|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010!!! :)
Cytat:
NIo ja nad morze bede chodzic
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#3992 |
|
Raczkowanie
|
kurde dziewczyny widze ze tu same ladne kobietki siedza na tym watku
bez watpienia fotogeniczne zgrabne i bardzo ladne![]() ![]() a ja wlasnie siedze i zaczynam sie szykowac do lekarza na 14 mam wizyte trzymajcie kciuki
|
|
|
|
#3993 | |
|
Zakorzenienie
|
Basia poprostu siedzialam z otwarta buzia patrzac na twoje fotki
![]() Cytat:
ja wlasnie zrobilam (i oczywiscie zjadlam ) zupke pieczarkowa. ale pycha nie wiem czemu tak dawno jej u nas nie bylo. no i tez sie ide szykowac do gin. co prawda na 15 jade ale na drugi koniec miasta znowu w korkach
|
|
|
|
|
#3994 |
|
Rozeznanie
|
bassienkaw normalnie szok, że tak Ci się udało wrócić do formy, jestem pełna podziwu. Koniecznie musisz nam napisać jak to zrobiłaś, czy jakaś specjalna dieta i ćwiczenia. Przyda się na później jak będzie trzeba zrzucić zbędne kilogramy
|
|
|
|
#3995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kciuki trzymam mocno
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#3996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() anoxa teraz to mi smaka narobiłaś ![]() bassienkaw ty to jesteś agentka z tymi zdjęciami .Faktycznie miałaś co zrzucać jestem pełna podziwu że dałaś radę. Dam radę Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-01-21 o 13:30 |
|
|
|
|
#3997 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3998 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, które mają dziś wizytę, trzymam kciuki- o tak
![]() ![]() Czekam na wieści po wizytach!!! |
|
|
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
hexa, aniaa22 trzymam kciuki
|
|
|
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
Kobiety co tam? Bo siedze w pracy i sie nudze... popisalybyscie z Basia
nawet na gg nic sie nie dzieje. Normalnie kicha ![]() Nie chcialby ktos zrobic mi pieguskow? hehehe ![]() Ja dzis po pracy jade po małą i od razu do moich rodzicow... tam zjem obiadek, posiedze, wypije herbatke i mykniemy do domu dzien babci dzis wkoncu.
|
|
|
|
#4001 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczny!
![]() Pisałyście o depilatorach.. ja coś się nie mogę przemóc żeby stosować, niby nie jestem jakoś specjalnie wrażliwa na ból, ale depilatora nie potrafie znieść, tak mnie to strasznie boli! Nie wiem, może coś źle robię ![]() O tym przesądzie też słyszałam, ale nie jestem przesądna i nie wierze w takie rzeczy. idealnecialo jaką Ty masz zgrabną figurkę itakasia Ty też jaka chudzinka, i brzusio już się zaokrągla mi też już brzuszek lekko wystaje, ale idzie też mi w boczki niestety bassienkaw cudnie wyglądałaś w ciąży Basia84 podwyższona liczba leukocytów świadczy o stanie zapalnym. Stan zapalny pęcherza często występuje w ciąży. Ale może to być też poprostu tylko źle pobrana próbka moczu. Mocz należy pobrać najlepiej z porannej porcji, ze środkowego strumienia a przed pobraniem podmyć się wodą. SialaBala jakie śliczne, wyraźne zdjęcia maluszka! Cudo! hexa84 i aniaa22 za wizytę!---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Bassienkaw ale też mi narobiłaś ochoty na te pieguski, ale zrobię je dopiero w sobote w domku, bo tutaj nie mam piekarnika niestety. Jutro wieczorem jade z tżtem do Polski . Troche mnie przeraża droga bo w Polsce podobno nadal straszne śniegi i mrozy i pewnie bedziemy jechać dłużej niż zwykle, no ale co zrobić.. U nas już taka wiosenka się robi, zero śniegu i cały czas kilka stopni na plusie, aż przyjemnie iśc na spacerek
|
|
|
|
#4002 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny za mile slowa
basienka wow, fantastyczna metamorfoza kociamborek jedzcie ostroznie, u nas rzeczywiscie kiepskie warunki na drodze trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. jak ja wam zazdroszcze, ja mam dopiero 29 stycznia i jestem nerwowa na sama mysl ![]() piszecie o slodyczach, ja nie mam specjalnie checi, czaem zjem cos slodkiego ale raczej niewiele
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
Kociamborek a gdzie Ty mieszkasz teraz? Co tam robicie? Bo ja sie nie orientuje,za duzo osob tutaj na forum i sie po prostu gubie... bo pewnie pisalas juz wczesniej,ale ja nie jestem w stanie wszystiego nadrabiac
co do pieguskow, to polecam bo uwielbiam... Itakasia, ja tez za wiele slodyczy nie jem... ogolnie po prostu jestem glodna, to na wszystko czlowiek ma ochote, musze sobie brac wiecje jedzenia do pracy,bo przeciez zwariowac mozna... burczy mi w brzuchu juz, a jeszcze 1,5 godziny, a do obiadu jeszcze oj sporo sporo... dopiero po 17 sobie cos zjem. Teraz wcielam jablszko, ale niestety juz nic wiecej nie mam... Poza tym przez weekend zjadlabym jakis super pyszny obiadek... ale nie wiem sama co. Wogole to mam ochote na tortille i moze zrobie w sobote
|
|
|
|
#4004 |
|
Raczkowanie
|
bassienkaw ja jestem teraz w Holandii. Mój mąż tu pracuje i ja jak dostałam zwolnienie l4 to przyjechałam do niego miesiąc temu. Mąż bedzie tu pracował jeszcze jakies 2, 3 miesiące i później zjeżdza już na stałe do Polski. Ja jeśli mój lekarz nie będzie miał nic przeciwko to pojadę z nim jeszcze na ten czas i będziemy przyjeżdzać do Polski na wizyty do lekarza.
|
|
|
|
#4005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki dziewczynki używające depilatora za odpowiedź. Teraz zacznę golić nim na nowo. Wcinam moje ostatnio ulubione danie czyli ziemniaki z kefirem i sałatą. Muszę iść do kościoła po zaświadczenie i do babci. |
|
|
|
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
kociarombek a powiedz mi co mąż w Holandii robi? Ja to bym chciala choc na jakis czas wyjechac gdzies, fajnie by bylo... najlepiej gdzies tu niedaleko. Moj maz jest spawaczem... szkoda,ze u niego w firmie tak kryzys ich dotknal... bo moglo byc niezle,a jest troche kijowo
|
|
|
|
#4007 |
|
Raczkowanie
|
Moje zwolnienie w ciąży obejmuje niezdolność do pracy tylko, i mogę jeździć gdzie chce (jeśli jest wszystko dobrze oczywiście), nie musze siedzieć w domku. ono ma taki dopisek specjalny chyba literkę "B" o ile dobrze pamiętam, który oznacza właśnie ciąże i tylko przeciwwskazanie do wykonywanej pracy.
|
|
|
|
#4008 | |
|
Raczkowanie
|
no juz jestem po wizycie
jesli chodzi o bole to mam duzo odpoczywac bo to moze byc wynik tego ze duzo i szybko chodze:/ bo tak to z macica wszystko oki, mam wiecej lezec bo ponoc perszing jestem i za szybko wszytsko robie. nawet pozycje zlezacej do siedzacej i wstawanie ma byc wolniejsze bo to tez moze spowodowac bol miesni:/dzidzia zdrowa ma 10.95cm wzrost i smyrala sie po buzi jak ja ogladalismy lezala kregoslupem do mojego zoladka i machala nozkami.otwierala buzke i otwierala ![]() serduszko bije prawidlowo.poprosilam o dopochwowe zeby plec zoabczyc ale z tego ulozenia to bylo tylko mozg widac glowa sobie ruszlaa gora dol ale co miedzy noga mi ma pokazac nie chciala ale ciesze sie ze ma obie raczki i nozki prawidlowo pracujace serduszko i mozg prawdilowo rozwiniety kregoslup ponoc tez no ale kurcze charakterek po tatusiu uparty ja osi** i zlosliwie nie chce nic pokazac. usg mialam robione bardzo dlugo bo mielismy wszyscy (ja moj M i gin) nadzieje ze jednak pokaze.no coz trzeba cieszyc sie ze zdrowe a moze w lutym sie dowiem![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- pozniej wkleje fote dzidzi i moje jak wygladam w 16 tygodniu a dzis jestem w 16 t i6d waga 1.7 do przodu waze 57.7---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4010 |
|
Raczkowanie
|
chyba pojade do wrozki zeby mi powiedziala co bedziemy miec bo nie wytrzymam do 25lutego
|
|
|
|
#4011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nio to zwolnij tepa, bo szkoda dzidzi, lez i leniuchuj puki mozesz
|
|
|
|
#4012 |
|
Rozeznanie
|
bassienkaw to widzę, że nasi mężczyźni w tym samym fachu pracują, na szczęście u mojego w firmie jest wszystko ok i nie mają kryzysu. Oby tak dalej, a Ty się nie martw bo u Twojego też w końcu będzie dobrze, przecież kryzys nie może trwać wiecznie.
|
|
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
Hexa nie ma co szalec, co ma byc to bedzie, byle zdrowe, i serio ze to jest najwazniejsze
![]() co do pracy za granica... no to fajnie by bylo,gdyby ktos dal cynk,ze gdzies tam potrzebuja na miesiac czy dwa... nie wyobrazam sobi eby moj maz na dluzej wyjechal hehehe beze mnie i Łucka
|
|
|
|
#4014 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój jest z zawodu stolarzem wiec nie pracuje tutaj w zawodzie ale wszystkiego można sie nauczyc. Jest bardzo zadowolony, bardzo fajna, przyjazna firma, nie robią zadnych problemów zeby jechac do Polski czy cos. Troche bedzie mu żal zjechać, ale nie wyobrażamy sobie mieszkać na odległość a już w ogóle jak będzie dziecko a tutaj sami z dala od rodziny też byśmy nie chcieli. Mam nadzieje ze z praca w Polsce dla męża nie bedzie dużego problemu po powrocie...
|
|
|
|
|
#4015 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny! Ale nadrabiania znowu miałam... Ładne macie brzusie,też muszę wkrótce obfotografować mój,bo dawno zdjęć nie robiłam.
Basia super udało Ci się schudnąć i dojść do formy.Mam nadzieję,że nam potem też pomożesz ![]() Siala_Bala ale słodko sobie siedziała dzidzia.Już się stęskniłam za moją,też chcę ją zobaczyć,a jeszcze 2 tygodnie czekania. A wczoraj już na pewno czułam ruchy.Zjadłam wieczorem dużego grejpfruta i obudziłam tym maleństwo.Chyba nigdy nie czuło jeszcze takiego smaku i się strasznie zbuntowało Pływało z jednej strony brzucha na drugą i pukało co chwilę.Dostało mi się za goryczkę
|
|
|
|
#4016 |
|
Raczkowanie
|
Hexa super ze wszystko dobrze, to najważniejsze! A dzidzia widać wstydliwa że ukrywała co ma miedzy nozkami, może lekarz ją krępował
|
|
|
|
#4017 |
|
Zakorzenienie
|
hexa super, ze wszystko ok a ty masz nadal termin na 8.07 ?
bo ja dzis mam wg usg 15tc i 2 dni a termin na 11.07 (wg om 30.06 ale tego nie bierze pod uwage bo cykle mialam bardzo nieregularne) |
|
|
|
#4018 |
|
Raczkowanie
|
wiecie ja sie bardzo ciesze ze wszytsko jest z nia oki ze ma raczki bo o to sie dopytywalam stopki nozki ze sie zdrowo rozwija ale chcialabym wiedziec co bedziemy miec
teraz to nawet by, nie byla zawiedziona gdyby to nie byl syn ktorego tak chcielismy ale nadal zyje w niepewnosci
|
|
|
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
oj ja sama po drugiej ciazy tez bede miala co zrzucac, wiec nie wiem czy tak wam pomoge... a wy w wiekszosci tutaj chudzinki... czy jest jakas dziewczyna co startowala z wagi powyzej 75kg?
|
|
|
|
#4020 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.

bo znam osoby co mowiac,ze juz z brzuchem po porodzie to nic sie nie da, a cellulit jak wyjdzie, to juz sie go nie zwalczy itd... nie da sie?

to będzie skończony 17 tydzień

ale ciesze sie ze ma obie raczki i nozki