Studniówkowiczki 2010 :) cz III - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-19, 21:25   #3841
melleczka
Zakorzenienie

Dot.: Studniówkowiczki 2010 :) cz III

ja to sie zastanawiam czy te wszystkie miski ode mnie to tż wyciaga tylko jak ja przychodze czy zawsze tam sa.... bo ma juz 2 miski ode mnie, jeden taki prosty typowy mis a drugi kupiony na potrzeby schoiwania w nim lancuszka ktory byl glownym prezentem znalzlam takiego fajnego psa ktory mial rozsuwany pyszczek, w srodku na jezyku pisalo "i love you" i tam schowalam ten lancuszek, kupilam mu tez na walentynki poduche w ksztalcie serca z napisem i love you i poduszke z moim zdjeciem

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

ja to w ogole bym chciala zeby tż zrobil czasem cos szalonego i romantycznego...

np. na studniowce moja kolezanka miala zadedykowana piosenke od swojego chlopaka strasznie fajne...

albo zebvy kiedys mnie czyms totalnie zaskoczyl... oczywiscie pozytywnie

wiem ze faceci nie sa tak wylewni i romantyczni jak kobiety... moze za duzo wymagam... no ale ktora by nie chciala
Stary 2010-01-19, 21:25   #3842
żanetka91
Rozeznanie

GG do żanetka91

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
u mnie jest ten problem ze mieszkam z rodzicami i niespodzianki typu kolacja odpadaja. a tak bym mu chciala zrobic taka suprise... romantyczna kolacja przy swiecach ktora sama przygotowalam a potem... magia
Tak z M jak kiedys nie bylo moich rodzicow tez mielismy zrobic sobie romantyczna kolacje wyszlo na tym ze wypilismy chyba po 3 piwa pozniej jeszcze zamowilismy siedzielismy i rozmawialismy zero telewizora w całym pokoju unosil sie dym i zapach swieczek(az nam sie wylał wosk na dywan)..No i Magia tez byla...
Stary 2010-01-19, 21:26   #3843
pragnienie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez AcutoPeperone Pokaż wiadomość
Ale bym sie zdenerwowala Mój Tż jak tylko wrócił do domu od razu powiesił i jest tak do dzis.. On uwielbia takie prezenty
też jestem zła, ale co poradzę taki typ
Cytat:
Napisane przez żanetka91 Pokaż wiadomość
Jestem tego samego zdania,złapałam po nim doła na 3 dni a ta muzyka jest juz kompletnie przybijająca.
Requiem to świetny film, a muzyka po prostu niesamowita. Uwielbiam ten główny motyw

pragnienie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 21:26   #3844
Olean
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Magdutka Pokaż wiadomość
No nie dziwne że chemia z Wizażem przegrywa ;p;p A co masz z cheni teraz?? I która Pani Cię uczy W. czy N.??
N. I nie mów, ze mam dobrze, bo nie mam
Olean jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 21:31   #3845
melleczka
Zakorzenienie

to ja raz zrobilam tż taka niespodzianke...

w walentynki 2008 to bylo...

stol nakryty bialym obrusem, na tym swiece i male podgrzewacze ozdobione serduszkami po calym pokoju rozlozone.
ale wtedy caly dzien w kuchni spedzilam... zrobilam mu tort z czerwona galaretka i napisem i love you. byly frytki, zawijance z filetow z kurczaka (pyyyyychota), salatka, koreczki, grzanki z ananasem, szampan ze zmiksowanymi truskawkami i czekolada.... same pyszne rzeczy... tylko na koniec to bylam tak zmeczona juz ze szok magia tez byla ale musielismy sie spieszyc bo mama miala wrocic z pracy o 18... wiec wiecie... tak malo romantycznie a bardziej stresowo bylo...
Stary 2010-01-19, 21:33   #3846
Magdutka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olean Pokaż wiadomość
N. I nie mów, ze mam dobrze, bo nie mam
Heh wcale nie mówie;p;p Mialam z nią dwa miesiące i jak wróciła W to byłam w siódmym niebie ;p
Magdutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 21:35   #3847
żanetka91
Rozeznanie

GG do żanetka91

Ale słooodkonarobiłaś mi ochoty na szampana!
Stary 2010-01-19, 21:36   #3848
cao
Zadomowienie

wrrr... czy wszystkie mamy sa takie dziwne? ;/
powiedziałam mamie że chce skrócić sukienke a ta oczywiście swoje że ładna jets taka itp.. i w ogóle nie może mnie zrozumieć eh ;/
wiecie może ile może kosztowac skrócenie z 6 cm sukienki?
cao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 21:36   #3849
PaLLitQa
żona

Cytat:
ja to sie zastanawiam czy te wszystkie miski ode mnie to tż wyciaga tylko jak ja przychodze czy zawsze tam sa.... bo ma juz 2 miski ode mnie, jeden taki prosty typowy mis a drugi kupiony na potrzeby schoiwania w nim lancuszka ktory byl glownym prezentem znalzlam takiego fajnego psa ktory mial rozsuwany pyszczek, w srodku na jezyku pisalo "i love you" i tam schowalam ten lancuszek, kupilam mu tez na walentynki poduche w ksztalcie serca z napisem i love you i poduszke z moim zdjeciem

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

ja to w ogole bym chciala zeby tż zrobil czasem cos szalonego i romantycznego...

np. na studniowce moja kolezanka miala zadedykowana piosenke od swojego chlopaka strasznie fajne...

albo zebvy kiedys mnie czyms totalnie zaskoczyl... oczywiscie pozytywnie

wiem ze faceci nie sa tak wylewni i romantyczni jak kobiety... moze za duzo wymagam... no ale ktora by nie chciala
tez bym chciala jakies takie zaskoczenie miłe ze strony Tż, coś co sie w ogóle nie spodziewałam, a co zapamiętałabym do końca życia...

Ja na pierwsza rocznice, zrobiłam dla Tż kolacje a akurat byłam sama w domu
tylko ta kolacja składała sie z samych słodyczy, w zwiazku z tym że jest łasuchem i pazerny na słodkie w całym pokoju porozstawiałam na około takie te małe świeczki podgrzewacze, było ich aż 70!! Tż był kierowcą więc do lampek od wina wlałam sok porzeczkowy i po "kolacji" juz wiadomo
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 21:39   #3850
Magdutka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cao Pokaż wiadomość
powiedziałam mamie że chce skrócić sukienke a ta oczywiście swoje że ładna jets taka itp.. i w ogóle nie może mnie zrozumieć eh ;/
Ja może nie skracałam ale podszywałam i dałam napewno nie wiecej ni 15 zł.. U nas podłożenie spodni kosztuje 10 zl... a To w sumie nie wiele więcej roboty... To jakieś grosze bd na bank
Magdutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 21:39   #3851
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale słooodkonarobiłaś mi ochoty na szampana!

a wiesz jakie to pyszne z tymi truskawkami mniam!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-19, 21:41   #3852
AcutoPeperone
Raczkowanie

Ja swojemu Tż chciałam obraz namalować ale teraz to już raczej nie dam rady...
AcutoPeperone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 21:42   #3853
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cao Pokaż wiadomość

zalezy od krawcowej.... ja za skrocenie sukienki i zwezenie 2 par spodni zaplacilam 5zl.... tyle samo za zwezenie sukienki przy ktorej sie musiala kobitka narobic bo wypruwala zasuwak i zwezala ja z dwoch stron. wiec zalezy.... i nie ma znaczenia ile skracasz... mysle ze wiecej niz 10zl nie zaplacisz.
Stary 2010-01-19, 21:44   #3854
żanetka91
Rozeznanie

GG do żanetka91

Cytat:
a wiesz jakie to pyszne z tymi truskawkami mniam!
No wyobrażam sobie!A jak to sie robi?
Stary 2010-01-19, 21:51   #3855
Aneczka91
Zakorzenienie

ja spadam już laaaski branoc
Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń!

Aneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-19, 21:54   #3856
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:

miksujesz truskawki na taka papke (moga byc zarowno swieze jak i mrozone), dosypujesz cukru wedle uznania, kladziesz na dno kieliszka, zalewasz szampanem i posypujesz wierzch starta czekolada
Stary 2010-01-19, 21:55   #3857
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie, jak? Bo brzmi przepyszznie .
Edit: Ok, już jest odpowiedź. Mniaaam! I to musi jeszcze pięknie wyglądać ...
Aż się rozmarzyłam, po tych Waszych TŻ-towo-rocznicowo-walentynkowych opowieściach .

XOXO

Edytowane przez winyl
Czas edycji: 2010-01-19 o 21:56
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 21:59   #3858
PaLLitQa
żona

ale na te walentynki nie mam nic planów

Co mam zrobic Tż mowil cos ze ma kupic sobie pendrive, to bym go ubiegła.. tylko pasuje cos wgrać na niego.. a album ze zdjeciami i z cytatami juz mu dawałam, więc nie ma sensu robić znowu prezentacji. wiec co? help
Stary 2010-01-19, 22:07   #3859
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaLLitQa Pokaż wiadomość

Co mam zrobic Tż mowil cos ze ma kupic sobie pendrive, to bym go ubiegła.. tylko pasuje cos wgrać na niego.. a album ze zdjeciami i z cytatami juz mu dawałam, więc nie ma sensu robić znowu prezentacji. wiec co? help

wiesz jezeli masz do niego stuprocentowe zaufanie to mozesz na tym pen drivie zamiescic zdjecia ktore prowadza do twardego problemu

albo wiem!

ktoras pisala o drodze uslanej karteczkami...

moze ty mu zrobisz taka wirtualna droge... tzn porobisz fotki np porozrzucanym platkom roz, potem wejscie do twojego pokoju i od wejscia jakas czesc garderoby na podlodze ostatnie zdjecie bedzie sie konczylo np na seksownym buciku na wysokim obcasie pozostawionym pod lozkiem... i na koniec jakis podpis w sensie ze to cie czeka wyslac mu taki pen drive poczta albo podrzucic pod drzwi tak zeby doszedl w walentynki. a jak on do ciebie przyjdzie juz totalnie wtedy nakrecony to zobaczy to co bylo na fotkach

takie cos mi do glowy przyszlo

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

no i oczywiscie dokonczenie czyli ciebie taka wisienka na ciescie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-19, 22:09   #3860
AcutoPeperone
Raczkowanie

Cytat:

A co lubi twój Tż? Kurcze ciezko tak wymyslic na poczekaniu, sama mialam problem.. Mój Tż kiedyś powiedzial bwin sie wstazka zrób ladną kokardke i to bedzie dla mnie najlepszy prezent
AcutoPeperone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 22:10   #3861
melleczka
Zakorzenienie

jeszcze fajny pomysl na dekoracje.... do dania goracego. wyciac z czerwonej papryki dwa paski i ulozyc na talerzyku tak zeby serduszko tworzyly raz dostalam cos takiego w restauracji wlasnie w walentynki jak bylam z tż a rok pozniej sama wykorzystalam bo bardzo ladnie to wyglada
Stary 2010-01-19, 22:10   #3862
julajta
Rozeznanie

GG do julajta

A ja dziewuszki zostałam sama
Tzn bez partnera na studniówkę.

Dzisiaj słynny Mariano Italiano napisał, że bardzo przeprasza, ale nie będzie mógł przyjść ( z nieoficjalnych wersji wiem, że ma to związek z jego byłą dziewczyną, z którą się to raz schodzi raz rozchodzi i ona o mnie zazdrosna niby ).

Ogólnie gdyby był zajęty to oczywiście, że bym go na Studniówkę nie zaprosiła, ale jest wolny. On chyba jeszcze do niej coś czuje i pewnie dlatego nie chce kusić losu, żeby iść ze mną. No cóż. Zła nie jestem, AŻ TAK, bo nie będę się w żadne związki wpieprzać.

Tylko, że zostały 2 tygodnie do Studniówki, a ja nie mam partnera
julajta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 22:16   #3863
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
A co lubi twój Tż? Kurcze ciezko tak wymyslic na poczekaniu, sama mialam problem.. Mój Tż kiedyś powiedzial bwin sie wstazka zrób ladną kokardke i to bedzie dla mnie najlepszy prezent

no to wiadomo moj tez raz poweidzial ze ja bede dla niego najlepszym prezentem a jak raz zapytalam jego kolegi co mu moge kupic na imieniny bo totalnie nie mialam pomyslu to mi powiedzial kup czekoladowy stanik, zaloz na siebie i daj mu do zjedzenia nie skorzystalam

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Cytat:
Napisane przez julajta Pokaż wiadomość

Dzisiaj słynny Mariano Italiano napisał, że bardzo przeprasza, ale nie będzie mógł przyjść ( z nieoficjalnych wersji wiem, że ma to związek z jego byłą dziewczyną, z którą się to raz schodzi raz rozchodzi i ona o mnie zazdrosna niby ).

Ogólnie gdyby był zajęty to oczywiście, że bym go na Studniówkę nie zaprosiła, ale jest wolny. On chyba jeszcze do niej coś czuje i pewnie dlatego nie chce kusić losu, żeby iść ze mną. No cóż. Zła nie jestem, AŻ TAK, bo nie będę się w żadne związki wpieprzać.

o kurcze.... ale ja tam sie o ciebie nie martwie tyaka laska jak ty to zaraz sobie znajdzie super partnera a sukienke juz masz? bo chyba sie nie chwalilas

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

ja sobie powiedzialam ze jak juz bede pracowac i bedzie mnie stac na taki wydatek (mam nadzieje ze to juz za rok nastapi) to zabiore tż w jego urodziny na jakis wypad w fajne miejsce chocby na 2,3 dni bo zawsze nam brakuje tych chwil kiedy jestesmy tylko sami...
Stary 2010-01-19, 22:18   #3864
PaLLitQa
żona

Cytat:
wiesz jezeli masz do niego stuprocentowe zaufanie to mozesz na tym pen drivie zamiescic zdjecia ktore prowadza do twardego problemu

albo wiem!

ktoras pisala o drodze uslanej karteczkami...

moze ty mu zrobisz taka wirtualna droge... tzn porobisz fotki np porozrzucanym platkom roz, potem wejscie do twojego pokoju i od wejscia jakas czesc garderoby na podlodze ostatnie zdjecie bedzie sie konczylo np na seksownym buciku na wysokim obcasie pozostawionym pod lozkiem... i na koniec jakis podpis w sensie ze to cie czeka wyslac mu taki pen drive poczta albo podrzucic pod drzwi tak zeby doszedl w walentynki. a jak on do ciebie przyjdzie juz totalnie wtedy nakrecony to zobaczy to co bylo na fotkach

takie cos mi do glowy przyszlo

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

no i oczywiscie dokonczenie czyli ciebie taka wisienka na ciescie
wszystko super tylko mieszkam w bloku i do mojego pokoju od drzwi wejsciowych jest jakies 7 kroków
A zdjęć takich nie mam nawet jeśli a sama samowyzwalaczem nie zrobie, bo brzydko:/

Cytat:
wstązka i ja goła, to słysze za każdym razem!! ale skad wziasc taka dużą wstązke z kokarda? w internecie jest taka ale chyba 40 cos zlotych kosztuje, wiec bez przesady
Cytat:
Napisane przez julajta Pokaż wiadomość

jejku, ależ Cie załatwił:/
to teraz spręż się i szukaj ew. ja moge isc z Tobą i pokażemy jak sie bawią less

Cytat:
no to wiadomo moj tez raz poweidzial ze ja bede dla niego najlepszym prezentem a jak raz zapytalam jego kolegi co mu moge kupic na imieniny bo totalnie nie mialam pomyslu to mi powiedzial kup czekoladowy stanik, zaloz na siebie i daj mu do zjedzenia nie skorzystalam
na allegro są takie staniki i majtki z cukiereczków już kiedys mi to Tż proponował

No ale dalej nie wiem co z walentynkami!!
Pewnie pojedziemy gdzies do kina, albo cuś se wymyślimy.. tylko co z prezentem
Stary 2010-01-19, 22:23   #3865
julajta
Rozeznanie

GG do julajta

Cytat:

o kurcze.... ale ja tam sie o ciebie nie martwie tyaka laska jak ty to zaraz sobie znajdzie super partnera a sukienke juz masz? bo chyba sie nie chwalilas

No a ja się o siebie martwię. Bo tak naprawdę fajni goście są już pozapraszani na Studniówki, a nawet jeśli nie, to ogólnie mam kilku potencjalnych kandydatów, ale jakoś tak niezbytnio do końca chciałabym z nimi pójść. Duża część fajnych chłopaków to kumple mojego byłego, więc też trochę odpadają.
Nie wiem kogo ja znajdę, do jasnej cholery no!

Mam sukienkę, chwaliłam się, że kupiłam, no co Ty
Ale pokaże jak wróci z przeróbki od krawcowej

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Cytat:

na allegro są takie staniki i majtki z cukiereczków już kiedys mi to Tż proponował

Chętnym mogę takie sprzedać, za symboliczne 20zł, bo potrzebuję kasy
A dostałam na 18stkę takie dwa pudełka, w jednym biustonosz, a w drugim majtoszki
Stary 2010-01-19, 22:24   #3866
PaLLitQa
żona

haha nie skorzystam nie potrzebne mi

i ja juz mykam, bo zasiedzialam sie a która godzina wybiła jutro do szkoly

dobranoc
Stary 2010-01-19, 22:28   #3867
melleczka
Zakorzenienie

PaLLitQa: ja mieszkam w domu ale nie wiem nawet czy mam te 7 krokow od drzwi wejsciowych do pokoju....

wlasnie widzialam te cukierkowe majty raz.... ale pewnie niedobre te cukierki no i jak sie zje tyle cukierkow naraz to strasznie zamuli, nie bedzie sily robic co trzeba no a trzeba zjesc naraz przeciez

a wstazke taka to mysle ze w pasmanterii bys kupila... i na pewno taniej...

julajta: a no fakt ale nie pokazywalas a jaka?

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

ale mam nadzieje ze niedlugo sie na gore wyprowadze to bedzie wiecej tych krokow

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-19, 22:29   #3868
żanetka91
Rozeznanie

GG do żanetka91

Mell ale ten szampan musi byc super Pendrive ze zdjeciami to zaje... pomysł,wykorzystam to jak juz bedziemy razem mieszkac bo teraz to jak? Wiec juz moze na jego urodziny w czerwcu
Julajta wez mnie ze sobą!
Stary 2010-01-19, 22:34   #3869
julajta
Rozeznanie

GG do julajta

Cytat:

julajta: a no fakt ale nie pokazywalas a jaka?

Czarna, przed kolano, na przodzie fajnie drapowana, z tyłu z resztą lekko też. Powiem Ci że w odległej wyobraźni mogłaby przypominać krótszą wersję Twojej, bo też ma tak jakby taką szarfę z boku Tylko, że to nie jest taka szarfa tylko po prostu materiał tak na bok drapowany.

Ogólnie skromna, ale jednocześnie nóżki pokażę, więc będzie i sexy.
Kupiłam w ZARZE za 59zł

Ale teraz mam ogromny problem co do dodatków.. Wymarzyły mi się chabrowe buty, albo chociaż czarne z chabrowym akcentem i do tego chabrowe dodatki, ale nic nie mogę znaleźć. Jak już znajdę jedne na milion w tym kolorze to obcas ponad 10cm i platforma jeszcze. A ja wysoka - 174cm, nie chcę jak wieża wyglądać. Zdecydowałam się na max 9cm i ani jednego więcej
Już nawet mogłabym znaleźć w innym odcieniu niebieskiego te buty, czy fioletu... Ale nic. Jak już mi się podobają to są właśnie wysokie, albo czarne. A nie chcę kolejnych czarnych kupować
Stary 2010-01-19, 22:34   #3870
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Mell ale ten szampan musi byc super Pendrive ze zdjeciami to zaje... pomysł,wykorzystam to jak juz bedziemy razem mieszkac bo teraz to jak? Wiec juz moze na jego urodziny w czerwcu
Julajta wez mnie ze sobą!

ale ci zazdroszcze... ja to bede z tż mieszkac raczej dopiero po slubie i to i tak pewnie z moimi rodzicami bo mamy wielki dom i ja z tż jestesmy pod tym wzgledem ze tak powiem ustawieni. ale ja bym chciala mieszkac tylko z nim... z tym ze tż studiuje zaocznie, ja tez bede w takim trybie, a pracy bede szukac w swoim miescie wiec nie ma potrzeby wynajmowac mieszkania. zreszta tż jest troche przeciwnikiwem mieszkania razem przed slubem, ja zreszta troche tez. a ze slubem nie chcialabym dlugo czekac max 4 lata jeszcze... tylko ciekawe jak tż bo narazie taki temat jest dla niego przerazajacy a ma 21 lat...

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości