|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
Cytat:
![]() kupilam dzis miesiecznik "moj pies" i chociaz powiesze sobie na scianie w mieszkaniu buldożka
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
dziekuje motylku
![]() Ale to co najmniej za rok albo nawet 2 lata. Bo tez zalezy mi, zeby miec szczeniaka na wiosne-lato. |
|
|
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
Moze do tego czasu powstanie hodowla gdzies blizej Ciebie
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
Heh mysle, ze gdzies na podlasiu albo w okolicach jest jakas hodowla. A jak nie bedzie to trudno pojade wszedzie po mojego pieska
|
|
|
|
#1055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dove Beauty Body Milk. Chociaż po 1. nie przepadam za firmą Dove i 2. nie używam za często balsamów do ciała ale właśnie z tego powodu gdy moja skóra jest już bardzo przesuszona sięgam po coś i ten sobie bardzo dobrze radzi
|
|
#1056 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ale przychodzi taki czas... ![]() na większości dyscyplin sportowych Związek Kynologiczny połozył łapę. niestety jest bardzo nieuczciwy, bo choć właściciele kundelków tez muszą się do niego zapisać i opłacać składki, to sa traktowani po macoszemu... swoją drogą (zgańcie mnie za poruszanie tego tematu) rasa bliska mi, bo border collie, została stworzona do pasienia. po wniknięciu w historię okazuje się, ze kiedyś nazywała się 'working sheepdog' i hodowcy kładli nacisk tylko na instynkt pasterski nie patrząc na wygląd psa, co doprowadziło do dużego zróżnicowania eksterierowego. w którymś momencie pojawili się hodowcy wystawowi, wybierający najładniejsze psy, krzyżujący je ze sobą i nazwali je border collie. rasa podzieliła się w związku z czym obie odmiany podlegały różnym organizacjom. teraz psy rejestrowane jako 'working sheepdog', czyli od pokoleń selekcjonowane pod kątem pasienia nie mogą brac udział w zawodach pasterskich jeśli nie posiadają tzw podwójnej rejestracji (working sheepdog i border collie) ![]() Noeami: http://www.yorkfan.eu/
24.01.2010 daję szansę moim włosom Edytowane przez gubis Czas edycji: 2010-01-21 o 13:53 |
||
|
|
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
o łał
zapisuje sobie ta hodowle
|
|
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
Gdybym ja miała brać psa z hodowli, to bym wzięła jamnika króliczego
|
|
|
|
#1059 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w ogole to bym chciala chichuachua
, ale rodzice by mnie z domu wygonili
|
|
|
|
#1060 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nie wyspalam sie. TZ cala noc jakis esej pisal, a ja nie moge spac jak go nie ma w lozku
Cytat:
. A czsem nawet podbiega do telefony i pacnie go pazurami, w zlosci.Odwiedzam ja srednio raz na 3 miesiace. A wtedy spedzamy caly czas razem. Razem jemy, razem spimy, razem spacerujemy. Jestesmy nierozlaczne. Jak spowrotem wyjezdzam i chce sie z nia pozegnac to zwykle mnie ogryzie na dowidzenia. A mi serce peka Cytat:
Chodzenie do kosciola szkodzi zdrowiu ![]() Cytat:
Cytat:
Pochodze z rodziny pseudo katolickiej, a sama od podstawowki jestem Ateistka. Pseudo katolickiej, bo wszyscy robia dookola religii duzo zamieszania, i bardzo potepiaja mnie, a nie wiele wiedza na temat wlasnej religii, czy tego co mowi Biblia. Ja biblie czytalam juz jako ateistka. Cytat:
Pych. TZ uwielbia moje gotowanie. A maslo orzechwe kiedys kupilam takie amerykanckie . Pyyyszne bylo. Najlepsze jakie jadlam.Cytat:
Cytat:
Zawsze sobie postanawiam ze nie bede juz zostawiac nauki ma ostatnia chwile, ale dopoki nie jastem na serio przyparta do muru, to nie mam natchnienia![]() Cytat:
|
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
Mogę dołączyć do Waszego grona? Widzę, że większość z Was zapuszcza już długie włosy Moje mają kilka centymetrów Pozdrawiam
|
#1062 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1063 | ||
|
Rozeznanie
|
nie ma za co
![]() www.zkwp.pl -> oddziały -> białystok ->klik w www->hodowle Cytat:
strasznie podobają mi się jamniki królicze w kolorze blue merle http://www.pupile.com/pup/images/img_20331.1.JPG ale ilekroć snuję plany to uświadamiam sobie, ze jako 'kanapowca' wolę wziąc jakąś bidę.... Cytat:
![]() moje zapuszcanie polega na razie na obcinaniu i tak już krótkich kłaczków więc możemy chyba przybić sobie pionę ![]() btw kociary powiedzcie mi proszę, na ile 'kocia złośliwość' jest efektem braku wychowania (wśród moich znajomych tylko jedna osoba szkoliła kota) a na ile wrodzoną hmm zdolnością?
|
|
#1064 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam Was i nadrobiłam
![]() Cytat:
Cytat:
i od tv, ale nie od komórki![]() ![]() , szkoda że taką przeprowadzką denerwuje inna część rodzinki![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też jesli tylko bede mieć dzieci chce je wychowywać ze zwierzątkami a zwłaszcza z psem Cytat:
ale od rana posmarowąłam go pimatocurtem i mam nadzieje ze mi przejdzie do wtorku ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
|
||||||||
|
|
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Mnie sie chyba @ zbliza bo wyskoczyły mi 2 syfki na policzkach. Posmarowałam sudocremem. Dzisiaj mija 21 dni od kąd nie jem batoników
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
W Angli ma wejsc w zycie ustawa ktora zmusi hodowcow do lekkiego "skundlenia" niektorych ras. Niektore rasy sa juz podobno tak wyrodzone, ze pieski sa kalekami.
Ma to obejmowac m.in. spaniele (maja za male czaszki zeby pomiescic mozgi, pieski strasznie przez to cierpia i choruja na padaczke), Boksery (tez padaczka tylko nie bardzo pamietam z jakiego powodu), Bulldogi (moga rodzic tylko przez cesarskie ciecie, bo szczeniaki maja za duze glowy, po za tym maja juz tak cofniete noski ze maja chore drogi oddechowe), Owczarki niemieckie (maja je przywrocic do poziomu, koniec z przysiadnietymi zadkami). To tylko takie podstawowe problemy i rasy. Jak bylam mala to mielismy Karelskiego Psa Na Niedzwiedzie. Niestety ktos nam ja ukradl. A potem Wilczaka Czeskiego. Do tego jeszcze byl Border Terier ktory spelnial wszystkie warunki pod wzgledem, budowy i charakteru. Byl tylko jeden maly problem... Jej matka byla Jamnikiem Znajomy kynolog, ktory jest sedzia na wystawach psow, dal sie nabrac, taka moja sunia byla idealna. Teraz zwykle mam wszystko co sie przyblaka. Mieszkam w miejscu ktore upodobali sobie "milosnicy zwierzat", ktorzy juz nie kochaja swojego pupilka. Bywaja takie momenty w wakacje, ze mamy 5 psow dla ktorych szukamy nowego domu. Jak na razie wszystkie znalazly dom, gdzie sa kochane.
Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy, rude pochodzą od kotów. 61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013Edytowane przez kocurzyca Czas edycji: 2010-01-21 o 14:37 |
|
|
|
#1067 |
|
Zakorzenienie
|
A co Wy tak z tymi M&M-sami przed sesją? Pomagają się uczyć?
|
|
|
|
#1068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie zgodza sie na takiego malego pieska, bo moj tata z bratem uwielbiaja sie bawic z duzymi psami. Przewracaja sie, szarpia sie jakims sznurkiem- zabawnie to wyglada, a z takim malym psem to chyba mozna sie bawic tylko palcem ![]() I tak nawet maltanczyk jest dla nich za maly Ale kupuje go pod siebie i dla siebie za wlasne pieniadze. Sama duzego psa bym miec nie mogla, poniewaz boje sie takich psow i wiem, ze raczej nie umialabym pokazac mu kto tu rzadzi, pewnie on ustawilby mnie![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- A wiecie co z takich opowiesci. To pradziadek mial suke, ktora zaplodnil prawdziwy wilk. I w rodzinie, az legendy o tym psie chodzily (bo urodzil sie tylko 1 szczeniak). Ponoc nigdy sie nie oswoil i tolerowal tylko tego mojego pradziadka
|
|
|
|
|
#1069 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Jestem wpadłam na chwilę Was podczytać, jutro w nocy Was nadrobię, a za chwilę idę się dalej uczyć ![]() Eh... jutro 3 zaliczenia, z czego 2 to egzaminy zerowe, ale chcę je zaliczyć już teraz...
|
#1070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja obcinam resztki rozjaśnionych włosów. Jeszcze jedno ścięcie i fryzjerowi pokazuje ![]() Na "złośliwość" kota nie ma rady Wszystkie sierściuchy jakie miałam były mniej lub bardziej złośliwe Szczególnie w stosunku do jednej sąsiadki
|
|
#1071 | |
|
Zadomowienie
|
Nawet nie wiesz, jak Ci zazdroszczę. Coraz okropniejsza się robię. Na zakochane pary przytulające się w tramwaju patrzę z coraz większą nienawiścią
Cytat:
|
|
|
#1072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coraz bliżej do celu ![]() Ciekawe czy przyjdzie dzisiaj zamówienie, oby
|
|
|
|
|
#1073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1074 |
|
Zakorzenienie
|
Ninedin tak w ogóle to witam Cię
|
|
#1075 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1076 |
|
Zakorzenienie
|
Magdzia przesyłka doszła, dzieki za upominek
![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- wierze
|
#1077 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie TŻ mi napisał, że możliwe, że będzie jechał w sobotę do Baborówka na trening. A to przeciez blisko Poznania. I przyjedzie do mnie i zostanie na noc (o ile moja współlokatorka nie bedzie miała nic przeciwko)
Jeszcze mi potwierdzi wieczorkiem
|
|
#1078 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku cieszę się że dotarła
![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- motylku udało ci się odkleić taśmę ?
|
|
#1079 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to ciekawe, bo w sumie prawo kraju w bardzo małym stopniu reguluje tego typu kwestie - prym wiedzie tu FCI które zrzesza całą europę. Cytat:
mam ochotę ściąć włosy teraz ![]() Cytat:
![]() liczę na to i już obmyślam plan
|
|
#1080 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skąd on jest? Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.

zapisuje sobie ta hodowle

. A czsem nawet podbiega do telefony i pacnie go pazurami, w zlosci.
- 82
15.04.2013

Coraz bliżej do celu