2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-19, 13:00   #4021
woda sodowa
Wtajemniczenie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Widze, ze same przeciwniczki rekawiczekMysle, ze akurat do twojej sukni kubusewa nie sa one potrzebne, ale jesli juz je koniecznie chcesz (to w koncu twoj slub), to tylko i wylacznie gladkie. A ja widzialam jedna stylizacje wizazanki, gdzie rekawiczki byly jak najbardziej na miejscu. Ona miala suknie: dekolt w V i ramiaczka szly wokol szyi, dopasowana na biodrach i potem tylko leciutko rozkloszowana, satynowa, do tego miala dyndajace kolczyki perelkowe, woalke, a jej fryzura byla w stylu lat 40-tych. W niektorych przypadkach, gdy mloda stylizuje sie na retro uwazam, ze rekawiczki sa wskazane. Szkoda tylko, ze ona wykasowala swoje zdjecia, bo bym wam pokazala...

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
u nas jeszcze wódka i zrobimy chyba stolik z whiskaczami, baileyesem i sokiem malinowym i tabasco do wściekłych psów
My mamy pana barmana, ktory akurat w dzien naszego slubu obchodzi urodziny Mysle, ze barman to super sprawa, bo ja to wodeczki raczej nie pije, ale drinksowac lubie. Wrzuce wam oferte barmana, zebyscie sobie oblukaly

Cytat:
OFERTA DRINKÓW

PINA COLADA
BIAŁY RUM
BLUE LADY
GIN

LIKIER KOKOSOWY
CURACAO BLUE

SOK ANANASOWY
CYTRYNA

ŚMIETANKA
SOK GREJFRUTOWY

SIERRA SUNRISE
OSZUST

TEQUILA
TEQUILA

GRENADINA
WÓDKA

SOK POMARANCZOWY
GRENADINA/SOK CYTRYNOWY

RULETKA
BIAŁY RUSEK

CAMPARI
KAHLUA

WÓDKA
WÓDKA

GRENADINA
SOK POMARAŃCZOWY
MLEKO SKONDENSOWANE

NIEBIESKA LAGUNA

CZYSTA NAMIĘTNOŚĆ

WÓDKA
MALIBU

BOLS BLUE
WÓDKA

SPRITE

MOHITO
BACARDI
SPRITE/MINERALNA
SOK Z CYTRYNY/KRUSZONY LÓD
MIĘTA
BOLS BLUE/SOK ANANASOWY

SEX ON THE BEACH
MALIBU
WÓDKA
GRENADINA
LIKIER BRZOSKWINIOWY
SOK POMARAŃCZOWY

JAN KLEMENS BRANICKI
LETNIA BRYZA

WÓDKA
WÓDKA

LIKIER KAWOWY
SPRITE

SŁODKA ŚMIETANKA
LIKIER MIĘTOWY

RÓŻOWA LANDRYNKA

DONALD

WÓDKA
LIKIER BANANOWY

LIKIER BANANOWY
BLUE CURACAO

GRENADINA
WÓDKA

MLEKO SKONDENSOWANE
SOK POMARAŃCZOWY

ALKOHOLE NA PRZYJĘCIE WESELNE OK. 150/200 OSÓB
CAMPARI 2 SZT (1L)
GRENADINA (VICTORIA’S ZAMIENNIK, BOLS) 3 SZT
CURACAO BLUE (VICTORIA’S ZAMIENNIK, BOLS) 3SZT
LIKIER MIĘTOWY (VICTORIA’ S ZAMIENNIK, BOLS ) 2 SZT
GIN GORDON’S 2SZT(0,7)
TEQUILA (SREBRNA I ZŁOTA) 2 SZT (1L) (2X SREBRNA 1X ZŁOTA)
VERMUTH BIANCO (MARTINI, CIN CIN ) 2SZT
MALIBU 3 SZT (0,7)
RUM BACARDI 2 SZT (0,7)
KALUHA - LIKIER KAWOWY 2SZT
BAILEYS -1SZT
ŚLIWOWICA 1SZT
WÓDKA ŻOŁĄDKOWA 2 SZT
ŻUBRÓWKA 2 SZT
ŻURAWINÓWKA 2SZT
JOHNIE WALKER (CZARNY LUB CZERWONY ) 1SZT + 1SZT (INNE WHISKY)
LIKIER BAZILIO 2SZT ( 1X BANANOWY, 1X KOKOSOWY)
LIKIER OWOCOWY 3SZT ( KIWI, POMARAŃCZ, BRZOSKWINIOWY)
WÓDKA CZYSTA (WESELNA) W/G POTRZEB
SOKI
POMARAŃCZOWY 8 L
GREJFRUTOWY 6L
PORZECZKOWY 4L
WIŚNOWY 2L
CYTRYNOWY I LIMONKA 8L
ANANASOWY 8L
(SOKI FIRMY HORTEX LUB TYMBARK)
NAPOJE
SPRITE 12L
TONIK 4L
WODA MIN. 2L
COLA 4L
DODATKI
MLECZKO SKONDENSOWANE 6SZT
BITA ŚMIETANA 1SZT
TABASKO 1SZT
ŚWIEŻA MIĘTA 4SZT
POMARAŃCZE MAŁE 2KG
CYTRYNA 3KG
ANANAS 2SZT
CZEREŚNIE KANDYZOWANE 4 SZT (RÓŻNE KOLORY)
LIMONKA 3KG
SŁOMKI, RURKI, MIESZADEŁKA, SZPADELKI NA OK.200 OSÓB
DEKORACJE DO DRINKÓW
KUBKI KOLOROWE DLA DZIECI
CENA USŁUGI BARMAŃSKIEJ TO 600ZŁ WRAZ Z WŁASNYM BAREM I SZKŁEM
DODATKOWĄ USŁUGĘ KTÓRĄ MOGĘ PAŃSTWU ZAPROPONOWAĆ TO MAŁA FONTANNA CZEKOLADOWA, ORAZ FONTANNA DLA DZIECI DO DRINKÓW BEZALKOHOLOWYCH
KOSZT TAKIEJ USŁUGI TO 300 ZŁ
JEŻELI ŻYCZYCIE SOBIE PAŃSTWO KOKTAJLE OWOCOWE DLA DZIECI TO PROSZĘ O DODATKOWE OWOCE (BANANY, JABŁKA, MANDARYNKI, KIWI, ANANAS, ITP.)
W RAZIE JAKICHKOLWIEK WĄTPLIWOŚCI I PYTAŃ PROSZĘ O KONTAKT
POZDRAWIAM
BARMAN MARCIN
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 13:01   #4022
gosica502
Wtajemniczenie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Hej dziewczyny Opłacało się w zeszłym tygodniu zakuwać Dostałam dobre oceny z kolokwiów i jestem zwolniona z 2 egzaminów jupi jupi jupi Czyli mam tylko jeden egzamin 29 stycznia i that's all Teraz już mogę byc z wami na bieżąco

Kubusewa ja też mówię wszelakim rękawiczkom NIE Moja kuzynka chce mnie w takie coś ubrac : hahaha: Ale powiedziałam jej żeby sama sobie takie kupiła bo to jest jakiś dramat...
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 13:08   #4023
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anetka_m Pokaż wiadomość
Na gazetowym przeczytałam dyskusję dziewczyn, z rożnych części Polski, gdzie w różnych salonach mówiono im o włoskim, hiszpańskim lub francuskim pochodzeniu sukien. Strony internetowej Herm,s nie posiada, co też jest chyba dziwne jak na tą branże. Suknie maja dość wygórowane ceny, a nie chciałabym kupować czegoś niewiadomego pochodzenia...
a czy to ważne z jakiego jest kraju? Kupujesz ja w salonie i salon ma Ci dostarczyć taki model jaki zamowiłaśPoza tym co za problem pójsć do salonu i luknąc na metkę lub zapytać? Poza tym Herms absolutnie nie ma wygórowanych cen, te suknie sa stosunkowo tanie.
To co jest napisane na metce a więc made in xxx musi byc zgodne z prawdą, więc przeczytaj metkę i sie przekonasz.

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Ja to zadnej nawet nie mierzylam, ale znam kilka dziewczyn, ktore beda je mialy. Lepiej nie szukac pochodzenia sukien na necie, bo jak ja bym zaczela szukac, to pewnie by sie okazalo, ze moje hiszpanskie koronki sa produkowane w chinach

A ja bede rzucala bukietem swiadkowej, bo moj mi sie jeszcze przyda na sesje zdjeciowa
ja jednak ufam, że Pronovias jest hiszpańska firmąAle i tak sprawdzę metkę Jednak to jest marka dostepna na całym swiecie i gdyby robili cyrki z wciskaniem kitu, że suknie sa hiszpańskie a tak na prawde szyja w Chinach to juz dawno byśy o tym wiedziały Własnie rpzeczytalam na stronie Pronovias, że fabryka jest niedaleko Barcelony
O jaka przebiegła Ja myślałam, żeby rzucac bukietem i go później dać lasce, która złapie, ale jak Wy im nie dajecie to może ja tez nei dam i wezme na plener

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Cytat:
My mamy pana barmana, ktory akurat w dzien naszego slubu obchodzi urodziny Mysle, ze barman to super sprawa, bo ja to wodeczki raczej nie pije, ale drinksowac lubie. Wrzuce wam oferte barmana, zebyscie sobie oblukaly
barman jest super, ale strasznie dużo kasy trzeba na niego przeznaczyćDla mnie wesele jest akurat okazją do picia wódki Dla urozmaicenia, bo nie każdy lubi wódkę bedzie wino i te whiskacze i likiery
Stary 2010-01-19, 13:13   #4024
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:

barman jest super, ale strasznie dużo kasy trzeba na niego przeznaczyćDla mnie wesele jest akurat okazją do picia wódki Dla urozmaicenia, bo nie każdy lubi wódkę bedzie wino i te whiskacze i likiery
To jest niestety mnostwo kasy, bo moja mama wydala juz ponad 2tys na alkohole kolorowe...No ale to ona w sumie go znalazla i jej bardzo na tym zalezy, a ja nie mam nic przeciwko
Stary 2010-01-19, 13:20   #4025
lain
Zakorzenienie

Cytat:
A nikt nie myslal tu o smirnoffie? U nas byl dylemat PT i Smirnoff ze wskazaniem na smirnoff (w sumie, to dzieki temu zagramaniczni goscie beda wiedziec co pija).
moj ojciec myslal o Smirnoffie, bo lubi
ale moj TZ nie lubi, wiec Smirnoff odpadl
w ogole strasznie wybredni sa obaj. TZowi nie pasuje ani Smirnoff, ani Sobieski, ani Zoladkowa de Luxe, z kolei moj ojciec skreslil Luksusowa i Pana Tadzia... i taki sposobem chyba ta Wyborowa bedzie, bo wszyscy lubia

Cytat:
A ja bede rzucala bukietem swiadkowej, bo moj mi sie jeszcze przyda na sesje zdjeciowa
ja bede rzucac swoim - moze nie zniszcza a potem do zwrotu a swiadkowa chyba nie bedzie miec bukietu, bo bedzie miala tyle roboty z moim welonem i trenem, ze bukiet jej bedzie tylko przeszkadzal w obowiazkach
oby mi tylko ten bukiecik do pleneru nie uwiadl bo plener bedziemy robic jakos poniedzialek-wtorek dopiero (w zaleznosci jak sie pogoda uda)

u mnie barmana nie bedzie, ale bedzie stolik z roznymi alkoholami - na zasadzie kto co lubi sobie wlac do drina czy tez wypic solo

Cytat:
Własnie rpzeczytalam na stronie Pronovias, że fabryka jest niedaleko Barcelony
to by sie zgadzalo bo jak kupowalam swoja to pani mowila, ze musza zadzwonic do Barcelony zapytac czy ja jeszcze dla mnie uszyja (bo to juz kolekcja calkowicie wychodzaca ) i dopiero wtedy mieli dac znac czy ta suknia bedzie
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 13:31   #4026
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
To jest niestety mnostwo kasy, bo moja mama wydala juz ponad 2tys na alkohole kolorowe...No ale to ona w sumie go znalazla i jej bardzo na tym zalezy, a ja nie mam nic przeciwko
no pewnieJa tez bym nie miala nic przeciwko, ale wtedy moje wesele kosztowałoby pięć dych Hehe dwa koła z hakiem to my będziemy mieć za wódkę, z winekiem i resztą zamkniemy sie w trójce
Wlasnie jak tylko rzuciłam okiem na ta listę to moim oczom od razu ukazała sie odpowiednia kwota Ale atrakcja dla gosci na pewno będzie Tyle, że ja bym pewnie z takiego wesela wyszła strasznie narąbana

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja bede rzucac swoim - moze nie zniszcza a potem do zwrotu a swiadkowa chyba nie bedzie miec bukietu, bo bedzie miala tyle roboty z moim welonem i trenem, ze bukiet jej bedzie tylko przeszkadzal w obowiazkach
oby mi tylko ten bukiecik do pleneru nie uwiadl bo plener bedziemy robic jakos poniedzialek-wtorek dopiero (w zaleznosci jak sie pogoda uda)

to by sie zgadzalo bo jak kupowalam swoja to pani mowila, ze musza zadzwonic do Barcelony zapytac czy ja jeszcze dla mnie uszyja (bo to juz kolekcja calkowicie wychodzaca ) i dopiero wtedy mieli dac znac czy ta suknia bedzie
siedziba Pronovias jest w Barcelonie a szwalnia w jakiejś wiosce.
Ja dam świadkowiej bukiet, druhny tez beda miały, bo to będzie aldnie wygladało
I własnie co do welonu, bo ja sobie to przemyślałam - jesli on ma 3 metry a ja w butach na obcasie co najmniej 170 cm to zostaje 130 cm do wleczenia sie po ziemi czyli w sam raz, więc jednak nie będe chciała skracać welonu. A co do swiadkowej skaczącej koło mnie i poprawiającej musze ja przeszkolić, żeby nie wazyla sie wieszac mi tego na krześle, bo to wyglada ochydnie. welon ma sobie leżeć w miare naturalnie, nie chcę, żeby był gładko rozłożony na podłodze tylko zeby sobie po prostu leżał a świadkowa ma interweniowac dopiero jak mi się tren i welon zawiną
Ale będziemy miec piękne zdjęcia
Stary 2010-01-19, 13:45   #4027
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

ja też nie chciałam rękawiczek, ale w końcu sama nie wiem.. takie te moje patyki gołe puste...musze to jakoś zwizualizowac...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-19, 13:56   #4028
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
ja też nie chciałam rękawiczek, ale w końcu sama nie wiem.. takie te moje patyki gołe puste...musze to jakoś zwizualizowac...
no to jak nie chciałas to sie uspokoj i dalej nie chcij

pomysl sama jak przy satynowej (czy jaki tam ten Twoj material) wygladały by ciężkie, z gróbej koronki (te co wklejalaś) rękawiczki??

z resztą jakiekolwiek rękawiczki, przecież w czerwcu ciepło jest więc Ci ręce nie zmarzną

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 14:07   #4029
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale będziemy miec piękne zdjęcia
Nooooo

Cytat:
Oj tam, oj tam, ladna bransoletka wystarczy
Stary 2010-01-19, 14:16   #4030
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
zwizualizuj sobie bransoletkę
W załączniku masz wizualizacje stworzona przez styliste ślubnego w profesjonalnym programie autopaint - sama sobie odpowiedz na pytanie czy tak chcesz wyglądac na własnym ślubie
Stary 2010-01-19, 14:19   #4031
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
W załączniku masz wizualizacje stworzona przez styliste ślubnego w profesjonalnym programie autopaint - sama sobie odpowiedz na pytanie czy tak chcesz wyglądac na własnym ślubie
ahahahahahaha no dobra rękawiczki odpadają
ale welon wyglada całkiem całkiem
Stary 2010-01-19, 14:20   #4032
chilanes
Zakorzenienie

Samoa - ile ten stylista bierze za konsultacje?
Stary 2010-01-19, 14:21   #4033
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
aaa!! ja też chcę taką wizualizację!!

(znaczy się jak sobie suknię kupię)
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 14:22   #4034
BlackAngel
Adwokat diabła

Zaraz zemrę, nic się nie dzieję..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 14:23   #4035
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
mnie najbardziej ciekawi co panna młoda z wizualizacji ma w rękawiczce po lewej stronie

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Zaraz zemrę, nic się nie dzieję..
poproś samoę o wizualizację swojej sukienki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-19, 14:26   #4036
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
mnie najbardziej ciekawi co panna młoda z wizualizacji ma w rękawiczce po lewej stronie

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

poproś samoę o wizualizację swojej sukienki
no co ty! torebki nie widzisz?
Stary 2010-01-19, 14:28   #4037
Ellin_ak
Rozeznanie

wizualizacji mówimy TAK
a jak powiadamiacie gości o tym, że to nie będzie całonocna impreza?
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 14:30   #4038
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
no co ty! torebki nie widzisz?
no sorry no zapomniałam, że i torebeczkę chciałam

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
wizualizacji mówimy TAK
ja myśle że przy rozdysponowywaniu zaproszeń możesz po prostu opowiedzieć że no mamy wesele tu i tu i to bedzie kameralna imprezka tak do 2 -3 zalezy jak goście sie będą bawić... 2-3 czy tam jak sobie zaplanowaliście z TZ 23 czy nawet 22..
albo na zaproszeniu napisz ze po uroczystosci zaslubin zapraszamy na kolację do restauracji takiej a takiej
kolacja to brzmi dosc jednoznacznie nikt nie bedzie myslal ze bezie impreza do rana

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2010-01-19 o 14:32
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 14:32   #4039
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka

Sluchajcie bo tak siedze i pamietam ze ktoras z was pytala mnie o kolorowe soczewki... a mam fotke moich oczu w niebieskich soczewkach( swoje mam takie zielone w oryginale)

http://suwaczki.slub-wesele.pl
/20100807310214.html
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-19, 14:32   #4040
BlackAngel
Adwokat diabła

Samoa, proszę Ciebie o wizualizację mej kiecki
Byle do 17

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 14:36   #4041
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
zgadzam się z Tobą co do tematu rękawiczek..
jak oglądam fotki znajomych i widzę rękawiczki plus suknia beza (wyglądająca jak z bazaru) to mdleję..
rękawiczkom na ślubie mówimy stanowcze NIE!
rękawiczki? jestem na NNNIIIIEEEE!!!!

Cytat:
czy tylko mój komputer jest taki ułomny i mi rozjechał wizaz na całą szerokość ekranu?
nie tylko tobie, mój też się chwilowo zułomnił
Cytat:
u nas jeszcze wódka i zrobimy chyba stolik z whiskaczami, baileyesem i sokiem malinowym i tabasco do wściekłych psów

może do testu białej rękawiczki w kościele co by wiedzieć za co kościelnemu się płaci

ja tez nie widziałam Będę pierwsza Ciekawe jak sie gosciom spodoba Jak jesteś chudzinką to może Ci byc dobrze w tych piżamowych sukniach

Cytat:
to dobrze że nie chciałaś, bo do twojej sukni nie pasują, ajuż na pewno nie szydełkowe koronkowe czy inne moherowe.

rękawiczki mi się podobały tylko w jednej wersji: PMretro

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Cytat:
aaaa! rozbroiłaś mnie! aż się popłakałam!!

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 14:37   #4042
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
ja myśle że przy rozdysponowywaniu zaproszeń możesz po prostu opowiedzieć że no mamy wesele tu i tu i to bedzie kameralna imprezka tak do 2 -3 zalezy jak goście sie będą bawić... 2-3 czy tam jak sobie zaplanowaliście z TZ 23 czy nawet 22..
albo na zaproszeniu napisz ze po uroczystosci zaslubin zapraszamy na kolację do restauracji takiej a takiej
kolacja to brzmi dosc jednoznacznie nikt nie bedzie myslal ze bezie impreza do rana
Tylko, że większość będziemy chyba jednak wysyłać pocztą...może napisać jakoś, że zapraszamy na ceremonię i......no właśnie-co?przyjęcie weselne?

Edytowane przez Ellin_ak
Czas edycji: 2010-01-19 o 14:38
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 14:39   #4043
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka

ze wzgledu na lampe blyskowa ( co widac pod okiem ten blysk zmniejszyla mi sie zrenica i troche widac moje oczy naturalnie najlepiej ogladac bez powiekszania wtedy lepiej przypomina efekt ktory ja widze na codzien ...kiepska ta fota z komorki

http://suwaczki.slub-wesele.pl
/20100807310214.html

Edytowane przez szyszynka
Czas edycji: 2010-01-19 o 14:41
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 14:39   #4044
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Tylko, że większość będziemy chyba jednak wysyłać pocztą...może napisać jakoś, że zapraszamy na ceremonię i......no właśnie-co?przyjęcie weselne?
mnie się wydaje że samo "przyjęcie" albo właśnie "kolacja" wystarczy

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-01-19, 14:39   #4045
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
a o której masz ślub i na którą zamówioną restaurację ???
Stary 2010-01-19, 14:39   #4046
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
może "uroczystą kolację"?
Stary 2010-01-19, 14:40   #4047
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość
ze wzgledu na lampe blyskowa ( co widac pod okiem ten blysk zmniejszyla mi sie zrenica i troche widac moje oczy naturalnie
jaki kolor! wow!

mój mały wielki cud

72--65--->62

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-19, 14:41   #4048
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
może "uroczystą kolację"?
Stary 2010-01-19, 14:43   #4049
szana
Zadomowienie

cześć Wam
Lain masz cudowną suknię! piękna jest,bardzo sexi gratulacje wyboru aż nie mogę uwierzyć ,że Ty już masz suknię... szkoda,że nie masz własnych zdjęć w niej ,trzeba będzie poczekać do lipca żeby Cię zobaczyć a jakie butki przewidujesz?
i garniaka TŻ też gratuluję,bardzo dobry wybór a co do niego? już się Twój TŻ zdecydował?
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 14:43   #4050
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ahahahahahaha no dobra rękawiczki odpadają
ale welon wyglada całkiem całkiem
welon tak A czy widzisz ten misternie zapleciony warkocz?

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
20 tys. Ale sama widzisz, że warto dac każde pieniadze
Poza tym wiesz - autopaint to bardzo drogi, profesjonalny program

Cytat:
aaa!! ja też chcę taką wizualizację!!

(znaczy się jak sobie suknię kupię)
oczywiście dopasujemy i zgramy wszystkie dodatki w jedną całość, zaproponujemy makijaż i fryzurę, dobierzemy odcień bieli do Pani skóry - będzie Pani olśniewająca Nasz maestro w twórczym amoku wydobędzie z Pani ukryte piękno, z reszta co ja będe opowiadać - wystarczy spohjrzeć na Kubusiewe i jej wzruszenie po otrzymaniu projektu

Cytat:
wizja artystyczna zakłada edukowanie odbiorcy, zatem ów bialy kształt moze byc rozaptrywany jako torebka - jak słusznie zauwazyła jedna z wyjątkowo wrażliwych na sztukę i mode dziewcząt, może byc równiez odnoszona do prawidlowego przeznaczenia rękawiczek - które powinny byc zakładane tylko na rece, które są złamane, zatem ów bialy kształt to spuchnięta po złamaniu dłoń - rekawiczka idealnie maskuje defekt

Cytat:
wizualizacji mówimy TAK
napisz w zaproszeniu, że zapraszacie na uroczystą kolację

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości