Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ III - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-19, 10:08   #3901
motylek85
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
moje frytochy się własnie smażą
motylku ty to mieszankę jedzeniową zrobiłaś czyżby...ale ciiii:cicho :
Linka a ty spokojnie, a w sobote bedziesz śliczną panną młodą
heh nie, nie to u mnie normalne taka mieszanka ja potrafię ogórka kiszonego czekoladą zagryźć i zawsze mnie dziwiło dlaczego inni tak nie potrafią, przecież to normalne poza tym mój organizm się domagał czekolady więc nie mogłam sobie odmówić

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 10:22   #3902
Edzia400
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez LadyMK Pokaż wiadomość
ps świetnie, przeczytałam właśnie opinie o tym lekarzu do którego jestem zapisana:/ NAJGORSZY!
http://www.znanylekarz.pl/26993/andr...k/onkolog/lodz

ehhhh... kur...
zła jestem strasznie zła zła zła... mam ochote głowe w piasek schować i jej stamtąd nie wyciągać..

ale czy to naprawde prawda ?? ja mysle ze to zalezy od kolejek w gabinecie

ja chodze do tego

http://www.znanylekarz.pl/19520/piot...nekolog/rybnik

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
A ja własnie pożarłam miche frytek

Kochane zostały mi 4 dni ja nawet nie czuję tego! Masakra! W sobotę odebrałam już suknię. W piątek lecimy stroić salę. A ja? no niech ktos mnie palnie!!!!!!!

ze wszystkim zdązysz to tylko przedslubnny stres ale palnąć cie moge zebys sie uspokoiła

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
Napisane przez giovi13 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny!
Nie wiem,czy ktokolwiek mnie tu jeszcze pamieta?Bylam tutaj ostatnio pare miesiecy temu,potem nie mialam kontaktu z internetem i dlatego sie nie udzielalam...

Jesli wybaczycie i przyjmiecie poraz kolejny to bardzo mnie to ucieszy

jasne tylko musisz tera nadrobic te bumelki nie wiem jak ale musisz nas jakos udobruchać : hahaha: zartuje cieszymy sie ze wróciłas i mam nadzieje ze u ciebie wszystko wporzadku

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
Napisane przez giovi13 Pokaż wiadomość
Dobrze pamietasz aa2
To juz 22 tydzienTroche sie u mnie ostatnio wydarzylo.Z powodu maleństwa przyspieszylismy date slubu no i od ponad tygodnia jestem mężatką.
Wiemy już,że w moim brzuszku mieszka SYNEK

Gratuluje

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 10:26   #3903
LadyMK
Zakorzenienie

Edziu, widzisz jaką ma opinie ten Twój? 83 pozytywnych głosów! A ten co ja patrzyłam ma tylko same minusy...
Dziś próbuję się dobić do tej położnej co zapisuje do ginka, ale cholera jeszcze nie odbiera, nie wiem czy dobrze zrozumialam babke w rejestracji, że mam do niej dzwonić o 15:30 czy do 15:30 :| bede próbowac.. ;]
Przedwczoraj moje kochanie... nie mogło się wcisnąć we mnie, a wczoraj luzik...
Chyba @ przyjdzie w takim razie. Czuje mokro, mokrutko... A u siebie nie mam wc i musze latac do dziewczyn w sklepach obok. A żeby za często nie latać, wiec musze teraz sporo wypic, żeby się uzbierało..
huuh

Szczęściara
LadyMK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 10:31   #3904
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
heh nie, nie to u mnie normalne taka mieszanka ja potrafię ogórka kiszonego czekoladą zagryźć i zawsze mnie dziwiło dlaczego inni tak nie potrafią, przecież to normalne poza tym mój organizm się domagał czekolady więc nie mogłam sobie odmówić

moze brakowac ci magnezu (czekolada ma go duzo) a kiszony ogóras to duzo witaminy c

moze bys spróbowała zrobic morfologie czyzby jakas mała anemia cie goniła ??

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
Napisane przez LadyMK Pokaż wiadomość
Edziu, widzisz jaką ma opinie ten Twój? 83 pozytywnych głosów! A ten co ja patrzyłam ma tylko same minusy...
Dziś próbuję się dobić do tej położnej co zapisuje do ginka, ale cholera jeszcze nie odbiera, nie wiem czy dobrze zrozumialam babke w rejestracji, że mam do niej dzwonić o 15:30 czy do 15:30 :| bede próbowac.. ;]
Przedwczoraj moje kochanie... nie mogło się wcisnąć we mnie, a wczoraj luzik...
Chyba @ przyjdzie w takim razie. Czuje mokro, mokrutko... A u siebie nie mam wc i musze latac do dziewczyn w sklepach obok. A żeby za często nie latać, wiec musze teraz sporo wypic, żeby się uzbierało..
huuh

zawsze mozesz zapisac sie u innego nie zaszkodzi i zobaczysz co powie wiesz wpisow moze byc 1000 pozytywnych ale pisanych nieprawdziwie ja az tak za bardzo nie wierze w to co pisane na iternecie dlatego lepiej konsultowac z dwoma lekarzami zawsze bedzie ten spokoj psychiczny

wiem co to latac do wc jak sie u siebie w pracy nie ma tez tak latałam a najbardziej mi sie chciało jak był klient

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 11:03   #3905
aa2
Zakorzenienie

hejka
to znowu ja ja tylko na chwilkę bo wiecej czasu b ede miala po południu , chciałam sie tylko przywitać
motylku to niezłe masz smaki, ja to nie umiałabym powmieszać czekolady z ogórkirm, zreszta ja na słodycze to musze mieć ochote
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 11:15   #3906
sas
Wtajemniczenie

czesc dziewczynki
giovi gratuluję synusia
ja dzis wreszcie odespalam pare dni hehe nio ale teraz trzeba zabrac sie do naukikolokwia za apsem( egzna prawko tez jakas masakra normalnie ten styczen hehe
nio i jeszcze tz chyba jednak wylatje niedlugo do anglii ehh szkoda gadac
mam nadzieje,ze niedlugo uslyszymy o nowych fasolinkach trzymam mocno kciuki
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 11:16   #3907
kasiula1208
Zadomowienie

hejka dziewczynki... ja melduje posłusznie ze@ do mnie zawitała wczesniej o dwa dni ale dobrze ze jest bo to oznacza koniec bólu w sumie sie nie staram... ale melduje tak profilaktycznie aby nie wypasc z obiegu:cmok :
5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18
zaczynam od nowa
17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage)
dieta od poniedziałku
21.luty -
kasiula1208 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-19, 11:16   #3908
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Witajcie,

Dzisiaj dzidzia postanowila w koncu dac o sobie znac. Mam masakryczne zawroty glowy. W drodze do pracy myslalam ze padne na chodnik a jak szlam po schodach w gore to musialam sie zatrzymywac zeby sie nie zataczac. Mimo wszystko nie mam zadnych uciazliwych dolegliwosci wiec i tak nie jest zle.

Wczoraj widzialam sie z ta kolezanka i nie jest w ciazy . No szkoda, moze w koncu ktoras z moich kolezanek bedzie. Troszke mi brakuje tutaj jakiejs duszyczki z ktora moglabym sie spotykac i wymieniac odczuciami. W ten weekend spotkam sie z paroma kolezankami bo tz leci sobie do Edynburga z kolegami i wroci dopiero w niedziele. Bede miala dom tylko dla siebie . Wysprzatam, ugotuje cos pysznego i zaprosze dziewczynki na jedzonko i komedie romantyczne, a co!

Wogole za 3 tyg idziemy na wesele i musze troszke popatrzec za jakas fajna fryzurka i fryzjerem... W sumie z moimi wlosami bedzie ciezko cokolwiek teraz zrobic :/. Jakby ktos wyskoczyl z niezlym pomyslem to chetnie wyslucham

Milego dnia kochane

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 11:38   #3909
lisek15
Zakorzenienie

Witajcie Kobitki

Niestety nie udało mi się nadrobić tego co napisałyście Postaram się to dzisiaj uczynić
Jestem w trakcie pisania pracy mgr i musiałam się wziąć porządnie za jej pisanie.
Piszę do Was bo mam pytanie. Mam teraz 32 dc i nadal nie mam okresu. Cykle mam 28-29, a ostatni miałam 30. Ten tydzień co był miałam BARDZO nerwowy.W ciąży chyba niestety nie jestem ale nie bardzo mi się podoba to wszystko. Rano i wieczorem mam palce obrzęknięte, stopy też. Oprócz bólu piersi to nic innego się nie dzieje. Dlatego zastanawiam się czy jest możliwe,żeby okres mi się opóźnił się z nerwów?????? Nawet nie czuję za bardzo jajników. Już nie mam do siebie sił. Jak możecie to proszę poradźcie coś.
Z góry dziękuję.
lisek15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 12:07   #3910
kasiula1208
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lisek15 Pokaż wiadomość
Witajcie Kobitki

Niestety nie udało mi się nadrobić tego co napisałyście Postaram się to dzisiaj uczynić
Jestem w trakcie pisania pracy mgr i musiałam się wziąć porządnie za jej pisanie.
Piszę do Was bo mam pytanie. Mam teraz 32 dc i nadal nie mam okresu. Cykle mam 28-29, a ostatni miałam 30. Ten tydzień co był miałam BARDZO nerwowy.W ciąży chyba niestety nie jestem ale nie bardzo mi się podoba to wszystko. Rano i wieczorem mam palce obrzęknięte, stopy też. Oprócz bólu piersi to nic innego się nie dzieje. Dlatego zastanawiam się czy jest możliwe,żeby okres mi się opóźnił się z nerwów?????? Nawet nie czuję za bardzo jajników. Już nie mam do siebie sił. Jak możecie to proszę poradźcie coś.
Z góry dziękuję.
skarbie no pewnie ze okres moze ci sie spóznic z nerwów jest wiele czynników które na to wpływaja...ja to bym ci skarbie radziała zrobic test skoro masz dosc regularne cykle jesli test bedzie negatywny to poczekaj bo byc moze z nerwów ci sie opózni... tak jak piszesz
zaczynam od nowa
dieta od poniedziałku
21.luty -
Stary 2010-01-19, 12:11   #3911
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiula1208 Pokaż wiadomość
skarbie no pewnie ze okres moze ci sie spóznic z nerwów jest wiele czynników które na to wpływaja...ja to bym ci skarbie radziała zrobic test skoro masz dosc regularne cykle jesli test bedzie negatywny to poczekaj bo byc moze z nerwów ci sie opózni... tak jak piszesz
popieram w 100%

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-19, 12:17   #3912
kasiula1208
Zadomowienie

dziewczynki pytanko jak obliczyc dni płodne przy nieregularnych cyklach??? moze jakis sprawdzony kalendarzyk?
zaczynam od nowa
dieta od poniedziałku
21.luty -
Stary 2010-01-19, 12:22   #3913
lisek15
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczynki za potwierdzenie
Kasiulka1208 ja niestety nie mam żadnego kalendarzyka więc nie mogę Ci pomóc.
Pozdrawiam.
Stary 2010-01-19, 12:29   #3914
kasiula1208
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję dziewczynki za potwierdzenie
Kasiulka1208 ja niestety nie mam żadnego kalendarzyka więc nie mogę Ci pomóc.
Pozdrawiam.
nie ma problemu kochanie ale jak robisz ten test? bo ciekawa jestem
zaczynam od nowa
dieta od poniedziałku
21.luty -
Stary 2010-01-19, 13:00   #3915
lisek15
Zakorzenienie

kasiula1208 nie będę robiła, bo robiłam parę dni temu bhcg i pierwszy wynik miałam 4,99 mlU/ml, a dwa dni później robiłam bhcg i już miałam 1.To w wielkim skrócie bo o tym pisałam parę dni temu na forum. Także już wykluczyłam ciążę choć bardzo tego chcę. Ale jak już pisałam odpuszczam do sierpnia, a jak się przytrafi to będę bardzo szczęśliwa.
Stary 2010-01-19, 13:02   #3916
kasiula1208
Zadomowienie

Cytat:
kasiula1208 nie będę robiła, bo robiłam parę dni temu bhcg i pierwszy wynik miałam 4,99 mlU/ml, a dwa dni później robiłam bhcg i już miałam 1.To w wielkim skrócie bo o tym pisałam parę dni temu na forum. Także już wykluczyłam ciążę choć bardzo tego chcę. Ale jak już pisałam odpuszczam do sierpnia, a jak się przytrafi to będę bardzo szczęśliwa.
aha........ rozumie.... to powodzenia ci zycze
zaczynam od nowa
dieta od poniedziałku
21.luty -
Stary 2010-01-19, 13:11   #3917
lisek15
Zakorzenienie

Cytat:
aha........ rozumie.... to powodzenia ci zycze
Nie dziękuję
Stary 2010-01-19, 13:15   #3918
kasiula1208
Zadomowienie

dziołchy piszecie cos????? napiszcie no cos o swoich objawach czy cus ........

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

II kreseczkach....

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

objawach przed@

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

bo mi sie
zaczynam od nowa
dieta od poniedziałku
21.luty -
Stary 2010-01-19, 13:17   #3919
rinoa_woman
Wtajemniczenie

GG do rinoa_woman

któraś z Was ostatnio pisała że śnił jej się facet którego znała wcześniej... ja miałam dzisiaj podobnie, śnił mi się mój kumpel z technikum, siedzieliśmy czasami razem w ławce, lubiłam go ale nigdy przenigdy nie myślałam o tym żeby z nim... no wiecie, wylądować w łóżku. Był i jest tylko kumplem, ale czasem opowiadał mi o swoich problemach z dziewczynami. No i śniła mi się wspólnie spędzona noc z nim właśnie. Mąż nic nie wie, nie powiem mu bo się obrazi, ale to wszystko przez niego, bo nie chce się ze mną kochać i nawet nie chce ze mną porozmawiać o tym problemie...jestem zła, tym bardziej że jestem przed @ grrrrrrr :zły:
rinoa_woman jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-19, 13:24   #3920
lisek15
Zakorzenienie

Chyba też bym nie powiedziała mojemu. Czasem pewnych rzeczy nie można mówić, bo później może długo zalegać.
Stary 2010-01-19, 13:25   #3921
kasiula1208
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rinoa_woman Pokaż wiadomość
któraś z Was ostatnio pisała że śnił jej się facet którego znała wcześniej... ja miałam dzisiaj podobnie, śnił mi się mój kumpel z technikum, siedzieliśmy czasami razem w ławce, lubiłam go ale nigdy przenigdy nie myślałam o tym żeby z nim... no wiecie, wylądować w łóżku. Był i jest tylko kumplem, ale czasem opowiadał mi o swoich problemach z dziewczynami. No i śniła mi się wspólnie spędzona noc z nim właśnie. Mąż nic nie wie, nie powiem mu bo się obrazi, ale to wszystko przez niego, bo nie chce się ze mną kochać i nawet nie chce ze mną porozmawiać o tym problemie...jestem zła, tym bardziej że jestem przed @ grrrrrrr :zły:
mam to samo kochanie mój tz tez ostatnio nie ma ochoty na przytulanki... moze przez to ze nontop marudze mu o dzxiecku...shize ma jakas czy cus...a mnie to strasznie wkurza.....jak 30 letni facet nie moze miec ochoty
zaczynam od nowa
dieta od poniedziałku
21.luty -
Stary 2010-01-19, 13:29   #3922
lisek15
Zakorzenienie

Ja już bym chciała zobaczyć II krechy. Im więcej o tym myślę tym bardziej nie wychodzi. Dlatego przestałam myśleć, choć nie potrafię tak całkowicie przestać.A w dodatku cykl mi się wydłuża. dawniej myślałam,że zrobienie dzidziusia to pestka. A tu widzę,że się wtedy myliłam.
Stary 2010-01-19, 13:30   #3923
kasiula1208
Zadomowienie

ale to nic bo ja to mam odjechane sny... sniło mi sie ze miuerzyłam temperature wiedzie gdzie no i pękł mi termometr i ta rtec włała mi sie do srodka.... nie wiem czy to shiza ale zaczało mi sie robic słabo i czułam ze umieram....wiec pomyslcie jaka ja mam jazde na dziecko ze snia mi sie takie chore rzeczyciekawe czy w senniku jest wytłumaczenie na cos takiego:hah aha:
zaczynam od nowa
dieta od poniedziałku
21.luty -
Stary 2010-01-19, 13:32   #3924
lisek15
Zakorzenienie

Cytat:
mam to samo kochanie mój tz tez ostatnio nie ma ochoty na przytulanki... moze przez to ze nontop marudze mu o dzxiecku...shize ma jakas czy cus...a mnie to strasznie wkurza.....jak 30 letni facet nie moze miec ochoty
Uwierz mi,że znam faceta po 30 i nie przepada za przytulankami. Dziwne. Ma żonę i jak rozmawiałam z nią to bardzo się zdziwiłam.

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:
ale to nic bo ja to mam odjechane sny... sniło mi sie ze miuerzyłam temperature wiedzie gdzie no i pękł mi termometr i ta rtec włała mi sie do srodka.... nie wiem czy to shiza ale zaczało mi sie robic słabo i czułam ze umieram....wiec pomyslcie jaka ja mam jazde na dziecko ze snia mi sie takie chore rzeczyciekawe czy w senniku jest wytłumaczenie na cos takiego:hah aha:
Czasem lepiej nie czytać tych senników, bo można się nakręcić.
Stary 2010-01-19, 13:39   #3925
kasiula1208
Zadomowienie

Cytat:
Uwierz mi,że znam faceta po 30 i nie przepada za przytulankami. Dziwne. Ma żonę i jak rozmawiałam z nią to bardzo się zdziwiłam.

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Czasem lepiej nie czytać tych senników, bo można się nakręcić.
wczesniej nie było z tym problemów ale jak zaczełam mu gadac o dziecku to ciezko,ciezko.... moze sie boji ze nie zdazy.....hihihihi:hahaha : a wczesniej nawet o tym nie myslał....hmm?? ? nie wiem....................
zaczynam od nowa
dieta od poniedziałku
21.luty -
Stary 2010-01-19, 13:53   #3926
lisek15
Zakorzenienie

Cytat:
wczesniej nie było z tym problemów ale jak zaczełam mu gadac o dziecku to ciezko,ciezko.... moze sie boji ze nie zdazy.....hihihihi:hahaha : a wczesniej nawet o tym nie myslał....hmm?? ? nie wiem....................
Moja koleżanka postawiła męża przed faktem dokonanym. też znajdywał 1000 powodów dla których nie mogli mieć dzieciątka. Więc dalej współżyli używając prezerwatyw z tym,że były one dziurawe on o tym nie wiedział. Teraz nie widzi świata poza córeczką Dlatego nie gadaj tylko działaj
Stary 2010-01-19, 14:16   #3927
kasiula1208
Zadomowienie

Cytat:
Moja koleżanka postawiła męża przed faktem dokonanym. też znajdywał 1000 powodów dla których nie mogli mieć dzieciątka. Więc dalej współżyli używając prezerwatyw z tym,że były one dziurawe on o tym nie wiedział. Teraz nie widzi świata poza córeczką Dlatego nie gadaj tylko działaj
dobre, dobreale sie usmiałam...ciekaw e tylko jest jeden problem...... my nie uzywamy prezerweatyw......mój tz nie uznaje innych form zabezpieczenia jak tylko stosunek przerywany( a swoja droga to ja tez prezerwatyw nie lubie, to jak lizac loda przez szybe)nawet spirali nie pozwolił mi załozyc....wiec ta intryga nie wyjdzie u nas

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

ale niezłewiem ze mój tz jak by juz miał dzidziusia to byłby najszcesliwszy pod słoncem...i pewnie swiata by pozanim nie widział ale on sam do tego nie dojdzie zeby je miec... tak jak mówisz.. 10000 powodów na nie.....

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

dobry motyw ale po przemysleniu tego to chyba bym tego nie mogła zrobic mojemu tz.. za jego plecami i wogóle.....nieeeeeeeeee.. .....mimo ze bardzo chce to musi byc nasza wspólna decyzjamusze wiedziec ze on do tego dorósł....
zaczynam od nowa
dieta od poniedziałku
21.luty -
Stary 2010-01-19, 14:24   #3928
lisek15
Zakorzenienie

Cytat:
dobre, dobreale sie usmiałam...ciekaw e tylko jest jeden problem...... my nie uzywamy prezerweatyw......mój tz nie uznaje innych form zabezpieczenia jak tylko stosunek przerywany( a swoja droga to ja tez prezerwatyw nie lubie, to jak lizac loda przez szybe)nawet spirali nie pozwolił mi załozyc....wiec ta intryga nie wyjdzie u nas

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

ale niezłewiem ze mój tz jak by juz miał dzidziusia to byłby najszcesliwszy pod słoncem...i pewnie swiata by pozanim nie widział ale on sam do tego nie dojdzie zeby je miec... tak jak mówisz.. 10000 powodów na nie.....

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

dobry motyw ale po przemysleniu tego to chyba bym tego nie mogła zrobic mojemu tz.. za jego plecami i wogóle.....nieeeeeeeeee.. .....mimo ze bardzo chce to musi byc nasza wspólna decyzjamusze wiedziec ze on do tego dorósł....
Racja. Mój tz obiecał mi dzidzulka pod choinkę 2009 i coś nie mogę zaskoczyć. Za bardzo tego chcę. Dlatego po raz kolejny "odpuszczam"
Mam nadzieję,że twój tz zmieni zdanie Trzymam kciuki za to!
Stary 2010-01-19, 14:28   #3929
kasiula1208
Zadomowienie

juz nawet jego mama mi mówiła zebym go przytrzymała...bo czeka na wnuki ale ja jakos nie moge..... a pozatym co do tego to on ma potezny refleks.... nie da rady.. hihiwiec licze na cud

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Cytat:
Racja. Mój tz obiecał mi dzidzulka pod choinkę 2009 i coś nie mogę zaskoczyć. Za bardzo tego chcę. Dlatego po raz kolejny "odpuszczam"
Mam nadzieję,że twój tz zmieni zdanie Trzymam kciuki za to!
zaczynam od nowa
dieta od poniedziałku
21.luty -
Stary 2010-01-19, 14:40   #3930
lisek15
Zakorzenienie

Cytat:
juz nawet jego mama mi mówiła zebym go przytrzymała...bo czeka na wnuki ale ja jakos nie moge..... a pozatym co do tego to on ma potezny refleks.... nie da rady.. hihiwiec licze na cud

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Mam nadzieję,że się uda.
Moja mama też czeka na kolejnego wnuka/wnuczkę(starsza siostra ma, a ja jeszcze nie). Nawet chodzi po sklepach i kupuje mi ciuszki. jakby miałoby by to coś przyspieszyć. Oczywiście ja nie mogę nic wiedzieć, bo zaraz była by awantura. Wiem to od siostry podobno nie może się doczekać To tak jak my
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości