|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
Cytat:
Idę wcierać rzepkę
|
|
|
|
|
#962 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
Cytat:
Raz kiedys wzielam na sprobowanie i juz sie z nim nie rozstaje ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Mona, specjalnie dla Ciebie - odkopalam, skopiowalam - prosze ![]() Szampon to Aloe Vera (linia Body&Soul) niemieckiej sieci drogeryjnej Müller (czyli cos jak kosmetyki Rossmanowkie u nas). Pojemnosc - 250ml, cena - 2,5€ (czyli jakies 10zł, nie wiem jaki jest teraz kurs). Sklad: ALOE BARBADENSIS GEL, AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, PANTHENOL, POLYQUATERNIUM -10, CITRIC ACID, STARCH HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, SODIUM CITRATE, PARFUM, POTASSIUM SORBATE SODIUM BENZOATE |
|
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
uzywala ktoras? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...aniu-skory.htm
---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- miki mialam ten balsm i jest super i wlasnie kupie albo ten albo rozowy. szmyrk babydream jest dla mnie za tluste na codzienna pielegnacje ![]() Bo i tak raz na tydzien na mocniejsza pielegnacje uzywam balsmu do skory atopowej ![]() Edit. Chyba powinnam juz isc spac, bo edytowalam chyba z 5 razy moje bledy Edytowane przez n0emi Czas edycji: 2010-01-20 o 23:31 |
|
|
|
#964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#965 | |||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#966 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
o cięższej formule polecam dove, nivea, bielenda afrykańska, masla joanny i ziaji.
|
|
#967 | ||
|
Zakorzenienie
|
no, przeczytałam jakoś
![]() Ja lubię ten:http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...chej-skory.htm a teraz mam ten http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...o-do-ciala.htm w sumie też dobry. Ale najbardziej lubię oliwką traktować ciało. No i ziajowy balsam kakaowy też jest fajny, ale długo się wchłania. Lecę Housić sie i spać, pa! ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Cytat:
Kiedyś dostałam tak bez przyczyny smsa "łóżko to świetna rzecz. Ten kto je wymyślił był bardzo mądry." ![]() Chatul , ja już przy muzyce nie mogę, kiedyś to tylko przy muzyce się uczyłam. Teraz potrzebuję całkowitej ciszy, szum komputera doprowadza mnie do szału.
||
|
|
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do tej pory mam masełko (cudowne
|
|
|
|
|
#969 | |
|
Zakorzenienie
|
no, krem do rąk też fajny
![]() z tekstów TŻta jeszcze sobie przypomniałam właśnie coś w stylu, "Ja tak pragnę być z Toba, jak pies pragnie kości"
|
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, drugi dzień wątku, a Wy już prawie 1000 postów nastulałyście... Nie nadrobię Was teraz, nie wiem kiedy...
A ja skończyłam robić projekt, i teraz biorę się za następny przedmiot... omg, nienawidzę sesji.
|
#971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heheh ja niedawno wrajac z TZ w te najwieksze mrozy walnelam filozoficzny gleboki tekst: Jak dobrze, ze mamy domy ![]() Tak sie cieszylam na widok mojego domu ![]() Ojeju terz prze was nie wiem, ktory balsam wziac
Edytowane przez n0emi Czas edycji: 2010-01-21 o 00:04 |
|
|
|
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, że mój Tż nie jest na tyle twórczy, przyjemnie byłoby dostać coś takiego w smsie
|
|
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
Agusia, zeby mi TŻ wyslal takiego smsa o tym psie to bym plakala ze smiechu caly dzien
![]() Hehe moj mi takich porownan nie wysyla, ale ma wymyslone okreslenia specjalnie na mnie I czesto pisze mi takie esy, ze od razu humorek sie poprawia
Edytowane przez n0emi Czas edycji: 2010-01-21 o 00:04 |
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
Lecę spać
Do jutra a właściwie do dzisiaj za parę godzin |
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
Tez juz lece pomalu
dobranoc
|
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
trochę nadrobiłam, ale tak na szybkiego po łebkach z tego co skumałam , to Anariel córeczka ma problemy ze zdrówkiem - trzymam moooocno kciuki żeby szybko jej się polepszyło i było ok no i gratuluję naszej astrze ![]() wokół mnie niestety kumulacja złych zdarzeń nie będę się rozpisywać, bo tak w 100% bezpośrednio mnie nie dotyczą, ale jest niefajnie... byłam dziś na pogrzebie taty mojej psiapsióły ![]() poza tym jestem na L4, bo moje jazdy z żołądkiem się na maxa nasiliły... eh... mam teraz dietę składającą się z ryżu, jabłek, bananów i gotowanych warzyw w sumie to tyle.. czuję, że w tym wątku niestety nie będę na bieżąco
|
#977 |
|
Konto usunięte
|
dobranoc
|
|
|
|
#978 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkie się spać zbieracie, a ja do was wróciłam, bo nie mogę zasnąć. Przewracam się z boku na bok i nic...
|
|
#979 |
|
ma zielone pojęcie
|
To widzę, że poszłaś krok dalej niż ja... To może przed czytaniem książki posłuchaj sobie Bacha albo Mozarta?
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh... Idę na najgorsze koło w moim dotychczasowym życiu (i być może na całym licencjacie), trzymajcie kciuki
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
Mona
![]() ide nadrabiac
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, moje przeziębienie ewaluowało i teraz najbardziej męczy mnie kaszel i katar....w nocy co chwila się wybudzałam, bo myślałam, że się*uduszę
a oczy spuchły m tak, że sama siebie nie poznaje
|
|
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry dziń
![]() ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Monuś, trzymam kciukasy! A Ty, Bejjko, z łózka nie wychodź.
|
|
|
|
#984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednak z moich obserwacji wynika, ze jest ich zdecydowanie mniej niz pseudo.Jak mowilam intensywnie na razie szukam i róznie sie konczyło. Juz, juz znalazłam hodowle w Poznaniu - ale korzystajac z innych zródel i opinii wiem ze nie jest ona godna polecenia ![]() Poznałam super Panią hodowczynie. Kilka dni korenspodujemy ze sobą. Powiedziała od razu ze ma tylko jeden cel, musi miec 100% gwarancji, zeby jej cavisiowe dziecko trafiło do naparwde dobrego i kochanego domu. Z całą resztą mozemy sie dogadac ![]() Wiele tez poznałam fajnych hodowców, których do siebie przekonałam (bo to ze sie znajdzie, nie znaczy ze dostaniesz od nich psa), ale zawsze COS stoi na przeszkodzie, bo albo szczeniaki są za szybko (w maju do nowego domu mogą isc, to dla mnie za szybko, brak kasy), albo cena jest naparwde dla mnie za wysoka ![]() wyszukałam sobie tez hodowle gdzie są naparwde przepiękne, idelane, cudowne cavisie. Po rozmowie telefonicznej z hodowczynią, raczej nie mam szans na szczeniaka a szkoda, bo są naparwde przepiękne (nawet TZ sie zachwycał)dobra juz nie nudze o zwierzętach Astra gratuluje ![]() ![]() ![]() tyle mamus na tym wątku
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
Noemi wg.mnie bezkonkurencyjny jest czerwony balsam garniera. A tak w ogóle to dzień dobry!
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
taki też mam plan
zresztą w takim stanie to nawet nie zamierzam pokazywać się*ludziom na oczy, bo zapomniałam wspomnieć, że mam tak podrażnioną skórę pod nosem, że dorobiłam się wąsika a la hitler![]() Cytat:
) chcieliśmy mieć psa i oboje zakochaliśmy się w wyżłach węgierskich. obdzwoniliśmy najlepsze hodowle w polsce i tylko dwie z nich planowały szczeniaki, ktore były już zarezerwowane. pomyśleliśmy- znak, że to nie czas na psa po czym po ok dwoch miesiącach zadzwoniła do mnie babka z jednej z hodowli i powiedziała, że jedna babka z austrii się wycofała i, że jedna, podobno najlepsza z miotu suczka może być nasza (oczywiście wcześniej musieliśmym spełnić pewne kryteria). Bardzo nas to ucieszyło i mieliśmy po nią jechać do mysłowic (kawał drogi ), ale w końcu to my się wycofaliśmy, oczywiście bardziej tżet....bo oboje jesteśmy kontraktowcami i w sezonie wiosenno/letnim nie mamy na nic czasu, bo zobaczyliśmy, że pies myśliwski to ogromne wyzwanie dla początkującego psiarza (moja siostra ma beagla i jednak pies nos to koszmar ) no i teraz jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami trzech kotow
|
|
|
|
|
#987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#988 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Nie dam rady Was nadrobić, nie ma szans Cytat:
będzie dobrze
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
dobry
ojć, ja już nastawiam się na kilka str zaległości , bo wpadłam tylko na chwilkę użyłam Kallosa i chyba jestem zadowolona teraz znikam się szykować i lecę do mojej przyjaciółki ;]
|
#990 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kurczę, zajad mi się zrobił, to chyba od pokrzywy. Nigdy tak nie miałam, ale teraz i zajady, i wysyp na twarzy |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:40.

Jaki jest dla was najlepszy drogeryjny balsam do ciala??

Raz kiedys wzielam na sprobowanie i juz sie z nim nie rozstaje 
i to nie to,ze nie mam czasu, czy , ze książka jest nudna..Czytam te lekturę i po chwili łapię się na tym,ze nic nie rozumiem.. no to od nowa i znów się skupić nie mogę
Kuzynka stwierdziła,ze to przez stres i pzr4emeczenie, ale do cholery, ja usze te lektury przeczytać teraz, jak mam ferie i czas. i to nie moja wina,że w drugim tygodniu ferii będę miał lekce i ,ze cały materiał do matury z biologii muszę sama przerobić, to kiedy mam to robić jak nie we ferie?
Do jutra a właściwie do dzisiaj za parę godzin
żeby szybko jej się polepszyło i było ok ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

a oczy spuchły m tak, że sama siebie nie poznaje
), ale w końcu to my się wycofaliśmy, oczywiście bardziej tżet....bo oboje jesteśmy kontraktowcami i w sezonie wiosenno/letnim nie mamy na nic czasu, bo zobaczyliśmy, że pies myśliwski to ogromne wyzwanie dla początkującego psiarza (moja siostra ma beagla i jednak pies nos to koszmar