|
|
#2461 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Koszka nie chcę tego pisać tutaj dostepne dla wszystkich, na forum . nawet nie wiem czy to jest powód do tego żeby być zła.. ehh
|
|
#2462 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A nie ma gdzie wyjechac zima, a on chce mnie troche zrelaksowac po sesji Ostatnio wynalazl jakies tanie linie lotnicze po 9 zl (zalez gdzie) i pytal sie czy bysmy gdzie sobie na spontanie na weekend nie polecieli do jakiejs stolicy europejskiej ![]() Kurcze a mnie czeka noc z przedmiotem "instytucje i procesy decyzyjne Unii Europejskiej"
|
|
|
|
|
|
#2463 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Odetchnij i pomyśl na spokojnie o tym wszystkim Nie złość się
|
|
|
#2464 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a do stolicy europejskiej też fajna sprawa ahh gdyby mój mi tak zaproponowaał![]() ![]() A masz egzamin kiedy? to powodzenia! :przytuL: ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
|
|
|
#2465 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#2466 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Kurde skubany jeden, bedzie mial prawie same 5, a ja marze o 3. Kurcze, jak to role sie odwracaja w tym zyciu ![]() Mam egzamin w piatek
|
|
|
|
|
|
#2467 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
5? a co studiuje? ![]() Aaa widzisz jak Cię próbuje zmotywować że jak w 1 terminie to niespoodziankii heh
|
|
|
#2468 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#2469 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#2470 |
|
Wtajemniczenie
|
to może ja wam napisze coś co było dla mnie śmieszne
dzisiaj rozmawiałam z TZ na temat naszej różnicy wieku nie jest miedzy nami wielka różnica, 2 lata ale tak z ciekawości sie zapytałam czy czuje ta różnice. ja mu powiedziałam ze nie, ale widać czasami ze jest starszy.. ale dużo razy zachowuje sie jak mały chłopczyk to on mi powiedział ze czuje ta różnice wieku bo ja zawsze ładnie pachnę? ![]() ale co to ma do rzecz? |
|
|
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
Ucieszył się chłopak na wieść o tym, że biorę udział w tym cyrku :P
Dobra, idę chasiu
|
|
#2472 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hehe w sumie.. to też nie wiem, może chciał zażartować z tym 'czuciem' ? ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Cytat:
No to dobrze![]() Dobranooc
|
|
|
#2473 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
Szalone jesteście - 4 strony do czytania
![]() :brzyda l: Wiem, że nie tęskniłyście ale ja za Wami tak ![]() :brzyda l:
|
|
|
|
|
#2475 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2477 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale jakieś pretensj do Ciebie czy raczej że tęskni?nie przejmuj się nim, bo i po co czy to ważne po co on piszę
|
|
|
#2478 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#2479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze wywleka mi rzeczy, które mu z enty razy wyjasniałam i tłumaczyłam o co mi chodziło, a on nic, dalej pisze, ze ja tak uważam, a to, że mnie wtedy nie zrozumiał to już pomija mało tego, chciałam do niego zadzwonic bo juz nie mam siły my pisac tego samego po raz enty to 2 razy odrzucił połączenie, potem nie odebrał tylko napisał, że nie ma ochote na rozmowe , to po kiego ciula pisze już ponad godz. czasu ![]() ---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- Teraz do zaczynam go nie lubiec.... ![]()
|
|
|
|
|
|
#2480 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pisze, nie piszę, ciągle do Ciebie ma jakąs sprawe żeby nie zrywać kontaktu chyba.. więc musisz się zastanowić bo jeśli masz go dość i chcesz o nim zapomnieć to chyba lepiej całkowicie odciąć kontakty jak myślisz , nie będzie tak lepiej? niż ciągle jego przypominanie o sobie itd.?
|
|
|
#2481 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny napisałam mu, że nie będę kolejny raz pisac, wg mnie jest inaczej, że nigdzie nie napisałam tego co zasugerował, i jakim prawem mnie oczernia a on mi, że zasugerowałam mu to kiedys tam i tyle....to już, łącznie z tym haslem "że mu się nie chce gadac" tak ciśnienie podniosło, że mu napisałam baaardzo długiego sms: "Skoro nie masz ochoty na rozmowę to po co piszesz?dlaczego mnie męczysz?masz to co chciałeś!dokładnie to!nie moja wina, że nie potrafisz byc w związku, okazywac uczuc, emocji!to jest Twój problem! zawsze narzekałeś, że chce nie wiadomo czego więc masz teraz spokój. I skoro nie chcesz rozmawiac to ja kończę ta rozmowę!mam dośc męczenia mnie dziwnymi pretensjami! i obrzucania kalumniami! " Potem jeszcze mu dopisałam, że "P.S.1. Nic nie sugerowałam, Ty sam to chciałeś zobaczyc bo to pasuje do Twojej wizji siebie samego. I ja już tyle razy to wyjaśniałam, ze to już robisz celowo twierdzac coś innego. I dziękuję, że mi "ufałeś", że nie uwierzyłeś moim słowom. " Potem jeszcze "P.S.2. Dobrze Ci idzie zniechęcanie mnie do siebie. Brawo! Gratuluje!" A jeszcze wcześniej napisałam mu bo juz przestałam wytrzymywac, że " Po prostu zmęczyło mnie wieczne oczekiwanie na to, kiedy zrozumiesz, że ja Ciebie chcę takiego jak byłeś - romantyka, że potrzebuję z Tobą częstego kontaktu chocby przez sms, potrzebuje widziec Twoje zaangażowanie i to, że Tobie zależy...I to nie są wygórowane żądania!!" I już nic nie zamierzam wiecej z nim pisac....może to pomoże mu zrozumiec, że baaardzo źle zrobił dziś, tym pisaniem ![]() ---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ---------- Jeszcze mi napisał wcześniej, że on sie angażował a ja to nie?! kto mu co pochwila mówił, że jest coś nie tak?! kuuuurna no ---------- Dopisano o 01:34 ---------- Poprzedni post napisano o 01:32 ---------- Mało tego, ja mu się dziś celowo pokazałam w tłustych włosach, bez makijażu, w wielgachnym polarze i narzekałam, że 3 godz. spałam by widział, że mi też nie jest łatwo
|
||
|
|
|
|
#2483 |
|
Zadomowienie
|
Dobrze mu napisałaś to wszystko co czujesz
Ehh dopiero po zakończeniu związku okazuje się jaki facet jest naprawdę ![]() Kochana czyli już mu nic a nic nie będziesz pisać i odpisywać?
|
|
#2484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kuuuuurna ale ja mu mówiłam po wielokroc mów mi łopatologicznie wiele rzeczy, ja inaczej Ciebie nie zrozumiem, mnie zawsze interesuje co ci chodzi po głowie i co? i doooopa ![]() ![]() teraz się dziwi czemu ja tego nie wiedziałam ![]() ![]() Ja nie wiem....ale ja już się zaczynam o niego niepokoic,ma czasem takie bóle głowy ale nie migrenowe tak jakby nie wiem coś mu się tam działo, cos w rodzaju guza, raka...nie wiem..ale to by też tłumaczyło dlaczego sam sobie przeczy....Dzieki za wsparcie ---------- Dopisano o 01:41 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ---------- ponieważ tak mi się skończyły romantyczne porywy serca to zamierzam teraz bardziej słuchac rozumu....nie wiem jak tego dokonam bom romantyczka ale wiem że muszę z tym myśleniem skończyc....i zaczynam wierzyc w małżeństwo z rozsądku... ---------- Dopisano o 01:51 ---------- Poprzedni post napisano o 01:41 ---------- A wiecie co mnie zaczyna przerażac? to nie ta sama osoba, którą poznałam
|
|
|
|
|
|
#2485 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
guza mówisz? a jak byłaś z nim to był na jakiś badaniach i wgl? ale żeby od tego nawet guza sobie przeczył..?Ty też napewno od tego czasu dużo się zmieniłaś i inaczej postrzegasz różne rzeczy niż kiedyś
|
|
|
#2486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję że mnie wspierasz |
|
|
|
|
|
#2487 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kurczę wiesz co ale z tą chorobą to ja bym się trochę martwiła.. bo jeśli jest tak jak mówisz? ale czy nawet taki guz mógłby coś zmienić w jego myśleniu, zachowanie całkowicie? moze poprostu się zmienił itd.. ale pewnie go i tak nie przekonasz jak ma uraz do szpitali zeby tam poszedł![]()
|
|
|
#2488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest moja kolejna noc kiedy przez niego nie zasnę... a jutro przecież rano muszę wstac i też mam obowiązki....a on se popisał, popisal i się nie odzywa, najlepiej tak zrobic a w dooopie go mam. Ha! wczoraj mi przyjaciel potrafił napisac, żebym się nie martwiła ani nie zachodziła w glowę co się stało, że jest śpiący i może zaraz zasnąc - dało? się dało się, a ten będzie mi tu wmawial, że to jest niemożliwie ciężkie
|
|
|
|
|
|
#2489 |
|
Copyraptor
|
Dziewczyny, nadrobiłam
Szalone jesteście.A mój TŻ chyba się przejmuje całą tą sytuacją, bo przetrzepał wizaż w poszukiwaniu moich postów. Bo miał nadzieję, że znajdzie coś, co mu pomoże naprawić sytuację cóż, nic nowego się nie dowiedział.Tylko tyle, że chodzę na medytację, o czym mu nie mówiłam. Ale co było dość oczywiste. ![]() Przykre. |
|
|
|
|
#2490 |
|
Zadomowienie
|
No racja, dziecko to to nie jest, sam bedzie później żałował..
No widzisz różni są faceci trzeba trafić na odpowiedniego co sie wysili z przyjemnością i napiszę
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

może on wyobraża sobie ciepło w przytulnym pokojuu we dwoje, romantycznie a nie śnieg i zimno
A nie ma gdzie wyjechac zima, a on chce mnie troche zrelaksowac po sesji
Ostatnio wynalazl jakies tanie linie lotnicze po 9 zl (zalez gdzie) i pytal sie czy bysmy gdzie sobie na spontanie na weekend nie polecieli do jakiejs stolicy europejskiej

to on mi powiedział ze czuje ta różnice wieku bo ja zawsze ładnie pachnę?

jeszcze wywleka mi rzeczy, które mu z enty razy wyjasniałam i tłumaczyłam o co mi chodziło, a on nic, dalej pisze, ze ja tak uważam, a to, że mnie wtedy nie zrozumiał to już pomija
a jak byłaś z nim to był na jakiś badaniach i wgl? ale żeby od tego nawet guza sobie przeczył..?
Szalone jesteście.