|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Horo, wpadam z samymi serdecznosciami na Twoje Urodzinki
|
|
|
|
#3332 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to juz najwyższy czas, zebym przestala myśleć o wszystkich wokół i zaczęła coś robic dla siebie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
jeśli taka milość wogole istnieje, to ja poproszę ![]() (podwojną porcję ) i ... dokladkę jak sie da
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2010-01-21 o 09:24 |
||
|
|
|
#3333 |
|
Rozeznanie
|
Agnes, a co powiesz o tej odżywce? Dobra? To ta sama firma, co serum, które polecasz. Koleżanka mówi, że dobra, ale ona ma ładne włosy i wszystko dla niej dobre. Moje przesuszone, zniszczone rozjaśnianiem (dlatego teraz mam brąz) i puszące się
![]() Agnes, wszystkiego najlepszego!!!
"W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym." Edytowane przez trelek_ Czas edycji: 2010-01-21 o 09:46 |
|
|
|
#3334 |
|
Raczkowanie
|
Horo
![]() Wszystkiego "naj" w Twoje 18. urodziny! A przede wszystkim spelnienia wszystkich marzen, szczegolnie tych, o ktorych wiesz tylko Ty.. Agnes ![]() Wspanialych imienin! Szampanskiej zabawy, mnostwa prezentow i powodzenia na polu zawodowym! Oraz.. 100 lat cycuszkom zycze!
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś,
a ja siedzę i zastabnawiam sie czego mogę Tobie życzyć... milości, mlodzieńczej radości życia, spelnienia sie w życiu zawodowym i prywatnym, trafienia na "rycerza na bialym koniu" ... i spelnienia tych wszystkich malutkich-wielkich pragnień, ktore siedzą w Tobie glęboko ukryte
|
#3336 |
|
Zadomowienie
|
Jesli chodzi o odzywki i linie regeneracyjne, to jakos wierna jestem tym z Joico.
Teraz w hodowli siersci mam rownie trudny okres jak Misia i Horo Wlosy troche dluzsze niz do ramion, a dodatkowo zapuszczam grzywke i obecnie ani ja na czolo, ani za ucho Masakra |
|
|
|
#3337 |
|
Raczkowanie
|
HORO
Wszystkiego co najlepsze, co dobre i miłe, co budzi uśmiech na twarzy co kryje sie w maleńkim słowie -szczęście -oraz tradycyjnych stu lat tego życzę Ci z całego serca Dziewczyny dzieki za mile slowka
|
#3338 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkim Wam dziękuję za pamieć ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
|
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes, do twojej wiadomości: nie jestem żadną "obroną" ani dla Feli ani dla Pysi. To, że zgodziłam się z postem Feli nie oznacza, że jestem jej "obroną"
A te brawa dla niej - za odwagę; cenię ludzi, którzy nie siedzą cicho jak myszy pod miotłą. I na tym kończę. Dla mnie sprawa zamknięta. |
|
|
|
#3340 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3341 |
|
Rozeznanie
|
właśnie z tego powodu nie mogę się pozbyć mojej grzywki
zaraz zaczyna mi przeszkadzać i ścinam ją ostatnio już taka byłam zdesperowana, że jak zadzwoniłam do fryzjerki, a ona nie miała czasu to sama sobie ją ciachnęłam
|
#3342 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dochodzilo do tego, ze z nerw ciachalam piora na czole nozyczkami, jednoczesnie bedac w ferworze pracy przed kompem Nie bylo wiec mowy o jakims lusterku, czy estetyce ... moze dlatego przez lata nosilam grzywki ... asymetryczne |
|
|
|
|
#3343 | |
|
Wtajemniczenie
|
DZIEKUJE WAM ZA ZYCZENIA!!!
Trelek bardzo dobra odzywka. lecz sprobuj tez tej co Anna poleca- Joico ;-))) ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
|
|
#3344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ... dlatego wlaśnie mam grzywkę ciętą delikatnie po skosie... inaczej nie dało rady po tym, co sama przy niej "namajstrowałam"
|
|
#3345 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Widzę, że więcej tu miłośniczek nożyczek Moja grzywka nie taka cienka, więc jest co ciachać
|
|
#3346 |
|
Raczkowanie
|
HORO Wszystkiego Najlepszego z Okazji uordzin!duzo radości, zadowolenia zżycia, pociechy z dzieci, wiecznego uśmiechu na twarzy, słonka na niebie, pogody ducha, zadowolenia z TZ no i SPEŁNIENIA MARZEŃ
Zajrzyj w załącznik, upiekłam cos specjalnie dla Ciebie ![]() Buziam mocno z rana!
|
#3347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mniami ![]() ... a ślina to mi cieknie po brodzie i... pierwszy raz w zyciu płynie rowkiem pomiędzy piersiami (wcześniej takowego nie posiadalam ) ... ![]() ![]() ![]() dobra dziewczynki... powoli zwijam się z pracy i gnam do dzieciaczków i babuni
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2010-01-21 o 11:14 |
|
|
|
|
#3348 | |
|
Wtajemniczenie
|
Listopadowa i Vice Wersal- tak sie teraz modnie mówi.
widac nie wynioslas nic z wczorajszej lekcji... widzisz, ja tez jak Fela mam odwage wyrazic swoje zdanie ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
![]() cos wam wysylam,mala sciaga http://images.google.pl/imgres?imgur...3D108%26um%3D1
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-01-21 o 11:21 |
|
|
|
|
#3349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, Ty, Pysia, Fela, Ja również i inne dziewczyny. I jak już napisałam wcześniej, odnośnie rekonwalescencji zgadzam się z tym co napisałaś, ale nie z tym jak potraktowałaś Pysię... Ok. Dzięki za poprawkę Tylko co ja miałam niby wynieść z tej lekcji. Ta lekcja była raczej przeznaczona dla Ciebie. Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-01-21 o 11:27 |
|
|
|
|
#3350 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
taa wszystko moja wina spoko, Pysia ma monopol mieszac moje zycie osobiste tak nagle na forum?nikt jej o opinie nie prosil jak i Ciebie o mieszanie sie, bo sprawa nadal sie ciągnie...
|
|
#3351 |
|
Raczkowanie
|
ahhh dziewcyzny
dziś sa Horo urodziny
|
#3352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy ona prosiła ciebie o opinię nt. jej problemów z ortografią? Przecież nie. A ty, nie mając już sensownych argumentów, właśnie tej kwestii się uczepiłaś. Pamiętasz jeszcze mój pierwszy post w tej sprawie (ten, w którym napisałaś: "no nie wierzę"). Był napisany, bo: W bardzo złym tonie jest zwracanie dyskutantom uwagi na literówki, błędy ortograficzne i gramatyczne, i robienie tego na forum publicznym. Jeśli zrobisz to w sposób prześmiewczy, licz się na punktem karnym. O stopniu kary - „upomnienie lub punkt karny”, decyduje moderator. Ot, tyle. Agnes, zatem widzisz ( a przynajmniej powinnaś), że lekcja była zdecydowanie przeznaczona dla Ciebie (no i dla Pysi również - żeby nigdy więcej nie wchodziła z butami w czyjeś życie prywatne). Wiem, że jesteś uparta - chyba jak każdy skorpion , ale czasami warto przemyśleć pewne sprawy...
|
|
|
|
|
#3353 |
|
Raczkowanie
|
|
#3354 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ok Pysia rób błędy, ja dostane karniaka szczerze? wali mnie to czy tu jestem czy nie, nie dziwie sie ,ze Masza stąd poszla.....naprawde to forum zaczyna sie robic krzywym zwierciadłem...Oklaski dla Listopadowej, kurtyna opadla, oklaski please! Zegnam Panie. i kto tu jest uparty.....wciaz sie wpieprzasz, co ty adwokat jestes?
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-01-21 o 11:55 |
|
|
|
|
#3355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
P.S. A jakbyś nie była tego świadoma - we wcześniejszym poście wkleiłam wycinek z regulaminu - tak dla przypomnienia
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-01-21 o 12:23 |
|
|
|
|
#3356 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
skoncz te farse, bedę wdzieczna.
|
|
#3357 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3358 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiesz, akurat znam lepsze formy spędzania czasu niz pisanie z toba o tobie na forum.Ze złośliwoscia Ci do twarzy.
|
#3359 |
|
Rozeznanie
|
Edytowane przez marchwianka Czas edycji: 2010-01-21 o 12:45 |
|
|
|
#3360 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.

) i ... dokladkę jak sie da

Masakra

ostatnio już taka byłam zdesperowana, że jak zadzwoniłam do fryzjerki, a ona nie miała czasu to sama sobie ją ciachnęłam 

Moja grzywka nie taka cienka, więc jest co ciachać 
dziś sa Horo urodziny