|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pogaduchy po szkole część III pt."Żółwie, faksiki i inne tegesy xD"
Cytat:
|
|
|
|
|
#4412 |
|
Zakorzenienie
|
Czarownica dlaczego od razu zakładasz, że będziesz sama jeśli nie będziesz z tż? będziesz sama, ale na pewno znajdziesz prędzej czy później kogoś z kim naprawdę będziesz szczęśliwa. będąc z kimś kto nie szanuje twojego zdania, okłamuje nie będziesz szczęśliwa i za jakiś czas będziesz mogła tego żałować...
|
|
#4413 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam się w 100% z Czarownica. stałaś się tu straszną egoistką. boisz się zostać sama i na siłę próbujesz któregoś przy sobie zostawić
|
#4414 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4415 |
|
Zakorzenienie
|
same problemy wszyscy mają ostatnio
|
#4416 |
|
Zakorzenienie
|
[1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;16566077]Ehhh... teraz pewnie podświadomie będziesz wszystko psuła z P, żeby być z M. Takie błędne koło. Jak na moje, to musisz się określić z kim chcesz być. Przepraszam, że to napiszę, ale to co robisz, jest chamskie. Jak mi nie wyjdzie z P to wrócę do M. No sorry. Ja nie wiem, ten chłopak ma klapki na oczach i zbiera ochłapy a ty wykorzystujesz i P i M. Tak nie powinno być. Tobie będzie się układało z P, a M będzie ciągle czekał i czekał, zranisz go tym. A znowu jak Ci z P nie wyjdzie i wrócisz do M, to P będzie się czuł jak zabawka na pocieszenie. Zrobisz jak uważasz, ale myślę, że Twoje podejście jest nie fair. Nawet w stosunku do M, który sam nie jest święty, ale przede wszystkim do P.[/QUOTE]
ehh wiem, że to tak wygląda... ale to się zaczęło od lata, kiedy Tż wolał się spotykać z kolegami niż ze mną, aż w końcu się rozstaliśmy. ale gadaliśmy przez kom... często... on pojechał z rodzicami w góry i ja zaczęłam kręcić z piotrkiem, m. o tym wiedział i mówił mi później, że to był najgorszy okres w jego życiu. Ale czekał na mnie i ja musiałam zerwać z piotrkiem, bo myślalam o m. i wiedzialam, że ranie mateusza. powiedziałam o tym piotrkowi i on mi wybaczył i w ogóle szczerze rozmawialiśmy. no i byłam znowu z mateuszem, wtedy mi się oświadczył. Mówił, że się zmieni, że nie będzie tak dużo czasu spędzał ze swoimi starymi kolegami. No ale przy każdej kłótni od tej pory wypominał mi piotrka więc ja zaczęłam wypominać mu tamtą 'przyjaciółkę' sprzed kilku lat. Kilka razy mnie wyzwał i jak był pijany to zaczął sie do mnie rzucać przy koledze, od razu przepraszał i jego przyjaciel najlepszy nawet rozmawiał ze mną i tłumaczył mi jego zachowanie. No i wybaczałam, bo ja też niezawsze byłam miła, uczciwa. No i teraz się rozstaliśmy, ja zadzwoniłam do niego i powiedział mi, że ma kogoś... A ja postanowiłam, że będę kręcić z piotrkiem ,bo go lubię i rozmawiałam z nim, mówiłam, że myślę o byłym, a on to rozumie i powiedział, że od wakacji czekał na mnie. Powiedziałam, że nie wiem też jak będzie kiedy pogodzę się z M. i on się na to wszystko zgodził, bo powiedział, że 'chce ze mną spędzać jak najwięcej czasu'... A mateusz mnei tak zranił, że nie będę myśleć czy ja go ranię czy nie. jeśli chce to niech czeka. ja nie będę miała wyrzutów sumienia ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- próbowałam wszystkimi siłami zostawić przy sobie mateusza, bo najwięcej z nim przeżyłam... ale piotrka nie... on chce być ze mną, na wszystko się godzi. Boję się zostać sama, bo nikogo nie mam. Wychowuje mnie brat, a z nim nie mam dobrych stosunków, a rodziców prawie nie znam... Kiedy jednego roku przyjechali na święta to ja przygotowałam wigilię mimo choroby, sprzątałam, a oni przyjechali i.... poszli do znajomych. Więc nie dziwcie się, że boje się samotności.
|
|
#4417 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeść Dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() Leośś ;***
|
#4418 | |
|
Konto usunięte
|
No dokładnie. Jakaś zimowa plaga
![]() Cytat:
Edytowane przez 26e36cd43f9cac15ad5746d34296336ad12aa2b1_614faa18a26c7 Czas edycji: 2010-01-19 o 16:22 |
|
|
|
|
#4419 |
|
Zakorzenienie
|
Mala akurat Czarownica mądrze pisze. A jeśli chodzi o Ciebie to rozumiem co czujesz jeśli chodzi o tę samotność
ale nie możesz siebie uszczęśliwiać na siłę
|
#4420 |
|
Konto usunięte
|
Leosia, nie wyjdę dziś z TŻ bo idzie do babci. Zapytałam o jutro, powiedział, że musi się uczyć. No więc widzisz.
Eh... |
|
|
|
#4421 |
|
Zakorzenienie
|
[1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;16566747]No czytam, czytam i co? I nic. Myślę, że to nadal Cię nie usprawiedliwia. Twojego postępowania. A co do pogrubionego to już kompletna przesada. Załóżmy, że nie wyjdzie Ci z P i co? Wrócisz do chłopaka, na którego szczęściu wgl Ci nie zależy? To co to za związek? Dobrze Ci radzę odpuść sobie tego M. Ten Wasz "związek" to taki odgrzewany kotlet. Ja tu już nie widzę takiego prawdziwego uczucia, tylko przyzwyczajenie. Ciągle się okłamujecie, on cię zdradza, ty niby go kochasz a kręcisz z innym, no paranoja. Już po tym pierwszym powrocie do siebie, teraz niedawno, widziałaś jak było. Daj sobie z tym spokój i skup się na jednym chłopaku, a nie skaczesz z kwiatka na kwiatek. Żal mi P, że daje się tak wykorzystywać, serio. Weź zerwij kontakt z M, ale tak dosadnie, zmień numer gadu, komórki. Olej go. Bo jak on będzie ci pisał takie bajery to ty nigdy się z niego nie wyleczysz i ciągle będziesz wracała do tego co było, a to nie na tym polega. Ogólnie uważam, że powinnaś na razie dać sobie spokój z chłopakami, poświęcić się nauce (która jest ci teraz potrzebna), odnowić przyjaźnie z koleżankami, żeby łatwiej zapomnieć. Jeny ja bym nie mogła tak być między młotem a kowadłem. Albo ten albo ten. Taka ciągła presja. No ale zrobisz jak chcesz, to twoje życie.[/QUOTE]
nie wyjdzie mi z P. więc może poznam kogoś innego. nie mówię, że wrócę do m., ale też nie mówię, że nie wrócę. Ciężko mi teraz będzie skończyć kontaktowanie się z M, bo nie zmienie teraz numeru, a gg czy n-k nie mam. A piotrek na razie jest dla mnie świetnym kolegą, inne może by go nazwały przyjacielem. Pomaga mi zapomnieć o M.
|
|
#4422 |
|
Zakorzenienie
|
ejMala, dziewczyny Ci już tyle tu piszą, że nic chyba nie dodam..
powiem, że zrobisz, co zechcesz, rozumiem, że M Cię zranił strasznie, ale to jest tylko facet. Facet też mający uczucia. I moim zdaniem powinnaś podjąć decyzję raz na zawsze. Jeden lub drugi. ![]() ![]()
|
#4423 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;16566897]Leosia, nie wyjdę dziś z TŻ bo idzie do babci. Zapytałam o jutro, powiedział, że musi się uczyć. No więc widzisz.
Eh... jejku ![]() przykro mi Cytat:
|
|
#4424 |
|
Zakorzenienie
|
ale nie rozumiecie. nie chcę wracać do M., skończyłam z nim i niech robi co chce. Staram się o nim zapomnieć. A to, że nie wiem co będę w przyszłości... nikt tego nie wie
|
|
#4425 |
|
BAN stały
|
Jeej dziewczyny problemy i problemy....
a ja mam doła
|
|
|
|
#4426 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4427 |
|
Zakorzenienie
|
ale, Mala, sama się trochę teraz gubisz.. bo powiedziałaś M. że jak Ci nie wyjdzie z P to wrócisz do niego, tak ? a teraz mówisz, że ma robić co chce..
chyba, że ja tu czegoś nie doczytałam to z góry przepraszam. ;* tak ... co się dzieje ?
|
#4428 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dajesz M złudne nadzieje. Niepotrzebnie. Tysia ma rację, zdecyduj się. Albo jeden albo drugi. Chociaż mi się wydaje, że i tak jeden z tych wyborów jest skazany na niepowodzenie, ale Twoja sprawa.Cytat:
Właśnie i że on chce być z Tobą, mimo, że kręcisz teraz z innym nie mogę tego ogarnąć. Ja już bym miała wywalone na taką osobę.Cytat:
![]() To w końcu czego Ty chcesz? Eerie, co jest?
Edytowane przez 26e36cd43f9cac15ad5746d34296336ad12aa2b1_614faa18a26c7 Czas edycji: 2010-01-19 o 16:41 |
|||
|
|
|
#4429 |
|
BAN stały
|
schudłam. nie mam sie w co ubrać. stwierdziłam że wyglądam okropnie. do tego tak choruje. każdy dzień jest bez sensu, mam dośc tej pier.dolo.nej zimy.. wiem że mój problem przy waszych to nic, ale jednak...
|
|
|
|
#4430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlaczego chudniesz ?! nie wolno ! taka chandra chyba wszystkich powoli dopada, wszyscy mają po prostu dość zimy.. nie przywykliśmy do tego..ucha w górę !
|
|
#4431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chudniesz zawsze w zime?ale dziewczyny. M. zapytal czy jeszcze mu wybaczę, czy dam mu drugą szansę... powiedziałam, że spotykam się z P. i na razie nie mam zamiaru z nim skończyć, a M. zapytał czy kiedyś jeszcze będziemy razem to ja odpowiedziałam mu, że nie wiem, może jak nie będę z P. to nam się uda znowu
|
|
|
#4432 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mała, ja już sie nie wypowiadam, już nie mam słow. |
|
|
|
|
#4433 |
|
Zakorzenienie
|
ale, Mala, poprzednio nam napisałaś coś takiego
"gdzieś o 14 przyjechał M. i przepraszał mnie i w ogóle... rozpłakałam się przy nim i powiedziałam, że dam mu drugą szansę jak mi nie wyjdzie z piotrkiem i M. powiedzial, że poczeka :O tęsknię za nim okropnie..." więc nie dziw się, że tak to odebrałyśmy właśnie ...
ale ze mnie zmarźluch.. Edytowane przez tysiaaa Czas edycji: 2010-01-19 o 16:56 |
|
|
|
#4434 |
|
BAN stały
|
no właśnie w zimę troche zawsze przytyłam... jakoś nie chce jesc... :|
|
|
|
|
#4435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- ja się dłuższy czas męczę z niedowagą ;/ ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- w czwartek zamierzam kupić rudą farbę do włosów i taka... podekscytowana jestem haha
|
|
|
#4436 |
|
Zakorzenienie
|
ojej, Eerie, martwisz mnie.. ;*
---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- ejMala rudy
|
#4437 |
|
BAN stały
|
Tysia niee martw się
![]() Mała też bd farbować sie na rudo |
|
|
|
#4438 |
|
Zakorzenienie
|
Jakiś czas temu w klasie powiedziałam, że moim naturalnym kolorem jest bardzo jasny blond to każdy się tak zdziwił
Bo bardzo pasuje mi orzech laskowy np. a jak powróciłam do starego koloru to wszyscy mi mówili, że nie pasuje i że mnie...postarrza ;p---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- rudy chyba teraz modny ^^ :P
|
|
#4439 |
|
Zakorzenienie
|
Eerie, już mi weszło w nawyk martwienie się.. zwłaszcza teraz..
;*
|
#4440 |
|
BAN stały
|
eeh...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.

obudzilam się dzisiaj i nie chciało mi się wstawać :P napisałam do Piotrka czy idzie do szkoły i przyjechał do mnie i spędziliśmy razem dzień 

ale nie możesz siebie uszczęśliwiać na siłę 
Dajesz M złudne nadzieje. Niepotrzebnie. Tysia ma rację, zdecyduj się. Albo jeden albo drugi. Chociaż mi się wydaje, że i tak jeden z tych wyborów jest skazany na niepowodzenie, ale Twoja sprawa.
nie mogę tego ogarnąć. Ja już bym miała wywalone na taką osobę.