Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :) - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-19, 22:31   #1051
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Moonik misiaczku mój sądze ze przykre wiadomości na ten rok wyczerpane Trzymam za to kciuczki. A wiesz co się kiedyś mawiało?? Odszedł jeden członek rodziny by zrobic miejsce dla nowego...

Bucikowe dziewuszki mam nadzieję że pamiętacie że nawet nowe buty trzeba porzadnie zapsatować-popatrzcie co sól robi ze skórą!!! Zeby buty długo posłużyły trzeba je pielegnować Tak jak skórę na buźce I to nie połyskiem kiwi a jakąś pastą w kółku lub kremie do butów. Na butki starsze polecam tłuszcz do skór
A co do zimówek mam moje stare wojaski niezbyt urodne ale na duży snieg jak znalazł No i jedne obcasy które zakładam na specjalne okazje I moje czerwone sportówki
Gosik własnie to jest przykre-duzo osób się zraża do sportu bo rywalizacja robi się niezdrowa. Ja pamietam jak w szkole sredniej wzieli mnie do drużyny reprezentacyjnej w siatkę-starsze dziewczyny protestowały bo byłam niska Gosik(160cm) ale ja sie zawzięłam. Grałam na libero a jak potem urosłam to juz i atak był w zasięgu ręki
Z w-fu byłam zawsze dobra bo my taka usportowiona rodzina. Kiepsko mi idzie na krótkie dystanse-zawsze mam spóźniony zapłon
Malutka- ucałuj ode mnie Ulubieńca Powiedz mi...znudził ci się juz??? Ja wciąz czekam
A tak na serio mam nadzieje ze jak uda nam sie na luty/marzec wybrac w okolice Międzyzdrojów to znajdziesz czas na spotkanko...
Hmm własnie mi się przypomniało...Gdzie jest Kinia?????
Gdzie Katarzinka????
Kotku ubierający się w chomiczki(usmiałam się do łez)zazdroszczę imprezy.
Tez bym potańcowała. A pomysł własnej siłowni trafiony Uwielbiam hula hop-najlepsza jest obrecz gimnastyczna bo jest cięższa i lepiej miesnie pracują
Stary 2010-01-19, 22:37   #1052
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Kotku ubierający się w chomiczki(usmiałam się do łez)zazdroszczę imprezy.
Tez bym potańcowała. A pomysł własnej siłowni trafiony Uwielbiam hula hop-najlepsza jest obrecz gimnastyczna bo jest cięższa i lepiej miesnie pracują
Izusia no wlasnie chce takie gimnastyczne hula hop z takimi wypustkami i takie ciezsze i w tym tygodniu wysylam po nie malza do sklepu sportowego

jeju strasznie mnie glowa rozbolala, chyba ide sie walnac do lozka z pilotem od TV bo malza jeszcze z pracy nie ma

bo zapomnialam a jak ci idzie jazda autem??

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować

Edytowane przez kotekk81
Czas edycji: 2010-01-19 o 22:40
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 22:54   #1053
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam wieczorowa pora
Siedze sobie sama ale mezus za pol godzinki juz bedzie

Kotek super ze sie wytancowalas ja bym sobie poszla na jakies weselicho ale narazie nic sie u nas nie szykuje
To mocno trzymam kciuki zeby sie udalo
ja w marcu jak bede w Polsce to tez do ginka lece niech badanka jakies zrobi, do sadysty tez sie wybieramy - i taki to urlop bedzie...

Moonik mamie z obstawa na pewno juz nic nie grozi
Trzymam kciuki za staranka

Cos widze ze powoli wszystkie tu planuja dzidzie Oby nam sie udalo

Izazusia super ze juz plecki lepiej

Dobrej nocki
Stary 2010-01-19, 22:57   #1054
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Ulałam jeden termin egzaminu
Kiepski ze mnie kierowca bo nie zrobiłam łuku który na jazdach zawsze mi wychodził
Stresik jest nieziemski
Teraz jade za tydzien sie zapisac na podejscie numer 2
Idę wziąć kąpiel z kulą którą kiedyś dostałam od Kasieńki Rozluźnię się i rozgrzeję
Fakt nie skojarzyłam że Malutka miała problemy z kręgosłupem i ja tu narzekam kiedy mogę wziąć lek (chociaz bylam twarda i nie wzielam ibupromu).
I mnie to dopiero dzisiaj tak siekło....
Poza tym mój mąż paskudnik zasnął na kanapie w pozycji horyzontalnej. Budze go a ten do mnie że mam zrobić rozdzielnię...znów mu się robota śni chociaz nie łazi teraz do pracy... ( w takim sniegu nie maja co robić)
Stary 2010-01-19, 23:20   #1055
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
Moonik misiaczku mój sądze ze przykre wiadomości na ten rok wyczerpane Trzymam za to kciuczki. A wiesz co się kiedyś mawiało?? Odszedł jeden członek rodziny by zrobic miejsce dla nowego...

Hmm własnie mi się przypomniało...Gdzie jest Kinia?????
Gdzie Katarzinka????
obyś miała rację
wiem, słyszałam o tym, ale myślę, że "pierwszeństwo" ma kuzynka, córka wujka, właśnie się starają o drugie dziecko chociaż nigdy nie wiadomo

też się zastanawiałam gdzie się podziały dziewczyny, Kinia to już bardzo dawno nie pisała tu nic

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość

Moonik mamie z obstawa na pewno juz nic nie grozi
Trzymam kciuki za staranka

Cos widze ze powoli wszystkie tu planuja dzidzie Oby nam sie udalo

no jak widać coraz więcej z nas myśli o maluszku oby ten rok był płodny

Cytat:
Teraz jade za tydzien sie zapisac na podejscie numer 2
Idę wziąć kąpiel z kulą którą kiedyś dostałam od Kasieńki Rozluźnię się i rozgrzeję
daj znać kiedy będzie egzamin to zbiorowo potrzymamy kciuki

a mi mąż przygotowuje właśnie kąpiel z pianą, olejkami
spadam więc się pluskać

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 23:42   #1056
malutka_24
Wtajemniczenie

Ja jeszcze na uno momento jak to pisze zawsze nasza Kasieńka

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
chciałam kupić takie na śnieg, nie tyle piękne co wygodne, niestety, chyba już takich nie produkują
ja chcę oficerki, ale szersze w łydkach, bo ma grube łydki na zamek w rozmiarze 36 no 37 i ni ma

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
Miłego wypoczynku malutka.
Dziekuję.
A lokatorzy to siostrzeniec i siostrzenica Krzyśka. A właściwie to młodociani.

Dziś świętowaliśmy imieniny teścia, a wczoraj urodziny teściowej.
ad. 1 najlepsze jest to, że teraz mam 3 dni wolnego w piątek idę do pracy na rano i znowu 5 dni wolnego
ad. 2 miłego bawienia
ad. 3 dla teściowej a dla teścia

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Na weselu bylo calkiem sympatycznie, tak sie wybawilismy ze buty mnie obtarly az do krwi i pozniej tanczylam boso a w niedziele bylismy na poprawinach w domu u mlodych i siedzielismy do 1:30 dobrze ze mielismy wolne hihihi bo nie wiem co by sie dzialo

mianowicie z racji tego ze nie moge chodzic na silownie ani na basen z racji godzin mojej pracy to kupuje sobie stepera i hula hop (chcialam bieznie ale bym se ja chyba musiala u sufitu umocowac ) a bratowo przywiezie od siebie jakies inne sprzety jakie ma i bedziemy miec silke w domu hjehjehje. A poza tym po @ robie wszystkie badania (toksoplazmoze itd) ide na kontrole do dentysty-sadysty
ad. 1 jak obtarłaś nóżki i potem tańczyłaś boso to musiało być rewelacyjnie pokaż się nam tu weselnie
ad. 2 to za ćwiczonka, a do hula hopa dobrze jest dosypać ryżu albo grochu, żeby było obciążenie, bo skuteczniej się wtedy kręci

Cytat:
Malutka- ucałuj ode mnie Ulubieńca Powiedz mi...znudził ci się juz??? Ja wciąz czekam
A tak na serio mam nadzieje ze jak uda nam sie na luty/marzec wybrac w okolice Międzyzdrojów to znajdziesz czas na spotkanko...
Hmm własnie mi się przypomniało...Gdzie jest Kinia????
ucałowany
Izuś podejrzewam, że się nie doczekasz
spotkanko
a Kinia nasza

Cytat:
jeju strasznie mnie glowa rozbolala, chyba ide sie walnac do lozka z pilotem od TV bo malza jeszcze z pracy nie ma
a wiesz co jest dobre na ból głowy seksik z własnym mężem

Cytat:
Fakt nie skojarzyłam że Malutka miała problemy z kręgosłupem i ja tu narzekam kiedy mogę wziąć lek (chociaz bylam twarda i nie wzielam ibupromu).

Poza tym mój mąż paskudnik zasnął na kanapie w pozycji horyzontalnej. Budze go a ten do mnie że mam zrobić rozdzielnię...znów mu się robota śni chociaz nie łazi teraz do pracy... ( w takim sniegu nie maja co robić)
ad. 1 ja mam nadal te problemy w ciąży niestety nic nie mogłam brać, ale teraz jak mi doskwierał to dostałam tabletki i mam postanowienie, że jak w pracy będą dawać darmowe karnety na aerobik i takie tam to sobie wezmę, zagonię moją siostrę, żeby sobie wykupiła taki karnet i razem będziemy śmigać
ad. 2 uśmiałam się z Twojego Kamila

dobranoc dziewuszki
Stary 2010-01-20, 14:14   #1057
izka19855
Zadomowienie

·· · · HEJ ROBACZKI · · ··

Cytat:
Hellooll
Na weselu bylo calkiem sympatycznie, tak sie wybawilismy ze buty mnie obtarly az do krwi i pozniej tanczylam boso a w niedziele bylismy na poprawinach w domu u mlodych i siedzielismy do 1:30 dobrze ze mielismy wolne hihihi bo nie wiem co by sie dzialo

a wogole mam mocne postanowienia (jakos tak mnie naszlo, jak czekalam czy @ sie pojawi czy nie - no i stety niestety sie pojawila - ale to juz inna historia) mianowicie z racji tego ze nie moge chodzic na silownie ani na basen z racji godzin mojej pracy to kupuje sobie stepera i hula hop (chcialam bieznie ale bym se ja chyba musiala u sufitu umocowac ) a bratowo przywiezie od siebie jakies inne sprzety jakie ma i bedziemy miec silke w domu hjehjehje. A poza tym po @ robie wszystkie badania (toksoplazmoze itd) ide na kontrole do dentysty-sadysty (gin mi powiedzial ze jak do kwietnia nam sie nie uda zajsc w ciaze to dostane tabletki )

ps2. bo se zapomnialam Gosia a wiesz ze mi sie snilas. Bylas u mnie w miescie i bylysmy umowione ze idziemy zrobic se tatuaze, tylko ze to w szpitalu mialysmy je robic coo za sen
1.To się ładnie wytańczyliście koteczku ... Biedne nóżki.
2. Mocniuchno trzymam piąsteczki za zajście w ciążę.
3.A sen miałaś niezły. Zabierzecie mnie na te tatuaże do szpitala?
Ja ostatnio też cudaczne sny miewm.
Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
Hej
męża wzięło dzisiaj na robienie buraczków do słoików niedawno skończył a teraz jeszcze się pasteryzują w piekarniku

2. dziękuje a jeśli chodzi o operację to jak się okazało już jest po, wczoraj była i na szczęście wszystko poszło dobrze, wujcio już nawet chodził dzisiaj a mama ma teraz obstawę - rano odprowadza ją tata, albo idzie z kilkoma koleżankami, a wieczorem odbiera ją brat więc póki co jest dobrze mam nadzieję, że złapią tych baranów niedługo, bo normalnie strach wieczorem wyjść gdziekolwiek, a jeszcze po ostatnim napadzie policyjne psy zgubiły trop pod moim blokiem, masakra jakaś

1. dzięki słońce
2. hehehe jak najszybciej
3. no to masz zajęcia pewnie z nimi teraz
4. nie za dużo tych imprezek pewnie pojadłaś pyszności jakichś
1.Toż to skarb nie mąż.
2.Miło przeczytam lepsze wieści moniiiku .
3.Żadne zajęcie...oni sobie swoje, a ja swoje. Ewentualnie gramy w klocki drewniane...świetna zabawa i sudoku. No i czasem w 'Kocham CIe Polsko'. Mamy zajęcie. A powiem Ci, że ten siostrzeniec Krzyśka to taka mała miniaturka Krzyśka. Nawet jak byli gdzieś razem, to każdy myślał, że to syn.
Cytat:
Bucikowe dziewuszki mam nadzieję że pamiętacie że nawet nowe buty trzeba porzadnie zapsatować-popatrzcie co sól robi ze skórą!!! Zeby buty długo posłużyły trzeba je pielegnować Tak jak skórę na buźce I to nie połyskiem kiwi a jakąś pastą w kółku lub kremie do butów. Na butki starsze polecam tłuszcz do skór
A co do zimówek mam moje stare wojaski niezbyt urodne ale na duży snieg jak znalazł No i jedne obcasy które zakładam na specjalne okazje I moje czerwone sportówki
Ja właśnie Izus pamietałam o tym, że trzeba zapastować buciorki. Ale to była skóra miękka, więc musiałam gdzieś pechowo zawadzić.
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
ad. 1 najlepsze jest to, że teraz mam 3 dni wolnego w piątek idę do pracy na rano i znowu 5 dni wolnego
ad. 2 miłego bawienia
ad. 3 dla teściowej a dla teścia
Oj to Ty się strasznie "napracujesz"...:jupi : Dawidek będzie zachwycony. Uściskaj przystojniaka.
Jedna ma 11, a drugi 12, więc nie pobawię ich...heh, ale z nimi czemu nie.
Dziękuję w ich imieniu.

Co myślicie?
Załącznik 2799941
Załącznik 2799942

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2010-01-20 o 14:18
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 15:51   #1058
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Izka Zegarek jest boski Butki troszkę nie dla mnie bo mam uraz do saszek i saszkopodobnych
Malutka bardzo bym się chciała spotkać na pogaduchy I poznać Ulubieńca osobiście
Ja dzis wzięłam ibuprom i diclac i czuję się w miarę tak 7 w 10 stopniowej skali
Dowiedziałam się również ze zdałam wszystkie sobotnie zaliczenia
Zaraz się biorę do gospodarki przestrzennej czyli nudy na pudy a potem jeszcze gorsza organizacja robót instalacyjnych (czyli )

Moonik słonko gdzie Ty znalazłas takiego fajnego męza co takie kąpiele szykuje??

Co do snów śniło mi się dzis coś bardzo dziwnego- z mężem leżeliśmy sobie w wyrku , potem sie bilismy na żarty a potem wchodzę do dużego pokoju a tam Wisia Szymborska z Chmielewską piją herbatę
Najbardziej załamał mnie mój Kam jak mu sen opowiadałam a ten wypalił: Szymborska to wiem a kto to ta Chmielewska
Załamka totalna-mam męza ignoranta literackiego
Stary 2010-01-20, 16:36   #1059
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Cytat:
Izka Zegarek jest boski Butki troszkę nie dla mnie bo mam uraz do saszek i saszkopodobnych
Zaraz się biorę do gospodarki przestrzennej czyli nudy na pudy a potem jeszcze gorsza organizacja robót instalacyjnych (czyli )

Co do snów śniło mi się dzis coś bardzo dziwnego- z mężem leżeliśmy sobie w wyrku , potem sie bilismy na żarty a potem wchodzę do dużego pokoju a tam Wisia Szymborska z Chmielewską piją herbatę
Najbardziej załamał mnie mój Kam jak mu sen opowiadałam a ten wypalił: Szymborska to wiem a kto to ta Chmielewska
1.Dziękuję.
2.Izuś a co to za uraz?
3.za zaliczenia.
4. CO do snu, to nieprzeciętny.

Teściowa upiekła pączki z nadzieniem wiśniowym i truskawkowym. A zapewniam, że piecze nieziemskie pączki. Kogoś poczęstować?

A tak poza tym to piszę inwentaryzację mamuśce. Tylko 800 pozycji towaru.
Stary 2010-01-20, 16:48   #1060
mooonik
Zakorzenienie

Hej

właśnie nastawiłam golonkę do piekarnika, pierwszy raz coś takiego robię, mam nadzieję, że zjadliwe będzie

Cytat:

no nie! ja się tak nie bawię , tyle wolnego żeby mieć toż to skandal
żarcik oczywiście wypoczywaj ile wlezie

Cytat:

1.Toż to skarb nie mąż.
2.Miło przeczytam lepsze wieści moniiiku .
3.Żadne zajęcie...oni sobie swoje, a ja swoje. Ewentualnie gramy w klocki drewniane...świetna zabawa i sudoku. No i czasem w 'Kocham CIe Polsko'. Mamy zajęcie. A powiem Ci, że ten siostrzeniec Krzyśka to taka mała miniaturka Krzyśka. Nawet jak byli gdzieś razem, to każdy myślał, że to syn.
1. no nie mogę narzekać ale on lubi kuchenne sprawy, lubi gotować, szykować, wymyślać jakieś ciekawe dania
2. w klocki supeeeeer uwielbiałam układać jak byłam mała
mówisz, że miniaturka męża Ci się trafiła na ferie, to chyba trzeba pomyśleć o własnej- Waszej wspólnej miniaturce

a zegarek rewelacja !!! strasznie mi się podoba
butki też mogą być

Cytat:
Ja dzis wzięłam ibuprom i diclac i czuję się w miarę tak 7 w 10 stopniowej skali

Moonik słonko gdzie Ty znalazłas takiego fajnego męza co takie kąpiele szykuje??

no czyli plecki mniej bolą, super
gratki zaliczeń

hehehe mój by pewnie też nie wiedział kto to Chmielewska więc się nie przejmuj

a męża znalazłam na imprezie w akademiku, tyle że on jeszcze wtedy nie wiedział, że będzie moim mężem heh jak go poznałam to od razu wiedziałam, że to ten jeden jedyny
on niestety nie, zajęło mu prawie 5 lat, żeby zrozumieć

Izuś ja chcieć pączka ja uwielbiać pączki

Julitka

Edytowane przez mooonik
Czas edycji: 2010-01-20 o 16:53 Powód: bo Izusia pączkami częstuje ;)
Stary 2010-01-20, 17:14   #1061
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka

Izazusia za zaliczenia i za nast. egz na prawko, a sny masz naprawde dziwne takie osobistosci na herbatce u Ciebie no no

Malutka tyle wolnego to jak urlop zazdroszcze Ci

Izka dawaj paczucha wlasnie kawe robie a mi znowu bardziej butki sie podobaja lubie takie kowbojskie

Monik i jak goloneczka?? pewnie wysmienita
Stary 2010-01-20, 17:38   #1062
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Jaaaaa ja chce pączka-w zamian wczorajszy murzyn
Izka uraz mam do saszek bo kupiłam jedne i podeszwa mi się odlepiła po 1,5 tygodnia
Swoją drogą mam wrażenie że gdy dziewczyny mają kiecuchnę krótką i saszki wyglądają jak kot w butach
Moonik no to długo polowałaś na męża. Mój z kolei po pierwszym naszym spotkaniu przyjechał do rodziców i powiedział że poznał swoja żonę
Plecki coraz lepiej-troche jeszcze pobolewa ale to jak już ekstremalnie się wygnę Samopoczucie obecne 8,5 na 10
Golonka powiadasz -eksperymentujesz Mój mąż w kuchni to totalna łamaga
Nie wiem czy Wam opowiadałam jak pytał ile to szczypta soli. Mówię mu że tyle ile mieści sie miedzy palcem wskazującym a kciukiem a ten do mnie że jestem nieprecyzyjna
Haha albo jak chcial mamie zrobić naleśniki i dzwonił jaką ma mąke dac-tortową czy ziemniaczaną bo w przepisie jest tylko napisane "mąka"
Stary 2010-01-20, 18:47   #1063
kasienka1985
Zakorzenienie

hej ho krasnale
Cytat:
mojego rozmiaru już nie ma, więc czekam na wyprzedaż dalszej części, nie kojarzysz kiedy może się zacząć?
nie wiem kochanie
z tego co pamiętam to wtedy jak pojawią się wiosenne porządki
więc marzec to chyba najwcześniej
Cytat:
nie, no jutro to już na 100% murzyna robie, zaraz mi chyba ozor ucieknie.
mi też ozor uciekł i dziś zabrałam się za murzyna polecanego przez drogie kuleżanki
Bilans: połowa już pożarta przez wężysko
Cytat:
koza! znaczy się... kocie!!! pokazuj fote jak wyglądałaś w tej sukienie
Cytat:
ja kupiłam sobie taki fajny specyfik z wosku pszczelego
faaaajny jest, tłuściutki i tak delikatnie tylko nabłyszcza
Cytat:
no jak widać coraz więcej z nas myśli o maluszku oby ten rok był płodny

a mi mąż przygotowuje właśnie kąpiel z pianą, olejkami
spadam więc się pluskać
1- ekhm.. pseplasam... to, że się kocham w Gabryni nie znaczy, że wyraziłam chęc na posiadanie swojego bąbla
2- jaaaaaaaaaaaaaa ale bym się tak pokąpała
ale u nas w chacie mam jakąś taką płytką wannę i nie lubię się w niej kąpac
Cytat:
dobrze, że dodałaś "z własnym"
Cytat:
Co myślicie?
alez ja uwielbiam te Twoje powitania
buciochy nie mój stajl zupeeeeełnie, ale do dżinsiorów jak najbardziej
zegarek prosze oddac cioci Kasi
Cytat:

1- ale Ty durna jestes
2- niet... cofam! ja jestem durna też nie wiem kto to Chmielewska!
Cytat:
Teściowa upiekła pączki z nadzieniem wiśniowym i truskawkowym. A zapewniam, że piecze nieziemskie pączki. Kogoś poczęstować?

A tak poza tym to piszę inwentaryzację mamuśce. Tylko 800 pozycji towaru.
1-nie kuuuuuuuuuuuuuuuś
2-Izydor ręcznie to piszesz???????
Cytat:
Hej

właśnie nastawiłam golonkę do piekarnika, pierwszy raz coś takiego robię, mam nadzieję, że zjadliwe będzie

heh jak go poznałam to od razu wiedziałam, że to ten jeden jedyny
on niestety nie, zajęło mu prawie 5 lat, żeby zrozumieć
1- na pewno bedzie pychotka ja ostatnio jadłam pyszną goloneczkę- taką chudziuteńką z kapustką
2- no nie moge

Dziewczyny siedzę dziś 3 dzień w domu i już do głowy dostaję
A im wiecej siedze i nic nie robie tym bardziej nic mi się nie chce!
Wy tez tak macie czy ja taka dziwna jestem?

aaaaaaaaaaaaaaaaaa
zapomniałabym Izydor, Moonik, Malutka macie po wielkim buziaku od Kiniora za pamięc

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 18:58   #1064
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Hej Żoneczki

Widzę, że tu rozpętałam nieświadomie tydzień murzynowy A ja swojego ciągle nie upiekłam. A chcica ciągle jest
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Anusia Miki jest fajowa
dzięki
Cytat:
1. przepraszam, ale okropność. nie mogłabym mieć takiego zwierzątka
Nie masz za co przepraszać - i tak jestes w "większości" osób antyszczurowych Jestem do tego przyzwyczajona że tak reagują ludzie.
Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
To podeslemy Ci Czike ona jest wyznawca szczuryzmu . Jak bylismy na swieta u rodzicow to dziewczyna mego brata przyjechala ze swym rocznym szczurem i Czika mogla godzinami siedziec i do niego szlochac az musieli go postawic wyyysoko aby przez te ciekawosc do niego nie zajrzala.

Gin mi powiedzial ze jestem obrzydliwie zdrowa i wiec mam dopiero przyjsc jak pojawia sie 2 kreski
1. Podoba mi się to określenie to muszą się rzeczywiście kiedys zapoznać
2. Obrzydliwie zdrowa kobieto
Cytat:
Anusia sorki ale dla gryzoni mowie stanowcze NIE
ale ciesze sie jezeli Tobie Miki pozwala zapomniec o problemach, trzymam zeby wszystko sie poukladalo

a zapomnialabym Wam napisac ze w niedziele kupilam sobie ksiazke "Zmierzch" ciekawa jestem czy mnie tez tak zachwyci i dolacze do grona wampiromaniaczek
1. dzięki
2. Zapraszamy do naszego wampirzycowego grona
Cytat:
Nie było mnie chwilę, ale miałam bardzo smutny poprzedni tydzień i nawet nie miałam ochoty nic pisać...

p.s. Aniu fajnie Cię widzieć z powrotem wśród nas

p.s.2 @ była więc spoko luzik (ale powiem Wam w sekrecie, że pomału odstawiamy zabezpieczenie, co ma być to będzie )
1. DuŻy na wszystkie smutaski
2. I sama dziękuję również
3. No i życzę "twórczego" odstawiania antykoncepcji
Cytat:
fajny zwierzaczek ja zawsze chciałam mieć chomika
dzięki
Cytat:

a wogole mam mocne postanowienia (jakos tak mnie naszlo, jak czekalam czy @ sie pojawi czy nie - no i stety niestety sie pojawila - ale to juz inna historia) mianowicie z racji tego ze nie moge chodzic na silownie ani na basen z racji godzin mojej pracy to kupuje sobie stepera i hula hop (chcialam bieznie ale bym se ja chyba musiala u sufitu umocowac ) a bratowo przywiezie od siebie jakies inne sprzety jakie ma i bedziemy miec silke w domu hjehjehje. A poza tym po @ robie wszystkie badania (toksoplazmoze itd) ide na kontrole do dentysty-sadysty (gin mi powiedzial ze jak do kwietnia nam sie nie uda zajsc w ciaze to dostane tabletki )
1. Super że się wybawiłaś na weselichu. Ale bym poszła na jakieś, dawno nie byłam
2. Fajny pomsł z tą mini siłownią, zwłaszcza że będziecie się z bratowa wspierać
3. I trzymam kciuki żeby wszystkie badania u gina były ok
Cytat:
Co myślicie?

1. Czy ja juz ci mówiłam że uwielbiam twoje powitania ?
2. Buciki mają super kolorek, musiałabym je zobaczyć na nodze jak wyglądają Zegarek bomba
3. Nieśmiało wyciągam talerzyk/talerz duzy na pączusie

kasieńka - nie jestes wcale dziwna, to sa normalne objawy (też tak mam)

Edytowane przez Anusia_piekniusia
Czas edycji: 2010-01-20 o 19:01 Powód: bo kasieńka się wcisnęła przede mnie ;)
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 19:00   #1065
paulinaizabela
Zakorzenienie

Iza no to faktycznie lepiej meza do kuchn i nie wpuszczaj

Kasienko ja tez tak mam ze jak juz pare dni wolnego to sie rozleniwiam i nic mi sie nie chce...

dajcie jakis przepisik na tego murzyna to tez moze zrobie

Anusia jeszcze nie zaczelam czytac ale kto wie moze niedlugo wstapie do Waszego klubu

Edytowane przez paulinaizabela
Czas edycji: 2010-01-20 o 19:03
paulinaizabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 19:28   #1066
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
dajcie jakis przepisik na tego murzyna to tez moze zrobie

Anusia jeszcze nie zaczelam czytac ale kto wie moze niedlugo wstapie do Waszego klubu
http://www.smaczny.pl/forum/Ekspreso...nek-t4532.html - tu masz ten przepisik I zapraszam do naszego klubu gorąco również w imieniu Gosi naszej największej wampirzycy
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 20:09   #1067
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
W szkole oczywiście nie obyło się bez stresów-powiedziałam jednemu z seniorów co o nim myślę.
Noi dobrze zrobilas, ale cos mnie sie wydaje ze malo kto zrozumial co napisalas
Cytat:
Daget bidaku mały- co ty masz z tym żoładeczkiem?? Kurcze coraz więcej młodych osób ma z tym problem
A jak ty ciągle chudniesz to wiesz co??? Weź zrob sobie ładną fotę i wstaw na wątek bo wkrótce wzrok cię nie dojrzy
A co do Wenus z Legionowa -reszta dziewczynek to też Wenuski- ja na tym wątku jestem dla równowagi: niezwykłej urody ze zwykłym brzydactwem
Ach Izus, to pozostalosc po mej przeszlosci a raczej po toksycznym zwiazku .... Wszystko dalo sie wymazac oprocz tego. Mam zdiagnozowany refluks dwunastnicowo- zoladkowyu i zoladkowo -przelykowy. Skad sie wzial.... STRES - tyle powiem

Cytat:
Hejka
w sobote mielismy gosci i pobalowalismy trochu w niedziele niestety kacor mnie meczyl... ale nie przeszkodzilo to poshoppingowac

Dagusia to za owocne staranka
Taaaa zakupy przy okazji, pieknie. Kazda wymowka jest dobra. Dzieki

Cytat:
Nie było mnie chwilę, ale miałam bardzo smutny poprzedni tydzień c

p.s.2 @ była więc spoko luzik (ale powiem Wam w sekrecie, że pomału odstawiamy zabezpieczenie, co ma być to będzie )
I wierze ze zla passa sie skonczyla i tylko dobre wiesci teraz bedziecie miec. I owocnego odstawienia

Cytat:
Dziś czuję się tragicznie- cos mnie łupie w kręgosłupie. Najprawdopodobniej zapalenie nerwu: makabra-nie wiem czy chodzić czy siedzieć czy leżeć- to nie taki ciągły ból tylko jak żle się odwrócę przeszywa mnie jak błyskawica.
Buziaki na dobry dzień
No i w ten oto sposob wyszedl STRES.

Cytat:
czekam na fotkę
dla Cziki
i za starania
:

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
cześć laski....

u mnie nic ciekawego...

cisza to się nie odzywam...

buzie
Jak to nic ciekawego??? Kazdy dzien ma w sobie cos o czym warto mowic

Cytat:
refluks nic przyjemnego, znam tylko ze słyszenia.

ale post, normalnie mega, pisz co tam u Ciebie, u nas jak widać też jedynie codzienność, ona też może być ciekawa.
To prawda nic przyjemnego bleeee.... Pieknie powiedziane Gosienko

Cytat:
chciałam kupić takie na śnieg, nie tyle piękne co wygodne, niestety, chyba już takich nie produkują
Ach tez takowych szukalam i znalazlam w zeszlym roku i teraz sa w sam raz. Uwielbiam moje sniegowce
Cytat:
Na weselu bylo calkiem sympatycznie, tak sie wybawilismy ze buty mnie obtarly az do krwi i pozniej tanczylam boso

A poza tym po @ robie wszystkie badania (toksoplazmoze itd) ide na kontrole do dentysty-sadysty (gin mi powiedzial ze jak do kwietnia nam sie nie uda zajsc w ciaze to dostane tabletki )

ps. ale mi narobilyscie smaka na murzyna, chyba jutro upieke bo dzis juz troche za pozno zeby mikser wyciagac
Widze ze weselicho udane, ech tez bym sie na jakies wybrala i witam w gronie przyygotowywujacych sie do potomstwa . A co do murzyna to po to zeby niue wyciagac miksera podawalam przepis bez jego uzycia

Cytat:
Haha albo jak chcial mamie zrobić naleśniki i dzwonił jaką ma mąke dac-tortową czy ziemniaczaną bo w przepisie jest tylko napisane "mąka"
A co do nalesnikow, moj sie ich nauczyl i teraz sam robi co 2 dzien. Heheh

A ponad to zeby przerwac murzynowa passe pozwolilam sobie sie wybic i usmazylam....TADAM!!!! OPONKI SEROWE!!!!

Zabierzcie mi ten talerz bo zaraz zjem wszystkie.... i zle sie to skonczy ....
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 20:16   #1068
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej.
Witam Was spod kołdry kuruję się bo mam imprezę w sobotę a coś mnie gardło boli. Wypiłam piwo z miodem i siedzę pod kołdrą. Na noc wezmę gripex albo coś w tym stylu i mam nadzieję, że przejdzie.
Byłam na pazurach (znowu mam czarne) więc z murzyna dzisiaj nici, ale to nic, taki wyczekany murzyn będzie jeszcze lepszy
a doradź cie mi, która ładniejsza? może bym sobie taką sprawiła
http://www.allegro.pl/item885180185_...owa_torba.html

http://www.allegro.pl/item887338617_...ska_utter.html

Cytat:

Na weselu bylo calkiem sympatycznie, tak sie wybawilismy ze buty mnie obtarly az do krwi i pozniej tanczylam boso

chcialam bieznie ale bym se ja chyba musiala u sufitu umocowacps2. bo se zapomnialam Gosia a wiesz ze mi sie snilas. Bylas u mnie w miescie i bylysmy umowione ze idziemy zrobic se tatuaze, tylko ze to w szpitalu mialysmy je robic coo za sen
fajnie, że weselicho się udało
ojej jak ja bym chciała bieżnie, taką wielką za jakieś 5000, mogłaby być i tansza oczywiście, normalnie moje marzenie, ale podobnie jak Ty, musiałabym ją do sufitu przymocować

Hahaha na spotkanie i tatuaż jak najbardziej się piszę, gorzej ze szpitalem, cierpię na szpitalną fobię.

Cytat:
2. dziękuje a jeśli chodzi o operację to jak się okazało już jest po, wczoraj była i na szczęście wszystko poszło dobrze,
fajnie

Cytat:
nowe buty trzeba porzadnie zapsatować-popatrzcie co sól robi ze skórą!!!
Gosik własnie to jest przykre-duzo osób się zraża do sportu bo rywalizacja robi się niezdrowa. Ja pamietam jak w szkole sredniej wzieli mnie do drużyny reprezentacyjnej w siatkę-starsze dziewczyny protestowały bo byłam niska Gosik(160cm) ale ja sie zawzięłam. Grałam na libero a jak potem urosłam to juz i atak był w zasięgu ręki
Z w-fu byłam zawsze dobra bo my taka usportowiona rodzina. Kiepsko mi idzie na krótkie dystanse-zawsze mam spóźniony zapłon
ta sól to porażka na maxa za to również zimy nie lubie!!!

wiesz co u mnie z tym szkolnym sportem to było tak, głównie ze względu na okres dorastania. Zawsze na bieżnię przychodzili chłopcy ze starszych klas więc jak mogłam pobiec na pałę??? to była tragedia. Dzisiaj jest to dla mnie śmieszne ale wtedy...

Cytat:

jak w pracy będą dawać darmowe karnety na aerobik i takie tam to sobie wezmę, zagonię moją siostrę, żeby sobie wykupiła taki karnet i razem będziemy śmigać
1. seksik i ból głowy uzupełniają się wzajemnie. Na ból głowy seksik z mężem najlepszy a na niechęć do seksiku najlepszy ból głowy

Cytat:
Zaraz się biorę do gospodarki przestrzennej czyli nudy na pudy
gratulacje
a ja miałam całkiem ciekawą gospodarkę na studiach, pamiętam, że lubiłam na te zajęcia chodzić

Cytat:
poproszę, ostatnio jestem strasznie "słodka" a jeszcze ta chcica na "murzyna"

Cytat:
Nie wiem czy Wam opowiadałam jak pytał ile to szczypta soli. Mówię mu że tyle ile mieści sie miedzy palcem wskazującym a kciukiem a ten do mnie że jestem nieprecyzyjna
, ryłam do monitora

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
z tego co pamiętam to wtedy jak pojawią się wiosenne porządki
więc marzec to chyba najwcześniej

ja ostatnio jadłam pyszną goloneczkę- taką chudziuteńką z kapustką
cholerka, to może zamowie coś z tego co jest jeszcze

a ja golonkę to lubię...tłustą, serio. Kiedyś zajechaliśmy z tatą na obiad do takiej knajpki i Pani mówi "Panu polecam golonkę a dla Pani...może rosołek?" a ja na to ""golonkę poproszę", ale dobra była
Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Widzę, że tu rozpętałam nieświadomie tydzień murzynowy A ja swojego ciągle nie upiekłam. A chcica ciągle jest
to tak jak u mnie

Ps. Dageciku daj kilka. Plis

Edytowane przez gosia1007
Czas edycji: 2010-01-20 o 20:18
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 20:31   #1069
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Hej.
Witam Was spod kołdry kuruję się bo mam imprezę w sobotę a coś mnie gardło boli. Wypiłam piwo z miodem i siedzę pod kołdrą. Na noc wezmę gripex albo coś w tym stylu i mam nadzieję, że przejdzie.

a doradź cie mi, która ładniejsza? może bym sobie taką sprawiła
http://www.allegro.pl/item885180185_...owa_torba.html

http://www.allegro.pl/item887338617_...ska_utter.html

Ps. Dageciku daj kilka. Plis
Oj kuruj sie kuruj. Oklady z mlodych piersi sa najlepsze Co do torebalki to ja bym chyba przy tej bialo-czarnej obstawala. A oponkami sie czestuj, ja juz spasowalam...
Stary 2010-01-20, 20:34   #1070
katey
Rozeznanie

GG do katey

no ok to skoro tak nalegacie..

pociagajaca jakas jestem ostatnio...i jak tak dalej bedzie to wyladuje na L4 i sie psisko ucieszy ze pancia w domku siedzi
a propos psa to juz kawaler sie zrobil - jakies 40kg zywej wagi...i coraz bardziej kumaty..widac ze szkolenie pomaga...

co do planow dzieciaczkowych to malz zlozyl podanie i stwierdzil ze chcialby prezent na 30stke a ze ma ja w styczniu wiec jakies 3 m-ce mi dal na rozpatrzenie wniosku i zabiera sie do roboty choc ja pelna obaw..

aaa zostalam tez ciotka- szwagierka urodzila w niedziele coreczke..

no to tak w telegraficznym skrocie co u mnie

buzki

edit:

opooooooni!!!!!!! :O do tego serowe!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja chcem!!!!

Gosia- ta druga fajniejsza

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

Edytowane przez katey
Czas edycji: 2010-01-20 o 20:38
katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 20:42   #1071
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Co do torebalki to ja bym chyba przy tej bialo-czarnej obstawala.
Cytat:
Gosia- ta druga fajniejsza
a ja chyba wolałabym tą z niebieskim i znowu się muszę zastanowiC

kasico zamowiłam te trzy, ciekawe tylko czy będą:
http://www.ewabien.com/eshop/?prod,901

http://www.ewabien.com/eshop/?prod,872

http://www.ewabien.com/eshop/?prod,852
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 20:44   #1072
mooonik
Zakorzenienie

Golonka wyszła smaczna w sumie to była taka zachcianka małżowego i wczoraj kupił taką co się tylko na 10min wrzuca na wrzątek i można jeść, ale ja ją obgotowałam, posypałam przyprawami wsadziłam do piekarnika i podałam z surówką z pekińskiej, papryki i kukurydzy, i z ryżem i mąż był zachwycony

Cytat:
Moonik no to długo polowałaś na męża. Mój z kolei po pierwszym naszym spotkaniu przyjechał do rodziców i powiedział że poznał swoja żonę
Plecki coraz lepiej-troche jeszcze pobolewa ale to jak już ekstremalnie się wygnę Samopoczucie obecne 8,5 na 10
Golonka powiadasz -eksperymentujesz Mój mąż w kuchni to totalna łamaga
1. ale fajnie, romantico
2. z męża się uśmiałam, to z solą mnie rozwaliło wybacz

Cytat:
2- no nie moge

aaaaaaaaaaaaaaaaaa
zapomniałabym Izydor, Moonik, Malutka macie po wielkim buziaku od Kiniora za pamięc
no co tak w ogóle to nasza historia to trochę pokręcona, bo na początku on był z moją współlokatorką, a ja z jego współlokatorem baaardzo często się spotykaliśmy, potem oni się rozstali, ja jeszcze byłam z tamtym kolesiem, w końcu się rozeszliśmy, a potem jeszcze z rok się bawiliśmy w podchody aż w końcu po jakiejś imprezie wylądowaliśmy w łóżku i tak to się zaczęło

dziękujemy za przekazanie

Cytat:

1. DuŻy na wszystkie smutaski
2. I sama dziękuję również
3. No i życzę "twórczego" odstawiania antykoncepcji
no właśnie , ja też mam taką ochotę, ale już mi się nie chce teraz robić, może jutro

1. dzięki
2.
3. hehehe

Cytat:
Ach Izus, to pozostalosc po mej przeszlosci a raczej po toksycznym zwiazku .... Wszystko dalo sie wymazac oprocz tego. Mam zdiagnozowany refluks dwunastnicowo- zoladkowyu i zoladkowo -przelykowy. Skad sie wzial.... STRES - tyle powiem

I wierze ze zla passa sie skonczyla i tylko dobre wiesci teraz bedziecie miec. I owocnego odstawienia

A ponad to zeby przerwac murzynowa passe pozwolilam sobie sie wybic i usmazylam....TADAM!!!! OPONKI SEROWE!!!!

Nie no!! jak nie murzynki, to pączki, a teraz jeszcze oponki, przecież zaślinię monitor za chwilę łapię oponka do arbatki

Dageciku a może na żołądek pomogłoby Ci siemię lniane? moja mama pije bo też ma duże problemy z żołądkiem i jej łagodzi takie ataki co się jej przydarzają, może jak nie znasz jeszcze tego sposobu to spróbuj

dziękuje i wzajemnie

Julitka

Stary 2010-01-20, 21:14   #1073
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Cytat:
Hej Żoneczki
1. Czy ja juz ci mówiłam że uwielbiam twoje powitania ?
2. Buciki mają super kolorek, musiałabym je zobaczyć na nodze jak wyglądają Zegarek bomba
3. Nieśmiało wyciągam talerzyk/talerz duzy na pączusie
Ale sie wkurzyłam, bo mi sie komp zawiesił, a już miałam wysyłać wiadomość...
Ojj rozpętałaś Anusiu ...kto jeszcze częstuje?
Mówiłaś chyba, bardzo mi przyjemnie.
Mama upiekła 47 pączków z nadzieniem, a 19 bez.
Cytat:
Hej
1. no nie mogę narzekać ale on lubi kuchenne sprawy, lubi gotować, szykować, wymyślać jakieś ciekawe dania
2. w klocki supeeeeer uwielbiałam układać jak byłam mała
mówisz, że miniaturka męża Ci się trafiła na ferie, to chyba trzeba pomyśleć o własnej- Waszej wspólnej miniaturce

a zegarek rewelacja !!! strasznie mi się podoba
butki też mogą być
Izuś ja chcieć pączka ja uwielbiać pączki
Moooniku o nie, tylko nie golonka.
Mój umie zrobić naleśniki. A poza tym nie miał okazji, żeby mi coś ugotować.
Ale ładnie to napisałaś, o tej miniaturce. Aż się rozmarzyłam.
Cytat:
Hejka
Izka dawaj paczucha wlasnie kawe robie a mi znowu bardziej butki sie podobaja lubie takie kowbojskie
Paulinko leci pączek jeden z drugim.
Cytat:
Jaaaaa ja chce pączka-w zamian wczorajszy murzyn
Izka uraz mam do saszek bo kupiłam jedne i podeszwa mi się odlepiła po 1,5 tygodnia
Swoją drogą mam wrażenie że gdy dziewczyny mają kiecuchnę krótką i saszki wyglądają jak kot w butach
Izuś rozumiem. NO do spódniczek wygląda to dość 'nieprzyzwoicie', ale może kiedyś sie skusze...na 'kota w butach'. Zamysł był na chodzenie w spodzinkach.
Cytat:
hej ho krasnale
alez ja uwielbiam te Twoje powitania
buciochy nie mój stajl zupeeeeełnie, ale do dżinsiorów jak najbardziej
zegarek prosze oddac cioci Kasi
1-nie kuuuuuuuuuuuuuuuś
2-Izydor ręcznie to piszesz???????

Dziewczyny siedzę dziś 3 dzień w domu i już do głowy dostaję
A im wiecej siedze i nic nie robie tym bardziej nic mi się nie chce!
Wy tez tak macie czy ja taka dziwna jestem?
Zegarka nie oddam.
A właśnie, że będę kusić. o!
Pisałam na kompie w Exelu. Juz skonczyłam na moje szczęście. teraz tylko wydruk.
kasienku ja też tak mam. Im dłużej siedze, tym gorzej.
Cytat:
Noi dobrze zrobilas, ale cos mnie sie wydaje ze malo kto zrozumial co napisalas Ach Izus, to pozostalosc po mej przeszlosci a raczej po toksycznym zwiazku .... Wszystko dalo sie wymazac oprocz tego. Mam zdiagnozowany refluks dwunastnicowo- zoladkowyu i zoladkowo -przelykowy. Skad sie wzial.... STRES - tyle powiem
Zaraz sobie poczytam cóż to za dziadostwo.
O ja Cię! Dageciku ja mogę zabrać wszystkie.
Cytat:
Hej.
poproszę, ostatnio jestem strasznie "słodka" a jeszcze ta chcica na "murzyna"
Biedactwo. Zdróweczka gosieńku.
I wysyłam pączki do Ciebie.
Cytat:
pociagajaca jakas jestem ostatnio...i jak tak dalej bedzie to wyladuje na L4 i sie psisko ucieszy ze pancia w domku siedzi
a propos psa to juz kawaler sie zrobil - jakies 40kg zywej wagi...i coraz bardziej kumaty..widac ze szkolenie pomaga...

co do planow dzieciaczkowych to malz zlozyl podanie i stwierdzil ze chcialby prezent na 30stke a ze ma ja w styczniu wiec jakies 3 m-ce mi dal na rozpatrzenie wniosku i zabiera sie do roboty choc ja pelna obaw..
Wstaw psinki foto.
Ale sie porobiło, zaraz się okaże, że wszystkie w ciązy. Jeszcze troszkę. Poczekajcie na nas........Żartu ję. Odczekami sami.
Stary 2010-01-20, 21:48   #1074
kotekk81
Zakorzenienie

Witam moje Rybulki kochane wieczorowa pora

wlasnie popijam grane piwko z miodem i chyba juz jestem pijana bo literki mi uciekaja
zdjecia z wesela wstawie jak dostaniemy jakies od znajomych bo nie wzielismy naszego aparatu bo moj malzonek na 10 minut przed wyjsciem odkryl ze bateria padla

Gosia bardziej podoba mi sie ta niebieska torba a co do spotkania i tatuazu to wpadaj na slask zapraszam serdecznie
nooo taka bieznie za 5000 to widzialam i normalnie odejsc nie moglam wogole to polubilam bieznie calkiem niedawno jakies 1,5 roku temu bo mialam maly "wypadeczek" wczesniej na biezni ( stalam bokiem na biezni ktora byla ustawiona "pod gorke" i kolezanka niechcacy nacisnela guzik START i hmmm takiego orla wywinelam ze dobrze ze se zebow nie wybilam )

Dagula zostaly Ci jeszcze oponki wiem ze dosc pozno jest ale one sie tak pieknie do mnie usmiechaja i wolaja "zjedz mnie proooszeee"

Aaaaa Izulkuuu oddawaj zegarekkkk....no a jak nie to moze chociaz rzuc paczkiem plisss

lece pod przysznic po pozniej jak piwko calkiem mi zaszumi to sie moge w brodziku utopic

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować

Edytowane przez kotekk81
Czas edycji: 2010-01-20 o 21:52
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 21:49   #1075
malutka_24
Wtajemniczenie

Hej
Dzisiaj się wyspałam za wszystkie czasy, bo Dawid jak zasnął w łóżeczku o 20:30 to obudził się dopiero o 7 rano normalnie nocka bez żadnych pobudek

Cytat:
seksik i ból głowy uzupełniają się wzajemnie. Na ból głowy seksik z mężem najlepszy a na niechęć do seksiku najlepszy ból głowy
co do torebek to bardziej podoba mi się ta czarna

Izka
fajny motyw na zegarku, a buciki wolałabym w kolorze czarnym. Masz jeszcze pączki z nadzieniem

Izuś
gratuluję zdanych zaliczeń Daj znać wcześniej o spotkaniu. A Kamil jako kucharz

Moonik

golonka, a do tego jeszcze z gotowaną kapustą kiszoną uwielbiam Tyle wolnego mam, bo jeden dzień to zaległy urlop z tamtego roku, drugi dzień dostałam w zamian za przyjście do pracy w dzień wolny, a reszta tak jakoś wyszła

Paulinko

Kasieńko
dzięki za buziaka od Kinii, ale lepiej przekaż jej, żeby tu się pojawiła osobiście

Daget
moja mama ma refleks rozworu przełykowego, więc wiem co to znaczy. Za oponkę dziękuję, jestem na diecie i Izusiowy pączek mi wystarczy

Katey
a mówiłaś, że u Ciebie nic się nie dzieje, a tu proszę ciocią zostałaś A jak rozpatrywanie mężowskiego podania
Stary 2010-01-20, 21:51   #1076
Milibili
Zadomowienie

Hej kochane!!!

Chciałabym nadrobić ale nie mam czasu Ale melduję, że baruje mi Was i tylko czekam az sie troche u mnie uspokoi . Postanowilam do konca miesiaca napisac pracę magisterską. Zobaczymy czy sie uda. Poza tym troche zaliczen na uczelni

I jeszcze jedno... rzadko piszę o moim Tomku, bo gdybym zaczeła to pewnie pisałabym tylko o tym jak każdego dnia jestem w nim coraz bardziej zakochana... ale teraz muszę to napisac bo ostatnio mnie zupełnie zadziwia. Nie wiem jak on to robi... pracuje ciężko od rana do wieczora (ma prace w domu wiec na szczescie nie rozstajemy sie i mimo ze w ciagu dnia nie mamy za wiele czasu dla siebie to przynajmniej mam go blisko) , po pracy wieczorami remontuje mieszkanie, pomaga mi przy Alusi kiedy tylko robi sobie 5 minut przerwy od pracy - nocą szczegolnie, a teraz widzac ze ciezko mi idzie z pracą magisterską postanowił mi pomoc siedzi wlasnie i czyta ksiazki i zachwile dalej piszemy.... Czasami zastanawiam sie co zrobic zeby wiedzial jak bardzo jestem mu wdzieczna... Słowa chyba tego nie potrafią wyrazić...

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 22:12   #1077
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Witam moje Rybulki kochane wieczorowa pora
Aaaaa Izulkuuu oddawaj zegarekkkk....no a jak nie to moze chociaz rzuc paczkiem plisss
Nie oddam. Za to dobrze rzucam paczkami.
Cytat:
Hej
Dzisiaj się wyspałam za wszystkie czasy, bo Dawid jak zasnął w łóżeczku o 20:30 to obudził się dopiero o 7 rano normalnie nocka bez żadnych pobudek
Izka
fajny motyw na zegarku, a buciki wolałabym w kolorze czarnym. Masz jeszcze pączki z nadzieniem
No to Ci sie powodzi'

Sugerujesz, żebym użyła spray-u? (żarcik) uwielbiam brąziki.
Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Hej kochane!!!

Chciałabym nadrobić ale nie mam czasu Ale melduję, że baruje mi Was i tylko czekam az sie troche u mnie uspokoi . Postanowilam do konca miesiaca napisac pracę magisterską. Zobaczymy czy sie uda. Poza tym troche zaliczen na uczelni

I jeszcze jedno... rzadko piszę o moim Tomku, bo gdybym zaczeła to pewnie pisałabym tylko o tym jak każdego dnia jestem w nim coraz bardziej zakochana... ale teraz muszę to napisac bo ostatnio mnie zupełnie zadziwia. Nie wiem jak on to robi... pracuje ciężko od rana do wieczora (ma prace w domu wiec na szczescie nie rozstajemy sie i mimo ze w ciagu dnia nie mamy za wiele czasu dla siebie to przynajmniej mam go blisko) , po pracy wieczorami remontuje mieszkanie, pomaga mi przy Alusi kiedy tylko robi sobie 5 minut przerwy od pracy - nocą szczegolnie, a teraz widzac ze ciezko mi idzie z pracą magisterską postanowił mi pomoc siedzi wlasnie i czyta ksiazki i zachwile dalej piszemy.... Czasami zastanawiam sie co zrobic zeby wiedzial jak bardzo jestem mu wdzieczna... Słowa chyba tego nie potrafią wyrazić...
Kciukasy na powitanie serwuję Miluś i za prackę też.
Bardzo wzruszające co piszesz...napisz mu list...może to śmieszne, ale na pewno się ucieszy. Napisz to co nam napisałaś. Będzie miał niespodziankę, a to zawsze jakaś odmiana od codziennych rozmów i mówienia 'kocham" .

A ja właśnie patrzę na mojego męża jak się uśmiecha do tv, bo leci reklama z brzdącami-reklama mleka. hyhy
Stary 2010-01-20, 22:13   #1078
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
1. seksik i ból głowy uzupełniają się wzajemnie. Na ból głowy seksik z mężem najlepszy a na niechęć do seksiku najlepszy ból głowy
nieźle to wytłumaczyłaś
zdrowiej Gosiaku a co do torebki ja nie doradzę, żadna mi się nie podoba, zupełnie nie w moim guście

Cytat:

aaa zostalam tez ciotka- szwagierka urodzila w niedziele coreczke..

no to tak w telegraficznym skrocie co u mnie
no czyli jednak coś się dzieje

gratki zostania ciotką
no czyli jesteś następna w kolejce jak idzie rozpatrywanie podania??

Cytat:
Ale ładnie to napisałaś, o tej miniaturce. Aż się rozmarzyłam.
no to do roboty jak oczywiście już będziecie chcieli

Cytat:
Hej
super grzeczny chłopak
i pewnie, że wykorzystuj wolne jak możesz

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość

i tak powinno być i brawa dla męża, że się tak stara wspólnymi siłami dacie radę szybciutko

Julitka

Stary 2010-01-20, 23:03   #1079
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Mili masz super męża Izka ma rację-napisz liścik albo po prostu skopiuj to co nam tu napisałaś

Gosia-wytłumaczenie świetne- zapisuj swoje złote myśli-to już druga w tym tygodniu Torba niebieska-baaaardzo mi się podoba
Grzanego piwa nie lubię ale harbatką grzancem imbirowym wznosze toast za:
Owocne dzidziusiowe starania
Słodkie mężow poczynania
Kupę pieniedzy na nowe torebki
By w butach szersze były cholewki
Oraz za wszystkie co pouciekały
By jak najprędzej do nas wracały

no to chlup

Edytowane przez izazusia
Czas edycji: 2010-01-20 o 23:07
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 23:07   #1080
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:

Gosia-wytłumaczenie świetne- zapisuj swoje złote myśli-to już druga w tym tygodniu Torba niebieska-baaaardzo mi się podoba
Grzanego piwa nie lubię ale harbatką grzancem imbirowym wznosze toast za:
Owocne dzidziusiowe starania
Słodkie mężowskie poczynania
Kupę pieniedzy na nowe torebki
By w butach szersze były cholewki
Oraz za wszystkie co pouciekały
By jak najprędzej do nas wracały

no to chlup
Tylko bez osobistych wycieczek ku mojej osobie prosze.... Do reszty odniose sie rano ide spac
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości