Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;) - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-21, 19:08   #3541
madziamacius8786
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Bo teraz tylko 3 egzaminy, w tym 2 ustne Także wykłady na pamięć i na pewno mam zdane
aaaa
A ja się ucze na pamięć z immunologii i powooli idzie
Cytat:
Napisane przez _Remedios Pokaż wiadomość
no napewno zapytam kuzynki, która poprawiała mi już wiele rzeczy czy nie da się czegoś z tym zrobić
to dobrze

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Madzia, dziękuję

No sporo, nauczę się na razie 125 pytań, z których babka wybierze 20 na szczęście to będzie test, więc może mi się uda - a jak nie to przecież jutro jest dopiero zerówka, a egzamin za tydzień - najwyżej wtedy się nauczę, chociaż wolałabym mieć już z głowy...

w ogóle to sorki że ja dzisiaj tylko o sobie, ale po prostu się cieszę

ach z tej radości chyba sobie zjem deserek czekoladowo-karmelowy
matko 125 pytań :O ale jak to zerówka to bez stresu ale masz odpowiedzi do testu??

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
ja pier*le. sesja jest, a ktos nade mna w mieszkaniu se remonty urzadza. i popyla z wiertarka po scianach
ojjj...moze przejdź do innego pokoju gdzie mniej bedzie tego hałasu?
Stary 2010-01-21, 19:09   #3542
Claris
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

Nooo Claris ja tak zobacyzłam na twoje zdjęcia,ale wcale teraz tez nie jesteś jakaś wybitnie blada. Więc tak jak Remedios Ci radzę-celuj w coś innego
Ale na zdjęciach, które widziałaś byłam w zbyt ciemnym podkładzie, uwierz, że jestem biała na twarzy Zresztą przyjdzie podkład i sama ocenię.

A ja oglądałam stronki wrocławskich salonów ślubnych, spisuję adresy i modele do przymierzenia Niektóre suknie są przepiękne jak z tylu wybrać tę jedyną?
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 19:19   #3543
crozee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
aaaa

to dobrze

matko 125 pytań :O ale jak to zerówka to bez stresu ale masz odpowiedzi do testu??

no nie za bardzo;-) bo w innych sa wspollokatorzy.
EJ, ZAKOCHAŁAM SIE PO RAZ DRUGI......... szkoda, ze mlodsza nie jestem
http://www.youtube.com/watch?v=Wtu-A...eature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=7xI-L...eature=channel
Stary 2010-01-21, 19:25   #3544
_Remedios
Zadomowienie

Cytat:
Remedios wiesz co bym Ci doradzała?Minerały są super,ale nie będzie to wszystko się kleić jeśli wcześniej zapchałaś pory fluidami w płynie itp.
Najpierw trzeba oczyścić te pory. Zobaczysz,że ładnie się zwężą.A minerały porów nie zatykają.Uwierz mi,że poprawi Ci się cera i być może też będziesz się mniej świecić.Chociaż ja przez pierwsze dwa dni po tym oczyszczaniu świeciłam się niemiłosiernie.Potem nagle przestało,ale akurat wtedy zaczęłam używać nowego kremu na noc i właśnie tego pudru,więc pewnie wszystko razem się na to skumulowało.W każdym razie ciągle mnie ktoś chwali,że mi się zrobiła ładna buzia,taka gładziutka A ja sama ciągle patrzę do lustra i nadziwić się nie mogę
a jaki sobie zabieg robiłaś? i o którym kremie piszesz? czytałam kiedyś, że używasz pityval - też go mam i uwielbiam - zmniejszył łojotok, no ale nie do końca.... no i ostatnio potrzebuję dobrego nawilżenia i żaden krem na razie nie daje rady
Stary 2010-01-21, 19:36   #3545
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
aaaa

to dobrze

dasz radę z immunologią
no z tych 125 są odpowiedzi, bo my je wymyślaliśmy. z tego wybierze 20 i doda jeszcze 10 od siebie pytań...ale zawsze 60% powinno być

Cytat:
no nie za bardzo;-) bo w innych sa wspollokatorzy.
EJ, ZAKOCHAŁAM SIE PO RAZ DRUGI......... szkoda, ze mlodsza nie jestem
http://www.youtube.com/watch?v=Wtu-A...eature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=7xI-L...eature=channel
słodziak...ale trochę młodziutki ten głosik jeszcze
aha no i dziękuję
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 19:38   #3546
Trusk4wk4
Raczkowanie

Cześć dziewczyny. W końcu znalazłam najnowszą wersję tego wątku, nie uwierzycie ale trudne to było :P

Melduje się zatem kolejna zazdrośnica, złośnica i czarownica w jednym. Piszę dopiero teraz bo przed wczoraj podjęłam decyzję o tym aby się za siebie wziąć. Niestety poprzedziło to wertowanie różnych stron z pogranicza psychologii i psychiatrii ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Dzięki temu wiem, jak źle ze mną NIE jest i że mogę jakoś sobie ze sobą poradzić.

Wracając do Adama i Ewy... Mam niską samoocenę, jestem zaborcza i zdarzyło mi się mojego TŻta zapytać za co jest ze mną bo przecież mógłby sobie znaleźć bardziej pewną siebie, mniej wybuchową dziewczynę.. Eh to chyba było sięgniecie pewnego rodzaju dna z mojej strony. On mnie kocha, ponad wszystko. Ja go też, tyle że z miłością do siebie miałam problemy ( ba akceptacją). Mam nadzieję że powiedzenie sobie: "I po co Ci to? po co przypominasz mu o swoich wadach? czasem irracjonalnych" sprawi że będę mówić o tych lepszych stronach:P
Chciałabym żeby kochał cudowną kobietę, jaką we mnie widzi a nie taką czarownicę jaką ja czasem w sobie widzę.

A czarownica ze mnie taka że do niedawna też robiłam wyrzuty o to że się nie odezwał na skypie ( nie mieszkamy niestety razem, nawet nie w jednym mieście), już tego nie robię :P Ale teraz jestem bardziej cięta na jego koleżanki:/ Nie na wszystkie, na te którym on się podoba, albo wydaje mi się że się im podoba :P Ale tak dla śmiechu, przestałam robić awantury o cześć, teraz jak jakaś się nadarzy i jakoś jego uwagę przykuje, rzucam się mu na szyję i demonstruję do kogo należy hihi ;D :P

jeszcze raz witam was wszystkie ( w truskawkowym dziś nastroju )
Trusk4wk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 19:41   #3547
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

witam truskawke

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-21, 19:46   #3548
Gleniusia
Zakorzenienie

witamy
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Stary 2010-01-21, 19:47   #3549
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Trusk4wk4 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. W końcu znalazłam najnowszą wersję tego wątku, nie uwierzycie ale trudne to było :P

Melduje się zatem kolejna zazdrośnica, złośnica i czarownica w jednym. Piszę dopiero teraz bo przed wczoraj podjęłam decyzję o tym aby się za siebie wziąć. Niestety poprzedziło to wertowanie różnych stron z pogranicza psychologii i psychiatrii ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Dzięki temu wiem, jak źle ze mną NIE jest i że mogę jakoś sobie ze sobą poradzić.

Wracając do Adama i Ewy... Mam niską samoocenę, jestem zaborcza i zdarzyło mi się mojego TŻta zapytać za co jest ze mną bo przecież mógłby sobie znaleźć bardziej pewną siebie, mniej wybuchową dziewczynę.. Eh to chyba było sięgniecie pewnego rodzaju dna z mojej strony. On mnie kocha, ponad wszystko. Ja go też, tyle że z miłością do siebie miałam problemy ( ba akceptacją). Mam nadzieję że powiedzenie sobie: "I po co Ci to? po co przypominasz mu o swoich wadach? czasem irracjonalnych" sprawi że będę mówić o tych lepszych stronach:P
Chciałabym żeby kochał cudowną kobietę, jaką we mnie widzi a nie taką czarownicę jaką ja czasem w sobie widzę.

A czarownica ze mnie taka że do niedawna też robiłam wyrzuty o to że się nie odezwał na skypie ( nie mieszkamy niestety razem, nawet nie w jednym mieście), już tego nie robię :P Ale teraz jestem bardziej cięta na jego koleżanki:/ Nie na wszystkie, na te którym on się podoba, albo wydaje mi się że się im podoba :P Ale tak dla śmiechu, przestałam robić awantury o cześć, teraz jak jakaś się nadarzy i jakoś jego uwagę przykuje, rzucam się mu na szyję i demonstruję do kogo należy hihi ;D :P

Heej a długo jesteście ze sobą? I ile macie lat?

Pogubiłam się, kto co pisał, więc tak ogólnie napiszę, że moja mama nie przechodzi menopauzy, po ją przeszła 10 czy 12 lat temu niemniej zauważyłam, że wszyscy mają takie nastroje, dlatego tekst, że ona by mnie najchętniej wy*******iła z tego domu puszczam mimo uczu
Z TŻem całą drogę na kurs (pół godziny) milczeliśmy. Jakiś wisielczy nastrój. Ale na kursie było ok, ogólnie trochę odskoczyliśmy od codzienności

A teraz nauka na jutrzejszego kolosa

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 19:58   #3550
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Ale na zdjęciach, które widziałaś byłam w zbyt ciemnym podkładzie, uwierz, że jestem biała na twarzy Zresztą przyjdzie podkład i sama ocenię.

A ja oglądałam stronki wrocławskich salonów ślubnych, spisuję adresy i modele do przymierzenia Niektóre suknie są przepiękne jak z tylu wybrać tę jedyną?
No właśnie-przyjdzie to zobaczysz

A ja właśnie wypatrzyłam taką http://www.maggiesottero.com/dress.a...=1&style=R1071 (ale bez tego takiego dziwnego ramiączka). NORMALNIE MARZENIE. Ręka,noga, mózg na ścianie Jest idealna. Ten dekolt, ten tył, tak fajnie wycięte na plecach i tak pięknie podkreślona pupa...ale pewnie niedostępna w Pl

Remedios Pityval już mi się skończył Niezły był,aczkolwiek ostatnio wyczytałam,że na zimę nie poleca się takich z kwasami bo dodatkowo wysuszają.Teraz mam Sebum Control z Clareny.

A zabieg hmm...no oczyszczanie manulane (czyli po prosut może CI otworzyć pory i potem wyciskać-męczarnia,ale raz za czas trzeba zrobić). Ja miałam jeszcze peeling kawitacyjny i mikrodermabrazję diamentową w niektórych miejscach. I na koniec maseczka algowa

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 19:59   #3551
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Heej a długo jesteście ze sobą? I ile macie lat?

Pogubiłam się, kto co pisał, więc tak ogólnie napiszę, że moja mama nie przechodzi menopauzy, po ją przeszła 10 czy 12 lat temu niemniej zauważyłam, że wszyscy mają takie nastroje, dlatego tekst, że ona by mnie najchętniej wy*******iła z tego domu puszczam mimo uczu
Z TŻem całą drogę na kurs (pół godziny) milczeliśmy. Jakiś wisielczy nastrój. Ale na kursie było ok, ogólnie trochę odskoczyliśmy od codzienności

będzie dobrze, może po prostu i Twoja mama, i Tż mają napięty czas ostatnio... w ogóle słyszałam, że ten okres teraz sprzyja różnym wahaniom nastroju, depresji itp, bo minęło już trochę czasu od świąt i opuścił nas ten nastrój, a poza tym właśnie w połowie stycznia uświadamiamy sobie, że nasze noworoczne postanowienia są do bani i niby to nas tak dołuje eee jasne

z czego?
Karinka
Maleństwo

Stary 2010-01-21, 20:06   #3552
Trusk4wk4
Raczkowanie

Już ze sobą ponad rok jesteśmy i żeby mi nikt latek nie wyrzucał ( bo po niektórych moich zagraniach można by mnie za nastolatkę wziąć :P) ja mam 23 a mój TŻ 25

Gleniusia, mam nadzieję że z tymi styczniowymi humorami to naprawdę tak jest. Ale moje noworoczne postanowienia ciągle aktualne i na tapecie Miedzy innymi mniej agresji i fochów o pierdoły
Stary 2010-01-21, 20:09   #3553
justyna_dt
Zakorzenienie

Baterflajku, suknia ma PRZEPIĘKNY TYŁ!!!!!!!!!!! dekolt mi nie podchodzi, ale to tylko mi, a ogólne wrażenie piorunujące
Gleniusia, no pewnie tak... w sumie u nas kiepsko, bo sesja, a u mamy pewnie dlatego, że chodzę na kurs tańca, co się gryzie z jej angielskim, ale tym razem nie będę przez to rezygnowała, już raz popełniłam ten błąd.
A kolos z angielskiego tym razm się cieszę, bo uczę się w końcu czegoś, co rozumiem

Stary 2010-01-21, 20:09   #3554
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

motyl piekna suknia
Stary 2010-01-21, 20:21   #3555
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
W przypłynie zbyt dużego stężenia % alkoholu w organizmie na pewnej imprezie z pracy całował się pewną osobą, ale ja naprawdę nie chcę do tego już wracać. I nie mam wcale żadnej guli, po prostu mnie zaskoczył, że tak konkretnie myśli już o dziecku. Ja również bardzo bym go chciała, ale wiadomo, nie w takich okolicznościach.
pamiętam że w sylwestra wypiliśmy pół litra na pół i ja dla śmiechu i za przyzwoleniem dałam sobie raz buzi z koleżanką ale takie jak w policzek tylko w usta i raz. Myślę, że alkohol jednak zaciera te granice, które się ma z czystą krwią ALE nie powinnaś mu tego zapominać lecz wybaczyć. Ja bym oszalała z cierpienia gdyby się z kimś całował, same widziałyście co wyprawiałam jak miał tańczyć z inną ja myślę że Twój się zmieni i jest mu bardzo głupio za to co zrobił, dobrze że to nie było specjalnie czy przez coś co Ty zrobiłaś tylko mu uderzył alkohol do głowy i przynajmniej już nie będzie tak pił ze strachu. Bo są gorsze rzeczy niż zarzyganie chodnika. Kciukam żeby w walentynki było drugie podejście

Cytat:
ja bym sie chyba nie odwazyła jechac skladac zyczenia babci mojego tzta choc dzisiaj mi powiedział, ze dzwonił do niej i ode mnie tez złozył zyczenia no ok, moze to i miłe, ale to nie jest moja babcia...

aha i ZALICZYŁAM KOŁO Z ŁACINY NA 5.
brawo za koło mam nadzieję, że moje koło z łaciny pójdzie mi równie dobrze
a co do wizyty u babci to to nie było stricte składanie życzeń tylko pojechałam z M. na taką wizytę z ciastem i kolacją i była też jego kuzynka z mamą. Jego dziadkowie są bombowi, strasznie ich lubię tylko dzisiaj było mi głupio bo wciąż coś gadali o ślubie i że mnie dziadek zamęczy na weselu

Cytat:
Na dodatek wysłał mi filmik, jak chłopaczek wyrżnął głową o betonowy podest podczas skakania do wody masakra, wszyscy skakali, ok, on się poślizgnął i wywalił w ten podest... i przeżył. Woda cała we krwi, wyciągnęli go, zawieźli do szpitala i pokazywali go... jak próbował coś powiedzieć, to mu lekarz składał twarz do środka i przytrzymywał, bo to była jedna wielka dziura... na początku myślałam, że mózgu nie ma, w życiu bym nie powiedziała, że żyje... :/
znam ten filmik i zawsze mi mięśnie cierpną ze stresu jak widzę takie rzeczy
Cytat:

Ja tez już nie wierzę w te jego zbiegi okoliczności

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Justyś pewnie Twoja Mama się martwi.Ale fajnie,że możesz z nia o tym pogadać i kupiła Ci test
no ja mojej na pewno bym nie kazała kupić testu, jak raz mi się okres spóźniał to sama kupiłam dwa.
a co do tych zbiegów okoliczności to są dość podejrzane
Cytat:

niedługo nas będzie jak mrówków

muszę teraz się nauczyć na jutrzejszy egzamin, więc będę najwyżej przerwy sobie robić na wizaż. Jeszcze nie zerknęłam do skryptów ale wydają się być łatwe a ocena jest wpisana jako średnia z dwóch egzaminów u dwóch kolesi i u jednego - podobno kosy - mam już czwórkę.

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 20:24   #3556
butterfly20
Zakorzenienie

Nooo som seks

Bez kitu-nie chcę skromnej kiecki.Musi być naprawdę piorunująca i seksowna. Bo inaczej to ja się będę źle czuła.
I do takiej piorunującej i stronej kiecki nie będę przesadzać z biżu

AAAAAAAAAAAA co ja zrobiłam.Wpisywałam listę gości do mojego świetnego organizera,już ponad 100 osób wpisałam a tu ciach- nacisnęłam na klawiaturze jakiś przycisk i komp się zresetował A ja głupia nie zapisywałam tej listy na bieżąco...robota głupiego

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 20:30   #3557
madziamacius8786
Zakorzenienie

[QUOTE=Claris;16620831] jak z tylu wybrać tę jedyną?[/QUOTE]
ta wymarzona na Ciebie czeka i pewnie jak od razu ją zobaczysz to bedziesz wiedzieć,że to ta

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
dasz radę z immunologią
no z tych 125 są odpowiedzi, bo my je wymyślaliśmy. z tego wybierze 20 i doda jeszcze 10 od siebie pytań...ale zawsze 60% powinno być

Dzieki
no to spokojnie sobie poradzisz

Cytat:

Cześć Truskawko

Cytat:

mam nadzieje,że Twojej mamie złość przejdzie bo dziwne to jest,że raz kupuje Ci test ciążowy a później chce Cie wyrzucić z domu

Cytat:
A ja właśnie wypatrzyłam taką http://www.maggiesottero.com/dress.a...=1&style=R1071 (ale bez tego takiego dziwnego ramiączka). NORMALNIE MARZENIE. Ręka,noga, mózg na ścianie Jest idealna. Ten dekolt, ten tył, tak fajnie wycięte na plecach i tak pięknie podkreślona pupa...ale pewnie niedostępna w Pl
O rany !!! Jaka śliczna SUKNIA zakochałam się w niej poważnie

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość

muszę teraz się nauczyć na jutrzejszy egzamin, więc będę najwyżej przerwy sobie robić na wizaż. Jeszcze nie zerknęłam do skryptów ale wydają się być łatwe a ocena jest wpisana jako średnia z dwóch egzaminów u dwóch kolesi i u jednego - podobno kosy - mam już czwórkę.
będzie dobrze a z czego masz?

Cytat:

AAAAAAAAAAAA co ja zrobiłam.Wpisywałam listę gości do mojego świetnego organizera,już ponad 100 osób wpisałam a tu ciach- nacisnęłam na klawiaturze jakiś przycisk i komp się zresetował A ja głupia nie zapisywałam tej listy na bieżąco...robota głupiego
biedactwo..ale za to nauczka na przyszłość jest by zapisywać takie rzeczy
Stary 2010-01-21, 20:31   #3558
Ilsa Lund
Zakorzenienie

jeszcze mi się przypomniało że jak wyjęłam telefon z kieszeni płaszcza jak mi M. go podawał to zobaczyłam że są 2 nieodebrane od mojej mamy i do niej zadzwoniłam że już wychodzę od babci M. a ta że ma dla mnie niespodziankę i chyba doskonale wiem o co chodzi takim surowym tonem. Dostałam momentalnie trzęsawicy i się martwiłam że znowu mi grzebali w archiwum albo terminarzu albo znaleźli gumki czy lubrykant czy coś (bo już raz znaleźli lubrykant a ja im powiedziałam że używam po basenie bo mnie wysusza i podrażnia chlor i że mam upławy ) no i wpadam do domu prawie omdlona ze strachu a się okazało że chcieli sprawdzić porządek co robiłam dzisiaj i ominęłam paczkę po chrupkach a w szafie zapomniałam o talerzu z jedzeniem bo ja chowam jedzenie jak nie chcę jeść i wyrzucam. Wiem że to nieładnie wyrzucać pokarm ale nie mam anoreksji czy coś, po prostu albo mi nie smakuje albo się boję spróbować nowych rzeczy albo jestem najedzona a oni by krzyczeli że nie jem.
Masakra, spodziewałam się wystawionych walizek a na nich listu że jestem zdzirą.

Madziu, mam to z historii filozofii a starożytną już zaliczyłam i teraz średniowieczna 20 punktów rozwiniętych mam na kartce, przejrzę, doczytam w internecie ciekawostki i pójdę napisać.

Edytowane przez Ilsa Lund
Czas edycji: 2010-01-21 o 20:34
Stary 2010-01-21, 20:40   #3559
crozee
Zakorzenienie

ilsa, masakre masz w tym domu. mi moja mama raz przeczytała poczte i maile pisane z tztem bo zapomniałam sie wylogowac... to bylo kilka lat temu, ale do tej pory mi glupio;/
truskawko, witamy ;*
Stary 2010-01-21, 20:46   #3560
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Już ze sobą ponad rok jesteśmy i żeby mi nikt latek nie wyrzucał ( bo po niektórych moich zagraniach można by mnie za nastolatkę wziąć :P) ja mam 23 a mój TŻ 25

Gleniusia, mam nadzieję że z tymi styczniowymi humorami to naprawdę tak jest. Ale moje noworoczne postanowienia ciągle aktualne i na tapecie Miedzy innymi mniej agresji i fochów o pierdoły
I tak trzymaj
o, to chyba o mnie

Ilsa, nie przejmuj się tak rodzinkąsą chyba przewrażliwieni i za bardzo się czepiają na moje oko...a z tym jedzeniem w szafie to mnie rozwaliłaś
Karinka
Maleństwo

Stary 2010-01-21, 20:47   #3561
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Nooo som seks

Bez kitu-nie chcę skromnej kiecki.Musi być naprawdę piorunująca i seksowna. Bo inaczej to ja się będę źle czuła.
I do takiej piorunującej i stronej kiecki nie będę przesadzać z biżu

no naprawde - te plecy super wyciete - sam sex naprawde

ja sie z toba w zupelnosci zgadzam - jak kiedys bede slub brac to tez chce bardzo seksowna i powalajaca kiecke a co se bede zalowac
Stary 2010-01-21, 20:50   #3562
justyna_dt
Zakorzenienie

Ilsa, nie wiem, dlaczego, ale czały czas czytam Cię jak "Isla" tzn. wiem, dlaczego w sensie postrzegania, ale wkurza mnie to

Znowu znalazłam sobie samochód. Będę sobie tak cały czas szukać, bo facet nie płaci nam już któryś miesiąc za zlecenie czy tam sprzęt, bo jemu nie płacą, a to ma być właśnie kasa na samochód. Wysłałam link bratu żeby ocenił, bo samochód jest stuknięty - identycznie jak był mój Kurczak, ale zobaczymy. Napisze mi, czy się opłaca.

Stary 2010-01-21, 20:53   #3563
Trusk4wk4
Raczkowanie

Dziękuje za tak miłe powitania.
Ilsa Lund, to ja chyba mimo swojego niedziecinnego wieku mam z rodzicami (mamą) nadal takie przeboje. Nie ma to jak być córką perfekcjonistki :0 A jedzenie chowałam do szuflady do niedawna bo miałam przemeblowanie i brakuje mi szuflad :P Teraz zjada pies ;]
Stary 2010-01-21, 20:55   #3564
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Ilsa, nie wiem, dlaczego, ale czały czas czytam Cię jak "Isla" tzn. wiem, dlaczego w sensie postrzegania, ale wkurza mnie to
no zauważyłam że Ty i motyl czasem przekręcacie ale nie przeszkadza mi to szczególnie bo wiadomo o kogo chodzi a jak się wpisze 'isla' w google to oprócz wysp wyskakuje ładna laska

a co do chowania jedzenia w szafie to wiem że to jest świrnięte ale gdzie mam chować ? moja kuzynka jako dziecko chowała w pacynce misiu i zgnił a ciocia wrzucała drugie śniadania do takiego zegara co się otwiera drzwiczki i tam są wahadło i ciężarki a pod nimi dziura. Ja przynajmniej to wyrzucam jak jest czysty teren i mogę przemycić do kontenera
Trusk4wk4, uff, nie jestem jedyna
jezu albo nienawidzę jak mam okres i ona przy gościach mówi żebym dała podpaski i tampony to spali w piecu (bo oprócz CO mamy na działce kominek i jak tam jesteśmy to tak mi mówi a ja tego nie robię bo fuj) i przez to wstydzę się w ogóle przy ludziach iść wyrzucić takie zawiniątko do śmieci i zdarza mi się schować też na parę godzin i wyrzucić jak pójdą

Czas edycji: 2010-01-21 o 20:58
Stary 2010-01-21, 21:00   #3565
Gleniusia
Zakorzenienie

Cytat:
a co do chowania jedzenia w szafie to wiem że to jest świrnięte ale gdzie mam chować ? moja kuzynka jako dziecko chowała w pacynce misiu i zgnił a ciocia wrzucała drugie śniadania do takiego zegara co się otwiera drzwiczki i tam są wahadło i ciężarki a pod nimi dziura. Ja przynajmniej to wyrzucam jak jest czysty teren i mogę przemycić do kontenera
nie...no to już jest hardcore O.o
Karinka
Maleństwo

Stary 2010-01-21, 21:04   #3566
Trusk4wk4
Raczkowanie

Mogę powiedzieć to samo, jak ja się cieszę że się do was dokopałam

http://w857.wrzuta.pl/audio/5U5YwCQ7...n_of_the_witch a to a propos czarownic nas cudownych
Stary 2010-01-21, 21:10   #3567
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze mi się przypomniało że jak wyjęłam telefon z kieszeni płaszcza jak mi M. go podawał to zobaczyłam że są 2 nieodebrane od mojej mamy i do niej zadzwoniłam że już wychodzę od babci M. a ta że ma dla mnie niespodziankę i chyba doskonale wiem o co chodzi takim surowym tonem. Dostałam momentalnie trzęsawicy i się martwiłam że znowu mi grzebali w archiwum albo terminarzu albo znaleźli gumki czy lubrykant czy coś (bo już raz znaleźli lubrykant a ja im powiedziałam że używam po basenie bo mnie wysusza i podrażnia chlor i że mam upławy ) no i wpadam do domu prawie omdlona ze strachu a się okazało że chcieli sprawdzić porządek co robiłam dzisiaj i ominęłam paczkę po chrupkach a w szafie zapomniałam o talerzu z jedzeniem bo ja chowam jedzenie jak nie chcę jeść i wyrzucam. Wiem że to nieładnie wyrzucać pokarm ale nie mam anoreksji czy coś, po prostu albo mi nie smakuje albo się boję spróbować nowych rzeczy albo jestem najedzona a oni by krzyczeli że nie jem.
Masakra, spodziewałam się wystawionych walizek a na nich listu że jestem zdzirą.

Madziu, mam to z historii filozofii a starożytną już zaliczyłam i teraz średniowieczna 20 punktów rozwiniętych mam na kartce, przejrzę, doczytam w internecie ciekawostki i pójdę napisać.
Nie wiem co powiedzieć na zachowanie Twojej mamy..przecież jesteś już dorosła..masz swój pokój i to w Twoim interesie jest żeby był czysty prawda?
Ja pamiętam,że kiedyś babcia robiła takie kotlety mielone z cebula a ja nienawidze cebuli zawijalam w papier i do kubła a ona kiedyś mnie podpatrzyła i się śmiała,że wreszcie złapała mnie na gorącym uczynku wiec też miałam takie przeboje..a nie chciałam mówić,że nie zjadłam żeby nie robić jej przykrości..

Cytat:
ilsa, masakre masz w tym domu. mi moja mama raz przeczytała poczte i maile pisane z tztem bo zapomniałam sie wylogowac... to bylo kilka lat temu, ale do tej pory mi glupio;/
truskawko, witamy ;*
ja na szczęście nie mam takich jazd w domu nawet sobie tego nie wyobrażam..

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
ja sie z toba w zupelnosci zgadzam - jak kiedys bede slub brac to tez chce bardzo seksowna i powalajaca kiecke a co se bede zalowac
ja też, ja też

Cytat:

Znowu znalazłam sobie samochód. Będę sobie tak cały czas szukać, bo facet nie płaci nam już któryś miesiąc za zlecenie czy tam sprzęt, bo jemu nie płacą, a to ma być właśnie kasa na samochód. Wysłałam link bratu żeby ocenił, bo samochód jest stuknięty - identycznie jak był mój Kurczak, ale zobaczymy. Napisze mi, czy się opłaca.
pokażesz nam?

Cytat:

Trusk4wk4, uff, nie jestem jedyna
jezu albo nienawidzę jak mam okres i ona przy gościach mówi żebym dała podpaski i tampony to spali w piecu (bo oprócz CO mamy na działce kominek i jak tam jesteśmy to tak mi mówi a ja tego nie robię bo fuj) i przez to wstydzę się w ogóle przy ludziach iść wyrzucić takie zawiniątko do śmieci i zdarza mi się schować też na parę godzin i wyrzucić jak pójdą

Ale z tymi podpaskami,że Ci mama tak robi siarę przy gosciach no załamałam się..Dziewczyno Ty jesteś tam biedna.. szkoda mi Ciebie bo nikt nie zasługuje na takie traktowanie...
Stary 2010-01-21, 21:20   #3568
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cześć... nie mam chęci do nauki i takie tam... poza tym mam megadoła ślubnego, chciałabym już tak bardzo mieć te egzaminy za sobą, pisać pracę, mieć pracę, kupić autko, wyjechać na kilka dni w góry, a w wakacje za granicę, a potem (ku uciesze same-wiecie-kogo) mieć piękne oświadczyny i cudowną, spokojną organizację ślubu.
a po wakacjach stukną nam razem 4 lata, w tym rok i 4 miesiące w jednym mieszkaniu, więc czas to byłby doskonały.

kurde, jakoś tak się rozmarzyłam przez tę cudną suknię, którą motyl wkleiła. jest śliczna, bardzo piękny tył - uwielbiam takie.

a teraz wracam do Tuwima mego kochanego... nawet sobie puszczam jego wiersze w wersji śpiewanej: aktualnie "Wspomnienie" ("To ty, to ty moja jedyna,
Przychodziłaś wieczorem do cukierni.

Z przemodlenia, z przeomdlenia senny,
W parku płakałem szeptanymi słowy.
Młodzik z chmurek prześwitywał jesienny,
Od mimozy złotej majowy.

Ach, czułymi, przemiłymi snami
Zasypiałem z nim gasnącym o poranku.
W snach dawnymi bawiąc się wiosnami,
Jak ta złotą, jak tą wonną wiązanką")

Etap "Miłość Ci wszystko wybaczy" mam już za sobą na dzisiaj.

Jeszcze tylko (już nie Tuwimowska) "Samba przed rozstaniem", ciepłe mleko i będę mogła oficjalnie powiedzieć, że sezon na doła sesyjnego uważam za otwarty!

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Ilsa, ja na Twoim miejscu próbowałabym się z domu wyprowadzić, bo to nie jest śmieszne, żeby dorosła osoba (będąca w stałym związku zwłaszcza) musiała się tłumaczyć z lubrykanta. i jeszcze ta akcja z podpaskami, masakra dla mnie. Bardzo mi przykro, że musisz to znosić

aha, rozwaliły mi się kozaki - jedyne. więc zapylam w adidasach... jutro idę kupić nowe, tak w ramach oszczędności: co rok buty za 300 zł. Dla mnie to dużo :/
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 21:21   #3569
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Naj, piękny wiersz a Poświatowską lubisz?

Nie piszę nic, bo nie wiem co. Taka padnięta jestem... Wczoraj do 2 robiłam ćwiczenia, o 5.30 była pobudka, wstałam o 6, potem 45 minut snu i trzeba było się ubierać. Stałam w kolejce na egzamin od 10 do ok 14 I jeszcze mi dał tego durnego raka, tzn. skorupiaka i kazał powiedzieć co to jest za rodzaj z nazwą łacińską Potem z czym mi się kojarzy, a jak powiedziałam, to maglował mnie szczegółowo z przywry, która generalnie nas na egzamin praktyczny nie obowiązywała, więc jej nie powtórzyłam (400 stron a 200 robi różnicę, a ta przywra była w drugiej dwusetce ) ale dałam radę jakoś. Ale poprzednie 4 preparaty były w porządku, także dostałam 4,5
TŻ przyjeżdża jutro więc przynajmniej nauka weekendowa będzie umilona

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 21:29   #3570
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

Ilsa, ja na Twoim miejscu próbowałabym się z domu wyprowadzić, bo to nie jest śmieszne, żeby dorosła osoba (będąca w stałym związku zwłaszcza) musiała się tłumaczyć z lubrykanta. i jeszcze ta akcja z podpaskami, masakra dla mnie. Bardzo mi przykro, że musisz to znosić

aha, rozwaliły mi się kozaki - jedyne. więc zapylam w adidasach... jutro idę kupić nowe, tak w ramach oszczędności: co rok buty za 300 zł. Dla mnie to dużo :/
popieram medeline, lubisz Poświatowską ? Imo jest wspaniała, zresztą prędko umarła na serce, jakby miłość niszczyła.

no wyprowadzka podobno jest możliwa, nawet proponują po tej sesji ale wolę po wakacjach żeby sobie w nie jeszcze zarabiać dla siebie i mieć na przyjemności. Trudno, nie walczę o nic, jestem bierna bo i po co na tę chwilkę, którą jeszcze będę z nimi ? Nie ma sensu się rzucać mamy inne poglądy, dziadkowie TŻ mnie wspierają przynajmniej i moi. Dziadków mam udanych. W ogóle po sesji bym chciała znowu na weekend wyskoczyć z TŻ do babci bo już raz tam byliśmy razem

polecam Ci kupić w deichmannie serio bo oni zawsze zwracają kasę jeśli jest coś nie tak i buty się rozwalą, jest w nich ciepło też. A jak będziesz kupować porządniejsze buty to zwracaj uwagę na to czy są szyte czy klejone. W ogóle dziwne mi się to wydaje bo moje za 300 czy 350 to noszę 6 rok, oczywiście na zmianę z innymi ale nic im się nie dzieje

Czas edycji: 2010-01-21 o 21:31
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości