![]() |
#1861 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1862 |
Zakorzenienie
|
Zamówiłam dziś sobie Gucci II i Tżtowi Givenchy Play w El nino, wpłaciłam im należne na konto i czekam. jak przesyłka dojdzie, dam znać czy wszystko ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1863 |
Raczkowanie
|
Ja kupiłam Calvina Kleina Secrte Obssesion 100ml i nie mogę się doczekać, jak to pachnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1864 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Wiem, ze ktoras z wizazanek skarzyla sie chyba na kod zerwany z opakowania. Ale perfumy byly ok. Mam pytanie odnosnie perfumerii Henri. Kojarzy ja ktos? Nadal poszukuje w dobrej cenie AA Herba Fresca. Tago mago mnie olewa, nie odpowiada na maile to szukam innej perfumerii. W Ceneo czy Skapiec juz nie pamietam gdzie, pokazalo mi wlasnie ta perfumerie. Ma 15 pozytywnym opinii, zadnych negatywnych. No, ale nie slyszalam o niej. Tu jest link: http://www.henri.pl/index.php Przeswietle ja na swoj rozum, ale wasza opinia bedzie mi pomocna ![]()
![]() |
#1865 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#1866 |
Raczkowanie
|
Witajcie specjalistki zakupowe
![]() Właśnie kliknęłam Flowerbombke EDT w perfumerii Dolce. Wcześniej zamawiałam w iperfumy, ale niestety nie mieli akurat tego zapachu. Mam nadzieje, że wszystko będzie w porządku, bo wypowiadacie się o niej raczej pozytywnie. Jak otrzymam paczkę dam znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1867 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() ![]() Prawdopodobnie w niej bede zamawiac, wiec dam znac jak mi poszlo ![]()
![]() |
#1868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1869 |
Matka buldoga
|
Madziu wiem, ze ceny bez rewelacji, ale oni maja AA Herba Fresca, ktorych nigdzie nie moge dostac. Poza Pedetem, ale on jest drozszy.
#1870 | |
never say no to panda
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1871 |
Zakorzenienie
|
Hm przelałam w poniedziałek pieniądze do Elnino, we wtorek o 14.00 dostałam maila, że przesyła została nadana do kuriera DPD, dostałam numer tej przesyłki, żeby sprawdzić na stronie DPD jaki jest jej status. Teraz próbowałam ją wprowadzić do ich systemu i wyskakuje, że "numer jest nieprawidłowy". To normalne? bo nie wiem, czy czekać jeszcze 1-2 dni czy może do nich zadzwonić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1872 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
Dzwonić i męczyć.
![]() |
#1873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ------------------------------------------------ Nie doczytałam kiedy zamawiałaś, dziś już powinno być wszystko wprowadzone na stronie DPD i dziś powinnaś dostać przesyłkę, poczekaj do jutra i dzwoń ![]() Edytowane przez Asiuuuuula Czas edycji: 2010-01-20 o 13:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1874 | |
Zakorzenienie
|
żeby jeszcze ktoś odbierał
![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1875 | ||
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zazwyczaj mialam tak, ze np rano udalo mi sie znalezc moja przesylke na ich stronie, a za 3 h przychodzil juz do mnie kurier. Takze mysle, ze wszystko bedzie dobrze ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Tak jeszcze obliczam, skoro we wtorek o 14 napisali, ze poszlo to juz kurierem, a kurier dostarcza przesylki w ciagu 1-2 dni (zalezy to od spedytora) to jutro czyli w czwartek powinnas paczke miec. U mnie byli w godzinach 8-11. Wiec np jesli do godziny 14 nie bedziesz nic miec to zacznij dzwonic. Raz u mnie gosciu byl po poludniu o 16, ale to byl wyjatek.
![]() |
#1876 |
Przyczajenie
|
Hej kobietki
![]() Ze szczerościa moge polecić porfumerie http://www.jastinet.pl/ZAPACHY_DLA_K...3-default.html. BYłam osobiście ceny bardzo przystępne perfumy oryginalne a pragnę wspomnieć że jestem bardzo wymagająca i na podróbach ( a szczególnie w takich samych opakowaniach znam sie w szczegolności) |
![]() ![]() |
![]() |
#1877 |
Zakorzenienie
|
Przesyłka z el Nino właśnie przyszła. Co do Givenchy Play nie mam zastrzeżeń, opakowanie jest wykonane perfekcyjnie, perfumy są klarowne.
Jeśli chodzi o Gucci to widzę w nim małe paproszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1878 |
Przyczajenie
|
to zależy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1879 |
Zakorzenienie
|
ODWOŁUJĘ WSZYSTKO CO NAPISAŁAM PONIŻEJ :
W tym momencie, po testach, pływających drobinkach i nierównym opakowaniu mam pewność, że Gucci, które dostałam z perfumy-perfumeria.pl to PODRÓBKA! Zapach nie utrzymał się nawet 30 minut na skórze!! Zadzwoniłam do nich z OPRem, co to ma znaczyć, że to jest w Czechach, to trochę przerywało, gość coś wydukał, że oni je przelewają skądś ![]() W każdym razie skłaniam się ku temu, że EL NINO CZYLI PERFUMY-PERFUMERIA.PL TO OSZUŚCI! może część zapachów jakie wysyłają to oryginały, ale co za bezczelność, żeby nowemu klientowi wciskać na dzień dobry podróbkę? ========================= ========================= =========== I PRZEPRASZAM FIRMĘ EL NINO ZA PRÓBĘ PUBLICZNEGO POMÓWIENIA. PERFUMY PRZEZ NICH SPRZEDAWANE SĄ W 100% ORYGINALNE! Edytowane przez cerveza Czas edycji: 2010-01-21 o 15:51 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1880 |
BAN stały
|
Bardzo dziwne rzeczy piszesz, bo ja robię w El Nino regularnie zakupy i żadnej podróby nigdy nie dostałam.
A kupiłam, m.in Calvin Klein Secret Obssesion, Calvin Klein, CK IN2U her Biotherm balsam Lancome cienie Calvin Klein Balsam 2 sztuki Calvin Klein Żel pod prysznic Kenzo Amour Indiana Holi 50 ml |
![]() ![]() |
![]() |
#1881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czy oryginał : - ma drobinki, śmieci? NIE - przestaje pachnieć po 30 min? NIE - jest płaski, nie rozwija się? NIE - ma nieregularny kształt butelki? NIE Niestety to co dostałam posiada wszystkie te cechy, w związku z tym, nie może być to pełnowartościowy, oryginalny produkt. Też się zdziwiłam, tym bardziej, że tyle dobrego piszecie o tym sklepie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1882 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
Cos mi tu smierdzi ![]()
![]() |
#1883 | |
Przyczajenie
|
Witam
Nigdy nie zabieramy głosu na forach, ale Pani wypowiedź to publiczne pomówienie i zniesławienie naszej firmy. Jestem pracownikiem firmy El Nino parfum s.r.o i rozmawiałem z Panią przez telefon. Bezczelnie Pani kłamie i obraża nas. "Zadzwoniłam do nich z OPRem, co to ma znaczyć, że to jest w Czechach, to trochę przerywało, gość coś wydukał, że oni je przelewają skądś ![]() Za takie pomówienie możemy Pani wytoczyć sprawę w sądzie. Powiedziałem Pani , że proszę o wysłanie e-maila ponieważ mamy problem z telefonami. Nasza firma mieści się w Czechach i dla klientów z Polski wykupiliśmy telefony w Polsce przez tzw. woip czyli telefonia internetowa, żeby klienci nie musieli płacić za rozmowy międzynarodowe. Jeśli są problemy z internetem, to nasze telefony przestają działać. Bezczelnie Pani pisze kłamiąc, że ktoś Pani powiedział , że perfumy są przelewane. Mamy możliwość odtworzyć tą rozmowe i wykorzystamy tą opcje jeśli nie przestanie Pani kłamać i nas oczerniać. Koleżanka Pani odpisała , że jeśli produkt posiada wadę fabryczną to należy do nas zgłosić reklamacje i sprawdzimy ten produkt. Testery nie przechodzą kontroli jakości w fabryce, ponieważ są to produkty demonstracyjne nie na sprzedaż. Pozdrawiamy Elnino Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1884 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kadzidła... Paczule... Dymy... ![]() ![]() ![]() przygarnę, adoptuję, kupię WSZYSTKIE DZIWOLĄGI PRZYGARNĘ ![]() ![]() Edytowane przez MeryJane Czas edycji: 2010-01-21 o 12:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1885 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1886 |
Zadomowienie
|
Ja też zwróciłam na to uwagę,nie oceniam od razu że ktoś to robi specjalnie ale takie dziwne odczucie mnie ogarnęło.
Mikroreklama Edytowane przez La bamba Czas edycji: 2010-01-21 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1887 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- a w temacie - zamawialam na poczatku stycznia w el nino i bylo ok (chyba... bo teraz juz mnie w paranoje wpedzacie... ide omacac butelke jeszcze raz) :P
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1888 |
Matka buldoga
|
Rzucilam haslo "paprochy" do wyszukiwarki i z tego co przeczytalam, to paprochy w niektorych flaszkach zdarzaja sie. Tak bylo w przypadku Absyntu oraz Theorema Esprit.
Wiec moze w "Guciu" tez sa paproszki ![]()
#1889 |
Zadomowienie
|
Ja dwa dni temu odebrałam Lolę Midnight z El Nino i jest jak najbardziej ok
![]()
#1890 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chciałam odwołać w tym momencie wszystkie słowa, które powyżej napisałam oraz PRZEPROSIĆ perfumerię EL NINO za próbę publicznego pomówienia. Zareagowałam zbyt gwałtownie, wysnuwając pochopne wnioski i pisząc je na forum, zamiast najpierw wyjaśnić sprawę z firmą. Tak jak pisałam, produkt jest wadliwy, ale nie oznacza to, że jest podróbką - najprawdopodobniej ma wadę fabryczną, która czasami może wystąpić, nawet jeśli produkuje je firma powszechnie ceniona, jaką jest Gucci. Kontaktowałam się telefonicznie ponownie, ponieważ za pierwszym razem zakłócenia nie pozwoliły na konwersację i wyjaśniłam sprawę. Paczkę odeślę do firmy i po sprawdzeniu jakości wody perfumowanej Gucci II EDP zostaną mi zwrócone koszty bądź produkt będzie wymieniony na nowy/inny. Chciałam pochwalić obsługę, jest miła, cierpliwa, a kontakt z nią jest bardzo dobry. I tak jak pisałam wcześniej, Givenchy Play, które kupiłam TŻtowi są jak najbardziej klarowne i w 100% oryginalne, trzymają się już od rana na jego skórze. Jeszcze raz przepraszam i polecam zakupy w www.perfumy-perfumeria.pl, jest to firma zaopatrująca m.in. Rossmanna, stąd pewność, że nie sprzedają podróbek. ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.