Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-20, 11:27   #3571
Daysy85
Zakorzenienie

Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV

Dzięki wielkie, to była moja wymarzona i jak weszłam z mamą do sklepu to powiedziałam że chcę tą. a Pani mówi że przecież jeszcze nic nie przymierzałam i muszę coś zamierzyć. Nanosiła mi ta Pani chyba z 10 sukienek bo mama i bratowa mówiły , które są fajnie. a ja cały czas się upierałam i w końcu na samym końcu przyniosła mi tą moją no i mówię jej " widzi Pani mówiłam że ta biorę" to był mój drugi salonw którym coś mierzyłam ale od początku wiedziałam że tam kupię bo w nim pierwszym byłam na oglądzie :P
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 11:43   #3572
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
A ja mam w ogoel inny problem:/ bo 5 czerwca mamy slub koscielny i sie teraz zastanawiamy czy nie zrezygnowac z orkiestry i nie zrobic takiego kameralnego na góra 30 osób przyjecia. Co prawda ja bede w bialej sukni i bedziemy miec w tej sali, ktora zarezerwowalismy, ale nie chcemy juz takiego duzego wesela...
Poza tym bedziemy razem wychodzic z naszego mieszkania...nie bedzie tak, ze Tz ze swojego a ja ze swojego domu rodzinnego...

ale wkur... mnie to, bo u Tz pewnie beda fochy trzaskac czemu nie robimy imprezy, zeby oni mogli sie pobawic...ale teraz mamy male dziecko i wesele tez za swoja kase bedziemy robic:/
nie wiem czy pamietacie, ale na cywilny slub rodzice tz nie przyszli bo sieo brazili ze nie zapraszamy jego rodzenstwa....ale to juz dluga i nieprzykemna historia
Domi ja jestem takiego samego zdania jak dziewczyny, że skoro chcecie mieć małe przyjęcie to tak zróbcie. W końcu sami za wszystko płacicie, a wiadomo, że przy maleństwie wydatków jest sporo.
Przepraszam za to co napisze, ale Twoja teściowa zachowuje się jak choler... rozkapryszony dzieciak :/
Ona chyba w jakim wyimaginowanym świecie żyje, gdzie wszystko się ma za darmo - oby poszła po rozum do głowy.
A wy planujcie wszystko tak, żeby Wam odpowiadało i nie zwracajcie uwagi na innych. Nigdy się wszystkim nie dogodzi, a to ma być Wasz dzień, który macie wspominać z uśmiechem na twarzach a nie z kwaśną miną

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Dziekuje Wam dziewczynki... kurcze tak mi zal tego mojego tzta... troszke sie podlamal... do wczoraj chodzil jak struty i plakal.... bardzo sobie wzial do serca to oszczedzanie na nasz domek i bardzo przezywa to ze ja musze chodzic do pracy a on siedzi w domu... Dzis na szczescie juz jest troszke lepiej, wydawal sie juz troszke weselszy

A w ogole to ma jutro rozmowe w sprawie pracy Mam nadzieje ze okaze sie to fajna oferta tylko zastanawiamy sie co powinien powiedziec jesli sie go zapytaja czemu chce zmienic prace... no bo jak powie ze jest na wypowiedzeniu to beda domniemywac dlaczego... ze albo cos spierdzielil albo sie nie nadaje... no i nie wiem... bo na swiadectwie pracy to mu napisza (chyba) ze zwolnienie przez pracodawce za wypowiedzeniem i koniec... nie napisza mu ze z powodu redukcji etatow czy ze im sie odwidzialo... no i nie wiem co mu radzic zeby powiedzial? jak myslicie?

A w ogole to w jego firmie wszyscy byli bardzo zaskoczeni tym ze go zwolnili i ponoc zrobili afere temu kierownikowi ze jak mogl go zwolnic no ale teraz to i tak nic nie da

czy tez moglabym prosic o jakies namiarki?? Bo zwolnieniu tzta tez zaczelismy sie powazniej zastanawiac nad wyjazdem...

A ja bylam dzis u ortopedy stwierdzil ze mam zapalenie gdzies tam w palcu (nazwal to po fachowemu ale nie zapamietalam) dal jakies tabletki i kazal zjawic sie za 3 tygodnie... chyba mi zrobi jakies zastrzyki bo mi kazal jakies ampulki ze soba zabrac
Cześć, trzymam kciuki żeby mąż szybko znalazł coś godnego uwagi - facetom jest łatwiej, wiem jak mój S. szukał sporo pracodawców oddzwoniło, także bądźcie dobrej myśli.
Sambuś kuruj się, aplikuj tabletki tak, żeby obyło się bez zastrzyków

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.
Czy mnie ktoś tu pamięta jeszcze... bo ja Was pamiętam.
Przeczytałam ostatnie 10 stron ale nie ukrywam że zszokował mnie post AgatliL!!! Jejku o co chodzi co się stało??? Boże tak właściwie nie mogę rozdrapywać tych spraw ale jestem w ciężkim szoku , że ona pisze o rozwodzie...

Wszystkim przyszłym mamom serdeczne gratulacje a tym starającym się pozytywnych efektów
Fajnie, że jesteś
widzę, że znalazłaś namiary na nas na PM Kielce
Gratuluję fasolki lub fasolinka

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Przeczytalam wczoraj i dzis Zmierzch i do tego od razu objerzalam film. Ksiazka nie ma rownych film do bani No i te rozbieznosci z ksiazka mnie dobijaly! okropnosc.

Kazalam mezowi kupic druga czesc i kolejne takze do konca roku na wszytskie okazje juz mam prezent

Przeczytałam tez ksiązkę Marina - Zafona - Martucha jak najbardziej polecam. Lubię styl tego autora.
Ja wczoraj nosiłam się z zamiarem czytania Zmierzchu, ale mnie sen zmorzył
Odkąd nie pracuję zaczęłam sporo czytać, chyba po to żeby oderwać się od swoich problemów (brak pracy) i przez chwilę pożyć problemami innych...

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
no to czas się wkupić oto relacja

Ostatnią noc mieliśmy spać osobno jednak nie mogliśmy się rozstać i zostaliśmy razem w domku wieczorek zleciał jak każdy inny ,pooglądalismy tv ,powygłupialiśmy się i poszliśmy spać oczywiście w czystości dopiero rano zaczeła się nerwówka zjedlismy śniadanko i pojechaliśmy każdy w swoją stronę - ja do mamy ,a TŻet do swoich rodziców .Byłam u mamy około 10 i na wejściu buchłam śmiechem-była już ubrana a ślub dopiero o 16 [...]
Piękna relacja i fotki też super, ślicznie wyglądałaś. masz figurę modelki

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Czesc
U mnie właśnie @ się rozkręca
Scio uda się w końcu, zobaczysz i nie trać nadziei...

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
normalnie sie wzruszylam, kochane jestescie, wiec nie dziekuje i przesylam calusy dla kazdej z osobna majac takie wierne kibicki to kiedys na pewno sie uda. Melduje, ze dzis 28dc i wczoraj juz sluzik byl zabarwiony, wiec niestety jak zwykle kwestia czasu dobra wiadomosc jest taka, ze powracam do cykli 28 dniowych, bo te 26 dniowe troche mnie marwtily
Maggie "wspólnymi siłami" tzn. przy Waszym (Twoim i męża czynnym udziale) i naszym trzymaniu kciuków uda Wam się zafasolkować

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Ja z żelatyna robie tak: gotuje wode w czajniku, ok 100ml(może troszke mniej) odlewam do małej filiżanki, wsypuje 3 łyżeczki żelatyny, mieszam aż się rozpuści(jak się zrobi klucha to sie nie martwcie,też powinna sie rozpuścić), odstawiam do wystygnięcia. Cały czas pilnuję żeby nie wystygła za bardzo bo wtedy jest za gęsta i sie nie połączy z masą.Więc jak juz nie jest gorąca, tylko taka letnia to wlewam ciurkiem, powoli do masy, ciągle mieszając mikserem na wysokich obrotach.wylewam na ciasto i wkładam do lodówki.

A z odchudzaniem to nie rezygnuj tak szybko, każdy organizm reaguje inaczej, i nie patrz co chwile na wage,może przymierz jakiś wąski ciuch, wtedy najlepiej zauważysz czy coś ci ta dieta pomaga.
Przepis na ciacho brzmi pysznie, u mnie póki co w lodówce sernik na zimno. Mąż mnie chciał zamęczyć paplniem o nim i jak ostatnio byliśmy na zakupach wpakował do koszyka 2 opakowania i powidział, że musimy kupić bo inaczej on ze sklepu nie wyjdzie. Więc ma całą blachę w lodówce - no moze juz nie całą
Mona_ja super fotka w avie

Cytat:
Wiecie co wstawię Wam zdjęcia bo ktoś tu chyba pisał o nich. Co prawda przed chwilką wstawiałam je na Kieleckie PM ale... żebyście nie szukały i od razu się tu wyświetlało...
Przecudnie
Stary 2010-01-20, 11:47   #3573
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki wielkie, to była moja wymarzona i jak weszłam z mamą do sklepu to powiedziałam że chcę tą. a Pani mówi że przecież jeszcze nic nie przymierzałam i muszę coś zamierzyć. Nanosiła mi ta Pani chyba z 10 sukienek bo mama i bratowa mówiły , które są fajnie. a ja cały czas się upierałam i w końcu na samym końcu przyniosła mi tą moją no i mówię jej " widzi Pani mówiłam że ta biorę" to był mój drugi salonw którym coś mierzyłam ale od początku wiedziałam że tam kupię bo w nim pierwszym byłam na oglądzie :P
fajnie można rzecz, ze top była miłość od pierwszego wejrzenia

(a ja to wybredna jestem, pewnie by mi musieli coś wedle własnego projektu szyć )
Stary 2010-01-20, 11:48   #3574
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co wstawię Wam zdjęcia bo ktoś tu chyba pisał o nich. Co prawda przed chwilką wstawiałam je na Kieleckie PM ale... żebyście nie szukały i od razu się tu wyświetlało...
juz pisalam, ale sie powtorze BAJKA
Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Domi ja jestem takiego samego zdania jak dziewczyny, że skoro chcecie mieć małe przyjęcie to tak zróbcie. W końcu sami za wszystko płacicie, a wiadomo, że przy maleństwie wydatków jest sporo.
Przepraszam za to co napisze, ale Twoja teściowa zachowuje się jak choler... rozkapryszony dzieciak :/
Ona chyba w jakim wyimaginowanym świecie żyje, gdzie wszystko się ma za darmo - oby poszła po rozum do głowy.
A wy planujcie wszystko tak, żeby Wam odpowiadało i nie zwracajcie uwagi na innych. Nigdy się wszystkim nie dogodzi, a to ma być Wasz dzień, który macie wspominać z uśmiechem na twarzach a nie z kwaśną miną

Cześć, trzymam kciuki żeby mąż szybko znalazł coś godnego uwagi - facetom jest łatwiej, wiem jak mój S. szukał sporo pracodawców oddzwoniło, także bądźcie dobrej myśli.
Sambuś kuruj się, aplikuj tabletki tak, żeby obyło się bez zastrzyków

Fajnie, że jesteś
widzę, że znalazłaś namiary na nas na PM Kielce
Gratuluję fasolki lub fasolinka

Ja wczoraj nosiłam się z zamiarem czytania Zmierzchu, ale mnie sen zmorzył
Odkąd nie pracuję zaczęłam sporo czytać, chyba po to żeby oderwać się od swoich problemów (brak pracy) i przez chwilę pożyć problemami innych...

Piękna relacja i fotki też super, ślicznie wyglądałaś. masz figurę modelki

Scio uda się w końcu, zobaczysz i nie trać nadziei...

Maggie "wspólnymi siłami" tzn. przy Waszym (Twoim i męża czynnym udziale) i naszym trzymaniu kciuków uda Wam się zafasolkować

Przepis na ciacho brzmi pysznie, u mnie póki co w lodówce sernik na zimno. Mąż mnie chciał zamęczyć paplniem o nim i jak ostatnio byliśmy na zakupach wpakował do koszyka 2 opakowania i powidział, że musimy kupić bo inaczej on ze sklepu nie wyjdzie. Więc ma całą blachę w lodówce - no moze juz nie całą

Przecudnie
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 12:16   #3575
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
dzięki w końcu udało mi się wybrać zdjęcie które po pomniejszeniu jeszcze jakoś wyglada.No i teraz już nie jestem taka "bezosobowa"

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 12:16   #3576
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...50099&page=162 tu są zdjęcia

ja właśnie wróciłam do domku i sączę herbatkę ale zimno dzisiaj brrrr

stokrotka24 dziekuję

zaliczyłam na 4 ale nie ukrywam,że liczyłam na więcej :/ czepiła się jak zwykle mojej wymowy i na semest też wystawiła mi 4:/ chociaz z koła miałam 5 grr,no ale trudno,musze się wziąść w garść jeśli chce utrzymać styp

dzisiaj wracając z zajęć spotkałam sąsiadki mojej mamy i znów musiałam odpowiadać na te irytujące pytania "i jak tam po ślubie" no jejku,a jak ma być :/NORMALNIE ,przecież nic się nie zmieniło
fajne zdjecai, ładnie wyglądaliście
widzę w twoim opisie, że dużo bardzo dużo schudłaś, jak Ci sie to udało? jakaś dieta?

[
Cytat:
QUOTE=Maggie1983;16583455]

Tobie tez wepchne fasolke do brzuszka, bo wiem ze chcesz
to ja też bym poprosiła, my sie nie stramy bo mąż jeszcze nie chce, ale ja chcę wepchnij mi też

Cytat:
ślicznie wyglądałaś naprawdę

ale harmider u nas w pracy się zrobił, spokojnie na wizazu nie można posiedzieć

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 12:36   #3577
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Pięknie wyglądałaś, zjawiskowo
Makijaż sama sobie robiłas, prawda?
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-20, 12:43   #3578
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Czesc
następnym razem na pewno się uda

Cytat:
normalnie sie wzruszylam, kochane jestescie, wiec nie dziekuje i przesylam calusy dla kazdej z osobna majac takie wierne kibicki to kiedys na pewno sie uda. Melduje, ze dzis 28dc i wczoraj juz sluzik byl zabarwiony, wiec niestety jak zwykle kwestia czasu dobra wiadomosc jest taka, ze powracam do cykli 28 dniowych, bo te 26 dniowe troche mnie marwtily
uda się ! trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
PODKREŚLAM, ŻE POMYSŁ JEST AUTORSTWA ROSETTE.

ustalamy co następuje:
jeśli któraś z nas dowie się, że jest w ciąży, w pierwszej kolejności pisze do Maggie, a ona robi konkurs!
z czego trzy pierwsze edycje są ustawione.
1) Maggie i Rosette
2) Scio
3) kliwia
haha nie no jesteście szalone

Cytat:
Hmm co cóż a propos trzeciego suwaczka to byłam pewna że ktoś to zauważy :P na razie nie mogę się tak chwalić tym bo wiecie ... różne rzeczy mogą się jeszcze przydarzyć ...
Co do teściowej nic się nie zmieniło, to jest człowiek, który się nie zmieni, jest cwaniarą i aktorką życiową.I nie mogę się denerwować więc nie będę więcej pisać na jej temat.
Tż pracy nie zmienił ale zaczął się stawiać, ma umowę na czas nieokreślony na cały etat i zaczęli się z nim liczyć w tej firmie. Ci szefowie to myśleli , że on będzie tam zapierdzielał jak baiły murzyn i tyle...
A tu on się cały czas podszkala od takiego kolegi i czasem coś tam sobie złapią jakąś fuchę i zawsze grosik wpada.

A jeszcze jeżeli chodzi o wyjazd to raczej odpada i nie wiem kiedy coś się takiego nam przydaży jak "wczasy". Postanowiliśmy odkałać pieniądze ale nie na wakacje ale na najpotrzebniejsze wydatki związane z Fasoliną lub Fasolinem. Poza tym jak już Wam kiedyś pisałam ja nie mam stałej pensji ani żadnej podtawy. Ja mam płacone tylko od utargu. Jak jest kijowy miesiąc to ja mogę zarobić 600 zł. A 600 zł to jamuszę co miesiąć dać na mieszkanie bo wynajmujemy.
I teraz Tż ratuje nasz budżet domowy, bo on ma płacone na godziny więć jak ja mówię , żę np. w tym miesiącu jest bardzo mały ruch to on np. idzie dodtakowo na parę godzin do pracy.
Ale oczywiście oprócz 600 zł za mieszkanie sa rachunki i życie więc wcale nie ejst tak prosto.
Ja mam nadzieję że jakoś się ułóży. Jak Pan Bóg nam pozwolił nam teraz na Fasolkę to myślę że ześle dla nas troszkę lepszy los i nie będzie tak źle.
gratulacje
wszystko się ułoży
my też byliśmy w okropnej sytuacji.
ja bez pracy...mieszkanie wynajmowaliśmy za 1050zł plus rachunki...
jakoś się udało, ja wywiozłam konia do znajomej i nic nie płacę, teraz jest chętna osoba na kupno.
Mieszkanie udało nam się znaleźć taniej o 350zl. Już się wprowadziliśmy.
Jakoś zaczyna się układać.

Cytat:
cudownie wyglądałaś !!
Stary 2010-01-20, 12:49   #3579
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
następnym razem na pewno się uda

uda się ! trzymam kciuki

haha nie no jesteście szalone

gratulacje
wszystko się ułoży
my też byliśmy w okropnej sytuacji.
ja bez pracy...mieszkanie wynajmowaliśmy za 1050zł plus rachunki...
jakoś się udało, ja wywiozłam konia do znajomej i nic nie płacę, teraz jest chętna osoba na kupno.
Mieszkanie udało nam się znaleźć taniej o 350zl. Już się wprowadziliśmy.
Jakoś zaczyna się układać.

cudownie wyglądałaś !!

Strippi, no i jak na nowym mieskzanku???

no i wiesz, jak juz urodzisz core i bedzie z drugim w ciazy to koniecznie najpierw do mnie na priv

Wiecie, co? ja mysle ze nasza Kasia juz tuli w ramionkach synusia
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 12:55   #3580
Daysy85
Zakorzenienie

Dzięki za miłe słowa.
Makijaż robiła mi szefowa. Ja stwierdziłam , że w tym dniu nic nie będę przy sobie robić sama
Strippi czekamy na malucha
Stary 2010-01-20, 13:00   #3581
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:

ja tez tak myśle, zawsze do nas regularnie wpadała a teraz od kilku dni nic...

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-20, 13:21   #3582
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
dzięki w końcu udało mi się wybrać zdjęcie które po pomniejszeniu jeszcze jakoś wyglada.No i teraz już nie jestem taka "bezosobowa"
Śliczne jest takie romantisz
Mona_ja Ty wklejałaś fotki ślubne na forum? bo nie wiem czy skleroza mnie coraz mocniej atakuje czy coś mi umkneło?

Cytat:

no i wiesz, jak juz urodzisz core i bedzie z drugim w ciazy to koniecznie najpierw do mnie na priv

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
ja tez tak myśle, zawsze do nas regularnie wpadała a teraz od kilku dni nic...
Ja też się z Wami zgadzam mam nadzieję, że zjawi się u nas niebawem i pochwali się swoim cudem
Stary 2010-01-20, 13:35   #3583
gold-fish
Zakorzenienie

Tyle ,,cytowań" miałam i znowu zamknęłam neta
A może sobie przypomnę co komu chciałam napisać

Daisy gratulacje niech zdrowo rośnie Twoja kruszynka vel Fasolka a Ty miałaś prześliczne bolerko . Suknia też ładna, ale pewnie ten materiał się gniecie i jest bardzo delikatny

Z tym pomysłem na konkurs ciążowy to przesadziłyscie a jakie są nagrody?

Agatko mam nadzieję, że szybko i bezboleśnie przejdziesz to wszystko

Domi rób wesele po Waszemu! Tyle ile mozecie to przeznaczcie i zaproscie osoby które chcecie zaprosić. Zastanówcie się jeszcze raz z mężem czy nie warto zaszaleć. To taka jedna wyjątkowa noc ale jeżeli nie jest to Waszym marzeniem to nie warto sie zmuszać. A niech gadają, boczą się i kręcą nosem. Jak mają z tym problem to ICH problem. Pamietaj

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Jeszcze dodam, że idę dziś ,,na fotel" już chyba około 25 mi się spóźnia... mam nadzieję, ze to nic poważnego.

Z rana miałam jazdy, bo egzamin za 5 dni Było nieźle. Na naszym placu manewrowym było pełno śniegu a jazdziłam o 8.00 więc przecierałam szlaki po opadach nocnych i było super. Pedał gazu do podłogi i heja, zeby wogóle przejechać

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 14:03   #3584
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
ok ok przepraszam
w takim razie musze odpukac w cos niemalowanego .. ( moje czolo )
no no mam nadzieje

angel166 witamy

Cytat:
Czesc
Przykro mi ale następnym razem musi się udać!

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
ja też - daruję sobie te atrakcje
no koleżanko... do czasu!
Cytat:
ja tez czekam tak dlugo tak jak ty na 2 @ po odstawieniu....
to nie jestem sama... no zobaczymy, mam objawy jak przed @ no ale Ty też je miałaś i co? ale trzymaj kciuki, aby był @
Cytat:

tylko się za bardzo nie rozpędzaj i nie przeleć wszystkich...

Cytat:
ja bym na Twoim miejscu miała sie na baczności bo jeszcze Maggie sie zagapi i....
jak już leci po całości to... Maja strzeż się
niepokalane poczęcie
jak Majka z tvn'u

Daysy85 śliczna suknia i gratuluję! aby fasolka dobrze rosła

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2010-01-20 o 14:05
*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 14:15   #3585
Daysy85
Zakorzenienie

Ten materiał w ogóle się nie gniótł i był bezkonkurencyjny bo to była BAWEŁNA!!! Specjalnie jakoś tam po wierzchu zrobiona jakąś tam francuską metodą ... ale ja się na tym nie znam :P
Nie było mi w niej duszno ani gorąco ani ciężko bo była naprawdę na ciele lekka.

Scio nie załamuj się!!! Wiesz jak ja zrobiłam ??? Pierwszy dzień ostatniej @ miałam 11 listopada a że bylo to 4 dni więc 19 heja... ale że mi się @ rozregulował więc spróbowaliśmy drugi raz za jakieś 10 dni i to przyniosło rezultat. Chociaż na początku jak byłam na USG nie było zagnieżdżenia a byłam dzień przed Wigilią chociaż test wykazał tak jakby 2 kreski bo ta druga była słaba. Ten lekarz ci mi robił USG powiedział , wtedy że jest tu "coś" co ma 1mm i trzeba powtórzyć to po Nowym Roku. Zrobiłał test po Bożym Narodzeniu i jak w buzię strzelił były 2 krechy. Więc 4 stycznia poszłam jeszce raz i teraz mi powiedział że to 6 tydz i ma 7 mm
Teraz jestem w 8 i teraz akcja jest taka że z terminu @ wychodzi mi , że poród powinien być w połowie Sierpnia albo na naszą 1 rocznice a z USG na 6 Września.

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2010-01-20 o 14:21
Stary 2010-01-20, 14:19   #3586
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Strippi czekamy na malucha
Ja też czekam i czekam i na razie nic

Cytat:

Kasia chyba już urodziła tak mi się wydaje

Oj Ty moja droga 2 mi nie planuj na razie hihi

W nowym mieszkanku ok, ale ciągle nie mogę się przyzwyczaić.
Stary 2010-01-20, 14:22   #3587
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
domi wiesz co? skoro nie chcecie robic z orkiestra to co Cie obchodzi foch tesciopwej skoro i tak za nia nie przepadasz, a ona jakas taka nieobyta w swiecie? niech ma kolejnego focha, przynjamniej bedziesz miala spokoj, A focha na weselu raczej nikt Ci nie pokaze bo bedzie sie cieszyl waszym szczesciem. Wiec olejcie i robcie po swojemu i zaoszczedzicie jeszcze

Przeczytalam wczoraj i dzis Zmierzch i do tego od razu objerzalam film. Ksiazka nie ma rownych film do bani No i te rozbieznosci z ksiazka mnie dobijaly! okropnosc.

Kazalam mezowi kupic druga czesc i kolejne takze do konca roku na wszytskie okazje juz mam prezent

Przeczytałam tez ksiązkę Marina - Zafona - Martucha jak najbardziej polecam. Lubię styl tego autora.
Kliwia ja też zrobiłam ten błąd, że zaraz po przeczytaniu obejrzałam film i bardzo się zawiodłam. Druga część filmu już mniej rozmija się z książką, ale jednak książka to książka.

Cytat:
dobra, to co umowa???
powiem szczerze, ze mialam Wam zrobic konkurs, ze Daysy jest w ciazy i sie nie chwali, ale tak sie spieszylam, bo sie balam, ze ktoras przede mna wyczai i napisze, ze nasza Izunia ma bobaska no i balam sie Daysy chlapnie, ze jest w ciazy

popieram i dodaje jeszcze nasza Scio-moja wizazowa siorke no i zaraz za nami Kliwus, bo tez chce
Ja też! Ja też! Mogę być zaraz po Kliwii
Stary 2010-01-20, 14:22   #3588
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
jak już leci po całości to... Maja strzeż się
niepokalane poczęcie
jak Majka z tvn'u

ciekawe, jakbym to w domu wytłumaczyła
Stary 2010-01-20, 14:22   #3589
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Śliczne jest takie romantisz
Mona_ja Ty wklejałaś fotki ślubne na forum? bo nie wiem czy skleroza mnie coraz mocniej atakuje czy coś mi umkneło?

Ja też się z Wami zgadzam mam nadzieję, że zjawi się u nas niebawem i pochwali się swoim cudem
Wklejałam na starym watku, są tu http://www.wizaz.pl/forum/showthread...6#post14635076

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-20, 14:27   #3590
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:

ciekawe, jakbym to w domu wytłumaczyła
Maryja się nie tłumaczyła, więc w razie co, masz alibi

Stary 2010-01-20, 14:31   #3591
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
hahahahahahah nie mogę
Stary 2010-01-20, 14:32   #3592
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
sama nie, ale do Józefa przyszedł Anioł i mu powiedział, żeby swoją żonę zabrał do sowjego domu...
A mnie kto by interwencją nadprzyrodzoną poratował?
Stary 2010-01-20, 14:43   #3593
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
hahahahahahah nie mogę
śmiej się śmiej, to jeszcze wywołamy skurcze porodowe
Cytat:
sama nie, ale do Józefa przyszedł Anioł i mu powiedział, żeby swoją żonę zabrał do sowjego domu...
Słuchaj słuchaj, ktoś się zawsze znajdzie
Nie no... czy Ty myślisz, że Maryja jednak z Jezusem... w domu?? może to jednak nie było niepokalane

Stary 2010-01-20, 14:55   #3594
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
śmiej się śmiej, to jeszcze wywołamy skurcze porodowe

Słuchaj słuchaj, ktoś się zawsze znajdzie
Nie no... czy Ty myślisz, że Maryja jednak z Jezusem... w domu?? może to jednak nie było niepokalane
chyba z Józefem?
Nie - Anioł przyszedł, zeby przekonac Józefa o czystości jego wybranki po tym, jak Józef dowiedział się, że jego nietknięta żona jest w ciąży i poczuł się, hm, z lekka skonsternowany
Stary 2010-01-20, 14:58   #3595
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
hahahahahahah nie mogę
Cytat:
nie prosze Was, nie mogę : rotfl:

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2010-01-20, 15:07   #3596
Daysy85
Zakorzenienie

Kurde właśnie była u mnie siostra właścicielki mieszkania. Ta właścicielka mieszka w Kanadzie i dlatego wynajmują to mieszkanie w którym mieszkamy.
No i przyszła dziś żebym dała jej kasę bo my płacimy z góry za 3 miesiące... no i ta Pani powiedziała mi , że... być może jej siostra wróci do Polski na lato na jakieś pół roku bo ma kłopoty zdrowotne i tu się chce leczyć , bo tu jednaj jest lepsza i tańsza opieka zdrowotna a poza tym tu ją będzie rodzina mieć na oku a tam w Kanadzie nie miałby kto się nią zająć.
Więc ona mi da znać do końca lutego co ta siostra postanawia...
Kurdę tak to jest wynajmować mieszkanie a nie mieć swojego...
Więc ja teraz zapłaciłam to mam opłacone do 30 kwietnia. Więc jeżeli miałabym się wyprowadzać to w maju więc już raczej niezły brzuch będę miała...
Poza tym z tymi mieszkaniami do wynajęcia wcale nie jest tak łatwo bo tym ludziom to się w głowach poprzewracało ... za 2 pokoje z kuchnią około 40m2 jak się TZ ostatnio dowiadywał to 1200 zł chcą i w tym już czynsz ale opłaty licznikowe trzeba płacić. A my teraz mamy kawalerkę 23m2 , małe ale nawet ustawne i płacimy 600 i w tym już czynsz, woda, ogrzewanie i do zapłaty tylko gaz i prąd , więc to się super opłaca.
Stary 2010-01-20, 15:10   #3597
agus87
Zakorzenienie

MAGGIE ty tego shreka to tez namaczalas ponczem?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-20, 15:11   #3598
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
chyba z Józefem?
Nie - Anioł przyszedł, zeby przekonac Józefa o czystości jego wybranki po tym, jak Józef dowiedział się, że jego nietknięta żona jest w ciąży i poczuł się, hm, z lekka skonsternowany
ano tak sorry z Józefem
nie no wybacz, nie chciałam tutaj zaraz robić z nich kazików
Wiesz co, ale ja podejrzewam, że Anioł mógł mieć coś z tym wspólnego... może ona i on...
zaraz telenowelę utworzymy...

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2010-01-20 o 15:12
Stary 2010-01-20, 15:13   #3599
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
... no i ta Pani powiedziała mi , że... być może jej siostra wróci do Polski na lato na jakieś pół roku . Więc jeżeli miałabym się wyprowadzać to w maju więc już raczej niezły brzuch będę miała...
Poza tym z tymi mieszkaniami do wynajęcia wcale nie jest tak łatwo bo tym ludziom to się w głowach poprzewracało ... za 2 pokoje z kuchnią około 40m2 jak się TZ ostatnio dowiadywał to 1200 zł chcą i w tym już czynsz ale opłaty licznikowe trzeba płacić. A my teraz mamy kawalerkę 23m2 , małe ale nawet ustawne i płacimy 600 i w tym już czynsz, woda, ogrzewanie i do zapłaty tylko gaz i prąd , więc to się super opłaca.
Wow 600 zł szok! też bym tak chciała. My płacimy 1200 + opłaty za 2 pokoje i już nam właściciele płaczą że chcą więcej, ze nic na tym nie zarabiają! 1200!

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2010-01-20, 15:16   #3600
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
ano tak sorry z Józefem
nie no wybacz, nie chciałam tutaj zaraz robić z nich kazików
Wiesz co, ale ja podejrzewam, że Anioł mógł mieć coś z tym wspólnego... może ona i on...
zaraz telenowelę utworzymy...
a potem będziemy się smażyć w piekle za takie herezje

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości