|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Przedluzanie wlosów-czesc IV wątek zbiorczy.
Już dawno miałam się pochwalić moimi Rosjanami z Kegla
a więc ze względu iż mam wolną chwilkę wygrzebałam 2 fotki nie są najlepsze jakosciowo ale mniej więcej widać jak się całość prezentuje z Kegli jestem mega zadowolona podniszczyłam je tylko moim kochanym prostowaniem ale dają radę nawet i tym barbarzynskim zabiegom ![]() Niestety dwie pierwsze fotki trzeba pomniejszyć nie pomyślałam o tym ;/
Edytowane przez 3patrycja9 Czas edycji: 2010-01-20 o 22:38 |
|
|
|
#332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#333 |
|
Przyczajenie
|
dziękuje, a pasemek 42 to moje kombinacje,mam doczepione tylko boki włosy z tyłu mam długie więc nie było potrzeby ich przedłużać
|
|
#334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#335 |
|
Raczkowanie
|
Hmm czy ktos moze pomoc mi w wyborze wlosow. Pomiedzy :
http://allegro.pl/item884727965_100_...cm_7_pasm.html http://allegro.pl/item889807518_wlos...ropejskie.html http://allegro.pl/item878906116_100_...cm_7_pasm.html http://allegro.pl/item883625653_okaz...na_tasmie.html http://allegro.pl/item875793874_natu...sma_160cm.html Swoje wloski mam bardzo cienkie
|
|
|
|
#336 |
|
Rozeznanie
|
Hej wsyztskim
Mialam kiedys przedluzane wloski -keratyna- wlosy europjskie no i bylam tak srednio zadowolona ![]() Teraz postanowilam sobie je przedluzyc ta sama metoda ale wloskami slowianskimi ... doradzcie ktore wybrac te sa tanie i nie wiem czy wierzyc w ich slowianszczyzne ze tak powiem http://www.allegro.pl/item884740229_...j.html#gallery te sa na klipsach ale z tegoco wiem da sie przerobic takie wloski pod keratyne http://www.allegro.pl/item880071970_..._baleyage.html czy te ? cena chyba odpowiednia do wlosow slowianskich http://www.allegro.pl/item880360408_..._fale_hit.html czekam na porady ![]() W sierpniu wlosy scielam na boba teraz mam takie do ramionek , wlosy sa po rozjasnianiu jednak juz je farbuje na kolor ciemny ,wiec mysle ze za 2 mieisace bede mogla je przedluzyc Prosze o porade a i prosze mi powiedziec ile kosztuje sama praca przelduzenia wlosow skoro wlosy sama kupilam
|
#337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ponoć chciałaś tylko jedną taśmę ? |
|
|
|
|
#338 | |
|
Wieczne Kutango
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#339 |
|
Rozeznanie
|
NeverGood powiedz mi prosze to ktore wloski polecalabys
? albo w miare tanie a dobre wlosy ? Prosze o pomoc....
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-01-21 o 20:34 Powód: zbyt dlugi pusty post miejscami /zle sie czyta takie posty |
|
|
|
#340 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#341 | ||
|
Wieczne Kutango
|
Cytat:
Kupila je w kwietniu 2009 roku a ostatnio widzialam sie z nia pod koniec grudnia a wlosy miala jak nowe Pytalam sie jej czego uzywa do ich pielegnacji to mowi ze kiedys uzywala odzywki teraz w ogole o nie nie dba tylko prostuje a wlosy sa nadal sliczne ![]() Sama wczoraj zamowilam 25 pasemek na probe, bo jestem w 99% przekonana ze dziewczyna ktora mi zakladala wlosy na ringi ma je wlasnie z allegro od tego uzytkownika. Znalazlam nawet jej konto ale ona mi wmawia ze mi zamowila z jakiejs tam hurtowni a nie z allegro, ale zobaczymy jak wloski przyjda Jesli to te to dam znac, bo ja nosilam przez 2 miesiace na microringi i byly rewelacyjne![]() Co do włosów to polecam jeszcze ten sklep internetowy www.beautyhair.otwarte24.pl ta pani miala jeszcze kiedys konto na allegro ale jest niestety zawieszone. Przemiła osoba, pisałam z nia na gadu profesjonalne podejscie do kazdego klienta i pomoc Wyslala mi na probe kilka pasemek z kolorami ( mam blond i ciezko jest trafic w odpowiedni odcien ) ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
Edytowane przez NeverGoodEnough18 Czas edycji: 2010-01-21 o 20:34 |
||
|
|
|
#342 |
|
Rozeznanie
|
Nevergood bardzo Ci dziekuje... jak dojda wloski to daj znac czy to sa naturalne i jak sie trzymaja... chce zeby moje wloski przez dluzszy czas wygladaly naturalne
a powiedz mi mialas te wloski od tej pani z beuty hair?
|
#343 |
|
Zadomowienie
|
A Ja znowu mam baaaardzo ale to bardzo niemile wspomnienia z wlosami od tej Pani. Zajmuje sie przedluzaniem i mam porownanie. Wiadomo ze slowianskie zadnych gatunkowo nie przebija ale bardzo fajne sa rosyjskie od Kegela, wiec mam porownanie. Tak cienkich (ilosciowo) i tak slabych jakosciowo wlosow nie mialam w rekach. Nie wiem, moze mi sie cos nie tak trfilo, zamowilam Blondasy. Po wystawieniu negatywa, allegrowiczka zaczela prowadzic ze mna jakies niezdrowe gierki.... ajjjjj no niemile wspomnienia w kazdym razie
|
#344 | ||
|
Wieczne Kutango
|
Cytat:
Pytalam sie tej pani i jest mozliwosc zamowienia pasemek o wadze 1 grama wtedy 100 sztuk takich pasemek to koszt okolo 280 zł. Co do ich jakosci to nie mialam ich nigdy zalozonych ale sa to napewno wlosy naturalne ( metoda z podpalaniem sprawdzona ) A co do kegla to zdecydowanie wole wlosy indyjskie niz rosyjskie szkoda, ze kegel nie ma ich w swojej ofercie.---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- Cytat:
Ale napewno sa naturalne. Jak dojda mi wloski te z allegro od beautycreation to napewno napisze czy to te same co nosilam bo jesli tak to warto je kupic, powiem szczerze ze przy odpowiedniej pielegnacji wygladaja lepiej niz przed zalozeniem. Kurcze modle sie zeby to byly te wloki
Edytowane przez NeverGoodEnough18 Czas edycji: 2010-01-22 o 00:56 |
||
|
|
|
#345 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny ale na jakiesj zasadzie te wlosy sie rzymaja ?? i czy w ten sposob bardzo niszcza sie "własne" włosy?? czy widac ze to sa sztuczne wlosy jak sie ma je juz zalozone?? widzialam kiedy s u takiej dziewczyny ringi we wlosach, bo miala spiete w kucyk i nie wyglada to ladnie,,, czy zatem jestesmy skazane zeby nosic tylko rozpuszczone ?? nie znam sie na tym ...
|
|
|
|
#346 |
|
Rozeznanie
|
jeżeli wloski sa dobrej jakosci sa dobrze zrobione to nie widac tego ze sa nie nasze i ze sa jakies ringi czy keratyna.....
![]() a wczoraj rozmawialam z ta Pania z beuty hair i powiedziala ze na moje wloski wystarcza 70-80 pasemek i to jest koszt 130 zlotych wiec nie jest tak zle ,a widzialam efekty tymi pasemkami i sa przepiekne
|
#347 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny jak myslicie warto zamowic te wlosy czy moze macie jakies tansze o bardzo dobrej jakosci i geste
http://www.allegro.pl/item880359560_...0cm_tasmy.html a moze te ktos mial http://www.allegro.pl/item889154307_...row_8tasm.html ślubuje w kwietni a moje wlosy maja dlugość do ramion moze 1cm dluzsze i sa zniszczone od prostowania a chcialabym miec ladne loki rozpuszczone poradzcie cos |
|
|
|
#348 |
|
Raczkowanie
|
a ja mam pytanko czy ktos ma jakies doswiadczenia z wlosami racoon naturalnymi??? chce zamowic klipy zeby przedluzyc wloski z przodu (mam strasznie wycieniowane i nijak pasuja do tych dlugich z tylu ) Jak myslicie ile bede potrzebowala tych pasemek jesli jedno ma 3 cm?? po jednym na jeden bok wystarczy czy nie bardzo?
Edytowane przez lolili Czas edycji: 2010-01-22 o 21:31 |
|
|
|
#349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny efekt. ![]() Czy możesz mi napisać jakie są te włosy? Mam na myśli strukturę-czy są cienkie i delikatne czy grubsze i sztywniejsze jak azjatyckie? |
|
|
|
|
#350 |
|
Przyczajenie
|
witam. mam dość nietypowe pytanie, może któraś z Was będzie mogła mi jakoś pomóc
Otóż włosy przedłużałam już 3 razy jestem więc w tym nieco obeznana. Za każdym razem zamawiałam je na allegro, jednak z ostatnich blondów nie byłam zadowolona bo pielęgnacja ich wymagała nieziemskiej cierpliwości.. Coś mnie podkusiło i zamówiłam u innego sprzedawcy i teraz problem jest wręcz odwrotny. Włosy te miały być naturalne a widać gołym okiem, że to syntetyki i strasznie się błyszczą! bardzo się tym różnią od moich naturalnych, które po rozjaśnianiu nie są już tak błyszczące...;/Dziewczyny co zrobić by zmatowić te włosy??nic nie przychodzi mi do głowy...myslałam, zeby moze spróbować pomalować je blond farbą to wtedy stałyby sie matowe, ale boje się, że je zniszczę. |
|
|
|
#351 |
|
Przyczajenie
|
W/g mnie doczepiane włosy to masakra.. Miałam już trzy razy pod rząd i po zdjęciu tych ostatnich wkurzyłam sie i ścięłam swoje włosy całkiem na krótko żeby mi szybciej poodrastały... Najbardziej niepolecam włosów clip-in... po nich byłam prawie łysa... Jeżli już to najlepsze są na ringi albo tulejki... Moja przyjaciółka która zrobiła sobie na zgrzewy ma teraz takie kołtuny pod włosami tragiczne że napewno ich nie rozplącze po zdjęciu... Najlepiej być cierpliwym i samemu zapuszczac włosy ake zresztą ja i tak sobie teraz na wiosnę będę robic nowe, wkońcu nic nam nie dodaje urody jak piękne, długie i lśniące włosy... Przy kupowaniu włosów zwracajcie uwagę na cene, nie warto kupować tańszych niż 4zł za pasemko bo można się nieźle przejechać... Najlepsze włosy są to słowiańskie, bardzo odradzam włosy azjatyckie i indyjskie choć te drugie nie są aż tak złe, da sie z nimi życ... I najlepiej po każdym umyciu pochodzic sobie z 15 minut chociaz z maską na włoskach... wiadomo że są to włosy obumarłe więc trzeba o nie dbać o samego początku bo nie dbamy o nie po to by się poprawiły lecz po to by się nie zniszczyły... Pozdrawiam ;-))
|
|
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
jakim cudem po clipach bylas prawie lysa skoro to ponoc metoda nie niszczaca wlosow?
|
#353 | |
|
Wieczne Kutango
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#354 |
|
Przyczajenie
|
znalazlam jeszcze te i chyba z tych skorzystam
http://www.allegro.pl/item888582747_...in_10_szt.html |
|
|
|
#355 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#356 |
|
Wieczne Kutango
|
nie wiem co do jakosci tych wlosow ale maja cienkie konce. Pisalam do tego sprzedawcy jakis czas temu i pytalam sie o gramature i dodatkowe zdjecia. Zdjec nie wyslal wlosy waza okolo 100g. Za taka cene mozna kupic 150 g. Ja bym nie kupowala.
|
|
|
|
#357 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Nigdy azjatów nie miałam więc ciężko mi porównać,aczkolwiek włosy napewno cienkie i delikatne nie są i nie są też sztywne przyznam się szczerze,że męcze je troche i trzymają się rewelacja dalej są gładkie i ''plastyczne''
|
|
|
#358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
azjaty nie sa złe, jednakże przy stałym noszeniu microringi czy keratyna i te pe szybko robia sie sianowate, sztywne i szortkie, ale jako clipy moglyby sie sprawdzic chociaz gwarancji nie daje
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
A ja z czystym sumieniem polecam dobrewlosy. Wielka zeleta - mozna samemu robić clipy, nie ma gotowych, a ja nie chce przypinac 8 tasm a jedna albo dwie. Teraz nie nosze kliopow, obecnie zmieniam kolor wlosow
na wiosne chce kupić ponownie jakies wloski, waham sie bo chce sprobowac nowych wloskow, czy te kegla wystepuja w postaci tasm i mozna samemu zszywac? I najwazniejsze pytanie: czy rosyjskie mozna farbowac? ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#360 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja farbowałam w każdym razie ;P
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.

a więc ze względu iż mam wolną chwilkę wygrzebałam 2 fotki nie są najlepsze jakosciowo ale mniej więcej widać jak się całość prezentuje

Pytalam sie jej czego uzywa do ich pielegnacji to mowi ze kiedys uzywala odzywki teraz w ogole o nie nie dba tylko prostuje a wlosy sa nadal sliczne