|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Tak kupiłam to bolerko, ale i tak wiem ze w tym zmarzne bo jest któtkie więc kombinuje jeszcze białą kurteczkę. A dziś zadzwonił do mnie sam ksiądz! bo nie uzupełnił danych o świadkach
![]() Obiecuje kochane pokazać wam foteczki jak tylko bede miala pote czas i fotki! bo na te od fotografa trzeba bedzie poczekac bo sesje robimy po ślubie. |
|
|
|
#3872 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
czesc dziewczynki
![]() jej cos malo sie udzielam ostatnio ale jakos tak wychodzi..moze jakos sie to polepszy....mam teraz kolokwia dosc trudne i mnostwo nauki... motylku ja mialam normalnie teraz@ dziwnie ale tak jakos znowu przestalismy sie starac i @ przyszla regularnie ehhh takze nast mozesz wpisac na 8 lutegokarolinkobedziesz miec synusia tule cie mocno
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#3873 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez słabo sie już udzielam...
|
|
|
|
#3874 |
|
Zakorzenienie
|
spokojnie kochane, powychodzicie za maz, pozdajecie kolokwia itd to do nas na spokojnie wrócicie
my caly czas czekamyczekamy tez na inne dziewczyny które pewnie teraz są zajete no i na naszą anule_81-ciekawe jak sie czuje no i na starą panne -mam nadzieję że u niej wszystko w porządku |
|
|
|
#3875 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny!
Nie wiem,czy ktokolwiek mnie tu jeszcze pamieta?Bylam tutaj ostatnio pare miesiecy temu,potem nie mialam kontaktu z internetem i dlatego sie nie udzielalam... Jesli wybaczycie i przyjmiecie poraz kolejny to bardzo mnie to ucieszy
|
|
|
|
#3876 |
|
BAN stały
|
Hej Giovi!!!
A my po przytulankach taka mila niespodziewanka po pracy a zaraz na trening!! Smutno mi troche ... bo wlasnie rozmawialam z mama i nie powodzi im sie znowu za dobrze, znow problemow sie nazbieralo Otworzyla kolejny sklep, musi juz placic czynsz, a nie ma za co zatowarowac, z drugiego tez nie moze przerzucic rzeczy bo z kolei tam nie bedzie czym kasy robic i ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Musze koniecznie isc w czwartek na zakupy i utopic smutki ... Niech konto placze a nie ja
|
|
|
|
#3877 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie!
wiecie co, ja też wzięłam się za siebie, wykupiłam karnet na basen i chodzę niemal codziennie na godzinkę popływać i muszę przyznać że od razu czuję różnicę, czuję się lepiej fizycznie i psychicznie, niedługo wykupię też karnet na fitness i w ogóle będzie super, muszę wrócić do formy sprzed kilku lat, chcę w wakacje wyglądać już lepiej. Ograniczyłam też niezdrowe jedzenie, jem więcej warzyw i owoców, staram się nie jeść kolacji choć to trudne bo nie lubię się kłaść spać głodna. Powiem tak: nie jestem na jakiejś drastycznej diecie, po prostu odżywiam się zdrowiej i nieco mniej, no i przede wszystkim ruszam się! no a tak poza tym to u mnie i mojego męża nie jest za ciekawie, w tym miesiącu kochaliśmy się tylko RAZ!!!! to jest jakiś obłęd, bo nawet nie wiem dlaczego on nie chce kiedy go pytam, twierdzi że chce mieć dziecko ale nic w tym kierunku nie robi, za tydz mam dostać @ i wiem że do tego czasu nic się nie wydarzy, zaczynam podejrzewać że go już nie pociągam... smutno mi przez niego
|
|
|
|
#3878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no witaj z powrotem , ja Cię pamietam ![]()
|
|
|
|
|
#3879 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
można szaleć![]() Nie dziwota bo zaszłam w ciąże miesiąc po przeprowadzce... [/QUOTE]heh kochane... coś o tym wiem, właśnie ten brak prywatnosci mnie najbardziej boli.. Tylko niestety wynajmowane mieszkanie cholernie drogo wychodzi buziaczki doczytam jutro w pracy
|
|
#3880 |
|
Raczkowanie
|
Dobrze pamietasz aa2
To juz 22 tydzien Troche sie u mnie ostatnio wydarzylo.Z powodu maleństwa przyspieszylismy date slubu no i od ponad tygodnia jestem mężatką.Wiemy już,że w moim brzuszku mieszka SYNEK |
|
|
|
#3881 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Napewno go pociagasz, tylko faceci sa dziwnie skonstruowani ... Mimo ze pragna, boja sie. Wbrew pozorom to my jestesmy silniejsze i psychicznie i fizycznie. Moim zdaniem po prostu ma watpliwosci czy poradzi sobie w roli ojca, albo przejmuje sie jesli cos nie wychodzi ... Powinniscie powaznie porozmawiac i wyjasnic sobie wszystko Takie rozmowy bardzo dobrze robia dla zwiazku. Wiem co mowie! ![]() A co do sportu- tez mam takie odczucia Wlasnie wrocilam z silowni i czuje sie po prostu wysmienicie Ale kocham to uczucie, uczucie wymeczenia, spocenia i taka swiadomosc ze cos fajnego zrobilam ![]() Cytat:
Tez myslalam ze bylas zafasolkowana, ale pewnosci nie mialam Matulu, to juz 22 tydzien!!!!!!!!!! Jak ten czas leci .... Macie juz imie dla synusia?
|
||
|
|
|
#3882 |
|
Zakorzenienie
|
giovi13 gratulacje z okazji slubu, co do ciąży to super że wszystko ok i już 22 tydzień, za niedługo bedziesz juz mogła przytulić syna
podejrzałam na liście i masz termin jakoś na 20 maja to prawie tak jak miałam ja tylko że ja na początkuboże jak sobie pomyslę ile rzeczy się wydarzyło odkąd jestem tu na forum to aż sie wierzyć nie chce, niektóre za chwilę będą rodzić inne są zafasolkowane itd ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cosma podziwiam Cię za te ćwiczenia , zrzucanie kilogramów no i oczywiście za rzucenie palenia ja ogólnie jakoś nie mogę sie zmobilizować do ćwiczeń i wogóle , a ty proszę muwisz i robisz
|
|
|
|
#3883 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
z TZ mobilizujemy sie nawzajem, bo nie wiem czy mowilam razem chodzimy Poczytajcie to http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,...wiadomosc.html normalnie szok Kichanie jako metoda antykoncepcyjna |
|
|
|
|
#3884 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3885 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3887 |
|
BAN stały
|
Nie, to juz wsio co ciekawego znalazlam
![]() Ale beka co? nie wiedziec ze jest sie w ciazy.... i te malenstwo ! Kurczen nie ma nic na temat czy przezylo ... A co do metod to hm no comments ale to byly inne czasy przeciez ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Ale masz ostry avatarek has has
|
|
|
|
#3888 |
|
Zakorzenienie
|
tyle tu o staraniach o dzidzie i w ogóle a nie nalezy zapomnieć o tym żeby i cos sex-ownego sie znalazło
![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- dobra widzę że już nikogo nie ma to i ja się pożegnam dobranoc wszystkim ale wpadne jutro i znowu was będe zamęczać ![]() :hahah a:
|
|
|
|
#3889 | |
|
Zakorzenienie
|
scio
bardzo, bardzo baaaaardzzoooo dziękuję za materiały. Są naprawdę super aa2 co do mówienia do teściowej mamo, to mi takie swobodne mówienie zajeło jakieś 5 lat, trzeba przywyknąć. Cytat:
|
|
|
|
|
#3890 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczynki, a mnie moj tz tak wkurza od niedzieli, ze normalnie wczoraj wzielam goracy prysznic-tak sie zrelaksowalam, a ten przylazl i same pretensje
|
||
|
|
|
#3891 | |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Cytat:
Maggie, czy Twój TZ ma dziś imieniny? Czyżby był Mariuszem? |
|
|
|
|
#3892 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki
![]() Aż sama nie mogę uwierzyć, że piszę tak wcześnie, bo niestety śpioch ze mnie, ale byłam dziś na badaniach . Wyniki dopiero w sobotę, ale mój tż już zapowiedział, że odbierze sam i nie pokaże mi ich wogóle, aż do czasu kolejnej wizyty, żebym w razie czego niepotrzebnie się nie denerwowała i nie "przekopywała" internetu w celu sprawdzenia, jak to zwykle bywało . Muszę Wam powiedzieć, że się miło "rozczarowałam", kiedy pani w kasie powiedziała mi, że badania w ciąży są bezpłatne . Tak więc wróciłam do domu i teraz się zastanawiam co robić, przez całe długie przedpołudnie. Godziny snu mi sie przestawiły, chodzę spać nawet o 3 nad ranem, ale za to śpię do oporu . Robie sobie śniadanko, muszę się rozgrzać, bo na dworze zimno niestety.---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Ojej dziś Mariusza?? Mój szwagier ma tak na imię
|
#3893 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry z ranka
![]() Tak skromnie, bo nie mam za bardzo weny ![]() Wczoraj z TŻtem oglądaliśmy film "Templariusze. Miłość i krew" - fajny nawet, tylko koniec mnie zaskoczył, bo nie pokazali do końca chamy :P
|
#3894 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- to zupełnie tak jak ja - jakoś mnie przymuliło chyba ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
i zamążpójścia
|
|
#3895 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zapomniałam Wam powiedzieć, w sobotę po raz pierwszy ogladałam włoska edycje Tańca z gwiazdami, chociaz to już bodajże szósta z kolei. Mówię Wam porażka na całej linii. Oglądałam co prawda do końca z ciekawości, ale Ci ludzie naprawdę nie potrafią tańczyć.W sumie to amatorzy, więc nie ma się co dziwić, ale w Polsce to wygladało o niebo lepiej. 2 pary dostało nawet 0 punktów od "włoskiej czarnej Mamby" ( choć ta jest blondynką Jedną z najlepiej tańczących "gwiazd" był oczywiście słynny Ridge z Mody na sukces, Ron Moss i chyba dlatego wogóle chciałam to obejrzeć, choć nie jestem zwolenniczka tego "tasiemca".
|
|
#3896 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochane!
Giovi jasne że Cię pamiętamy, powiem Ci że pamiętałam że jesteś w ciąży ale że to 22 tydzień to szok że tak szybko czas leci ![]() Linka powiem Ci co do ślubu że na początku może i będzie Ci chłodno, ale zaraz emocje urosną i będzie Ci gorąco, ja byłam na ślubie w lutym i listopadzie zeszłego roku i na początku koleżanki szły w bolerkach i podczas mszy ściągały ![]() Dziewczynki jak tam się czujecie? Asiu ja to trzymam za Ciebie kciuki i wiem że na 10000000% uda Ci się szybko znowu zajść w ciąże Zresztą wiem że wszystkim wam się uda szybko, jakoś mam dobre przeczucie że najbliższy miesiąc będzie owocny ![]() A u mnie nuda nie mam co pisać o sobie, bo tylko praca i wracam padnięta do domu i nic mi się już nie chce, więc tylko obiad i się lenie. |
|
|
|
#3897 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki!
Dzięki wielkie za życzenia Maluszka już pogłaskałam od cioć,ale jeszcze chyba śpi,śpioch jeden ![]() Wiem,że czas leci.Pamiętam pierwsze tygodnie i strach,że stracę to maleństwo.Już chciałabym przytulić go do siebie i pewnie nie zdąże się obejrzeć,a on już będzie z nami ![]() Troche musze nadrobić Wasze wpisy,bo jestem z lekka skołowana. Miłego dzionka.. |
|
|
|
#3898 |
|
BAN stały
|
No, leci ten czas jak szalony.... Ja widze to po Julku np
jeszcze niedawno taki malusi i tylko spal i jadl, a teraz? Male diablisko wyroslo Dae popalic Anicie ze szok Ma prawie 8 miesiecy!! Zobaczysz, nim sie obejrzysz Twoj synus bedzie sie za laskami ogladal
|
|
|
|
#3899 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka!
Nadal brak @ mija dzisiaj 32dc a tu nic martwie troche bo nadal plamie to juz 12 dzień, jutro wybieram sie do gina jesli do tego czasu @ nie przylezie i zobaczymy co powie...
|
#3900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym dała spokoj bo sie jeszcze w jakis romans wkrecisz i potem bedziesz załowała
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.

ale jakos tak wychodzi..moze jakos sie to polepszy....
taka mila niespodziewanka po pracy

. w sobote pojechalam z mezem do centrum handlowego ale nie bylo fajnych ciazowek, a jak byly to wisialy na mnie
. w akcie desperacji weszlam do Housa, pierwszy raz w zyciu

bardzo, bardzo baaaaardzzoooo dziękuję za materiały. Są naprawdę super 
wczoraj wzielam goracy prysznic-tak sie zrelaksowalam, a ten przylazl i same pretensje 
za wasze styczniowe fasolki!!!. Ktos musi zaczac pomyslnie ten nowy rok
i zamążpójścia
Staranka trwają, odchudzanie w trakcie...
Już 28 cykle staramy się o dzidziusia