|
|
#3661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XII
Hej
![]() Cytat:
![]() A napisała co to za miejsce ![]() Może jestem jeszcze dziewicą, tylko nic o tym nie wiem
|
|
|
|
|
#3662 | |
|
Nindżopesz
|
E, za dużo dłubania
![]() Cytat:
Hm, bardzo mi się podoba. Pewnie ludzi mało... a kalkulatorek za mnie policzy ile płacę?Super
|
|
|
|
|
#3663 | ||
|
Zakorzenienie
|
na to, to się piszę do spółki
![]() Cytat:
który to wątek??? ![]() Cytat:
![]() Kto dziś w epoce dzieci neo o wianek dba...
|
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mam szczupłych bioder, jeno "szczupły" biust, cos chyba z kolejnościa wymiarów pokręciłam
![]() biodra - 100 talia - 76 biust - 90
|
#3665 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
To ona mysli, że gdzie ta tajemnicza blona dziewicza się mieści? Bosz... Czasem mysle, że na biologii nie powinno się tyle czasu poświęcać na rozmnażanie pantofelka i tkanki roslinne, a na gruntowne poznanie budowy i funkcjonowania ludzkiego organizmu... w każdym aspekcie. edit: a moze pisząc o pewnym miejscu ma na mysli tylne wejście? Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-01-20 o 14:19 |
||
|
|
|
#3666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3668 |
|
Zadomowienie
|
|
#3669 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3670 |
|
|
Gdzie ten wątek jest, Polly?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#3671 |
|
Wtajemniczenie
|
kurde wiecie co? uwielbiam Was czytać
jesteście wszyscy rewelacyjni. jak mam wolny wieczór to siadam sobie na wizażu i nadrabiam zaległości w barze.właśnie wcinam princesse carmel love czy jakoś tak... bardzo pyszna |
|
|
|
#3672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Smutny korniszonek ![]() Ej tam ej tam! Nie wielkosc przyrodzenia ale jakos pi.... ! ![]() A kolo wyraznie musi miec talent! |
|
|
|
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3674 |
|
|
A mi usta pękły ze śmiechu! I kto ma gorzej?
![]() Taaa...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3676 |
|
Zadomowienie
|
A ja czegos nie rozumiem, czy seks przedsionkowy to ze zwykłym przeciętnych chłopem można uskuteczniać, czy tylko z kardiologiem?
![]()
|
#3677 | |
|
Zakorzenienie
|
ale tu przycichło...
pewnie wszycy czytają wspomniany wątek ![]() Mnie zszokowało stwierdzenie: Cytat:
To tak, jak z moją koleżanką - zwierzyła mi sie keidyś, że jej obecny facet jest jej drugim. A jak ją upiłam, to się przyznała, że to jej trzeci, ale - uwaga - cytuję: "ten pierwszy się nie liczy, bo tylko wszedł i wyszedł!"
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-20 o 15:28 |
|
|
|
|
#3678 |
|
Nindżopesz
|
Ja czytałam
Jestem pod wrażeniem.
|
|
|
|
#3679 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
Ale jak caly wszedł w czasie seksu przedsionkowego to moja teoria o korniszonku się potwierdza ![]() No cóż, nie tylko autorka rozrywkowego wątku ma problem z przyznaniem się sama przed soba, że nie jest dziewicą.
||
|
|
|
#3680 |
|
Zadomowienie
|
Również czytałam wczoraj. Wszystko mi opadło
|
#3681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mnie obłuda wkur....
|
|
#3682 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no ja myslęze mało ludzi-zwłaszcza ze makulatura okresowo bywa skupowana po 0,00 zł Cytat:
włąsnie nad tym sie zastanawiam- ale jak dla mnie to gościu jest genialny-regularnie bzykał panne,a ona będąc w pełni sił umysłowych nie wiedziała ze jest bzykana i czekała na"ten pierwszy raz"-to naprawde smutne...i jakies takie tragiczne ![]() Cytat:
aaa....wiem! ona ma taki duży przedsionek-az do macicy!
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-01-20 o 16:04 |
|||
|
|
|
#3683 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko niech bedzie w tych szkołach "wychowanie seksualne". To może wtedy nie było by takiej młodzieży o przedsionkowych (ups! zaściankowych ) przekonaniach.No pewnie o tylne wejście chodzi ![]() Korniszonek ŻONDZI! Jasne Miedzy dużym palcem u lewej nogi a dużym palcem i prawej nogi ![]() Cytat:
Bo dodatkowo jeszcze będzie można uskuteczniać prawo i lewo "komorowy" jak kobitka będzie leżeć na boku ![]() Cytat:
|
|
#3684 |
|
never say no to panda
|
Przyszłam się wyżalić... właściwie dziś to wyzłościć, bo to, co się dzieje na mojej uczelni, przechodzi ludzkie pojęcie.
Może zacznę od krótkiego wprowadzenia: w zeszłym roku zapisy na egzamin z farmakologii były przeprowadzane elektronicznie (przez internet). Zostaliśmy powiadomieni, że tego a tego dnia, o 18 będzie uaktywniona opcja zapisów na dany termin, daną godzinę i kto pierwszy kliknie, ten lepszy (zajmuje miejsce i nikt inny nie może już go zająć). Oczywiście, egzamin z farmy należał do tych egzaminów, gdzie nie ważne ile umiesz, i tak prof w swoich "super-prostych" pytaniach testowych udowodni Ci, że nie umiesz nic. Czyli w głównej mierze liczyliśmy na giełdę z wcześniejszych godzin (tak, godzin, bo byliśmy pierwszym rokiem, który miał egzamin w wersji testu na komputerach - mało pytań ułożonych przez asystentów - duża szansa, że im później się pójdzie, tym więcej pytań się pozna od wcześniejszych grup. I jakież było nasze zdziwienie, kiedy grubo przed godziną 18 na liście zapisowej zaczęły się pojawiać nazwiska osób - starosty, członków samorządu studenckiego oraz rodziny, znajomych i przyjaciół królika... Zanim nas, zwykłych śmeirtelników dopuszczono do zapisów, wszystkie późne terminy zostały już zajęte przez VIPów. Oczywiście, cała akcja zapisowa była organizowana przez samorząd studencki, więc późniejsze apele do Dziekana niewiele pomogły, bo dowodów nie mieliśmy żadnych - jedynie to, co nasze oczka widziały... Obiecał, że następne roczniki będą miały normalne losowania terminów, a nie indywidualne zapisy. Świetnie, ale nas to nie dotyczyło ![]() Jakoś przeboleliśmy sprawę, aż do teraz. Lada chwila zaczynają się losowania klinik, w których będziemy zdawać chirurgię oraz internę (w tym lub przyszłym roku - wedle upodobania i pozwoleństwa od prof.). Są kliniki lepsze, z fajnymi egzaminatorami, są i gorsze, gdzie egzaminatorzy są poniżej krytyki, zrobią wszystko, żeby studenta udupić (a da się bardzo łatwo, bo zawsze można wyciągnąć jakiś "nietypowy case"), ba, nawet mogą na V roku nie dopuścić do egzaminu (bo na VI dopiero mamy zajęcia z kardiochirurgii, plastycznej i jeszcze tam jakiejś innej chirurgii... że o internie nie wspomnę). Kilka dni temu, starosta i ciołek z samorządu (jego przydupasik - inaczej nie umiem określić) powiadomili nas, że pierwotnie Dziekan chciał zrobić wielką imprezę z tego losowania - mnóstwo gości, lekarzy, przedstawiciele wszystkich grup studenckich, którzy będą kliniki losować, a nawet padł pomysł transmisji tej biby przez telewizję netową. I co? I starosta razem z jednym ciołkiem z samorządu przekonali Dziekana, że studenci chcą koniecznie NA SZYBKO, NA ZARAZ, NA JUŻ to losowanie, bez żadnych imprez - nie wiem, skąd taka decyzja, bo nikt z nas nie był o zdanie pytany, ale kij, postanowili tak - trudno, dobrze, że raczyli nas o tym poinformować. Dziś nagle wyskoczyli z njusem, że podobno Dziekan nie chce tłumu na tym losowaniu (dziwne... wcześniej chciał zrobić z tego widowisko...) i że oni (starosta + ciołek z samorządu) SAMI zagłosują w naszym imieniu.. ewentualnie, jeśli baaaaardzo chcemy, możemy wydelegować naszych starostów grup, ale nie musimy, bo oni we dwóch sobie radę dadzą. Oczywiście, podniosły się głosy sprzeciwu, ba, sprzeciwem tego nie można nazwać - raczej niektorzy starostowie grupowi postanowili (po porozumieniu z grupą) z zaproszenia skorzystać, co tez ogłosili na liscie dyskusyjnej rocznika. I się zaczęło. Starosta roku z ciołkiem z samorządu zaczęli zarzucać nam brak zaufania - że się takiej reakcji nie spodziewali po nas i są rozczarowani (w tym momencie mnie przed komputerem zatelepało, bo większych patafianów i hipokrytów to ze świeczką szukać). Na pytanie, o której i kiedy to spotkanie, odpowiedź brzmiała: nie wiemy kiedy, gdześ na najbliższych spotkaniach z Dziekanem, coś pomiędzy godziną 11 a 15 (dodam, że nasze zajęcia kończą się na ogół ok. 12.30, więc starostowie musieliby się zwalniać z zajęć, a to wiąże się z późniejszym odrabianiem / dyżurami dodatkowymi). W zeszlym roku Dziekan miał czas dokładnie wyznaczyć miejsce i godznę spotkania, a akurat teraz jest na tyle nieuchwytny, że trzeba na niego prawie codziennie czekać od 11 do 15? Jakoś nie łykam takiej bzdury. Ale, ale, żeby było weselej, na liście dyskusyjnej rodzina, znajomi i przyjaciele królika 100% poparli "jakże genialny" pomysł starosty (ciekawe, czemu? czyżby liczyli na "fory" przy losowaniu), zjechali od góry do dołu wszystkich, którzy śmieli mieć inne zdanie i... no właśnie... i nie wiem, na czym ostatecznie stanie. Staram się listy unikać jak ognia, ale tym razem się wypowiedziałam i dość ostro przedstawiłam swoje zdanie (zresztą nie tylko moje). Ciekawe, jak sprawa się rozwinie. Ale za leczenie moich wrzodów stresowych przyślę rachunek jednemu i drugiemu patałachowi. *edit - aha, dodam tylko, że jesteśmy pierwszym rocznikiem z takimi problemami - wcześniej po prostu ogłaszano dzień losowania, godzinę, zgłaszali się starostowie grup i wyciągali ze słoja kuleczki z nazwami klinik. I było to na porządku dziennym. Jakoś odnoszę wrażenie, że starosta był przekonany o 100% poparciu jego pomysły przez nasz rok... a jak plan wziął w łeb - wszelkimi sposobami stara się zniechęcić starostów grup do obecności na losowaniu... syf, kiła i mogiła
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-01-20 o 17:28 |
|
|
|
#3685 |
|
Zakorzenienie
|
cbr: Powiem szczerze ze brak mi słów.
![]() Brak mi słów na tak cham..kie robienie komuś z tyłu przy du..pie i jeszcze zwalanie winy ze ktoś nie ma zaufania i się na "ręce" patrzy.
|
#3686 | ||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Jak cyrograf, normalnie... Nie zostaniesz sama. Jak się zsumujemy i wyciągniemy średnią, to będziemy miały podobnie i wszystkim będzie po równo. ![]() Cytat:
![]() No to sobie posłodziłyśmy... Cytat:
Takich to fistaszkiem raczej nie zachęcisz... Nawet mniejszym, niż ich własny. ![]() Dla mnie też masz jakieś propozycje zatrudnienia? Mogę potrzebować w najbliższym czasie (przez najbliższe 20 lat )Cytat:
Kawą! Kawą, drogie Panie... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oraz zaraz poniżej rozdział: "Umacnianie autorytety mężczyzny w rodzinie: rola ojca i dziadka". Czy to jest równość płci?? Cytat z Cbr mi wcięło. Historia aż grzeje. Tak szczerze - nie łyknęłabym tego. Zorganizujcie delegację oficjalną i idźcie prosto do dziekana. Jak trzeba, złóżcie oficjalne pismo. Albo pięć. Przecież to tak, kurrrtka, nie może się skończyć... No dobra, wiem, że może. Nie raz po dupsku dostałam, ale powinniście próbować. Cwaniactwo nie powinno się opłacać.
|
|
#3687 | |
|
Zadomowienie
|
Zaliczyłam etykę
![]() dziękuję Cytat:
![]()
|
|
#3688 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
ja sie zastanawiałam kiedyś czy bym sie na to nabrała , czy bym rozpoznała manipulacje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() cbr-masakra- powinni sie zebrać starostowie grup i udac sie z delegacją do dziekana
|
|
|
#3689 | |||
|
BAN stały
|
Na moje, to jakieś 50 kcal w każdym cm sześciennym
Polly, ale moim skromnym zdaniem, mężczyźni hetero nie lecą na siusiaki Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ten okrągły wafelek podgrzewany nad szklanką? Jeśli to to, to jest to pyszne, fakt ![]() --- Przypominam wszystkim zbereźnikom, że jeszcze nie ma 23:00
|
|||
|
|
|
#3690 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ej, 2000 pensji netto to dużo czy mało? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

To ona mysli, że gdzie ta tajemnicza blona dziewicza się mieści? 

Jak cyrograf, normalnie...