|
|
#2101 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
znaczy mi chodziło o to, że ja mu coś tam piszę, a on odpisuje po godzinie .tak dla porównania, to nieraz ma takie akcje, że jak mu nie odpisuje 15 minut to od razu gada, co ja robię itd.
czasem mniej znaczy więcej, taka szczypta ironii. Edytowane przez oh Mandy Czas edycji: 2010-01-19 o 19:43 |
|
|
|
|
|
#2103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
gdybym ja była w twojej sytuacji po prostu przeszłabym się do niego a najprawdopodobniej nawet gdyby mój nie chciał ze mną się skontaktować gdy był chory jego brat, bratowa lub siostra po prostu by zadzwonili do mnie. eh... a ty mi się tam trzymaj i ine krzycz na niego jak się odezwie |
||
|
|
|
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
odezwal sie
okazalo sie ze byl chory i pyta czy dalej go kocham
|
|
#2105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
ale radzę, byś dała sobie spokój z nim, chyba, że oboje bardzo będziecie tego chcieli... a jak kurczę masz wrócić a po miesiącu macie wrócić do tego samego punktu to bez sensu... może warto spróbować, ale musisz tego baaaaaardzo chcieć, on również. |
||
|
|
|
|
#2106 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#2107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, za 2 dni mamy z TZtem rocznice. Mialam zrobic album, ale ostatnio cierpie na nadmiar wrazen i po prostu nie mialam kiedy. Najwyzszy czas sie pospieszyc. Za kazdym razem obiecuje sobie, ze nie bede zostawiac niczego na ostatnia chwile i d*pa blada
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2010-01-19 o 20:09 |
|
|
|
|
|
#2108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez tak mam, chociaż zależy jeśli chodzi o uczelnie to zazwyczaj na ostatnią chwilę, jeśli chodzi o TŻta to wolę troszkę naprzód ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- miałam nie jeść ![]() mama zrobiła mega pyszną zapiekankę i nie umiem się jej oprzeć idę szamać ![]() miłego wieczorku kochane moje
|
|
|
|
|
|
#2109 |
|
Wtajemniczenie
|
Udało mi sie zaliczyć prawo
![]() Nie mam na nic czasu, zaczynam remont pokoju, dzis przywieźli mi łóżko i fotele
|
|
|
|
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
|
nakładam mamie maseczke
robie im domowe SPA ale sie siostra cieszy ze ma siostre kosmetologa
|
|
#2111 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Normalnie tak zrobie!! Albo powypisuje kilka takich karteczek. Przykleje na monitorze, nad łóżkiem, włoże mu do kieszeni, przykleje do telefonu, do portfela Dobry pomysł mi podsunęłaś. A z tym planem, to najpierw zrobie tak jak mówiłam później. Jak się w końcu normalnie odezwie to przypre go do muru, że ma mi mówić o co chodzi, albo nie będę chciała z nim w ogóle rozmawiać. Ale ten sposób też kiedyś wypróbuje ![]() Cytat:
|
|
|
#2112 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj skończyłam na 61 stronie... z wami to szybciej niż ze światłem w próżni :P
wpadłam tylko zobaczyć co naprodukowałyście i uciekam, ja się wczoraj z TŻ pokłóciłam i potem już pisał w tonie "ja i tak wiem, że my nie będziemy razem" wr... jak ja tego nie cierpię. Miłego wieczorku kochaniutkie, może potem wpadnę ![]()
|
|
#2113 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jestem zalamana
mialam dzis kolokwium, bylo takie latwe a ja zawalilam. Identyczne zadanie robilismy na cwiczeniach, umialam je niemalze na pamiec, a nie spojrzalam dokladnie na dane i wszystko zrobilam zle masakra. Nigdy tak sie nie przejmowalam uczelnia, wiedzialam ze poprawie itp, a dzis tak sie zryczalam. Niby mozna poprawic w sesji poprawkowej ale kurde pluje sobie w twarz bo bylo takie proste i duzo sie uczylam do niego. W sobote mam kolejne kolokwium ktorego jestem pewna ze nie zalicze, bo wszystko mi sie myli... Nie jestem w stanie wkuc na pamiec 1500 stron ![]() Dodatkowo pisze ciagle z exem. Ogolnie fajnie nam sie gada. Zaczal cos pisac o nas, ze jaka to ja dobra i w ogole, wiec mu odpisalam zeby tak nie chwalil mnie bo sie jeszcze we mnie zakocha a on mi na to: "chcialbym zeby to bylo takie proste..." Wiecie co? Mialam nadzieje ze on jednak mnie kocha, ale to co napisal to chyba jednoznacznie temu zaprzecza ![]() Ogolnie nerwy mam w rozsypce.... Ciesze sie ze chociaz u wiekszosci z was dobrze sie uklada
|
|
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
garfi jaki kolor?:P
---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- jest tu kto?:P
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
garfi, chwal sie jak wyszlo
![]() gwiazda,swietny pomysl z tymi karteczkami, tez kiedys wykorzystam! Czemu moj TZ nie ma tak kreatywnej dziewczyny jak Wy?
|
|
|
|
|
#2117 |
|
Zakorzenienie
|
Zdałam pieprzoną ewolucję
Jutro będzie gorzej. Jest 21. a ja nie umiem nawet jednego z 9 pytań na pamięć, co ja bym dała żeby wiedzieć które 4 da żyję na napojach energetycznych, nie śpię, nie jem, czuję się jak zwłoki. Módlcie się za mnie, błagam, jak jutro zawalę historię to przepadłam, jeszcze koło mam z gramatyki, ale nie dam rady dwóch pociągnąć, więc co będzie z gramatyki to będzie. Jak mam zapamiętać dziewięć odpowiedzi po grubo ponad 10 zdań niezbyt łatwym językiem pisanych? jak wy zapamiętujecie duże partie materiału którego w ogóle nie czujecie? ![]() Jak widzę, że pierwsze mi nie wchodzi nawet to tracę motywację, tylko boska opatrzność może sprawić, że to zdam, mam tak kiepską pamięć, że sama nie dam rady :/ Błagam, wspierajcie mnie, dzisiaj nie idę spać :/
|
|
#2118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spróbuj, pewnie! może zadziała
|
|
|
|
|
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
moj TZ mi takiego sma wyslal jakiego jeszcze w zyciu od niego nie dostalam
było tam tyle słodkości że ach on sie bał że ja już go nie chce wariat![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- szatanku ja mysle ze przede wszystkim powinnas sie wyspac!
|
|
#2120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sama w sumie jeszcze tego nie wykorzystałam, bo mój TŻcik ładnie się do mnie odzywa my rozmawiamy ze sobą co najmniej 5 razy dziennie hehe czasem jest to: "kochanie ja sobie gram, dzwonię byś się nie martwiła" "kochanie idę do kumpla, będziemy w kontakcie" ale jest i bardzo się do tego przyzwyczaiła, więc nie wyobrażam sobie innej sytuacji ![]() słucham sobie: http://www.youtube.com/watch?v=1HUuG1vg5lY i tak fajnie się nastrajam
Edytowane przez gwiazdeczka172 Czas edycji: 2010-01-19 o 21:23 |
|
|
|
|
|
#2121 |
|
Zadomowienie
|
Oho mój luby zadzwonił.
W ogóle się do niego nie odzywam. No straszne ![]() Jak spytałam czy gg to jedyna forma kontaktu to powiedział, że najprostsza Chyba już trochę się zmartwił, bo nawet nie czekał jak wróci do domu tylko od razu jak z siłowni wyszedł to zadzwonił. Coś se znowu zrobił debil i ćwiczyć nie może Ma się odezwać jak będzie w domu
|
|
#2122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam kiedy się wyspać, nie mogę spać, muszę się tego nauczyć, MUSZĘ
|
|
|
#2123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dasz radę Szatanie
|
|
|
|
|
|
#2124 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Słyszałaś kiedyś o konsolidacji śladów pamięciowych? Po polsku to się nazywa ZAPAMIĘTYWANIE (tak na dłużej, a nie na 20 minut co dziesiąte zdanie). Zjawisko to zachodzi PODCZAS SNU. Więc jeżeli się nie wyśpisz porządnie, to guzik z tego zapamiętasz.(powiedziała mądrala-cholera, która zazwyczaj wkuwa 800 stron podręcznika w noc przed egzaminem |
|
|
|
|
|
#2125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak zapamiętujesz 800 stron??? Błagam, dajcie jakąś strategię, COKOLWIEK.Nie mam nawet pewności, że dobre odpowiedzi zrobiłam :/
|
|
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
cholerka Ci sztanku napisala to o co mi chodziło
tylko mi sie nie chcialo rozpisywac
|
|
#2127 | ||
|
Zakorzenienie
|
No i widzisz, odezwał się, to przez tą wstrętną chorobę
---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2128 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Przecież na każdego działa coś innego ![]() Ja z biopsychologii robiłam sobie komiksy, na przykład. A jak wkuwałam wstęp do psychologii, to mi się to tak łatwo czytało..dobrze napisana książka, ciekawy materiał, łatwo wchodzi. Masz podane pytania, masz podane odpowiedzi, i panikujesz? O kobieto ![]() Ja mam egzamin z rozwojówki, 120 pytań otwartych, godzina na napisanie. Jakieś 1000 stron materiału. A potem egzamin testowy, 100 pytań, 40 minut. To będzie masakra. I nie, nie mamy tych pytań podanych
|
|
|
|
|
|
#2129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za to mam ok 25 lektur do przeczytania + ok 10 opracowan (ok 300 stron kazde) i jeszcze nie zaczelam marudzic - cos dziwnego
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.

Mi w zupełności wystarczy 1 sms w ciągu dnia + telefon wieczorem. Szkoda, że mój facet tego nie rozumie. 

.

21. 04.2014 

mialam dzis kolokwium, bylo takie latwe a ja zawalilam. Identyczne zadanie robilismy na cwiczeniach, umialam je niemalze na pamiec, a nie spojrzalam dokladnie na dane i wszystko zrobilam zle