|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Hej Żonki
![]() U nas nic nowego nawet było miło Czekotubko ale z Ciebie ranna ptaszyna ![]() Daget takich fajnych gości to można przyjmować, a kociołu w pracy współczuję Milibili i jak test? Czeko trzymamy dalej a robiłaś test?Kasienka będziesz wieczną studentką, fajne zakupki – staniki Izka jak tam egzaminy? Kotecku ja pod tym linkiem to widzę przesłodkie chomiczki
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzieki za kciuki
![]() ![]() ![]() ![]() przylazla@ narazie slaba ale sie rozkreca pewnie
|
#1023 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej.
Witam w gronie "nosicielek"@, niestety ale mnie ta wątpliwa przyjemność też spotkała. W ogóle to nowy termin @ wcale mi nie odpowiada, bo przy wyjeździe na wakacje tak czy tak ta cholera mnie dopadnie ![]() Poza tym gardło coś mnie z lekka boli, wypiłam właśnie mleko z miodem. Byłam na zakupach ale takie średnie były kupiłam sukienkę w bershce i koszulę, taką dłuższą do getrów, dwie pary kolorowych rajstop, dwie poszewki na poduszki i sweter dla męża. Liczyłam na więcej ale wszystko już mocno przebrane jest ![]() no, ma się rozumieć ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
zgadzam się, jestem sportowym zboczeńcem ![]() Cytat:
w sprawie sukienki to moim zdaniem na takie luźne przyjęcie możesz iść w niej a wymyślony przez Was prezent zamiast kwiatów jest super Cytat:
(na zdjęciu na stronie producenta oczywiście), za to na Twoim zdjęciu wygląda całkiem ok.
|
|||||
|
|
|
#1024 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() no to cieszymy się razem z Tobą Cytat:
|
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczeta a co tu dzis tak pusto????
Weekendzior minal szoda ze tak szybko. Dzis lece do gina i czas zaczac staranka . W sobote wyszlismy na zakupy na Targ i cos mnie tknelo ze zaciagnelam G. do wystawy jednego ze sklepow z ciuchami po drodze. G. mnie zapytal czy widze cos ciekawego i ze moze bysmy weszli. Na pierwszy rzut okanie widzialam nic az sojrzalam na manekina w glebi lokalu i Nasza kula futra dzis konczy roczek . W sobote kupilismy jej kule smakule i skubana lata z nia i za nia po calym mieszkaniu a my mamy polewke, bo jest pocieszna. Kasiu te swetruny meza sa superowe. A ten fioletowy Jak ja wam zazdroszcze zakupow tych staniorow. Ja kupilam we wrzesniu i juz jest za duzy . Gosiu uwazaj na przezebienie, bo ta pogoda jest strasznie zdradliwa Widzisz czeko mowilam ze sie pewnie przesunela. A wlochata kreacja Kotecka mnie powalila Zmykam do domciu bo dzis sie zwolnilam z racji gina.
|
|
|
|
#1026 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Żonki
![]() Zapomniałam, że nie chwaliłam wam się jeszcze moim nowym zwierzaczkiem Przedstawiam Wam Miki Pocieszne zwierzątko i znakomicie poprawia humor i na pewno pomaga zapomnieć o problemach. A za mna dziś chodzi cały dzień ciasto. Miałam robić murzynka jak wróciłam z pracy ale nie miałam wszystkich składników, a pogoda skutecznie mnie zniechęciła do wyjścia z domu. Dorwałam się do resztek domowych zapasów słodyczy ![]() U was też tak sypie cały dzień że świata nawet nie widać przez okno ? |
|
|
|
#1027 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To foto czadowe. ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1263838352 Ja też mam słodyczowy zapas. ZAWSZE!Pruszyło delikatnie tylko. malutka dziękuje za pamięć. Dwa egzaminy i zaliczenie do przodu. ![]() Mam dwójkę lokatorów na ferie.
|
|
|
|
|
#1028 |
|
Wtajemniczenie
|
Ledwie żyję-czuję się jak wypompowana piłka.
Na uczelni miałam sajgon- 6 zaliczeń 2 egzaminy i prezentacja. Ale nie ma co narzekac bo sama tego chcialam, Najważniejsze że dało rade- choć nerwy na postronkach, nie umiem jeść, spałąm przez 2 dni max 8h bo nie umiałam zasnąć. Czuję się jak przed ślubem ![]() Najgorsza była niedziela- rano pierwsze zaliczenie o 7.30 ostatnie o 17-19 I życie z zegarkiem w ręku...czy już na inżynierii zaczął się egzamin, czy mam zostać jeszcze na ćwiczeniach. Ale udało się-wszystko do przodu ![]() ![]() Za prezentację grupa wraz z prowadzaca zrobiła mi owację na stojąco ![]() Gosiaku-sportowy zboczeńcu Ja też mam coś takiego-choć mniej niż kiedyś Ale wchodzi ciocia ja czytam notatk leżąc na łóżkui a nogę przyciągam paskiem od spodni do głowy Najlepsze że robiłam to zupełnie bezwiednie-poza świadomością![]() Daget gratuluję zakupu sukienki 27 czekam na zjęcie Wenus z Legionowa Ja mam teraz ciuchowstręt. Może dlatego że ksę oszczędzamy![]() Chociaż dzisiaj muszę sie przyznac ze zaszaleliśmy za moją nagrodę ![]() Mąż widząc mnie w kiepskim stanie wziął mnie ze sobą do urzedu w Trzebnicy a potem do Wrocławia. Naostrzyłąm łyżwy i poszliśmy do castoramy gdzie zapłaciłam kartą podarunkową za: cztery deski,które w przyszłości będą drzwiczkami szafek kuchennych, łopatę do odgarniania śniegu z parkingu , 3 pędzle i cokolik do kafli![]() Poza tym w Biedronie kupiłam dywanik-za całe 8,99 Narazie leży w łazience ale chce kupić jeszcze jeden bo nie wiem czy tamten kolor nie bedzie lepiej pasowałIzka gratuluję podołania zaliczeniom-ale kto jak nie Ty ![]() Kasieńka wymiękam przy Twoich zakupach-ty to masz oko ![]()
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Daguś nasz też ma tą kulę smakulę i też mieliśmy ubaw jak się tym bawił. Niestety już zdążył ją "nieco" zepsuć... Anusia Miki jest fajowa ![]() U nas nie sypało na szczęście, i tak tego śniegu zalega wszędzie od groma... Buziole!
|
#1030 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ty to masz głowę na karku. Nie dość, ze stresująca sytuacja, to jeszcze ta niepewność czy już się zaczął egzamin, czy może poczekać. Pełen szacunek. Można by oszaleć, ze tak nie ładnie stwierdzę. I tak skromnie dziękuję. Uciekam, bo mąż wrócił, a mamy sobie do pogadania.
|
|
|
|
|
#1031 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć.
Siedzę sobie i zaraz będę mleko z miodem popijać ![]() Dzisiaj miałam mega powera. Zupę ugotowałam i podłogi w całym domu na kolanach umyłam i kurze powycierałam i na siłownię zdążyłam i 6 też była teraz za to odpoczywam.Mam revers do oglądania ale jakoś nie mam fazy. Dziewczyny oglądacie "Cougar Town. Miasto kocic" na foxie? Całkiem całkiem jest dzięks Cytat:
Cytat:
2. murzyn chodzi za mną już od kilku dni. Dzisiaj w przypływie powera też chciałam zrobić ale to było tak ok 20:30 i pomyślałam, że już trochę za późno będzie, żeby mikser wyciągać. 3. nie, u mnie nie pada, ale jest strasznie buraśno ![]() Cytat:
również od nas![]() 2. u mnie to raczej przemyślane ćwiczenia.3. no, na serio zaszaleliście
|
|||
|
|
|
#1032 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jak bylismy na swieta u rodzicow to dziewczyna mego brata przyjechala ze swym rocznym szczurem i Czika mogla godzinami siedziec i do niego szlochac az musieli go postawic wyyysoko aby przez te ciekawosc do niego nie zajrzala.U nas na szczescie nie pada Ooo czyzbys miala dzieciaczki na ferie??? I to nie swoje do rozpieszczania??? Cytat:
![]() Juz nie przesadzaj z ta Wenus bo sie zawstydze i sie schowam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
http://www.smaczny.pl/forum/Ekspreso...nek-t4532.htmlGin mi powiedzial ze jestem obrzydliwie zdrowa i wiec mam dopiero przyjsc jak pojawia sie 2 kreski |
||||
|
|
|
#1033 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
łatwiutki przepisik, tylko cukru jak dla mnie za dużo, zawsze mam z tym problem w ciastach, że są dla mnie za słodkie. Nie słodzę ani kawy ani herbaty i piję głównie wodę min (też nie słodzoną ), dlatego wszystko wydaje mi się za słodkie.gratulacje, tylko się cieszyć z takiego zdrowia. |
|
|
|
|
#1034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.A co do zdrowia to zalezy o ktora czesc mnie chodzi. niestety moj zoladek znowu dal znac o sobie a juz myslalam ze sie naprawil. Niestety w zeszlym tygodniu 3 dni bylam na tabletkach na refluks bo nie dawalam rady
|
|
|
|
|
#1035 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczynki
Ja po prostu mam awersję do nudnych prezentacji i sama nie chce tego innym fundować. Mówiłam o spalarni śmieci-mnóstwo ciekawostek, przerobione fora przeciwników i zwolenników spalarni. Miałam krótki (2minutowy) filmik, mało zbędnego tekstu na slajdach. Fakt przygotowanie dużo czasuzajęło ale chyba było warto dla tej chwili tryumfu![]() W szkole oczywiście nie obyło się bez stresów-powiedziałam jednemu z seniorów co o nim myślę. Na kolokwium mu pomogłam a potem zapytałam czy moze podpowiedzieć czy pewną daną do zadania z modelowania założył czy obliczył. I czy mógłby mi wskazać rozwiązanie analityczne a ja juz numeryczne zrobię. A on ze nad tym zadaniem spędził 2 tygodnie i nie da nikomu. Ok-mówię-nie dawaj zadania tylko odpowiedz: a ten że wyliczył z jakiś kosmicznych wzorów. A ja poszłam sobie do pana doktora (innego niż prowadzący zajęcia z modelowania) on w 2 minuty powiedział ze mam sobie założyć wartości, i cos tam zrózniczkowac. Zrobiłam to na miejscu biorąc klucze do sali komputerowej. Następnie przesłałam mailem do Kamila by mi to wprowadził w pętle VB a on zaraz odesłał dziei czemu jeszcze przed rozpoczęciem zajęć wszyscy mieli rozwiązanie-bo ja się z resztą podzieliłam . Jak się Jerzy dowiedział ze nam jakies 15min zajęło wszystko to się wściekł A w sumie się okazało że on nie ma pojęcia jak to jest zrobione bo syn mu to robił. Hmm a prowadzący się wycwanił i na laborkach kazał nam nieco przerobić arkusz by uzyskać coś nieco innego I się okazało że nagle my-niedouczeni według Jerzego(tak mi powiedział) skończylismy( nie wolno nam sie było konsultować wzajemnie ale ja skorzystałam z komunikatora z platformy cyfrowej przesyłając zmieniony plik który zrobił też mój mąż siedzący u siebie na wykładzie )oni dwaj z Grzesiem siedzieli i się głowili Wiem wredna jestem ale kurcze jak można sobie wzajemnie nie pomagać? I to w takim stylu
|
#1036 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz zima i ich nie ubieram, bo wszystkie jasne ... a ja same ciemne ubrania ubieram! wiec jeszcze go dobrze nie wyprobowalam :P Cytat:
Izka idź się leczyc!!!! Co Ty studiujesz?????????????? Twój opis wykonania zadania mnie zabił i idę spac ![]() Papki dziołchy
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2010-01-18 o 22:55 |
||
|
|
|
#1037 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasieńko moja nie chciałam Cię zabić
![]() Co do cyckonoszy-to Ty już wiesz że ja przyoszczedziłam na Ewce i kupiłam moje stare wypróbowane wzory ale teraz tez na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ zamówiłam 2 sztuki-takie własnie mocno trzymające biust (coby mi na treningu zebów nie wybił )Gosia mam pytanko- ty masz trenera na siłowni czy sama sobie zajęcia układasz? Pytam bo ja na siłowni nigdy nie wiedziałam co robić Moja siorka swego czasu 3 razy w tygodniu na siłownie chodziła (chyba z 4 lata) a dosyć z niej chuchro było i kiedyś jak pojechała na obóz jako opiekun to podskakiwal jej taki chłopak. I ona zawarła z nim układ że jak ona więcej serii na siłowni zrobi niż on to on bedzie posłuszny. No pamiętam jak siedzieli obok siebie i wyciskali Musiał uznać jej wyższośc ale umowy dotrzymał![]() Daget bidaku mały- co ty masz z tym żoładeczkiem?? Kurcze coraz więcej młodych osób ma z tym problem ![]() A jak ty ciągle chudniesz to wiesz co??? Weź zrob sobie ładną fotę i wstaw na wątek bo wkrótce wzrok cię nie dojrzy ![]() A co do Wenus z Legionowa -reszta dziewczynek to też Wenuski- ja na tym wątku jestem dla równowagi: niezwykłej urody ze zwykłym brzydactwem
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() w sobote mielismy gosci i pobalowalismy trochu w niedziele niestety kacor mnie meczyl... ale nie przeszkodzilo to poshoppingowac pojechalismy ze znajomymi na zakupki i glownie po nowa kanape do solarium ale przy okazji tez pare ciuszkow upolowalam Cytat:
Kasienko widze ze znowu poszlalas, najbardziej widzi mi sie ten czarny sweterek i torba Koteczku i jak tam po weselu?? daj foteczke jak wygladalas ![]() Anusia sorki ale dla gryzoni mowie stanowcze NIE ale ciesze sie jezeli Tobie Miki pozwala zapomniec o problemach, trzymam zeby wszystko sie poukladalo Czeko i Mili ciesze sie ze jest tak jak chcialyscie ![]() Dagusia to za owocne staranka Izazusia kobito Ty to masz mozg dla mnie to czarna magia te Twoje studia... podziwiam a zapomnialabym Wam napisac ze w niedziele kupilam sobie ksiazke "Zmierzch" ciekawa jestem czy mnie tez tak zachwyci i dolacze do grona wampiromaniaczek Milych snow
|
|
|
|
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Nie było mnie chwilę, ale miałam bardzo smutny poprzedni tydzień i nawet nie miałam ochoty nic pisać... we wtorek się dowiedziałam, że zmarł mój wujek, miał wylew i reszta tygodnia to jakby była, nie była w piątek pojechaliśmy na pogrzeb i zostaliśmy u moich rodziców na weekend. Powiem Wam, że tak nas jego śmierć zaskoczyła, że na początku nie uwierzyłam jak mi tato powiedział. Smutne to bardzo i ciężko się z tym pogodzić Ale jak to powiedział ksiądz na pogrzebie: "żyjemy do tej chwili, do tego momentu, nie wiemy czy jutro będzie nowy dzień..."Bardzo się bałam o moich rodziców, oboje bardzo to przeżyli , zresztą jak my wszyscy nawet mój mąż co nie znał za długo wujka płakał na pogrzebie...Poza tym też się dowiedzieliśmy, że drugi wujek ma mieć operację na kręgosłup- przepuklina, coś z dyskiem i jeszcze coś- b.ciężka operacja, moja kuzynka jest w ciąży zagrożonej, i jakby było mało to w moim mieście były od świąt były 3 napady na kobiety wracające wieczorem z pracy ze szpitala, a najgorsze, że na moją mamę już raz napadnięto właśnie w tamtym miejscu ( moja mam pracuje w szpitalu), normalnie mam ochotę się pochlastać, tyle tego złego ostatnio ![]() ehhh to Wam posmęciłam , przepraszam... p.s. Aniu fajnie Cię widzieć z powrotem wśród nas ![]() Izuś dzięki za pamięć kochanie ![]() p.s.2 @ była więc spoko luzik (ale powiem Wam w sekrecie, że pomału odstawiamy zabezpieczenie, co ma być to będzie )resztę poczytam jutro bo trza do wyrka iść, dobranoc
|
#1040 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam nocą
![]() No w końcu mam 3 dni wolnego od pracy Cytat:
i za staraniaCytat:
Cytat:
dla Ciebie i co za lokatorów będziesz miała ![]() dla Ciebie kochana też ale nie mam zielonego pojęcia o czym pisałaś w następnym poście Cytat:
|
|
#1041 |
|
Wtajemniczenie
|
Obiecuję że o studiach swoich nie będę już gadała
![]() Dziś czuję się tragicznie- cos mnie łupie w kręgosłupie. Najprawdopodobniej zapalenie nerwu: makabra-nie wiem czy chodzić czy siedzieć czy leżeć- to nie taki ciągły ból tylko jak żle się odwrócę przeszywa mnie jak błyskawica. Buziaki na dobry dzień
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka dziewczyny
![]() A gdzie Wy sie podziewacie?? Widze ze ostatnio noca wiecej postow przybywa Moonik Kochana przykro mi ze tyle smutku u Ciebie ostatnio To straszne co sie dzieje na swiecie - choroby, napady... mam nadzieje ze juz teraz bedziesz miala same szczesliwe dni i duzo zdroweczka dla kuzynki i wujkaMalutka nie obiecuje ale postaram sie cyknac foteczki ![]() zazdroszcze tyle wolnego... Izazusia bidulko polamalo Cie |
|
|
|
#1043 |
|
Rozeznanie
|
cześć laski....
u mnie nic ciekawego... cisza to się nie odzywam... buzie
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#1044 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej.
Jakoś doła dzisiaj mam, nie będę smęcić, mam nadzieję, że minie. Cytat:
refluks nic przyjemnego, znam tylko ze słyszenia. Cytat:
![]() ![]() z tymi studiami Twoimi to ja wcale nie wiem o co kaman i jak tak czytam to popieram Kache "co Ty Izydorze studiujesz??????", ale świństwo Jerzego pojęłam mojego rozmiaru już nie ma, więc czekam na wyprzedaż dalszej części, nie kojarzysz kiedy może się zacząć? Cytat:
2. sama ćwicze, nie jestem takim siłaczem jak by się mogło wydawać, to takie bardziej ćwiczenie dla samej siebie. Zresztą na siłowni głównie z bieżni, orbitreka i masażerów korzystam. 40 min na bieżni + jakieś tam inne ćwiczenia. To tyle. Chciałabym na taką profesjonalną siłownię pochodzić ale u mnie w mieścinie niestety takich nie ma 3. a co to za głupoty paniusia wygaduje???? Cytat:
![]() Cytat:
mama niech na siebie uważa a za staranka potrzymam kciuki szczęściara ale post, normalnie mega, pisz co tam u Ciebie, u nas jak widać też jedynie codzienność, ona też może być ciekawa. |
|||||
|
|
|
#1045 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hmm a ta siłownia- ja pamietam starą zramolałą siłownię na której był atlas z ławeczkami do robienia brzuszków i tyle No i jeszcze jeden rowerek Pamiętam jak miałam kiedyś w-f na siłowni -lezałam sobie pod sztanga i czytałam lekturę na polski![]() Mi ból trochę zelżał- zaaplikowałam sobie lekarstwo (diclac) i termofor na plecki zgodnie z zaleceniami mojej pani doktor. Nadal nie czuję się jak młoda bogini ale o niebo lepiej niz rano kiedy to jak w sklepie schyliłam sie po chleb to nie umiałam wstac i az babka sie przestraszyła A sukces dziewczynki jest tak samo mój jak i Wasz wsparcie na które tu mozna liczyć jest bezcenne![]() Przyznam Wam się do grzeszku-odgapiłam od Was murzyna Cukru odjęłam jakies 3/4 szklanki i dodałam cynamonu (jestem maniaczką cynamonu) A potem przeciełam na pół i posmarwałam musem jabłkowym Do tego herbatka z bidronki (grzaniec z imbirem) Mmm apetyt wraca
|
|
#1046 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Kurczę muszę kupić kozaki, bo te mi się rozwalają, a w sklepach nic nie ma Cytat:
ad. 2 za owocne starankaCytat:
Cytat:
Cytat:
dla Tej Pani!!!ad. 2 przeczytałam przeleciałam
|
|
#1047 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2. siłownię na w-f też pamiętam, najbardziej lubiłam to urządzenie, gdzie trzeba się nogami odepchnąć, siedząc oczywiście w ogóle gdyby mój wychowawca (od w-f) widział mnie teraz ćwiczącą to chyba by oczy ze zdziwienia przecierał. W szkole to ja raczej z tych wiecznie niedysponowanych byłam słabiuchna byłam z biegów i w ogóle i strasznie się tego wstydziłam, dlatego wolałam nie ćwiczyć.3. u nieźle musiałaś w ty sklepie wyglądać. 4. nie, no jutro to już na 100% murzyna robie, zaraz mi chyba ozor ucieknie. Cytat:
|
||
|
|
|
#1048 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziekuję. A lokatorzy to siostrzeniec i siostrzenica Krzyśka. A właściwie to młodociani. ![]() Cytat:
2. Zawsze pamiętam. ![]() 3. NO to spoko luzik. I życzę dzidzi. ..jak najszybciej...heh.Cytat:
![]() Co za koleś...phiii...trzymajci e mnie. ![]() Cytat:
Do rozpieszczania, to by sie zgadzało. Za 2 kreski trzymam kciuki. Cytat:
A ja sobie ostatnio sprawiłam kozaczki, bo moje skórki zawiodły. Gdzieś zawadziłam i zrobiła sie dziurka. ![]() Kupiłam też zegarek długo wyszukiwany i spodnie getry ala jeans. Dziś świętowaliśmy imieniny teścia, a wczoraj urodziny teściowej.
|
|||||
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
Hellooll
Na weselu bylo calkiem sympatycznie, tak sie wybawilismy ze buty mnie obtarly az do krwi i pozniej tanczylam boso a w niedziele bylismy na poprawinach w domu u mlodych i siedzielismy do 1:30 dobrze ze mielismy wolne hihihi bo nie wiem co by sie dzialo a wogole mam mocne postanowienia (jakos tak mnie naszlo, jak czekalam czy @ sie pojawi czy nie - no i stety niestety sie pojawila - ale to juz inna historia) mianowicie z racji tego ze nie moge chodzic na silownie ani na basen z racji godzin mojej pracy to kupuje sobie stepera i hula hop (chcialam bieznie ale bym se ja chyba musiala u sufitu umocowac ) a bratowo przywiezie od siebie jakies inne sprzety jakie ma i bedziemy miec silke w domu hjehjehje. A poza tym po @ robie wszystkie badania (toksoplazmoze itd) ide na kontrole do dentysty-sadysty (gin mi powiedzial ze jak do kwietnia nam sie nie uda zajsc w ciaze to dostane tabletki ) ps. ale mi narobilyscie smaka na murzyna, chyba jutro upieke bo dzis juz troche za pozno zeby mikser wyciagac ![]() ps2. bo se zapomnialam Gosia a wiesz ze mi sie snilas. Bylas u mnie w miescie i bylysmy umowione ze idziemy zrobic se tatuaze, tylko ze to w szpitalu mialysmy je robic
Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2010-01-19 o 21:57 |
|
|
|
#1050 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
męża wzięło dzisiaj na robienie buraczków do słoików niedawno skończył a teraz jeszcze się pasteryzują w piekarniku ![]() Cytat:
ja też mam nadzieję, że już wyczerpałam limit złych wiadomości na cały rok...Cytat:
i jak Gosia napisała codzienność też ciekawa jest ![]() Cytat:
oby dół szybko przeszedł 2. dziękuje a jeśli chodzi o operację to jak się okazało już jest po, wczoraj była i na szczęście wszystko poszło dobrze, wujcio już nawet chodził dzisiaj mam nadzieję, że złapią tych baranów niedługo, bo normalnie strach wieczorem wyjść gdziekolwiek, a jeszcze po ostatnim napadzie policyjne psy zgubiły trop pod moim blokiem, masakra jakaś 3. a to takie staranka- nie-staranka w sumie ale dzięki Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. a o tym wyżej Cytat:
![]() 2. hehehe jak najszybciej 3. no to masz zajęcia pewnie z nimi teraz ![]() 4. nie za dużo tych imprezek ![]() Cytat:
2. mnie też teraz naszła ochota na murzynka pewnie jutro zrobię ![]() 3. sen rewelacja Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2010-01-19 o 22:20 Powód: bo ruch na wątku wieczorem ;) |
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.

nawet było miło 
a robiłaś test?

Jak ja wam zazdroszcze zakupow tych staniorow. Ja kupilam we wrzesniu i juz jest za duzy
. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)