![]() |
#4141 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary
Cytat:
ale dodam, że widziałam te snejki w ubiegłym tygodniu i nie wiem czy się jeszcze uchowały. jutro idę po pracy od razu na zakupy bo potrzebuje jakiś fajnych jeansowych rurek bez żadnych dodatkowych udziwnień i aplikacji, a widziałam owe właśnie w Zarze, także jak oczywiście będą to dam znać - tym bardziej, że kilka już Wizażanek mnie o nie prosiło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4142 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4143 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki! ![]() Dziewczyny z Bielska-Białej czy mogłybyście mi kupić tę bluzeczkę z koronkowymi wstawkami na bufiastych rękawach? Jasną, a rozmiar najlepiej S (ewent. M)? Dzięki nombre wiem, że tam jest ![]() Manehajera niestety wiem tyle co Ty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4145 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez anies5 Czas edycji: 2010-01-19 o 12:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4146 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam do Was pytanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4147 |
Zakorzenienie
|
tak, w każdej Zarze na terenie kraju
#4148 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak to te ![]() A jesli chodzi o ta bluzeczke, to widzisz ja mialam ta szara M i byla na mnie zdecydowanie za duza, hmm moze znowu tak trafilam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4149 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() występują w 2 rozmiarach: M i L, fason jest rochę luźniejszy ![]()
![]() |
#4150 |
Wtajemniczenie
|
właśnie przeczytałam na innym watku ze w zarze panuje nadęta atmosfera i dlatego jej nie którzy nie lubią
![]() |
#4151 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4152 |
Zakorzenienie
|
w wątku o stradim? w sumie jak się nad tym zastanowić to ja też wolę atmosferę w stradim niż zarze...
![]() |
#4153 |
catch me if I fall.
|
Bylam dzisiaj w bonarce, szukalam tych bufiastych bluzek Horodynskiej dla Was, ale nie ma ich
![]() Z ciekawszych rzeczy to zostala jeszcze 1 torebka z panterkowa wstawka, 1 bialy t shirt z nitami na ramionach rozmiar L, plisowana sukienka z dlugim rekawem czarna XS i szara L (sama na nia polowalam, ale niestety nie bylo mojego rozmiaru ![]() ogolnie jestem zadowolona, kupilam ten bialy t shirt z nitami i swietna czarna bluzke z bufkami z dzialu basic za 29 zl, byla jedna jedyna akurat dla mnie ![]()
![]() |
#4154 |
Zakorzenienie
|
dziweczyny, czy jutro III tura na 100%?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4155 |
Zakorzenienie
|
Egg, gdybyś miała nóżkę w rozmiarze 37, 40 lub 41 to miałabyś już dzisiaj swoje wymarzone butki ....
dokładnie te 3 pary były dzisiaj w Arkadii kupiłam sobie czarny płaszczyk z wykładanym kołnierzem, był ostatni kawowy był tylko w rozmiarze L i strasznie brudny, a szkoda bo prezentuje sie dużo lepiej ![]() mam jednak wrażenie, że strasznie się mechaci, był milszy w dotyku niż czarny ciekawe czy mają takie same składy materiału, gapa ... nie porównałam ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- a skąd o tym wiesz?? poprzednia zaczęła się w czwartek .... |
![]() ![]() |
![]() |
#4156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, czy ktoras moze mi je zakupic - rozmiar 37 (no chyba, zeby sie 38 gdzies cudem pojawil)? Trudno, podkule palce ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4158 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czuję się w tym sklepie świetnie ![]() Fajne sprzedawczynie, fajny klimat - nie rozumiem tego ..... nadęta atmosfera ... ? dla mnie bardziej nadęta jest w Solarze czy Simple.... ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- skąd takie info ???????????
21 lat z WIZAŻEM ![]() ![]() Edytowane przez Gonia Czas edycji: 2010-01-19 o 15:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ciekawe jaka będzie w Klifie gdy już otworzą ![]() ![]() W czwartek zamierzam sie wybrać (mam chwilę czasu) bo rozglądam sie już za kurtkami skórzanymi bardziej już pod kątem wiosny i widziałam jedne w Zarze (takie eko, na zamek z paskiem w talii, po 289zł), spodobała mi się wersja karmelowa kojarzycie je może?
![]() |
#4161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi się tez, że nastolatkowie (takie np. liceum) woli inne sklepy typu H&M, Cropp, Bershka bo leci tam "ich" muzyka, obsługa jest raczej luźna, ubrana również na luźno, natomiast w Zarze mogę ich odstraszać garnitury obsługi kojarząc się z "wyższą" klasą/ wiekiem/lepszym sklepem
![]() |
#4162 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
widziałam te kurteczki ![]() ![]() Ona jest z eko skórki ? wygląda na naturalną.... mówiśz o takiej jakby pikowanej ? Czyli nasza Gdańska Zara górą ![]() Choć byłam 2 razy w Zarze w ZT w Warszawie i tam też nie zauważyłam nadęcia .... Co do Zary w Klifie, to rozmawiałąm z ,,moją " ![]()
21 lat z WIZAŻEM ![]() ![]() Edytowane przez Gonia Czas edycji: 2010-01-19 o 16:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() One są czarne, brązowe i karmelowe, czarna jest też ładna ale mi sie akurat karmelowa ubzdurała w zestawieniu do szarych kozaków ![]() A w Klifie, to myślę, że zrobią Zarę w poliżu Mark&Spencer, jest tam na dole taki duży pusty salon i nie piszą co tam powstaje ![]()
![]() |
#4165 |
Zakorzenienie
|
z myślą o którejś z Was kupiłam chustę ale oczywiście to nie ta o która Wam chodziło
![]() wklejam też zdjęcie torebki na człowieku ![]() ![]() no i pytanko, co sądzicie o tej tunice?? przyznam, że skusiła mnie duża przecena z 350 na 75 pln ![]() zostawić czy oddać?? zastanawiam się gdzie ja mogłabym w niej wyjść ..... |
![]() ![]() |
![]() |
#4166 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak w ogóle, widze, że masz fajnego bloga i świetnie się ubierasz.... ![]() jak taką kurteczkę nosić ? ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
to fakt ![]() ja liceum kończyłam w zeszłym wieku ![]()
21 lat z WIZAŻEM ![]() ![]() Edytowane przez Gonia Czas edycji: 2010-01-19 o 16:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tuniki- mi się kompletnie nie podoba, ale to dlatego, że to nie mój styl ![]() Co do atmosfery w Zarze- jest o niebo lepsza niz w Simple, a gdańska Zara jest rzeczywiśćie jedną z najfanijeszych w której byłam. Ta w Galerii Krakowskiej jest taka sobie, raz spotkałam się z wywyższaniem się pani ekspedientki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym ją zestawiła z jeansami rurkami + kozaki, do tego jakaś chusta na szyję (mam panterkową), torebka i na miasto ![]()
![]() |
#4169 |
Paul's girl
|
dziś widziałam w Renomie płaszczyk w pepitkę (chyba S), ale bez metek papierowych i lekko zmechacony na mankietach (wygląda na to, że był noszony).
Poza tym dużo sukienek plisowanych z długim rękawem w kolorze czarnym i tych z kokardą nude i popielatych. |
![]() ![]() |
![]() |
#4170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ta kurteczka jest fajna, bo nie wygląda na eko ..... za kórymi nie przepadam ![]() ale tak się zastanawiam, bo mam ramoneskę skórzaną w kolorze jasnego beżu.... chyba za dużó tych kurtek bezowych ![]() ale jakby ją przecenili , to pewnie bym się skusiła ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:59.