|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Biska respekt
No i oczywiście co u Ciebie? Ejjj a co z Elizką? ![]() I jeszcze justytutka się już wcale nie odzywa, nawet się nie pożegnała. Ona jakoś w kwietniu wychodzi za mąż nie? Edytowane przez Claris Czas edycji: 2010-01-21 o 00:38 |
|
|
|
#3452 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Cytat:
wierzę w Ciebie, wiem, że sobie dasz radę Na pytanie co u mnie odpiszę jutro, bo już naprawdę nie mam siły dzisiaj ![]() Słodkich snów |
|
|
|
|
#3453 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a jak spędzacie wspólny czas ? Obijacie się na tapczanie przed TV ? No bo generalnie nie można też przesadzić w drugą stronę, codzienne nowości by sprawiły, że znowu zabraknie pomysłu ale już na dobre. Proponuję co dwa-trzy tygodnie robić rzeczy w stylu: wizyta w barze sushi, skałki wspinaczkowe i wszelkie takie zręcznościowe rzeczy jak paintball, droga przetrwania na takich linach na drzewie, wspólne gotowanie ale z barwnikami (kupisz w Piotrze i Pawle) bo to fajniejsze i można zrobić tęczowe babeczki http://www.cutoutandkeep.net/project...es/versions/85 albo coś takiego http://www.cutoutandkeep.net/projects/olive_penguins_2 poza tym oczywiście że można wspierać się nową bluzeczką do spania ale to go podnieci na raz i nie zostawi jakichś szczególnych wspomnień. Możecie zapisać się na bezpłatne kursy garncarstwa organizowane przez miasto albo iść do teatru na współczesną sztukę albo można jak się zrobi ciepło iść do wypożyczalni rowerów... nie wiem no, jakieś fajne rzeczyCytat:
i ta piękna wspaniała Ilsa LundCytat:
|
||||
|
|
|
#3454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To teraz musisz już z nami na bieżąco pisać
|
|
|
|
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
Przez te całe EDM sobie fest pośpię zamówiłam podkład, pędzel i róż sasasa, to za immuno
|
|
|
|
#3456 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobrej Nocki ![]() ---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ---------- Cytat:
Dobranoc ![]() ![]() Ja też mykam spać,rano muszę wstać i się pouczyć bo oczy mi się już same zamykają Dobranoc Laski
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-01-21 o 01:14 |
||||
|
|
|
#3457 |
|
Zadomowienie
|
O tej o tej
Już wróciłam, z bratem samochodem pojechałam. W jedną osobę to strach, a dwie osoby prędzej zagrożenie zobaczą. Innym środkiem lokomocji bym o tej poże nie dotarła i tak szybko obróciliśmy, jeszcze zdążyłam się przyjżeć wystawie sukni ślubnych i ją obfocić Szkoda tylko, że na tel. tak ładnie nie wyszły
|
|
|
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Śpiochy
![]() Dzisiaj mam urlop, więc piszę jeszcze z łóżka Trzymajcie za mnie kciuki od 14:00. To jak nikogo nie ma, to ja wracam do notatek. Miłego dnia .Zapomniałam napisać, że wczoraj dostałam wreszcie wagę z all. I lekko się podłamałam... 62 na liczniku przy wzroście 170-171 cm. Ale dostałam powera i od wczoraj zabrałam się porządniej za siebie. Za 2 miesiące będę ważyć 56 kg A do lipca 53
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2010-01-21 o 08:32 |
|
|
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że Wam jeszcze kciuki nie dostały martwicy i nie odpadły od tego trzymania za innych i za mnie też będziecie trzymać od 10
|
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
Karmi, Medeline no jasne, że ja będę za Was kciukać, będę w pracy ale myslami z Wami
|
|
|
|
#3461 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Carmel i Medeline
|
|
|
#3462 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na bank będa![]() ![]() ale Ty i tak super wyglądasz ![]() no ale powodzenia w dotarciu do celu![]() ![]() Cytat:
![]() A ja dziś mam wolne na uczelni I mam cały dzień do nauki Tylko szkoda,że z Tż się nie zobaczę bo musi różne sprawy załatwić buu
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-01-21 o 09:20 |
||
|
|
|
#3463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Helloł
![]() Claris kciukam,żebyś jednak zdała A co do podkładu,to mi się wydaje,że Linen będzie dla Ciebie sporo za jasny.Cytat:
A w ogóle tutaj macie typy figur http://vitalia.pl/index.php/mid/25/f...d/43451/page/0Zawsze myślałam,że pasuje mi kolumna,ale z rozm.biustu mi się tam nie zgadza i szerokość ramion. A tak to by pasiło ![]() Cytat:
|
|
#3464 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3465 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Za Dziewczynki oczywiście od samego rana ![]() U mnie to chyba trochę lepiej (?) Chociażby nawet dlatego, że na myśl o pierścionku i ślubie nie chce mi się już tak strasznie ryczeć Chyba powoli zaczynam dochodzić do tego, że już i tak ciągniemy ten związek za długo i najwyższy czas coś zmienić :mysli: Oczywiście strach jest i to jak sam sk......, a On o tym wie, że boję się sobie zmarnować resztę życia ![]() Tż w tej chwili za wiele zarzuć nie mogę, jeśli chodzi o jego zachowanie. Cały czas mnie po rękach całuje, namawia do zostania na noc, żebym spała obok niego. Generalnie doszedł do wniosku, że jest już stary (26) i chyba czas coś zrobić ze swoim życiem Jest mocno nastawiony na ślub w czerwcu 2011 roku, bo w tym samym roku chciałby sprawić, żebym była w stanie błogosławionym Tak mi powiedział w niedzielę Tak sobie myślę, że chyba na 14.02 sobie planuje podejście nr 2 z pierścionkiem Ja mimo wszystko podchodzę do tego jeszcze z wielkim dystansem, zobaczymy jak będzie.
|
|
|
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
Motylek ja wiem czy za jasny
ja bledzioch jestem, mój dotychczsowy podkład miałam prawie najjaśniejszy i robił mi tapetę, poza tym czytałam na wątku o edm, ze linen ciemnieje na twarzy,no zobaczymy. A Ty jaki masz kolor?
|
|
|
|
#3467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3468 |
|
Zadomowienie
|
ja używam dokładnie tego samego wszystkiego
ten róż uwielbiam i flat topa teżco do linena int. to jest bardzo jasny ale ja teraz bladzioch jestem i może tak jak pisze motylek dla Ciebie być za jasny, chociaż może teraz jesteś bledsza niż na zdjęciach z wakacji ![]() ja w lecie nie mogłam go używać bo wyglądałam jak trup (mimo, że się nie opalam, więc teoretycznie odcień cery miałam taki sam). Claris mi linen nie ciemnieje... Tylko formuła matte była jakaś taka, że mi żółta się robiła przez dzień... może to też zależy od typu cery...?
Edytowane przez _Remedios Czas edycji: 2010-01-21 o 09:29 |
|
|
|
#3469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No Ty się zgódź jak będziesz tego pewna bo w końcu nie Ty zawiniłaś ale skoro widzisz,że on się stara każdego dnia to może warto mu dać szansę ?Już pokazał ,że Bardzo Cię Kocha i mu strasznie na Tobie zależy więc czemu to odwlekać nie szkoda czasu?
|
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
Remedios właśnie oblukałam Twoje foto na mailu (nie wiem jak go wcześniej nie widziałam) i nie wygląda, żebyś była jakoś jaśniejsza ode mnie
W ogóle to jesteś podobna do tej laski co masz w avatarze, bardzo ładna Biska ale sie cieszę |
|
|
|
#3471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasami mam ochotę powiedzieć wprost - "zrób to już", a czasami strach mnie przerasta Ciężkie to jest kurcze. W odcieniach podkładu to ja Wam nie pomogę niestety
|
|
|
|
|
#3472 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja na tym foto jestem pomalowana też linenem ale og. ale on jest bardzo podobny do int.![]() Biska miło czytać, że wszystko zaczyna Ci się układać... Oby było już tylko lepiej
|
|
|
#3473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Człowiek uczy się na błędach a on pewnie już zrozumiał,że przez swoją bezmyslność mógł stracić najważniejszą osobę w swoim życiu. Myślę,że on juz nie popełni drugi raz takiego samego błędu bo wie czym się to skończy. Życie jest za krótkie by żyć tak osobno jak się Kochacie
|
|
|
#3474 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Biska
|
#3475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja obstawiam 14.02, zobaczymy. Na razie staram się o tym wszystkim nie myśleć ![]() Jakoś cicho tu dzisiaj
|
||
|
|
|
#3476 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Pewnie zacznie się produkcja, jak ja pójde do pracy
|
#3477 |
|
Zakorzenienie
|
Biska podziwiam za wytrwalosc w nadrabianiu .... i ciesze sie, ze zaczyna sie wszystko znow ukladac
|
|
#3478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Złożyłyście życzenia babciom? ![]()
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-01-21 o 11:09 |
|
|
|
|
#3479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- ja po poludniu do babci jade
|
|
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny;*
Biska ;*karmelku, medlaine, trzymam kciuki ![]() za mnie tez trzymajcie, bo na 15 musze jechac poprawiac koło z łaciny! nie wierze, ze go nie zaliczyłam, bo wszystko sciagałam! wiec nie wiem jakim cudem...eh..no ale musze...
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.

wierzę w Ciebie, wiem, że sobie dasz radę

Bota Scarlett prawdziwa też siostry goniła do roboty w Tarze
a jak spędzacie wspólny czas ? Obijacie się na tapczanie przed TV ? No bo generalnie nie można też przesadzić w drugą stronę, codzienne nowości by sprawiły, że znowu zabraknie pomysłu ale już na dobre. Proponuję co dwa-trzy tygodnie robić rzeczy w stylu: wizyta w barze sushi, skałki wspinaczkowe i wszelkie takie zręcznościowe rzeczy jak paintball, droga przetrwania na takich linach na drzewie, wspólne gotowanie ale z barwnikami (kupisz w Piotrze i Pawle) bo to fajniejsze i można zrobić tęczowe babeczki
i ta piękna wspaniała Ilsa Lund

13.03.2008
a co! 
zamówiłam podkład, pędzel i róż sasasa, to za immuno 

Tak mi powiedział w niedzielę
Tak sobie myślę, że chyba na 14.02 sobie planuje podejście nr 2 z pierścionkiem
ja bledzioch jestem, mój dotychczsowy podkład miałam prawie najjaśniejszy i robił mi tapetę, poza tym czytałam na wątku o edm, ze linen ciemnieje na twarzy,no zobaczymy. A Ty jaki masz kolor?