposób jest wszystkie włosy tak przejrzeć, ale naprawdę wtedy dużo mi pomogło to ścięcie...
Ale taki mistrz nożyczek to rzadkość, bo teraz wszyscy się śpieszą i chcą zrobić, jak najwięcej Klientek w ciągu dnia...
Teraz sama zaopatrzyłam się w nożyczki fryzjerskie i po tym, jak mi fryzjerka zetnie końcówki, to w domku poprawiam po niej z godzinę Te ukryte, na całej długości, rozdwojone końcówki...
Też mi coś podobnego ostatnio fryzjerka zrobiła Ale nie siedziała nade mną tak długo, tylko mówiła, że "zdejmie" trochę rozdwojonych końcówek z długości i tak jakby smyrała mi nożyczkami Ale nie tak dokładnie, a zresztą ja bym chyba na fotelu nie wysiedziała

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 13:20   #212
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez starsmakeup Pokaż wiadomość
Teraz sama zaopatrzyłam się w nożyczki fryzjerskie i po tym, jak mi fryzjerka zetnie końcówki, to w domku poprawiam po niej z godzinę Te ukryte, na całej długości, rozdwojone końcówki...
świetny pomysł zapuszczam włosy i ograniczam chodzenie do fryzjerów a co jakiś czas widzę rozdwojoną końcówkę

Cytat:
Napisane przez kasiaczek141 Pokaż wiadomość
ja tez używam tych ampułek i muszę przyznać ze są całkiem dobre ale niestety musze stosować po 2 bo mi nie starcza
tak? dla mnie jedna jest akurat na całą głowę kiedyś użyłam dwóch i włosy nadawały się do mycia
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 13:42   #213
Oswalda
Przyczajenie

hej odpowie mi ktoś
Oswalda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 13:48   #214
syrenka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Oswalda Pokaż wiadomość
witajcie dziewczyny
Obecnie stosuję Seboradin lotion z czarną rzepą ponieważ zależy mi na szybszym wzroście włosów. Stosuję go od 19.12.2009 i myslałam zeby dokonczyc całą buteleczkę a dopiero pózniej spróbowac czegoś innego. Jednak dzisiaj przeczytałam świetne recenzje dotyczące ampułek Radical i pomyślałam ze warto byłby je stosowac i przerwac kurację Seboradinem . Myslicie, że lepiej byłby gdybym dokończyła kurację Seboradinem a dopiero pózniej zaczęła wcierac Radical, czy odstawic Seboradin i zaczac stosowac Radical ??
Ogólnie jestem zadowolona z działania Seboradinu, ale chciałabym, aby przyrost był jeszcze szybszy.
A ile Ci Seboradinu jeszcze zostało?
Możesz stosować go do 18.01, czyli miesiąc, zrobić tydzień przerwy, przerzucić się na ampułki, po ampułkach mała przerwa i powrót do Seboradinu.
syrenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 14:13   #215
Oswalda
Przyczajenie

Dziekuję za odpowiedz
Zostało mi go jeszcze połowa. Chyba zrobię tak jak mi radzisz
Oswalda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 14:20   #216
_sailor_moon_
Raczkowanie

hej wszystkie Wizażanki! ja także staram się zapuścić włoski teraz mam długość tak do łopatek a moim celem jest zapuszczenie do pasa staram się ostatnio unikać fryzjera ale że wcześniej stopniowałam włosy to muszę udać się na stopniowanie bo trochę mi "zarosły" i chciałabym właśnie znaleźć takie CUDO na szybszy porost włosów

Edytowane przez _sailor_moon_
Czas edycji: 2010-01-17 o 14:24
_sailor_moon_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 14:46   #217
limetka87
BAN stały

ja dzisiaj zużyłam 4 ampułke radicalu ,narazie nic nie zauważyłam ,niestety moje kuracje bedzie bardzo kosztowna 2 ampułki na dzień a mam zamiaru uzywać przez miesiąc czyli 4 opakowania ,już się nie mogę doczekać vatiki a właściwie moje poniszczone i kruche końce narazie chyba 5 dzień bez prostowania ale za tydzień ide na zjazd(studia) -więc na bank wyprostuje!! chociaż na weekend żeby wyglądądać jak człowiek...bo narazie go przypominam
limetka87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-17, 14:52   #218
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
potwierdzam
nowe mają w składzie denata, ale we wcierkach to nie przeszkadza, a wręcz pomaga substancjom aktywnym wniknąć w skórę
Eh to bardzo szkoda że mają denata Nie lubię we wcierkach alkoholu bo wysuszają mi się opuszki palców. No i zawsze nawet jak się bardzo staram, trochę preparatu wcierane jest we włosy te przy skórze głowy a alkohol bardzo mi je wysusza. Cieszyłam się że radical nie ma alkoholu.
No ale może przez to będą lepiej działać

Dzisiaj pierwszy raz wtarłam ampułkę bez mycia wcześniej włosów. Mam nadzieje ze nie przetłuści ich.

Edytowane przez Kucyk_Truskawkowy
Czas edycji: 2010-01-17 o 14:54
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 15:32   #219
ancill
Raczkowanie

a czy waszym zdaniem jest jakiekolwiek przeciwwskazanie do używania Radicalu i Seboradinu z rzepą razem ?

np jedno rano drugie wieczorem po myciu?

myję włosy codziennie ,
od 12 dni używam ampułek, mgiełki i szmponu Radical
zażywam Vitalip i Skrzypowitę
2 razy w tygodniu robię maseczkę Wax
od 3 dni po myciu wcieram balsam z Seboradin
parę razy użyłam czarnej rzepy z Joanny
na końcówki przed myciem nakładam balsam zmieszany z olejkiem rycynowym

Radical chcę stosować minimum 2 miesiące- to chyba nie za długo ?
czy można go stosować stele przez np 3-4 miesiące ?
bardzo zalezy mi na nowych włosach
ancill jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 11:27   #220
oczko1205
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny za odpowiedź w takim razie waxa będę podgrzewała a później czepek i czapa marzy mi się taka prywatna sauna do włosów, choć to koszt kilku stówek ale może sobie zaoszczędzę bo słyszałam, że daje rewelacyjne efekty
Bejka najpierw nakladasz Waxa na włosy, czepek a potem dopiero podgrzewasz, inaczej wysuszysz włosy, maska tez wyschnie i koniec kropka, jak podgrzejesz włosy w czepku, najlepiej zalozyc na to czapke lub recznik zeby cieplo zatrzymac na dluzej
Cytat:
Napisane przez AnulaPPP Pokaż wiadomość
moim zdaniem sposób na Waxa dobry, ale nie stosowałam długo (kilka razy) więc o długotrwałych efektach sie nie wypowiem
aha, czyli ten Seboradin moge trzymać całą noc? nie za długo? czy może bardziej przed myciem włosów?
pewnie że w grupie raźniej
seboradin wcierasz w skore głowy, po czym on sie wchłania, u mnie nie powoduje przetłuszczania wiec spokojnie nakladam go umyciu włosów na noc lub z rana i nie spłukuje, mozesz spokojnie go wcierac i nie wymaga zadnego splukiwania
Stary 2010-01-18, 13:09   #221
AnulaPPP
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syrenka Pokaż wiadomość
Właśnie tak.
Do tego codzienny masaż skóry głowy, może herbata z pokrzywy, ewentualnie jakiś suplement, odżywka po każdym myciu włosów, serum lub odrobina oleju na końcówki.
Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Możesz robić tak że Vatika na noc, po umyciu seboradin niger lotion. Seboradin tylko na skalp bo ma alkohol w składzie, jeżeli nie zauważysz szybszego przetłuszczenia to możesz nawet wmasowywać w skalp kiedy nie myjesz włosów, musisz sama sobie posprawdzać.

Myślę że właśnie oleje pomogą ci w kruchości twoich włosów
Cytat:
Napisane przez oczko1205 Pokaż wiadomość
Bejka najpierw nakladasz Waxa na włosy, czepek a potem dopiero podgrzewasz, inaczej wysuszysz włosy, maska tez wyschnie i koniec kropka, jak podgrzejesz włosy w czepku, najlepiej zalozyc na to czapke lub recznik zeby cieplo zatrzymac na dluzej

seboradin wcierasz w skore głowy, po czym on sie wchłania, u mnie nie powoduje przetłuszczania wiec spokojnie nakladam go umyciu włosów na noc lub z rana i nie spłukuje, mozesz spokojnie go wcierac i nie wymaga zadnego splukiwania
dzięki dziewczyny, teraz już wszytsko jasne
zostaje tylko kupić i używac oczywiście będe pisac o efektach.
Kuszą mnie jeszcze ampułki radical,ale nie wszytsko na raz no i trochę to też kosztuje...

Edytowane przez AnulaPPP
Czas edycji: 2010-01-18 o 13:10
AnulaPPP jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-18, 14:40   #222
Magdzia94
Zakorzenienie

Aniu kosztuje kosztuje A jak myślisz czemu tak często mamy odwyk od zakupów

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 15:13   #223
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oczko1205 Pokaż wiadomość
dzięki tak zrobię
Stary 2010-01-18, 16:54   #224
limetka87
BAN stały

ja dzisiaj użyłam waxu i spulkalam szałwią -włosy dużo zdrowsze niż po pierwszym myciu lśniące ,mam jeszcze problemy z rozczesywaniem plączą mi sie ... ale zamówiłam drewnianą szczotkę i myśle ze ona będzie zdecydowanie mniej wyrywać włosków.. .

no i poszła kolejna seria ampułek ,cały czas czekam na vatike lada dzień przyjdzie więc narazie wspomagam się olwią z oliwek ..przepraszam ze zanudzam ..
Stary 2010-01-18, 17:00   #225
Bejjka
Zakorzenienie

limetka czy naprawdę potrzebujesz aż dwóch ampulek Radicalu? wydaje mi się, że aż taka ilość jest zbędna

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-18, 17:13   #226
LifUnia
Zadomowienie

To moja aktualizajca, i walczymy dalej

A włosy jak wypadały tak wypadają Niestety placenta Mil Mil nic niepomogła

1- start 30 czerwiec
2 - Kolejne miesiące

Nieprzejmujcie sie tymi postrzępionymi włosami na końcach. Fryzurka z której wychodzę była taka "krzywa" teraz trzeba to wyrównać

Edytowane przez LifUnia
Czas edycji: 2010-01-18 o 17:17
LifUnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 17:16   #227
LifUnia
Zadomowienie

* Dubel
LifUnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 17:32   #228
laudik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LifUnia Pokaż wiadomość

1- start 30 czerwiec
2 - Kolejne miesiące

Nieprzejmujcie sie tymi postrzępionymi włosami na końcach. Fryzurka z której wychodzę była taka "krzywa" teraz trzeba to wyrównać

rewelacja!!!!

laudik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 18:33   #229
CoffeeWithMilk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez limetka87 Pokaż wiadomość
ja dzisiaj użyłam waxu i spulkalam szałwią -włosy dużo zdrowsze niż po pierwszym myciu lśniące ,mam jeszcze problemy z rozczesywaniem plączą mi sie ... ale zamówiłam drewnianą szczotkę i myśle ze ona będzie zdecydowanie mniej wyrywać włosków.. .

no i poszła kolejna seria ampułek ,cały czas czekam na vatike lada dzień przyjdzie więc narazie wspomagam się olwią z oliwek ..przepraszam ze zanudzam ..
Jakie właściwości ma szałwia w stosunku do włosów?

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Cytat:

1- start 30 czerwiec
2 - Kolejne miesiące

wow... super

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Mam pytanie odnośnie seboradinu? O jakim cały czas jest tutaj mowa? O balsamie, odżywce? Byłabym wdzięczna o jakiś link do niego
CoffeeWithMilk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 18:54   #230
ancill
Raczkowanie

Cytat:

1- start 30 czerwiec
2 - Kolejne miesiące

dla mnie ta cała PLACENTA jest bardzo podejrzana... żadnych atestów na niej nie widziałam , firma też nie wiadomo skąd ....

wcieram już 2 tygodnie Radical i jestem zadowolona , włosy zaczęły się same bardzo ładnie układać , mam zamiar stosować jeszcze 6 tygodni
potem zmienię na Seboradin lotion i znowu wrócę do Radicala

Jest testowany , firma znana , badania konsumenckie też przeszedł
ancill jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 21:37   #231
limetka87
BAN stały

Cytat:
limetka czy naprawdę potrzebujesz aż dwóch ampulek Radicalu? wydaje mi się, że aż taka ilość jest zbędna
zbędna ??? a nie rozumiem jak może starczyć 5 ml na cala skore glowy?? chyba ze jest sie lysym przeciez jak sie wylewa ta amuplke naskórę głowy to ona scieka na wlosy.

a co do szałwii ma działanie wygładzające...
Stary 2010-01-18, 21:45   #232
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
zbędna ??? a nie rozumiem jak może starczyć 5 ml na cala skore glowy?? chyba ze jest sie lysym przeciez jak sie wylewa ta amuplke naskórę głowy to ona scieka na wlosy.
Ja sobie radzę polową ampułki. Trochę to czasu zajmuje, ale chyba warto. Nie nakładam ani odrobiny na włosy, oczywiście, że co nieco ścieknie, ale to kropelki są. Te nowe ampułki mają fajny dozownik i nim sobie dozuję na skórę rozdzielając pasmo po paśmie.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 22:47   #233
anka.d
Wtajemniczenie

limetka - ja mam tak jak ty. co prawda nie ampulki, ale kazda inna wcierke, ktora sobie aplikuje - nie jestem w stanie zejsc ponizej 10-15 ml. i to i tak skupiam sie na 'koronie' glowy, tylem sie tak bardzo nie zajmuje.

wydaje mi sie ze 3 ml plynu rozsmarowane na gladkiej skorze - bez wlosow nie wystarczyly by na powierzchnie jaka zajmuje nam owlosiona skora glowy - ale to juz tylko moja teoria. pewnie kiedys ją sprawdze.
anka.d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 22:51   #234
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka.d Pokaż wiadomość
limetka - ja mam tak jak ty. co prawda nie ampulki, ale kazda inna wcierke, ktora sobie aplikuje - nie jestem w stanie zejsc ponizej 10-15 ml. i to i tak skupiam sie na 'koronie' glowy, tylem sie tak bardzo nie zajmuje.

wydaje mi sie ze 3 ml plynu rozsmarowane na gladkiej skorze - bez wlosow nie wystarczyly by na powierzchnie jaka zajmuje nam owlosiona skora glowy - ale to juz tylko moja teoria. pewnie kiedys ją sprawdze.
Nie jest tak, bo np. 2 ml. filtru to zalecana porcja mająca solidnie pokryć całą powierzchnię głowy razem z twarzą.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 22:57   #235
Paulinka675
Zakorzenienie

ja te ampułki przelałam do psikadełka wtedy było łatwiej aplikować i nic się nie rozlewało

2014 3
Anne Rice - Pandora

włosomaniaczka 11.2009

nic mnie bardziej nie drażni jak brak składów w KWC oraz na blogach kosmetycznych
Paulinka675 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 00:06   #236
limetka87
BAN stały

dziewczyny ja wiem ze to dopiero początek kuracji a ja już wymiękam ale nie chodzi o to ,że mi się nie chce używać tych specyfików tylko o to ze ja nie wiem czy to jest sens ...skoro mam strasznie cienkie i kruszące sie koncowki ,caly czas wcieram w nie oleje ale czy to cos da jak sie ma bardzo zniszczone wysuszone i rozdwojone końce???jakiś miesiac temu obcielam ale bardzo malutko i myslałam ze to pomoże ale nadal mam rozdwojone ...czy nie powinnam sciąć z 5-6 cm??? bardzo byloby mi szkoda ale jak moje nawadnianie koncowek nie ma przyniesc rezultatu i nadal maja sie kruszyc to ja się poddaje.Pozatym mam tak plątliwe kudły ze zawsze mi na szczotce zostaje mnostwo włosów a konćowki pewnie się kruszą ...przed moja niewiedzą...
Stary 2010-01-19, 06:39   #237
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
mi zawsze starcza mam stare ampułki i aplikuje je za pomocą strzykawki oddzialając pasma włosów , dzięki temu zawartość wcieram w skalp a nie we wlosy w nowych aplikacja radicalu jest dziecinnie prosta

Cytat:
dziewczyny ja wiem ze to dopiero początek kuracji a ja już wymiękam ale nie chodzi o to ,że mi się nie chce używać tych specyfików tylko o to ze ja nie wiem czy to jest sens ...skoro mam strasznie cienkie i kruszące sie koncowki ,caly czas wcieram w nie oleje ale czy to cos da jak sie ma bardzo zniszczone wysuszone i rozdwojone końce???jakiś miesiac temu obcielam ale bardzo malutko i myslałam ze to pomoże ale nadal mam rozdwojone ...czy nie powinnam sciąć z 5-6 cm??? bardzo byloby mi szkoda ale jak moje nawadnianie koncowek nie ma przyniesc rezultatu i nadal maja sie kruszyc to ja się poddaje.Pozatym mam tak plątliwe kudły ze zawsze mi na szczotce zostaje mnostwo włosów a konćowki pewnie się kruszą ...przed moja niewiedzą...
jeśli masz aż tak zniszczone końce to faktycznie lepiej żebyś je podcieła kilka centymetrów włosy odrosną szybko a bez zniszczonych końcówek dużo łatwiej będzie Ci zregenerować włosy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-19, 08:29   #238
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
To moja aktualizajca
gratuluję

Cytat:
robi się przedziałki i w każdy przedziałek po kilka kropelek i masujemy, tak całą główkę i na prawdę starczy, ważniejszy jest dokładny masaż niż zalanie skalpu wcierką

Cytat:
może podetnij sama (kup sobie nożyczki fryzjerskie, w Rossmannie mają tanie) ale tylko 1-2 cm, bo przez zomę i tak się zniszczą więc szkoda ciąć więcej, na wiosnę znowu troszkę podetnij, i pamiętak o zabezpieczaniu końcówek np.silikonami
ja też walczę z anemią, jak chcesz poznać moje sposoby pytaj
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 09:28   #239
limetka87
BAN stały

Cytat:
mi zawsze starcza mam stare ampułki i aplikuje je za pomocą strzykawki oddzialając pasma włosów , dzięki temu zawartość wcieram w skalp a nie we wlosy w nowych aplikacja radicalu jest dziecinnie prosta

jeśli masz aż tak zniszczone końce to faktycznie lepiej żebyś je podcieła kilka centymetrów włosy odrosną szybko a bez zniszczonych końcówek dużo łatwiej będzie Ci zregenerować włosy
postaram sie dzisiaj wkleić wam zdjęci moich włosów zwłaszcza końcówek wiecie co mnie dziwi..ze od roku chodzilam do fryzjera co 3 miesiące zeby scinac włosy nie z długosci ale z gęstości non stop cieniowanie ale z dlugosci tez ladnie rosly i tak do sierpnia kiedy byla moja ost.wizyta u fryzjerki (u tej samej) a mamy dzisiaj styczen a ja mam wrazenie ze nic ich nie prybylo sa chude..i jakby sie troche skrocily poprostu masakra ..

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
gratuluję

robi się przedziałki i w każdy przedziałek po kilka kropelek i masujemy, tak całą główkę i na prawdę starczy, ważniejszy jest dokładny masaż niż zalanie skalpu wcierką

może podetnij sama (kup sobie nożyczki fryzjerskie, w Rossmannie mają tanie) ale tylko 1-2 cm, bo przez zomę i tak się zniszczą więc szkoda ciąć więcej, na wiosnę znowu troszkę podetnij, i pamiętak o zabezpieczaniu końcówek np.silikonami
ja też walczę z anemią, jak chcesz poznać moje sposoby pytaj

pomyśle nad tym obcięciem ale najpierw wkleje zdjęcie

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

to moja długość w sierpniu

http://www.voila.pl/443/fti7m/index.php?get=1&f=1

zobaczcie teraz jak sie skorcily ,co prawda tu nie sa prostowane więć pewnie tez tracą na dlugosci....
http://www.voila.pl/445/z53z2/?1

a to końcówki tu jeszcze po nocy z oliwą z oliwek :

http://www.voila.pl/447/is05s/index.php?get=1&f=1

a to mój tył bez prostowania zobaczcie jakie mam końce jakie cienkie jak strasznie wycieniowane i to ma rosnąć??

http://www.voila.pl/448/0679b/index.php?get=1&f=1

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

ja bym chyba musiala naprawde ściąc z 5-6 cm zeby pozbyć się tyhc pazurków... ale mi szkoda obcinać...

Edytowane przez limetka87
Czas edycji: 2010-01-19 o 09:25
Stary 2010-01-19, 09:41   #240
anka.d
Wtajemniczenie

limetka - a jak mialas cieniowane? moze brzytwa, albo degażowane?? slyszalam ze to potrafi zalatwic nawet mocne i grube wlosy.
ja bym odzalowala (i tak masz dlugie ) i sciela ile trzeba. roznice zauwazysz od razu i bedziesz natychmiast cieszyc sie zdrowszymi wlosami. nawet nie zauwazysz kiedy odrosną
anka.d jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości