|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Na mnie takie zakupy po jednej rzeczy nie działają.
![]() Chyba mnie zapycha serum do biustu Eveline. Miałyście tak może? To moje drugie opakowanie i przy pierwszym nic się nie działo a teraz co się posmaruję to jakiś prychol mi wychodzi w tym dołku między piersiami. Cytat:
|
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
moja teściowa wciąż gotuje najprzeróżniejsze potrawy a ja za to nie umiem ugotować prawie nic
![]()
|
#3663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3665 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uff czasami mnie tak ten brak kontaktu z tesciowa denerwuje ze jakby mnie Tz nie kochal tak mocno to rzucilabym to wszystko i spokoj ![]() po co miec w zyciu takie osoby? Cytat:
|
||
|
|
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
zetafon, aniaaa, Hosenka gratuluję tak wysokich ocen
![]() ciuciola Twoja mama ma racje rozumiem, że nie łatwo Ci ją zaakceptować, ale to mama Twojego TZta i chcąc nie chcąc będzie w Twoim życiu ![]() a ja lubię gotować a na jedzenie teściwej nie narzekam- tylko że ona potrafi robic tylko mięsa, słodkie robię ja ![]() Koshatko tez mam wrażenie że to serum Eveline zapycha, odkąd go stosuje mam pozapychane bardzo pory na biuście a ono jest takie wydajne może kupię o biustu masło Ziaji, a te zużyję do peelingu kawowego..ale troche mi go szkoda, bo łądnie pachnei i napina![]() gratuluję wszystkim zużyć i skromnych zakupów ![]() Do mojej Natury w ogóle nie dowieźli peelingów Joanny więc jak z promocji ![]() byłam wczoraj jeszcze macać kosmetyki w takiej drogerii gdzie maja dużo polskich perełek mają lakiery bell |
|
|
|
#3667 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A Wy tak jeszcze długo będziecie mieszkać? Cytat:
Może coś w składzie mieszali od mojego poprezdniego opakowania? Zużyć zużyję ale chyba muszę kupić Ziajkę żeby tego Eveline nie stosować codziennie.
|
|
#3668 |
|
Zakorzenienie
|
Poszla maseczka Strefa T Synergen!
|
|
#3669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie kliknęłam na all ten błyszczyk z avonu który tak chciałam, kuracje mineralną i drugi mini słoiczek tych kremów nawilżających, odpowiadają mi i chcę zostawić jeden u TŻ żeby nie wozić ze sobą wszystkiego i jestem biedniejsza o 30,97 i mój założony plan jest dawno przekroczony
|
|
#3670 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo zużyję na tyłek! w końcu to push-up efekt ![]() Cytat:
![]() a u kogo tak tanio wszystko kupiłaś
|
||
|
|
|
#3671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jest taka jedna sprzedająca, ta kwota jest już z wysyłką błyszczyk 6,99 kuracja 9,99 krem 2x10 ml 3,99 + 10 przesyłka
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też poproszę namiar na PW.
|
|
#3674 | |
|
Zakorzenienie
|
już
![]() Cytat:
tak ale teściowa będzie na mnie krzywo patrzeć że nic nie umiem
|
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
A będziesz mieszkać z nią? Bo jak nie to skąd będzie wiedzieć?
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie będę.......
|
#3677 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
widocznie mam jeszcze za małe doświadczenie z teściowymi. Moja gotuje nawet nawet, ale umie tylko kilka rzeczy i też gotuje je na okrągło.A ja uwielbiam eksperymenty, ciągle robię nowe przepisy i praktycznie zawsze wychodzi super (ach ta moja księżniczkowa skromność )O kurde, powinnaś dostać. TŻ wysyłał w zeszłym tygodniu poleconym. ![]() A czy dostałam od Ciebie to nie wiem, bo u Rodziców będę dopiero w weekend. Cytat:
Cytat:
A jest szansa że zamieszkacie wkrótce oddzielnie?Jakie ja mam szczęście, że po ślubie mamy z TŻtem swoje mieszkanie
Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2010-01-20 o 13:15 |
||||
|
|
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
Współczuję, ale może nie bęzie tak źle i nie dopuści Cię do kuchni. A jak masz stresa to ćwicz teraz gotowanie. Jest mnóstwo prościutkich przepisów na pyszne potrawy.
|
#3679 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie mogę tego nigdzie znaleźć u mnie teść jest spoko tylko teściowa nadopiekuńcza my nie mamy szansy mieszkać oddzielnie bo TŻ ma wielki dom a jego rodzeństwo już się wyprowadziło i mieszka gdzie indziej---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
albo możemy podzielić się obowiązkami - ja będę sprzątać a ona gotować - tak jest teraz u mnie z moją mamą
|
|
#3680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tylko ze ja nie mialam wyboru bo albo moglam zamieszkac z nimi ( i miec codziennie Tz-ta) albo te nasze podroze trwalyby do niewiadomo kiedy..No ale coz! Chyba dzisiaj sie przejde gdzies z Tz-tem bo siedzenie w domu dziala mi na humor
|
||
|
|
|
#3681 | ||
|
Zakorzenienie
|
gratuluję wszystkim zużyć! ![]() Cytat:
I też myślę, że ja spokojnie mogłabym odłożyć na jakis lepszy kosmetyk czy perfumy, bo jak zsumuję ile wydałam w miesiacu na jakieś drobne kosmetyki, to wychodzi po ok.200zł. ![]() Ja użyłam tylko raz i leży w zapasach- ma fajny aplikator, mięciutki pędzelek, skóra jest ściągnięta jak wysycha, ale potem po zmyciu jest nieźle oczyszczona. Ogólnie dość silna mi się wydała. Dziewczyny, gratuluję sukcesów na uczelni!!! ![]() Cytat:
dziewczyny, a ja robię postępy, bo poszłam dziś do Natury po prezent dla babci TŻta (dla moich już mam) i kupiłam tylko za 22,90 zestaw Eveline: krem- koncentrat na dzień intensywnie liftingujący spf15 60+ ; krem-koncentrat intensywnie wygładzajacy okolice oczu i ust- seria super Lifting Precyzja lasera i do tego śliczna złota duża kosmetyczka!Do domu dokupiłam jeszcze mydła Dove a dla siebie nic!
|
|
#3682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ze mnie tępak w kwestii gotowania muszę nadrobić zaległości, może poszukam jakiegoś wątku dla początkujących kucharek...
|
|
#3684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Ja bym Ci radziła zacząć np od zapiekanek, bo są prościutkie a pyszne. Poza tym lepiej nauczyć się robić coś innego niż Twoja teściowa robi.
|
|
#3685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3686 |
|
Wtajemniczenie
|
a czemu?? ja mam akurat Lorysa czosnkowego i też myślałam przed kupnem że nieźle daje czosnkiem ale jak go powąchałam w sklepie to
|
|
|
|
#3687 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zapiekanki można robić na milion różnych sposobów i zawsze jest coś nowego.
|
|
#3688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Cytat:
|
||
|
|
|
#3689 |
|
Wtajemniczenie
|
widzę że jest temat gotowania , ja też jak mieszkałam z rodzicami nie umiałam nawet rosołu ugotować , ale jak zamieszkałam z ( wtedy jeszcze chłopakiem dziś już mężem) to musiałam zacząć gotować , wiadomo jak to początki trudne ale człowiek uczy się na błędach raz Ci coś nie wyjdzie nie przejmuj się następnym razem będzie lepiej, robię rożne mięska z sosami , zupki i takie tam nie boję się już nawet robić rzeczy których nigdy nie gotowałam a dziś to nawet za gołąbki się wzięłam ( zawsze były dla mnie rzeczą niewykonalną)właśnie już się duszą w garnku zobaczymy czy będą dobre.
|
|
|
|
#3690 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja też poproszę o namiar ![]() Cytat:
Zresztą ja kiedyś (jakiś rok temu lub więcej) dostałam od męża odżywkę/maskę z Lorysa ..tę czekoladową..Cieszyłam się jak dziecko Pachniała budyniem czekoladowym..dobrze się sprawowała na włosach(jako maska kiepsko-ale jako zwykła odżywka to całkiem dobrze) ALE.......... w połowie opakowania zaczęła śmierdzieć!!!!!![]() Poprostu się zepsuła i ją wywaliłam. ![]() ......................... ......................... ......................... ............... Przygotowałam sobie dzisiaj już torbę którą zabiorę na porodówkę. Rzeczy Bąbelka i swoje...Kupiłam już nawet "jednorazowe majtki porodowe"
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

Miałyście tak może? To moje drugie opakowanie i przy pierwszym nic się nie działo a teraz co się posmaruję to jakiś prychol mi wychodzi w tym dołku między piersiami.

rozumiem, że nie łatwo Ci ją zaakceptować, ale to mama Twojego TZta ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
a na jedzenie teściwej nie narzekam- tylko że ona potrafi robic tylko mięsa, słodkie robię ja 
a ono jest takie wydajne 
więc jak z promocji
mają lakiery bell
A Wy tak jeszcze długo będziecie mieszkać?