|
|
#3721 | ||||||||
|
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
Cytat:
A o tym, że zdarzają się lekcje z prawdziwego zdarzenia wiem, bo sama mam za sobą epizod z nauczaniem tego przedmiotu w pewnym liceum. ![]() Cytat:
I kulki mi w pędzel włażą i wypadają i spierdzielają pod meble... Gupie kuli! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ależ Ty nieprzyzwoicie wprost ładna jesteś. Ja pierdziu! ![]() Jeśli tylko mogę coś nieśmiało i bez przekonania zasugerowac, to jednak zdecydowałabym się na makijaż twarzy bardziej w kolorze reszty ciała, bo różnica zwraca uwagę... Przepraszam, tak tylko wspominam i nie wpływa to na moje olśnienie bynajmniej... A zwracam na to uwagę, bo ja z kolei mam pomyjok ciemniejszy, niż ramiona i znam ten ból. ![]() Cytat:
W sprayu to ja też chcę! Cytat:
Wybitnie grzeję mnie takie teksty u facetów. Bo tak naprawdę oczywiście nigdzie bym nie praskała. Jestem przeciwna przemocy i związkom z głupimi ludźmi.
|
|
#3722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3723 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Widzę Maję, widzę Maję
Fajowe kształty Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przykro mi, nie potrafię sobie czegoś takiego wyobrazić ![]() Na 1/8 i z pensją 2k netto ![]() Cytat:
--- A ja tak odmiennie wkleję zdjątko ze strony www.catsthatlooklikehitle r.com ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#3724 | |
|
Nindżopesz
|
A kto raz do drzwi owego gabinetu zapuka nigdy już nie będzie sobą... Cytat:
![]() A fotka super, mina mówi sama za siebie W ogóle strasznie mi się Twoja cera podoba (na zdjęciu nie bardzo widać ale na żywca zwróciłam uwagę) taka jaaasnaaa i głaaadka. Przyznaj, skrycie miziasz się Meteorami w sprayu :P
|
|
|
|
|
#3725 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko by jej tyły wystawały Cytat:
I przesadzasz z tą nieprzyzwoitością... toć ja grzecznę dziewczę ![]() co do makijażu, to też niestety dopiero na zdjeciu zauważyłam różnicę Czasem robiąc makijaż w pośpiechu i przy sztucznym swietle można wybrac nie ten z 3 podkładów, który akurat trzeba )teraz pokaż swoje szczupłe kształty o idealnych cm Cytat:
![]() nawet ich nie mam Gładka cera bez pryszczy i chude nogi to spadek po mamusi (poczekajcie z gratulacjami, jak już dostanę papiery do podpisania. A za perwszą wypłate polecę po lutensika
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-20 o 21:28 |
|||
|
|
|
#3726 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3728 |
|
Nindżopesz
|
A propos opalania, czy Wam też słońce nie bierze łydek? No kurna ile bym ich nie wystawiała to od kolan w dół córka młynarza. Dobrze, że ktoś mondry wymyślił samoopalacz.
|
|
|
|
#3729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się nigdy nie opalam na twarzy A filtrów nie używam
|
|
|
|
#3730 | |
|
Zakorzenienie
|
ale ja uwielbiam ciepełko i skwierczenie na gorącym słońcu w 30-stopniowym upale
tylko zwykle czytam wtedy książkę i pochylona twarz niknie pod czarnymi okularami i bujną grzywą i sie nie opala a rzeczywiście - dopiero dostrzegam podobieństwo Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-20 o 21:29 |
|
|
|
|
#3731 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Ba! czemu tak mało? ![]() Cytat:
Cytat:
A kim będzie? Albo czym? ![]() To mi przypomina Alicję: "Nie mogę się wytłumaczyć, bo nie jestem sobą". Cytat:
![]() Cytat:
Tak więc jedyna pora, kiedy golę nogi to czas wakacji i tuż po.
|
|
#3732 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Piszę tak, bo od kilku lat wsiąkłam w specyficzne towarzystwo, branża ciekawa, atrakcyjna ale i też chcę normalniejszej pracy. Spokojniejszej na pewno. Wczoraj miałam też nerwowy dzień i wracając wykończona do domu postanowiłam poprzesuwać priorytety. Najważniejsza jest rodzina i zdrowie. Resztę się jakoś załatwi.
|
|
#3733 |
|
Nindżopesz
|
No właśnie, dlatego mnie tak pociąga Punkt Skupu Makulatury
Zero odpowiedzialności, zero nerwowego biegania, trudnych pytań i opieprzów.Pragnę się pochwalić, iż zamówiłam dziś dwie bluzki, tunikę i sukmanę. Cud, ze tyle naraz mi się spodobało. Garderobę na sezon wiosenno-letni mam więc zapewnioną. |
|
|
|
#3734 | |
|
Zakorzenienie
|
no jak mozesz!
ja do osiemnastki nie piłam, nie przeklinałam, nawet się z facetamy nie szlajałam... I nigdy nie paliłam fajek Cytat:
|
|
#3735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agnes - ale mimo wszystko ja tę moją pracę naprawdę lubię Dziękuję ci za dobre słowo ![]() Dziękuję wam za przytulaski Od razu człowiekowi lepiej
|
|
|
|
#3736 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Może i słynny, ale moje oczy ujrzały go dopiero dziś
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-01-20 o 21:47 |
|||
|
|
|
#3737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3738 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do kulek Meteorytów mam sposób. Mam pędzel taki chowany daglasowski i jak kręcę nim w kulkach trochę go zamykam i jest wąski i zwarty. Potem rozkręcam i się miziam. Sabbath, ale to były żarty z jego strony. Ona ciągle się odchudza i marudzi,że ma za duży biust Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2010-01-20 o 21:58 |
||
|
|
|
#3739 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Adolfo ![]() Raz się coś komuś niechcący wyrwie i już się nabijają ze mnie Ja se funduje na leto sesje w salonie sado-macho ![]() (czyt. wosk).
|
|
#3740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() blada gotka ze mnie tylko zimą ![]() Cytat:
![]() Skoro już się ujawniłam w ciałokształcie i pozwoliłam obgadywać, to wrzucę i twarz. Zdjęcie z wakacji (czyli już po odchudzanku ), na samym czubku głowy prawie naturalny kolor włosów (szampon koloryzujący już się prawie sprał ) i chyba tylko odrobina podkładu i puder (bez niego nie wychodzę, bo mi się paszcza strasznie tłuści i świeci)Fotka przedstawia twarze Anioła i Diaboła - zgadnijcie, które to które?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-21 o 19:10 |
||
|
|
|
#3741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Majka,a te włosy to doklejane aby? ![]() Oczywiście diabeł /diablica to na dole
|
|
|
|
|
#3742 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Nie warto się aż tak spalać, jeśli pracujesz dla kogoś, nie zostanie to i tak docenione. Trzymam kciuki, na pewno z czasem będzie lepiej ![]() Nawiedziło mnie, ktoś miał podpis - Skarbiatko? i oglądam na youtube Sex &The City w kawałkach. Głowna bohaterka mnie zawsze trochę drażniła, ale.... mmm, zawsze mi się mnie ciągnęło do facetów w typie Mr.Biga, dobrze się się ostatecznie z takim nie związałam....
|
|
#3743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mama zawsze opowiada, że jak podczas chrztu zdjęła mi czapeczkę, to ksiądz stanął jak wryty, bo miałam taką gęstą czuprynę, ze nie wiedział, gdzie mi woda polać
|
|
#3744 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kiedyś chodziłam na jogę polecam Ci takie zajęcia naprawdę czujesz,że żyjesz Zauwazyłam że współcześnie ludzie nie potrafią odpoczywać i się 'wyłączyć',ja osobiście marzę o takiej umiejętności i staram się tego nauczyc
|
|
#3745 | |||||||||
|
BAN stały
|
Przypomniałaś mi - mam calutki, nietknięty słoik filetów śledziowych z cebulką i suszonymi pomidorami Idę, póki Skarbiątka nie ma ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie daj się stresowi i czarnym myślom ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#3746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z bohaterek najbardziej lubiłam Mirandę Menżu - dziękuję za wsparcie Nie dam się i nie puszczę ![]() Sabb - mnie też kulki Meteorytów spierdzielają pod meble, na dodatek muszę być szybsza od mojego kocura, bo inaczej by je wszamał
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-01-20 o 22:35 |
|
|
|
|
#3747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najprostsze i skuteczne przy regularnym wykonywaniu każdego wieczory, mozna tez dodatkowo rano. Ćwiczenie to wykonujemy, by uspokoić oddech, rozluxnić mięśnie i zwolnic pracę umysłu. 1. Połóż się płasko na plecach z płaską poduszką pod głową, stopy odsuniete od siebie na ok 30 cm. Ręce luźno wzdłuż ciała . Zamknij oczy. 2. Postaraj się rozluxnić mięśnie twarzy, szczęki i brzucha. 3. Oddychaj przez chwilę spokojnie i rytmicznie. 4. Jedna rękę połóż na brzuch żeby czuć, pracę przepony ( po nauczeniu się oddychania przeponowego , można z tego elementu ćwiczenia zrezygnować) 5. Powoli i spokojnie wciągnij nosem powietrze "do brzucha" licząc do trzech. 6. Następnie przytrzymaj je w przeponie licząc do 12 i powoli i spokojnie wypuść całe powietrze przez lekko uchylone lub ułożone jak do gwizdnięcia usta licząc do 6. Tempo liczenia przy każdym etapie ćwiczeń oddechowych ma byc takie samo. Jak masz problem z zatrzymaniem powietrza w przeponie przez 12 sekund, to licz 2 - 8 - 4 zamiast 3 -12 - 6 Wykonaj takich oddechów 8- 10 , nie myśł o niczym skup się na liczeniu. Po zakończeniu ćwiczeń , oddychaj spokojnie i równo. Obserwuj , co się dzieje z Twoim ciałem: stopy, dłonie, biodra. Potem możesz się ułozyć w ulubionej pozycji i oddać się w ramniona Morfeusza lb pomarzyc o czymś przyjemnym. Ćwicz w pełnej ciszy lub przy cichej , łagodnej muzyce instrumentalnej ( np. muzyka reksacyjna, chillout, utwory z fletem, fletnią pana , suity Bacha itp Ja polecam np. takie kawałki : http://www.youtube.com/watch?v=QZxUl...466B7F&index=1 http://www.youtube.com/watch?v=0pejkQMNxdg http://www.youtube.com/watch?v=jbod1-ToM4U http://www.youtube.com/watch?v=-F6cx...eature=related Może tez być Europa czy Samba Pati Santany ![]() Te ćwiczenia łagodzą tez znacznie ataki migren. Możesz się dodatkowo wypachnic jakimś przestrzennym kadzidłem
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-01-20 o 22:46 |
|
|
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
Rozterko - dziękuję, wypróbuję
![]() Ze snem jako tako problemu większego nie mam, właściwe zasypiam w mig i śpię jak zabita do rana.
|
|
|
#3749 | ||
|
Zakorzenienie
|
Boszsz..ale mam zły dzień dziś.....z nerw cały dzień łeb mi pęka
Jak dobrze,że już się kończy....zawaliłam parę spraw przez niechciejstwo...jutro muszę ponaprawiać...... Maju ładnaś jest
|
|
#3750 | |
|
Zakorzenienie
|
(i dziękuję wszystkim za podbudowanie ego i miłe słowa )Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-20 o 22:42 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:20.

No ciut cukru się wysypało. Ogolnie to ja nie lubie słodkości no chyba ze "Różową landrynkę"
. Choc w dobrym towarzystwie zjem nawet poł cukierniczki a nawet jestem w stanie przełknąć śledzia z octu.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

... zresztą ja tali nie mogę mieć hen wysoko....bo u mnie "hen wysoko" to w ogóle nic nie ma 

A filtrów nie używam

Trzymam kciuki za piątek.
Idę, póki Skarbiątka nie ma
Nie daj się stresowi i czarnym myślom