|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4262 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
![]() Padam na pyszczek i w ogóle jakoś bardzo źle się czuję ..... Ja już dawno nie miałam opryszczki, ale jak ostatnio przed sylwesterm coś zaczęło mnie wieczorem swędzieć (oczywiście, żadnych maści ani plasterków w domu nie było) - to zastosowałam sposób mojej ciotki, w który nigdy nie wierzyłam - posmarowałam cebulą ![]() I pomogło ![]() A oprócz zoviraxu jest jeszcze maść Vratizolin, i też pomaga ![]() Cytat:
A już żeby sam wyszedł z inicjatywą, choćby obrączek, to już mogę sobie pomarzyć.... Ale u nas z obrąćzkami to w ogóle trudny temat ..... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() agawoo Ty tak na pyszczek nie padaj, bo się potłuczesz,a do ślubu się może nie zagoić ![]() A czemu u Was dramat z obrączkami? Chłop mi się rozchorował obecnie i na zwolnieniu w domu siedzi, zalecenie lekarza: siedzieć w 1 pokoju, wychodzić z niego na krótkie wietrzenie pomieszczenia i nie kichać nigdzie indziej poza swoim pokojem ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-01-20 o 18:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Zakorzenienie
|
Nie znalazłam
![]() ![]() Ale może i dobrze bo tak się namyślamy z TŻ i chyba zdecydujemy się raczej na lotto lub książki ![]() A u Was jak to wygląda?
#4265 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do tych domów dziecka to powiem Wam, że chyba moda.. tudzież sezon na takie "prezenty" dawno minał często ostatnio czytałam że dyrektorki odmawiają przyjęcia tych miśków argumentując to tym, że miśki nie poprawią bytu tych dzieci, oni zabawek mają dużo, więc jak młodzi chccą pomóc niech nie przynoszą zabawek ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
ale może właśnie wymyślimy o książkach (bo TZ chce mieć biblioteczkę) albo o te kupony lotto. Wydaje mi się że uda mi sięTZ przekonać.. choć nie powiem chciałabym teżdostać jakieś pachnące róże... wszystko będzie zależało od tego na kiedy zaplanujemy sobie podróż poślubną ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo jak się okaże że żaden Dom Dziecka ich nie zechce ze względu na przepisy lub tym podobne ![]() My jednak wybieramy między książkami a lottoo, coś krótkiego i na temat ![]() ![]() Czytałam na innych forach że rożny był odbiór wierszyków z prośbą o wino wśród rodzin ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A z obrączkami problem jest taki, że mama TZ ma ju z dla nas obrączki ![]() Problem w tym, że ja nigdy nie chciałam klasycznych obrączek, a jeśli już to takie trochę szersze ... No i nie wiem jak jej powiedzieć, że tych obrączek nie chcę .... (celowo piszę w liczbie pojedynczej "nie chcę", bo mój TZ nie chce mamie robić przykrości i byłby skłonny się na te obrączki zgodzić ) ![]() Dlatego to u nas drażliwy temat ..bo nawet jak oglądamy obrączki na necie, to mówi które mu się podobają, ale tak bez entuzjazmu. Nie wiem jak to z tymi obrączkami ostatecznie będzie .... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4269 |
Zakorzenienie
|
My mieliśmy pisać o winie, ale stwierdziłąm, ze prośba o wino i pieniążki to na jednym zaproszeniu zbyt wiele, a że wino sami sobie najlepsze kupimy, bo takie, jakie nam smakuje, to zrezygnowaliśmy
![]()
#4270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Fistaszku, to są obrączki zrobione ze ślubnych obrączek rodziców mojego TZ (dla mojego TZ i jego brata) Rodzice teraz mają inne, kupione na 25 rocznicę ślubu przez tatę TZ. No i z tego względu TZ właśnie chce mamie ustąpić ... A co do przetopienia, to tam gdzie pytaliśmy nie chcieli wziąć obrączek do przetopienia, tylko żebyśmy zostawili w rozliczeniu ... no i TZ tak nie chce, bo to pamiątka rodzinna itp. Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2010-01-20 o 19:24 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4272 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#4273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Konto usunięte
|
Hej, hej! Nie mam siły nadrabiać. Spędziłam dzisiaj 10h na uczelni
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4275 | |
Zakorzenienie
|
ja też
![]() Cytat:
![]() ![]() właśnie wszamałam vifona na kolacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4276 |
Zakorzenienie
|
Hmm, tylko że ja chcę na ślubie założyć obrączkę, którą mam nadzieję będę nosiła do końca życia - nie chcę zmieniać.
Zamierzam zrobić tak jak mówi Chili - powiedzieć, że po prostu chcemy inne a za prezent bardzo dziękujemy - i zostawimy sobie na pamiątkę albo może kiedyś damy naszym dzieciom (o ile będą chciały ![]() Tylko muszę przekonać TZ do takiego rozwiązania ... |
![]() ![]() |
![]() |
#4277 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4278 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4279 |
Wtajemniczenie
|
krótka relacja i trochę zdjęć z dzisiejszych przymiarek
![]() moja sylwetka ma wiele mankmentów więc proszę o wyrozumiałość ![]() Panie bardzo miłe, chętnie pomagały, podpinały welony ![]() najbardziej przypadł mi do gustu Demetrios 9713 http://www.lisaferrera.pl/suknia/9713 i mon cheri- jolie http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slub...245-jolie.html w tych dwóch czułam się świetnie i bardzo możliwe że na którąś się zdecyduję ![]() z innych mierzonych: http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slub...03-marcia.html http://www.theweddingbellbride.com/d...Pos=42&pSort=0 http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A3198 White one- chyba lorna- ale co widać dla "większych" kobiet się nie nadaje ![]() ![]() no i jeszcze kilka zdjęć sukni demetrios, ale już nie chce mi się szukać linków ![]() Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2010-01-20 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4280 |
Wtajemniczenie
|
ciąg dalszy zdjęć
![]() ![]() ![]() ![]() o jeszcze jedno jest ![]() ![]() Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2010-01-20 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Wtajemniczenie
|
certina4 masz super figurę
![]() Szczerze to na zdjęciu na stronce najbardziej mi się podobała Jolie, ale na Tobie jakoś mnie Demetrios powaliła ![]() W innych też ładnie.
#4282 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Zakorzenienie
|
Certina szczerze to mi się najbardziej podobałabyś w tej koronkowej dopasowanej sukni gdyby nie odstający brzuszek- bo wyglądasz w niej o połowę drobniej niż w tych wielkich sukniach
![]() ![]() ![]() ![]() a byłaś może w salonie Demi? jeden salon mają na Lubartowskiej a drugi na Narutowicza- polecam! ja tam kupiłam moją sukieneczkę i szwagierka i jestesmy mega zadowolone z obsługi- możesz mierzyć ile sukni chcesz, babki bez zająknięcia robią to na co masz ochotę- nawet powiedziały że jak sobie butów nie kupię to mam do nich zadzwonić miesiąc przed przymiarką i oni mi zamówią jakie będę chciała bo powiedziały że boso mnie na pewno nie wypuszczą z salonu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4284 | |
Wtajemniczenie
|
dziękuję Wam za opinie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do sukien to właśnie każda ma coś w sobie, a jeszcze nie znalazłam takiej na której widok oniemiałabym z wrażenia ![]() a co do figury... no cóż... mam nadzieję że jeszcze uda się ją trochę "poprawić" ![]() ![]() ![]() idę spać bo rano muszę się jakoś zebrać do pracy. ![]() Dobrej nocy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też już zmykam spac bo rano pobudka.. na szczęście już jutro wracam do domku i do tżcika więc nawet poranne kolokwium na które mało umiem mnie nie zdołuje ![]()
![]() |
#4286 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i ja mam wierszyki tylko na stronie, nie bede ich pchac do zaproszenia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale na prawde warto je tez mierzyc, bo niby podobne do siebie, a koronka koronce nierowna i wyglada sie w nich roznie choc na pierwszy rzut oka takie same ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() oczy mi sie zamykaja, a tu jeszcze trzeba ksiazke czytac do sobotniego egzaminu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
BAN stały
|
Certina mi się najbardziej podobasz w tej sukni https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1264019515 Bardzo ładna suknia.
![]() Noi ewentualnie w tej https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1264020051 ![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-01-20 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rany jakoś dziwnie mi się o sukienkach gada hehehe ja już zapomniałam że jest taki temat ślubny ![]()
![]() |
#4289 | |
Zadomowienie
|
No proszę tak dawno mnie tu nie było (albo tylko zerkałam na ostatnią stronę), a tu wchodzę i co? I kolejna PM ma suknię
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() ![]() ale u mnie zimnoooooooo aaaaaaaaa jest -10 stopni dobrze ze rano znowu wyprosiłam TŻ żeby mnie do pracy zawiózł bo ja strasznie nie lubię jeździć autem w zimę ![]() co do sukni to oo ooo ja cie ta mi się strasznie podoba ![]() ![]() http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slub...245-jolie.html Dziś dzień babci myślę co by tu kupić w prezencie jakiś drobiazg ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.