Miłośniczki Zary - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-20, 09:27   #4231
praline
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary

Cytat:
Napisane przez FFashionistkAA Pokaż wiadomość
No właśnie...jak się komuś coś obiecuje, to z reguły powinno się dotrzymać obietnicy. Wiem, jak szukałam moich upragnionych butów z Zary, to byłam w stanie zapłacić za nie nawet 100funtów, gdyby mój rozmiar na ebay'u był, ale niestety. Karolinko, ja wciąż pamiętam o tej bluzce dla Ciebie i nawet ostatnio przeszukiwałam hiszpańskiego ebay'a, ale niestety nie było. Niemniej jednak, wiem, że ona na pewno się pojawi prędzej i taniej na ebay'u niż na all. W ogóle zauważyłam to już dość dawno, że sprzedawcom zagranicznym aż tak nie zależy na zarobieniu pieniędzy na sprzedawanych rzeczach. Ile to razy mnie zdarzało się kupować coś za 1f, nowego z metkami, przesyłka 2-5f, a ciuch nowy, idealny... czy tylko w Polsce jest inaczej??
dziękuję, właśnie Zuza mówiła mi, że na Tobie można zawsze polegać widzę, że grono moich zaufanych tutaj osób się ciągle powiększa co mnie cieszy!
Co do obietnic...ja naprawdę byłam skora dopłacić(nie linczuję za to broń Boże! ) po prostu nie zaoferowała mi tego jako tej pierwszej dla której niby bluzka już jest. Widzę, że oprócz tej jednej bluzki, jeszcze jedną sprzedała- no cóż, widać nie była mi dana ta bluzka od tej osoby

Cytat:
Napisane przez izabellini Pokaż wiadomość
no i ta osoba już się nie pokazuje w wątku Zarowym .....
też pamiętam, że obiecywała Pralince tą bluzkę ....
niech się pokazuje, ja nie mam nic do tego. Przykro mi się po prostu zrobiło, że zostałam zrobiona w trąbę

Cytat:
Napisane przez WhiteInnocent Pokaż wiadomość
Dodaję zdjęcia tej szarej ze zdobieniami na ramionach. Zdjęcie robione telefonem przez mojego tz'a więc i moja nadzorująca pasiasta stopa sie załapała Wybaczcie
ta bluzeczka jest świetna!!!
Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
No ladnie

Co do ebaya to w 100% sie zgadzam. Mieszkajac w Polsce duuuuuzo rzeczy kupowalam na allegro, ale takich okazji jak na ebayu nigdy nie bylo. Wydaje mi sie, ze allegro traktowane jest glownie jako miejsce do zarobienia (ok. nie mam nic do tego). Natomiast na ebayu ludzie pozbywaja sie niechcianych rzeczy. Nie wazne za ile, nie z checi zysku, tylko byleby zniknely z domu. Powiedzialabym nawet, ze czesc ebayerow traktuje to jako swego rodzaju hobby. Paczki dochodza do mnie na drugi dzien od wplaty, a komu by sie tak chcialo gnac na poczte?

Ceny rzeczy w stosunku do zarobkow tez sa bardziej adekwatne niz w PL. Podejrzewam, ze duza czesc osob zamiast tracic czas na szukanie okazji na ebayu, woli kupic w sklepie. Ja uwieeelbiam polowac na okazje i cala frajda z ebaya, to wlasnie licytacja i "uda sie... czy sie nie uda".
mam takie samo podejście do ebaya jak Ty. Lubię tę adrenalinkę związaną z licytacją. Najbardziej mnie jednak denerwuję jak widzę coś super extra, a sprzedawca nie chce wysłać do PL. W konsekwencji ta rzecz "idzie" za funta Parę razy też zdarzyło mi się przy przystąpieniu do licytacji otrzymać wiadomość o blokadzie dla ludzi spoza UK, mimo,iż wcześniej wynegocjowałam cenę wysyłki Oczywiście te rzeczy też szły za śmieszne sumy. Skóra Lipsy za 20 funtów śni mi się po nocach

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
dodaje znalezione na wizazu zdjecie z jakiegos bloga
sama dzisiaj kupilam białą, nie wiedzialam nawet ze byly inne kolory
dziewczyny, im więcej widzę zdjęć tej bluzki tym bardziej chcę ją mieć w swojej szafie. Wczroaj robiłam małe porządki w szafie, ubrania które wyjęłam i ułozżyłam na kupie, przewyższały mnie Już nie mam wolnej przestrzeni na nowe rzeczy, a tyyyle mi się podoba. To już naprawdę choroba

Cytat:
Nawet nie wiem, która Wizażanka to była...jakby podała Pralince cenę, to albo by ją za wyższą kupiła albo nie i wtedy mogła sobie wystawić na all. Nie rozumiem takich ludzi...

Ehhh a tyle razy wokół niej chodziłam i zastanawiałam się, brać, czy nie brac, jak teraz się zdecydowałam, to pewnie jutro ich już nie będzie. A może się orientujesz, jakie są rozmiary? Bo coś mi się kojarzy, że tylko M widziałam (albo w takim razie tylko M pozostały).

Ehhh no właśnie...i w tym cały sęk... a u nas nawet za słynną chabrową zarową torebkę ktoś chciał chyba coś ok. 400zł....bezsens. Ahaaa ostatnio zauważyłam na ebayu, że ktoś sprzedawał słynną zarową torebkę czarną z łańcuchami i cena szła od 1euro a u nas pewnie byłaby wystawiona za ok 300-400zł... a w sklepie kosztowała 299zł. W sumie to Polska zawsze różniła się od krajów zagranicznych i to znacznie, dlatego nic mnie już nie zdziwi. Ja na all praktycznie nic nie zamawiam, bo wolę zdecydowanie więcej czasu poświęcić na ebayu i kupić dwie rzeczy za cenę jednej w Polsce.
Cieszę się Karolinko, że rozumiesz co miałam na myśli! Otóż to...kupiłabym tę bluzkę! a nawet tę drugą No nic będzie cieszyła się nią osoba od zarowej torebki bo ona kupiła i bluzeczkę i torebkę

Słuchaj jak będziesz w Zarze i bys sobie brała tę białą bluzeczkę to mogłabyś mi też wziąć? Jeśli uznasz, że M nie jest bardzo duża to byłabym Ci wdzięczna

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
kochana ta słynna chabrowa torebka została sprzedana dziś za 350 zł!! dodam, że używana i na zdjęciu nie wyglądała na idealną ale wg. mnie już lekko przybrudzoną
rzecz jest tyle warta, ile jesteśmy w stanie za nią dać Ja się cieszę, że mi juz przeszło z tą torbą.Fakt podoba mi się, ale za te max 200zł...mój chłopak nazywa ją :workiem na kapcie" bo jest taka miękka i się tak układa
Cytat:
Ja tam nic nie mam do sprzedających drożej.
Gdyby ta torebka chabrowa byłą wystawiona za 500 zł pewnie też by się w końcu sprzedała

Sama nie lubię przepłacać i staram się tego nie robić.
Chociaż prawda jest taka, że kupując za cenę sklepową też przepłacamy, przeważnie jakość ogóle nie jest adekwatna do ceny
100% prawdda, podppisuję się rękami i nogami

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość

też nic nie mam do sprzedających drożej na allegro, jeśli są chętni żeby tyle przepłacać to wiadomo, że inni to wykorzystają. mi też zdarzyło się sprzedać coś drożej niż kosztowało w sklepie (no ale to zawsze była licytacja z początkową ceną nie większą niż ta za którą kupiłam).
co innego jeśli ktoś oferuje pomoc i wiadomo że to wiąże się z ceną w sklepie+przesyłka, a później chce odsprzedać drożej. to nie w porządku!

na cenę sklepową niestety w ogóle nie mamy wpływu...
no własnie w tym sęk, że nie zaproponowała mi tej wyższej ceny, którą byłam skora dać, a postawiła mnie przed faktem dokonanym tj.:"mam nadzieję, że nie będziesz zła, ale jestem poracującą dorywczo studentką..."

Cytat:
Napisane przez netkaa00 Pokaż wiadomość
Ehh macie racje, takie zachowanie jest nie do przyjęcia
A ja kiedyś miałam taki przypadek, jeszcze to były moje początki wizażu.. Wizażanka szukała jednej rzeczy właśnie z Zary, napisałam do niej PW(chciałam pomóc) ,że widziałam tą rzecz w sklepie dzień wcześniej i,że jutro znowu będę i zakupie tą rzecz, jeśli jeszcze będzie w sklepie.. No i niestety gdy pojechałam na drugi dzień do Zary, tej rzeczy już nie było Napisałam to tej wizażanki wiadomość, że niestety już nie było w sklepie danej rzeczy.. A ona co na to? Zwyzywała mnie od najgorszych, że głowe jej zawracam i ,że jej obiecuje a później nie chce zpełnić obietnicy już nawet jej nie odpisywałam, bo bardzo mi było przykro.. Wtedy postanowiłam zrezygnować z wizażu hehe, ale wróciłam i staram się rozwijać i pomagać w miare możliwośći
Powinnaś zablokować taką osobę, żeby Cię nie nękała, przecież nie wyczarujesz jej tej rzeczy,. Poza tym powinna być wdzięczna, że ktoś chciał jej pomoć i specjalnie sprawdzał dla niej czy jest ten towar

GABI!!!
a to nie jest przypadkiem Twoje zdjęcie?
http://www.allegro.pl/item881228363_...2010_zara.html

Edytowane przez praline
Czas edycji: 2010-01-20 o 09:34
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 09:37   #4232
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
A ja kiedyś miałam taki przypadek, jeszcze to były moje początki wizażu.. Wizażanka szukała jednej rzeczy właśnie z Zary, napisałam do niej PW(chciałam pomóc) ,że widziałam tą rzecz w sklepie dzień wcześniej i,że jutro znowu będę i zakupie tą rzecz, jeśli jeszcze będzie w sklepie.. No i niestety gdy pojechałam na drugi dzień do Zary, tej rzeczy już nie było Napisałam to tej wizażanki wiadomość, że niestety już nie było w sklepie danej rzeczy.. A ona co na to? Zwyzywała mnie od najgorszych, że głowe jej zawracam i ,że jej obiecuje a później nie chce zpełnić obietnicy już nawet jej nie odpisywałam, bo bardzo mi było przykro.. Wtedy postanowiłam zrezygnować z wizażu hehe, ale wróciłam i staram się rozwijać i pomagać w miare możliwośći
no niestety są ludzie i taborety mi Ci krzywdy nie zrobimy
Stary 2010-01-20, 09:53   #4233
netkaa00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
no niestety są ludzie i taborety mi Ci krzywdy nie zrobimy
Hehe dzięki
netkaa00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 09:56   #4234
mysia111
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez noisekitten Pokaż wiadomość
ceny na niemieckiej stronie www spadły, nie wiem czy na polskiej też, bo nie kojarze tych wcześniejszych. wydaje mi się, że tak. można sprawdzic aktualne w zakładce 'collection'. Swoją drogą w Polsce dużo taniej:}
Na polskiej stronie ceny takie same jak kilka dni temu. Więc chyba kolejnej tury wyprzedaży nie ma.
Ale jakby ktoś coś wiedział to niech napisze, wtedy po pracy bym sobie skoczyła do Zary.
Co do tego że w Polsce niby dużo taniej to weź pod uwagę że u nas zarobki przeważnie dużo niższe niż w Niemczech.

Edytowane przez mysia111
Czas edycji: 2010-01-20 o 10:24
mysia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 10:08   #4235
Mysiaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
też nic nie mam do sprzedających drożej na allegro, jeśli są chętni żeby tyle przepłacać to wiadomo, że inni to wykorzystają. mi też zdarzyło się sprzedać coś drożej niż kosztowało w sklepie (no ale to zawsze była licytacja z początkową ceną nie większą niż ta za którą kupiłam).
co innego jeśli ktoś oferuje pomoc i wiadomo że to wiąże się z ceną w sklepie+przesyłka, a później chce odsprzedać drożej. to nie w porządku!
na cenę sklepową niestety w ogóle nie mamy wpływu...
podpisuję się pod tym obiema łapkami i bardzo mi przykro Pralinko, że trafiłaś na taką osobę, ale wierzę, że uda Ci się w końcu zdobyć tą bluzkę
Cytat:
Napisane przez noisekitten Pokaż wiadomość
ceny na niemieckiej stronie www spadły, nie wiem czy na polskiej też, bo nie kojarze tych wcześniejszych. wydaje mi się, że tak. można sprawdzic aktualne w zakładce 'collection'. Swoją drogą w Polsce dużo taniej:}

Mam prośbę. Poszukuję tej marynarki, w rozm. S. Szukałam w 6(!)berlińskich Zarach, ale mój rozmiar był wyprzedany.
Mogę kupic przez allegro i dopłacic
Jakiś czas temu widziałam je w Forum w Gliwicach, ale niestety ja na razie nie jestem w stanie pomóc, bo muszę napisać w końcu pracę przejściową, bo mnie już mój promotor goni
Mysiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 10:21   #4236
singermarla87
Raczkowanie

Dziewczyny pomocy

Poszły mi oczka na szwie w swetrze, musiały być źle zebrane. Sweter nosiłam 2 razy, mam go góra 2 tygodnie Myślicie, że uzwględnią mi reklamację w Zarze? Czy powiedzą, że pewnie wkładałam go nieostrożnie?
Stary 2010-01-20, 10:26   #4237
mysia111
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez singermarla87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomocy

Poszły mi oczka na szwie w swetrze, musiały być źle zebrane. Sweter nosiłam 2 razy, mam go góra 2 tygodnie Myślicie, że uzwględnią mi reklamację w Zarze? Czy powiedzą, że pewnie wkładałam go nieostrożnie?
Spróbować zawsze warto.
mysia111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-20, 10:44   #4238
justysia171
Zakorzenienie

Wracając jeszcze do tego pomagania to nie raz i nie dwa pomogłam którejś z wizażanek, generalnie nie jest to problem.
Jeżeli tylko idę do galerii zawsze mogę sprawdzić czy poszukiwana rzecz przez którąś z Was jest na stanie

Jednak parę razy zdarzyły mi się dziwne sytuacje - pisze do mnie jedna z dziewczyn, którejś już kiedyś pomogłam itd. czy mogłabym jej zakupić kurtkę w Bershce chyba.
Tylko ona ma do mnie prośbę, żebym kupiła a ona za tydzień mi odda.
Za tydzień będzie mieć dopiero pieniądze a boi się, że do tej pory jej wykupią - odmówiłam.
Czasem też ktoś w 20 privach męczy mnie o sprawdzenie czegoś, dobra sprawdzam,kupuje, wracam do domu i nagle ta osoba mi psize, że jednak wypadły jej inne wydatki

justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 10:55   #4239
FFashionistkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XS-ka Pokaż wiadomość
a z H&M masz może tą biało/czarno/szarą ? - właśnie się nad nia wczoraj zastanawiałam...
czy jakąś inną ?
Mam o taką jak w załączniku, ale w biało-czarno-szarą też muszę się zaopatrzyć, bo ta, którą mam obecnie nie do wszystkiego będzie pasowała.
Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
dziękuję, właśnie Zuza mówiła mi, że na Tobie można zawsze polegać widzę, że grono moich zaufanych tutaj osób się ciągle powiększa co mnie cieszy!
Co do obietnic...ja naprawdę byłam skora dopłacić(nie linczuję za to broń Boże! ) po prostu nie zaoferowała mi tego jako tej pierwszej dla której niby bluzka już jest. Widzę, że oprócz tej jednej bluzki, jeszcze jedną sprzedała- no cóż, widać nie była mi dana ta bluzka od tej osoby
Ojej strasznie miło takie rzeczy czytać

Cytat:
Słuchaj jak będziesz w Zarze i bys sobie brała tę białą bluzeczkę to mogłabyś mi też wziąć? Jeśli uznasz, że M nie jest bardzo duża to byłabym Ci wdzięczna
Więc właśnie ja się zastanawiam nad tą Mką, bo ona była taka sobie dosyć duża, obszerna, ja zawszę noszę XS, Ty chyba też, mogłaby być na Ciebie sporo za duża, bo jesteś mniejsza, drobniejsza...no nie wiem, jak chcesz, mogę wziąć o ile będą.
Stary 2010-01-20, 11:05   #4240
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:

niech się pokazuje, ja nie mam nic do tego. Przykro mi się po prostu zrobiło, że zostałam zrobiona w trąbę

ta bluzeczka jest świetna!!!

mam takie samo podejście do ebaya jak Ty. Lubię tę adrenalinkę związaną z licytacją. Najbardziej mnie jednak denerwuję jak widzę coś super extra, a sprzedawca nie chce wysłać do PL. W konsekwencji ta rzecz "idzie" za funta Parę razy też zdarzyło mi się przy przystąpieniu do licytacji otrzymać wiadomość o blokadzie dla ludzi spoza UK, mimo,iż wcześniej wynegocjowałam cenę wysyłki Oczywiście te rzeczy też szły za śmieszne sumy. Skóra Lipsy za 20 funtów śni mi się po nocach

dziewczyny, im więcej widzę zdjęć tej bluzki tym bardziej chcę ją mieć w swojej szafie. Wczroaj robiłam małe porządki w szafie, ubrania które wyjęłam i ułozżyłam na kupie, przewyższały mnie Już nie mam wolnej przestrzeni na nowe rzeczy, a tyyyle mi się podoba. To już naprawdę choroba

Cieszę się Karolinko, że rozumiesz co miałam na myśli! Otóż to...kupiłabym tę bluzkę! a nawet tę drugą No nic będzie cieszyła się nią osoba od zarowej torebki bo ona kupiła i bluzeczkę i torebkę

rzecz jest tyle warta, ile jesteśmy w stanie za nią dać Ja się cieszę, że mi juz przeszło z tą torbą.Fakt podoba mi się, ale za te max 200zł...mój chłopak nazywa ją :workiem na kapcie" bo jest taka miękka i się tak układa

100% prawdda, podppisuję się rękami i nogami

no własnie w tym sęk, że nie zaproponowała mi tej wyższej ceny, którą byłam skora dać, a postawiła mnie przed faktem dokonanym tj.:"mam nadzieję, że nie będziesz zła, ale jestem poracującą dorywczo studentką..."

Powinnaś zablokować taką osobę, żeby Cię nie nękała, przecież nie wyczarujesz jej tej rzeczy,. Poza tym powinna być wdzięczna, że ktoś chciał jej pomoć i specjalnie sprawdzał dla niej czy jest ten towar

GABI!!!
a to nie jest przypadkiem Twoje zdjęcie?
http://www.allegro.pl/item881228363_...2010_zara.html
pralinko - oczywiście że to moje zdjęcie z przymierzalni :/
ludzie to są naprawdę bezczelni - a widać jak na dłoni że to aukcja jakiejś wizażanki, bo tylko tu na wizażu wrzucałam to zdjęcie
ludzie to mają tupet, nie ma co.....
gabi1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 11:07   #4241
XS-ka
Zadomowienie

skoro miałyście już tyle sytuacji związanych z kupowaniem komuś rzeczy to spytam...
jak rozwiązujecie sprawę gdy coś komuś kupiłyście/ktos wam coś kupił. Bo jak wiadomo jedna osoba musi tą rzecz wysłac, druga zaś przesłac pieniądze. Która co robi pierwsza? załatwiacie to tak po prostu czy dla pewności np przez allegro ?
Nie bałyście się nigdy że ktoś was oszuka ?
Stary 2010-01-20, 11:10   #4242
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
skoro miałyście już tyle sytuacji związanych z kupowaniem komuś rzeczy to spytam...
jak rozwiązujecie sprawę gdy coś komuś kupiłyście/ktos wam coś kupił. Bo jak wiadomo jedna osoba musi tą rzecz wysłac, druga zaś przesłac pieniądze. Która co robi pierwsza? załatwiacie to tak po prostu czy dla pewności np przez allegro ?
Ja nei załatwiam tego przez allegro, chociaż gdyby ktoś chciał to nie ma problemu.
Kupuje generalnie dziewczynom, które są tu długo i mam do nich zaufanie.
One zawsze zaraz po kupnie przelewają pieniądze, ja wysyłam i jest ok

Stary 2010-01-20, 11:10   #4243
XS-ka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
ludzie to są naprawdę bezczelni - a widać jak na dłoni że to aukcja jakiejś wizażanki, bo tylko tu na wizażu wrzucałam to zdjęcie
na dole na zdjęciu nawet jest wizażowy znaczek
ja bym to do allegro zgłosiła
Stary 2010-01-20, 11:11   #4244
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysiaczek Pokaż wiadomość
podpisuję się pod tym obiema łapkami i bardzo mi przykro Pralinko, że trafiłaś na taką osobę, ale wierzę, że uda Ci się w końcu zdobyć tą bluzkę

Jakiś czas temu widziałam je w Forum w Gliwicach, ale niestety ja na razie nie jestem w stanie pomóc, bo muszę napisać w końcu pracę przejściową, bo mnie już mój promotor goni
nie- dziękuję
Cytat:
Dziewczyny pomocy

ja bym reklamowała jak najszybciej. Mi po pierwszym!!! delikatnym ręcznym praniu powyłaziły gumki i nitki w koronkowej bluzce RE za 100zł...no comm...oczywiście uwzględnili mi reklamację...takiego badziewia dawno nie kupiłam

Cytat:
Wracając jeszcze do tego pomagania to nie raz i nie dwa pomogłam którejś z wizażanek, generalnie nie jest to problem.
Jeżeli tylko idę do galerii zawsze mogę sprawdzić czy poszukiwana rzecz przez którąś z Was jest na stanie

Jednak parę razy zdarzyły mi się dziwne sytuacje - pisze do mnie jedna z dziewczyn, którejś już kiedyś pomogłam itd. czy mogłabym jej zakupić kurtkę w Bershce chyba.
Tylko ona ma do mnie prośbę, żebym kupiła a ona za tydzień mi odda.
Za tydzień będzie mieć dopiero pieniądze a boi się, że do tej pory jej wykupią - odmówiłam.
Czasem też ktoś w 20 privach męczy mnie o sprawdzenie czegoś, dobra sprawdzam,kupuje, wracam do domu i nagle ta osoba mi psize, że jednak wypadły jej inne wydatki
no niestety ludzie są niepoważni

Cytat:
Mam o taką jak w załączniku, ale w biało-czarno-szarą też muszę się zaopatrzyć, bo ta, którą mam obecnie nie do wszystkiego będzie pasowała.

Ojej strasznie miło takie rzeczy czytać

Więc właśnie ja się zastanawiam nad tą Mką, bo ona była taka sobie dosyć duża, obszerna, ja zawszę noszę XS, Ty chyba też, mogłaby być na Ciebie sporo za duża, bo jesteś mniejsza, drobniejsza...no nie wiem, jak chcesz, mogę wziąć o ile będą.
byłabym wdzięczna bo cos czuję, że tej z koronką juz nie ma i nie będzie

Cytat:
tak właśnie kojarzyłam Twoje zdjęcie...no niestety...zapytanie o zgodnie przecież nie boli
Mi też nie raz podkradli zdjęcia...ostatnio własnie tej badziewnej bluzki z Re

Zgadzam się z XS-ką zgłoś to do allegro, mi parę razy pomogli blokując takim osobom konto

Edytowane przez praline
Czas edycji: 2010-01-20 o 11:12
Stary 2010-01-20, 11:13   #4245
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
nie- dziękuję

ja bym reklamowała jak najszybciej. Mi po pierwszym!!! delikatnym ręcznym praniu powyłaziły gumki i nitki w koronkowej bluzce RE za 100zł...no comm...oczywiście uwzględnili mi reklamację...takiego badziewia dawno nie kupiłam

tak właśnie kojarzyłam Twoje zdjęcie...no niestety...zapytanie o zgodnie przecież nie boli
ja ostatnio też znalazłam swoje zdjęcie na all, a pod zdjęciem jakiś tam paragraf, że zdjęcia są autorstwa osoby wystawiającej aukcję i za ich używanie coś tam grozi
Miałam pisać do tej osoby maila, że jest strasznie bezczelna (zwłaszcza, że to jedna z wizażanek) ale sobie odpuściłam

Stary 2010-01-20, 11:13   #4246
netkaa00
Zakorzenienie

Cytat:
Gdy ostatnio wysyłałam torebkę jednej z wizażanek, to ja jej pierwsze wysłałam torebkę( z racji tego,że ona była dłużej na wizażu i miała dużo postów), i gdy jej wysłałam już torebkę to skserowałam ten druczek z poczty i wysłałam jej mailem. Ona wtedy przelała pieniązki
Ja zazwyczaj jestem ufna i już tak pare razy robiłam i nigdy sie nie zawiodłam na wizażankach i mam nadzieje,że się nie zawiodę hehe
Stary 2010-01-20, 11:13   #4247
la dra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gonia Pokaż wiadomość
pamietaj o la dra czarne, rozmiar 40 - bo bedzie nam dziewczyna przez do końca zimy płakała

Cytat:
Dziewczyny, będę jutro/pojutrze w Zarze i zobaczę, czy są snejki, jeśli tak, to zakupię kilka rozmiarów dla Was.
Dziękuję z góry trzymam kciuki. dosłownie.
Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
wiesz.... czasem dobrze, że chociaż zostaje allegro
bo jak bardzo chce się coś mieć, a nie ma innej opcji to się klika, nawet jeśli oznacza to przepłacenie czasem również zdarzało mi się obudzić "po fakcie" i jedyną szansą było właśnie allegro
no nawet all nistety mnie nie poratuje na razie bo czarnych 40 nie znalazłam - tylko szare, albo czarne 39... hmm, ech. nie pierwszy raz już mam ochotę odciąć sobie troszkę stopy

Cytat:
Dziewczyny pomocy

Wg mnie powinni uznać. Nie wiem jak bardzo "nieostrożnie" musiałabyś wkładać ten sweter żeby zrobiły się oczka w szwach. Reklamuj!

[QUOTE]
A ja kiedyś miałam taki przypadek, jeszcze to były moje początki wizażu.. Wizażanka szukała jednej rzeczy właśnie z Zary, napisałam do niej PW(chciałam pomóc) ,że widziałam tą rzecz w sklepie dzień wcześniej i,że jutro znowu będę i zakupie tą rzecz, jeśli jeszcze będzie w sklepie.. No i niestety gdy pojechałam na drugi dzień do Zary, tej rzeczy już nie było Napisałam to tej wizażanki wiadomość, że niestety już nie było w sklepie danej rzeczy.. A ona co na to? Zwyzywała mnie od najgorszych, że głowe jej zawracam i ,że jej obiecuje a później nie chce zpełnić obietnicy już nawet jej nie odpisywałam, bo bardzo mi było przykro.. Wtedy postanowiłam zrezygnować z wizażu hehe, ale wróciłam i staram się rozwijać i pomagać w miare możliwośći[/QUOTE]

Nie wiem skąd się biorą tacy ludzie. Naprawdę nie wiem... To komiczne i przerażające jednocześnie

Edytowane przez la dra
Czas edycji: 2010-01-20 o 11:26
la dra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 11:15   #4248
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
nie- dziękuję

Zgadzam się z XS-ką zgłoś to do allegro, mi parę razy pomogli blokując takim osobom konto
dzięki dziewczyny - już zgłosiłam allegro
raz też już jakaś wykorzystała moje zdjęcia (z twarzą ze stylio) - zgłosiłam allegro, ale oni nie wiele zrobili :/
napisałam też tej allegrowiczce, że nie po prostu ukradłą zdjęcie, a ona mi na to wyjechała że to ja mam problem ze sobą, że mam zawyżone ego i takie tam, normalnie szczęka opadła :/
Stary 2010-01-20, 11:18   #4249
netkaa00
Zakorzenienie

Cytat:
raz też już jakaś wykorzystała moje zdjęcia (z twarzą ze stylio) - zgłosiłam allegro, ale oni nie wiele zrobili :/
napisałam też tej allegrowiczce, że nie po prostu ukradłą zdjęcie, a ona mi na to wyjechała że to ja mam problem ze sobą, że mam zawyżone ego i takie tam, normalnie szczęka opadła :/

Ludzie mają tupet jeju..
Stary 2010-01-20, 11:24   #4250
praline
Zakorzenienie

Cytat:
ja ostatnio też znalazłam swoje zdjęcie na all, a pod zdjęciem jakiś tam paragraf, że zdjęcia są autorstwa osoby wystawiającej aukcję i za ich używanie coś tam grozi
Miałam pisać do tej osoby maila, że jest strasznie bezczelna (zwłaszcza, że to jedna z wizażanek) ale sobie odpuściłam
o matko, ale bezczel No nic wszędzie trafiają się czarne owce...Czy tak wiele kosztuje zapytać, a nie jak to niektórzy nazywają sobie "zapożyczać"

Cytat:
no cos Ty?!?! nie to już szczyt chamstwa
Ja miałam z kolei inną sytuację z allegro, otóz ktoś założył sobie konto "pralineczkowaPAN" (miało być chyba pani ) i kupował namiętnie u jednej osoby rzeczy...Ta zorientowała się co jest grane i zablokowała ją, pisząc do mnie i podając mi jej IP. W międzyczasie przyszedł mi list aktywujący z allegro na ten login !! napisałam do allegro i zablokowali to konto, ale dalej niesmak pozostaje....Przy czym ta osoba tak dokladnie nie znała moich danych bo przekręciła adres. Dostarczono mi list bo listonoszka mnie zna
Stary 2010-01-20, 11:24   #4251
netkaa00
Zakorzenienie

Dziewczyny czy widziałyście gdzieś w Zarze na wyprzedaży butki z załącznika(zdjęcia wyszperane z internetu, innych nie znalazłam)? Najbardziej interesuje mnie rozmiar 37 ewentualnie 38 w kolorze czarnym??

Na dugim zdjęciu to pierwsze od lewej strony, te na górze.
Stary 2010-01-20, 11:32   #4252
la dra
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny czy widziałyście gdzieś w Zarze na wyprzedaży butki z załącznika(zdjęcia wyszperane z internetu, innych nie znalazłam)? Najbardziej interesuje mnie rozmiar 37 ewentualnie 38 w kolorze czarnym??

Ojj, już długo ich nie widziałam, nie wiem, czy w ogóle były przecenione..? One są tzw. "special price" o ile dobrze pamiętam kosztowały 269 zł.... Niestety nie pomogę...

Stary 2010-01-20, 11:32   #4253
Mysiaczek
Rozeznanie

Cytat:

ja takie kupiłam dużo przed wyprzedażami , w drugim dniu wyprzedaży widziałam już tylko jedną parę, były po 169zl
Mysiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 11:35   #4254
netkaa00
Zakorzenienie

W sobote w Arkadii były dwie pary po 99 zł, ale niestety rozmiar 39 i 40
Stary 2010-01-20, 11:38   #4255
FFashionistkAA
Zakorzenienie

la dra tu masz link do szarych snejków, czarnych nie znalazłam niestety. Nie wiem też, ile za nie jesteś w stanie zapłacić. http://cgi.ebay.de/Stiefel-Overknees...item2c529988ab
Stary 2010-01-20, 11:56   #4256
porzeczka2602
Zakorzenienie

A ja mam poraz kolejny pytanie o zare kids, ceny spodni spadły choć troszke? bo nie wiem czy jechać teraz czy za tydzien

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 12:03   #4257
MilciaAa
Zadomowienie

Dziewczyny, ma je któraś? Nie wiecie czy są wygodne?

23.11.2015 - L.P. okrąglaski Sebbin 435cc, 11,7 cm, projekcja 6,0
MilciaAa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 12:09   #4258
la dra
Raczkowanie

Cytat:
la dra tu masz link do szarych snejków, czarnych nie znalazłam niestety. Nie wiem też, ile za nie jesteś w stanie zapłacić. http://cgi.ebay.de/Stiefel-Overknees...item2c529988ab

Szare mi się nie podobają tak jak czarne. Mimo wszystko dzięki za linka ;*.
Jak będziesz w Zarze i zobaczysz je to będę wdzięczna jak będziesz o mnie pamiętać.

Stary 2010-01-20, 12:09   #4259
gosiaaaa1
Rozeznanie

Cytat:

Wczoraj widzialam jedna jedyna pare na Marszalkowskiej ale ceny nie pamietam...
gosiaaaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 12:12   #4260
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
A ja mam poraz kolejny pytanie o zare kids, ceny spodni spadły choć troszke? bo nie wiem czy jechać teraz czy za tydzien
info z wczoraj - spodnie nadal 35, 90
bluzki po 19,90, 25,90
płaszczyki po 79
jest już sporo nowej kolekcji (córka właśnie wczoraj "zaszalała" i jak na złośc prawie wszystko z nowej kolekcji wybierała :/ ale urodziny ma się raz w roku
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości