|
|
#3811 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Yeti ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Diety są niezdrowe i zagrażają życiu A mogłam wciągać niezagrażającego zdrowiu kotleta i popijać piwkiem
|
|
#3812 |
|
Rozeznanie
|
Ja równiez nie cierpie zimna:
Nie znosze czapek - szliki mnie duszą ![]() Dziś sie wkurzyłami poszłam do zarzadcy dlaczego droga osiedlowa nie jest odsniezona - cienka warstwa sniegu przykrwywa lód - ciezko jest wjechacna osiedle, zaparkować nie mówie nic o wyjezdzaniu MASAKRA. JUTRO MAM ZAMIAR DZWONIĆ DO STRAZY MNIEJSKIEJ z prośba o interwencje w tej sprawie - NIE MAM ZAMIARU CODZIENNE ŁAPAC RÓWNOWAGĘ i osiwiec ze strachu wjezdzając na osiedle!!! W taka pogode to mi sie nie chce z domu wychodzic - nawet na zakupy: Przy okazji kupowaniu fiolków dla babci i dziadka - zaszalałam i kupiłam sobie 3 bluzki - biała na egzaminy - morski sweterek ( nowa kolekcja w camieniau) robiony niby na szydełku - na zime sie nie nadaję - bluzkę w paski ( też cienka) w New Yorker Ale bluzki z krótkim rekawem spokojnego wieczorku Ps. Jak Wam poszły zaliczennia/ egzaminy?? Jak narazie mam wszystko zaliczone - zostały mi tylko 2 egzaminy:
|
|
|
|
#3813 | ||
|
Zadomowienie
|
Biorę kota pod pachę i jadę w świat za małżem.
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
|
|
#3814 |
|
Rozeznanie
|
W Sosnowcu na 4 pietrze na termometrze mam - 9,8oC
|
|
|
|
#3815 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Szaliki mnie tez duszą (golfy tak samo).Co zas do odśnieżania. To wszytko zalezy od tego na jakim "statusie" sa te drogi. Bo jeżeli sa one terenem osiedlowym wewnętrznym i naleza do mieszkańców to niestety ale to mieszkańcy muszą sie nimi sami zająć. Ja włsnie na takich zasadach mieszkam ze teren wokoło budynku (trawniki, i drogi dojazdowe do parkingu i garaży) należy poczesci do mnie i muszę go sama odśnieżać no chyba ze komus za to zapłacę. Cytat:
![]() Ja tez ja też ![]() Cytat:
I będę trzymać kciuki za piąteczki ![]() --------------------- Jesu! jak ja się obżarłam Będę teraz cały wieczór zdychać z powodu bólu brzucha ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- na moim niby jest -4,7 ale on kłamie bo się wyjśc nie da na zewnatrz bez ryzyka odmrożenia dup..y
|
|
#3816 |
|
Rozeznanie
|
ZAPOMNIAŁAM : Dzis byłam u fryzjera - aby odswieżyc fryzurke ( zapuszczam włosy) i cos zrobic z grzywka bo strasznie urosła.
Wróciłam z obcietymi końcówkami i 2,5 cm grzywka Wszyscy mi mówia ze wygladam młodziej - a ja jestem i tam młoda bo mam tylko/ az 25 lat
|
|
|
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
siema, dopiero dotarłam do chaty
![]() Ktoś wpadł pod pociąg jadący przed moim i mieliśmy godzinne opóźnienie
|
#3818 | |||
|
Zadomowienie
|
a od czego moze być jeszcze czerwony?
![]() Cytat:
Zapinam się pod szyję zakładam kaptur i przemierzam drogę jak najszybciej do domu![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3819 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
![]() no to nie wiesz... ciepło... nawet za bardzo, bo się w końcu strasznie duszno w przedziale zrobiło. Dobrze, że już w domu jestem... poka fryzurę
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-21 o 19:31 |
|
|
|
#3821 |
|
Zakorzenienie
|
Za to zawsze i wszędzie ![]() Kupiłam dziś bazę z Dax Cosmetics. W ciemno, w promocji. Testowałam tę z Guerlaina, ze złotymi drobinkami - jak dla mnie za lepka i za "mokra" jakaś. ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Zapomniałam napisać. Pier...ić zimę!
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3822 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
Escritoro, Eenax, dziękuję
![]() Nie boję się tego, wręcz przeciwnie - chcę to przejść jak najszybciej i dowiedzieć się co mnie zżera. Przeżyłam gastroskopię, w której nie było nic strasznego, to i kolonoskopię przeżyję. A tymczasem czuję się jak z d**y wyciągnięta. Dobra, dość smętów. |
|
|
|
#3825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3826 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Cytat:
Bidne takie.No cóż, czuję że moim przeznaczeniem jest cofnąć się w czasie Dziś z moimi podopiecznymi (średnia wieku 30 lat ) robiłam maski karnawałowe na jutrzejszy bal - brokat miałam dosłownie wszędzie, nawet w herbacie Teraz mam za sobą godzinną zabawę w różowym pałacu księżniczki i kąpiel z gumowymi kaczuszkami (siostrzenica). A jutro w pracy bal, na który przywdzieję specjalnie uszy, rogi i czerwony nos Renifera Rudolfa
|
|
|
|
|
#3827 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
No ja niby też, ale woskowanie łydek naprawdę jest.. hmm. odprężające..
Cytat:
Krótkie grzywki som fajne ![]() Cytat:
![]() Niesprawiedliwe to Ja tam nie przepadam ani za taką zimą ani za latem - a co do lubienia, moje uczucia wzbudza tylko i wyłącznie koniec sierpnia i wrzesień, wyłącznie przy temperaturach około 20 - 25 stopni, oraz delikatnie wietrzno-słonecznej pogodzie ![]() Reszta jest mi obojętna lub wywołuje irytację / zniechęcenie..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#3828 | |
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]()
|
|
#3829 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Kochana, dzięki
Skutkuje, ale nie do końca ![]() IMHO to raczej problem dziedziczno-nerwowo-hormonalny.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3831 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam sie 20-25 to najlepsza temperatura! Moze niekoniecznie z wiaterkiem ![]() Cytat:
Przy etiaxilu to ja sie pocę jak inni przy normalnych deo. Etiaxil to ja stosuje jak normalny antyperspirant codziennie.
|
|
#3832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no niestety tak mam to samo a etiaxil działa tylko 2 tyg, a potem już du...aa tymczasem oglądam nowe teledyski Huntera i napatrzeć się nie mogę )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-21 o 21:36 |
|
|
|
|
#3833 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Choć nie ma się z czego radować. ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-01-21 o 21:46 |
|
|
|
|
#3834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
![]() dobranoc (byle do weekendu...
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3837 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
współczuję.. Cytat:
![]() Czisas, jak ja się cieszę ze mam do pracy 15 minut na nogach jakbym miała kzkgopem jeździć, albo co gorsza chyba, pkp to bym chyba Siostra ze swoim chłopem właśnie planują wyjazd na Kanary w lutym. TŻ jedzie w tym samym co oni czasy na Węgry, a później do Austrii A ja postanowiłam zostać pracoholiczką i to będzie mi musiało wystarczyć jako źródło radości życia
|
||||
|
|
|
#3838 |
|
To ja :)
|
Zarżnęli mnie dziś w pracy po prostu...
Nie chce mi się chcieć nawet. Do tego zaraz po robicie 2 godziny arabskiego, potem godzina w garach -na mordę padam...
|
#3839 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3840 |
|
Nindżopesz
|
Wpadam znienacka jako żywa reklama rozbiórki DK Signature i Lavender - bierzta, bierzta, promocja!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

Szaliki mnie tez duszą (golfy tak samo).

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

jakbym miała kzkgopem jeździć, albo co gorsza chyba, pkp to bym chyba