Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6 - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-19, 09:29   #4651
sweetieSS
Zakorzenienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

No tak,czyli mam spóźniony zapłon. My bylismy w grudniu myśląc naiwnie,że będzie wolny. Ale lipiec to ja spędziłam w szpitalu, o tym nie myślałam jeszcze
sweetieSS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 09:36   #4652
isabele
Wtajemniczenie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
senira666, gratuluję podjęcia tak ciężkiej decyzji. Ale wierzę, że wszystko ułoży się dobrze. Ja też kiedyś zakończyłam trwający 4 lata związek, który do niczego sensownego nie prowadził i to była jedna z najlepszych decyzji w moim życiu. Zaraz po tym związałam się z Markiem i po niespełna 2 latach bycia razem planujemy ślub także czasami warto...

bo Marki to fajne chłopaki są coś o tym wiem

My podjęliśmy wczoraj decyzję co do zespołu. Dzisiaj będę dzwonić do niego i na salę i wstępnie rezerwować termin, ale to napiszę Wam jak już się okaże, że nikt nam sprzed nosa terminu nie zajął

A pobyt w domu mi również pokazał, że nie będzie tak słodko z tymi przygotowaniami. Już dziadki Marka marudziły coś, że czemu chcemy wesele w Rybnicy Leśnej, jak to 16 km od Wałbrzycha, że czemu nie w jakiejś sali w Wałbrzychu... A teściowa a propo zespołu - a co my wymyślamy, a przecież na weselu u brata Marka był taki fajny (podobno beznadziejny co mówią sami Państwo Młodzi)... Generalnie myślę, że z teściową będzie najgorzej. Ona ma 2 synów i zawsze wiedziałam, że to jest na zasadzie, że złe kobiety zabierają jej kochanych synków i nagle chce o wszystkim decydować. Właśnie się też dowiedziałam, że na wesele brata Marka to teściowa razem ze swoją mamą poszły i same tort wybrały i zarezerwowały i postawiły Państwa Młodych przed faktem dokonanym... No mnie to szlag by trafił. Szwagierka Marka mówiła nam, że ona to się aż popłakała jak się dowiedziała o tym torcie. Także widzę, że trzeba będzie im spokojnie to wytłumaczyć, że my takich akcji nie będziemy tolerować. Wiadomo, będziemy im mówić o naszych poczynaniach, radzić się, ale decyzja ostateczna należeć będzie do nas. I tak pewnie wyjdzie na to, że to ja będę tą wredną zołzą, która Marka do wszystkiego przekonała
Nieprzyjemna sytuacja z Teściową. Ale sama w pracy mam koleżanke, która ma dwóch synów i jest w wieku naszych Mam. czasami nawet jak rozmawiamy to mówi, że dlaczego przychodzimy i jej tych synów zabieramy i że zdanie matki sie przestaje już liczyć tylko zdanie tej drugiej jest najważniejsze. No ona to będzie okropną teściową

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
w żadnym wypadku.... chyba że moj prezyszły/ niedoszły mąż będxzie miałobrzydzenie na kobiety w ciąży.. ale on.... jest wyposzczony.. siedzi w tej bazie i marzy... wiec nic mu nie będzie przeszkadzało!
A w gdzie dokładnie Twój TZ wyjechał?? do USA?? Jesli tak to strasznie mu zazdroszczę!!

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
dobra zmykam!

lecę do sklepu... i do biblioteki bo pożyczyłąm sobie wczoraj książkę i przeczyta ć jej nie mogę!
dużo czytasz w ciąży - Wasza Antosia będzie bardzo zdolna

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość
No tak,czyli mam spóźniony zapłon. My bylismy w grudniu myśląc naiwnie,że będzie wolny. Ale lipiec to ja spędziłam w szpitalu, o tym nie myślałam jeszcze
Moja kuzynka, która organizuje ślub w 2011 roku takze twierdzi ,ze mogli się wziąć za rezerwacje wszystkiego 6 miesięcy temu bo teraz już wiele rzeczy jest porezerwowanych. Mam nadzieję, że jednak nie będzie bo my dopiero za 2 tygodnie jedziemy rezerwować zespół, niemowiąc nic o fotografie, który kazał przyjechać do siebie w maju dopiero.

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 09:40   #4653
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
My wczoraj obejrzelismy "Galerianki" bo sciagnelam a sciagalam jeszcze Avatar (choc bylam w kinie ale musze go miec) i Dom zły Dom zły dzisiaj oglądamy prawdopodobnie
Dom zły robi wrażenie ale trzeba się skupić

Cytat:
u mnie będzie dziasiaj, .... czas sie wziąść za siebie i łazienkię nawiedzić!
do którego miesiąca można spokojnie w ciąży ??
...........
ja wróciłam z miasta właśnie, zakupiłam tacie kartkę na 50-te urodziny, tonik i płyn do demakijażu

a i odkryłam o co chodzi z tymi kolanami moimi, niestety to od zimna i mrozu , jak zaczęłam nosić rajstopy i je wygrzewać to jest poprawa (stara babka....)
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 09:52   #4654
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość

a i odkryłam o co chodzi z tymi kolanami moimi, niestety to od zimna i mrozu , jak zaczęłam nosić rajstopy i je wygrzewać to jest poprawa (stara babka....)
mowisz, ze robi wrazenie to obejrzymy dzis na 100% jak przyjdzie do mnie

No wlasnie, do ktorego miesiaca?

Ja tez jak nie nosze rakstop to mnie kolana bola a zwlaszcza prawe... tak mnie rwie i promieniuje az do uda i wtedy tylko przeciwbolowe tabletki pomagaja... najgprszy bol to jest chyba... czasem sie wywale w drodze do pokoju np bo czucie strace na sekunde

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 09:56   #4655
madziares25
Zadomowienie

Dzieńdoberek
Przyszłam się przywitać i życzyć wszystkim miłego dzionka
Zaraz zrobię sobie obiadeczek i na 12 do up się wyrejestrować
A potem na 14 do pracki do 22
My z moim kochanie na dobre zaczniemy przygotowania od wakacji...
Plan jest taki,że jak się obronię na drugi dzień mogę zacząć mu truć nad główką
Póki co nie chce mnie słuchać:-(
A dziś mi się śnił nasz ślub
Hehe zboczenie,za dużo myślę i gadam...
Coś tam było,że goście są w kościele już my wchodzimy,ja w międzyczasie orientuję się,że nie ma kwiatka w butonierce a ja bez bukietu
I przy ołtarzu odbijamy i wychodzimy z kościoła...goście patrzą na nas zdziwieni,my wychodzimy na zewnątrz,a ja mówię,gdzie mój bukiet?
Hehe ale zapłon
W tym czasie kolega jedzie do domu po kwiatki,a my czekamy i ksiądz sobie poszedł,goście czekają,obrączki byly z białego złota i z 6 par
Nie pasowały na mnie...jak za duża,to potem za małaI potem się obudziłam...
dobra dziewczynki ja uciekam miłego dzionka wszystkim buuuuziaaam
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 09:56   #4656
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Ja tez jak nie nosze rakstop to mnie kolana bola a zwlaszcza prawe... tak mnie rwie i promieniuje az do uda i wtedy tylko przeciwbolowe tabletki pomagaja... najgprszy bol to jest chyba... czasem sie wywale w drodze do pokoju np bo czucie strace na sekunde
u mnie to teraz dopiero wyszło
może dlatego że wcześniej nigdy o to nie dbałam i nigdy rajstop nie nosiłam...
Stary 2010-01-19, 10:01   #4657
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość

...........
ja wróciłam z miasta właśnie, zakupiłam tacie kartkę na 50-te urodziny, tonik i płyn do demakijażu

Dziś nie w pracy?? Ja takze miałam dziś rano problem z wybraniem się do pracy Jakby mój Mariusz mnie nie odwiózł to chętnie bym się tu dziś nie zjawiała

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
Dzieńdoberek
Przyszłam się przywitać i życzyć wszystkim miłego dzionka
Zaraz zrobię sobie obiadeczek i na 12 do up się wyrejestrować
A potem na 14 do pracki do 22
My z moim kochanie na dobre zaczniemy przygotowania od wakacji...
Plan jest taki,że jak się obronię na drugi dzień mogę zacząć mu truć nad główką
Póki co nie chce mnie słuchać:-(
A dziś mi się śnił nasz ślub
Hehe zboczenie,za dużo myślę i gadam...
Coś tam było,że goście są w kościele już my wchodzimy,ja w międzyczasie orientuję się,że nie ma kwiatka w butonierce a ja bez bukietu
I przy ołtarzu odbijamy i wychodzimy z kościoła...goście patrzą na nas zdziwieni,my wychodzimy na zewnątrz,a ja mówię,gdzie mój bukiet?
Hehe ale zapłon
W tym czasie kolega jedzie do domu po kwiatki,a my czekamy i ksiądz sobie poszedł,goście czekają,obrączki byly z białego złota i z 6 par
Nie pasowały na mnie...jak za duża,to potem za małaI potem się obudziłam...
dobra dziewczynki ja uciekam miłego dzionka wszystkim buuuuziaaam
Koszmary ślubne sa bardzo sensowne

Mi się kiedyś też taki koszmar ślubny śnił Sniło mi się że po ślubie dotarliśmy na nasza salę weselną a tam nie było ani jednego gościa No i wiecie co ja zrobiłam?? Akurat obok przejeżdzało inne wesele i ja stałam i werbowałam gości z innego wesela aby przyszłi do nas

17.09.2011

Jonathan Carroll

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-19, 10:06   #4658
kaska87
Zakorzenienie

cześć

ja miałam dzis koszmar ślubny...śniło mi się, że mieliśmy z P. sam ślub cywilny bez wesela i ogólnie nie czułam, że miałam ślub bo po kościele poszliśmy do domu jak gdyby nigdy nic straszne to było

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 10:08   #4659
sweetieSS
Zakorzenienie

Hehe,pełnia była czy co? Mi się sniło,że jakaś Azjatka zazdrosna o mojego Tżta podeszła do mnie i ścięła mi połowę włosów, a ja płakałam, że do ślubu nie będe mieć przez nią włosów do pasa a Tż mnie pocieszył,że przez 1.5 roku to jeszcze odrosną
Stary 2010-01-19, 10:12   #4660
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Dziś nie w pracy?? Ja takze miałam dziś rano problem z wybraniem się do pracy Jakby mój Mariusz mnie nie odwiózł to chętnie bym się tu dziś nie zjawiała
w pracy a jakże
tylko kiedyś pisałam że moje obowiązki to też urzędy, banki i poczta więc załatwiłam sprawy firmowe + swoje zakupy przy okazji

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cytat:
Hehe,pełnia była czy co? Mi się sniło,że jakaś Azjatka zazdrosna o mojego Tżta podeszła do mnie i ścięła mi połowę włosów, a ja płakałam, że do ślubu nie będe mieć przez nią włosów do pasa a Tż mnie pocieszył,że przez 1.5 roku to jeszcze odrosną
pełnia dopiero na koniec stycznia będzie
oj dziewczyny chyba przeżywacie, bo mi to się nic nie śni na temat ślubu
Stary 2010-01-19, 10:18   #4661
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć

ja miałam dzis koszmar ślubny...śniło mi się, że mieliśmy z P. sam ślub cywilny bez wesela i ogólnie nie czułam, że miałam ślub bo po kościele poszliśmy do domu jak gdyby nigdy nic straszne to było
Takie koszmary będa się nam chyba śnić coraz częściej

17.09.2011

Jonathan Carroll

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-19, 10:18   #4662
sweetieSS
Zakorzenienie

Włosy to moja mania,jakbym musiała ściąć włosy przed ślubem to chyba bym odłożyła fatalnie wyglądam w krótkich włosach, a do slubu juz zapuszczam od 1,5 roku może dlatego tak panikuję, że cos im się stanie
Stary 2010-01-19, 10:20   #4663
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
Włosy to moja mania,jakbym musiała ściąć włosy przed ślubem to chyba bym odłożyła fatalnie wyglądam w krótkich włosach, a do slubu juz zapuszczam od 1,5 roku może dlatego tak panikuję, że cos im się stanie
Każdy ma jakiegoś bzika

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2010-01-19, 10:48   #4664
Madzik08
Zadomowienie

Dzien dobry
Za duzo chyba myslicie o tych slubach Mnie sie takie sny jeszcze nie snily po zareczynach, bo przed sie zdarzylo ze 2 razy.

Mam nadzieje, ze u mnie w okolicy z rezerwacjami nie jest tak jak u was i ze jak w lutym zaczne sie rozgladac itp. to bede miec wybor.
Madzik08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 10:52   #4665
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzik08 Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Za duzo chyba myslicie o tych slubach Mnie sie takie sny jeszcze nie snily po zareczynach, bo przed sie zdarzylo ze 2 razy.

Mam nadzieje, ze u mnie w okolicy z rezerwacjami nie jest tak jak u was i ze jak w lutym zaczne sie rozgladac itp. to bede miec wybor.
A skąd Madzik jestes??

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2010-01-19, 11:05   #4666
Madzik08
Zadomowienie

Z górnej częsci podkarpacia (mam w formularzu)
Ex Ł. rezerwowala sale na lipiec tego roku w pazdzierniku chyba czy jakos tak wiec mam nadzieje ze i nam sie uda

Zbieramy sie wlasnie na mature Ł., jak na razie jest do przodu, dzisiaj matematyka, trzymajcie kciuki po 14
A pozniej pakowanie na oboz
Milego dnia PMki
Madzik08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 11:14   #4667
niunia32
Zakorzenienie

moja doba powinna miec teraz po 48 h.. eh... tyle tego wszystkiego jest, ze nich mnie coś trafi.... ale badania marketingowe powiedzmy ze mam z glowy,

jeszcze rachunkowosc i 2 prace na ten weekend i angielski i iwnetaryzacja w pracy. i potem na ostatni weekend stycznia tez sporo. i potem na poczatek lutego.

za godz do pracy. pa!

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 11:21   #4668
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
wczoraj wieczorem rozwiązałam sobie kolejny zestaw zadań z badań makretingowych. Jeszcze tylko jeden.

do tego nauka na egzam z rachunkowości - test wyboru + zadania

i angol. i 2 prace do zrobienia.
Powodzenia

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Dziewczyny trzymac kciuki o 10!! rozmowe o staz mam..oby sie udalo, bo fiola dostaje w domu juz

Cytat:
w żadnym wypadku.... chyba że moj prezyszły/ niedoszły mąż będxzie miałobrzydzenie na kobiety w ciąży.. ale on.... jest wyposzczony.. siedzi w tej bazie i marzy... wiec nic mu nie będzie przeszkadzało!
W takim razie przyjemności

Cytat:
Napisane przez Madzik08 Pokaż wiadomość
Zbieramy sie wlasnie na mature Ł., jak na razie jest do przodu, dzisiaj matematyka, trzymajcie kciuki po 14
A pozniej pakowanie na oboz
Milego dnia PMki

_________________________ ___________________
Jeju..... A mnie dzisiaj od rana tak masakrycznie boli brzuch, że
Oby to nie były znów torbiele
Akurat dzisiaj idę do gina, to przynajmniej mnie "na gorąco" obejrzy...
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 11:24   #4669
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Jeju..... A mnie dzisiaj od rana tak masakrycznie boli brzuch, że
Oby to nie były znów torbiele
Akurat dzisiaj idę do gina, to przynajmniej mnie "na gorąco" obejrzy...
mam nadzieję że wszystko będzie ok
ja za tydzień mam wizytę
Stary 2010-01-19, 11:28   #4670
karolinusienka
Zakorzenienie

dobry
dostalam staz tylko formalnosci w moim UP trwaja 30 dni ehhh wiec :dupa: nadal siedze w domu, ale przynajmniej mam swiadomosc, ze za 3o dni bede juz pracowac ale sie ciesze
Dziekuje wszystkim, ktorzy trzymali kciuki za mnie
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 11:33   #4671
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Hej Gaduły Moje Kochane
Trzymam kciuki za wszystkich potrzebujących - Lusesita Jenny Karolinusienka TZ Madzik

Lemon tree nie ma za co Mnie się po prostu od razu spodobały ich fotki i powiedziałam, że muszę ich mieć

Cobra wracaj do nas szybciutko

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
1. Ciągle gadamy, snując weselne plany => PM 2011, cz.7
2. Przygotowania w toku, bo ślub już w przyszłym roku - PM 2011, cz.7 (MiciaKicia)
3. Już za rok zrobimy ten najważniejszy krok => PM 2011, cz.7 (T'ai)
Jestem za 3 Tytuł Mici był już na Wizażu

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Zapomniałam podać newsa, nasza kolejna wizażowa mamusia Kalinkap13 zmieniła datę ślubu z 11.06.2011 na 09.10.2010r.
A miała mi dać znać Ale dzięki za info

Mustique mam nadzieję, ze Sławek się Tobą zajmie, a nie tak jak Twoja siostra

Kociak gratuluję załatwienia zespołu
Ale teściowej nie zazdroszczę U nas brat Lukasza się czepia, że jego sala i zespół i fotograf byli super i czemu ich nie wzięliśmy - a mi się to w ogóle nie podobało ot co

Niunia będzie dobrze Dasz radę

A mi dziś się śnił chłopak, w którym się podkochiwałam strasznie długo jako nastolatka Ślubnego nic mi się dawno nie śniło

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 11:36   #4672
niunia32
Zakorzenienie

dzięki dziewczyny. mi się napewno przydadzą. mam nadzieję, że mi wybaczycie jak się nie pojawię na wątku. będziecie wiedziały co robię

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 11:36   #4673
edc1038688278b1fab0cf2613046cc881c44e329
Konto usunięte

Treść usunięta
edc1038688278b1fab0cf2613046cc881c44e329 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 11:40   #4674
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Bambusiu Faktycznie dobrze, że ta wizyta dziś

Karolinusienka gratuluję stażu

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Evidriell a macie już coś załatwione?

64 => 55
Stary 2010-01-19, 11:41   #4675
anemeon
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Trzymam kciuki za potrzebujące

karolinusienka gratuluję!

Mnie też się 3 tytuł najbardziej podoba

a ja się uczę jak głupia wariatka na egzaminy na raz. Teoria literatury, której szczerze nie znoszę i pozytywizm, którego też nienawidzę. Gdybym miała być w przysżłości nauczycielką polskiego, to uczniowie od razu by poznali, że przy "Lalce" dostaję odruchów wymiotnych. Dobrze, że wybrałam inną specjalizację... Uf.

A i jeszcze takie pytanie: jak się szuka pracy nie na cały etat? Albo dorywczej? :P Bo pracowałam dwa razy w życiu (tzn. w 2 firmach) i obie rzeczy miałam po znajomości (tzn. byłam polecona, a przez rozmowę i szkolenia przeszłam pięknie i wzorowo ). Bo chyba musiałabym znaleźć coś, nie mam pieniędzy, a głupio prosić rodziców, skoro teraz będą nam pomagać w remoncie mieszkania. Mam nadzieję, żę dam radę pogodzić wszystko... Ych...

anemeon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 11:42   #4676
karolinusienka
Zakorzenienie

dziekowac

Evi... kurde nie wiem czy na pol roku przed uda wam sie zalatwic np wymarzona salae, chyba,ze jestescie z malej wioski, gdzie sale nie sa az tak bardzo oblegane jak to jest w duzych miastach,. gdzie trzeba rezerwowac je prawie 2 lata przed slubem. kurde u mnie bylo podobnie z P ale sam sie przekonal, jak szukalismy sali i jak dzwonilismy i niektore daty byly na 2011 roku zajete, a sali szukalismy juz we wrzesniu w zeszlym roku wiec moze sama podzwon i sie powypytuj co i jak w salach czy innych sprawach jest. bo moze a noz ma racje tż albo mu pokazesz czarno na bialym, ze niektore sprawy sa juz porezerwowane
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 11:46   #4677
edc1038688278b1fab0cf2613046cc881c44e329
Konto usunięte

Treść usunięta
edc1038688278b1fab0cf2613046cc881c44e329 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 11:50   #4678
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
dobry
dostalam staz tylko formalnosci w moim UP trwaja 30 dni ehhh wiec :dupa: nadal siedze w domu, ale przynajmniej mam swiadomosc, ze za 3o dni bede juz pracowac ale sie ciesze
Dziekuje wszystkim, ktorzy trzymali kciuki za mnie
gratulacje
Stary 2010-01-19, 11:50   #4679
anemeon
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edc1038688278b1fab0cf2613 046cc881c44e329 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

u mnie było tak samo. D. śmiał się ze mnie, ale kiedy bez jego wiedzy zadzwoniłam do DJ-a, który powiedział mi, że na 2011 ma już tylko 3 terminy wolne, to przestał i powoli załatwiamy wszystko. Tylko teraz mam problem z fotografem i kamerzystą - chciałam mieć ich z jednej firmy i znalazłam dwie formy, które mi się spodobały - jedna chyba z Rybnika, a druga z Katowic. Na to D.: "Tak daleko? Ja mam tam z Tobą jechać? Nie możesz zapytać G. lub A.? A. ma kolegę fotografa." Myślałam, że go zadrapię. Dlaczego mam się pytać znajomych o rzeczy, które chcę sama wybrać... On by chciał, żęby wszystko było z naszego 18tysięcznego miasteczka. Pf...

anemeon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 12:00   #4680
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Co niektórzy faceci chyba nie rozumieją co się dzieje i wydaje im się, że załatwianie 2 lata przed wszystkiego na wesele to przesada. Ale takie teraz są realia - rodzice nie mieli problemów z salą tylko wesele robiło się na dechach na wsi, a nie w lokalu i co niektórzy też nie wiedzą jak to jest.
Anemeon zastosowałą dorą metodę - zadzwonić do kogoś kto nas interesuje i powiedziec, że zostało kilka terminów i inaczej zaczna rozmawiac - tak myśle

64 => 55
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości