Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :) - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-16, 20:39   #1021
malutka_24
Wtajemniczenie

Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Hej Żonki
U nas nic nowego jeszcze tylko jutro do pracy i znowu mam 4 dni wolnego a i zaliczyliśmy dzisiaj nawet było miło

Czekotubko
ale z Ciebie ranna ptaszyna

Daget
takich fajnych gości to można przyjmować, a kociołu w pracy współczuję

Milibili
i jak test?

Czeko
trzymamy dalej a robiłaś test?

Kasienka
będziesz wieczną studentką, fajne zakupki – staniki

Izka
jak tam egzaminy?

Kotecku
ja pod tym linkiem to widzę przesłodkie chomiczki co do prezentu i strój to ok
Stary 2010-01-16, 21:08   #1022
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Dziewczyny dzieki za kciuki
przylazla@:ju pi:
narazie slaba ale sie rozkreca pewnie

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 22:09   #1023
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej.
Witam w gronie "nosicielek"@, niestety ale mnie ta wątpliwa przyjemność też spotkała. W ogóle to nowy termin @ wcale mi nie odpowiada, bo przy wyjeździe na wakacje tak czy tak ta cholera mnie dopadnie
Poza tym gardło coś mnie z lekka boli, wypiłam właśnie mleko z miodem.
Byłam na zakupach ale takie średnie były kupiłam sukienkę w bershce i koszulę, taką dłuższą do getrów, dwie pary kolorowych rajstop, dwie poszewki na poduszki i sweter dla męża. Liczyłam na więcej ale wszystko już mocno przebrane jest
Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Gosia no jakze bym sie ja nie wstawila za Toba w sprawie Zmierzchu
no, ma się rozumieć

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Ale jedlismy Koreanskie zarelko paleczkami, bylo gwarno i wesolo bo dolaczyla do nas jego siostra z bratem na kilka godzin. Poza tym uczestniczylam w Koreanskich rozmowach na Skype. Ale pokrecony jezyk, mowie wam. .
Fajnie, chciałabym sprobować takiego żarła zrobionego tak w oryginale uwielbiam "chińczyka" i tego typu klimaty. Teraz u mnie też otworzyli to sobie czasami na obiad zamawiamy.

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Wybaczcie ze tak zdawkowo ale jestem w szoku.... Robiłam dzis test i chyba byl zepsuty bo pokazal cos co mozna interpretowac dwuznacznie jutro powtorze go i ja bede cos wiedziec na 100% to dam znać
no to czekamy...

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Czesc

wczoraj mialam wizytacje (czyt. wizyta tesciowej)
dobre

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
1- ja tez bym chciala dac rade+ ale juz probowalam i chyba nie dam
Gosiczku- rzeczywiscie zboczeniec z Ciebie tez chcialabym byc takim zboczuchem - zeby cwiczyc! bo ja jestem wstretnym leniuchem!!!!!!!!!
a tam , myślę, że dałabyś rade
zgadzam się, jestem sportowym zboczeńcem

Cytat:
ja wrocilam od lekarza i juz od poniedzialku moge wrocic do pracy ciesze sie bo juz normalnie odlezyn dostalam hjehjehje
super wiadomości, pewnie się już w domu za wszystkie czasy wysiedziałaś co?
w sprawie sukienki to moim zdaniem na takie luźne przyjęcie możesz iść w niej a wymyślony przez Was prezent zamiast kwiatów jest super

Cytat:
o, staniory już masz, super wyglądają. w ogóle inaczej niż na zdjęciach. a jak ten biały, nie jest taki za bardzo rozlazły jak się go założy. na zdjęciu wygląda tak, jak gdyby biust miał z niego uciekać (na zdjęciu na stronie producenta oczywiście), za to na Twoim zdjęciu wygląda całkiem ok.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-17, 23:19   #1024
malutka_24
Wtajemniczenie

Hej

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
przylazla@:ju pi:
no to cieszymy się razem z Tobą

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Poza tym gardło coś mnie z lekka boli, wypiłam właśnie mleko z miodem.
Byłam na zakupach ale takie średnie były kupiłam sukienkę w bershce i koszulę, taką dłuższą do getrów, dwie pary kolorowych rajstop, dwie poszewki na poduszki i sweter dla męża. Liczyłam na więcej ale wszystko już mocno przebrane jest
zgadzam się z Tobą, że już nie ma wyboru na wyprzedażach zdrówka życzę
Stary 2010-01-18, 15:40   #1025
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Hej dziewczeta a co tu dzis tak pusto????

Weekendzior minal szoda ze tak szybko. Dzis lece do gina i czas zaczac staranka .

W sobote wyszlismy na zakupy na Targ i cos mnie tknelo ze zaciagnelam G. do wystawy jednego ze sklepow z ciuchami po drodze. G. mnie zapytal czy widze cos ciekawego i ze moze bysmy weszli. Na pierwszy rzut okanie widzialam nic az sojrzalam na manekina w glebi lokalu i . Super sukienusia tam byla, wiec zaczelam ja ogladac, w koncu maz mnie przekonal do przymierzenia.... i wyszlismy z zakupem. Niestety nie pochwale sie wam bo sukiena i pasek zostaly zaaresztowane przez mego meza do 27go do moich urodzin.

Nasza kula futra dzis konczy roczek . W sobote kupilismy jej kule smakule i skubana lata z nia i za nia po calym mieszkaniu a my mamy polewke, bo jest pocieszna.

Kasiu te swetruny meza sa superowe. A ten fioletowy Jak ja wam zazdroszcze zakupow tych staniorow. Ja kupilam we wrzesniu i juz jest za duzy .

Gosiu uwazaj na przezebienie, bo ta pogoda jest strasznie zdradliwa

Widzisz czeko mowilam ze sie pewnie przesunela.

A wlochata kreacja Kotecka mnie powalila

Zmykam do domciu bo dzis sie zwolnilam z racji gina.
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 19:17   #1026
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Hej Żonki

Zapomniałam, że nie chwaliłam wam się jeszcze moim nowym zwierzaczkiem Przedstawiam Wam Miki Pocieszne zwierzątko i znakomicie poprawia humor i na pewno pomaga zapomnieć o problemach.

A za mna dziś chodzi cały dzień ciasto. Miałam robić murzynka jak wróciłam z pracy ale nie miałam wszystkich składników, a pogoda skutecznie mnie zniechęciła do wyjścia z domu. Dorwałam się do resztek domowych zapasów słodyczy
U was też tak sypie cały dzień że świata nawet nie widać przez okno ?

Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 20:30   #1027
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Hej Żonki

Zapomniałam, że nie chwaliłam wam się jeszcze moim nowym zwierzaczkiem Przedstawiam Wam Miki Pocieszne zwierzątko i znakomicie poprawia humor i na pewno pomaga zapomnieć o problemach.

A za mna dziś chodzi cały dzień ciasto. Miałam robić murzynka jak wróciłam z pracy ale nie miałam wszystkich składników, a pogoda skutecznie mnie zniechęciła do wyjścia z domu. Dorwałam się do resztek domowych zapasów słodyczy
Aniu Miki jest niesamowita! Też bym chciała takiego cudaka w domu, ale teście nie lubią takich zwierzaczków :/
To foto czadowe.
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1263838352

Ja też mam słodyczowy zapas. ZAWSZE!
Pruszyło delikatnie tylko.

malutka
dziękuje za pamięć. Dwa egzaminy i zaliczenie do przodu.

Mam dwójkę lokatorów na ferie.
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 21:09   #1028
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Ledwie żyję-czuję się jak wypompowana piłka.
Na uczelni miałam sajgon- 6 zaliczeń 2 egzaminy i prezentacja.
Ale nie ma co narzekac bo sama tego chcialam, Najważniejsze że dało rade- choć nerwy na postronkach, nie umiem jeść, spałąm przez 2 dni max 8h bo nie umiałam zasnąć.
Czuję się jak przed ślubem
Najgorsza była niedziela- rano pierwsze zaliczenie o 7.30 ostatnie o 17-19
I życie z zegarkiem w ręku...czy już na inżynierii zaczął się egzamin, czy mam zostać jeszcze na ćwiczeniach. Ale udało się-wszystko do przodu
Za prezentację grupa wraz z prowadzaca zrobiła mi owację na stojąco

Gosiaku-sportowy zboczeńcu Ja też mam coś takiego-choć mniej niż kiedyś Ale wchodzi ciocia ja czytam notatk leżąc na łóżkui a nogę przyciągam paskiem od spodni do głowy Najlepsze że robiłam to zupełnie bezwiednie-poza świadomością

Daget
gratuluję zakupu sukienki 27 czekam na zjęcie Wenus z LegionowaJa mam teraz ciuchowstręt. Może dlatego że ksę oszczędzamy

Chociaż dzisiaj muszę sie przyznac ze zaszaleliśmy za moją nagrodę
Mąż widząc mnie w kiepskim stanie wziął mnie ze sobą do urzedu w Trzebnicy a potem do Wrocławia. Naostrzyłąm łyżwy i poszliśmy do castoramy gdzie zapłaciłam kartą podarunkową za: cztery deski,które w przyszłości będą drzwiczkami szafek kuchennych, łopatę do odgarniania śniegu z parkingu , 3 pędzle i cokolik do kafli
Poza tym w Biedronie kupiłam dywanik-za całe 8,99 Narazie leży w łazience ale chce kupić jeszcze jeden bo nie wiem czy tamten kolor nie bedzie lepiej pasował

Izka gratuluję podołania zaliczeniom-ale kto jak nie Ty
Kasieńka wymiękam przy Twoich zakupach-ty to masz oko
Stary 2010-01-18, 21:12   #1029
agunia82
Zakorzenienie

Hej laseczki

Daguś nasz też ma tą kulę smakulę i też mieliśmy ubaw jak się tym bawił. Niestety już zdążył ją "nieco" zepsuć...

Anusia Miki jest fajowa

U nas nie sypało na szczęście, i tak tego śniegu zalega wszędzie od groma...

Buziole!

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 21:32   #1030
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Ale nie ma co narzekac bo sama tego chcialam, Najważniejsze że dało rade- choć nerwy na postronkach, nie umiem jeść, spałąm przez 2 dni max 8h bo nie umiałam zasnąć.
Czuję się jak przed ślubem
Najgorsza była niedziela- rano pierwsze zaliczenie o 7.30 ostatnie o 17-19
I życie z zegarkiem w ręku...czy już na inżynierii zaczął się egzamin, czy mam zostać jeszcze na ćwiczeniach. Ale udało się-wszystko do przodu

Mąż widząc mnie w kiepskim stanie wziął mnie ze sobą do urzedu w Trzebnicy a potem do Wrocławia. Naostrzyłąm łyżwy i poszliśmy do castoramy gdzie zapłaciłam kartą podarunkową za: cztery deski,które w przyszłości będą drzwiczkami szafek kuchennych, łopatę do odgarniania śniegu z parkingu , 3 pędzle i cokolik do kafli
Poza tym w Biedronie kupiłam dywanik-za całe 8,99 Narazie leży w łazience ale chce kupić jeszcze jeden bo nie wiem czy tamten kolor nie bedzie lepiej pasował

Izka gratuluję podołania zaliczeniom-ale kto jak nie Ty
Izuś WOW Gratuluję tych owacji, a jeszcze bardziej tych 6 zaliczeń i 2 egzamków. Jako PM-owa część jestem z Ciebie dumna.

Ty to masz głowę na karku. Nie dość, ze stresująca sytuacja, to jeszcze ta niepewność czy już się zaczął egzamin, czy może poczekać. Pełen szacunek. Można by oszaleć, ze tak nie ładnie stwierdzę. A już o braku snu nie wspomnę.

I tak skromnie dziękuję.

Uciekam, bo mąż wrócił, a mamy sobie do pogadania.
Stary 2010-01-18, 22:09   #1031
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cześć.
Siedzę sobie i zaraz będę mleko z miodem popijać
Dzisiaj miałam mega powera. Zupę ugotowałam i podłogi w całym domu na kolanach umyłam i kurze powycierałam i na siłownię zdążyłam i 6 też była teraz za to odpoczywam.
Mam revers do oglądania ale jakoś nie mam fazy.

Dziewczyny oglądacie "Cougar Town. Miasto kocic" na foxie? Całkiem całkiem jest
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
zdrówka życzę
dzięks

Cytat:
i wyszlismy z zakupem. Niestety nie pochwale sie wam bo sukiena i pasek zostaly zaaresztowane przez mego meza do 27go do moich urodzin.
no to sobie poczekasz...

Cytat:

Zapomniałam, że nie chwaliłam wam się jeszcze moim nowym zwierzaczkiem

A za mna dziś chodzi cały dzień ciasto. Miałam robić murzynka U was też tak sypie cały dzień że świata nawet nie widać przez okno ?
1. przepraszam, ale okropność. nie mogłabym mieć takiego zwierzątka
2. murzyn chodzi za mną już od kilku dni. Dzisiaj w przypływie powera też chciałam zrobić ale to było tak ok 20:30 i pomyślałam, że już trochę za późno będzie, żeby mikser wyciągać.
3. nie, u mnie nie pada, ale jest strasznie buraśno

Cytat:

Gosiaku-sportowy zboczeńcu Ja też mam coś takiego-choć mniej niż kiedyś Ale wchodzi ciocia ja czytam notatk leżąc na łóżkui a nogę przyciągam paskiem od spodni do głowy Najlepsze że robiłam to zupełnie bezwiednie-poza świadomością

1. również od nas. Mądra jesteś i tyle
2. u mnie to raczej przemyślane ćwiczenia.
3. no, na serio zaszaleliście
Stary 2010-01-18, 22:27   #1032
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:

Zapomniałam, że nie chwaliłam wam się jeszcze moim nowym zwierzaczkiem Przedstawiam Wam Miki
To podeslemy Ci Czike ona jest wyznawca szczuryzmu . Jak bylismy na swieta u rodzicow to dziewczyna mego brata przyjechala ze swym rocznym szczurem i Czika mogla godzinami siedziec i do niego szlochac az musieli go postawic wyyysoko aby przez te ciekawosc do niego nie zajrzala.
U nas na szczescie nie pada

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość

Ooo czyzbys miala dzieciaczki na ferie??? I to nie swoje do rozpieszczania???

Cytat:
Ale nie ma co narzekac bo sama tego chcialam,

Daget [/B]gratuluję zakupu sukienki 27 czekam na zjęcie Wenus z LegionowaJa mam teraz ciuchowstręt. Może dlatego że ksę oszczędzamy
Gratuluje zdolniacho Juz nie przesadzaj z ta Wenus bo sie zawstydze i sie schowam . G. zachwycony bo dzieki temu kupil mi to co mi sie podobalo i nie musial za bardzo wymyslac heheh. A zakupy remontowe na razie odlozylismy bo sie psychicznie przygotowywuje do remontu lazienki i dopiero zbieram sily

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość

Daguś nasz też ma tą kulę smakulę i też mieliśmy ubaw jak się tym bawił. Niestety już zdążył ją "nieco" zepsuć...
"Nieco"??? No ladnie, Nasza wlasnie sie na mnie obrazila bo zabralam jej kosc urodzinowa bo walila w podloge i wolalam aby sasiedzi z awantura nie przyszli

Cytat:
Dzisiaj miałam mega powera. Zupę ugotowałam i podłogi w całym domu na kolanach umyłam i kurze powycierałam i na siłownię zdążyłam i 6 też była teraz za to odpoczywam.
Mam revers do oglądania ale jakoś nie mam fazy.

murzyn chodzi za mną już od kilku dni. Dzisiaj w przypływie powera też chciałam zrobić ale to było tak ok 20:30 i pomyślałam, że już trochę za późno będzie, żeby mikser wyciągać.
Kurcze Gosia faktycznie mega powera mialas. A na Rewersie bylam w kinie, w sumie nie powalil mnie.... A co do murzyna, wlasnie dla tego mam przepis bez uzywania miksera http://www.smaczny.pl/forum/Ekspreso...nek-t4532.html

Gin mi powiedzial ze jestem obrzydliwie zdrowa i wiec mam dopiero przyjsc jak pojawia sie 2 kreski
Stary 2010-01-18, 22:34   #1033
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
zakupy remontowe na razie odlozylismy bo sie psychicznie przygotowywuje do remontu lazienki i dopiero zbieram sily
Kurcze Gosia faktycznie mega powera mialas. A na Rewersie bylam w kinie, w sumie nie powalil mnie.... A co do murzyna, wlasnie dla tego mam przepis bez uzywania miksera http://www.smaczny.pl/forum/Ekspreso...nek-t4532.html

Gin mi powiedzial ze jestem obrzydliwie zdrowa i wiec mam dopiero przyjsc jak pojawia sie 2 kreski
oj remont łazienki, współczuję, ale co tam wszystko da się przeżyć

łatwiutki przepisik, tylko cukru jak dla mnie za dużo, zawsze mam z tym problem w ciastach, że są dla mnie za słodkie. Nie słodzę ani kawy ani herbaty i piję głównie wodę min (też nie słodzoną), dlatego wszystko wydaje mi się za słodkie.

gratulacje, tylko się cieszyć z takiego zdrowia.
Stary 2010-01-18, 22:45   #1034
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
oj remont łazienki, współczuję, ale co tam wszystko da się przeżyć

łatwiutki przepisik, tylko cukru jak dla mnie za dużo, zawsze mam z tym problem w ciastach, że są dla mnie za słodkie. Nie słodzę ani kawy ani herbaty i piję głównie wodę min (też nie słodzoną), dlatego wszystko wydaje mi się za słodkie.

gratulacje, tylko się cieszyć z takiego zdrowia.
Ja tez nie slodze a cukier w ciastach zawsze zmniejszam hihihi. Murzyn ma to do siebie ze zawsze mozna go pocukrzyc na wierzchu albo zrobic polewe .

A co do zdrowia to zalezy o ktora czesc mnie chodzi. niestety moj zoladek znowu dal znac o sobie a juz myslalam ze sie naprawil. Niestety w zeszlym tygodniu 3 dni bylam na tabletkach na refluks bo nie dawalam rady
Stary 2010-01-18, 22:48   #1035
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dzięki dziewczynki Ja po prostu mam awersję do nudnych prezentacji i sama nie chce tego innym fundować. Mówiłam o spalarni śmieci-mnóstwo ciekawostek, przerobione fora przeciwników i zwolenników spalarni. Miałam krótki (2minutowy) filmik, mało zbędnego tekstu na slajdach. Fakt przygotowanie dużo czasuzajęło ale chyba było warto dla tej chwili tryumfu

W szkole oczywiście nie obyło się bez stresów-powiedziałam jednemu z seniorów co o nim myślę. Na kolokwium mu pomogłam a potem zapytałam czy moze podpowiedzieć czy pewną daną do zadania z modelowania założył czy obliczył. I czy mógłby mi wskazać rozwiązanie analityczne a ja juz numeryczne zrobię. A on ze nad tym zadaniem spędził 2 tygodnie i nie da nikomu.
Ok-mówię-nie dawaj zadania tylko odpowiedz: a ten że wyliczył z jakiś kosmicznych wzorów. A ja poszłam sobie do pana doktora (innego niż prowadzący zajęcia z modelowania) on w 2 minuty powiedział ze mam sobie założyć wartości, i cos tam zrózniczkowac. Zrobiłam to na miejscu biorąc klucze do sali komputerowej. Następnie przesłałam mailem do Kamila by mi to wprowadził w pętle VB a on zaraz odesłał dziei czemu jeszcze przed rozpoczęciem zajęć wszyscy mieli rozwiązanie-bo ja się z resztą podzieliłam. Jak się Jerzy dowiedział ze nam jakies 15min zajęło wszystko to się wściekł A w sumie się okazało że on nie ma pojęcia jak to jest zrobione bo syn mu to robił. Hmm a prowadzący się wycwanił i na laborkach kazał nam nieco przerobić arkusz by uzyskać coś nieco innego I się okazało że nagle my-niedouczeni według Jerzego(tak mi powiedział) skończylismy( nie wolno nam sie było konsultować wzajemnie ale ja skorzystałam z komunikatora z platformy cyfrowej przesyłając zmieniony plik który zrobił też mój mąż siedzący u siebie na wykładzie )oni dwaj z Grzesiem siedzieli i się głowili Wiem wredna jestem ale kurcze jak można sobie wzajemnie nie pomagać? I to w takim stylu
Stary 2010-01-18, 22:53   #1036
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
o, staniory już masz, super wyglądają. w ogóle inaczej niż na zdjęciach. a jak ten biały, nie jest taki za bardzo rozlazły jak się go założy. na zdjęciu wygląda tak, jak gdyby biust miał z niego uciekać (na zdjęciu na stronie producenta oczywiście), za to na Twoim zdjęciu wygląda całkiem ok.
jest troszke rozlazły, ale jakimś cudem trzyma mi cyc
Teraz zima i ich nie ubieram, bo wszystkie jasne ... a ja same ciemne ubrania ubieram!
wiec jeszcze go dobrze nie wyprobowalam :P
Cytat:
Dzięki dziewczynki Ja po prostu mam awersję do nudnych prezentacji i sama nie chce tego innym fundować. Mówiłam o spalarni śmieci-mnóstwo ciekawostek, przerobione fora przeciwników i zwolenników spalarni. Miałam krótki (2minutowy) filmik, mało zbędnego tekstu na slajdach. Fakt przygotowanie dużo czasuzajęło ale chyba było warto dla tej chwili tryumfu

W szkole oczywiście nie obyło się bez stresów-powiedziałam jednemu z seniorów co o nim myślę. Na kolokwium mu pomogłam a potem zapytałam czy moze podpowiedzieć czy pewną daną do zadania z modelowania założył czy obliczył. I czy mógłby mi wskazać rozwiązanie analityczne a ja juz numeryczne zrobię. A on ze nad tym zadaniem spędził 2 tygodnie i nie da nikomu.
Ok-mówię-nie dawaj zadania tylko odpowiedz: a ten że wyliczył z jakiś kosmicznych wzorów. A ja poszłam sobie do pana doktora (innego niż prowadzący zajęcia z modelowania) on w 2 minuty powiedział ze mam sobie założyć wartości, i cos tam zrózniczkowac. Zrobiłam to na miejscu biorąc klucze do sali komputerowej. Następnie przesłałam mailem do Kamila by mi to wprowadził w pętle VB a on zaraz odesłał dziei czemu jeszcze przed rozpoczęciem zajęć wszyscy mieli rozwiązanie-bo ja się z resztą podzieliłam. Jak się Jerzy dowiedział ze nam jakies 15min zajęło wszystko to się wściekł A w sumie się okazało że on nie ma pojęcia jak to jest zrobione bo syn mu to robił. Hmm a prowadzący się wycwanił i na laborkach kazał nam nieco przerobić arkusz by uzyskać coś nieco innego I się okazało że nagle my-niedouczeni według Jerzego(tak mi powiedział) skończylismy( nie wolno nam sie było konsultować wzajemnie ale ja skorzystałam z komunikatora z platformy cyfrowej przesyłając zmieniony plik który zrobił też mój mąż siedzący u siebie na wykładzie )oni dwaj z Grzesiem siedzieli i się głowili Wiem wredna jestem ale kurcze jak można sobie wzajemnie nie pomagać? I to w takim stylu
Dżizas!!!!!!!!!!!
Izka idź się leczyc!!!!
Co Ty studiujesz??????????????

Twój opis wykonania zadania mnie zabił i idę spac , bo nie wytrzymię

Papki dziołchy

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Edytowane przez kasienka1985
Czas edycji: 2010-01-18 o 22:55
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 23:06   #1037
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Kasieńko moja nie chciałam Cię zabić
Co do cyckonoszy-to Ty już wiesz że ja przyoszczedziłam na Ewce i kupiłam moje stare wypróbowane wzory ale teraz tez na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ zamówiłam 2 sztuki-takie własnie mocno trzymające biust (coby mi na treningu zebów nie wybił )
Gosia mam pytanko- ty masz trenera na siłowni czy sama sobie zajęcia układasz? Pytam bo ja na siłowni nigdy nie wiedziałam co robić Moja siorka swego czasu 3 razy w tygodniu na siłownie chodziła (chyba z 4 lata) a dosyć z niej chuchro było i kiedyś jak pojechała na obóz jako opiekun to podskakiwal jej taki chłopak. I ona zawarła z nim układ że jak ona więcej serii na siłowni zrobi niż on to on bedzie posłuszny. No pamiętam jak siedzieli obok siebie i wyciskali Musiał uznać jej wyższośc ale umowy dotrzymał
Daget bidaku mały- co ty masz z tym żoładeczkiem?? Kurcze coraz więcej młodych osób ma z tym problem
A jak ty ciągle chudniesz to wiesz co??? Weź zrob sobie ładną fotę i wstaw na wątek bo wkrótce wzrok cię nie dojrzy
A co do Wenus z Legionowa -reszta dziewczynek to też Wenuski- ja na tym wątku jestem dla równowagi: niezwykłej urody ze zwykłym brzydactwem
Stary 2010-01-19, 00:08   #1038
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka
w sobote mielismy gosci i pobalowalismy trochu w niedziele niestety kacor mnie meczyl... ale nie przeszkodzilo to poshoppingowac pojechalismy ze znajomymi na zakupki i glownie po nowa kanape do solarium ale przy okazji tez pare ciuszkow upolowalam m.in. fioletowy swetereki szary golfik taki luzny z rekawem do lokci w zarze, koszule jasna brazowa w h&m, dwie koszulki w tally weil, no i kapcie i wisiorek w penneys...maz nic nie wychaczyl niestety...

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość

paulinaizabela
niezgadniesz co ja przeczytalam... na koncu wypowiedzi zyczysz nam slodkich snow a ja przeczytałam brzydkich snów i pomyślalam "o fajnie życznia - poświntuszylo by sie chodziaz w snach "
no no glodnemu chleb na mysli...

Kasienko widze ze znowu poszlalas, najbardziej widzi mi sie ten czarny sweterek i torba no i mezowe wszystko

Koteczku i jak tam po weselu?? daj foteczke jak wygladalas

Anusia sorki ale dla gryzoni mowie stanowcze NIE
ale ciesze sie jezeli Tobie Miki pozwala zapomniec o problemach, trzymam zeby wszystko sie poukladalo

Czeko i Mili ciesze sie ze jest tak jak chcialyscie

Dagusia to za owocne staranka

Izazusia kobito Ty to masz mozg dla mnie to czarna magia te Twoje studia... podziwiam

a zapomnialabym Wam napisac ze w niedziele kupilam sobie ksiazke "Zmierzch" ciekawa jestem czy mnie tez tak zachwyci i dolacze do grona wampiromaniaczek

Milych snow
Stary 2010-01-19, 00:15   #1039
mooonik
Zakorzenienie

Hej dziewczynki

Nie było mnie chwilę, ale miałam bardzo smutny poprzedni tydzień i nawet nie miałam ochoty nic pisać... we wtorek się dowiedziałam, że zmarł mój wujek, miał wylew i reszta tygodnia to jakby była, nie była w piątek pojechaliśmy na pogrzeb i zostaliśmy u moich rodziców na weekend. Powiem Wam, że tak nas jego śmierć zaskoczyła, że na początku nie uwierzyłam jak mi tato powiedział. Smutne to bardzo i ciężko się z tym pogodzić Ale jak to powiedział ksiądz na pogrzebie: "żyjemy do tej chwili, do tego momentu, nie wiemy czy jutro będzie nowy dzień..."
Bardzo się bałam o moich rodziców, oboje bardzo to przeżyli , zresztą jak my wszyscy nawet mój mąż co nie znał za długo wujka płakał na pogrzebie...
Poza tym też się dowiedzieliśmy, że drugi wujek ma mieć operację na kręgosłup- przepuklina, coś z dyskiem i jeszcze coś- b.ciężka operacja, moja kuzynka jest w ciąży zagrożonej, i jakby było mało to w moim mieście były od świąt były 3 napady na kobiety wracające wieczorem z pracy ze szpitala, a najgorsze, że na moją mamę już raz napadnięto właśnie w tamtym miejscu ( moja mam pracuje w szpitalu), normalnie mam ochotę się pochlastać, tyle tego złego ostatnio

ehhh to Wam posmęciłam , przepraszam...

p.s. Aniu fajnie Cię widzieć z powrotem wśród nas

Izuś dzięki za pamięć kochanie

p.s.2 @ była więc spoko luzik (ale powiem Wam w sekrecie, że pomału odstawiamy zabezpieczenie, co ma być to będzie )

resztę poczytam jutro bo trza do wyrka iść, dobranoc

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 00:28   #1040
malutka_24
Wtajemniczenie

Witam nocą
No w końcu mam 3 dni wolnego od pracy

Cytat:
Niestety nie pochwale sie wam bo sukiena i pasek zostaly
zaaresztowane przez mego meza do 27go do moich urodzin.

Nasza kula futra dzis konczy roczek . W sobote kupilismy jej kule smakule i skubana lata z nia i za nia po calym mieszkaniu a my mamy polewke, bo jest pocieszna
czekam na fotkę
dla Cziki
i za starania

Cytat:
Zapomniałam, że nie chwaliłam wam się jeszcze moim nowym zwierzaczkiem Przedstawiam Wam Miki Pocieszne zwierzątko i znakomicie poprawia humor i na pewno pomaga zapomnieć o problemach
fajny zwierzaczek ja zawsze chciałam mieć chomika

Cytat:

malutka
dziękuje za pamięć. Dwa egzaminy i zaliczenie do przodu.

dla Ciebie i co za lokatorów będziesz miała

Cytat:
Na uczelni miałam sajgon- 6 zaliczeń 2 egzaminy i prezentacja
dla Ciebie kochana też ale nie mam zielonego pojęcia o czym pisałaś w następnym poście

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
pojechalismy ze znajomymi na zakupki i glownie po nowa kanape do solarium ale przy okazji tez pare ciuszkow upolowalam m.in. fioletowy swetereki szary golfik taki luzny z rekawem do lokci w zarze, koszule jasna brazowa w h&m, dwie koszulki w tally weil, no i kapcie i wisiorek w penneys...maz nic nie wychaczyl niestety...
pokaż fotki zakupów
Stary 2010-01-19, 10:50   #1041
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Obiecuję że o studiach swoich nie będę już gadała

Dziś czuję się tragicznie- cos mnie łupie w kręgosłupie. Najprawdopodobniej zapalenie nerwu: makabra-nie wiem czy chodzić czy siedzieć czy leżeć- to nie taki ciągły ból tylko jak żle się odwrócę przeszywa mnie jak błyskawica.
Buziaki na dobry dzień
Stary 2010-01-19, 17:57   #1042
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka dziewczyny
A gdzie Wy sie podziewacie?? Widze ze ostatnio noca wiecej postow przybywa

Moonik Kochana przykro mi ze tyle smutku u Ciebie ostatnio
To straszne co sie dzieje na swiecie - choroby, napady... mam nadzieje ze juz teraz bedziesz miala same szczesliwe dni i duzo zdroweczka dla kuzynki i wujka

Malutka nie obiecuje ale postaram sie cyknac foteczki
zazdroszcze tyle wolnego...

Izazusia bidulko polamalo Cie moze jakas masc nagrzewajaca by pomogla??
Stary 2010-01-19, 19:57   #1043
katey
Rozeznanie

GG do katey

cześć laski....

u mnie nic ciekawego...

cisza to się nie odzywam...

buzie

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 21:02   #1044
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej.
Jakoś doła dzisiaj mam, nie będę smęcić, mam nadzieję, że minie.
Cytat:
Ja tez nie slodze a cukier w ciastach zawsze zmniejszam hihihi. Murzyn ma to do siebie ze zawsze mozna go pocukrzyc na wierzchu albo zrobic polewe

niestety moj zoladek znowu dal znac o sobie a juz myslalam ze sie naprawil. Niestety w zeszlym tygodniu 3 dni bylam na tabletkach na refluks bo nie dawalam rady
polewe niby można ale dla mnie ciasto z polewą, nie lubie, wole takiego zwykłego murzyna, z mniejszą ilością cukru.
refluks nic przyjemnego, znam tylko ze słyszenia.

Cytat:

czyli my poprzez tą ankietę o spalarniach też się trochę do tego Twojego sukcesu przyczyniłyśmy co

z tymi studiami Twoimi to ja wcale nie wiem o co kaman i jak tak czytam to popieram Kache "co Ty Izydorze studiujesz??????", ale świństwo Jerzego pojęłam, małpa z niego, nie lubie takich ludzi.

Cytat:
jest troszke rozlazły, ale jakimś cudem trzyma mi cyc
mojego rozmiaru już nie ma, więc czekam na wyprzedaż dalszej części, nie kojarzysz kiedy może się zacząć?

Cytat:
☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ zamówiłam 2 sztuki-takie własnie mocno trzymające biust

Gosia mam pytanko- ty masz trenera na siłowni czy sama sobie zajęcia układasz?
A co do Wenus z Legionowa -reszta dziewczynek to też Wenuski- ja na tym wątku jestem dla równowagi: niezwykłej urody ze zwykłym brzydactwem
1. kontri fajne jest, tylko ja jakoś staniorów za bardzo tam nie mogę dobrać (bo w ogóle ze staniorami mam problem), ale moja siostra czasami zamawia kilka sztuk i mierzy w sklepie, bo zamówienie nie znaczy, że musisz go kupić, jak Ci nie pasuje to zostawiasz w sklepie i już.
2. sama ćwicze, nie jestem takim siłaczem jak by się mogło wydawać, to takie bardziej ćwiczenie dla samej siebie. Zresztą na siłowni głównie z bieżni, orbitreka i masażerów korzystam. 40 min na bieżni + jakieś tam inne ćwiczenia. To tyle.
Chciałabym na taką profesjonalną siłownię pochodzić ale u mnie w mieścinie niestety takich nie ma
3. a co to za głupoty paniusia wygaduje????

Cytat:
a zapomnialabym Wam napisac ze w niedziele kupilam sobie ksiazke "Zmierzch" ciekawa jestem czy mnie tez tak zachwyci i dolacze do grona wampiromaniaczek
zobaczymy...

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
Nie było mnie chwilę, ale miałam bardzo smutny poprzedni tydzień i nawet nie miałam ochoty nic pisać... p.s.2 @ była więc spoko luzik (ale powiem Wam w sekrecie, że pomału odstawiamy zabezpieczenie, co ma być to będzie )
monik strasznie Ci współczuję, nic więcej nie napiszę bo w takich sytuacjach lepiej za dużo nie mówić, mam tylko nadzieję, że z operacją wszystko będzie ok.
mama niech na siebie uważa

a za staranka potrzymam kciuki

Cytat:
szczęściara

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
cześć laski....

u mnie nic ciekawego...

ale post, normalnie mega, pisz co tam u Ciebie, u nas jak widać też jedynie codzienność, ona też może być ciekawa.
Stary 2010-01-19, 21:21   #1045
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Cytat:
u nas jak widać też jedynie codzienność, ona też może być ciekawa.
za ten tekst dla Gosi leci ode mnie nagroda IzazusioNike.
Hmm a ta siłownia- ja pamietam starą zramolałą siłownię na której był atlas z ławeczkami do robienia brzuszków i tyle No i jeszcze jeden rowerek Pamiętam jak miałam kiedyś w-f na siłowni -lezałam sobie pod sztanga i czytałam lekturę na polski

Mi ból trochę zelżał- zaaplikowałam sobie lekarstwo (diclac) i termofor na plecki zgodnie z zaleceniami mojej pani doktor. Nadal nie czuję się jak młoda bogini ale o niebo lepiej niz rano kiedy to jak w sklepie schyliłam sie po chleb to nie umiałam wstac i az babka sie przestraszyła

A sukces dziewczynki jest tak samo mój jak i Wasz wsparcie na które tu mozna liczyć jest bezcenne

Przyznam Wam się do grzeszku-odgapiłam od Was murzyna Cukru odjęłam jakies 3/4 szklanki i dodałam cynamonu (jestem maniaczką cynamonu) A potem przeciełam na pół i posmarwałam musem jabłkowym Do tego herbatka z bidronki (grzaniec z imbirem) Mmm apetyt wraca
Stary 2010-01-19, 21:34   #1046
malutka_24
Wtajemniczenie

Hej
Kurczę muszę kupić kozaki, bo te mi się rozwalają, a w sklepach nic nie ma

Cytat:
Nie było mnie chwilę, ale miałam bardzo smutny poprzedni tydzień i nawet nie miałam ochoty nic pisać... we wtorek się dowiedziałam, że zmarł mój wujek, miał wylew i reszta tygodnia to jakby była, nie była w piątek pojechaliśmy na pogrzeb i zostaliśmy u moich rodziców na weekend. Powiem Wam, że tak nas jego śmierć zaskoczyła, że na początku nie uwierzyłam jak mi tato powiedział. Smutne to bardzo i ciężko się z tym pogodzić Ale jak to powiedział ksiądz na pogrzebie: "żyjemy do tej chwili, do tego momentu, nie wiemy czy jutro będzie nowy dzień..."
Bardzo się bałam o moich rodziców, oboje bardzo to przeżyli , zresztą jak my wszyscy nawet mój mąż co nie znał za długo wujka płakał na pogrzebie...
Poza tym też się dowiedzieliśmy, że drugi wujek ma mieć operację na kręgosłup- przepuklina, coś z dyskiem i jeszcze coś- b.ciężka operacja, moja kuzynka jest w ciąży zagrożonej, i jakby było mało to w moim mieście były od świąt były 3 napady na kobiety wracające wieczorem z pracy ze szpitala, a najgorsze, że na moją mamę już raz napadnięto właśnie w tamtym miejscu ( moja mam pracuje w szpitalu), normalnie mam ochotę się pochlastać, tyle tego złego ostatnio

(ale powiem Wam w sekrecie, że pomału odstawiamy zabezpieczenie, co ma być to będzie )
ad. 1 przykro mi dużo zdrówka dla Twoich najbliższych
ad. 2 za owocne staranka

Cytat:
Dziś czuję się tragicznie- cos mnie łupie w kręgosłupie. Najprawdopodobniej zapalenie nerwu: makabra-nie wiem czy chodzić czy siedzieć czy leżeć- to nie taki ciągły ból tylko jak żle się odwrócę przeszywa mnie jak błyskawica
współczuję Izuś wiem co to za ból, niestety

Cytat:
Malutka nie obiecuje ale postaram sie cyknac foteczki
zazdroszcze tyle wolnego...
tak dużo wolnego mam tylko do końca marca, bo od kwietnia wracam na cały etat

Cytat:
wsparcie na które tu mozna liczyć jest bezcenne

Przyznam Wam się do grzeszku-odgapiłam od Was murzyna Cukru odjęłam jakies 3/4 szklanki i dodałam cynamonu (jestem maniaczką cynamonu) A potem przeciełam na pół i posmarwałam musem jabłkowym Do tego herbatka z bidronki (grzaniec z imbirem) Mmm apetyt wraca
ad. 1 dla Tej Pani!!!
ad. 2 przeczytałam przeleciałam
Stary 2010-01-19, 21:42   #1047
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
za ten tekst dla Gosi leci ode mnie nagroda IzazusioNike.
Hmm a ta siłownia- ja pamietam starą zramolałą siłownię na której był atlas z ławeczkami do robienia brzuszków i tyle No i jeszcze jeden rowerek Pamiętam jak miałam kiedyś w-f na siłowni -lezałam sobie pod sztanga i czytałam lekturę na polski

Mi ból trochę zelżał- zaaplikowałam sobie lekarstwo (diclac) i termofor na plecki zgodnie z zaleceniami mojej pani doktor. Nadal nie czuję się jak młoda bogini ale o niebo lepiej niz rano kiedy to jak w sklepie schyliłam sie po chleb to nie umiałam wstac i az babka sie przestraszyła
1. dziękować
2. siłownię na w-f też pamiętam, najbardziej lubiłam to urządzenie, gdzie trzeba się nogami odepchnąć, siedząc oczywiście w ogóle gdyby mój wychowawca (od w-f) widział mnie teraz ćwiczącą to chyba by oczy ze zdziwienia przecierał. W szkole to ja raczej z tych wiecznie niedysponowanych byłam słabiuchna byłam z biegów i w ogóle i strasznie się tego wstydziłam, dlatego wolałam nie ćwiczyć.
3. u nieźle musiałaś w ty sklepie wyglądać.
4. nie, no jutro to już na 100% murzyna robie, zaraz mi chyba ozor ucieknie.

Cytat:
Kurczę muszę kupić kozaki, bo te mi się rozwalają, a w sklepach nic nie ma
chciałam kupić takie na śnieg, nie tyle piękne co wygodne, niestety, chyba już takich nie produkują
Stary 2010-01-19, 21:47   #1048
izka19855
Zadomowienie

CZEŚĆ ŻUCZKI

Cytat:
Witam nocą

dla Ciebie i co za lokatorów będziesz miała
Miłego wypoczynku malutka.
Dziekuję.
A lokatorzy to siostrzeniec i siostrzenica Krzyśka. A właściwie to młodociani.
Cytat:
Hej dziewczynki
ehhh to Wam posmęciłam , przepraszam...

Izuś dzięki za pamięć kochanie

p.s.2 @ była więc spoko luzik (ale powiem Wam w sekrecie, że pomału odstawiamy zabezpieczenie, co ma być to będzie )
1.Bardzo przykry tydzień miałaś. I nie przepraszaj moooniku.Nie masz za co.
2. Zawsze pamiętam. Bo lubię CIę mieć na wątku.
3. NO to spoko luzik. I życzę dzidzi. ..jak najszybciej...heh.
Cytat:

Wiem wredna jestem ale kurcze jak można sobie wzajemnie nie pomagać? I to w takim stylu
Jeszcze raz gratuluję. Jedna z fajnych chwil w życiu.
Co za koleś...phiii...trzymajci e mnie.

Cytat:
Ooo czyzbys miala dzieciaczki na ferie??? I to nie swoje do rozpieszczania???

Siostrzeniec i siostrzenica Krzyśka. Do rozpieszczania, to by sie zgadzało. Za 2 kreski trzymam kciuki.
Cytat:
Hejka
w sobote mielismy gosci i pobalowalismy trochu w niedziele niestety kacor mnie meczyl... ale nie przeszkodzilo to poshoppingowac pojechalismy ze znajomymi na zakupki i glownie po nowa kanape do solarium ale przy okazji tez pare ciuszkow upolowalam m.in. fioletowy swetereki szary golfik taki luzny z rekawem do lokci w zarze, koszule jasna brazowa w h&m, dwie koszulki w tally weil, no i kapcie i wisiorek w penneys...maz nic nie wychaczyl niestety...
Pochwal sie zakupami.

A ja sobie ostatnio sprawiłam kozaczki, bo moje skórki zawiodły. Gdzieś zawadziłam i zrobiła sie dziurka.
Kupiłam też zegarek długo wyszukiwany i spodnie getry ala jeans.

Dziś świętowaliśmy imieniny teścia, a wczoraj urodziny teściowej.
Stary 2010-01-19, 21:54   #1049
kotekk81
Zakorzenienie

Hellooll

Na weselu bylo calkiem sympatycznie, tak sie wybawilismy ze buty mnie obtarly az do krwi i pozniej tanczylam boso a w niedziele bylismy na poprawinach w domu u mlodych i siedzielismy do 1:30 dobrze ze mielismy wolne hihihi bo nie wiem co by sie dzialo

a wogole mam mocne postanowienia (jakos tak mnie naszlo, jak czekalam czy @ sie pojawi czy nie - no i stety niestety sie pojawila - ale to juz inna historia) mianowicie z racji tego ze nie moge chodzic na silownie ani na basen z racji godzin mojej pracy to kupuje sobie stepera i hula hop (chcialam bieznie ale bym se ja chyba musiala u sufitu umocowac ) a bratowo przywiezie od siebie jakies inne sprzety jakie ma i bedziemy miec silke w domu hjehjehje. A poza tym po @ robie wszystkie badania (toksoplazmoze itd) ide na kontrole do dentysty-sadysty (gin mi powiedzial ze jak do kwietnia nam sie nie uda zajsc w ciaze to dostane tabletki )

ps. ale mi narobilyscie smaka na murzyna, chyba jutro upieke bo dzis juz troche za pozno zeby mikser wyciagac

ps2. bo se zapomnialam Gosia a wiesz ze mi sie snilas. Bylas u mnie w miescie i bylysmy umowione ze idziemy zrobic se tatuaze, tylko ze to w szpitalu mialysmy je robic coo za sen

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować

Edytowane przez kotekk81
Czas edycji: 2010-01-19 o 21:57
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 21:59   #1050
mooonik
Zakorzenienie

Hej

męża wzięło dzisiaj na robienie buraczków do słoików niedawno skończył a teraz jeszcze się pasteryzują w piekarniku

Cytat:
Moonik Kochana przykro mi ze tyle smutku u Ciebie ostatnio
To straszne co sie dzieje na swiecie - choroby, napady... mam nadzieje ze juz teraz bedziesz miala same szczesliwe dni i duzo zdroweczka dla kuzynki i wujka
dzięki skarbie ja też mam nadzieję, że już wyczerpałam limit złych wiadomości na cały rok...

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
cześć laski....

u mnie nic ciekawego...

buzie
buziol dla Ciebie i jak Gosia napisała codzienność też ciekawa jest

Cytat:
Hej.
Jakoś doła dzisiaj mam, nie będę smęcić, mam nadzieję, że minie.

monik strasznie Ci współczuję, nic więcej nie napiszę bo w takich sytuacjach lepiej za dużo nie mówić, mam tylko nadzieję, że z operacją wszystko będzie ok.
mama niech na siebie uważa

a za staranka potrzymam kciuki.
1. oby dół szybko przeszedł
2. dziękuje a jeśli chodzi o operację to jak się okazało już jest po, wczoraj była i na szczęście wszystko poszło dobrze, wujcio już nawet chodził dzisiaj a mama ma teraz obstawę - rano odprowadza ją tata, albo idzie z kilkoma koleżankami, a wieczorem odbiera ją brat więc póki co jest dobrze mam nadzieję, że złapią tych baranów niedługo, bo normalnie strach wieczorem wyjść gdziekolwiek, a jeszcze po ostatnim napadzie policyjne psy zgubiły trop pod moim blokiem, masakra jakaś
3. a to takie staranka- nie-staranka w sumie ale dzięki

Cytat:
wygrzewaj plecki, żeby szybko przeszło niestety sama wiem jak to boli, nic przyjemnego
Cytat:

ad. 1 przykro mi dużo zdrówka dla Twoich najbliższych
ad. 2 za owocne staranka
1. dziękuje
2. a o tym wyżej ale też

Cytat:

1.Bardzo przykry tydzień miałaś. I nie przepraszaj moooniku.Nie masz za co.
2. Zawsze pamiętam. Bo lubię CIę mieć na wątku.
3. NO to spoko luzik. I życzę dzidzi. ..jak najszybciej...heh.

Siostrzeniec i siostrzenica Krzyśka. Do rozpieszczania, to by sie zgadzało.

Dziś świętowaliśmy imieniny teścia, a wczoraj urodziny teściowej.
1. dzięki słońce
2. hehehe jak najszybciej
3. no to masz zajęcia pewnie z nimi teraz
4. nie za dużo tych imprezek pewnie pojadłaś pyszności jakichś

Cytat:
Hellooll

Na weselu bylo calkiem sympatycznie, tak sie wybawilismy ze buty mnie obtarly az do krwi i pozniej tanczylam boso a w niedziele bylismy na poprawinach w domu u mlodych i siedzielismy do 1:30 dobrze ze mielismy wolne hihihi bo nie wiem co by sie dzialo

ps. ale mi narobilyscie smaka na murzyna, chyba jutro upieke bo dzis juz troche za pozno zeby mikser wyciagac

ps2. bo se zapomnialam Gosia a wiesz ze mi sie snilas. Bylas u mnie w miescie i bylysmy umowione ze idziemy zrobic se tatuaze, tylko ze to w szpitalu mialysmy je robic coo za sen
1. super, że wesele udane, a zdarte stópki najlepiej o tym świadczą
2. mnie też teraz naszła ochota na murzynka pewnie jutro zrobię
3. sen rewelacja

Edytowane przez mooonik
Czas edycji: 2010-01-19 o 22:20 Powód: bo ruch na wątku wieczorem ;)
mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości