|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
Kopę lat mnie tu nie było.
Wstyd i hańba. Widzę, że dużo nowych wizażanek się na wątku pojawiło ![]() Ale i dużo moich aniołków już nie ma ![]() No dobra dosyć smęcenia, bo w jeszcze jakiś sentyment wpadnę ; p Witam wszystkich ponownie ![]() _____ Znów jest jutro. Kochaj i rób co chcesz. Schowałam serce do lodówki. Nie widzę siebie w Twoich oczach. - Dlaczego płaczesz? - Przyjmijmy wersję, że lubię. By Cię dotknąć deszczem się stanę. Potrzebny mi papieros, dobra kawa i Ty. Czasem upadamy tylko po to żeby sprawdzić kto nas złapie. Jeszcze nie Twoja nie Jego już. A myślałam, że chodź raz może być tak po prostu normalnie... normalnie, że aż nudno. - Zamknij się. - Z kim rozmawiasz? - Z sercem. Donikąd biegnący wiatr niesie wszystko co mam. Otwarta na nowy błąd. I tylko zbieram z ziemi potłuczone wspomnienia i sklejam je jakby były najcenniejszym skarbem. Zakochała się w chłopaku, który istnieje. Ale to też było bezsensu...
|
#4142 |
|
Zakorzenienie
|
Złe znosiłam tę sytuację. A co noc wracały sny Marzą tylko ci co wierzą.. Poczułam jego wargi na moim uchu. - Kocham cię - szepnął. Ja też cię kocham. Wiem. - Znów się zaśmiał, cichutko. Obróciłam głowę w stronę jego twarzy. Zgadł, o co mi chodzi Pocałował mnie w usta. Dzięki - westchnęłam. Do usług. Byli parą idealną. on wlewał, ona wylewała. on wódkę, ona łzy. Żadnych motylków, kwiatów i pięknych wierszy. Ty w zupełności wystarczysz.
|
|
#4143 |
|
Rozeznanie
|
On na pewno pije i pali. Pije, pali i pracuje. A potem patrzy na telefon i nie ma siły nacisnąć zielonej słuchawki. mówisz tak proste słowa a czuje sie jakbyś mi własnie oznajmiał ze wygrałam milion w totka. a jednak wciąż nie mogę sobie darować tego, ze to jedno krótkie życie, które miałam, zmarnowałam dla Ciebie. ja właśnie płakałam. Nie po wierzchu. Czułam coś takiego, jakby z drugiej strony moich oczu łzy do wewnątrz mnie spływały. Doświadczył pan może takiego płaczu? Pale. Kolejny rok zycia dowiodl, ze w nalogu nie mozna troche, czasem. bo palenie to nie jest czynnosc reki i ust. Ona obejmuje cale cialo, mysli, uwage. zniewala.
|
#4144 |
|
Raczkowanie
|
Andzia1311a my Ciebiee ; ** ![]() mam rozumieć ze zostajesz z nami ? Za ręce, parę centymetrów ponad chodnikami. 'Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką. ' odczuwam przeogromną potrzebę poznania kogoś, kto wywróci moje życie do góry nogami 'Egoizm nie polega na tym, że żyje się tak, jak się chce, lecz na żądaniu od innych, by żyli tak, jak my chcemy' emocjonalny sparing . nawilżam twarz szczęściem . cześć, kocham cie. wyziębia nam serca wiatr . Opada kurtyna i kończy się spektakl . dzień, w którym uśmiechasz się jak dawniej . czasami upadamy tylko po to by zobaczyć kto nas złapie . Gdyby nie ciemność, nigdy nie zobaczylibyśmy gwiazd . i to jego idiotyczne poczucie humoru sprawiło, że w jakimś sensie się od Niego uzależniłam.
|
|
#4145 |
|
Wtajemniczenie
|
_ZaagubiOna_ -
------------------------ Mężczyzno, nawet nie wiesz, jak trudno jest budzić się przytulonym do chłodnego prześcieradła i uderzać głową o poranną ciszę. Dzisiaj było dla mnie łaskawe. Dało mi w prezencie puszysty snieg, i bliską obecność kogoś niezastąpionego. Kogoś komu nie muszę mówić co czuję. bo doskonale zna moje emocjonalne krajobrazy. Teraz nikt już nie rozlepia mi powiek,dlatego do samego południa zasłaniają źrenice. I dobrze, przecież i tak sens parzenia kawy zardzewiał razem z dzbankiem, a papierosy znów zapomniałam kupić. Mamy wiatr za paznokciami, a w duszy resztki wygrzebanego gdzieś ze strychu świadomości, spokoju. Boli mnie każdy pojedynczy element ciała. Myśli bowiem mam ostatnio szorstkie. Wbijają mi się natrętnie w korę mózgową, uwierają i gniotą. Styczeń mi służy, ale tylko do 22:00, bo wraz z pojawieniem się tej godziny na wskazówkach zegarów, mymi służącymi stają się jedynie łzy. Niesforne to służące. W żaden sposób nie udało mi się ich wczoraj udobruchać. Mimo wszystko, ze snem jest już lepiej. Może dlatego, że płacz też bywa męczący? Ale to nic. Nic... Radzę sobie. Naprawdę jest już lepiej, nie licząc tylko tych pojedynczych chwil słabości. |
|
|
|
#4146 |
|
Zakorzenienie
|
_ZaagubiOna_ - dziękuję za docenienie!
absurdalnie, Drift, Plotkaraaa, rozsypanegwiazdy, abunee,TiS, Frizz,dontgivemenames, ruda wiwiora <3 xxgroszek07xx - po moim trupie skończysz z wizażem! ;* -- Znalazłam kogoś kto potrafi ze mna wytrzymać ![]() bez Ciebie nie gram. 'I było w niej coś… kobiece, nieuchwytne, dalekie, coś, co trzeba chwytać pazurami' skończy się twoja miłość do whiskey nigdy więcej nie pokocham zostawiłeś mnie oniemiała Jesteś wszystkim tym co mam i co kupić za pieniądzę nie muszę Biegnąc za Tobą do utraty tchu! To tym dwóm dążacym do słońca udało się uniknąć wrogiego świata. 'Pozostawiam Twojej wyobraźni to, co teraz czuję' Ja mam to czego Ty szukasz.. mów co chcesz. co o mnie myślisz. |
|
|
|
#4147 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
idealnie pasuje do mojej sytuacji to . wiec sobie zabieram i na gg wstawiam <33Cytat:
nie wiem jak inne, ale ja wybaczam <33 bo przeciez wkońcu wrocilas ![]() motywujesz
![]() . . . bo ty z moim sercem nigdy nie igrasz . tylko uczysz mnie miłości po swojemu . udaje . ciagle udaje przed Tobą szczęśliwie zakochaną w innym . bo przecież nie mogę być nieszczęsliwa bo pomyslisz, że tylko w Tobie potrafilam się zakochać. mój książe kiedyś tu przybędzie . zobaczysz . bo on juz tu jedzie tylko, że zgubil GPS'a i nie moze odnalezc tej wlasciwej drogi do mnie. i choćbyś szukał wciąż i szukał tak bez przerwy, nie znajdziesz takiej drugiej jak ja. ewentualnie możesz natrafić na gorszą i przypadkowo na lepszą. . |
||
|
|
|
#4148 |
|
Raczkowanie
|
IhateU nie krępuj się ; )
![]() Zapajęczynowane uczucie . moje prywatne przyjemności . lubię moją samotność zawieszoną wyżej niż most rękoma obejmujący niebo . lubię tęsknić, wspinać się po poręczy dźwięku i koloru. w usta otwarte chwytać zapach zmarznięty .
|
|
#4149 |
|
Raczkowanie
|
Mam ci tyle do powiedzenia, napiszę to w liście.
Myślę, że tak będzie łatwiej i słowa łatwiej przyjdą. Chciałabym móc przewinąć do tyłu i napisać na nowo każde zdanie historii o mnie i o tobie. Zgaduję, że myślałeś że będę mieć już to wszystko za sobą. Ale wygląda na to, że zawsze jest tutaj coś co mi przypomni.. Jak głupi żart czy coś w telewizji. Kiedy słyszę naszą piosenkę w telewizji wciąż mam to samo stare uczucie. Chciałabym móc przewinąć do tyłu, odwrócić ręce czasu i nie powinnam była Ci o tym mówić..
|
#4150 |
|
Raczkowanie
|
i tak do końca nieśmiertelni.
proszę pana niech pan zatrzyma ten świat, bo chcę z panem spędzić czas. będziemy dzisiaj milczeć i tańczyć. minęła północ, dochodzi pierwsza siedzę w pokoju, gadam do ścian. nie mogę zasnąć gdy cię tu nie ma, gapię się w lustro zabijam czas. i tak rozmyślam aż do znudzenia czy ty też czekasz, czy tylko ja. |
|
|
|
#4151 |
|
Raczkowanie
|
zaczarowany krąg strasznej równowagi.
Mówią...możesz wszystko, więc głowę mam spokojną, Może Ty, ja wiem, że czegoś mi nie wolno, Ja wole wiedzieć, co warto nie zależnie od sumy, niezależnie od dumy, reperkusji i skutków... bo nawet lubiłam słuchać w środku nocy, jak przeklinasz życie. Ty, zatopiony w śnie spoglądasz zza kurtyny, to fotomontaż, krzywe odbicie witryny... W jednej chwili stoisz na, zdawałoby się pewnym gruncie i wiesz, że możecie ufać sobie bez reszty. i ten pocałunek, który smakuje słodko jak wedel... znów mam tyły ale nadrobię. ![]() Kocham Was wszystkie, jesteście przeboskie! <3 ![]()
Edytowane przez lucyferowa Czas edycji: 2010-01-19 o 16:22 |
|
|
|
#4152 |
|
Zakorzenienie
|
chodź i powiedz mi słowa słodkie, jak delicje, o których wiemy tylko my.
krew na bluzce, krew na sukience. krew na sercu. moja ? Twoja ? nadzieja ? wybaczam, ale nie zapominam. grobowe lochy mojego serca. płaczą . samotna bywalczyni tych artystycznych, nocnych kawiarni udawanego uśmiechu. zrozpaczona lokatorka mojego serca opuszcza mnie. ostatnia moja nadzieja odchodzi. odruch mojej miłości jest gwałtowny i krótki. uważaj, bo wygasa momentalnie.
|
|
#4153 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pozwolę sobie do pamiętnika wpisac : *
|
|
|
#4154 |
|
Rozeznanie
|
Your body, your kiss is in unknown demand twoje ciało, twoje pocałunki są niezwykle pożądane I be the same when it all goes up I be the same when it all goes down Będę taka sama, kiedy to wszystko się rozpocznie Będę taka sama, kiedy to dobiegnie końca Dont know if Ill give you a shot yet Jeszcze nie wiem, czy dam ci szansę
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#4155 | |
|
Zadomowienie
|
;**
Cytat:
wielkie serduszko i dla ciebie! moja boggggggini mhm i vice versa! moja miłość do ciebie jest niezmienna! ty wiesz, że zajmujesz moje całe? __ Z szaleństwa walę głową w ściany, później zasypiam w bezczuciu. Myślisz, że parada w szpilach od Prady pomoże mi go zdobyć? Z gracją i kokieterią przyglądamy się sobie. czy ty też wyobrażasz sobie mnie nago?? W moim umyśle zarejestrowałeś się bardzo dawno. teraz czekam na twoje logowanie. Jesteś odurzający! Jak Piotruś Pan! Choćby zębami i pazurami, zdobędę go! fajny miał nosek, a później to już tylko wady leniwie wzdychasz, odpędzając naszą płytką miłość już na trzydziesty trzeci plan -.-
|
|
#4157 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czuj się okradziona ____ to przy niej drżą wargi i pocą się ręce, w gardle stoi jak kość cały alfabet- najpiękniejsza kobieta w miescie!
|
|
|
#4158 |
|
Raczkowanie
|
uwielbiam Cię oprócz chronicznego stresu i papierosów
czasem ludzie, których spotykamy zmieniją nas na zawsze. wierzę że, życie to coś więcej niż seria chwil. |
|
|
|
#4159 |
|
Raczkowanie
|
. bo kiedyś wszystko będzie inaczej
|
|
#4160 |
|
Raczkowanie
|
adzia1311, xxgroszek07xx- czy ja mam łby pourywać??!!
ja się nie udzielam na wizażu, ale dlatego, że brak weny i inne duperele. ale jestem tu codziennie dla waszych opisów ( i paru innych dziewcząt) , a wy mi chcecie odebrać taką przyjemność? no wiecie co, bez serca jesteście. obrażę się jak odejdziecie!! ![]() ellwinga- Toogether- where are u? rudawiewiora- JednaNaMilion- adzia1311- xxgroszek07xx- kamisha- dontgivenames- envious- KaMa2704- papergirl- Prmadonna- lucyferowa suve- snowball- ![]() TiS- grise- IHateU- <3[/SIZE] no. ![]() To co dla Ciebie jest sufitem, dla mnie jest podłogą. On chce kupić miłość, ona woli ją sprzedawać.. Teraz już nie wiem czy mam walczyć z moją słabością. Moją słabością do Ciebie... Weapons must be carries at all times.. xD \ Broń należy nosić przy sobie przez cały czas.. xD Stąpaj ostrożnie, stąpasz po marzeniach.. Czy to idący wybiera drogę, czy droga idącego..? Odchodząc- nie wie się, że się odchodzi. Nie na serio drzwi za sobą przymykamy.. Los- tymczasem- zatrzaskuje rygle bezpowrotnie- za naszymi plecami.. ( nie wiem, czy nie był, ale dodaję na wszeki wypadek )![]()
|
|
#4161 |
|
Przyczajenie
|
Zamieniasz się w wspomnienia.
A serce pragnie Ciebie. Żaden brylant nie roztacza takiego blasku jak zakochana kobieta. Wspomnień które bola, nie w sposób wymazać z pamięci. A w jej oczach roiło się szczęście... Szczęście, które wypływało z każdym wymówieniem jego imienia. Płynę pod prąd widząc Twoją uśmiechniętą twarz. Blaskiem swym przyćmiewasz gwiazdy na błekitnym niebie. I ja będę tęsknić za Tobą, jak dziecko tęskni za swoim kocykiem.
|
|
#4162 |
|
Zadomowienie
|
lubił pokazywać się ze mną w towarzystwie, a ja lubiłam być pokazywana.
przyszła do mnie pusta miłość. tęsknie za Twoim zapachem, tęsknie za Tobą. lubię do Ciebie wracać.
|
#4163 |
|
Raczkowanie
|
Jest moim osobistym zamiennikiem nutelli. I nigdy się nie kończy.
![]() -Przepraszam panią, o której odjeżdża autobus w kierunku spełnionych marzeń? -Nie wiem, ja jadę w kierunku miłości, ale to chyba jedno i to samo. O, już jedzie. Niech pani wsiada ze mną... -Miłości? Nie, to ja jednak dziękuję. Pójdę do pani od geografii. Spytam jej gdzie jest najdalszy zakątek świata. Potem tam pojadę. Im dalej od Ciebie, tym łatwiej będzie zapomnieć. I na dodatek w dżungli nie ma zasięgu. Już Cię nie obudzę nad ranem smsem, że tęksnie. Wreszcie zapomnę... ![]() Chcę zgłosić reklamację. Miał być ideałem, z niebieskimi oczami. Miał mnie kochać i nigdy nie zdradzać. Miał mnie tulić do utraty tchu no i oczywiście miałam być z nim szczęśliwa. Wcale nie jest tak, jak mówiłaś, pani miłości! Żądam zwrotu kosztów, wylanych łez i samotnych dni. Zapłać mi za ten szajs, który mi sprzedałaś! W zimę mówią: za zimno! W lato: za gorąco! Na jesieni: ciągle pada! Na wiosnę: mogłoby już być cieplej! - Ludzie. Im nigdy nie dogodzisz z pogodą.
|
|
#4164 |
|
Raczkowanie
|
Primadonna. - uwielbiam Cię.
![]() lalaine - oby tak dalej. <3 zmieniłeś mnie w dotyk
śpij dziecino śpij spokojnym snem. kiedy umierasz spokój gasi Ci łzy jesteś jak za mała przestrzeń, cztery ściany chodzę jak w zaciasnym swetrze - zrozum.! dusisz mnie. świecy blask, jestem sama zadzwoń gdy się zrobi ciemno. ![]() cały swiat jest jak zapałką, którą mogę podpalić. mam w sobie duszę kota. na mapie własnych dróg chcę na gitarze grać. |
|
|
|
#4165 |
|
Raczkowanie
|
Wybacz, ale nie jestem gotowa umrzeć w tej sekundzie.
miłość po prostu jest , albo jej niema . ____________________ będzie tak jakbyśmy się nigdy nie poznali. |
|
|
|
#4166 |
|
Raczkowanie
|
envious ♥ jesteście niesamowite! wielki ukłon w waszą strone ;d Primadonna ♥ Kaaate90 ♥ keeendy ♥ co ja bym bez Ciebie zrobiła ? lucyferowa ♥ ensename ♥ IhateU ♥ kamisha TiScatteroUnaFoto ♥ dontgivemenames ♥ Icamna ♥ grise ♥ ayeen ♥ _Pf ♥ unvoiced ♥ (kolejność bez znaczenia) (; cos ode mnie : Jak małe dziecko wpatrzone w tęcze... nieobecna duchem... nicość. pustka. ciemność. ile ludzkie życie jest warte, co jest na serio, a co żartem ? przed nami kosmos możliwości. jestem naiwna. ufam miłości. po moim ciele przechodzą dreszcze. a tyle zdarzyć się może jeszcze.
|
|
#4167 |
|
Zakorzenienie
|
rozwaliłabyś nam wizaż świrki maleństwo <3. ale nie ma nic lepszego od rzucania się w Twoje objęcia i w tym świecie samotności widzieć Twoją twarz, wciąż ludzie dookoła nas myślą , że jesteśmy szalone.
|
|
#4168 |
|
Raczkowanie
|
gwiazdki z nieba dają gówno a nie szczęście. nie życzę wam źle, ale bym was ****y powystrzelała . wszyscy jesteśmy narkomanami - różne są tylko uzależnienia. i tak dalej, i tak dalej. bliżej nie sprecyzowanie pod****iona.
|
#4169 |
|
Konto usunięte
|
Adzia1311, pomijając fakt, ze dziewczyny Cię strasznie chwalą,
mogłabyś dodawać więcej opisów swojego autorstwa a nie kopiować ? Niektóre były powtarzane n-razy. kamisha, suve, drift, kochanaa - stale <3 jestem rzepem. zamiast psich ogonów, czepiam się Twojego serca. w głębi duszy chochliki szkicują serca. |
|
|
|
#4170 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hahahaha ; dd no czasami rodzą się takie co na forum sie udzielać nie potrafią ![]() jestem żywym przykładem! xD nie bijcie ![]() zaczynam sie orientować co i jak ;d dobrze, że tu jesteś kocie! ; ** absurdalnie oj przecież każdemu sie może darzyć . nie trzeba odrazu robić z tego wielkiego halo . nie każdy czyta uważnie strone po stronie : ) ___ Zrób mi z życia film.
do twarzy mi z Tobą. lubię czuć, że jesteś. biegała dookoła domu i krzyczała, że się w Tobie kocha. i dokonuję wyborów, którym niejeden się dziwi. - możesz ? - no troszkę mogę .
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

pozwolę sobie do pamiętnika wpisac