offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-21, 13:34   #1051
motylek1007
Zakorzenienie

Dot.: offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
Jak tata zrobi gore, a ja znajde pracy tez zaczne szukac hodowli. A chcialabym miec maltanczyka
powodzenia

kupilam dzis miesiecznik "moj pies" i chociaz powiesze sobie na scianie w mieszkaniu buldożka

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 13:36   #1052
n0emi
Zakorzenienie

Dot.: offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi

dziekuje motylku
Ale to co najmniej za rok albo nawet 2 lata. Bo tez zalezy mi, zeby miec szczeniaka na wiosne-lato.
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 13:38   #1053
motylek1007
Zakorzenienie

Moze do tego czasu powstanie hodowla gdzies blizej Ciebie

[*] 11.09.2012
Stary 2010-01-21, 13:41   #1054
n0emi
Zakorzenienie

Heh mysle, ze gdzies na podlasiu albo w okolicach jest jakas hodowla. A jak nie bedzie to trudno pojade wszedzie po mojego pieska
Stary 2010-01-21, 13:44   #1055
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny a ja mam pytanie Jaki jest dla was najlepszy drogeryjny balsam do ciala??

Dove Beauty Body Milk. Chociaż po 1. nie przepadam za firmą Dove i 2. nie używam za często balsamów do ciała ale właśnie z tego powodu gdy moja skóra jest już bardzo przesuszona sięgam po coś i ten sobie bardzo dobrze radzi

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 13:49   #1056
gubis
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość

O 16 mamy prezentację, a moja druga połówka projektowa jeszcze nie dopisała swojej części do pliku .ppt.... ja go kiedyś uduszę i na mydło przerobię...
jeśli afrykańskie to chętnie część od Ciebie odkupie

Cytat:
Normalnie to bym już zlizywała ślinę z podłogi, ale...kurcze, naprawdę mi się nie chce nic a nic słodkiego. Zjadłam trochę chudego sera a teraz męczę owsiankę
tez tak miałam ostatnio.
ale przychodzi taki czas...

Cytat:
To widze, ze bardzo poplatane sa niektore zasady.
na większości dyscyplin sportowych Związek Kynologiczny połozył łapę. niestety jest bardzo nieuczciwy, bo choć właściciele kundelków tez muszą się do niego zapisać i opłacać składki, to sa traktowani po macoszemu...
swoją drogą (zgańcie mnie za poruszanie tego tematu) rasa bliska mi, bo border collie, została stworzona do pasienia. po wniknięciu w historię okazuje się, ze kiedyś nazywała się 'working sheepdog' i hodowcy kładli nacisk tylko na instynkt pasterski nie patrząc na wygląd psa, co doprowadziło do dużego zróżnicowania eksterierowego. w którymś momencie pojawili się hodowcy wystawowi, wybierający najładniejsze psy, krzyżujący je ze sobą i nazwali je border collie. rasa podzieliła się w związku z czym obie odmiany podlegały różnym organizacjom. teraz psy rejestrowane jako 'working sheepdog', czyli od pokoleń selekcjonowane pod kątem pasienia nie mogą brac udział w zawodach pasterskich jeśli nie posiadają tzw podwójnej rejestracji (working sheepdog i border collie)

Noeami: http://www.yorkfan.eu/

Edytowane przez gubis
Czas edycji: 2010-01-21 o 13:53
gubis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 13:58   #1057
n0emi
Zakorzenienie

o łał gubis dzieki zapisuje sobie ta hodowle
Stary 2010-01-21, 13:58   #1058
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Gdybym ja miała brać psa z hodowli, to bym wzięła jamnika króliczego Moja chrzestna ma miniaturkę i jest taka cudowna ta Tosia A mówiła chrzestna, że królicze są jeszcze mniejsze od miniaturek

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 14:03   #1059
n0emi
Zakorzenienie

Ja w ogole to bym chciala chichuachua, ale rodzice by mnie z domu wygonili
Stary 2010-01-21, 14:04   #1060
kocurzyca
Zakorzenienie

Nie wyspalam sie. TZ cala noc jakis esej pisal, a ja nie moge spac jak go nie ma w lozku
Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Biedna kicia, wspolczuje Ci, takie rozstania bywaja straszne. Moj ukochany kroliczek nie przezylpolrocznego rozstania
Ale fajnie, ze tak sobie gadacie A czesto kicie odwiedzasz?
Jak gadamy sobie przez telefon to, w zaleznocsi od je humorku, albo miauczy, albo mruczy i przytula sie do sluchawki. Czasem ja do niej gadam , (ona chyba mysli ze ja ja widze), a ona siedzi przy telefonie i mnie totalnie ignoruje. To tak zeby mnie ukarac za to ze dlugo mnie nie ma. A czsem nawet podbiega do telefony i pacnie go pazurami, w zlosci.
Odwiedzam ja srednio raz na 3 miesiace. A wtedy spedzamy caly czas razem. Razem jemy, razem spimy, razem spacerujemy. Jestesmy nierozlaczne. Jak spowrotem wyjezdzam i chce sie z nia pozegnac to zwykle mnie ogryzie na dowidzenia. A mi serce peka

Cytat:
O matko to juz wiem, czemu w kosciele zaczynala mnie bolec glowa przy tym kadzidlowaniu. Raz nawet zemdlalam...
Jaki z tego moral??
Chodzenie do kosciola szkodzi zdrowiu

Cytat:
Napisane przez skarpetta Pokaż wiadomość
Mimo że palę, irytuję mnie, gdy ktoś pali na klatce (chociaż sama tak robiłam, gdy był sylwester-hipokryzja, ale ćiii.!) Ale u mnie mają balkony, więc jaki problem?
Jestem wdzieczna ze w Anglii nie wolno palic wpomieszczeniach. Choc sama palilam 6 lat paczke 2 dziennie, to nienawidze smrodu cudzego dymu.

Cytat:
Ja przed bierzmowaniem mialam ksiazeczke do wypelniania Co tydzien do kosciola, co miesiac spowiedz i co wieksze swieta tez do kosciola.
Teraz juz nie chodze
Ja tak przez 9 miesiecy mialam zbierac te podpisy, a moze 2 mialam prawdziwe.
Pochodze z rodziny pseudo katolickiej, a sama od podstawowki jestem Ateistka.
Pseudo katolickiej, bo wszyscy robia dookola religii duzo zamieszania, i bardzo potepiaja mnie, a nie wiele wiedza na temat wlasnej religii, czy tego co mowi Biblia. Ja biblie czytalam juz jako ateistka.

Cytat:
Napisane przez ChihPyh Pokaż wiadomość
szmyrku, ale to się masłem nazywa chyba tylko dlatego, że się to często stosuje jako smarowidło na kanapki. Tak mi się wydaje przynajmniej

A do mojej przyjaciółki ostatnio przyjechał chłopak, Pakistańczyk (chyba - wiem, jestem mega, ale nie pamiętam jakiej jest narodowości nigdy). I przyszli do mnie i przynieśli hummus I zrobił obiad dla naszej trójki jakiś ichni, z ciecierzycy. Rany, jakie pyszności
Od kiedy mieszkam w UK eksperymentuje z kuchnia. Mam kolezanki azjatki, ktore zaopatruja mnie w tradycyjne przepisy swoich mam.
Pych. TZ uwielbia moje gotowanie.

A maslo orzechwe kiedys kupilam takie amerykanckie. Pyyyszne bylo. Najlepsze jakie jadlam.

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
dziewczyny a teraz serio, mój tż ma 23 lata i od dwóch lat intensywnie wypadają mu włosy, gdy patrzę na jego zdjęcia z dzieciństwa to nie mogę uwierzyć że ten dziecak z bujną, czarną czupryną to mój facet!!!
Szczególnie ma rzadką grzywkę i włosy na czubku, bo z tyłu głowy bardzo gęste. Niefajnie to wyglada ale zastanawiam się nad dobrą kuracją dla niego. Co myslicie o tym:
- szampon kofeinowy alpecin
- ampułki hair liquid mil mil 76 po myciu
- vatika na noc.
- jakiś suplement

Doradźcie, myślałam jeszcze o Nerilu ale nie chce przesadzić
Ja mojemu TZ zakupilam cala serie kosmetykow Radical, na jego zakola i po kilku miesiacach pojawily sie baby wloski

Cytat:
Agusiu, a ja Cię bardzo podziwiam za tę chęć nauki. Poważnie. Bo ja się uczyć nie lubię za bardzo. Poza tym zawsze jestem w stanie znaleźć MILION ciekawszych rzeczy danego dnia niż nauka. Na szczęście jakoś wszystko mi łatwo wchodzi, jak już się zepnę. A zostawiam wszystko naprawdę na ostatnią chwilę. Nie jestem z tego dumna, ale nie za bardzo chce mi się z tym walczyć. Ja w klasie maturalnej do książek zajrzałam tak, żeby poważnie się uczyć, a nie ogarnąć wzrokiem na noc przed każdym egzaminem. Więcej mam szczęścia niż rozumu. Absolutnie nie polecam, bo się człowiek straszliwie stresuje potem...
Jakbym o sobie czytala Zawsze sobie postanawiam ze nie bede juz zostawiac nauki ma ostatnia chwile, ale dopoki nie jastem na serio przyparta do muru, to nie mam natchnienia

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość

Macie jakieś sprawdzone preparaty do stosowania punktowego na pryszcze? Ja do tej pory stosowałam Tormentiol, ale wkurza mnie, że on tylko wyciąga syfki. Chciałam kupić pastę Lassari, ale w żadnej aptece jej nie było. Chodzi mi o coś bardziej wysuszającego, niż wyciągającego.
Jak dla mnie najlepsze i ponadczasowe jest Benzacne.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 14:14   #1061
Ninedin
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny
Mogę dołączyć do Waszego grona?
Widzę, że większość z Was zapuszcza już długie włosy
Moje mają kilka centymetrów
Pozdrawiam
Stary 2010-01-21, 14:20   #1062
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Ja najbardziej chciałabym shih-tzu albo maltańczyka

Cytat:
Napisane przez Ninedin Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
Pozdrawiam
Witamy

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 14:20   #1063
gubis
Rozeznanie

Cytat:
o łał gubis dzieki zapisuje sobie ta hodowle
nie ma za co
www.zkwp.pl -> oddziały -> białystok ->klik w www->hodowle

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Gdybym ja miała brać psa z hodowli, to bym wzięła jamnika króliczego Moja chrzestna ma miniaturkę i jest taka cudowna ta Tosia A mówiła chrzestna, że królicze są jeszcze mniejsze od miniaturek

strasznie podobają mi się jamniki królicze w kolorze blue merle http://www.pupile.com/pup/images/img_20331.1.JPG ale ilekroć snuję plany to uświadamiam sobie, ze jako 'kanapowca' wolę wziąc jakąś bidę....

Cytat:
Cześć Dziewczyny
Pozdrawiam
witaj!
moje zapuszcanie polega na razie na obcinaniu i tak już krótkich kłaczków więc możemy chyba przybić sobie pionę

btw kociary powiedzcie mi proszę, na ile 'kocia złośliwość' jest efektem braku wychowania (wśród moich znajomych tylko jedna osoba szkoliła kota) a na ile wrodzoną hmm zdolnością?
Stary 2010-01-21, 14:29   #1064
malina19
Zakorzenienie

Witam Was i nadrobiłam

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
dziewczyny a teraz serio, mój tż ma 23 lata i od dwóch lat intensywnie wypadają mu włosy, gdy patrzę na jego zdjęcia z dzieciństwa to nie mogę uwierzyć że ten dziecak z bujną, czarną czupryną to mój facet!!!
Szczególnie ma rzadką grzywkę i włosy na czubku, bo z tyłu głowy bardzo gęste. Niefajnie to wyglada ale zastanawiam się nad dobrą kuracją dla niego. Co myslicie o tym:
- szampon kofeinowy alpecin
- ampułki hair liquid mil mil 76 po myciu
- vatika na noc.
- jakiś suplement

Doradźcie, myślałam jeszcze o Nerilu ale nie chce przesadzić
wiesz co może dobrze by było gdyby poszedl do lekarza żeby wypisal mu skierowanie na oznaczenie poziomu hormonów, może to już łysienie jest, i chyba własnie preparat loxon jest na łysienie

Cytat:
No, i wyłącz wizaz, bo to straszny rozpraszacz uwagi. Najlepiej przenieś się do pokoju, gdzie nie ma kompa i gdzie będziesz miała ciszę i spokój
ja zwykle idę z masą notatek do kuchni i rozkładam je wszytskie na stole, przynajmniej jestem z dala od komputera i od tv, ale nie od komórki, szkoda że taką przeprowadzką denerwuje inna część rodzinki

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
"Proces" to chyba będę w lipcu przerabiać Dopiero skończyliśmy "Jądro ciemności"
oj jądro ciemności bylo dla mnie masakryczne zwłaszcza że ja przerabialiśmy po angielsku i po polsku

Cytat:
Ogólnie się cofam w rozwoju, jeśli o to chodzi A z moim stylem i ortografią (że o kreatywności nie wspomnę) też coraz gorzej - rusycyzmy i "internetyzmy" zaczęły mi się wkradać gdzie się da. Ogólnie
oj ja tak samo czuję,, ze się cofam , a wszytko przez te studia bo na ksiazki juz nie mogę patrzeć czasu wolnego mało

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
jesli bede miala dzieci to tylko i wylacznie ze zwierzakami
ja też jesli tylko bede mieć dzieci chce je wychowywać ze zwierzątkami a zwłaszcza z psem

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Kurczę, zajad mi się zrobił, to chyba od pokrzywy. Nigdy tak nie miałam, ale teraz i zajady, i wysyp na twarzy . Muszę zrobić coś z tą twarzą, bo już mnie zaczyna denerwować.
mi też się zrobił zajad i to przez noc
ale od rana posmarowąłam go pimatocurtem i mam nadzieje ze mi przejdzie do wtorku

Cytat:
Ha - już wiem - wspomaganie systemów produkcji w systemach informatycznych - blisko byłam

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Tu nie ma się z czego śmiać Moje synapsy odwracają się swoim synapsowym tyłkiem do impulsów nerwowych i takich informacji nie chcą przewodzić

Cytat:
Ja za to totalnie apetytu nie mam - aż się dziwię sesja bez M&Msów jest jakaś dziwna
ja też jak tylko sesja jest lub kolokwia ciągle coś podjadam zwłaszcza m&ms (najbardziej lubię te bez orzechów w środku) albo tuc paprykowe

Cytat:
czemu?? taki mały piesek jest uroczy i wszędzie się zmieści
malina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 14:33   #1065
Magdzia94
Zakorzenienie

Dzień dobry

Mnie sie chyba @ zbliza bo wyskoczyły mi 2 syfki na policzkach. Posmarowałam sudocremem.

Dzisiaj mija 21 dni od kąd nie jem batoników

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 14:36   #1066
kocurzyca
Zakorzenienie

W Angli ma wejsc w zycie ustawa ktora zmusi hodowcow do lekkiego "skundlenia" niektorych ras. Niektore rasy sa juz podobno tak wyrodzone, ze pieski sa kalekami.
Ma to obejmowac m.in. spaniele (maja za male czaszki zeby pomiescic mozgi, pieski strasznie przez to cierpia i choruja na padaczke), Boksery (tez padaczka tylko nie bardzo pamietam z jakiego powodu), Bulldogi (moga rodzic tylko przez cesarskie ciecie, bo szczeniaki maja za duze glowy, po za tym maja juz tak cofniete noski ze maja chore drogi oddechowe), Owczarki niemieckie (maja je przywrocic do poziomu, koniec z przysiadnietymi zadkami).
To tylko takie podstawowe problemy i rasy.

Jak bylam mala to mielismy Karelskiego Psa Na Niedzwiedzie. Niestety ktos nam ja ukradl. A potem Wilczaka Czeskiego.
Do tego jeszcze byl Border Terier ktory spelnial wszystkie warunki pod wzgledem, budowy i charakteru. Byl tylko jeden maly problem... Jej matka byla Jamnikiem
Znajomy kynolog, ktory jest sedzia na wystawach psow, dal sie nabrac, taka moja sunia byla idealna.

Teraz zwykle mam wszystko co sie przyblaka. Mieszkam w miejscu ktore upodobali sobie "milosnicy zwierzat", ktorzy juz nie kochaja swojego pupilka.
Bywaja takie momenty w wakacje, ze mamy 5 psow dla ktorych szukamy nowego domu. Jak na razie wszystkie znalazly dom, gdzie sa kochane.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

Edytowane przez kocurzyca
Czas edycji: 2010-01-21 o 14:37
kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 14:37   #1067
aanika
Zakorzenienie

A co Wy tak z tymi M&M-sami przed sesją? Pomagają się uczyć?
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 14:41   #1068
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malina19 Pokaż wiadomość

wiesz co może dobrze by było gdyby poszedl do lekarza żeby wypisal mu skierowanie na oznaczenie poziomu hormonów, może to już łysienie jest, i chyba własnie preparat loxon jest na łysienie

czemu?? taki mały piesek jest uroczy i wszędzie się zmieści
Co do pierwszego to taka prawda, ze im wiecej testosteronu ma mezczyzna ten szybciej lysieje i mocniej (ale po czescie jest to tez uwarunkowane genetycznie).

A nie zgodza sie na takiego malego pieska, bo moj tata z bratem uwielbiaja sie bawic z duzymi psami. Przewracaja sie, szarpia sie jakims sznurkiem- zabawnie to wyglada, a z takim malym psem to chyba mozna sie bawic tylko palcem

I tak nawet maltanczyk jest dla nich za maly Ale kupuje go pod siebie i dla siebie za wlasne pieniadze. Sama duzego psa bym miec nie mogla, poniewaz boje sie takich psow i wiem, ze raczej nie umialabym pokazac mu kto tu rzadzi, pewnie on ustawilby mnie

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

A wiecie co z takich opowiesci. To pradziadek mial suke, ktora zaplodnil prawdziwy wilk. I w rodzinie, az legendy o tym psie chodzily (bo urodzil sie tylko 1 szczeniak). Ponoc nigdy sie nie oswoil i tolerowal tylko tego mojego pradziadka
Stary 2010-01-21, 14:44   #1069
saming
Zakorzenienie

Witam
Jestem wpadłam na chwilę Was podczytać, jutro w nocy Was nadrobię, a za chwilę idę się dalej uczyć
Eh... jutro 3 zaliczenia, z czego 2 to egzaminy zerowe, ale chcę je zaliczyć już teraz...

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 14:44   #1070
Ninedin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gubis Pokaż wiadomość
nie ma za co
www.zkwp.pl -> oddziały -> białystok ->klik w www->hodowle

strasznie podobają mi się jamniki królicze w kolorze blue merle http://www.pupile.com/pup/images/img_20331.1.JPG ale ilekroć snuję plany to uświadamiam sobie, ze jako 'kanapowca' wolę wziąc jakąś bidę....

witaj!
moje zapuszcanie polega na razie na obcinaniu i tak już krótkich kłaczków więc możemy chyba przybić sobie pionę

btw kociary powiedzcie mi proszę, na ile 'kocia złośliwość' jest efektem braku wychowania (wśród moich znajomych tylko jedna osoba szkoliła kota) a na ile wrodzoną hmm zdolnością?
ja obcinam resztki rozjaśnionych włosów. Jeszcze jedno ścięcie i fryzjerowi pokazuje

Na "złośliwość" kota nie ma rady Wszystkie sierściuchy jakie miałam były mniej lub bardziej złośliwe Szczególnie w stosunku do jednej sąsiadki
Stary 2010-01-21, 14:45   #1071
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
dzis w koncu spędzę popołudnie z TZ
Nawet nie wiesz, jak Ci zazdroszczę. Coraz okropniejsza się robię. Na zakochane pary przytulające się w tramwaju patrzę z coraz większą nienawiścią

Cytat:
Napisane przez gubis Pokaż wiadomość
Ja mam dwa koty w domu, niewychowywane właśnie, bo wszędzie się słyszy, że kotów się nie da wychować. Niedawno dopiero się dowiedziałam, że owszem, da się, a nawet powinno się. "Kocia złośliwość" to nie złosliwosć, tylko chęć zwrócenia na siebie uwagi, jeśli kotem się właściciele za mało interesują i nie dają mu możliwości wyszalenia się. Koty są bardzo mądre i sobie same znajdą zabawę. A taki wiszący kabel dla przykładu jest idealny, bo się majta, kiedy kotek w niego łapka uderza
Stary 2010-01-21, 14:47   #1072
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Mnie sie chyba @ zbliza bo wyskoczyły mi 2 syfki na policzkach. Posmarowałam sudocremem.

Dzisiaj mija 21 dni od kąd nie jem batoników
Gratuluje Coraz bliżej do celu

Ciekawe czy przyjdzie dzisiaj zamówienie, oby

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 14:48   #1073
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet nie wiesz, jak Ci zazdroszczę. Coraz okropniejsza się robię. Na zakochane pary przytulające się w tramwaju patrzę z coraz większą nienawiścią
byłam w takiej sytuacji jak Ty kiedyś, wiec wiem doskonale jak to jest

[*] 11.09.2012
Stary 2010-01-21, 14:49   #1074
Magdzia94
Zakorzenienie

Ninedin tak w ogóle to witam Cię

Stary 2010-01-21, 14:51   #1075
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
byłam w takiej sytuacji jak Ty kiedyś, wiec wiem doskonale jak to jest
Już się nie mogę końca sesji doczekać i ferii
Stary 2010-01-21, 14:52   #1076
motylek1007
Zakorzenienie

Magdzia przesyłka doszła, dzieki za upominek

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Cytat:
Już się nie mogę końca sesji doczekać i ferii
wierze

[*] 11.09.2012
Stary 2010-01-21, 14:58   #1077
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Właśnie TŻ mi napisał, że możliwe, że będzie jechał w sobotę do Baborówka na trening. A to przeciez blisko Poznania. I przyjedzie do mnie i zostanie na noc (o ile moja współlokatorka nie bedzie miała nic przeciwko)
Jeszcze mi potwierdzi wieczorkiem
Stary 2010-01-21, 15:03   #1078
Magdzia94
Zakorzenienie

Motylku cieszę się że dotarła

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

motylku udało ci się odkleić taśmę?

Stary 2010-01-21, 15:05   #1079
gubis
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
W Angli ma wejsc w zycie ustawa ktora zmusi hodowcow do lekkiego "skundlenia" niektorych ras.

to ciekawe, bo w sumie prawo kraju w bardzo małym stopniu reguluje tego typu kwestie - prym wiedzie tu FCI które zrzesza całą europę.

Cytat:
ja obcinam resztki rozjaśnionych włosów. Jeszcze jedno ścięcie i fryzjerowi pokazuje
ja też, ja też
mam ochotę ściąć włosy teraz

Cytat:
Na "złośliwość" kota nie ma rady
jestem zdania, że zwierzęta nie są z natury złośliwe. a jak tak sobie gdybam, to przy modyfikowaniu zachowań niezbędne jest poznanie motywacji podmiotu. każdy czegoś chce, nawet kot więc to już tylko moja głowa powinna być w tym, zeby mu wytłumaczyc na jakiej zasadzie może to coś dostać.

Cytat:
Koty są bardzo mądre
liczę na to i już obmyślam plan
Stary 2010-01-21, 15:08   #1080
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie TŻ mi napisał, że możliwe, że będzie jechał w sobotę do Baborówka na trening. A to przeciez blisko Poznania. I przyjedzie do mnie i zostanie na noc (o ile moja współlokatorka nie bedzie miała nic przeciwko)
Jeszcze mi potwierdzi wieczorkiem
jezdzi konno?

skąd on jest?

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Motylku cieszę się że dotarła

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

motylku udało ci się odkleić taśmę?
tasmy jeszcze nie odkleiłam, ale fakt postarałas sie

[*] 11.09.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości