|
|
#2791 |
|
BAN stały
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Mya czy jest pytanie na ktore nie znasz odpowiedzi
Dziekuje Agnelka ciesze sie ,ze ktos lubi czytac moje farmazony Dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Sploszylam wszystkich
Edytowane przez TiNi87 Czas edycji: 2010-01-18 o 23:43 |
|
|
|
#2792 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- inaczej niż długi ![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Cytat:
-proszę na nie naklejać kwiatuszki![]() bo będą wyciągnie konsekwencje ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- Listopadowa- pewnie właśnie kończysz kurki , może nikt się nie dopatrzy. Buziaki
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-01-19 o 00:41 |
||
|
|
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
pysia-ale fajnie dzieci z Tobą mają, taki nauczyciel to skarb
2sweet- ale super ten tatuaż Wszystki wakacje spędzałam na mazurach, żaglach, festiwalach szanty. I właściwe moje skojarzenia z tatuażami to jest tamten okres. I o ile u facetów, nawet starszych podobały mi się -tak dziergane kobiety, nie pierwszej młodosci, w rozciągnietych podkoszulkach z obwisłymi piersiami bez biustonoszy nie wzbudzały we mnie zachwytu. Taki wyblakły tatuaż na pomarszczonym ciele kobiecym nie był niczym apetycznym Tylko to troszkę odległe czasy były Teraz tatuaż zdobi
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#2794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)THE END !!!!! |
|
|
|
|
#2795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miseczka zmienia się w zależności od obwodu staniczka.... i tak miska z rozmiaru 65F jest taka sama jak przy 70 E, przy 75 D, czy 60 G i cycuchy Tobie z niej nie wypadną
|
|
#2796 | |||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam Allergany - ale okrągle i model TRX (najwyższa projekcja), czyli różne od tych, które dr dobrala Tobie Jeśli mialabym Tobie cokolwiek doradzać, to na pewno większe Ja mialam swoje pierwsze 420 g... potem dr wymienial na większe i rownież zamawiane byly 3 wielkości: 525g, 560g i 615 g. Doktorek mial wybrać , które zostana ostatecznie, ale na sale pozwolilam mu zabrać tylko 560 i 615 ... i oczywiście zapowiedzialam, ze jak będzie nie to, o czym rozmawialiśmy, to 3 op robi mi za darmo i od razu... bez odczekiwania pół roku ... no i mam 615 (a podobno wlazloby więcej... taka jestem klaciasta1. nie bylo w klinice większych implantow 2. glupio wyglądalabym z cycem 700 g
|
|
#2798 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=agnelka.pl;16554557]
![]() Mya, czy jest cos czego nie wiesz ??? O kurcze a ja myslalam , ze doktorek wszystko pakuje i sprawdza ktore lepiej pasuja Mya kochana dziekie ,ze mnie oswiecilas ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- no swietnie Listopadowa juz skonczyla a ja sie jeszcze mecze Listopadowa po tym maratonie pracy to Tobie sie bon na spanie i jedzenie nalezy od dzisiaj prosze juz dbac o siebie bo jak nie to ![]() GRATULACJE teraz wiemy , ze to listopadowa wykonczyla kuraki ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
Moim problemem sa uda i tam tyje w tepie ekspresowym Jesli chodzi o wieczorne jedzenie to jest normalne zrob tak jak pisala ania pij duzo plynow podczas cwiczen . Weglowodany do 15 a pozniej lepsze sa produkty bialkowe. ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Dobra dziewczyny mykam troche popracowac, potem od 15 praca w klubie i wieczorkiem aerobix. Tak czy inaczej do 15 bede sie jeszcze meldowac
|
|
#2799 |
|
Raczkowanie
|
a tak z innej beczki, rozmawiałam ze znajomymi,mowilam ze bede sobie operacje robic i wszyscy nagle bardzo przeciwni, ze po co mi to itp...czy też mieliscie takie reakcje znjaomych czy nikt nic nie mowil?[/QUOTE]
Hej, ja nikomu sie nie zwierzałam..nikt nie wiedział....była u mnie rodzinka dwa tygodnie po operacji..jeszcze wolno sie dość poruszałam...ale zrzuciłam wine na kręgosłup..i nikt się nie domyślił...Siedzę cicho!!!I przyjęłam taktykę taka jak Pysia..nie szokuję dekoldami...tylko powoli pokazuję co mam..obcislejsze bluzki...ale bez przesady..
|
|
|
|
#2800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2801 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Byly tu dziewczyny co okazywało się, że coś z wynikami nie tak i trach z operacją
|
|
|
|
|
#2802 |
|
Raczkowanie
|
Listopadowa skończyła kury!!! Może czas na jeżozwierze!!!Co!!
Ja tez tak Was podczytuję..ale mam zap..w pracy..a czekam na urlop..u nas ferie...więc chcę wszystko nadrobić..Pozdrawiam !! |
|
|
|
#2803 |
|
Raczkowanie
|
Hello dziewczyny
Maya ty to powinnaś doktorat napisać z powiększana piersi, ja tez myslalam że dr podczas operacji poprostu wkłada po kolei zelki i patrzy w którym jest najlepiej Zmienilam avek żeby sie źle nie kojarzył ![]() ![]() Moja konsultacja coraz bliżej a ja mam coraz więcej strachu i myśli takich że co ja wogole robie , może lepiej zostawić moje zwiski w spokoju bo przecież w staniczku są duże. Same dylematy. Zwarjuje
|
#2804 |
|
Raczkowanie
|
Cześć, Śledzę wasze wypowiedzi. przeczytałam wszystkie części , może nie aż tak dokładnie, bo naprawdę naprodukowałyście tego bardzo dużo . Napisałam do dr Jarlińskiego, Krajewskiego i Niemczyka, Ten ostatni odpisał/...... że zdjęcia mu się nie wyświetlaja i o.. :-( wysłałam drugi raz ale już nie odp. Powiedzcie mi czy tutaj można jeszcze wklejać do wypowiedzi fotki, czy to już zabronione?? (wkleiłabym wejściówkę i doradziłybyście mi ...pliss) bo
Mam dylemat, poogladałam sobie galerie wszystkich doktorków jest wiele piersi podobnych do moich i jedne są podwieszane a drugie tylko wypychane, nie wiem co robić, dać się pokroić całkowicie?( KuBUS ma ładnie zrobione, ale widziałam różne, tego się boję) czy tylko wypchać flaczki? znowu z drugiej srony boję się że mi opadna za kilka lat i będę miała sylikonowe dojce do pasa. No właśnie ilma czekam na Twoją konsultację co Ci dr Skwiercz powie. Nie wiem co robić. |
|
|
|
#2805 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobereeeeeeeeeeeek wszystkim
![]() Mya- Jesteś naszą skarbnicą wiedzy ![]() Marchwianka ![]() Listopadowa GRATULACJE kury skonczone,teraz możesz byc z nami więcej a ja dzis rano wstałam i pierwsze co to skoczyłam po cm bo już sie mniejsza czuję i wiecie co? FAKTYCZNIE pod biustem zleciało do luźnego 89 a jak docisne na maksa to zejde na 83 a biuście też sie zmniejszylo do mniej niz 100! Czyli dieta działa, cm lecą w dół jestem taka szczęśliwa Tini Milego dzionka ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- magdalenka jesli bierzech tych trzech pod uwagę zdecydowanie polecam dr Jarlińskiego, jeszcze piersi nie robiłam, ale robie 15 kwietnia właśnie u niego. Duzo jest na forum o nim, to świetny fachowiec i stwórca wspaniałych biustów ![]() zresztą zapytaj np nasza forumową pysie o opinie, ona robiła u doktora pozdrawiam
|
#2806 |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------
magdalenka jesli bierzech tych trzech pod uwagę zdecydowanie polecam dr Jarlińskiego, jeszcze piersi nie robiłam, ale robie 15 kwietnia właśnie u niego. Duzo jest na forum o nim, to świetny fachowiec i stwórca wspaniałych biustów ![]() zresztą zapytaj np nasza forumową pysie o opinie, ona robiła u doktora pozdrawiam[/QUOTE] Ja tez robilam u dr Jarlinskiego i rowniez go polecam ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- wogole to Witam wszystkie Panie
|
#2807 |
|
Raczkowanie
|
tak olgawro , tylko ja potrzebuję bardzo dobrego fachowca, nie mam małych a opadnięte po ciąży. zresztą zobacz wysłałam maila.
---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- olgawaro wklei do swojej galerii zobaczcie , wy się znacie prawie jak dr. oceńcie i pomóżcie rozwiązać mój dylemat.
|
|
|
|
#2808 |
|
Raczkowanie
|
ok zdjęcia już są w albumie, dziewczyny oglądać i doradzamy magdalence23
|
#2809 |
|
Raczkowanie
|
Magda - wyslalam Ci PW.
|
#2810 |
|
Raczkowanie
|
Asia230707 a gdzie mozna obejrzeć Twje żelki od dr Jarlińskiego, Ty juz chwilke po operacji, jakie wrażenia ? zadowolona?
|
#2811 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Powiększanie piersi cz.3 Co do zabiegu, lekarza i kliniki to jestem baaaardzo zadowolona i gdybym miala pojsc jeszcze raz to na 100% wybralabym wlasnie dr Jarlinskiego, tylko wzielabym troche wieksze wkladki, zreszta tak jak wiekszosc dziewczyn po zabiegu, chociaz chcialam osiagnac rozmiar duze C male D a w tej chwili mam D/E no ale coz apetyt rosnie w miare jedzenia
|
|
#2812 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Problem mam jak to powiedziec mojemu synkowi ktory juz 10 lat skonczyl i nic mu nie umknie a jak zacznie sie przytulac to juz napewno.To jest straszne normalnie zle sie z tym czuje bo tyle kasy ,a moglabym cos synkowi kupic albo na wakacje wspolnie pojechac itp. Wiecie pewnie matczyne wyzuty sumienia
|
|
|
|
|
#2813 |
|
Raczkowanie
|
te zdjecia robilam juz jakis czas temu, niedlugo zrobie nowe to wstawie bo ostatnio jakos mi sie nie chce
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
olgawro ja i Asia robilysmy w ten sam dzien tylko ja bylom pierwsza a ona po mnie .
Stol jej grzylam
|
#2815 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2816 |
|
Raczkowanie
|
asia pięknie wyglądają. ja już nie mogę się doczekać, kiedy będę mogła ubrać bluzkę z dekoltem.
|
|
|
|
#2817 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Yagnaa masz racje z GP tu w Anglii to nic nie zalatwisz musze koniecznie cos wykombinowac bo ja to nigdy w zyciu tej szczepionki nie bralam ,wiec 200f nie widzi mi sie placic. Pysia i tak zrobie ja mowisz przesune wizyte kontrolna jesli wszystko bedzie ok Listopadowa kochana jestes nasza pani doktor ![]() no i mam dylemat bo sa przerwy w tym szczepieniu ,a doktor Br zaleca szczepionke przed operacja,a ja nigdy jej nie mialam zalamka...Do tego nie dostane urlopu na swieta Wielkanocne i operacje musze przelozyc pewnie na Maj lub czerwiec....to sie nazywa miec pecha... |
|
|
|
|
#2818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prawda Asia czy sie myla ?Wiec jest troche dziewczyn ,ktore przeszly ten czas " normalnie" ,
|
|
#2819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Kuraki skończone i odesłane , także nadal będę w naszym wątku z doskoku
|
|
|
|
|
#2820 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale do lata jeszcze troche czasu...
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.

Dziekuje
Dobranoc 

- inaczej niż długi
-proszę na nie naklejać kwiatuszki
bo będą wyciągnie konsekwencje

, mysle, ze musze wymienic na 70 E