offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-19, 20:03   #241
saming
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XI: Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
No no, a kto tu jest największym spamerem zwykle
Wiesz że to tylko taki boom na początek wątku, później się uspokoimy
Tu nigdy nie jest spokojnie i zawsze jest sporo stron do nadrobienia

Cytat:
Napisane przez malina19 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
jestem padnieta dzisijaszym dniem i wczorajszo-dzisiejszą nocą a Wy mi tujeszcze nowy wtake zakladacie , nawet nie ludze sie ze wzytko nadrobie, bo nie nadrobie z takim masakrycznym bolewm glowy
No właśnie. Niektórzy muszą się uczyć, chodzić na uczelnie i takie tam A ja dzisiaj spędzę czas do ok 2 w nocy na uczeniu się

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
aaaa... już kolejna część
ale spodziewałam się tego..
mnie tak dawno nie było...
no ale to przez zaliczenia i egzaminy... ćwiczę siłę woli, aby na wizaż nie wchodzić...
a co u mnie, myślałam że mam pierwszy egz w plecy, ale jest 3, upragnione 3 (nie to żebym nie była ambitna, ale niektóre 3 cieszą bardziej niż niektóre 5), dziś kolos jeden... całkiem chyba mi nieźle poszedł, drugi natomiast ... gorzej... tak jest jak mam dwa w jeden dzień, Nie potrafie sie dzielić mnożyć na dwa itp
zaraz biorę sie za kolejne coś, jutro zerówka, a i za czwartkowe cos... to będzie cięęężkie

pozdrawiam Was
Będzie dobrze i na pewno dasz radę Powodzenia!

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość

Mam z tej okazji tak na drugie imię - jak Ty
Bo u mnie w rodzinie jest taka tradycja, że jak ktoś się urodzi, to jakby automatycznie drugie imię ma takie, kogo w tym dniu są imieniny A że ja się urodziłam w imieniny Agnieszki, to tak mam
U mnie też tak jest, i mam na drugie przez to Katarzyna

Cytat:
Ja też pewnie mam mało (zaraz zmierzę), nie jesteś sama. Mam dosyć gęsto grzywkę, której nie zwiążę, dlatego kucyk cieniutki.
Ja mam i cieniutki kucyk, i mały, w dodatku pocieniowane włosy Poszłam do fryzjerki w czerwcu i mówię, że chcę skrócić 3cm, i LEKKO wycieniować, to mi włosy w połowie głowy latały, po prostu się czułam łyso i z krótki włosami, a nie z długimi podciętymi :/

Ale się ojadłam - cały woreczek ryżu + puszka tuńczyka + 3 ogórki + parę łyżek kukurydzy + dwie garści słonecznika + 2 łyżki siemienia... mmmm.

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 20:03   #242
Szotta
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XI: Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
I dobrze, że nie posłuchali!
Moja babcia kiedyś też tak zrobiła, ale moim skromnym zdaniem to było tylko po to, żeby umrzeć na złość mojej mamie. Ale ona się nie posłuchała i wezwała pogotowie i bardzo dobrze zrobiła.
A dodam jeszcze, że babcia szykuje się do grobu chyba od 30 lat
Moja babcia ostatnio ma straszne skoki ciśnienia... do ponad 200.
A wiecie jak brzmiała rozmowa z lekarzem? Telefoniczna? Chodziło o karetkę...
- Jest przytomna? W takim razie proszę jeszcze poczekać.
Chyba cholera na wylew czy co?

Zwariowana, zabiegana, zakręcona
.
Szotta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 20:04   #243
malina19
Zakorzenienie

Dot.: offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Próbka jakiegoś Lenora do płukania, kremu Loreala dla mężczyzn, kremu Loreala dla cery dojrzałej, balsamu Garniera i chyba coś jeszcze, ale nic mnie nie zainteresowało niestety .
dzieki za odp
malina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 20:04   #244
otako
Zakorzenienie

Dot.: offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi

Cytat:
Napisane przez ChihPyh Pokaż wiadomość
Prysznic to było, to czego mi trzeba

Ale ja jeszcze nie skasowałam tych zdjęć. Po prostu jako album prywatny założyłam
No, no, rzeczywiście godne pozazdroszczenia Długo zapuszczał?

Cytat:
Napisane przez gubis Pokaż wiadomość
no to życzenia masz jak w banku

mi rodzice chcieli zrobić krzywdę i nazwać Michałem - urodziłam się w jego imieniny, ale już od małego bylam złośliwcem i zostałam dziewczynką nie bedzie jednego prezentu
Ty też
Ja miałam być Mateuszem

Cytat:
Też ją mam, ze 2 lata już
Mówisz o Ocean Fun?

Cytat:
Napisane przez malina19 Pokaż wiadomość
a nie wiecie co jest w prezencie w rossmanie
Wiemy: balsam po goleniu Nivea dla mężczyzn, jeszcze jakiś krem dla faceta, pasta do zębów, płyn do prania/płukania (?) Lenor, i jakiś krem dla cery dojrzałej. Chyba nie pominęłam niczego.

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 20:05   #245
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:

Mówisz o Ocean Fun?
Si

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 20:06   #246
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Agusia, współczuję sytuacji...
z moim dziadkiem było dzis podobnie, ale niestety nie miał tyle szczęścia co Twój...

.
Stary 2010-01-19, 20:06   #247
saming
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
Moja babcia ostatnio ma straszne skoki ciśnienia... do ponad 200.
A wiecie jak brzmiała rozmowa z lekarzem? Telefoniczna? Chodziło o karetkę...
- Jest przytomna? W takim razie proszę jeszcze poczekać.
Chyba cholera na wylew czy co?
Yyy, wiem, że może zabrzmieć trochę hm źle i bezdusznie - ale co ma pogotowie do skoków ciśnienia? Ciśnienie leczy się u lekarza rodzinnego, a pogotowie jest do przypadków nagłych - czyli właśnie do wylewów...

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 20:06   #248
malina19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
No właśnie. Niektórzy muszą się uczyć, chodzić na uczelnie i takie tam A ja dzisiaj spędzę czas do ok 2 w nocy na uczeniu się
no włąsnie a tu takie niespodzianki po powrocie - nowy wątek
ja dzisija tak siedziałam do 1 nad ranem ale już naprawde bylam nieprzytomna a dzisiaj na zaliczeniu oczywiscie dali cos czego nie bylo, jakbze by bylo inaczej:mu r: ciekawe jak to zalicze
Stary 2010-01-19, 20:07   #249
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Chyba wszyscy starsi ludzie są mega uparci. Moja prababcia też jest masakryczna. Kiedy ostatnio byliśmy u nich (babcia moja i prababcia na Ukrainie mieszkają), zamiast zawołać mnie albo moją mamę, żeby jej pomóc dojść w nocy do łazienki, stwierdziła że sama da radę. Nie dała. Upadła. Potem zamiast kogoś zawołać przez 2 godziny (!) leżała na podłodze, bo "myślała, że przejdzie". Złamała kość biodrową. A u starszych ludzi, szczegolnie że prababcia jest cukrzykiem, rzadko kiedy dochodzi do zrośnięcia (przynajmniej wg. lekarza)...
Stary 2010-01-19, 20:07   #250
malina19
Zakorzenienie

Cytat:
Wiemy: balsam po goleniu Nivea dla mężczyzn, jeszcze jakiś krem dla faceta, pasta do zębów, płyn do prania/płukania (?) Lenor, i jakiś krem dla cery dojrzałej. Chyba nie pominęłam niczego.
w sumie nic fajnego nie ma, nic wlosowego:brzyda l:
Stary 2010-01-19, 20:10   #251
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
No, no, rzeczywiście godne pozazdroszczenia Długo zapuszczał?
Kiedy się poznaliśmy miał włosy mniej więcej do ramion (mieliśmy wtedy taką samą długość ). Od tamtego czasu minęły mniej więcej trzy lata chyba (od dwoch jestesmy razem, ale kiedy dokładnie się poznaliśmy nie pamiętam :P)
Stary 2010-01-19, 20:10   #252
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Yyy, wiem, że może zabrzmieć trochę hm źle i bezdusznie - ale co ma pogotowie do skoków ciśnienia? Ciśnienie leczy się u lekarza rodzinnego, a pogotowie jest do przypadków nagłych - czyli właśnie do wylewów...
To, że właśnie lekarz rodzinny po rozmowie kazał wezwać karetkę.

.
Stary 2010-01-19, 20:14   #253
n0emi
Zakorzenienie

o matko dziewczyny ale gonicie
Na poczatku watku i na koncy zawsze pisze sie najwiecej

Narazie tylko doszlam do grubosci wlosow i dodaniu zdjec swojego TŻ przez chihpyh

Moze zaczne od tego, ze macie naprawde grube wlosy Ja poki co nie moge zmierzyc bo nie wszystkie biora sie w kucyk;// Ale to dobry pomysl i na pewno kiedys tam sprawdze

Co do wlosow TŻ to ma baaaaardzo ladne Jakie geste i jaki kolor
Moj brat cioteczny ma wlosy do polowy pupy! I tak samo zadbane. A hodowal je 4 lata.

Ale ogolem to nie polecialabym na faceta z dlugimi wlosami Moj to scina sie na lyso albo na pare milimetrow. I tak mi sie podoba najbardziej
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 20:16   #254
gubis
Rozeznanie

Cytat:
Yyy, wiem, że może zabrzmieć trochę hm źle i bezdusznie - ale co ma pogotowie do skoków ciśnienia?

do wysokiego ciśnienia może nie za wiele, ale do zawału już całkiem sporo.

mnie olewactwo i bezduszność w polskiej służbie zdrowa pchają do złych czynów
Stary 2010-01-19, 20:18   #255
limetka87
BAN stały

wpadlam sie przywitać jestem tu nowa zapuszczam od 13 stycznia ale musze szybko zmykać bo mam naczynia do zmycia moja 2 i pol roczna coreczke do wykapania i musze zdazyc na M jak milosc
limetka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 20:18   #256
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
Ale ogolem to nie polecialabym na faceta z dlugimi wlosami Moj to scina sie na lyso albo na pare milimetrow. I tak mi sie podoba najbardziej
W sumie nasze bycie razem z TZ wyszło nam troszkę przez przypadek. Ja w ogole o nim nie myslałam w kategoriach "materiału na TŻ", jakkolwiek to zabrzmi. Raczej myslałam o nim jako o przyjacielu. Aż tu pewnego razu...
Stary 2010-01-19, 20:23   #257
anuha
Przyczajenie

Cześć dziewczyny Śledziłam od pewnego czasu tamten wątek, dlatego postanowiłam się dopisać jak założyłyście nowy.
Włosy zapuszczam od końca czerwca, po tym jak fryzjer poproszony o podcięcie obciął mnie na krótko
anuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 20:23   #258
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
mnie olewactwo i bezduszność w polskiej służbie zdrowa pchają do złych czynów
Oj, ja nie cierpię polskiej służby zdrowia. W swoim życiu RAZ jeden jedyny trafiłam na naprawdę dobrego lekarza. Prywatnie Mój rodzinny mnie zawsze olewa i mnie [tiiit] niemiłosiernie. Zbieram się, żeby go zmienić, ale jakoś nie mogę się zebrać.
Latem miałam straszne problemy z samopoczuciem. Zdarzalo sie, ze przez dwa dni byłam jak niezywa, zawroty głowy, mdlosci, dusznosci (takie, że naprawde nie moglam tchu zaczerpnac), non-stop czułam sie jakbym miała zemdleć. Poszłam do niego. Jedyne co mu przyszło do głowy: "a czy nie jestes w ciazy?". Zapytał mnie o to 5 razy. Widzac, ze chyba ma moje problemy gdzies poprosiłam o skierowanie na badanie krwi. "A co konkretnie chcesz badac?". Wrrr. A kto tu jest lekarzem?
Stary 2010-01-19, 20:27   #259
anuha
Przyczajenie

Cytat:
Oj, ja nie cierpię polskiej służby zdrowia. W swoim życiu RAZ jeden jedyny trafiłam na naprawdę dobrego lekarza. Prywatnie Mój rodzinny mnie zawsze olewa i mnie [tiiit] niemiłosiernie. Zbieram się, żeby go zmienić, ale jakoś nie mogę się zebrać.
Latem miałam straszne problemy z samopoczuciem. Zdarzalo sie, ze przez dwa dni byłam jak niezywa, zawroty głowy, mdlosci, dusznosci (takie, że naprawde nie moglam tchu zaczerpnac), non-stop czułam sie jakbym miała zemdleć. Poszłam do niego. Jedyne co mu przyszło do głowy: "a czy nie jestes w ciazy?". Zapytał mnie o to 5 razy. Widzac, ze chyba ma moje problemy gdzies poprosiłam o skierowanie na badanie krwi. "A co konkretnie chcesz badac?". Wrrr. A kto tu jest lekarzem?
Ja zawsze na takich trafiam. Albo mi wmawiają, że nic mi nie jest, albo przepisują na ślepo leki, albo twierdzą, że przejdzie... Często też mam wrażenie, że nie znają się na tym, co robią...
Stary 2010-01-19, 20:32   #260
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Moj rodzinny mnie traktuje jak hipochondryczkę, mimo że chodzę do niego tylko wtedy, kiedy mnie do tego rodzinka albo TZ zmusi, raz na ruski rok. Za to moj ginekolog co spotkanie (co 2 miesiace) próbuje mi zmienić tabletki anty, mimo, że moje mi służą i nie mam po nich skutków ubocznych. Na moje pytanie "dlaczego?" zawsze odpowiada, że "te będą lepsze". Dlatego z powazniejszymi problemami staram się chodzić prywatnie, bo nie lubię być traktowana jak mała głupiutka dziewczynka...

EDIT: Ja co prawda też jestem w tym watku świezakiem, ale limetko87 i anuho - miłego spamowania tutaj

Edytowane przez ChihPyh
Czas edycji: 2010-01-19 o 20:34
ChihPyh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 20:33   #261
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Si
Ja też jakoś tak go mam, używam na zmianę z innymi perfumami

Ale pędzicie, nie wyrabiam normalnie

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 20:35   #262
gubis
Rozeznanie

Cytat:
Oj, ja nie cierpię polskiej służby zdrowia. W swoim życiu RAZ jeden jedyny trafiłam na naprawdę dobrego lekarza.

ja też - nawet państwowo
ale to tylko dlatego, ze do specjalizacji potrzebny jest staż w jakimś publicznym zakładzie opieki zdrowotnej. teraz bierze 180 za samą wizytę aczkolwiek musze przyznać, ze to na pewno nie są pieniądze wyrzucone w błoto. od 12ego roku życia miałam problem z kolanami i wszyscy lekarze zrzucali to na 'szybki wzrost' bo nic nie wyszło na badaniach... on jako jedyny uwierzył pacjentce i znalazł w moich przeszczepach to i owo

ale oczywiście nie ma tak pięknie i jak ostatnio nie mogłam się dostać do swojego lekarza prywatnie, ze względu na fatalny stan stwierdzilam, że wybiorę się na dyżur.... usłyszałam, że skoro krew się ze mnie nie leje to nie jest tak źle i mam iśc normalnie się zapisac na wizytę... a że trzeba czekać 2 miesiące? jak się zacznie krew lać to mogę przyjść do nich (dosłowny cytat)
Stary 2010-01-19, 20:37   #263
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
I dobrze, że nie posłuchali!
Moja babcia kiedyś też tak zrobiła, ale moim skromnym zdaniem to było tylko po to, żeby umrzeć na złość mojej mamie. Ale ona się nie posłuchała i wezwała pogotowie i bardzo dobrze zrobiła.
A dodam jeszcze, że babcia szykuje się do grobu chyba od 30 lat
Ja byłam wściekła, bo najpierw tam pojechały, na co straciły 30 minut,a potrem dopiero dzwonili
Cytat:
Agusia, współczuję sytuacji...
z moim dziadkiem było dzis podobnie, ale niestety nie miał tyle szczęścia co Twój...
przykro mi..

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Pochwalisz się, które to ząbki?
nie ma czym w załączniku.

Cytat:
Moja siostra też wywinęła rodzicom psikus - miał byc Artur :P
Mój TŻ miał mieć takie imie jakie mam ja )

Cytat:
Napisane przez lilavati007 Pokaż wiadomość

Agusia trzymaj sie
dziękuję
Cytat:
Si
Też go mam
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 20:37   #264
malina19
Zakorzenienie

ehh ide wziąść witaminki bo zapomne i takie będzie moje wzmocnienie, oj czuje że dzisiaj zasnę i będę spać jak zabita
Stary 2010-01-19, 20:38   #265
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba wszyscy starsi ludzie są mega uparci. Moja prababcia też jest masakryczna. Kiedy ostatnio byliśmy u nich (babcia moja i prababcia na Ukrainie mieszkają), zamiast zawołać mnie albo moją mamę, żeby jej pomóc dojść w nocy do łazienki, stwierdziła że sama da radę. Nie dała. Upadła. Potem zamiast kogoś zawołać przez 2 godziny (!) leżała na podłodze, bo "myślała, że przejdzie". Złamała kość biodrową. A u starszych ludzi, szczegolnie że prababcia jest cukrzykiem, rzadko kiedy dochodzi do zrośnięcia (przynajmniej wg. lekarza)...

Widzisz tu wszystko zalezy od czlowieka, ale to prawda starsi ludzie sa mega uparci w obie strony.
Moj dziadek caly czas wymysla sobie choroby i chodzi do lekarzy, sam kladzie sie do szpitala!! a oni go przyjmuja... I tak non stop. Jezdzi do senatoriow pare razy do roku Zwykly kaszel to u niego juz rak pluc. Mowi, ze juz wiele razy byl blisko smierci. Najgorzej, ze tata(czyli jego syn) na prawde zaczyna sie tym martwic(mimo, ze lekarze mowia, ze wszystko jest OK i normalnie dojezdza autobusem do nas i do drugiego syna- a jest to na dwoch koncach miasta) i coraz czesciej mowi o tym, ze dziadek u nas zamieszka. A niestety jest on czlowiekiem, ktory uznaje tylko swoja racje i znosi jakies smieci- bo wszystko kiedys sie przyda

Za to nie zgodze sie z opinia, ze karetke wzywac sie nie powinno na skoki cisnienia. To prawda, ze jak sa lekkie i sie powtarzaja na dniach idzie sie do rodzinnego. Ale jak nagle wieczorem zacznie skakac to niestety, ale rodzinny jest zamkniety i wtedy pogotowie ma obowiazek przyjechac U mnie niestety bylo za pozno bo dziadek zmarl na zawal, jeszcze go reanimowali, no ale bylo za pozno
Stary 2010-01-19, 20:40   #266
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Agusia, ale masz białe ząbki!
Ja też chcę!
Stary 2010-01-19, 20:42   #267
anuha
Przyczajenie

Cytat:
Moj rodzinny mnie traktuje jak hipochondryczkę, mimo że chodzę do niego tylko wtedy, kiedy mnie do tego rodzinka albo TZ zmusi, raz na ruski rok. Za to moj ginekolog co spotkanie (co 2 miesiace) próbuje mi zmienić tabletki anty, mimo, że moje mi służą i nie mam po nich skutków ubocznych. Na moje pytanie "dlaczego?" zawsze odpowiada, że "te będą lepsze". Dlatego z powazniejszymi problemami staram się chodzić prywatnie, bo nie lubię być traktowana jak mała głupiutka dziewczynka...
Mnie moja rodzinka traktuję jak hipochondryczkę, przez co dopiero wierzą mi, że się źle czuję, jak mam gorączkę 39 stopni C i ledwie na nogach stoję.
Ma to też swoje plusy, bo nigdy w życiu przez to nie miałam styczności z antybiotykami.

Cytat:
EDIT: Ja co prawda też jestem w tym watku świezakiem, ale limetko87 i anuho - miłego spamowania tutaj
Dziękuję i nawzajem
Stary 2010-01-19, 20:42   #268
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie nasze bycie razem z TZ wyszło nam troszkę przez przypadek. Ja w ogole o nim nie myslałam w kategoriach "materiału na TŻ", jakkolwiek to zabrzmi. Raczej myslałam o nim jako o przyjacielu. Aż tu pewnego razu...
Ja tam sie ciesze, ze ludzie sa rozni
Przynajmniej wszyscy nie leca na wszystkich
Wiadomo tez ze to wszystko najczesciej zalezy od subkultury
Jak sie moge domyslic twoj slucha metalu

A to rude obok TŻ to ty?
Stary 2010-01-19, 20:45   #269
19agusia91
Zakorzenienie

ChihPyh, spójrz lepiej na zeby Miki to zobazysz jakie moje żółte

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

o matko! o matko, ale ma pióra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

No nie mogę, co za włosy Szkoda,ze blond , ale jakie geste
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 20:45   #270
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
Ale się ojadłam - cały woreczek ryżu + puszka tuńczyka + 3 ogórki + parę łyżek kukurydzy + dwie garści słonecznika + 2 łyżki siemienia... mmmm.
chyba głodna byłaś, a ja nie gorsza i dziś wchłonęłam: 3 michy fasoli curry, kilka orzechów włoskich, kilka łyżek miodu, sok z całej cytryny, łyżkę oleju lnianego, jogurt, 150 gram chudego twarogu, pół jabłka, 4 mandarynki, kiwi, soczek marchewkowy ,kawę z mlekiem i zieloną herbatę i myślę co by tu jeszcze zjeść

Cytat:
Napisane przez limetka87 Pokaż wiadomość
wpadlam sie przywitać jestem tu nowa zapuszczam od 13 stycznia ale musze szybko zmykać bo mam naczynia do zmycia moja 2 i pol roczna coreczke do wykapania i musze zdazyc na M jak milosc
o Limetka witam
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości