Pogaduchy po szkole część III pt."Żółwie, faksiki i inne tegesy xD" - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-19, 15:54   #4411
26e36cd43f9cac15ad5746d34296336ad12aa2b1_614faa18a26c7
Konto usunięte

Dot.: Pogaduchy po szkole część III pt."Żółwie, faksiki i inne tegesy xD"

Cytat:
Napisane przez ejMala Pokaż wiadomość
hej obudzilam się dzisiaj i nie chciało mi się wstawać :P napisałam do Piotrka czy idzie do szkoły i przyjechał do mnie i spędziliśmy razem dzień )

gdzieś o 14 przyjechał M. i przepraszał mnie i w ogóle... rozpłakałam się przy nim i powiedziałam, że dam mu drugą szansę jak mi nie wyjdzie z piotrkiem i M. powiedzial, że poczeka :O tęsknię za nim okropnie...
Ehhh... teraz pewnie podświadomie będziesz wszystko psuła z P, żeby być z M. Takie błędne koło. Jak na moje, to musisz się określić z kim chcesz być. Przepraszam, że to napiszę, ale to co robisz, jest chamskie. Jak mi nie wyjdzie z P to wrócę do M. No sorry. Ja nie wiem, ten chłopak ma klapki na oczach i zbiera ochłapy a ty wykorzystujesz i P i M. Tak nie powinno być. Tobie będzie się układało z P, a M będzie ciągle czekał i czekał, zranisz go tym. A znowu jak Ci z P nie wyjdzie i wrócisz do M, to P będzie się czuł jak zabawka na pocieszenie. Zrobisz jak uważasz, ale myślę, że Twoje podejście jest nie fair. Nawet w stosunku do M, który sam nie jest święty, ale przede wszystkim do P.
26e36cd43f9cac15ad5746d34296336ad12aa2b1_614faa18a26c7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 15:56   #4412
ejMala
Zakorzenienie

GG do ejMala

Czarownica dlaczego od razu zakładasz, że będziesz sama jeśli nie będziesz z tż? będziesz sama, ale na pewno znajdziesz prędzej czy później kogoś z kim naprawdę będziesz szczęśliwa. będąc z kimś kto nie szanuje twojego zdania, okłamuje nie będziesz szczęśliwa i za jakiś czas będziesz mogła tego żałować...
Stary 2010-01-19, 15:57   #4413
Leosia69
Zakorzenienie

zgadzam się w 100% z Czarownica. stałaś się tu straszną egoistką. boisz się zostać sama i na siłę próbujesz któregoś przy sobie zostawić

Leosia69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 16:03   #4414
Konto usunięte

Cytat:
Czarownica dlaczego od razu zakładasz, że będziesz sama jeśli nie będziesz z tż? będziesz sama, ale na pewno znajdziesz prędzej czy później kogoś z kim naprawdę będziesz szczęśliwa. będąc z kimś kto nie szanuje twojego zdania, okłamuje nie będziesz szczęśliwa i za jakiś czas będziesz mogła tego żałować...
Znam siebie trochę. Wiem, że wszystkich będę porównywała do M. Poza tym, jestem z nim szczęśliwa, więc po co zrywać?

Cytat:
Napisane przez Leosia69 Pokaż wiadomość
zgadzam się w 100% z Czarownica. stałaś się tu straszną egoistką. boisz się zostać sama i na siłę próbujesz któregoś przy sobie zostawić
26e36cd43f9cac15ad5746d34296336ad12aa2b1_614faa18a26c7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 16:05   #4415
Leosia69
Zakorzenienie

same problemy wszyscy mają ostatnio

Stary 2010-01-19, 16:10   #4416
ejMala
Zakorzenienie

GG do ejMala

[1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;16566077]Ehhh... teraz pewnie podświadomie będziesz wszystko psuła z P, żeby być z M. Takie błędne koło. Jak na moje, to musisz się określić z kim chcesz być. Przepraszam, że to napiszę, ale to co robisz, jest chamskie. Jak mi nie wyjdzie z P to wrócę do M. No sorry. Ja nie wiem, ten chłopak ma klapki na oczach i zbiera ochłapy a ty wykorzystujesz i P i M. Tak nie powinno być. Tobie będzie się układało z P, a M będzie ciągle czekał i czekał, zranisz go tym. A znowu jak Ci z P nie wyjdzie i wrócisz do M, to P będzie się czuł jak zabawka na pocieszenie. Zrobisz jak uważasz, ale myślę, że Twoje podejście jest nie fair. Nawet w stosunku do M, który sam nie jest święty, ale przede wszystkim do P.[/QUOTE]
ehh wiem, że to tak wygląda... ale to się zaczęło od lata, kiedy Tż wolał się spotykać z kolegami niż ze mną, aż w końcu się rozstaliśmy. ale gadaliśmy przez kom... często... on pojechał z rodzicami w góry i ja zaczęłam kręcić z piotrkiem, m. o tym wiedział i mówił mi później, że to był najgorszy okres w jego życiu. Ale czekał na mnie i ja musiałam zerwać z piotrkiem, bo myślalam o m. i wiedzialam, że ranie mateusza. powiedziałam o tym piotrkowi i on mi wybaczył i w ogóle szczerze rozmawialiśmy. no i byłam znowu z mateuszem, wtedy mi się oświadczył. Mówił, że się zmieni, że nie będzie tak dużo czasu spędzał ze swoimi starymi kolegami. No ale przy każdej kłótni od tej pory wypominał mi piotrka więc ja zaczęłam wypominać mu tamtą 'przyjaciółkę' sprzed kilku lat. Kilka razy mnie wyzwał i jak był pijany to zaczął sie do mnie rzucać przy koledze, od razu przepraszał i jego przyjaciel najlepszy nawet rozmawiał ze mną i tłumaczył mi jego zachowanie. No i wybaczałam, bo ja też niezawsze byłam miła, uczciwa. No i teraz się rozstaliśmy, ja zadzwoniłam do niego i powiedział mi, że ma kogoś... A ja postanowiłam, że będę kręcić z piotrkiem ,bo go lubię i rozmawiałam z nim, mówiłam, że myślę o byłym, a on to rozumie i powiedział, że od wakacji czekał na mnie. Powiedziałam, że nie wiem też jak będzie kiedy pogodzę się z M. i on się na to wszystko zgodził, bo powiedział, że 'chce ze mną spędzać jak najwięcej czasu'... A mateusz mnei tak zranił, że nie będę myśleć czy ja go ranię czy nie. jeśli chce to niech czeka. ja nie będę miała wyrzutów sumienia

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
próbowałam wszystkimi siłami zostawić przy sobie mateusza, bo najwięcej z nim przeżyłam... ale piotrka nie... on chce być ze mną, na wszystko się godzi. Boję się zostać sama, bo nikogo nie mam. Wychowuje mnie brat, a z nim nie mam dobrych stosunków, a rodziców prawie nie znam... Kiedy jednego roku przyjechali na święta to ja przygotowałam wigilię mimo choroby, sprzątałam, a oni przyjechali i.... poszli do znajomych. Więc nie dziwcie się, że boje się samotności.
Stary 2010-01-19, 16:11   #4417
tysiaaa
Zakorzenienie

Czeeść Dziewczynki

Leośś ;***
Stary 2010-01-19, 16:21   #4418
Konto usunięte

Cytat:
same problemy wszyscy mają ostatnio
No dokładnie. Jakaś zimowa plaga

Cytat:
ehh wiem, że to tak wygląda... ale to się zaczęło od lata, kiedy Tż wolał się spotykać z kolegami niż ze mną, aż w końcu się rozstaliśmy. ale gadaliśmy przez kom... często... on pojechał z rodzicami w góry i ja zaczęłam kręcić z piotrkiem, m. o tym wiedział i mówił mi później, że to był najgorszy okres w jego życiu. Ale czekał na mnie i ja musiałam zerwać z piotrkiem, bo myślalam o m. i wiedzialam, że ranie mateusza. powiedziałam o tym piotrkowi i on mi wybaczył i w ogóle szczerze rozmawialiśmy. no i byłam znowu z mateuszem, wtedy mi się oświadczył. Mówił, że się zmieni, że nie będzie tak dużo czasu spędzał ze swoimi starymi kolegami. No ale przy każdej kłótni od tej pory wypominał mi piotrka więc ja zaczęłam wypominać mu tamtą 'przyjaciółkę' sprzed kilku lat. Kilka razy mnie wyzwał i jak był pijany to zaczął sie do mnie rzucać przy koledze, od razu przepraszał i jego przyjaciel najlepszy nawet rozmawiał ze mną i tłumaczył mi jego zachowanie. No i wybaczałam, bo ja też niezawsze byłam miła, uczciwa. No i teraz się rozstaliśmy, ja zadzwoniłam do niego i powiedział mi, że ma kogoś... A ja postanowiłam, że będę kręcić z piotrkiem ,bo go lubię i rozmawiałam z nim, mówiłam, że myślę o byłym, a on to rozumie i powiedział, że od wakacji czekał na mnie. Powiedziałam, że nie wiem też jak będzie kiedy pogodzę się z M. i on się na to wszystko zgodził, bo powiedział, że 'chce ze mną spędzać jak najwięcej czasu'... A mateusz mnei tak zranił, że nie będę myśleć czy ja go ranię czy nie. jeśli chce to niech czeka. ja nie będę miała wyrzutów sumienia

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

próbowałam wszystkimi siłami zostawić przy sobie mateusza, bo najwięcej z nim przeżyłam... ale piotrka nie... on chce być ze mną, na wszystko się godzi. Boję się zostać sama, bo nikogo nie mam. Wychowuje mnie brat, a z nim nie mam dobrych stosunków, a rodziców prawie nie znam... Kiedy jednego roku przyjechali na święta to ja przygotowałam wigilię mimo choroby, sprzątałam, a oni przyjechali i.... poszli do znajomych. Więc nie dziwcie się, że boje się samotności.
No czytam, czytam i co? I nic. Myślę, że to nadal Cię nie usprawiedliwia. Twojego postępowania. A co do pogrubionego to już kompletna przesada. Załóżmy, że nie wyjdzie Ci z P i co? Wrócisz do chłopaka, na którego szczęściu wgl Ci nie zależy? To co to za związek? Dobrze Ci radzę odpuść sobie tego M. Ten Wasz "związek" to taki odgrzewany kotlet. Ja tu już nie widzę takiego prawdziwego uczucia, tylko przyzwyczajenie. Ciągle się okłamujecie, on cię zdradza, ty niby go kochasz a kręcisz z innym, no paranoja. Już po tym pierwszym powrocie do siebie, teraz niedawno, widziałaś jak było. Daj sobie z tym spokój i skup się na jednym chłopaku, a nie skaczesz z kwiatka na kwiatek. Żal mi P, że daje się tak wykorzystywać, serio. Weź zerwij kontakt z M, ale tak dosadnie, zmień numer gadu, komórki. Olej go. Bo jak on będzie ci pisał takie bajery to ty nigdy się z niego nie wyleczysz i ciągle będziesz wracała do tego co było, a to nie na tym polega. Ogólnie uważam, że powinnaś na razie dać sobie spokój z chłopakami, poświęcić się nauce (która jest ci teraz potrzebna), odnowić przyjaźnie z koleżankami, żeby łatwiej zapomnieć. Jeny ja bym nie mogła tak być między młotem a kowadłem. Albo ten albo ten. Taka ciągła presja. No ale zrobisz jak chcesz, to twoje życie.

Edytowane przez 26e36cd43f9cac15ad5746d34296336ad12aa2b1_614faa18a26c7
Czas edycji: 2010-01-19 o 16:22
Stary 2010-01-19, 16:25   #4419
Leosia69
Zakorzenienie

Mala akurat Czarownica mądrze pisze. A jeśli chodzi o Ciebie to rozumiem co czujesz jeśli chodzi o tę samotność ale nie możesz siebie uszczęśliwiać na siłę

Stary 2010-01-19, 16:26   #4420
Konto usunięte

Leosia, nie wyjdę dziś z TŻ bo idzie do babci. Zapytałam o jutro, powiedział, że musi się uczyć. No więc widzisz.

Eh...
Stary 2010-01-19, 16:26   #4421
ejMala
Zakorzenienie

GG do ejMala

[1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;16566747]No czytam, czytam i co? I nic. Myślę, że to nadal Cię nie usprawiedliwia. Twojego postępowania. A co do pogrubionego to już kompletna przesada. Załóżmy, że nie wyjdzie Ci z P i co? Wrócisz do chłopaka, na którego szczęściu wgl Ci nie zależy? To co to za związek? Dobrze Ci radzę odpuść sobie tego M. Ten Wasz "związek" to taki odgrzewany kotlet. Ja tu już nie widzę takiego prawdziwego uczucia, tylko przyzwyczajenie. Ciągle się okłamujecie, on cię zdradza, ty niby go kochasz a kręcisz z innym, no paranoja. Już po tym pierwszym powrocie do siebie, teraz niedawno, widziałaś jak było. Daj sobie z tym spokój i skup się na jednym chłopaku, a nie skaczesz z kwiatka na kwiatek. Żal mi P, że daje się tak wykorzystywać, serio. Weź zerwij kontakt z M, ale tak dosadnie, zmień numer gadu, komórki. Olej go. Bo jak on będzie ci pisał takie bajery to ty nigdy się z niego nie wyleczysz i ciągle będziesz wracała do tego co było, a to nie na tym polega. Ogólnie uważam, że powinnaś na razie dać sobie spokój z chłopakami, poświęcić się nauce (która jest ci teraz potrzebna), odnowić przyjaźnie z koleżankami, żeby łatwiej zapomnieć. Jeny ja bym nie mogła tak być między młotem a kowadłem. Albo ten albo ten. Taka ciągła presja. No ale zrobisz jak chcesz, to twoje życie.[/QUOTE]
nie wyjdzie mi z P. więc może poznam kogoś innego. nie mówię, że wrócę do m., ale też nie mówię, że nie wrócę. Ciężko mi teraz będzie skończyć kontaktowanie się z M, bo nie zmienie teraz numeru, a gg czy n-k nie mam. A piotrek na razie jest dla mnie świetnym kolegą, inne może by go nazwały przyjacielem. Pomaga mi zapomnieć o M.
Stary 2010-01-19, 16:27   #4422
tysiaaa
Zakorzenienie

ejMala, dziewczyny Ci już tyle tu piszą, że nic chyba nie dodam..
powiem, że zrobisz, co zechcesz, rozumiem, że M Cię zranił strasznie, ale to jest tylko facet. Facet też mający uczucia. I moim zdaniem powinnaś podjąć decyzję raz na zawsze. Jeden lub drugi.
Stary 2010-01-19, 16:29   #4423
Leosia69
Zakorzenienie

[1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;16566897]Leosia, nie wyjdę dziś z TŻ bo idzie do babci. Zapytałam o jutro, powiedział, że musi się uczyć. No więc widzisz.

Eh... [/QUOTE]

jejku przykro mi

Cytat:
nie wyjdzie mi z P. więc może poznam kogoś innego. nie mówię, że wrócę do m., ale też nie mówię, że nie wrócę. Ciężko mi teraz będzie skończyć kontaktowanie się z M, bo nie zmienie teraz numeru, a gg czy n-k nie mam. A piotrek na razie jest dla mnie świetnym kolegą, inne może by go nazwały przyjacielem. Pomaga mi zapomnieć o M.
błędne koło sama sobie robisz. po co chcesz wracać do M skoro on Cię tak traktuje?

Stary 2010-01-19, 16:33   #4424
ejMala
Zakorzenienie

GG do ejMala

ale nie rozumiecie. nie chcę wracać do M., skończyłam z nim i niech robi co chce. Staram się o nim zapomnieć. A to, że nie wiem co będę w przyszłości... nikt tego nie wie
Stary 2010-01-19, 16:34   #4425
Eerie
BAN stały

Jeej dziewczyny problemy i problemy....

a ja mam doła
Eerie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 16:35   #4426
ejMala
Zakorzenienie

GG do ejMala

Cytat:
Napisane przez Eerie Pokaż wiadomość

a ja mam doła
dlaczego?
Stary 2010-01-19, 16:38   #4427
tysiaaa
Zakorzenienie

ale, Mala, sama się trochę teraz gubisz.. bo powiedziałaś M. że jak Ci nie wyjdzie z P to wrócisz do niego, tak ? a teraz mówisz, że ma robić co chce..
chyba, że ja tu czegoś nie doczytałam to z góry przepraszam. ;*

Cytat:

a ja mam doła
tak ...

co się dzieje ?
Stary 2010-01-19, 16:39   #4428
Konto usunięte

Cytat:
Nie mówisz, że wrócisz do M, a jemu powiedziałaś, że jak Ci nie wyjdzie z P to do niego wrócisz... Czy tylko ja nie wiem o co chodzi? Dajesz M złudne nadzieje. Niepotrzebnie. Tysia ma rację, zdecyduj się. Albo jeden albo drugi. Chociaż mi się wydaje, że i tak jeden z tych wyborów jest skazany na niepowodzenie, ale Twoja sprawa.

Cytat:
jejku przykro mi

błędne koło sama sobie robisz. po co chcesz wracać do M skoro on Cię tak traktuje?
Dzięki Leoś

Właśnie i że on chce być z Tobą, mimo, że kręcisz teraz z innym nie mogę tego ogarnąć. Ja już bym miała wywalone na taką osobę.

Cytat:
ale nie rozumiecie. nie chcę wracać do M., skończyłam z nim i niech robi co chce. Staram się o nim zapomnieć. A to, że nie wiem co będę w przyszłości... nikt tego nie wie
Skończyłaś z nim, nie chcesz do niego wracać, a jemu mówisz, że jak ci nie wyjdzie z P to do niego wrócisz. Matko, dobijcie mnie proszę

To w końcu czego Ty chcesz?

Eerie, co jest?

Edytowane przez 26e36cd43f9cac15ad5746d34296336ad12aa2b1_614faa18a26c7
Czas edycji: 2010-01-19 o 16:41
Stary 2010-01-19, 16:40   #4429
Eerie
BAN stały

schudłam. nie mam sie w co ubrać. stwierdziłam że wyglądam okropnie. do tego tak choruje. każdy dzień jest bez sensu, mam dośc tej pier.dolo.nej zimy.. wiem że mój problem przy waszych to nic, ale jednak...
Stary 2010-01-19, 16:44   #4430
tysiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
schudłam. nie mam sie w co ubrać. stwierdziłam że wyglądam okropnie. do tego tak choruje. każdy dzień jest bez sensu, mam dośc tej pier.dolo.nej zimy.. wiem że mój problem przy waszych to nic, ale jednak...
oj Eerie, nie mów tak ! każdy problem jest na swój sposób ważny, a Twój na pewno, bo chodzi o zdrowie.! dlaczego chudniesz ?! nie wolno ! taka chandra chyba wszystkich powoli dopada, wszyscy mają po prostu dość zimy.. nie przywykliśmy do tego..
ucha w górę !
Stary 2010-01-19, 16:45   #4431
ejMala
Zakorzenienie

GG do ejMala

Cytat:
każdy problem jest ważny chudniesz zawsze w zime?

ale dziewczyny. M. zapytal czy jeszcze mu wybaczę, czy dam mu drugą szansę... powiedziałam, że spotykam się z P. i na razie nie mam zamiaru z nim skończyć, a M. zapytał czy kiedyś jeszcze będziemy razem to ja odpowiedziałam mu, że nie wiem, może jak nie będę z P. to nam się uda znowu
Stary 2010-01-19, 16:53   #4432
Konto usunięte

Cytat:
Nie mów tak, każdy problem jest ważny.

Mała, ja już sie nie wypowiadam, już nie mam słow.
Stary 2010-01-19, 16:53   #4433
tysiaaa
Zakorzenienie

ale, Mala, poprzednio nam napisałaś coś takiego
"gdzieś o 14 przyjechał M. i przepraszał mnie i w ogóle... rozpłakałam się przy nim i powiedziałam, że dam mu drugą szansę jak mi nie wyjdzie z piotrkiem i M. powiedzial, że poczeka :O tęsknię za nim okropnie..." więc nie dziw się, że tak to odebrałyśmy właśnie ...

Edytowane przez tysiaaa
Czas edycji: 2010-01-19 o 16:56
tysiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 16:55   #4434
Eerie
BAN stały

no właśnie w zimę troche zawsze przytyłam... jakoś nie chce jesc... :|
Stary 2010-01-19, 16:59   #4435
ejMala
Zakorzenienie

GG do ejMala

Cytat:
Napisane przez tysiaaa Pokaż wiadomość
ale, Mala, poprzednio nam napisałaś coś takiego
"gdzieś o 14 przyjechał M. i przepraszał mnie i w ogóle... rozpłakałam się przy nim i powiedziałam, że dam mu drugą szansę jak mi nie wyjdzie z piotrkiem i M. powiedzial, że poczeka :O tęsknię za nim okropnie...: więc nie dziw się, że tak to odebrałyśmy właśnie ...
wiem... nie zawsze da się napisać jak było dokładnie.

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

Cytat:
no właśnie w zimę troche zawsze przytyłam... jakoś nie chce jesc... :|
ja się dłuższy czas męczę z niedowagą ;/

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

w czwartek zamierzam kupić rudą farbę do włosów i taka... podekscytowana jestem haha
Stary 2010-01-19, 17:01   #4436
tysiaaa
Zakorzenienie

ojej, Eerie, martwisz mnie.. ;*

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

ejMala rudy

Stary 2010-01-19, 17:03   #4437
Eerie
BAN stały

Tysia niee martw się

Mała też bd farbować sie na rudo
Stary 2010-01-19, 17:04   #4438
ejMala
Zakorzenienie

GG do ejMala

Jakiś czas temu w klasie powiedziałam, że moim naturalnym kolorem jest bardzo jasny blond to każdy się tak zdziwił Bo bardzo pasuje mi orzech laskowy np. a jak powróciłam do starego koloru to wszyscy mi mówili, że nie pasuje i że mnie...postarrza ;p

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:
Tysia niee martw się

Mała też bd farbować sie na rudo
rudy chyba teraz modny ^^ :P
Stary 2010-01-19, 17:13   #4439
tysiaaa
Zakorzenienie

Eerie, już mi weszło w nawyk martwienie się.. zwłaszcza teraz..
;*
Stary 2010-01-19, 17:17   #4440
Eerie
BAN stały

eeh...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości