Miłośniczki Zary - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-19, 21:32   #4201
gabi1234
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Aaaaa! A czy to byly na 100% te moje buty? Jaaaa goraczka mi podskoczyla, a i tak leze juz chora .
wyglądały jak te twoje - choć na zdjęciu bardziej mi wpadały w biały kolor a te w sklepie taka kawa z mlekiem - 169zł - mierzyłam, bardzo wygodne - sama chciałam je kupić ale cholera kasy brakło!! nie wiem kiedy będę teraz w Poznaniu - może jakaś wizażanka z Poznania by je kupiła? ja z zary wychodziłam około 19 i były na 100% dwie pary 38 (plus inne rozmiary) natomiast w malcie ani śladu tych butów\tego płaszczyka ze zdjęcia też nie było ( ani w Poznaniu ani w obu zarach w Łodzi)
boszzzz co ja się najeżdżę
gabi1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 21:37   #4202
pronunciation
Zakorzenienie

widzę, że zaczynamy tworzyć "koło" zdesperowanych zarowiczek
Stary 2010-01-19, 21:41   #4203
FFashionistkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gonia Pokaż wiadomość
pamietaj o la dra czarne, rozmiar 40 - bo bedzie nam dziewczyna przez do końca zimy płakała
Mam już zapisane w telefonie, która jakiego rozmiaru szuka Jak tylko któreś zobaczę, to piszę od razu, bo przeważnie mam netbooka ze sobą.
Cytat:
Napisane przez XS-ka Pokaż wiadomość
Chust już kilkakrotnie szukałam, nie dla siebie, bo sama cena po przecenie mi nie odpowiadała (kupiłam w H&M za 30zł i jestem z niej MEGA zadowolona) aczkolwiek będę pamiętać.
Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość

poszła za 80zł bo sama obserwowałam, ale pomyślałam, że mam za dużo czarnych torebek i nie żałuję bo mam tę pudrową
Co do sprzedawców z allegro, przecież część Wizażanek właśnie tam sprzedaje, sama miałam "przyjemność" się o tym przekonać prosząc o bluzkę z koronką Nie mam za złe tej dziewczynie, że chciała zarobić, ale jest mi przykro, że w sumie obiecała mi tę bluzeczkę a opchnęłana allegro w czasie jak czekałam na jej dane do przelewu .. Na pewno byśmy sie dogadały c o do ceny, jeśli tak ważne były pieniądze ...Szkoda, że od razu nie napisała, że chce sprzedać tę rzecz z marżą, a dopiero po fakcie

Na szczęście na innych Wizażankach się tak nie przejechałam i jestem im ogormnie wdzięczna za pomoc. Sama także w razie potrzeby staram się pomagać.
No właśnie...jak się komuś coś obiecuje, to z reguły powinno się dotrzymać obietnicy. Wiem, jak szukałam moich upragnionych butów z Zary, to byłam w stanie zapłacić za nie nawet 100funtów, gdyby mój rozmiar na ebay'u był, ale niestety. Karolinko, ja wciąż pamiętam o tej bluzce dla Ciebie i nawet ostatnio przeszukiwałam hiszpańskiego ebay'a, ale niestety nie było. Niemniej jednak, wiem, że ona na pewno się pojawi prędzej i taniej na ebay'u niż na all. W ogóle zauważyłam to już dość dawno, że sprzedawcom zagranicznym aż tak nie zależy na zarobieniu pieniędzy na sprzedawanych rzeczach. Ile to razy mnie zdarzało się kupować coś za 1f, nowego z metkami, przesyłka 2-5f, a ciuch nowy, idealny... czy tylko w Polsce jest inaczej??
Cytat:
Nie tylko w Polsce Rozumiem bol i tez sie tu rozgladalam - bezkutecznie.

A czy ja sie moge niesmialo przypomniec z moimi bucikami? Rozmiar 38 albo juz nawet 37 .

Pliiiiiiiz, moze ktos sie zlituje
O Tobie to ja będę pamiętać jako o pierwszej co do tych sandałków, więc się nie martw, że zapomnę (przez Ciebie nawet dziś w nocy mi się śniły)
Stary 2010-01-19, 21:49   #4204
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
a wiesz że coś w tym jest? np z tą sakiewką - zanim się stała modna na Wizażu, widziałam czarną na Allegro. Nawet chciałam licytować, bo poszukiwałam tego typu torebeczki, ale oczywiście przegapiłam koniec aukcji... ktoś ją kupił za ok. 70zł a teraz taka cena nawet nie jest początkową....
Mnie udało się kupić w listopadzie tę sakiewkę za 80 zł na Allegro, szału na nią nie było .
Stary 2010-01-19, 21:51   #4205
izabellini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FFashionistkAA Pokaż wiadomość
No właśnie...jak się komuś coś obiecuje, to z reguły powinno się dotrzymać obietnicy.
no i ta osoba już się nie pokazuje w wątku Zarowym .....
też pamiętam, że obiecywała Pralince tą bluzkę ....
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 21:53   #4206
monia_737
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny, będę jutro/pojutrze w Zarze i zobaczę, czy są snejki, jeśli tak, to zakupię kilka rozmiarów dla Was.

proszka pamiętajcie i o mnie
ja juz nie mogę przez nie spac, a o nauce do 2 jutrzejszych egzaminow to nie ma mowy

szare snejki r. 39
monia_737 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 21:54   #4207
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Dziewczyny a nie wiecie czy w Białostockiej Zarze sa te koronkowe bluzki?

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-19, 22:01   #4208
WhiteInnocent
Wtajemniczenie

Dodaję zdjęcia tej szarej ze zdobieniami na ramionach. Zdjęcie robione telefonem przez mojego tz'a więc i moja nadzorująca pasiasta stopa sie załapała Wybaczcie

Mój dom jest tam, gdzie moje koty są
WhiteInnocent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 22:04   #4209
izabellini
Zakorzenienie

WI dzięki za zdjęcie
ładnie prezentuje się ta bluzeczka, an Tobie z pewnością jeszcze lepiej

jeśli chodzi o aukcję na all z bluzką z bufkami, to też zapewne jakaś Wizażanka ją wystawia, ma nawet zdjęcie Zuzy dodane
Stary 2010-01-19, 22:08   #4210
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
(...) W ogóle zauważyłam to już dość dawno, że sprzedawcom zagranicznym aż tak nie zależy na zarobieniu pieniędzy na sprzedawanych rzeczach. Ile to razy mnie zdarzało się kupować coś za 1f, nowego z metkami, przesyłka 2-5f, a ciuch nowy, idealny... czy tylko w Polsce jest inaczej??

O Tobie to ja będę pamiętać jako o pierwszej co do tych sandałków, więc się nie martw, że zapomnę (przez Ciebie nawet dziś w nocy mi się śniły)
No ladnie

Co do ebaya to w 100% sie zgadzam. Mieszkajac w Polsce duuuuuzo rzeczy kupowalam na allegro, ale takich okazji jak na ebayu nigdy nie bylo. Wydaje mi sie, ze allegro traktowane jest glownie jako miejsce do zarobienia (ok. nie mam nic do tego). Natomiast na ebayu ludzie pozbywaja sie niechcianych rzeczy. Nie wazne za ile, nie z checi zysku, tylko byleby zniknely z domu. Powiedzialabym nawet, ze czesc ebayerow traktuje to jako swego rodzaju hobby. Paczki dochodza do mnie na drugi dzien od wplaty, a komu by sie tak chcialo gnac na poczte?

Ceny rzeczy w stosunku do zarobkow tez sa bardziej adekwatne niz w PL. Podejrzewam, ze duza czesc osob zamiast tracic czas na szukanie okazji na ebayu, woli kupic w sklepie. Ja uwieeelbiam polowac na okazje i cala frajda z ebaya, to wlasnie licytacja i "uda sie... czy sie nie uda".
Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 22:15   #4211
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Napisane przez izabellini Pokaż wiadomość
WI dzięki za zdjęcie

jeśli chodzi o aukcję na all z bluzką z bufkami, to też zapewne jakaś Wizażanka ją wystawia, ma nawet zdjęcie Zuzy dodane
dodaje znalezione na wizazu zdjecie z jakiegos bloga
sama dzisiaj kupilam białą, nie wiedzialam nawet ze byly inne kolory

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-19, 22:18   #4212
izabellini
Zakorzenienie

czy którejś z Was znudziła się już sakiewka i chciałby się jej pozbyć??

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
biała chyba mi się bardziej podoba, jest mniej sportowa wg mojego gustu
u mnie ich nie ma może jutro rzucą
Stary 2010-01-19, 22:19   #4213
imago84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez WhiteInnocent Pokaż wiadomość
Dodaję zdjęcia tej szarej ze zdobieniami na ramionach. Zdjęcie robione telefonem przez mojego tz'a więc i moja nadzorująca pasiasta stopa sie załapała Wybaczcie
chciałam kupić tę koszulkę ale zostały same wielkie emki ....
Stary 2010-01-19, 22:20   #4214
WhiteInnocent
Wtajemniczenie

Cytat:
WI dzięki za zdjęcie

Dzięki
Trzeba tylko uważać na zdobienia- moja nie miała już kilku, a co dopiero po praniu... Za 35,90pln nie będę jednak wymagająca

Stary 2010-01-19, 22:20   #4215
FFashionistkAA
Zakorzenienie

Cytat:
no i ta osoba już się nie pokazuje w wątku Zarowym .....
też pamiętam, że obiecywała Pralince tą bluzkę ....
Nawet nie wiem, która Wizażanka to była...jakby podała Pralince cenę, to albo by ją za wyższą kupiła albo nie i wtedy mogła sobie wystawić na all. Nie rozumiem takich ludzi...
Cytat:
Napisane przez monia_737 Pokaż wiadomość
proszka pamiętajcie i o mnie
ja juz nie mogę przez nie spac, a o nauce do 2 jutrzejszych egzaminow to nie ma mowy

szare snejki r. 39
Ok, zapisane
Cytat:
Ehhh a tyle razy wokół niej chodziłam i zastanawiałam się, brać, czy nie brac, jak teraz się zdecydowałam, to pewnie jutro ich już nie będzie. A może się orientujesz, jakie są rozmiary? Bo coś mi się kojarzy, że tylko M widziałam (albo w takim razie tylko M pozostały).
Cytat:
No ladnie

Co do ebaya to w 100% sie zgadzam. Mieszkajac w Polsce duuuuuzo rzeczy kupowalam na allegro, ale takich okazji jak na ebayu nigdy nie bylo. Wydaje mi sie, ze allegro traktowane jest glownie jako miejsce do zarobienia (ok. nie mam nic do tego). Natomiast na ebayu ludzie pozbywaja sie niechcianych rzeczy. Nie wazne za ile, nie z checi zysku, tylko byleby zniknely z domu. Powiedzialabym nawet, ze czesc ebayerow traktuje to jako swego rodzaju hobby. Paczki dochodza do mnie na drugi dzien od wplaty, a komu by sie tak chcialo gnac na poczte?

Ceny rzeczy w stosunku do zarobkow tez sa bardziej adekwatne niz w PL. Podejrzewam, ze duza czesc osob zamiast tracic czas na szukanie okazji na ebayu, woli kupic w sklepie. Ja uwieeelbiam polowac na okazje i cala frajda z ebaya, to wlasnie licytacja i "uda sie... czy sie nie uda".
Ehhh no właśnie...i w tym cały sęk... a u nas nawet za słynną chabrową zarową torebkę ktoś chciał chyba coś ok. 400zł....bezsens. Ahaaa ostatnio zauważyłam na ebayu, że ktoś sprzedawał słynną zarową torebkę czarną z łańcuchami i cena szła od 1euro a u nas pewnie byłaby wystawiona za ok 300-400zł... a w sklepie kosztowała 299zł. W sumie to Polska zawsze różniła się od krajów zagranicznych i to znacznie, dlatego nic mnie już nie zdziwi. Ja na all praktycznie nic nie zamawiam, bo wolę zdecydowanie więcej czasu poświęcić na ebayu i kupić dwie rzeczy za cenę jednej w Polsce.
Stary 2010-01-19, 22:21   #4216
imago84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
widzialam tylko białe i czarne
a biała trochę prześwitująca, znaczy się materiał słaby
Stary 2010-01-19, 22:24   #4217
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet nie wiem, która Wizażanka to była...jakby podała Pralince cenę, to albo by ją za wyższą kupiła albo nie i wtedy mogła sobie wystawić na all. Nie rozumiem takich ludzi...

Ok, zapisane

Ehhh a tyle razy wokół niej chodziłam i zastanawiałam się, brać, czy nie brac, jak teraz się zdecydowałam, to pewnie jutro ich już nie będzie. A może się orientujesz, jakie są rozmiary? Bo coś mi się kojarzy, że tylko M widziałam (albo w takim razie tylko M pozostały).

Ehhh no właśnie...i w tym cały sęk... a u nas nawet za słynną chabrową zarową torebkę ktoś chciał chyba coś ok. 400zł....bezsens. Ahaaa ostatnio zauważyłam na ebayu, że ktoś sprzedawał słynną zarową torebkę czarną z łańcuchami i cena szła od 1euro a u nas pewnie byłaby wystawiona za ok 300-400zł... a w sklepie kosztowała 299zł. W sumie to Polska zawsze różniła się od krajów zagranicznych i to znacznie, dlatego nic mnie już nie zdziwi. Ja na all praktycznie nic nie zamawiam, bo wolę zdecydowanie więcej czasu poświęcić na ebayu i kupić dwie rzeczy za cenę jednej w Polsce.
kochana ta słynna chabrowa torebka została sprzedana dziś za 350 zł!! dodam, że używana i na zdjęciu nie wyglądała na idealną ale wg. mnie już lekko przybrudzoną

justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 22:28   #4218
2f6abb6d3878858271ffdb3efd65c95d1f4fde9b_623d0cb3af0b6
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Fixi_Pixi Pokaż wiadomość
mogłabyś wkleić zdjecie tej kurteczki nietoperza? jak nie tutaj to może na zakupowym
wkleję jutro na zakupowym, bo tu nie pasuje
2f6abb6d3878858271ffdb3efd65c95d1f4fde9b_623d0cb3af0b6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 22:29   #4219
WhiteInnocent
Wtajemniczenie

Te z krótkim rękawkiem ze zdobieniami na pewno są dostępne w rozmiarach M i L. Mam szarą Lkę, ale ja normalnie noszę Lki w Zarze więc wielka nie jest Poza tym ona wg mnie powinna być luźniejsza. Niewątpliwie biała ładniejsza, ale bałam się, że te brudne plamy nie zejdą.

Stary 2010-01-19, 22:53   #4220
FFashionistkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
kochana ta słynna chabrowa torebka została sprzedana dziś za 350 zł!! dodam, że używana i na zdjęciu nie wyglądała na idealną ale wg. mnie już lekko przybrudzoną
No to ładnie...gdyby to nie był zamsz, to rozumiem, ale każda z nas wie, jak szybko się brudzi i jak długo wytrzymuje. Cóż...są i takie, które czatują na forach i widząc na co jest zapotrzebowanie, kupują i sprzedają to dwa, trzy razy drożej i tylko od nas zależy, ile za daną rzecz jesteśmy w stanie zapłacić...
Cytat:
Te z krótkim rękawkiem ze zdobieniami na pewno są dostępne w rozmiarach M i L. Mam szarą Lkę, ale ja normalnie noszę Lki w Zarze więc wielka nie jest Poza tym ona wg mnie powinna być luźniejsza. Niewątpliwie biała ładniejsza, ale bałam się, że te brudne plamy nie zejdą.
Kurcze, ładna jest no. Jak jutro jeszcze będą, to z pewnością kupię, a jak nie to trudno

Edytowane przez FFashionistkAA
Czas edycji: 2010-01-19 o 23:00
FFashionistkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 22:59   #4221
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
No to ładnie...gdyby to nie był zamsz, to rozumiem, ale każda z nas wie, jak szybko się brudzi i jak długo wytrzymuje. Cóż...są i takie, które czatują na forach i widząc na co jest zapotrzebowanie, kupują i sprzedają to dwu, trzy razy drożej i tylko od nas zależy, ile za daną rzecz jesteśmy w stanie zapłacić...

Kurcze, ładna jest no. Jak jutro jeszcze będą, to z pewnością kupię, a jak nie to trudno
Ja tam nic nie mam do sprzedających drożej.
Gdyby ta torebka chabrowa byłą wystawiona za 500 zł pewnie też by się w końcu sprzedała

Sama nie lubię przepłacać i staram się tego nie robić.
Chociaż prawda jest taka, że kupując za cenę sklepową też przepłacamy, przeważnie jakość ogóle nie jest adekwatna do ceny

Stary 2010-01-19, 23:00   #4222
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
ojj... widziałam tą akcję! szok

Kochana, powiedz coś o tym butach co ostatnio zakupiłaś z łańcuchami. Wygodne są?
Stary 2010-01-19, 23:01   #4223
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
ojj... widziałam tą akcję! szok

Kochana, powiedz coś o tym butach co ostatnio zakupiłaś z łańcuchami. Wygodne są?
Jeszcze nie testowałam bo nie miałam czasu tak dłużej.
Jak na 10 minutowy spacer po domu + siedzenie w nich chwilę przed kompem są ok.
Jutro albo w czwartek pochodzę w nich dłużej to dam znać.
W każdym razie są śliczne

Jeszcze apropo tej torebki chabrowej.
Laska wystawiła ją na stylio w dziale ogłoszenia - z 5 czy 6 osób napisało jej, że upadła na głowę z ceną i co - usunęła ogłoszenie

Stary 2010-01-19, 23:26   #4224
Pani Lennon
Rozeznanie

wybaczcie moją totalną ciemnote w tym temacie ale kolekcja jesień/zima to dla mnie czarna magia
tak, czy inaczej: orientujecie się czy można gdzieś dostać tą bluzkę/ tunikę czy co to tam jest? to było u nas w kraju dostępne
Pani Lennon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 23:27   #4225
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze nie testowałam bo nie miałam czasu tak dłużej.
Jak na 10 minutowy spacer po domu + siedzenie w nich chwilę przed kompem są ok.
Jutro albo w czwartek pochodzę w nich dłużej to dam znać.
W każdym razie są śliczne
jakbyś mogła to pstryknij im fotkę w wolnej chwili
Stary 2010-01-20, 06:52   #4226
Gonia
Zakorzenienie

to co dziewczyny, ta IIIczy IV będzie jutro ? bo juz wariuje ..... a zalezy mi jeszce na jednej marynarce.....

Gonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 08:44   #4227
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Mnie udało się kupić w listopadzie tę sakiewkę za 80 zł na Allegro, szału na nią nie było .
hihi a więc to Ty ją kupiłaś

Cytat:
Ja tam nic nie mam do sprzedających drożej.
Gdyby ta torebka chabrowa byłą wystawiona za 500 zł pewnie też by się w końcu sprzedała

Sama nie lubię przepłacać i staram się tego nie robić.
Chociaż prawda jest taka, że kupując za cenę sklepową też przepłacamy, przeważnie jakość ogóle nie jest adekwatna do ceny
też nic nie mam do sprzedających drożej na allegro, jeśli są chętni żeby tyle przepłacać to wiadomo, że inni to wykorzystają. mi też zdarzyło się sprzedać coś drożej niż kosztowało w sklepie (no ale to zawsze była licytacja z początkową ceną nie większą niż ta za którą kupiłam).
co innego jeśli ktoś oferuje pomoc i wiadomo że to wiąże się z ceną w sklepie+przesyłka, a później chce odsprzedać drożej. to nie w porządku!

na cenę sklepową niestety w ogóle nie mamy wpływu...
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 08:47   #4228
XS-ka
Zadomowienie

Cytat:
Chust już kilkakrotnie szukałam, nie dla siebie, bo sama cena po przecenie mi nie odpowiadała (kupiłam w H&M za 30zł i jestem z niej MEGA zadowolona) aczkolwiek będę pamiętać.
a z H&M masz może tą biało/czarno/szarą ? - właśnie się nad nia wczoraj zastanawiałam...
czy jakąś inną ?
Stary 2010-01-20, 08:56   #4229
netkaa00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
hihi a więc to Ty ją kupiłaś

też nic nie mam do sprzedających drożej na allegro, jeśli są chętni żeby tyle przepłacać to wiadomo, że inni to wykorzystają. mi też zdarzyło się sprzedać coś drożej niż kosztowało w sklepie (no ale to zawsze była licytacja z początkową ceną nie większą niż ta za którą kupiłam).
co innego jeśli ktoś oferuje pomoc i wiadomo że to wiąże się z ceną w sklepie+przesyłka, a później chce odsprzedać drożej. to nie w porządku!

na cenę sklepową niestety w ogóle nie mamy wpływu...
Ehh macie racje, takie zachowanie jest nie do przyjęcia
A ja kiedyś miałam taki przypadek, jeszcze to były moje początki wizażu.. Wizażanka szukała jednej rzeczy właśnie z Zary, napisałam do niej PW(chciałam pomóc) ,że widziałam tą rzecz w sklepie dzień wcześniej i,że jutro znowu będę i zakupie tą rzecz, jeśli jeszcze będzie w sklepie.. No i niestety gdy pojechałam na drugi dzień do Zary, tej rzeczy już nie było Napisałam to tej wizażanki wiadomość, że niestety już nie było w sklepie danej rzeczy.. A ona co na to? Zwyzywała mnie od najgorszych, że głowe jej zawracam i ,że jej obiecuje a później nie chce zpełnić obietnicy już nawet jej nie odpisywałam, bo bardzo mi było przykro.. Wtedy postanowiłam zrezygnować z wizażu hehe, ale wróciłam i staram się rozwijać i pomagać w miare możliwośći
netkaa00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 09:11   #4230
noisekitten
Raczkowanie

ceny na niemieckiej stronie www spadły, nie wiem czy na polskiej też, bo nie kojarze tych wcześniejszych. wydaje mi się, że tak. można sprawdzic aktualne w zakładce 'collection'. Swoją drogą w Polsce dużo taniej:}

Mam prośbę. Poszukuję tej marynarki, w rozm. S. Szukałam w 6(!)berlińskich Zarach, ale mój rozmiar był wyprzedany.
Mogę kupic przez allegro i dopłacic
noisekitten jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości