Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-19, 18:23   #2071
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

Właśnie mi się przypomniało, że ja przecież mam od 8-14 lutego tzw. długi zjazd, a więc cały tydz. mam zajecia, cwiczenia, zaliczenia ect. i raczej muszę byc....wątpie by szefowej to się spodobało.... kurde no!!!
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-19, 18:29   #2072
nafiyqa
Zakorzenienie

Dziewczyny, chyba naprawde mocno trzymalyscie kciuki Mialam dobry dzien. Prezentacja swietnie mi poszla, wcale sie nie stresowalam. Ale najwazniejsze, ze skonczyl sie 10-miesieczny koszmar szpitalno-domowy - lekarz stwierdzil, ze jestem wyleczona!!! moja radosc nie zna granic!!!
Juz Was nadrabiam

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-19, 18:32   #2073
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, chyba naprawde mocno trzymalyscie kciuki Mialam dobry dzien. Prezentacja swietnie mi poszla, wcale sie nie stresowalam. Ale najwazniejsze, ze skonczyl sie 10-miesieczny koszmar szpitalno-domowy - lekarz stwierdzil, ze jestem wyleczona!!! moja radosc nie zna granic!!!
Juz Was nadrabiam
super, gratuluję - i prezentacji i wyzdrowienia
Stary 2010-01-19, 18:34   #2074
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Niegłupi pomysł
Mam narazie inny, chyba że sam go spali

Muszę się Was poradzić.
Jednak trochę go znam i już wczoraj wyczułam, że coś kiepsko na uczelni mu idzie. Tzn on generalnie uważa, że już ma w dupie te studia i ma olane na nie. No ale znam go nie od dzisiaj, pewnie tak myślał myślał, miał to gdzieś a teraz mu się wszystko na głowe zwaliło.
Strasznie się wczoraj zbulwersował jak się zapytałam po co w ogóle na uczelnie jedzie skoro nie zamierza kontunuować tam nauki i co zamierza w takim razie robić. Powiedział, że jedzie tak sobie, żeby się pośmiać (chyba sam nie wiedział co mówi, nie ważne) a pójdzie sobie do Tesco pracować.
Już ja widzę co jego rodzice na to.
Nie no tak naprawdę to z tego co ja go znam to tak sobie gada, a w środku przeżywa, że sesja mu po piętach depcze a on nic nie umie. I to jest pewnie powód dla którego się do mnie nie odzywa (a raczej nie zdaje sobie sprawy z tego, że się nie odzywa)
Tzn tak przypuszczam, że o to chodzi.
Dlatego mam taki plan. Na gg absolutnie mu nie odpisuje, bo co on sobie myśli stosując to jako jedyną formę komunikacji ze mną. I tak. Jak napisze smsa to do niego oddzwonie, a jak zadzwoni to odbiorę i wtedy powiem tak: jakiś tam wstęp co słychać blablabla i potem spytam ,,co Ci jest?" pewnie będzie mówił coś w stylu a co ma mi być itd to mu powiem ,,zawsze jak się do mnie całe dnie nie odzywasz to coś jest grane, więc mów o co chodzi"
Co myślicie?
Stary 2010-01-19, 18:40   #2075
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez Koszkaa Pokaż wiadomość

Muszę się Was poradzić.
Jednak trochę go znam i już wczoraj wyczułam, że coś kiepsko na uczelni mu idzie. Tzn on generalnie uważa, że już ma w dupie te studia i ma olane na nie. No ale znam go nie od dzisiaj, pewnie tak myślał myślał, miał to gdzieś a teraz mu się wszystko na głowe zwaliło.
Strasznie się wczoraj zbulwersował jak się zapytałam po co w ogóle na uczelnie jedzie skoro nie zamierza kontunuować tam nauki i co zamierza w takim razie robić. Powiedział, że jedzie tak sobie, żeby się pośmiać (chyba sam nie wiedział co mówi, nie ważne) a pójdzie sobie do Tesco pracować.
Nie no tak naprawdę to z tego co ja go znam to tak sobie gada, a w środku przeżywa, że sesja mu po piętach depcze a on nic nie umie. I to jest pewnie powód dla którego się do mnie nie odzywa (a raczej nie zdaje sobie sprawy z tego, że się nie odzywa)
Dlatego mam taki plan. Na gg absolutnie mu nie odpisuje, bo co on sobie myśli stosując to jako jedyną formę komunikacji ze mną. I tak. Jak napisze smsa to do niego oddzwonie, a jak zadzwoni to odbiorę i wtedy powiem tak: jakiś tam wstęp co słychać blablabla i potem spytam ,,co Ci jest?" pewnie będzie mówił coś w stylu a co ma mi być itd to mu powiem ,,zawsze jak się do mnie całe dnie nie odzywasz to coś jest grane, więc mów o co chodzi"
Co myślicie?
normalnie przyprzesz go do muru wtedy, to jest taki argument, że aż powalający
Stary 2010-01-19, 18:43   #2076
garfieldek
Zakorzenienie

nafi to swietnie

A ja wlasnie bede farbowac wloski, 3majcie kciuki, zeby mi kurczak nie wyszedl

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-19, 18:44   #2077
Koszkaa
Zadomowienie

heh napisał na gg ,,helo?? żyjesz????"
Mam to gdzieś nie odpisuje.
Stary 2010-01-19, 18:47   #2078
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

dziewczyny ja jestem chyba nienormalna..... myślę nad tym czy nie wrócic do obecnego byłego...kurde no...on się we mnie zakochiwał, ja też, a że nic mi nie mówił to wyszło jak wyszło...mało tego, kiedy on był miły ja nie byłam i dał sobie spokój, a teraz on nagle mi pisze, że od wczoraj stałam się milsza i nie wie dlaczego.... kurde, czy ja nienormalna jestem czy co??? do tego przyjaciela nic mnie nie ciągnie nic do niego poza lubieniem przyjaźnią nie czuje.... niech mnie któraś oswieci, błagam

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
nafi to swietnie

Cytat:
heh napisał na gg ,,helo?? żyjesz????"
Mam to gdzieś nie odpisuje.
tekst jak z tekstu Mariolki z kabaretu
Stary 2010-01-19, 18:52   #2079
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny ja jestem chyba nienormalna..... myślę nad tym czy nie wrócic do obecnego byłego...kurde no...on się we mnie zakochiwał, ja też, a że nic mi nie mówił to wyszło jak wyszło...mało tego, kiedy on był miły ja nie byłam i dał sobie spokój, a teraz on nagle mi pisze, że od wczoraj stałam się milsza i nie wie dlaczego.... kurde, czy ja nienormalna jestem czy co??? do tego przyjaciela nic mnie nie ciągnie nic do niego poza lubieniem przyjaźnią nie czuje.... niech mnie któraś oswieci, błagam

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

tekst jak z tekstu Mariolki z kabaretu
To jeśli czujesz coś jednak do byłego obecnego to może spróbujcie jeszcze raz? czemu nie? Skoro cię ciągnie

Taaa a mojemu się chyba lampka zapaliła, bo co jest grane, że mnie od wczoraj na gg nie ma. Olaboga normalnie
Pieprze to i nie odpisuje. Niech użyje mózgu i weźmie tel w łape.
Stary 2010-01-19, 18:53   #2080
nafiyqa
Zakorzenienie

E.J., zadna Cie nie oswieci, sama musisz to wiedziec... Mam wrazenie, ze troszke sie zagubilas w tej calej sytuacji. Wczesniej pisalas, ze ciagnie Cie cos do przyjaciela, teraz piszesz, ze jednak NIC (a moze cos przegapilas?)
Zeby tylko nie wyszlo, ze zbyt pochopnie podjelas decyzje o rozstaniu z bylym TZtem...

Stary 2010-01-19, 18:59   #2081
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Juz Was nadrabiam
A to superr

Cytat:

Muszę się Was poradzić.
Co myślicie?
No faktycznie może to przeżywa w środku a nie lubi okazywać słabości na zawnątrz..
B.dobry pomysł hehe wkońcu będzie Ci musiał powiedzieć.daj znać później co z tego wyszło

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość

Cytat:
Zobacz co pisałaś wcześniej, jak on się zachowywał na gg, jak sobie wypomnaliście, sama uznałaś że macie inne wartości, inne charaktery. zastanów się czy po jakimś czasie znowu nie będzie tak samo i koło się zatoczy
a teraz nie spędzacie czasu razem to wiesz to inaczej to odczuwacie też jakbyście się codziennie znów widywali
Stary 2010-01-19, 18:59   #2082
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Red Lipstick Pokaż wiadomość
Haha no wieeem, że trzymalyscie kciuki. Teraz szykuje mi sie super ciekawy czwartek .

A co do TZ to wiem, ze sie wkurzyl i nie zapytal, dlatego nic na ten temat nie wspomne. Ot, takie moje przemyslenia. Ale przed chwila dzwonil i pogadalismy 5 minut i za jakies pol godziny ma znowu zadzwonic, zebysmy dluzej mogli porozmawiac.

Mad, wybieramy sie z TZ wstepnie do Egiptu. Z tym, ze boje sie, ze moja zazdrosc zniszczy mi caly wyjazd. Pogadalam z TZ w prost. Moze wyszlam na desperatkę, ale powiedzialam mu stanowczo: jezeli bedzie sie wpatrywal w nagie biusty, lub co gorsza "postawi maszt", to niech nie liczy, ze bedziemy dzielic cos wiecej, niz pokoj hotelowy. Jest doroslym facetem, ktory regularnie uprawia seks i jezeli na takiej plazy zachowa sie jak pryszczaty 16 latek, to niech sobie znajdzie inna, bardziej tolerancyjna dziewczyne. Bo ja sobie nie wyobrazam normalnie z nim rozmawiac, przytulac, dawac buziaki i uprawiac seks, majac swiadomosc ze gdy siedzi obok mnie to mu staje na widok jakiegos lachona pół nagiego. Moze powiecie, ze jestem nienormalna, ale ja nie bede tolerowala tego, ze moj facet PRZY MNIE podnieca się innymi. On mi na to wszystko odpowiedzial, ze to nie jest tak, ze wystarczy spojrzec na gola kobiete i juz od razu jest podniecony, że do tego trzeba uzyc wyobrazni a to juz zalezy od wlasnej woli. Zebym sie nie martwila, bo jedyna kobieta ktora go podnieca jestem ja. ale jak jest na prawde, to sie okarze.
Dla pocieszenia, ze nie jestem taka wariatką, to powiedzial mi, ze w zyciu nie polecimy na Kube. Chyba mysli, ze podobaja mi sie Kubanczycy.
Kurcze, Red, rozwalilas mnie tym postem - oczywiscie w pozytywnym znaczeniu tego slowa Niezle sie usmialam jak to czytalam, chociaz domyslam sie, ze dla Ciebie to zaden powod do smiechu.

Cytat:
Hmmmmm...no to bedzie test dla niego - bo zakochany facet nigdy nie spojrzy na inną kobietę, malo tego, nie podnieca go inna kobieta niż jego własna
Zakochany facet nie spojrzy na inna kobiete? Co za bzdura. To gdzie ma patrzec? Pod nogi?? Jak dla mnie, nie ma nic zlego w patrzeniu na innych. Czesto z TZtem komentujemy wyglad ladnych kobiet, a mi nigdy nie przyszlo do glowy, zeby sie o to gniewac. Jak ja mowie o obcych facetach, to TZ udaje, ze jest zazdrosny, ale ja wiem, ze tylko zartuje.

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
zwody nie moze kontrolowac. to natura. cisnienie. w wielu przypadkach facet nie ma na to wplywu.

jednak dochodzenie facet moze kontrolowac. z czasem sie tego nauczy. moj tą trudną sztuke juz pojąl. niektore nasze stosunki maja po 15-20 minut. krotsze sa tylko wtedy kiedy mielismy jakas dluzsza w tym przerwe :P
Hmm 15-20 min to dlugo? Tak sie zastanawiam wlasnie, bo u nas najkrotsze wlasnie tyle trwaja...

Stary 2010-01-19, 19:02   #2083
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
To jeśli czujesz coś jednak do byłego obecnego to może spróbujcie jeszcze raz? czemu nie? Skoro cię ciągnie

Cytat:
E.J., zadna Cie nie oswieci, sama musisz to wiedziec... Mam wrazenie, ze troszke sie zagubilas w tej calej sytuacji. Wczesniej pisalas, ze ciagnie Cie cos do przyjaciela, teraz piszesz, ze jednak NIC (a moze cos przegapilas?)
Zeby tylko nie wyszlo, ze zbyt pochopnie podjelas decyzje o rozstaniu z bylym TZtem...
No się pogubiłam diametralnie....myślałam, ze może skoro tak dobrze się dogadujemy to może coś z tego będzie a tu nic... nie wiem...nie wiem nawet czy (obecnemu) byłemu dawac moge jakąś nadzieje, że moze jeszcze zmienie zdanie..... głupia edytka

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:
Napisane przez KochajMniie Pokaż wiadomość

Zobacz co pisałaś wcześniej, jak on się zachowywał na gg, jak sobie wypomnaliście, sama uznałaś że macie inne wartości, inne charaktery. zastanów się czy po jakimś czasie znowu nie będzie tak samo i koło się zatoczy
a teraz nie spędzacie czasu razem to wiesz to inaczej to odczuwacie też jakbyście się codziennie znów widywali
Tylko też przeciwności się przyciągają....: mur:

Cytat:

Zakochany facet nie spojrzy na inna kobiete? Co za bzdura. To gdzie ma patrzec? Pod nogi?? Jak dla mnie, nie ma nic zlego w patrzeniu na innych. Czesto z TZtem komentujemy wyglad ladnych kobiet, a mi nigdy nie przyszlo do glowy, zeby sie o to gniewac. Jak ja mowie o obcych facetach, to TZ udaje, ze jest zazdrosny, ale ja wiem, ze tylko zartuje..
Ej, spokojnie, nie tak nerwowo, patrzyc się bardziej w znaczeniu gapic, wywalac gały, rozglądac się w poszukiwaniu lepszego lachonka niż ma obok
Stary 2010-01-19, 19:06   #2084
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Mi tez sie snilo, ze to ja go ciagle zdradzam wczesnie, a teraz role sie odwrocily...

Dobra w lozku? Ze co to ma niby oznaczac? Mi sie wydaje, ze jak nie ma kompleksow to wtedy, a nie jak jest "dobra w lozku".
na bycie dobrą w łóżku składa się m.in. brak kompleksów

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Aha i co do tego, ze facet kontroluje kiedy mu stanie a kiedy nie to sie nie zgadzam. Ktory facet tak ma, ze jak chce to mu stanie, a jak nie chce to nie? To robot chyba jakis
Moj nie potrafi sie przy mnie opanowac. Ja wystarczy, ze sie poloze kolo niego w np. dresie i koszulce, a jemu momentalnie staje. Zreszta nawet jak sie kochamy to on blyskawicznie dochodzi ( nie wiem czy sie cieszyc, czy plakac, ale podobno to ma byc komplement... ). Mowi, ze nie chce tak szybko, ale kiedy patrzy na mnie to nie potrafi sie powstrzymac.
Wiec watpie, by facet to kontrolował.
mój też ma podobnie. często słyszę, że jestem ZBYT seksowna
ale w końcu jestem jego dziewczyną, to trochę co innego.
nie powstrzymuje się, oddaje się przyjemności.
jak widzi ładną dziewczynę na plaży to co innego przecież, reakcja jest inna.

nie wiem no, mój facet twierdzi, że potrafi kontrolować wzwód.
jak widzi jakąś laskę to się nie nakręca, nie myśli "o jaka dupa, przeleciałbym ją bla bla bla", bo moim zdaniem tego typu podniecenie powoduje, że facetowi staje.
chyba, że ma 16 lat, wtedy tego jeszcze kontrolować nie potrafi, zresztą wtedy popęd seksualny często rządzi człowiekiem .

zaraz TŻ wpada więc zmykam
będę potem

Edytowane przez Rebelious
Czas edycji: 2010-01-19 o 19:14
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-19, 19:07   #2085
jagaaaaa
Wtajemniczenie

ja już wróciłam ze szkoły.. egzaminy dzisiejsze zdane. jeszcze 3 dni i spokój.. nadrabiam was powoli

Cytat:
Napisane przez Red Lipstick Pokaż wiadomość
Planujemy jakos we wrzesniu. Wtedy ceny są niższe, a i zdążę uzbierac pieniazki. Mam nadzieje, że ja tez przestane sie calkowicie przejmowac paniami toples (w kraju arabskim, na litosc boska, trzeba w ogole nie miec kultury ).

No wlasnie co do tych wakacji w Polsce, to niestety są one co raz droższe. dlatego wakacje w cieplych, egzotycznych krajach staja sie co raz bardziej kuszace i nie sa juz "luksusem dla najbogatszych". A mi Egipt zawsze sie marzyl
marzyłam o Egipcie cale dzieciństwo.. teraz to mi troche przeszło ale chciałabym zobaczyć te mumie i piramidy
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-19, 19:11   #2086
Myszunia19
Zakorzenienie

o rany ja mysle nad jakims przejmujacym smsem do TZa ze w nd nie przyjechal ze czekalam i ze sie nie odzywa ale nie chce zeby to wyszlo ze marudze ( no boo co jak sie okaze ze jest chory) ale jednak chcialabym zeby sie przejął
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-19, 19:11   #2087
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KochajMniie Pokaż wiadomość

No faktycznie może to przeżywa w środku a nie lubi okazywać słabości na zawnątrz..
B.dobry pomysł hehe wkońcu będzie Ci musiał powiedzieć.daj znać później co z tego wyszło

No to cały on przecież
Jaki to jest matoł jejuuuuu
Nie mam sił naprawde. I tylko na tym gg będzie pisał i pisał i pisał i pisał!!! Już mnie to wkurza. Nie potrafi ruszyć łbem, żeby do mnie zadzwonić Nie rozumiem go naprawdę.
Zaraz sobie pójdzie na trening.
Wróci, znowu będzie się przez gg dobijał.
Pewnie znowu nie pomyśli o tym, żeby telefonu użyć.
Do diabła z nim. Tak się przyzwyczaił, że ciągle na tym gg jestem. Niech się buja. Kiedyś też będziemy ze sobą przez komunikator rozmawiać?
Ja wiem, że jemu teraz jest łatwiej. Bo pewnie jest wkurzony i w ogóle to przez gg rzekomo nie odczytam jego emocji ehe
W ****u. Wkurza mnie wrrrr
Tępak jeden no nie moge
10...9... ufff
Poprostu ten człowiek mnie rozwala niekiedy. I założe się, że to o tą szkołe mu chodzi. Zawsze tak było.
Stary 2010-01-19, 19:12   #2088
jagaaaaa
Wtajemniczenie

E.J - widzę ze masz mieszane uczucia. zastanów sie na spokojnie.. bo tyle złych rzeczy pisałaś o TZa i nawet stwierdziłaś ze co raz bardziej widzisz jak do siebie nie pasujecie. nie wiem jak to jest bo nie byłam jeszcze w takiej sytuacji, ale ty znasz twoje uczucia lepiej niż my, sama musisz podjąć ta decyzje
Stary 2010-01-19, 19:18   #2089
Myszunia19
Zakorzenienie

E.J moze warto dac druga szanse? ludzie wiele rzeczy złych mowia pod wpływem emocji.
Stary 2010-01-19, 19:20   #2090
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
No to cały on przecież
Jaki to jest matoł jejuuuuu
Nie mam sił naprawde. I tylko na tym gg będzie pisał i pisał i pisał i pisał!!! Już mnie to wkurza. Nie potrafi ruszyć łbem, żeby do mnie zadzwonić Nie rozumiem go naprawdę.
Zaraz sobie pójdzie na trening.
Wróci, znowu będzie się przez gg dobijał.
Pewnie znowu nie pomyśli o tym, żeby telefonu użyć.
Do diabła z nim. Tak się przyzwyczaił, że ciągle na tym gg jestem. Niech się buja. Kiedyś też będziemy ze sobą przez komunikator rozmawiać?
Ja wiem, że jemu teraz jest łatwiej. Bo pewnie jest wkurzony i w ogóle to przez gg rzekomo nie odczytam jego emocji ehe
W ****u. Wkurza mnie wrrrr
Tępak jeden no nie moge
10...9... ufff
Poprostu ten człowiek mnie rozwala niekiedy. I założe się, że to o tą szkołe mu chodzi. Zawsze tak było.
spokojnie, nie odpisuj mu na razie, niech się pomartwi.
ciekawe ile czasu mu zajmie, żeby wpaść na to, że powinien zadzwonić

swoją drogą mój też pisze do mnie raz na godzinę i ma mnie gdzieś.
a do mnie wypisują koledzy i chcą się spotykać, szkoda, że TŻ tego nie widzi

Edytowane przez oh Mandy
Czas edycji: 2010-01-19 o 19:23
oh Mandy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-19, 19:20   #2091
Myszunia19
Zakorzenienie

zaczyna mnie naprawde nosic. nawet jak jest chory to moglby chociaz kogos poprosic zeby mnie powiadomil!
Stary 2010-01-19, 19:24   #2092
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Nie no musi być coś na rzeczy. Jestem tego pewna.
Jak ma normalny humor, to po takim czasie to już zawsze dzwonił, tym bardziej jak na gg mnie nie było albo przynajmniej tego smsa napisał na drugi dzień, jak np. dzień wcześniej na gg się nie odezwałam.
No nic poszedł pewnie na trening.
Zobaczymy jak wróci.
Jak on dzisiaj nie wpadnie na to, żeby zadzwonić to ja chyba padne.
Zaczyna mnie to bardziej śmieszyć niż wkurzać heh
Dziwak
Stary 2010-01-19, 19:26   #2093
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no musi być coś na rzeczy. Jestem tego pewna.
Jak ma normalny humor, to po takim czasie to już zawsze dzwonił, tym bardziej jak na gg mnie nie było albo przynajmniej tego smsa napisał na drugi dzień, jak np. dzień wcześniej na gg się nie odezwałam.
No nic poszedł pewnie na trening.
Zobaczymy jak wróci.
Jak on dzisiaj nie wpadnie na to, żeby zadzwonić to ja chyba padne.
Zaczyna mnie to bardziej śmieszyć niż wkurzać heh
Dziwak
mnie śmieszyło, jak napisał do Ciebie "spoko loko" i "Czaisz" jaki on wyluzowany, że hohohoo.
poczekamy, jak wróci i zobaczymy, co zrobi.
Stary 2010-01-19, 19:28   #2094
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:

swoją drogą mój też pisze do mnie raz na godzinę i ma mnie gdzieś.
a do mnie wypisują koledzy i chcą się spotykać, szkoda, że TŻ tego nie widzi
Raz na godzine?
To rzadko?
To jak często byś chciała, żeby pisal?
Nie no jakbym miała co godzine pisać smsa, to bym chyba ocipiała Mi w zupełności wystarczy 1 sms w ciągu dnia + telefon wieczorem. Szkoda, że mój facet tego nie rozumie.
Może mu właśnie liczbowo przestawie, wtedy lepiej zapamięta

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Cytat:
mnie śmieszyło, jak napisał do Ciebie "spoko loko" i "Czaisz" jaki on wyluzowany, że hohohoo.
poczekamy, jak wróci i zobaczymy, co zrobi.
On ma właśnie takie teksty jak jest wkurzony.
Mówię, że to dziwak.
Pewnie tak się maskuje, że jak napisze ,,spoko loko" to jaki on wesolutki a w głębi duszy się gotuje.
Tzn. ja wiem, że on to dla jaj pisze. Na szczęście na codzień takiego słownictwa nie używa, bo bym chyba padła
Stary 2010-01-19, 19:30   #2095
yellowsunshine
Zadomowienie

kurcze, nie mam kiedy Was nadrobic... moze jutro lub pojutrze odrobinke Mam nadzieje, ze u Was nie jest najgorzej
yellowsunshine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-19, 19:31   #2096
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rebelious Pokaż wiadomość
na bycie dobrą w łóżku składa się m.in. brak kompleksów
A ja czegos tu nie rozumiem..Co to znaczy byc "dobra" w lozku? Nie powiedzialabym tak w zyciu o sobie, bo kim niby jestem, ze mialabym to ocenic?

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
o rany ja mysle nad jakims przejmujacym smsem do TZa ze w nd nie przyjechal ze czekalam i ze sie nie odzywa ale nie chce zeby to wyszlo ze marudze ( no boo co jak sie okaze ze jest chory) ale jednak chcialabym zeby sie przejął
Moze bede wscibska..Ale tak z ciekawosci zapytam - co to za choroba przy ktorej facet nie odzywa sie caly dzien albo nawet kilka dni? Jesli nie chcesz, to nie odpowiadaj, ale naprawde mnie to ciekawi.
Ja na Twoim miejscu nie pisalabym z zadnymi pretensjami. Poczekalabym az sam sie odezwie. Przeciez nie chcesz doprowadzic do sytuacji, w ktorej zrobisz mu awanture, a potem jednak okaze sie, ze to choroba...

Stary 2010-01-19, 19:32   #2097
Myszunia19
Zakorzenienie

ej czy mnie nie widac?
Stary 2010-01-19, 19:32   #2098
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
Eee byłam tylko w Lidlu, więc nic owocnego nie kupiłam Chociaż nie!! Kupiłam sobie piłkę do ćwiczeń, taką jak na fitnessach mają!! Od wczoraj są w Lidlu a dzisiaj już chyba tylko 3 zostały
Zostało mi jeszcze ją napompować, co może być ciężkie Poćwiczyłabym, ale znowu muszę się uczyć
A TŻ milczy heh...
Brak mi słów do niego
Nie wiem co ten człowiek ma w tym łbie. Jak się spotykamy to jest dobrze. Jak się nie widzimy to już jakby się pod ziemie zapadł.
Ale on pewnie nawet sobie nie zdaje sprawy z tego, że się do mnie tyle czasu nie odzywa.
Czasami to mam tak ochote z tydzień się do niego nie odzywać W OGÓLE i sprawdzić jego reakcję...
A jakby coś się później czepiał to powiedziałabym ,,sprawdzałam po jakim czasie się o mnie zmartwisz"
no a dlaczego tak nie zrobisz? kurczę jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie niech się nauczy wreszcie
jak będziesz u niego to weź samoprzylepne karteczki i mu przyklej na monitorze: "lubię jak się do mnie odzywasz kochanie, czekam na Twój znak" kurczę by tak nie zapominał, drań jeden

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-19, 19:32   #2099
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
zaczyna mnie naprawde nosic. nawet jak jest chory to moglby chociaz kogos poprosic zeby mnie powiadomil!
ale przecież ci powiedział ze tak może być u niego bardzo często to nie zlosc sie
Stary 2010-01-19, 19:33   #2100
Myszunia19
Zakorzenienie

Cytat:
A ja czegos tu nie rozumiem..Co to znaczy byc "dobra" w lozku? Nie powiedzialabym tak w zyciu o sobie, bo kim niby jestem, ze mialabym to ocenic?

Moze bede wscibska..Ale tak z ciekawosci zapytam - co to za choroba przy ktorej facet nie odzywa sie caly dzien albo nawet kilka dni? Jesli nie chcesz, to nie odpowiadaj, ale naprawde mnie to ciekawi.
Ja na Twoim miejscu nie pisalabym z zadnymi pretensjami. Poczekalabym az sam sie odezwie. Przeciez nie chcesz doprowadzic do sytuacji, w ktorej zrobisz mu awanture, a potem jednak okaze sie, ze to choroba...
chodzi o to ze wlasnie robi badania bo nie wiadomo co to jest.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości