Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic. - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-21, 14:05   #2551
MadameButterfly6
BAN stały

Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.

Koszka ja po prostu mam pewne wymagania co do faceta i nie bede tolerowac pewnych rzeczy. Nie dam soba pomiatac. Nie pozwole sobie na pewne zachowania i tyle. Ja daje cos od siebie i wymagam. Nie bede pozniej jeczec i plakac, ze moj TZ to mnie olewa itp.

Nie odpowiada Ci jego zachowanie, a do niego pomimo wielu rozmow nic nie dociera to zmien faceta. A jesli uwazasz, ze on Ci okazuje milosc na swoj sposob i tego nie zmieni to to zaakceptuj. Tyle w temacie. Nie wiem nad czym tu sie rozwodzic jeszcze.
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-21, 14:07   #2552
dorusss90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m a d e i r a Pokaż wiadomość
Wiesz co, ja na Twoim miejscu powiedziałabym mu ze chce czasu. Narazie spotykałabym sie bardziej na stopie koleżeńskiej. A potem... co bedzie to bedzie
Może to dobry pomysł...ale w sumie nie mam nic do stracenia. Coś do niego czuje, tylko jeszcze nie wiem jak to nazwać. Kurcze...ale mam dylemat...

dorusss90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-21, 14:08   #2553
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dorusss90 Pokaż wiadomość
Może to dobry pomysł...ale w sumie nie mam nic do stracenia. Coś do niego czuje, tylko jeszcze nie wiem jak to nazwać. Kurcze...ale mam dylemat...
Zauroczenie?

Do następnego spotkania.
..

Edytowane przez m a d e i r a
Czas edycji: 2010-01-21 o 14:10
m a d e i r a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-21, 14:12   #2554
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Koszka ja po prostu mam pewne wymagania co do faceta i nie bede tolerowac pewnych rzeczy. Nie dam soba pomiatac. Nie pozwole sobie na pewne zachowania i tyle. Ja daje cos od siebie i wymagam. Nie bede pozniej jeczec i plakac, ze moj TZ to mnie olewa itp.

Nie odpowiada Ci jego zachowanie, a do niego pomimo wielu rozmow nic nie dociera to zmien faceta. A jesli uwazasz, ze on Ci okazuje milosc na swoj sposob i tego nie zmieni to to zaakceptuj. Tyle w temacie. Nie wiem nad czym tu sie rozwodzic jeszcze.
a jakie masz wymagania wobec siebie?
i co nazywasz "pomiataniem"?

trochę się chyba przyzwyczaiłaś do tego, że TŻ cię traktuje jak królową. godzi się na to więc masz szczęście. ale jak, nie daj boże, przyjdzie ci zmienić faceta to będziesz cierpiała przez takie podejście, naprawdę.
w twoim związku chyba ty rządzisz prawda?
na początku mój TŻ zachowywał się prawie tak jak twój (no może bez takich romantycznych akcji jak ta na lodowisku). ale zmienił się i ja też powoli schodzę na ziemię. po prostu za bardzo dał mi wejść sobie na głowę, a dopiero po jakimś czasie zorientował się, że jednak taki układ mu nie odpowiada. teraz chce to zmienić, tylko ja ciężko znoszę te zmiany
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-21, 14:15   #2555
dorusss90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m a d e i r a Pokaż wiadomość
Zauroczenie?
Myślę że to coś więcej...ciągle o nim myślę, chciałabym go przytulić, tęsknie i w ogóle źle mi bez niego...nawet trzymamy się za ręce jak dzieci :P ale jest miło...chyba jednak powiem mu żebyśmy spróbowali, ale jeszcze to przemyślę...
Aaaaa i jeszcze powiedział że nie chce mi przeszkadzać ostatnio bo mam naukę do kolosów i egzaminów...hehe, może jednak rzeczywiście wystraszył się...

Stary 2010-01-21, 14:17   #2556
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę że to coś więcej...ciągle o nim myślę, chciałabym go przytulić, tęsknie i w ogóle źle mi bez niego...nawet trzymamy się za ręce jak dzieci :P ale jest miło...chyba jednak powiem mu żebyśmy spróbowali, ale jeszcze to przemyślę...
Aaaaa i jeszcze powiedział że nie chce mi przeszkadzać ostatnio bo mam naukę do kolosów i egzaminów...hehe, może jednak rzeczywiście wystraszył się...
wiesz co? ZAZDROSZCZĘ ci!
czasem chciałabym jeszcze raz przeżyć ta pierwszą fazę zauroczenia
Stary 2010-01-21, 14:19   #2557
dorusss90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rebelious Pokaż wiadomość
Bo to jest bardzo fajne uczucie ! A potem to już taka szarość dnia...

Stary 2010-01-21, 14:20   #2558
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
a jakie masz wymagania wobec siebie?

trochę się chyba przyzwyczaiłaś do tego, że TŻ cię traktuje jak królową. godzi się na to więc masz szczęście. ale jak, nie daj boże, przyjdzie ci zmienić faceta to będziesz cierpiała przez takie podejście, naprawdę.
w twoim związku chyba ty rządzisz prawda?
na początku mój TŻ zachowywał się prawie tak jak twój (no może bez takich romantycznych akcji jak ta na lodowisku). ale zmienił się i ja też powoli schodzę na ziemię. po prostu za bardzo dał mi wejść sobie na głowę, a dopiero po jakimś czasie zorientował się, że jednak taki układ mu nie odpowiada. teraz chce to zmienić, tylko ja ciężko znoszę te zmiany
Tak wiem, wy mysliscie ze ja to jestem zla niedobra okrutna podla i wszystko co "najlepsze", a on to mnie na rekach nosi za nic. Fakt, powiedzial mi, ze kocha mnie za nic tak po prostu, bo nie kocha sie za cos, ale bez przesad. Nie robcie ze mnie potwora! Zachowuje sie wobec TZ tak jak kazda z Was. Doceniam go, wyznaje mu uczucia, poswiecam mu wiekszosc wolnego czasu, nawet zrezygnowalam ze znajomych dla niego, na szczescie sie ogarnelam i odbudowywuje to. Nie jest tak, ze ja siedze i tylko rzadze... Po prostu mam innego TZ niz Wy i dlatego moj zwiazek wyglada tak a nie inaczej. Moj TZ jest strasznie uczuciowym facetem, szkoda tylko ze podczas klotni mu sie czasem wylaczaja uczucia, a mi odwrotnie no ale coz. On tez ma czasem swoje humorki i zarzuci jakiegos focha, wiec akceptuje tez moje humory. Wiem, ze czasem przesadzam ale on swiety nie jest. Ja tez bym chciala mu wiecej dac, ale co ja mam jeszcze dac? On kontaktuje sie ze mna codziennie, odklada wszystkie swoje zajecia zeby spotkac sie ze mna ( choc ja mu tego nie kaze), nie zabraniam mu wychodzic z kolegami, okazuje mu uczucia, wiec co ja takiego robie wg Was nie tak?

Wiem, ze jest cudowny i nie chce go stracic. Wiem, ze jest inny niz wiekszosc facetow i naprawde mnie kocha pelna miloscia taką jaką kobieta potrzebuje i pragnie a nie na jakis swoj wymyslony sposob wygodniejszy dla niego. Wiem, ze nie moge pozwolic, zeby ode mnie odszedl, bo wiem, ze nikogo innego takiego nie spotkam. Dlatego jestem az tak cholernie zazdrosna...

A skoro Wasi TZ sa inni i uwazacie, ze tylko moj sie taki uchowal to jestem ogromna szczesciara

Edytowane przez MadameButterfly6
Czas edycji: 2010-01-21 o 14:23
Stary 2010-01-21, 14:20   #2559
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Ja teeż bym chciała:rolleye s:
Stary 2010-01-21, 14:33   #2560
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Tak wiem, wy mysliscie ze ja to jestem zla niedobra okrutna podla i wszystko co "najlepsze", a on to mnie na rekach nosi za nic. Fakt, powiedzial mi, ze kocha mnie za nic tak po prostu, bo nie kocha sie za cos, ale bez przesad. Nie robcie ze mnie potwora! Zachowuje sie wobec TZ tak jak kazda z Was. Doceniam go, wyznaje mu uczucia, poswiecam mu wiekszosc wolnego czasu, nawet zrezygnowalam ze znajomych dla niego, na szczescie sie ogarnelam i odbudowywuje to. Nie jest tak, ze ja siedze i tylko rzadze... Po prostu mam innego TZ niz Wy i dlatego moj zwiazek wyglada tak a nie inaczej. Moj TZ jest strasznie uczuciowym facetem, szkoda tylko ze podczas klotni mu sie czasem wylaczaja uczucia, a mi odwrotnie no ale coz. On tez ma czasem swoje humorki i zarzuci jakiegos focha, wiec akceptuje tez moje humory. Wiem, ze czasem przesadzam ale on swiety nie jest. Ja tez bym chciala mu wiecej dac, ale co ja mam jeszcze dac? On kontaktuje sie ze mna codziennie, odklada wszystkie swoje zajecia zeby spotkac sie ze mna ( choc ja mu tego nie kaze), nie zabraniam mu wychodzic z kolegami, okazuje mu uczucia, wiec co ja takiego robie wg Was nie tak?

Wiem, ze jest cudowny i nie chce go stracic. Wiem, ze jest inny niz wiekszosc facetow i naprawde mnie kocha pelna miloscia taką jaką kobieta potrzebuje i pragnie a nie na jakis swoj wymyslony sposob wygodniejszy dla niego. Wiem, ze nie moge pozwolic, zeby ode mnie odszedl, bo wiem, ze nikogo innego takiego nie spotkam. Dlatego jestem az tak cholernie zazdrosna...

A skoro Wasi TZ sa inni i uwazacie, ze tylko moj sie taki uchowal to jestem ogromna szczesciara
spokojnie. nie miałam na myśli, że jesteś potworem i zachowujesz się nie tak jak powinnaś tylko opowiadasz tu piękne historie na temat tego, że ty tak wiele od niego wymagasz i nie dasz sobą pomiatać, a potem różnie bywa.

skrytykowałaś mnie po akcji sylwestrowej, bo rzekomo odłożyłam swoje uczucia na bok i broniłam TŻta mimo że na to nie zasługiwał.
a teraz sama robisz to samo.
jeszcze parę dni temu wyzywałaś go od najgorszych, a teraz jest najwspanialszym facetem pod słońcem i żaden nasz TŻ nie może się mu równać. po prostu coś tu jest nie tak.

p.s. nie wspomnę o niezbyt przychylnych komentarzach na temat studentów prawa

co kto lubi

Edytowane przez Rebelious
Czas edycji: 2010-01-21 o 14:35
Stary 2010-01-21, 14:47   #2561
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
to chyba normalne. człowiek dojrzewa, przyzwyczaja się do bycia z kimś. ale podobno miłość powinna zmieniać na lepsze
mój TŻ też się zmienił przez te 2 lata, nie jest już takim romantykiem, nie lata za mną, nie skacze z radości na mój widok, nie pisze non-stop, nie potrzebuje widywać się codziennie. już nie jestem tak absolutnie na pierwszym miejscu w jego życiu.
i czasem mam wrażenie, że w drugą stronę to dalej funkcjonuje - on nadal jest u mnie numerem 1 bez względu na wszystko - a nie do końca tak powinno być.
Twierdził, że po to jestem by on się zmieniał na lepsze...a w efekcie był bardziej zapracowany, zabiegany, zmeczony.... jak dla mnie kolejna jego sprzeczność....
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-21, 14:48   #2562
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Czesc dziewczyny
Egzamin z logiki poszedł mi bardzo dobrze! Nawet pomagalam koledze rozwiazac zadania. Jestem z siebie dumna, bo licze na mocne 4 obym sie nie przeliczyla. Pozniej pojechalam do centrum handlowego w nadziei, ze cos sobie kupie - oczywiscie ja jestem do przesady wybredna i obeszlam wszystkie sklepy i nie kupilam totalnie nic...
TZ mial wczoraj wieczorem zadzwonic (powiedzial, ze "na pewno"), oczywiscie do tej pory sie nie odezwal. Wiedzial, ze mam bardzo trudny egzamin, ktorego sie obawiam. Rano nawet nie byl łaskaw napisac "kochanie, wczoraj nie zadzwonilem bo zaspalem. powodzenia na egzaminie". No niby po co? Czy to go w ogóle obchodzi?! Czemu ten czlowiek taki jest? Jak jest dobrze i fajnie, to musi mnie tak zniechecic do siebie, ze nie mam ochoty nawet go widziec
Red Lipstick jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-21, 14:50   #2563
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
za bardzo bujasz w obłokach
od początku istnienia wątku tłuczemy, że miłość nie oznacza tego, że nie można żyć bez danej osoby i świata się poza nią nie widzi.
facet tak reaguje na samym początku, przez pierwsze 6 miesięcy. wtedy chyba najsilniej działają emocje - jest wpatrzony w kobietę jak w obrazek, zrobi dla niej wszystko, zaniedbuje kolegów i tak dalej (przynajmniej mój tak miał).
potem to się normuje i już nie jest jak w komediach romantycznych.

- to tak cię złapałam za słówko
a ogólnie to zgadzam się. powinien facet wykazać więcej zainteresowania.. nie wiem czym tłumaczyć jego zachowanie.
No to mój obecny były jest wyjątkiem, po jakiś 3-4 miesiącach już mu przeszło

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:
Rebe ja to sie Tobie strasznie dziwie. Ze pozwalasz na to wszystko. Twoj TZ okazuje Ci uczucia i interesuje sie Toba raz na jakis czas albo kiedy Ty zaczynasz z nim "powazna rozmowe". Raz na jakis czas ma "przeblysk" albo dzien dobroci. Ja bym tak nie mogla. On jest dla Ciebie calym swiatem, A Ty? Juz chyba sobie odpuscil, bo wie ze Ty i tak swiata poza nim nie widzisz, nie zostawisz go wiec po co ma sie starac? A jesli nawet bedziesz chciala odejsc, to poplacze sie , stwierdzi, ze zaslugujesz na kogos lepszego itp. albo powie, ze przesadzasz... I jeszcze Ty go przepraszasz, ze go meczysz, ze Cie musi wysluchiwac....

Ale niestety tak to juz podobno nieraz jest, ze jak jedna osoba sobie odpuszcza to druga probuje robic w tym zwiazku za dwoje i wmawiac sobie, ze jest szczeliwa, ze jest ok itp.
jakbym słyszała o sobie samej
Stary 2010-01-21, 14:59   #2564
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
spokojnie. nie miałam na myśli, że jesteś potworem i zachowujesz się nie tak jak powinnaś tylko opowiadasz tu piękne historie na temat tego, że ty tak wiele od niego wymagasz i nie dasz sobą pomiatać, a potem różnie bywa.

skrytykowałaś mnie po akcji sylwestrowej, bo rzekomo odłożyłam swoje uczucia na bok i broniłam TŻta mimo że na to nie zasługiwał.
a teraz sama robisz to samo.
jeszcze parę dni temu wyzywałaś go od najgorszych, a teraz jest najwspanialszym facetem pod słońcem i żaden nasz TŻ nie może się mu równać. po prostu coś tu jest nie tak.

p.s. nie wspomnę o niezbyt przychylnych komentarzach na temat studentów prawa

co kto lubi
Kiedy swojego TZ bronilam? Kiedy zrobi cos zle to ja go nie bronie i neguje jego zachowanie. Nie pokazuje, ze jest miedzy nami dobrze na sile. Jak jest dobrze to o tym mowie, bo tak jest, a kiedy nie jest to ja nie bede mowic oh moje Kochanie sie zle zachowalo ale ja i tak go kocham i jest cudownie... To bez sensu. Kiedy mnie skrzywdzi to naprawde mam o nim zle zdanie i czasem miewam zawahanie uczuc. Ale keidy widze, ze przeprasza i zaluje w koncu i pokazuje mi, ze to prawda to po co mam go dalej negowac?

Niby jak potem roznie bywa? Uwazam, ze po 5 latach laczy juz nas wiele. Ja nie mowie, ze bedziemy razem do konca zycia, ale jezeli mojemu TZtowi by cos nieodpowiadalo to by chyba ze mna skonczyl co nie? A nie sie meczyl na sile? Nie uwazasz?

O studentach prawa nie tylko ja mam takie zdanie Poza tym napisalam, ze moze i zdarzaja sie wyjatki... Mam przyjaciolke na prawie, co prawda wywyzsza sie troche, ale ja lubie.
Stary 2010-01-21, 15:02   #2565
KochajMniie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Red Lipstick Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
Egzamin z logiki poszedł mi bardzo dobrze! Nawet pomagalam koledze rozwiazac zadania. Jestem z siebie dumna, bo licze na mocne 4 obym sie nie przeliczyla. Pozniej pojechalam do centrum handlowego w nadziei, ze cos sobie kupie - oczywiscie ja jestem do przesady wybredna i obeszlam wszystkie sklepy i nie kupilam totalnie nic...
TZ mial wczoraj wieczorem zadzwonic (powiedzial, ze "na pewno"), oczywiscie do tej pory sie nie odezwal. Wiedzial, ze mam bardzo trudny egzamin, ktorego sie obawiam. Rano nawet nie byl łaskaw napisac "kochanie, wczoraj nie zadzwonilem bo zaspalem. powodzenia na egzaminie". No niby po co? Czy to go w ogóle obchodzi?! Czemu ten czlowiek taki jest? Jak jest dobrze i fajnie, to musi mnie tak zniechecic do siebie, ze nie mam ochoty nawet go widziec
No a mówiłaś że tak kiepsko będzie brawoo Zdolna Ty!

czyli mówisz że nic fajnego w sklepach nie ma? bo zamierzam się wybrać, a też jestem wybredna, strasznie to jest denerwujące, jak coś chce a nic nie ma
Aha no to bardzo miło z jego strony za zainteresowanie Twoją osobą , a pisałaś mu coś czemu się nie odzywa?
Stary 2010-01-21, 15:11   #2566
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KochajMniie Pokaż wiadomość
No a mówiłaś że tak kiepsko będzie brawoo Zdolna Ty!

czyli mówisz że nic fajnego w sklepach nie ma? bo zamierzam się wybrać, a też jestem wybredna, strasznie to jest denerwujące, jak coś chce a nic nie ma
Aha no to bardzo miło z jego strony za zainteresowanie Twoją osobą , a pisałaś mu coś czemu się nie odzywa?

Myslalam, ze bedzie masakra! Bo ze mnie taki logik, jak z koziej.......
Wiesz...znaleźc zawsze coś mozna, ale liczylam na jakies wyprzedazowe kąski. Na ciuchy za 150-200 zl nie mam teraz kasy niestety .

Nie, nie pisalam do niego i nie mam najmniejszego zamiaru. Ostatnio to ja dzien w dzien wykazuje wieksze zainteresowanie. Denerwuje mnie to
Stary 2010-01-21, 15:15   #2567
garfieldek
Zakorzenienie

red ja tez starszanie wybredna jestem, jesli chodzi o ciuchy , wiec rozumiem

oki, ja uciekam do TZ-ta

do napisania

ppaaaaa

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-21, 15:19   #2568
MadameButterfly6
BAN stały

Red no nie zartuj, ze nic nie ma w sklepach?? Ja sie wlasnie wybieram do manufaktury. Mam nadzieje, ze cos upatrze, chociaz bede juz chyba 3 raz w ciagu 2-och tygodni. Te bluzki z przecen to takie same szmaty. Pewnie kolekcja wiosenna bedzie fajniejsza ale i o niebo drozsza... Teraz to jest czas na kupowanie plaszczy i kozakow...
Stary 2010-01-21, 15:22   #2569
oh Mandy
Zakorzenienie

Red gratuluję!

W związku Madame i jej TŻ podoba mi się to, że Oni, gdy się pogodzą, zapominają o całej sprawie i od razu wszystko wraca do normy. Madame napisała, że nie lubi gór, chyba nic w tym złego? Ja też nie lubię, dlatego tam nie jeżdżę. Ale mimo wszystko, jeśli byłby to wyjazd z TŻ, to bym pojechała. Przynajmniej byśmy sobie odpczęli.

Koszka
, widzisz Twój TŻ pokazuje Ci w czynach swoją miłość. Ma swoje wady, ale jednak ma w sobie też coś dobrego, za co Go Kochasz, prawda ? Różni są ludzie, akurat Twój TŻ jest bardzo skryty i jak sama mówisz, Tobie, jako jedynej powiedział o wielu sprawach, a to chyba o czymś świadczy prawda?
Być może Twoim błędem jest to, że kiedy by on nie napisał na gg, Ty mu od razu odpisujesz. Wtedy On wie, że zawsze jesteś dla niego dostępna. Powinnaś mniej przesiadywać na gg, mniej chodzić z telefonem i zobaczymy co na to powie TŻ.
Stary 2010-01-21, 15:27   #2570
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Kiedy swojego TZ bronilam? Kiedy zrobi cos zle to ja go nie bronie i neguje jego zachowanie. Nie pokazuje, ze jest miedzy nami dobrze na sile. Jak jest dobrze to o tym mowie, bo tak jest, a kiedy nie jest to ja nie bede mowic oh moje Kochanie sie zle zachowalo ale ja i tak go kocham i jest cudownie... To bez sensu. Kiedy mnie skrzywdzi to naprawde mam o nim zle zdanie i czasem miewam zawahanie uczuc. Ale keidy widze, ze przeprasza i zaluje w koncu i pokazuje mi, ze to prawda to po co mam go dalej negowac?

Niby jak potem roznie bywa? Uwazam, ze po 5 latach laczy juz nas wiele. Ja nie mowie, ze bedziemy razem do konca zycia, ale jezeli mojemu TZtowi by cos nieodpowiadalo to by chyba ze mna skonczyl co nie? A nie sie meczyl na sile? Nie uwazasz?

O studentach prawa nie tylko ja mam takie zdanie Poza tym napisalam, ze moze i zdarzaja sie wyjatki... Mam przyjaciolke na prawie, co prawda wywyzsza sie troche, ale ja lubie.
Sądzę, że dziewczynom chodzi o to, ze to trochę przypomina zachowanie małego dziecka, nie obraź się ale dla mnie to też tak wygląda: mama dała cukierka to dziecko ją kocha mocno, mama nie da cukierka już mamy nie cierpi, nie kocha, nie lubi w całości...Też jestem osobą, którą jak ktoś skrzywdzi to mam złe o nim zdanie, ale w taki sposób, że ok. w tym i w tym mnie skrzywdziła ale w sumie to w tym i w tym jest ona dobrą osobą, i o to chodzi....ok. coś TŻ zrobił źle, nie tak ale to żaden powód by od razu go przekreślać i mówić on jest zły... w całości i szczegółowo...właśnie tak robisz....nie można być w całości dobrym albo złym...i właśnie dojrzała postawa dla mnie to taka, że stwierdzasz, że w Twój jest nawet dobrym facetem oprócz tego, że to i to zrobił źle i to ci nie pasuje...a w Twoich postach jest od razu coś takiego "on zrobił to źle więc jest okropny, mam go dość..." Mam nadzieję, że w miarę zrozumiale to napisałam.

cholernarejestracja dziękuję za przypomnienie
Stary 2010-01-21, 15:28   #2571
KochajMniie
Zadomowienie

Zgadzam się z Madame na wyprzedażach to są takie już niefajne rzeczy, smatki chociaż czasami się trafi coś fajnego.
Jakby któraś jechała na zakupy do galerii krk to się chętnie przyłącze
Stary 2010-01-21, 15:29   #2572
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

oh Mandy witaj Co u Ciebie??

Red Lipstick gratuluję!
Stary 2010-01-21, 15:30   #2573
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Red gratuluję!

W związku Madame i jej TŻ podoba mi się to, że Oni, gdy się pogodzą, zapominają o całej sprawie i od razu wszystko wraca do normy. Madame napisała, że nie lubi gór, chyba nic w tym złego? Ja też nie lubię, dlatego tam nie jeżdżę. Ale mimo wszystko, jeśli byłby to wyjazd z TŻ, to bym pojechała. Przynajmniej byśmy sobie odpczęli.

Koszka
, widzisz Twój TŻ pokazuje Ci w czynach swoją miłość. Ma swoje wady, ale jednak ma w sobie też coś dobrego, za co Go Kochasz, prawda ? Różni są ludzie, akurat Twój TŻ jest bardzo skryty i jak sama mówisz, Tobie, jako jedynej powiedział o wielu sprawach, a to chyba o czymś świadczy prawda?
Być może Twoim błędem jest to, że kiedy by on nie napisał na gg, Ty mu od razu odpisujesz. Wtedy On wie, że zawsze jesteś dla niego dostępna. Powinnaś mniej przesiadywać na gg, mniej chodzić z telefonem i zobaczymy co na to powie TŻ.
Wiem, że jedynym wyjściem jest mieć więcej zajęć. Tak jak mówiłam przyzwyczaiłam go do tego, że zawsze jestem na gg albo pod telefonem. A jak nawet gdzieś wyjdę to nie zawsze on o tym wie, bo i tak myśli, że jestem w domu. Muszę mieć więcej zajęć, być tak zajęta jak on to może wtedy zauważy, że nie jestem na każde jego zawołanie. Jutro będzie misja, bo jest piątek, ale nie zamierzam proponować spotkania i jeśli on zaproponuje je w ostatniej chwili to mu odmówię. Ciekawe co z tego wyjdzie.

A co u Ciebie kochana?
Stary 2010-01-21, 15:38   #2574
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Dziękuję kochane. Aleee czeka mnie jeszze 5 egzaminow, dlatego zabieram sie za robote
Zgadzam sie z Wami, że na tych wyprzedażach to już sa takie ciuchy, ktorych nikt po stalej cenie by nie kupil. Moze jeszcze ewentualnie na poczatku sezonu wyprzedażowego mozna trafic jakies perełki, a teraz to juz kobietki kupily co mialy kupic i rewelacji nie ma. A ja wychodze z załozenia, ze kupic cos tylko zeby wydac kase to bez sensu.
Co do tzta, to zaczynam sie martwic, prawde mowiac. Zadzwonilabym, tylko po to, zeby upewnic sie czy wszystko ok, ale z drugiej strony znow sie przelamie
Stary 2010-01-21, 15:41   #2575
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koszkaa Pokaż wiadomość
Wiem, że jedynym wyjściem jest mieć więcej zajęć. Tak jak mówiłam przyzwyczaiłam go do tego, że zawsze jestem na gg albo pod telefonem. A jak nawet gdzieś wyjdę to nie zawsze on o tym wie, bo i tak myśli, że jestem w domu. Muszę mieć więcej zajęć, być tak zajęta jak on to może wtedy zauważy, że nie jestem na każde jego zawołanie. Jutro będzie misja, bo jest piątek, ale nie zamierzam proponować spotkania i jeśli on zaproponuje je w ostatniej chwili to mu odmówię. Ciekawe co z tego wyjdzie.

A co u Ciebie kochana?
o tym mówiłam, dlatego musisz to zmienić.
zamiast przesiadywać na gg, zamów sobie pizzę i oglądaj filmy
wychodź często i niech on za Tobą lata.

u mnie kiepsko już od 3 dni, cały czas z jego strony taka ignorancja, obojętność, jak coś piszemy to ze smutnymi minkami. dzisiaj się chyba w końcu widzimy. coraz poważniej myślę nad zakończeniem tego bo brakuje mi sił, nie czuję, żeby mnie kochał. serce mnie boli przez ten stres, od czasu do czasu jeszcze pojawiają się zaburzenia w odżywaniu i w kółko coś.
Stary 2010-01-21, 15:41   #2576
dorusss90
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję kochane. Aleee czeka mnie jeszze 5 egzaminow, dlatego zabieram sie za robote
Zgadzam sie z Wami, że na tych wyprzedażach to już sa takie ciuchy, ktorych nikt po stalej cenie by nie kupil. Moze jeszcze ewentualnie na poczatku sezonu wyprzedażowego mozna trafic jakies perełki, a teraz to juz kobietki kupily co mialy kupic i rewelacji nie ma. A ja wychodze z załozenia, ze kupic cos tylko zeby wydac kase to bez sensu.
Co do tzta, to zaczynam sie martwic, prawde mowiac. Zadzwonilabym, tylko po to, zeby upewnic sie czy wszystko ok, ale z drugiej strony znow sie przelamie
Dziewczyno, łącze się z Tobą w bólu mnie czekają jeszcze 2 egzaminy, ale w przyszłym tygodniu pewnie poprawka z filozofii i socjologii ;/ bo mi nie poszło...

Stary 2010-01-21, 15:42   #2577
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
widzisz martwisz się, a nie zadzwonisz, bo się przełamiesz.
no chyba nie tak powinno być?
martwisz się o niego, więc chyba wskazane by było do niego napisać, albo zadzwonić i spytać się co robi?
Stary 2010-01-21, 15:48   #2578
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
o tym mówiłam, dlatego musisz to zmienić.
zamiast przesiadywać na gg, zamów sobie pizzę i oglądaj filmy
wychodź często i niech on za Tobą lata.

u mnie kiepsko już od 3 dni, cały czas z jego strony taka ignorancja, obojętność, jak coś piszemy to ze smutnymi minkami. dzisiaj się chyba w końcu widzimy. coraz poważniej myślę nad zakończeniem tego bo brakuje mi sił, nie czuję, żeby mnie kochał. serce mnie boli przez ten stres, od czasu do czasu jeszcze pojawiają się zaburzenia w odżywaniu i w kółko coś.
Rozumiem Cię doskonale i współczuję ja przez te akcje obecnego byłego mam problemy z zaśnieciem, mało śpie, mam problemy natury gastrycznej już...masakra.... ale nic, trzeba jakoś samą siebie uspokoić i uwierzyć, że się da radę to pokonać....
Stary 2010-01-21, 15:48   #2579
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyno, łącze się z Tobą w bólu mnie czekają jeszcze 2 egzaminy, ale w przyszłym tygodniu pewnie poprawka z filozofii i socjologii ;/ bo mi nie poszło...
wiem że klasówki, w porównaniu ze studiami to pryszcz,
ale w przyszłym tygodniu mamy 7 sprawdzianów do których muszę się przyłożyć umrę w książkach i chyba nie będę spała cały tydzień... na szczęście od 1 lutego mam ferie
dzisiaj z maty dostałam 4, jednego punktu mi do 5 zabrakło
Stary 2010-01-21, 15:49   #2580
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Cytat:
widzisz martwisz się, a nie zadzwonisz, bo się przełamiesz.
no chyba nie tak powinno być?
martwisz się o niego, więc chyba wskazane by było do niego napisać, albo zadzwonić i spytać się co robi?
Masz racje, że tak nie powinno byc. Ale to on do tego doprowadzil, w kazdym moim poprzednim zwiazku bylo zupelnie inaczej - bo poprzedni faceci bardziej sie mna interesowali i gdy sie o nich martwilam - dzwonilam. Jeżeli bede za kazdym razem odzywac sie, gdy on nie pisze to on w koncu nabierze przeswiadczenia, ze po co ma sie odzywac, skoro i tak ja to zrobie?
Nie wiem, jak to wytlumaczyc....jestem taka wściekla
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości