Dot.: Powiększanie piersi cz.4 - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-18, 23:55   #2791
TiNi87
BAN stały

Dot.: Powiększanie piersi cz.4

Mya czy jest pytanie na ktore nie znasz odpowiedzi ja pol zartem pol serio a ty ciach fachowa odpowiedz Dziekuje teraz moge spac spokojnie
Agnelka ciesze sie ,ze ktos lubi czytac moje farmazony Dobranoc

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Sploszylam wszystkich

Edytowane przez TiNi87
Czas edycji: 2010-01-18 o 23:43
TiNi87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 00:49   #2792
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnelka.pl Pokaż wiadomość

Mya, czy jest cos czego nie wiesz ???

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Dobra, ide spac do jutra Kolorowych...
nie wiem jak się pisze krótki- tzn już wiem - inaczej niż długi

---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ----------

Cytat:
Napisane przez TiNi87 Pokaż wiadomość
Mya czy jest pytanie na ktore nie znasz odpowiedzi ja pol zartem pol serio a ty ciach fachowa odpowiedz Dziekuje teraz moge spac spokojnie
Agnelka ciesze sie ,ze ktos lubi czytac moje farmazony Dobranoc

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Sploszylam wszystkich
Nie spłoszyłaś-ja w Twoim albumie utkwiłam I chyba muszę zgłosić Twoje brodawki do cenzury -proszę na nie naklejać kwiatuszki bo będą wyciągnie konsekwencje

---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ----------

Listopadowa- pewnie właśnie kończysz kurki , jak Ci jeszcze dużo tych chorób zostało to może już ich nie tłumacz tak dokładnie-napisz po prostu, że się ich nie leczy, kurą łby urywa i po sprawie, może nikt się nie dopatrzy.
Buziaki

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2010-01-19 o 00:41
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 01:17   #2793
MyaDiva
Zakorzenienie

pysia-ale fajnie dzieci z Tobą mają, taki nauczyciel to skarb . Jestem pewna, że z chęcią czekaja na lekcje wf. A to rzadkość niestety. Wiem po moim dziecku, że jak nauczyciel potrafi zachęcić do sportu to nie ma problemu z zapomnianym strojem , butami, albo katarem. Niestety najczęścij zniechecaja .

2sweet- ale super ten tatuaż mi też najbardziej się na stopie podoba i na łonie. I musi być subtelny-Twój jest świetny.

Wszystki wakacje spędzałam na mazurach, żaglach, festiwalach szanty. I właściwe moje skojarzenia z tatuażami to jest tamten okres. I o ile u facetów, nawet starszych podobały mi się -tak dziergane kobiety, nie pierwszej młodosci, w rozciągnietych podkoszulkach z obwisłymi piersiami bez biustonoszy nie wzbudzały we mnie zachwytu. Taki wyblakły tatuaż na pomarszczonym ciele kobiecym nie był niczym apetycznym.
Tylko to troszkę odległe czasy były
Teraz tatuaż zdobi a z takim na stopie można się spokojnie zestarzeć

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 03:14   #2794
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość

Listopadowa- pewnie właśnie kończysz kurki , jak Ci jeszcze dużo tych chorób zostało to może już ich nie tłumacz tak dokładnie-napisz po prostu, że się ich nie leczy, kurą łby urywa i po sprawie, może nikt się nie dopatrzy.
(może następnym razem wykorzystam podpowiedź)

THE END !!!!!
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 07:59   #2795
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez agnelka.pl Pokaż wiadomość
Horo mi tez sugerowala, ze nawet 65 F , mysle, ze musze wymienic na 70 E .
A czemu miska powinna byc wieksza, ja nie chce zeby mi cycki w niej lataly
Agnelka,
miseczka zmienia się w zależności od obwodu staniczka.... i tak miska z rozmiaru 65F jest taka sama jak przy 70 E, przy 75 D, czy 60 G
i cycuchy Tobie z niej nie wypadną

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 08:00   #2796
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez lwowianka Pokaż wiadomość
właśnie! mi też tak powiedziała! że zamówi 3 komplety i na stole dopasuje..chyba muszę podkreślić że chcę największe....a co sądzicie o cięciu wokół otoczki? Czy któraś z Was miała takie? Ech zazdroszczę Wam że juz wiele z Was jest po i tak super wszystkie wyglądacie, naprawdę....pewnie apetyt rośnie w miarę jedzenia bo ja teraz dałabym wszystko za chociażby 1 rozmar do przodu
Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
lwowianka, ja i Misia mialysmy ciecie na otoczce Ja juz prawie nie mam po nim sladu, a i Misia mowi ze u Niej tego wcale nie widac Obecnie patrzec na moje piersi nikt by nie powiedzial, ze jakis chirurg machal przy nich skalpelem
Ja mam podobnie jak Ania - blizn wcale nie widać a i po masażach prawie nie czuć...jedyne co mi doskwiera to jeszcze brak w brodawkach czucia
Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość

Buziaki

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 08:05   #2797
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez lwowianka Pokaż wiadomość
)) ok uciekam i proooszę jeśli któraś z Was miała cięcie wokół otoczki albo ma allergany to prooooszę o kontakt...dobranoc!
lwowianka,
ja mam Allergany - ale okrągle i model TRX (najwyższa projekcja), czyli różne od tych, które dr dobrala Tobie ... cięcie pod piersia.

Jeśli mialabym Tobie cokolwiek doradzać, to na pewno większe

Ja mialam swoje pierwsze 420 g... potem dr wymienial na większe i rownież zamawiane byly 3 wielkości: 525g, 560g i 615 g. Doktorek mial wybrać , które zostana ostatecznie, ale na sale pozwolilam mu zabrać tylko 560 i 615 ... i oczywiście zapowiedzialam, ze jak będzie nie to, o czym rozmawialiśmy, to 3 op robi mi za darmo i od razu... bez odczekiwania pół roku ... no i mam 615 (a podobno wlazloby więcej... taka jestem klaciasta ), tylko;
1. nie bylo w klinice większych implantow
2. glupio wyglądalabym z cycem 700 g

Stary 2010-01-19, 08:59   #2798
pysia222
Zakorzenienie

[QUOTE=agnelka.pl;16554557]

Mya, czy jest cos czego nie wiesz ???

O kurcze a ja myslalam , ze doktorek wszystko pakuje i sprawdza ktore lepiej pasuja
Mya kochana dziekie ,ze mnie oswiecilas

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
(może następnym razem wykorzystam podpowiedź)

THE END !!!!!
no swietnie Listopadowa juz skonczyla a ja sie jeszcze mecze
Listopadowa po tym maratonie pracy to Tobie sie bon na spanie i jedzenie nalezy od dzisiaj prosze juz dbac o siebie bo jak nie to

GRATULACJE teraz wiemy , ze to listopadowa wykonczyla kuraki

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Cytat:
Napisane przez trelek_ Pokaż wiadomość
Tobie? No nie wierzę Ty taka szczuplutka, a brzuszek pięknie umięśniony

Ania, mnie taki porządny głód bierze wieczorem, co wcześniej się aż tak często nie zdarzało Zaczynam się obawiać, że te moje nieudolne ćwiczenia nie są w stanie spalić tego, co zjem wieczorem i efekt będzie odwrotny od zamierzonego No, a druga sprawa taka, że ja nigdy nie ograniczałam sobie jedzenia, a teraz jak sobie postanowiłam, że będę zdrowo się odżywiała, to podświadomie ciągnie do tego, co zakazane i chce się więcej tego niż wcześniej
trelek z brzuszkiem faktycznie nie mam problemu ( nawet jak w ciazy przytylam 25 kg. to szybko wrocil do normy)
Moim problemem sa uda i tam tyje w tepie ekspresowym

Jesli chodzi o wieczorne jedzenie to jest normalne na poczatku.
zrob tak jak pisala ania pij duzo plynow podczas cwiczen .
Weglowodany do 15 a pozniej lepsze sa produkty bialkowe.

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Dobra dziewczyny mykam troche popracowac, potem od 15 praca w klubie i wieczorkiem aerobix.
Tak czy inaczej do 15 bede sie jeszcze meldowac
Stary 2010-01-19, 09:16   #2799
willma2
Raczkowanie

a tak z innej beczki, rozmawiałam ze znajomymi,mowilam ze bede sobie operacje robic i wszyscy nagle bardzo przeciwni, ze po co mi to itp...czy też mieliscie takie reakcje znjaomych czy nikt nic nie mowil?[/QUOTE]

Hej, ja nikomu sie nie zwierzałam..nikt nie wiedział....była u mnie rodzinka dwa tygodnie po operacji..jeszcze wolno sie dość poruszałam...ale zrzuciłam wine na kręgosłup..i nikt się nie domyślił...Siedzę cicho!!!I przyjęłam taktykę taka jak Pysia..nie szokuję dekoldami...tylko powoli pokazuję co mam..obcislejsze bluzki...ale bez przesady..
willma2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 09:24   #2800
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez willma2 Pokaż wiadomość
Hej, ja nikomu sie nie zwierzałam..nikt nie wiedział....była u mnie rodzinka dwa tygodnie po operacji..jeszcze wolno sie dość poruszałam...ale zrzuciłam wine na kręgosłup..i nikt się nie domyślił...Siedzę cicho!!!I przyjęłam taktykę taka jak Pysia..nie szokuję dekoldami...tylko powoli pokazuję co mam..obcislejsze bluzki...ale bez przesady..
Ja przed op nie powiedzialam nikomu... już po mama i siostra się domyslily (wzrok mają jednak dobry, a ja naprawdę miałam echo w stanikach ). Potem powiedzialam 4 kumpelom (nie chcialam klamać jak zapytaly... ale wiedzialam, ze im mogę powiedzieć o op). Niektorzy się domyślili, inni (rodzina mojego TZ-a rozniosla to wśrod swoich... niestety. ale prztnajmniej nie musze sie teraz "kamuflować".

Stary 2010-01-19, 09:28   #2801
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez olgawro Pokaż wiadomość
2 sweet Twoj tatuaż jest BOSKI
To własnie o czyms takim zawsze marzyłam, delikatny tatuaż na stopie idący od paluszków aż po kostke! Ahhh ale masz cudo!!!!!!!
Jeszcze nie zrobiłam bo bałam się tego bólu! Ale śliczny jest!

Co do badan, to ja muszę mieć do operacji:
  • morfologia i płytki krwi
  • APPT i czas protombinowy
  • grupa krwi
  • EKG
  • USG piersi
Usg już zrobiłam , myślicie, że jeden dzien wystarczy na zrobienie tego co mam powyżej??bo teraz to nie ma sensu robic jak operacja w kwietniu!
wiesz ja w sumie radzilabym część ta z krwi zrobic teraz, dla sprwdzenie czy wszytko jest ok...przecież nie stety gdyby cos sie okazalo nie teges to do kwietnia możez to wyrównać Byly tu dziewczyny co okazywało się, że coś z wynikami nie tak i trach z operacją
marchwianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 09:35   #2802
willma2
Raczkowanie

Listopadowa skończyła kury!!! Może czas na jeżozwierze!!!Co!!
Ja tez tak Was podczytuję..ale mam zap..w pracy..a czekam na urlop..u nas ferie...więc chcę wszystko nadrobić..Pozdrawiam !!
willma2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 10:15   #2803
ilma79
Raczkowanie

Hello dziewczyny
Maya ty to powinnaś doktorat napisać z powiększana piersi, ja tez myslalam że dr podczas operacji poprostu wkłada po kolei zelki i patrzy w którym jest najlepiej , tyle rzeczy jeeszcze nie wiem.

Zmienilam avek żeby sie źle nie kojarzył

Moja konsultacja coraz bliżej a ja mam coraz więcej strachu i myśli takich że co ja wogole robie, może lepiej zostawić moje zwiski w spokoju bo przecież w staniczku są duże. Same dylematy. Zwarjuje
Stary 2010-01-19, 10:46   #2804
magdalenka23
Raczkowanie

Cześć, Śledzę wasze wypowiedzi. przeczytałam wszystkie części , może nie aż tak dokładnie, bo naprawdę naprodukowałyście tego bardzo dużo . Napisałam do dr Jarlińskiego, Krajewskiego i Niemczyka, Ten ostatni odpisał/...... że zdjęcia mu się nie wyświetlaja i o.. :-( wysłałam drugi raz ale już nie odp. Powiedzcie mi czy tutaj można jeszcze wklejać do wypowiedzi fotki, czy to już zabronione?? (wkleiłabym wejściówkę i doradziłybyście mi ...pliss) bo

Mam dylemat, poogladałam sobie galerie wszystkich doktorków jest wiele piersi podobnych do moich i jedne są podwieszane a drugie tylko wypychane, nie wiem co robić, dać się pokroić całkowicie?( KuBUS ma ładnie zrobione, ale widziałam różne, tego się boję) czy tylko wypchać flaczki? znowu z drugiej srony boję się że mi opadna za kilka lat i będę miała sylikonowe dojce do pasa. No właśnie ilma czekam na Twoją konsultację co Ci dr Skwiercz powie. Nie wiem co robić.
magdalenka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 10:50   #2805
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

Dzień dobereeeeeeeeeeeek wszystkim

Mya- dzięki za wytłumaczenie przebiegu op, ja też nie wiedziałam, że tak to wygląda Jesteś naszą skarbnicą wiedzy
Marchwianka chyba masz rację z tymi badaniami, dla porówniania nie szkodzi zrobi, może teraz powinnam zrobic sama dla siebie te podstawowe, czas krzepniecia?jutro pójde na czczo bo lab mam kolo domu
Listopadowa GRATULACJE kury skonczone,teraz możesz byc z nami więcej

a ja dzis rano wstałam i pierwsze co to skoczyłam po cm bo już sie mniejsza czuję i wiecie co? FAKTYCZNIE
pod biustem zleciało do luźnego 89 a jak docisne na maksa to zejde na 83 a biuście też sie zmniejszylo do mniej niz 100! Czyli dieta działa, cm lecą w dół jestem taka szczęśliwa

Tini piekne Twoje żelki!!!!

Milego dzionka

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

magdalenka jesli bierzech tych trzech pod uwagę zdecydowanie polecam dr Jarlińskiego, jeszcze piersi nie robiłam, ale robie 15 kwietnia właśnie u niego. Duzo jest na forum o nim, to świetny fachowiec i stwórca wspaniałych biustów
zresztą zapytaj np nasza forumową pysie o opinie, ona robiła u doktora
pozdrawiam
Stary 2010-01-19, 11:00   #2806
Asia230707
Raczkowanie

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

magdalenka jesli bierzech tych trzech pod uwagę zdecydowanie polecam dr Jarlińskiego, jeszcze piersi nie robiłam, ale robie 15 kwietnia właśnie u niego. Duzo jest na forum o nim, to świetny fachowiec i stwórca wspaniałych biustów
zresztą zapytaj np nasza forumową pysie o opinie, ona robiła u doktora
pozdrawiam[/QUOTE]

Ja tez robilam u dr Jarlinskiego i rowniez go polecam

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

wogole to Witam wszystkie Panie

Asia230707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 11:06   #2807
magdalenka23
Raczkowanie

tak olgawro , tylko ja potrzebuję bardzo dobrego fachowca, nie mam małych a opadnięte po ciąży. zresztą zobacz wysłałam maila.

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

olgawaro wklei do swojej galerii zobaczcie , wy się znacie prawie jak dr. oceńcie i pomóżcie rozwiązać mój dylemat.
Stary 2010-01-19, 11:12   #2808
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

ok zdjęcia już są w albumie, dziewczyny oglądać i doradzamy magdalence23
Stary 2010-01-19, 11:12   #2809
Yagnaa
Raczkowanie

Magda - wyslalam Ci PW.
Lukier zostawiam cukiernikom.
Yagnaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 11:15   #2810
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

Asia230707 a gdzie mozna obejrzeć Twje żelki od dr Jarlińskiego, Ty juz chwilke po operacji, jakie wrażenia ? zadowolona?
Stary 2010-01-19, 11:25   #2811
Asia230707
Raczkowanie

Cytat:
Asia230707 a gdzie mozna obejrzeć Twje żelki od dr Jarlińskiego, Ty juz chwilke po operacji, jakie wrażenia ? zadowolona?
zdjecia moich cycuchow sa w
Powiększanie piersi cz.3
Co do zabiegu, lekarza i kliniki to jestem baaaardzo zadowolona i gdybym miala pojsc jeszcze raz to na 100% wybralabym wlasnie dr Jarlinskiego, tylko wzielabym troche wieksze wkladki, zreszta tak jak wiekszosc dziewczyn po zabiegu, chociaz chcialam osiagnac rozmiar duze C male D a w tej chwili mam D/E no ale coz apetyt rosnie w miare jedzenia

Stary 2010-01-19, 11:26   #2812
kora1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez trelek_ Pokaż wiadomość
Olga, o tym kto mówił o operacji, a kto nie ostatnio wałkowane było Parę stron wstecz wszystko jest. Ja nic nikomu nie powiem Tylko Wy i mąż (no i personel kliniki ). Czytałaś może wątek założony przez boni19 albo wypowiedzi Kaszy Mannej i innych? O ile znajomi mogą się okazać w porządku (choć też różnie bywa), to znajomi znajomych już niekoniecznie Wokół pełno ludzi zakompleksionych i ziejących nienawiścią do innych. Ja wole takie rewelacje zatrzymać dla siebie i nie być na językach innych.
Dziewczynki ja tez mam ten dylemat .... moja mama jest przeciwna bo kiedys zagadalam ja ot tak ,siostra sama by chciala zrobic ale tez jaj nic nie powiem ze robie ,postanowilam ze jak cos zauwaza to im powiem a narazie to tajemnica.
Problem mam jak to powiedziec mojemu synkowi ktory juz 10 lat skonczyl i nic mu nie umknie a jak zacznie sie przytulac to juz napewno.To jest straszne normalnie zle sie z tym czuje bo tyle kasy ,a moglabym cos synkowi kupic albo na wakacje wspolnie pojechac itp. Wiecie
pewnie matczyne wyzuty sumienia
kora1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 11:31   #2813
Asia230707
Raczkowanie

te zdjecia robilam juz jakis czas temu, niedlugo zrobie nowe to wstawie bo ostatnio jakos mi sie nie chce

Stary 2010-01-19, 11:33   #2814
pysia222
Zakorzenienie

olgawro ja i Asia robilysmy w ten sam dzien tylko ja bylom pierwsza a ona po mnie .
Stol jej grzylam:h ahaha:
Stary 2010-01-19, 11:38   #2815
Asia230707
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
olgawro ja i Asia robilysmy w ten sam dzien tylko ja bylom pierwsza a ona po mnie .
Stol jej grzylam:h ahaha:
tak to prawda... dzieki temu ze Pysia byla pierwsza i widzialam ja przed zabiegiem i co gorsze "po" chcialam przez chwile uciec z kliniki

Stary 2010-01-19, 11:43   #2816
magdalenka23
Raczkowanie

asia pięknie wyglądają. ja już nie mogę się doczekać, kiedy będę mogła ubrać bluzkę z dekoltem.
Stary 2010-01-19, 11:44   #2817
kora1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Yagnaa Pokaż wiadomość
Kora - jesli zas na co dzien jestes w Anglii, to Twoj lekarz rodzinny raczej nie skieruje Cie na szczepienie.
Z moim GP spedzilam godzine w gabinecie, ale jedyne z czym wyszlam, to odmowa (W GB nie ma takiej praktyki, poniewaz tam szczepiony jest personel medyczny bez wyjatku, wiec w szpitalu jest "safe").
Jesli sie uprzesz - mozesz pojsc do punktu szczepien - poprosic o szczepionke prywatnie - jedna kosztuje ok 100 funtow, nie wiem ile potrzebujesz powtorzen.
Agnes ja zostane 3 lub 4 dni w hotelu po operacji, wiecej nie dam rady sama ,wole przecierpiec ta podroz niz lezec i patrzec w hotelowy sufit torbe mala wezme by nie dzwigac,mam nadzieje ze dam rade.

Yagnaa masz racje z GP tu w Anglii to nic nie zalatwisz musze koniecznie cos wykombinowac bo ja to nigdy w zyciu tej szczepionki nie bralam ,wiec 200f nie widzi mi sie placic.

Pysia i tak zrobie ja mowisz przesune wizyte kontrolna jesli wszystko bedzie ok

Listopadowa kochana jestes nasza pani doktor
no i mam dylemat bo sa przerwy w tym szczepieniu ,a doktor Br zaleca szczepionke przed operacja,a ja nigdy jej nie mialam zalamka...

Do tego nie dostane urlopu na swieta Wielkanocne i operacje musze przelozyc pewnie na Maj lub czerwiec....to sie nazywa miec pecha...
kora1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 11:46   #2818
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asia230707 Pokaż wiadomość
tak to prawda... dzieki temu ze Pysia byla pierwsza i widzialam ja przed zabiegiem i co gorsze "po" chcialam przez chwile uciec z kliniki
olgawro jesli dobrze pamietam to i Asia normalnie zniosla op. zaraz po op. telefonowala siadala, chodzila czula sie jeszcze lepiej niz ja ( ja niestety strasznie wymiotywalam i tylko to mnie meczylo)
Prawda Asia czy sie myla ?

Wiec jest troche dziewczyn ,ktore przeszly ten czas " normalnie"
,
Stary 2010-01-19, 11:48   #2819
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość

no swietnie Listopadowa juz skonczyla a ja sie jeszcze mecze
Listopadowa po tym maratonie pracy to Tobie sie bon na spanie i jedzenie nalezy od dzisiaj prosze juz dbac o siebie bo jak nie to

GRATULACJE teraz wiemy , ze to listopadowa wykonczyla kuraki

Mało brakowało, a byłoby odwrotnie.

Cytat:
Listopadowa GRATULACJE kury skonczone,teraz możesz byc z nami więcej
Kuraki skończone i odesłane, ale teraz muszę działać z 'Intensywną...' - termin do 31 stycznia, także nadal będę w naszym wątku z doskoku
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 11:48   #2820
Asia230707
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdalenka23 Pokaż wiadomość
asia pięknie wyglądają. ja już nie mogę się doczekać, kiedy będę mogła ubrać bluzkę z dekoltem.
dzieki ja tez juz nie moge sie doczekac, bo jak narazie to musze chodzic w tym niezbyt ladnym staniku, wiec bluzka z dekoltem odpada ale do lata jeszcze troche czasu...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości