|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3931 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3932 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
WAGA 84 KG. ![]() ![]() ---------WZROST 168 cm.------- ![]() [B]od dzis konczę z dukanem i przechodze na MŻ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18 ![]() zaczynam od nowa ![]() 17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage) dieta od poniedziałku ![]() 21.luty - |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3934 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny dobrym sposobem na 'odswiezenie' relacji jest spedzanie troszke czasu osobno (nie chodzi tutaj tylko o prace). Mielismy z tz-em taki okres ze nie mielismy za bardzo kasy wiec sila rzeczy nie bylo mowy o zadnych wyjsciach czy zabawie, po prostu siedzielismy w domu albo szlismy gdzies razem na spacer. Stronilismy od ludzi bo to czesto wiazalo sie z wydatkami. W tym czasie prawie wogole sie nie przytulalismy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3935 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- cos mało piszecie dziewczynki ![]() ![]() ![]()
WAGA 84 KG. ![]() ![]() ---------WZROST 168 cm.------- ![]() [B]od dzis konczę z dukanem i przechodze na MŻ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18 ![]() zaczynam od nowa ![]() 17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage) dieta od poniedziałku ![]() 21.luty - |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3936 |
Raczkowanie
|
Jejku dopiero widzę jak długo mnie tu nie było
![]() Dziewczyny, nawet nie wiecie jakie rzeczy wyprawiam żeby tylko zafasolkować... Naprawdę boję się że niedługo okaże się że jest dla mnie za późno ![]() ![]() Cóż, mam nadzieję że wkrótce coś z tego wyjdzie. Czuję się upokorzona do granic możliwości ale czego się nie zrobi... Nie chcę kiedyś obudzić się z ręką w nocniku - "przykro nam ale musimy pani usunąć to i owo". Chyba bym się powiesiła ![]() Jestem pod ogromną presją... Co za świat ![]() hmmm...tak nieśmiało. Nie wiem co z tego wyjdzie, może zaraz wykminię jak to się robi. I wtedy Waszym oczom ukażą się moje patyki ![]() O, udało się ![]() ![]() ![]() ![]() Proszę się nie śmiać ![]() ![]() ![]()
to think that I was so naive. maybe didn't mean that much. but it meant everything to me. Edytowane przez madziorka_82 Czas edycji: 2010-01-19 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow niezłe fotki ![]() ![]() dziewczynki mam do was pytanie, czy na badanie hormonów mozna dostac skierowanie? jesli tak to czy jest jakas ulga chodzi oczywiscie o cene ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3938 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie wiem jak to jest z tymi badaniami. Wydaje mi się że lekarz daje skierowanie ale tak czy owak jest to płatne. Cena chyba zależy od laba i nie wydaje mi się żeby była na to jakaś ulga ale ja się nie znam...
![]() ![]() |
![]() |
#3939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3941 |
Zakorzenienie
|
madziorka no no no niezła z ciebie laseczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3943 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() To zalezy od tego jak facet reaguje na stres- moj np jak ma stresowe dni to totalnie unika sexu. Kazdy ma jakies powody, niekoniecznie zwiazane z osoba z ktora maja sie kochac... Cytat:
Jeden facet mowi ze jeszcze nie czas, bo sie tak naprawde boi i jak juz dziecko przyjdzie na swiat to jest idealnym tatusiem po uczy zakochanym w dziecku, a inny mowi ze nie teraz i jesli cos pojdzie nie po jego mysli, to bedzie w stanie zostawic kobiete z dzieckiem - bo nie oszukujmy sie, to jest oszustwo. Ciekawe czy gdyby ta dziewczyna nie chciala dziecka jeszcze a TZ zrobilby jej taka ''niespodzianke'' to czy bylaby zadowolona z tego jak ktos kieruje jej zyciem ... Trzeba wyczuc sytuacje, bo nie kazda jest taka sama. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wyobraz sobie ze dzis na silowni ... boziu jeszcze nie moge sie otrzasnac z tego widoku- kobieta jeszcze chudsza od Ciebie tak uparcie cwiczyla... na wszelkim przyrzadach, to biegac, to skakac, to brzuch to cos tam.... Anorekcja totalna! |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3944 |
Wtajemniczenie
|
Madziorka sliczne foty!!!Jestes modelką?Jaka meska uroda dziewczyno!!!!!!Zwariował aś!Jeseteś bardzo kobieca!!!
Oczwywiście pisałam,że nie będe nic kupować, że jestem przesądna itp.Dzisaj jednak zauwazyłam, że w Biedronce jest przecena ciuszków niemowlęcych i tak stałam sie posiadaczką 2 koszulek, spioszków i 2 body.Wszystko w neutralnym zielonym kolorze. ![]()
#3945 |
Raczkowanie
|
Dzięki za komplementy
![]()
![]() |
#3946 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3947 |
Raczkowanie
|
Ja mam tak że zaraz po posiłku rośnie mi ogromniasty brzuch - wyglądam jakbym była w zaawansowanej ciąży. A po kilku godzinach gdzieś znika i znów jestem taka...
![]() |
#3948 |
Wtajemniczenie
|
to kto dodaje następny zdjęcie
![]() ![]() madziorka_82 super fotki! świetnie wyszłaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3949 |
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny
![]() ![]()
![]() |
#3950 |
Zakorzenienie
|
kurcze ale sie właśnie wkurzyłam, nie odebrałam dziś poczty i przed chwilą poszłam do skrzynki i ją przytargałam do domu a tam wśród kopert znalazłam zaproszenie na slub od kuzynki mojego tż, wkurzyłąm się bo jak my braliśmy slub to z każdym zaproszeniem jeżdziliśmy osobiście( dla mnie jeżeli odległośc jest mała to tak to powinno wygladać) normalnie aż nie mogę a naj;epsze jest to że jak zapraszaliśmy to prosiliśmy o potwierdzenie i ona nawet nam nie dała znać czy bedzie czy nie i nawet nie przyszła (sami musialismy sie prosić o odpowiedzź która przekazała nam jej siostra) na pewno na nie nie pójde z poczatku myslelismy żeby iśc bo fajnie spotkac sie z całą rodziną (mimo że ona nie była u nas) no ale po tym jak nawet nam osobiście nie wreczyła zaproszeń niech sie buja!!!
kurcze ale sie rozpisałam, sory ale nie ma męża w domu a musze gdzieś wyładować złość!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3951 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3952 |
Zakorzenienie
|
ja może i jestem trochę inna pod tym wzgledem , ale ja robiłam np wesele dla siebie bo chciałam ubrać fajną kieckę i dobrze sie bawić, zapraszałam tylko te osoby które chciałam a nie że kogoś wypada albo że o może tą ciotkę bo sypnie kasą, absolutnie nie chciałam czegoś takiego, no i nie ukrywam że troche jestem przeciwnikiem dołączania bilecików mówiacych mi ze zamiast prezentu mam dac kase (wiem ze z jednej strony jak ktos ma juz wszytko to lepiej ale stawia gosci w troche niezręcznej sytuacji, i też wiem ze z drugiej strony fajnie bo nie trzeba się głowić o prezent-ale jak dla mnie to mamy takie czasy że ludzie o tym wiedzą i tak zazwyczaj daje sie kase, dlatego jestem przeciwnikiem)mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3953 |
Wtajemniczenie
|
ja też robiłam wesele dla siebie, zaprosiłam tych ludzi których chciałam a jako prezent zażyczyliśmy sobie...prezenty a nie kasę, choć niektórzy pytali się czy chcemy kase. Dla mnie to pójście na łatwizne, ludzi są leniwi i nie chce im się uruchamiać wyobraźni. Jak się chce to można kupić super prezent młodej parze, są teraz takie sklepy gdzie można znaleźć świetne rzeczy. Co prawda trochę pomogliśmy naszym gościom ale tylko dlatego żeby prezenty się nie powtarzały, podpowiadaliśmy trochę co by nam się przydało no i takim sposobem dostaliśmy to czego na prawdę jest przydatne i z czego korzystamy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no własnie i takie podejście jest zdrowe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3955 |
Zakorzenienie
|
My też rozwoziliśmy zaproszenia osobiście - tylko do brata mojego ojca i jego córek wysłaliśmy pocztą, bo w ogóle nie mamy z nim kontaktu i co miałam powiedzieć heloł wujku kope lat
![]() Co do prezentów my n ic nie pisaliśmy, daliśmy gościom wolny wybór, dostaliśmy sporo prezentów, ale głównie koperty. Ale dostawanie prezentów, odpakowywanie jest zdecydowanie fajniejsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3956 |
Zakorzenienie
|
hihi no my w poprawiny buszowaliśmy w prezentach
![]() ![]() a właśnie sie ubawiłam bo dzwonił tż i mówie mu to o zaproszeniu i bileciku , a on do mnie że a co to jest? i że nie iwedział nawey że coś takiego można i nigdy nie widział takiego bileciku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3957 |
Raczkowanie
|
Ja mam za sobą drugi ślub(pisałam kiedyś,że jestem rozwodką).No i za pierwszym razem dostaliśmy w większości kase.Bardzo tego żałowałam,bo na dzień dzisiejszy nie pamiętam co od kogo dostałam.A poza tym kasę wydaliśmy na"nasze potrzeby"i zawsze było szkoda na jakieś droższe przedmioty.Teraz miałam skromniutkie przyjęcie, bardzo ucieszyły mnie prezenty-przedmioty.Będą nam służyły przez lata i zawsze będę pamiętała od kogo to mam.
Ja prezentom-przedmiotom mówię TAK!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3958 |
Zakorzenienie
|
wiecie troche mi ulzyło bo myslałam że większość będzie z bilecikami i że zostane zlinczowana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3959 |
Zakorzenienie
|
Hello
Madziorka widzę, że też lubisz kolczyki, nie tylko w uszach ![]() Aa2- mnie tez w brzuszek wchodzi, a teraz to juz w ogole nie wiem co sie z nim stalo. Od wczoraj nie jem kolacji, pierdziu :P Właśnie zjadłam mandarynke hehe I wiecie co? nie dodzwoniłam się do tej położnej co zapisuje na wizytę... Będę męczyć od jutra rana, bo jutro niby przyjmuje ten lekarz w przychodni mojej. 1. Dziewczyny znacie sposoby jakie dają ginekolodzy na wyrównanie okresu? 2. Orientujecie się może jak to jest z tym monitorowaniem cyklu? czy robią na NFZ? 3. Czy można samemu stwierdzić (jakies objawy) czy pęcherzyki pękają? czy to tylko podczas monitorowania cyklu? Prosze o odpowiedzi ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- co do prezentów ślubnych to ja jeszcze nie mam pojęcia. Co do zaproszeń to także nie mam pojęcia. Życie w konkubinacie ![]() ![]()
#3960 |
Zadomowienie
|
Kochane ja tylko na chwile wpadlam. Jestem bardzo wzruszona bo gadalam przed chwila z mama przez tel i powiedzialam jej o ciazy. Moja mama jest bardzo 'surowa' osoba i potrzebuje troszke czasu na rozkrecenie wlasnych emocji bo na poczatku podchodzi do wszystkiego w bardzo beznamietny i rzeczowy sposob. Ale roztopilo jej sie serducho i razem sobie poplakalysmy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.