|
|
#2551 |
|
BAN stały
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Koszka ja po prostu mam pewne wymagania co do faceta i nie bede tolerowac pewnych rzeczy. Nie dam soba pomiatac. Nie pozwole sobie na pewne zachowania i tyle. Ja daje cos od siebie i wymagam. Nie bede pozniej jeczec i plakac, ze moj TZ to mnie olewa itp.
Nie odpowiada Ci jego zachowanie, a do niego pomimo wielu rozmow nic nie dociera to zmien faceta. A jesli uwazasz, ze on Ci okazuje milosc na swoj sposob i tego nie zmieni to to zaakceptuj. Tyle w temacie. Nie wiem nad czym tu sie rozwodzic jeszcze. |
|
|
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
Może to dobry pomysł...ale w sumie nie mam nic do stracenia. Coś do niego czuje, tylko jeszcze nie wiem jak to nazwać. Kurcze...ale mam dylemat...
|
|
|
|
|
#2553 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... Edytowane przez m a d e i r a Czas edycji: 2010-01-21 o 14:10 |
|
|
|
|
|
#2554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co nazywasz "pomiataniem"? trochę się chyba przyzwyczaiłaś do tego, że TŻ cię traktuje jak królową. godzi się na to więc masz szczęście. ale jak, nie daj boże, przyjdzie ci zmienić faceta to będziesz cierpiała przez takie podejście, naprawdę. w twoim związku chyba ty rządzisz prawda? na początku mój TŻ zachowywał się prawie tak jak twój (no może bez takich romantycznych akcji jak ta na lodowisku). ale zmienił się i ja też powoli schodzę na ziemię. po prostu za bardzo dał mi wejść sobie na głowę, a dopiero po jakimś czasie zorientował się, że jednak taki układ mu nie odpowiada. teraz chce to zmienić, tylko ja ciężko znoszę te zmiany
|
|
|
|
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę że to coś więcej...ciągle o nim myślę, chciałabym go przytulić, tęsknie i w ogóle źle mi bez niego...nawet trzymamy się za ręce
jak dzieci :P ale jest miło...chyba jednak powiem mu żebyśmy spróbowali, ale jeszcze to przemyślę...Aaaaa i jeszcze powiedział że nie chce mi przeszkadzać ostatnio bo mam naukę do kolosów i egzaminów...hehe, może jednak rzeczywiście wystraszył się... |
|
|
|
|
#2556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czasem chciałabym jeszcze raz przeżyć ta pierwszą fazę zauroczenia
|
|
|
|
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
Bo to jest bardzo fajne uczucie ! A potem to już taka szarość dnia...
|
|
|
|
|
#2558 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wiem, ze jest cudowny i nie chce go stracic. Wiem, ze jest inny niz wiekszosc facetow i naprawde mnie kocha pelna miloscia taką jaką kobieta potrzebuje i pragnie a nie na jakis swoj wymyslony sposob wygodniejszy dla niego. Wiem, ze nie moge pozwolic, zeby ode mnie odszedl, bo wiem, ze nikogo innego takiego nie spotkam. Dlatego jestem az tak cholernie zazdrosna... A skoro Wasi TZ sa inni i uwazacie, ze tylko moj sie taki uchowal to jestem ogromna szczesciara
Edytowane przez MadameButterfly6 Czas edycji: 2010-01-21 o 14:23 |
|
|
|
|
|
#2559 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
:rolleye s:
|
|
|
#2560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko opowiadasz tu piękne historie na temat tego, że ty tak wiele od niego wymagasz i nie dasz sobą pomiatać, a potem różnie bywa.skrytykowałaś mnie po akcji sylwestrowej, bo rzekomo odłożyłam swoje uczucia na bok i broniłam TŻta mimo że na to nie zasługiwał. a teraz sama robisz to samo. jeszcze parę dni temu wyzywałaś go od najgorszych, a teraz jest najwspanialszym facetem pod słońcem i żaden nasz TŻ nie może się mu równać. po prostu coś tu jest nie tak. p.s. nie wspomnę o niezbyt przychylnych komentarzach na temat studentów prawa ![]() co kto lubi
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-01-21 o 14:35 |
|
|
|
|
|
#2561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2562 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczyny
![]() Egzamin z logiki poszedł mi bardzo dobrze! obym sie nie przeliczyla . Pozniej pojechalam do centrum handlowego w nadziei, ze cos sobie kupie - oczywiscie ja jestem do przesady wybredna i obeszlam wszystkie sklepy i nie kupilam totalnie nic...![]() TZ mial wczoraj wieczorem zadzwonic (powiedzial, ze "na pewno"), oczywiscie do tej pory sie nie odezwal. Wiedzial, ze mam bardzo trudny egzamin, ktorego sie obawiam. Rano nawet nie byl łaskaw napisac "kochanie, wczoraj nie zadzwonilem bo zaspalem. powodzenia na egzaminie". No niby po co?
|
|
|
|
|
#2563 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2564 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Niby jak potem roznie bywa? Uwazam, ze po 5 latach laczy juz nas wiele. Ja nie mowie, ze bedziemy razem do konca zycia, ale jezeli mojemu TZtowi by cos nieodpowiadalo to by chyba ze mna skonczyl co nie? A nie sie meczyl na sile? Nie uwazasz? O studentach prawa nie tylko ja mam takie zdanie Poza tym napisalam, ze moze i zdarzaja sie wyjatki... Mam przyjaciolke na prawie, co prawda wywyzsza sie troche, ale ja lubie.
|
|
|
|
|
|
#2565 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
brawoo Zdolna Ty!![]() czyli mówisz że nic fajnego w sklepach nie ma? bo zamierzam się wybrać, a też jestem wybredna, strasznie to jest denerwujące, jak coś chce a nic nie ma ![]() Aha no to bardzo miło z jego strony za zainteresowanie Twoją osobą , a pisałaś mu coś czemu się nie odzywa?
|
|
|
#2566 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myslalam, ze bedzie masakra! Bo ze mnie taki logik, jak z koziej...... .Wiesz...znaleźc zawsze coś mozna, ale liczylam na jakies wyprzedazowe kąski. Na ciuchy za 150-200 zl nie mam teraz kasy niestety . Nie, nie pisalam do niego i nie mam najmniejszego zamiaru. Ostatnio to ja dzien w dzien wykazuje wieksze zainteresowanie. Denerwuje mnie to |
|
|
|
|
|
#2567 |
|
Zakorzenienie
|
red ja tez starszanie wybredna jestem, jesli chodzi o ciuchy , wiec rozumiem
![]() oki, ja uciekam do TZ-ta ![]() do napisania ![]() ppaaaaa |
|
|
|
|
#2568 |
|
BAN stały
|
Red no nie zartuj, ze nic nie ma w sklepach?? Ja sie wlasnie wybieram do manufaktury. Mam nadzieje, ze cos upatrze, chociaz bede juz chyba 3 raz w ciagu 2-och tygodni. Te bluzki z przecen to takie same szmaty. Pewnie kolekcja wiosenna bedzie fajniejsza ale i o niebo drozsza...
Teraz to jest czas na kupowanie plaszczy i kozakow...
|
|
|
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
Red gratuluję!
W związku Madame i jej TŻ podoba mi się to, że Oni, gdy się pogodzą, zapominają o całej sprawie i od razu wszystko wraca do normy. Madame napisała, że nie lubi gór, chyba nic w tym złego? Ja też nie lubię, dlatego tam nie jeżdżę. Ale mimo wszystko, jeśli byłby to wyjazd z TŻ, to bym pojechała. Przynajmniej byśmy sobie odpczęli. ![]() Koszka, widzisz Twój TŻ pokazuje Ci w czynach swoją miłość. Ma swoje wady, ale jednak ma w sobie też coś dobrego, za co Go Kochasz, prawda ? Różni są ludzie, akurat Twój TŻ jest bardzo skryty i jak sama mówisz, Tobie, jako jedynej powiedział o wielu sprawach, a to chyba o czymś świadczy prawda? Być może Twoim błędem jest to, że kiedy by on nie napisał na gg, Ty mu od razu odpisujesz. Wtedy On wie, że zawsze jesteś dla niego dostępna. Powinnaś mniej przesiadywać na gg, mniej chodzić z telefonem i zobaczymy co na to powie TŻ.
|
|
#2570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cholernarejestracja dziękuję za przypomnienie
|
|
|
|
|
|
#2571 |
|
Zadomowienie
|
Zgadzam się z Madame na wyprzedażach to są takie już niefajne rzeczy, smatki chociaż czasami się trafi coś fajnego.
Jakby któraś jechała na zakupy do galerii krk to się chętnie przyłącze ![]()
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
oh Mandy witaj
Red Lipstick gratuluję!
|
|
|
|
|
#2573 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co u Ciebie kochana?
|
|
|
#2574 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję kochane . Aleee czeka mnie jeszze 5 egzaminow , dlatego zabieram sie za roboteZgadzam sie z Wami, że na tych wyprzedażach to już sa takie ciuchy, ktorych nikt po stalej cenie by nie kupil . Moze jeszcze ewentualnie na poczatku sezonu wyprzedażowego mozna trafic jakies perełki, a teraz to juz kobietki kupily co mialy kupic i rewelacji nie ma. A ja wychodze z załozenia, ze kupic cos tylko zeby wydac kase to bez sensuCo do tzta, to zaczynam sie martwic, prawde mowiac. Zadzwonilabym, tylko po to, zeby upewnic sie czy wszystko ok, ale z drugiej strony znow sie przelamie
|
|
|
|
|
#2575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamiast przesiadywać na gg, zamów sobie pizzę i oglądaj filmy wychodź często i niech on za Tobą lata. u mnie kiepsko już od 3 dni, cały czas z jego strony taka ignorancja, obojętność, jak coś piszemy to ze smutnymi minkami. dzisiaj się chyba w końcu widzimy. coraz poważniej myślę nad zakończeniem tego bo brakuje mi sił, nie czuję, żeby mnie kochał. serce mnie boli przez ten stres, od czasu do czasu jeszcze pojawiają się zaburzenia w odżywaniu i w kółko coś.
|
|
|
#2576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie czekają jeszcze 2 egzaminy, ale w przyszłym tygodniu pewnie poprawka z filozofii i socjologii ;/ bo mi nie poszło...
|
|
|
|
|
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba nie tak powinno być? martwisz się o niego, więc chyba wskazane by było do niego napisać, albo zadzwonić i spytać się co robi?
|
|
|
#2578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja przez te akcje obecnego byłego mam problemy z zaśnieciem, mało śpie, mam problemy natury gastrycznej już...masakra.... ale nic, trzeba jakoś samą siebie uspokoić i uwierzyć, że się da radę to pokonać....
|
|
|
|
|
|
#2579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w przyszłym tygodniu mamy 7 sprawdzianów umrę w książkach i chyba nie będę spała cały tydzień... na szczęście od 1 lutego mam ferie dzisiaj z maty dostałam 4, jednego punktu mi do 5 zabrakło
|
|
|
#2580 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem, jak to wytlumaczyc....jestem taka wściekla ![]() |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.

jak dzieci :P ale jest miło...chyba jednak powiem mu żebyśmy spróbowali, ale jeszcze to przemyślę...

. Pozniej pojechalam do centrum handlowego w nadziei, ze cos sobie kupie - oczywiscie ja jestem do przesady wybredna i obeszlam wszystkie sklepy i nie kupilam totalnie nic...

Madame napisała, że nie lubi gór, chyba nic w tym złego? Ja też nie lubię, dlatego tam nie jeżdżę. Ale mimo wszystko, jeśli byłby to wyjazd z TŻ, to bym pojechała. Przynajmniej byśmy sobie odpczęli.
serce mnie boli przez ten stres, od czasu do czasu jeszcze pojawiają się zaburzenia w odżywaniu i w kółko coś.
ja przez te akcje obecnego byłego mam problemy z zaśnieciem, mało śpie, mam problemy natury gastrycznej już...masakra.... ale nic, trzeba jakoś samą siebie uspokoić i uwierzyć, że się da radę to pokonać....