|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2371 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Dzień dobry!!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Eeeee, dopiero teraz się zorientowałam, że Kostce chyba nie o zakupy chodziło.... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba nienajgorzej, o ile w ogóle można tutaj mówić o szczęśliwym zakończeniu... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do balsamu bioplantacji, to z tego co pamiętam, Niunia miała bawełnę, ja mam aloes. Tak czy siak, mi odpowiada, bo fajnie nawilża usta, więc ze swojej strony polecam ![]() No i w sumie tyle chciałam ![]() Zmykam zmywać, bo zaraz mamy robić z teściową pasztety i jeszcze coś tam, a od 14 korki. A tak w ogóle to doszedł mi znów nowy korkowicz. Jak dalej tak pójdzie to już niedługo nie będę miała gdzie ich wciskać. Nie to, żebym narzekała. Będzie więcej na to, co tygryski lubią najbardziej ![]() ![]() To pa ![]() ![]()
![]() |
#2372 | ||||
Wtajemniczenie
|
hej lalki
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() super zakupy ![]() Cytat:
![]() no malenka juz nie jest taka malenka, czas tak szybko plynie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja na chwile bo mala drzemie i musze isc ogarnac domek i pranie zrobic no i prasowania mam tyle ze hej ![]() ![]() a i chcialam powiedziec ze robilam wczora pierogi z cycem kurzym i marcheweczka i powiem ze bardzo dobre byly ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2373 |
Wtajemniczenie
|
Hej pączuszki
![]() ![]() Właśnie wróciłam z uczelni, oddałam 2 prace zaliczeniowe. Wczoraj siedziałam nad nimi do 3 ![]() ![]() Aaaaaaaa, wczoraj prawie zasnęłam na amen w autobusie i przejechałam swój przystanek ![]() ![]() Trzymajcie się, całuję ![]() Wybaczcie, że nie odpisuję, ale padam na ryjek ![]() ![]() ![]()
#2374 | ||||
Raczkowanie
|
Hej, to znowu ja
![]() Cytat:
![]() ![]() A Ciebie słodziaku podziwiam, bo jesteś niesamowita i trzymam kciuki co by Ci się wszystko poukładało po Twojej myśli. Nie może być przecież inaczej, prawda? Cytat:
![]() Gabi widzę rośnie jak na drożdżach i pięknieje w oczach. Ucałuj ją proszę ode mnie i Nadusi. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Aaa - pytałaś o surimi - kupiłam i szczerze powiedziawszy mnie to absolutnie nie smakuje - to niby biała ryba ale siakaś taka dziwna. Ale ja ogólnie nie przepadam za smakami owoców morza, a ten smak bardziej takowe przypomina smaki niż rybę. Ja również zapisuję się kochana do Twojego Fanklubu, bo uwielbiam Twoje powiedzonka. A "chude szkapy" należą do moich ulubionych ![]() Te żabki to Twój pomysł? Fajne. Cytat:
![]() Moje tam żadnych anty grawitacyjnych cudów nie potrzebują, a wręcz przeciwnie. szopę mam gęstą, duużo włosów, ale cienkie więc puszą się straszliwie i ja walczę raczej w drugą stronę. A w ogóle to kujon jesteś ![]() Bo wyglądały podobnie... ale ciiiii..... Co do Grzecznych dziewczynek, to chyba faktycznie muszę sobie kupić, bo mnie by się bardzo przydało takie pranie mózgu ![]() Hihi, u mnie też zeka Viki, Cristina Barcelona i już nie mogę się doczekać. za ro wczoraj oglądałam 2012 ![]() Malinn bardzo mi przykro z powodu laptopa i trzymam kciuki za powodzenie na egzaminach ![]() Kosteczko prezenty super. Widać, że goście naprawdę chcieli sprawić Ci radość. A czemu piszesz, że tworzenie biżu nie dla Ciebie? Virginio super zakupy ![]() ![]() Inesko cieszę się, że idziesz jednak na studniówkę. To naprawdę dobra decyzja. Zobaczysz, że od razu inaczej się będziesz czuła w pokoju nauczycielskim. I nie dołować mi sie proszę ![]() Niuniuś a Ty się kuruj Słońce Ty moje. I wypoczywaj! A co do obrzezania kobiet to... aż mi się nie chce wierzyć, że gdzieś na świecie ludzie robią małym dziewczynkom coś tak okropnego... A moja Niunia ostatnio znowu ma bolesne gazy w nocy i już nie wiem co robić. ![]() Buziaki. Edytowane przez olcia_czwa Czas edycji: 2010-01-19 o 14:03 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2375 |
Wtajemniczenie
|
Niunius ty wez sie opanuj bo padniesz niedlugo w takim tepie
![]() Olus ![]() ![]() ![]() ![]() Nam na problemy z brzuszkiem pomaga Esputicon, podaje malej codziennie po dwie kropelki i juz gazy jej nie mecza bo tez nie mogla sie wygazowac i strasznie sie przy tym prezyla Lalki jak wy bedziecie na tym dukanie tak ladnie gubic kg to moze i ja sie zainteresuje ![]() ![]() .... przypomnialo mi sie myslalam czemu moj mezus jest taki chudy jak szczypior i juz wiem, on cale zycie jest na diecie dukana bo miecho wciaga non stop ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2376 |
Raczkowanie
|
Mamrociu ja też kupiłam infacol i zastanawiam się nawet żeby nie przywieźć jeszcze raz sabsimplexa, ale to jest dla maluszków, a moja Niunia ma 15,5 miesiąca i też ma takie problemy??? Nie podoba mi się to. To nie jest noworodek - ona powinna już jeść większość rzeczy bez problemu. W piątek idziemy na szczepienie, to się podpytam pani doktor co tu z nią począć.
A co do dukana to tak nie do końca po prostu mięso. To tylko wybrane gatunki i to maxymalnie odtłuszczone. Do tego przyrządzane bez odrobiny(!) tłuszczu, a najlepiej gotowane na parze, bo dukan nie pozwala używać nawet oliwy z oliwek. Jogurty, serki tylko odłuszczone w wersji light, oczywiście bez owoców. Więc myślę, że Twój mąż po prostu należy do tych szczęściarzy co to nie muszą się przejmować tym, co jedzą. |
![]() ![]() |
![]() |
#2377 | ||||
Zadomowienie
|
a zazwyczaj to mówie od rzeczy ??
oj big foch ![]() Cytat:
oj płynie baaaaaaars szybko;/ takei my jzu wszystkei stare a tyle co bylyśmy takei jak Twoja meleńka ![]() Cytat:
jeszcze za wczorajsze kolwkium dostałam 3;/ i kaze mi sucz przyjsc poprwaic bo mam 5 z poprzedneigo i chce mi dac 4 na konniec a mi dnai brakuje;(((( musze wrocic msuze cos zjesc, musze spac, i wogoel en iam na to czasu a bu ja neiszczesliwa;( Cytat:
![]() to fajnei mnie cos kg3, teraz jestem 2 dzien na warzywach to jest fajniej, chocaz nei mam czasu sobie nci jesc zroibc i jem jakij serek i tyle bo nei mam keidy, panuje sobie w czwartek dopeiro zrobic cos godziego i warzywnego bo od soboty znow same proteiny;;/;/;/ ktory konkretnei sernik robilas;? ![]() ja herbatniki to robie prawie za kazdym razem inne, to te od tej dziewczyny z koten w aarku to inne, duzo tz z ksiazki przepisow wiolinq i tak se radze, ael pwoeim Ci szzerze: ze żadko bywam na tamtym forum bo jakos tak nei milo tam wzgdelem nowych osob i woogle jak ktos zapyta o cos to az strach czekać co Ci odpiszątakże wiesz ![]() milo ze jestes ze mna w neidoli i razem se dietkujemy; ![]() ![]() tylko wpadaj czesciej kochana i opowiadaj co jesz, bo ja juz 2 dzien jestem bez kurocycka bo nei chce zeby mi zbrzydly w koncu;/ Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2378 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co do dukana to bede wam kibicowac i jak by co to jak skoncze karmic to tez moze sie skusze ![]() ![]() Cytat:
![]() chce sobie kupic piekarnik taki wolnostajacy i szukam na all czegos i nie wiem na co sie skusic, cos do 200 zl ![]() bo slyszalam ostatnio ze w piekarniku w ktorym piecze sie miesa to ciasta sie nie udaja, moze cos w tym jest bo zrobic biszkopt to dla mnie wyzsza szkola jazdy ![]() mam piekarnik w kuchence ale gazowy , a w elektrycznym poszla mi grzalka i nie oplaca sie naprawiac i tak mysle co tu zrobic ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2379 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item885022033_...yczny_hit.html takieog cudaka kupilysmy tylko ze pietrowego, bo tutaj tylko 1 placek wsadzisz a do anszego mozna dwa na raz i dalysmy 90zloty ![]() kupilysmy sobie u mnei w Krośnie na targu;D i i powiem ze fajnie peicze, bardzo szybko i przede wszyskim rowne placki wychodza ![]() tylko pierwszy raz jak sie go uzywa to ptrzeba go wypalic, czyli wlaczyc pusty i neich sie wypala to tak straszne ismeirdzialo i task strasznei sie dymilo ze mzoan bylo zdechnac;p polecam takei rzeczy robic w piwnicy albo garazu.
![]() ![]() |
![]() |
#2380 |
Zakorzenienie
|
Mamrotko - moja mama miala podobny jak Tysia, to sie na targu kupuje i one o dziwo naprawde super piecze ciasta, tylko malo to bezpieczne jest i trzeba pilnowac co by jakies zwarcie sie nie zrobilo
![]() a ja mam taki podobny do tego tylko za ok. 280zł i tez fajny z grillem i wogole ![]() ![]() niunia - ja sie zgadzam z mamrotką musisz odpocząć ![]() ![]() gratulacje kobitki spalonych kilogramow, tysia masz racje co do watku dukanowego...troche tam poczytalam i nawet nie mialam ochoty nic tam pisac ![]() ja dzisiaj sie nachodzilam z dzieciarami i nagadalam, dzieci maja milion pytan ![]() ![]() ![]() ide na film "Nostalgia Anioła" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2381 |
Zakorzenienie
|
Niuniuska- dzieciaku, zamęczysz się! Nie możesz chociaż trochę odpuścić? Organizm daje Ci wyraźne znaki, że dłużej takiego traktowania znosić nie zamierza. Jeśli trafi Ci się jakaś słabsza ocena w indeksie to na prawdę dziury w niebie nie będzie... Nie stawiaj sobie poprzeczki tak wysoko...
Virginio- hasło z punktem G jest bezbłędne ![]() Gratuluję też nowego korkowicza. Widzę,że interesik się kręci ![]() Oluniu- gratuluję mniejszej cyferki na wadze! Twoja zdecydowanie jest wyjątkiem i nie kłamie ![]() Swoją drogą podziwiam Was za trwanie na Dunckanie. Chyba bym umarła gdybym nawet warzyw musiała sobie na diecie odmawiać! Kosteczko- pozdrawiam panią hrabiankę ![]() ![]() Tysiu- widzisz? Bozia Cię pokarała,że chciałaś nas zdradzić z innym wątkiem i trafiły Ci się mało sympatyczne niewiasty, ha! ![]() Nieustannie trzymam kciuki za Twoje zaliczenia: oby metoda 'na cyca' przynosiła oczekiwane rezultaty! Kończ już wreszcie te egzaminy, bo czas w końcu zacząć treningi do 'Tańca z gwiazdami' ![]() Dziewczyny, melduję, że moje włosy nie wyglądały dziś gorzej niż zazwyczaj, w związku z tym wnioskuję, że hasło na szamponie zinterpretowałam jak należy ![]() Melduję jeszcze, że wyeksplatowana jestem niemożliwie, bo dopiero dowlekłam się do domu z kursu kadrowo-płacowego. Idę wziąć gorącą kąpiel, bo przemarzłam na kość i tuptam do łóżeczka. Trzymajcie się ciepło ![]()
#2382 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No nic. Tysia mam pytanie - wiem, że trzeba otręby a nie płatki owsiane. Mam takowe i spożywam, ale... robiłam porządki w szafce żeby się doszukać co ja tam właściwie mam i się okazało, że mam płatki owsiane takie tescowe i one faktycznie wyglądają jak płatki i są inne. Ale znalazłam też nowe opakowanie ![]() A skrobi kuku nie znalazłam i buu. Pytałaś o sernik - robiłam taki na czekoladowym spodzie i z żelatyną. To chyba w przepisowni nazywa się tort serowy na czekoladowym spodzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2383 | ||
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja wczoraj nagrzeszyłam, pączkami od mamy, bo wrociłam tak głodna, że jak weszłam do domu to zuciłam sie na nie..dosłownie ![]() ![]() ide na kawe ![]() dziewczyny jak robicie kaszę jaglana w wersji sniadaniowej..??? Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2010-01-20 o 06:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2384 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To dałaś strzała!!! Haha, ja tez raz przespałam swój przystanek ale jak otworzłam oczy to jak z procy wystartowałam z tego siedzenia i przez cały autobus z krzykiem "STOP, musze wysiąść!!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tysia i Olcia ja też bym chciała do tej diety przystartować ale wczoraj przeczytałam tą książkę i nadal nie wiele wiem ![]() ![]() A co u mnie poza tym? Nic ciekawego! Dzień za dniem, sprzątnie, pranie i gotowanie. Nadal czekam na ten staż i mam nadzieje ze jak najszybciej na niego pójde bo już mam dośc siedzenia w domu. Stosunki małżeńskie jak najbardziej na plus ![]() ![]() Ubieram sie i lece do shopa na zakupy bo muszę upichcić jakiś obiadek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2385 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jakby to powiedziały babole na TAMTYM forum - czytać ze zrozumieniem! ![]() No proszę, widzę że prace nad małą Aliczką bądź Aliczkiem idą pełną parą ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tylko w domu nie mogłam się potem powstrzymać i zrobilam ten wspomniany wcześniej serniczek ![]() ![]() Idę śladem Kosteczki - na kawę, bo dzisiaj zasypiam na siedząco nie wiedzieć czemu. Buziaki. ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Mamrociu i jak te ciuszki? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2386 | ||||
Wtajemniczenie
|
hej lalki
![]() staram sie policzyc ktore to jest moje podejscie zeby do was napisac ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no widze Alus ze bawisz sie w kure domowa, witaj w klubie ![]() Narobilas mi ochoty na taki barszczyk, ale z czym ja uszka zrobie bo na razie kapusty i grzybkow nie jadam ![]() Historia z autobusem boska ![]() I nie przesadzaj z wielorybem bo mnie nie widzisz ![]() ![]() Co dzis na obiad? ![]() ![]() Cytat:
![]() a ciuszki ... zaraz ide na poczte i sprobuje zobaczyc, nie wiem ile beda mi sie zdjecia ladowac bo nadal na bluconekcie jade a to ma 1mb i szlag mnie trafia ![]() widze ze czyta nas od jakiegos czasu nasza zagubiona duszyczka, evelka88 ![]() ide bo mala syrene odpalila i domaga sie uwagi ![]() Olus nie pamietam czy pytalam ale jak sie sprawuje termometr?i jaki to byl? ja nadal nie kupilam i mam taki z babyono elekrtoniczny, a przydal by sie bardzo bo po szczepieniu mala miala lekka goraczke i wiadomo ze nie musialabym jej w trakcie snu przeszkadzac takim do czola/ucha ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2387 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i jak film??fajny-oczym?? Cytat:
![]() ![]() ![]() pisalam wam o poprawce....no to nei zdalam jej!!!!!!!!!!!!!!! nie rozumiem dalczego skoro wsyzko napislam:[ stary porypany dałn zabije ich wszykich w tej debilnej szkole!!!!!!!! Cytat:
![]() tym bardziej ze na diecie jestem juz 10dni a ani raz mi nei bylo potrzeben ani jedno ani drugie ![]() co do otrebow i platko zdanei mam jak powyzej, wiem ze nei mozna ale wg mnei ejdna lyzka diennei zmielonych np do herbatnikow tez nas nei zabije ![]() tylko nei powarzaj tego tam bo nas zabija hahahaha ![]() Cytat:
jesz szelekie meiso tylko chude, cycki najlepiej, chude cieleta ikrowy, swiń nie, serki jugurty mleka wszyko 0% tluszczu i slodzik na bazie aspartamu i jedziesz z koksem maleńka ![]() ale najpierw zrob se test na stronei dukana zeby Ci powiedizal ile masz miec dni fazy uderzeniowej i ile ma trwac twoaj xieta i ile masz schudnac ![]() przyjedz do mnei to sie dowiesz wiecej ![]() Cytat:
takze juz wole twojego meza niz tego dałna moejgo brata;/ Cytat:
![]() ide sie uczyc, mam jutro 2 kolokwia plus kolejna porawke tego starego capa!!! P.S. Ala, wlasnei bylam na twojej farmie ibyła zaatakowana plaga lisów! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2388 | |||||||
Raczkowanie
|
Hihi, skąd ja to znam
![]() Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...1&postcount=40 ależ proszę Cię bardzo. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...2&postcount=75 albo https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...7&postcount=89 bo ja ciągle bez warzywek. Tylko mi qrczę jajców brakło. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No to teraz mój Łobuz szaleje... No właśnie. W załączniku macie namiastkę naszych wypraw saneczkowych ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2389 |
Zakorzenienie
|
Cze
Primo: wiem już na pewno, że dostałam @ (wczoraj jeszcze do końca miałam nadzieję). Jestem bardzo, bardzo zawiedziona. Nie cieszę się na myśl o kolejnym wyliczaniu dni płodnych, o kolejnych staraniach... I jestem zwyczajnie zła, bo już odstawiłam pewne rzeczy, np. saunę itp. i, już nie po raz pierwszy, znowu na marne ![]() Secundo: podział teściów zakończony tak, jak chciała teściowa więc teoretycznie chyba w porządku. Dla nas to i tak nic póki co nie zmienia, chyba, że dotrzyma swoich obietnic, a jak wiecie, nie ufam jej do końca, i 'nie uwierzę, póki nie zobaczę'. A zresztą jakoś mnie to nie cieszy, bo wszystko jest po prostu nie tak. Teść po sprawie jej groził, że 'jeszcze zobaczy' itd. A tak w ogóle to teść ma jakiś konkretny czas na wyprowadzkę z domu, i tak się zastanawiam, co on ze sobą pocznie. Wiem, że skrzywdził nas bardzo ale to nie zmienia faktu, że czuję się, jak się czuję. I najbardziej wkurza mnie fakt, że na obie sprawy niewiele mogę poradzić ![]() Zmykam, żeby już nie smęcić. ![]()
#2390 |
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki
![]() Virginio- nie wiem co Ci powiedzieć... Domyślam się jak bardzo jesteś zawiedziona. Z drugiej strony przecież nie staracie się o maluszka aż tak długo. Nie zawsze udaje się to na dzień dobry. Widocznie musicie poczekać troszeczkę dłużej, ale przecież co się odwlecze... Całuję w czółko i przesyłam mnóstwo, mnóstwo, mnóstwo pozytywnej energii ![]() Tysiu- wrrrr! Mam się przejechać do tego kretyna, który Cię uwalił na poprawce? Co nieco jeszcze z moich treningów boksu pamiętam! ![]() A tak serio przykro mi, że Ci się noga podwinęła i mam nadzieję,że szybko się z tym problemem ogarniesz. Co Cię teraz czeka? Komis? Oleńko- jejku jejku jejku... Jaka słodka saneczkarka ![]() ![]() Widzę,że żadne pokusy pączkowe Ci nie straszne... Wielkie brawa! A TŻ-owi powiedz, że ma u mnie minusa! Żeby utrudniać naszej Oli regularne wizyty na wizażu... Kto to słyszał?! ![]() Aliczko- rozwaliłaś mnie tą historią z autobusem ![]() Przypomnisz mi o jakim stażu mówisz? Jakoś mi to umknęło... Tudzież przeczytałam tę informację po czym skutecznie zapomniałam o niej 3 sekundy później: ostatnio norma u mnie... Niuniuska- mam nadzieję, że wzięłaś sobie nasze rady do serca i nie przemęczasz się tak strasznie ![]() Ines- oderwij się na chwilę od sprawdzania kartkówek i zajrzyj do nas ![]() Właśnie dotarłam do domku standardowo wymęczona strasznie, okropnie. Myślałam,że w pracy więcej roboty mieć już nie możemy, ale okazuje się, że byłam w błędzie... Mam już tak serdecznie dość, że nawet nie zdajecie sobie z tego sprawy... Słowo 'rozliczenie' jest dla mnie w tym momencie równoznaczne z najgorszymi wulgaryzmami ![]() Z bardziej przyjemnych rzeczy muszę się Wam pochwalić, że usłyszałam dziś kilka bardzo, bardzo miłych słów od Mr Szefa. Powiedział, że nie mógł dokonać lepszego wyboru niż przyjęcie mnie do pracy, że moja koleżanka z działu (na razie trwamy na posterunku we dwie, bo reszta księgowości rodzi/wychowuje dzieci) nawet nie może się ze mną równać i że mam bardzo duży potencjał i wierzy, że wiele uda mi się w życiu osiągnąć ![]() ![]() Po pracy miałam hiszpański,a później latałyśmy z koleżanką po sklepach w poszukiwaniu szykownych męskich stringów... Skończyło się zakupem modelu 'Słonik z wielką trąbą' ![]() Ale to długa historia ![]() Całuję mooooooocno i znikam ![]() ![]() ![]()
#2391 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziś bylam u fryzjera zrobilam sobie balejaz bo mialam juz takie odrosty ze ho ho ![]() ![]() ![]() i jeszcze podcielam sobie włosy i tez mi sie nie podoba ![]() ![]() przepraszam ale dziś już jestem nietomna całuje każdą z was na dobranoc w ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2392 |
Zakorzenienie
|
Virginio - przykro mi bardzo
![]() ![]() ![]() Limonko - my tu wszystkie wrożymy Ci kariere więc Twoj szef mnie nie dziwi ![]() ![]() Ines - myslę, że nie jest tak źle ![]() ![]() ![]() byłam na basenie, kupilismy wage kuchenną w lidlu z przelicznikiem na kalorie, tłuszcz, i inne bajery normalnie szał, teraz jak robie kanapke to ![]() ![]() Tysiu -"Nostalgia Anioła"...smutna i nudna z lekka, a jest o zgwałconej i zamordowanej dziewczynce która z nieba obserwuje swoja rodzinę, i swojego mordercę, ładny ale spodziewalam sie czegos lepszego... ![]() padam, ide spać ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2010-01-20 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2393 |
Zakorzenienie
|
Witajcie skarby
![]() co tutaj tak cicho ![]() ![]() ![]() ![]() no trudno, lece do pracy, ale zimno u mnie -10st ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2394 |
Wtajemniczenie
|
Hej skarby
![]() Dziękuję za troskę, ![]() ![]() ![]() ![]() virginio, główka do góry kochana! Nie złość się, nie stresuj bo kumulowanie negatywnych emocji też robi swoje szkody w organizmie i naszym samopoczuciu ![]() ![]() ![]() Limonko, Twoja kariera to tylko kwestia czasu! ![]() A te męskie stringi... ![]() ![]() ![]() Olciu, śliczna ta Twoja mała łobuzerka ![]() Mamrotko, jakie świetne zdjęcie z wykręconą Gabi ![]() Aliczko, a co to za staż? ![]() Malinn, Tysiu, powodzenia na zaliczeniach/egzaminach!! Trzymam kciuki!!! ![]() Kosteczko, kryzys wagi trzeba przetrwać, nie łamać się! ![]()
#2395 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wybacz, że znów się wyżalam, ale chyba rzeczywiście wcześniej Wam o tym nie wspominałam, musiałam więc wczoraj zabrzmieć jak histeryczka. Gratuluję pochwał Mr Szefa! Musiały Cię bardzo podbudować! Cytat:
![]() Cytat:
Ja też myślę o podcięciu kudełków ![]() Cytat:
![]() Ciągle myślę o nordic walkingu. Wczoraj nawet przeglądałam na all kijki. Chciałabym tylko kogoś dokoptować do wspólnego marszu ale brakuje chętnych ![]() Niuniuś dziękuję ![]() Mam kolejnego nowego korka. Może uda mi się coś uzbierać na shopping w Wawce, Limonko ![]() Zmykam, miłego dnia! ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- P.S. Właśnie znalazłam wątek: 'ile cm....ma Twój TŻet' Na wizażu jednak można znaleźć wszystko ![]() P.S2. Uprzedzę domysły - szukałam fora o nordic walking ![]()
![]() |
#2396 |
Wtajemniczenie
|
hej lalki
![]() Virgo ![]() ![]() Olus Nadusia cudowna ![]() ![]() Niunius pilnuj zdrowka bo Ty to nam regularnie chorujesz ![]() Tysia moze nie wszystko stracone i jakos sie wszystko ulozy w szlole ![]() Limonciu ![]() ![]() Kosteczko ![]() ![]() Alus ![]() ![]() Ines mam nadzieje ze Ty chociaz nie wpadniesz w wir pracy i bedziesz zagladac czesciej ![]() Dawno nie widzialam Malinn, Marei i Fioluska ![]() u mnie ok oprocz tego ze tesciunio mi wczoraj malo co halupy z dymem nie puscil, ale telewizor spalil ![]() ide bo malej sie nudzi i trzeba z dzieckiem porozmawiac ![]() buzoiole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Virginio, moja znajoma nie mogła zajść w ciążę trzy lata. W końcu poszli to lekarza, zrobili badania. Na kolejnej wizycie powiedział im, że wszystko ok, że są zdrowi i... może miesiąc po wizycie koleżanka zaszła w ciążę. Może to jakaś blokada psychiczna? Tzn nie chcę wysuwać pochopnych wniosków ani wtrącać się, ale czasami jest coś, co blokuje... No, a czytając post Mamrotki, to... może teraz się uda ![]() Czytam Was, Moje Drogie, czytam ![]() ![]() U mnie ciągle to samo... byłam u promotora w poniedziałek, niewiele się dowiedziałam, jedynie to, że lepiej dla mnie jeżeli obronię się w... marcu :/ Poza tym, w pracy zostaję do lutego, właściwie będę pracować tylko dwa ostatnie tygodnie, cieszę się, że poszli mi tak na rękę. A w szkole w krakowie mam tyle nauki ze mnie na sama mysl glowa boli ![]() Jutro jade do Świerku i nie mogę się już doczekać ![]() Miłego dnia Słoneczka!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2398 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() melduje iz podczytuje was na biezaco ale nie mam weny by odpowiadacz, jakos znowu sie dziwnie czuje ![]() ![]() ![]() z dieta to szkoda gadac ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2399 | |||||
Zadomowienie
|
czesc Koty
![]() Cytat:
i obysmy na niej osiagnely co kcemy bo masakra;/ ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() to może se ściagne kiedyś ![]() Cytat:
![]() ale dzeiki kochana i za współprace na farmie również;* no mam nadzieje, bo nie mam zamiaru przez takeigo prostaka miec problemów z dopuszczeniem do egzaminu, tym bardziej ze wiem ze napisalam dobrze i duzo! dziewczynki jestem taka zmeczona ze kazde nacisniecie kiterek sprawia mi ból;( od poniedzialku dzien w dzien siedze do 24 i ucze sie na koljeny dzein bo codziennie mam kolokwia zaliczeniowe:[ a wczoraj to juz bylo przegiecie paly!!!! uczylam sie na poprawe poprawy u tego gnoja plus na nowe kolokwium z ogromnie wielkiego materialu na dzies, i napisalam nowe kolokwium, a jak skonczylam i oddalam mu kartek to dal mi kolejna z zadaniami na poprawe poprawy, także glowa o malo mi nie eksplodowala, a nastepnei wyszlam z sali i za niecałe 15 minute mialam kolejne kolokwium na które sie wiele nei uczylam bo bardziej przyloylam sie do tamtego z kotrego mialam koopoty bo tutaj mialam same 5, ale naszczesie dobre duszyczki za mna i przedemna mnie wsparly i cos rodzinnie napisalismy, nasteoni za 15 minut mialam 1,5h w laboratorium i przez 1.5 robilismy debilne badania i przez 1.5 wdychalam etanole, siarzany i inne swinstwa ze wyszlam jak naćpana, a potem w biegu siku i kawa i znow za 15minut koljne cwiczenai ....ekonomika2h15minut i sameeeeeeee liczenia nadzywzek bezpośrednich w produkcji, tempo ekspresowe my nci nei kapujemy no masaka, wyszlam ze szkoly o 16 na czwaorka prawie.UMIERAM!!!!! tak sie wymodrowalam i wystresowalm dzis ze rozpacz;( az w ozpaczy zjadlam dzis kawałek cistka z masaaaaaaaaaaa pysznego;( ale jka sie to kurrrrrr odbije na mojeje diecie to chyba kogos zastrzele normalnie ide se;(
![]() ![]() |
![]() |
#2400 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja to mam wrazenie ze jak się zdecyduje to zaraz zajde, bo nie jestem zdecydowana na 100% a jak się chce za bardzo, to zawsze jest na przekór ![]() ![]() tak film widzialam, był smutny ale ładny miejscami, tylko naprawde nudny ![]() o ładne wątki ![]() ![]() Cytat:
![]() zrobiłam dzisiaj super kuraka na obiad z marchewka i curry ![]() ![]() znowu dzisiaj dzieciaki obwozilam smieszne sa ![]() ![]() ![]() i jeszcze renifery z 6 grudnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.