|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | ||
|
Kazar Lady
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
0-7-21 dni i 4 dawka po roku - tylko Engerixem B po drugiej dawce możesz za 2 tyg byc operowana - bedzie wystarczająca ilośc przeciwciał - dzwoń do lekarki i pytaj jak to robić ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3512 |
|
BAN stały
|
Horo
W dniu urodzin Twych kochana, życzę szczęścia pod dostatkiem. Aby troski i kłopoty, odpłynęły gdzieś ukradkiem. Słońce niech Ci zawsze świeci, a na twarzy uśmiech gości. I by nigdy Ci nie brakło - marzeń, wiary i miłości. Agnes Rozsądku w życiu, umiaru w piciu. Dobrego zdrowia, pieniędzy mrowia. Ciągłej radości, szczęścia w miłości. Wspaniałej pracy, wysokiej płacy. Pomysłów wielu, dojścia do celu. Rekordów bicia i 100 lat życia. |
|
|
|
#3513 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jesli mogę spytać co robiłas,że aż tyle schudłaś? Pozdrawiam i dobrej nocki
|
|
#3514 |
|
BAN stały
|
Mentorka to jak tyle zrzucilas to masz kawal skory na implanty z 4 z przodu
|
|
|
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
Mentorka - nie wiem czy jest sens kroic sie dla 2oo pare ml.
Spokojnie wejdzie Ci 325 - 350 i jak pokazuje przyklad Miski czy Listopadowej 400 pare tez . Lepiej bedzie tez jesli pujdziesz , albo jeszcze raz do p. dr albo zrobisz konsultacje tak na wszelki wypadek gdzies indziej. Powiedz jeszcze jakie Ty masz oczekiwania co do Twojego biustu
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-01-21 o 22:38 |
|
|
|
#3516 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
no 260 ma napisany przedział 250 a 300 powiedziała ze mi upcha co da rade , ze będzie chciała te 300
|
|
|
|
|
#3517 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem, wiem,że będę nudna...
|
|
|
|
|
#3518 |
|
Przyczajenie
|
Co do tej żoltaczki a raczej jej braku to powiedziala , ze niezdazymy do 15 i żebym nie panikowała bo to nie mozliwe , ze sterylnie itp. więc chyba nic mi nie wszepią???? ale dziekuje za radę i zapytam na wszelki wypadek bo ja w sumei z tym do niej dzwonilam ale ona mowila ze po drugiej dawce to czasem nie lepiej tylko gorzej ze gdybym zdolala wziąc 3 to bylby sens a tak to tylko ryzyko mi wzrosnie złapania tego badziewia
![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Co do oczekiwań to wiecie co ja nie mam jakis wygorowanych ambicji bo przy byciu plaska każda alternatywa jest ok a co do skory to powiem Wam , ze tyle zrzucilam a nie zwisa mi nic ... jedynie co sterczy to brodawki:p ale może faktycznie niech mi wlepi cos wiecej choc ona mowila ze jestem wąska i ze nie wtyknie tyle;/ Kurcze .. a ja taka zadowolona bylam a tu widze mnie trasa do Wroclawia czeka ;/;/; |
|
|
|
#3519 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3520 |
|
Zadomowienie
|
Mentorka, zawsze jak pojawiaja sie jakies pytania i watpliwosci, to lepiej odwiedzic tez innego medyka. Nowe piersi, to nie zakup bulek na sniadanie, prawda? Nie musi byc ani szybko, ani pierwsze lepsze, ani w osiedlowym "sklepie"
|
|
|
|
#3521 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Co do diety to zabralam sie do niej z głową i to co osięgnełam to dzięki zdrowemu jedzeniu i regularnemu czyli średnio co 3, 4 godziny { do tego stopnia , ze jak nie moglam to w pojemniczkach mialam] i fakt... może to nie ejst piekeilnie wygodne ale perspektywa sexi cialka a nie zwałow tłuszczu mobilizowala na calego. Do tego duzo duzo wody.... i litrami kawy hhhehehhe bo od niej jestem uzależniona napewno:p a.. i podstawa top mięso i tak jak mowilam te minimum 4 posilki dziennie ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
![]() Poza tym przez ta prace w szkole moge sie pociac albo w ferie zimowe albo dopiero w wakacje a w wakacje to mamy zareczyny z moim i wiecie ... no chcialabym sexi wygladac a nie kupowac kolejnego paskudnego gąbczastego biustonosza feeeeeee ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- willma a jakie ty masz Gwiazdo wymiary???? |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3522 |
|
Zadomowienie
|
Zwijam sie do lozka ... zatoki mi puchna i cos czuje, ze nawet przez net bede zarazac
Misia, tak czy siak zadzwonie jutro Uradzimy co dalej z werbalna wymiana zdan ![]() pysia, na pocieszenie dodam ze male pokusy zjadane bez wyrzutow NIE TUCZA! Tucza tylko te z wyrzutami, przynajmniej tak twierdzi moja znajoma z dumnym rozmiarem 44 Wlasnie bez wyrzutow zjadlam 6 krowek ciagutek! Czuje jak przeciskaja sie do bioder w miedzy czasie stanowiac pozywke dla wszystkich bakterii w moim gardle i zatokach ... cholera |
|
|
|
#3523 |
|
BAN stały
|
Ja przed op tez nie mialam uszu jamnika ,ale jednak jak zlapala sie za skore na "piersi " to ciagnelam i ciagnelam .....i konca nie bylo
widocznie mamy elastyczna skore ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Co do oczekiwań to wiecie co ja nie mam jakis wygorowanych ambicji bo przy byciu plaska każda alternatywa jest ok a co do skory to powiem Wam , ze tyle zrzucilam a nie zwisa mi nic ... jedynie co sterczy to brodawki:p ale może faktycznie niech mi wlepi cos wiecej choc ona mowila ze jestem wąska i ze nie wtyknie tyle;/ Kurcze .. a ja taka zadowolona bylam a tu widze mnie trasa do Wroclawia czeka ;/;/;[/QUOTE] |
|
|
|
#3524 |
|
Raczkowanie
|
Solenizantkom - wszystkiego najlepszego.
Pozostałym - kolorowych snów. |
|
|
|
#3525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam 1.70 i jestem bardzo zadowolona ze swojego rozmiaru . Najpierw myslalam o 300 potem 325 a dziewczyny przekonaly mnie do 350 i jestem im strasznie wdzieczna
|
|
#3526 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a w sumie zalezalo mi na tym bo podobno dosc wazne jest to aby byc zaszczepionym. Co do lekarza to polecam dr Jarlinskiego, natomiast dr Niemkiewicza odradzam
|
|
#3527 |
|
Raczkowanie
|
moze ktos ma ochote? mam pod dostatkiem
|
#3528 |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- willma a jakie ty masz Gwiazdo wymiary????[/QUOTE] Mama mówi do mnie Cipciu, ale może być Gwiazdo !!Przed 70 pod biustem 86 w...170..59 kg wagi..w pasie 63 biodra 90 teraz w biuście 94
|
|
|
|
#3529 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Jeśli pożądane jest szybkie uzyskanie optymalnej odpowiedzi immunologicznej i lepsza współpraca ze strony szczepionego, szczepionkę należy zastosować w następujący sposób: - pierwsza dawka szczepionki - dzień 0, - druga dawka szczepionki po 1 miesiącu od pierwszego szczepienia, - trzecia dawka szczepionki (kończąca szczepienie pierwotne) po 2 miesiącach od pierwszego szczepienia, - czwarta dawka szczepionki (dawka uzupełniająca, kończąca szczepienie podstawowe) - po 12 miesiącach od pierwszej dawki. ;/;/ no a Ty piszesz o dniach;/;/ i jak to mam rozumiec? Kurcze chyba glupia jestem:p |
|
|
|
|
#3530 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w tej przyspieszonej wersji jest tak jak Miska napisala bo ja tez tak bylam szczepiona
|
|
#3531 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
!!Przed 70 pod biustem 86 w...170..59 kg wagi..w pasie 63 biodra 90 teraz w biuście 94 [/QUOTE]No to może i mnie te 94 styknie o ile dostane 300 a nie jakieś małe wisienki:p tylko teraz pytanie niby jak tu się wykłócać z lekarzem jak ona mówi ze mi nie wepchnie ;/;/; Bo fakt .. moj chlop to wioadomo , ze i 40 by u mnie widzial pewnie chco sie do tego nie przyznaje poczciwy :p a ja .. ja nie napieram bo koscista jestem gora jak nieszczescie wiec bedzie ze to moje od BOGA:P Ot.. takie male klamstewko ![]() Willma a Ty kiedy robiłas? Po dzieciach tak? |
|
|
|
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, czy imprezka już skończona?
Horito
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#3533 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Drogie, czytam Was i czytam ...i normalnie skończyc nie mogę
ja tez planuje op. Prosze doradzcie kto jest najlepszy w warszawie, albo w Polsce?;-) Nie wiem gdzie sie udać Z wawy Byłam u Stańczyka, ale jakos mi nie podszdł Prosze powiedzcie tez gdzie tutaj znajde jakies zdjęcia? Bo pewnie to by mi najbardziej pomogło wybrac lekarza... przejrzalam cz.1 ale tam chyba sporo zostalo zdjec wycietych..w cz. 3 troche jest ale nie wiele. czy jest tutaj jakas galeria zdjęć? Przeczytałam tez, ze macie swój klub , co musze zrobic, żeby móc w nim uczestniczyć? Pozdrawiam Was wszystkie i zazdroszcze tym, które juz maja piersiaki!!!
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3534 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podaję moje wymiary: wzrost 164cm waga 45,5 kg pod biustem 68cm w biuście przed op. niewiele więcej (miska A )odległość m-dzy centralnymi punktami brodawek 19 cm pas 62 cm biodra 84cm I mam mentory anatom. 430cc |
|
|
|
|
#3536 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3537 |
|
Raczkowanie
|
Bo fakt .. moj chlop to wioadomo , ze i 40 by u mnie widzial pewnie chco sie do tego nie przyznaje poczciwy :p
a ja .. ja nie napieram bo koscista jestem gora jak nieszczescie wiec bedzie ze to moje od BOGA:P Ot.. takie male klamstewko ![]() Willma a Ty kiedy robiłas? Po dzieciach tak?[/QUOTE] Ja robiłam 5 miesięcy temu..po dzieciach.. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!!Przed 70 pod biustem 86 w...170..59 kg wagi..w pasie 63 biodra 90 teraz w biuście 94 [/QUOTE]Willma miałaś przed operacją taką różnicę między obwodem pod biustem i w biuście jak niektóre po operacji Przy zerowej wyjściówce implant 300 w życiu nie da obwodu 94cm ![]() Zgadzam się , że w Twoim przypadku implant 300 dał świetny rezultat , i nie dziwię się że tak twierdzisz
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3540 |
|
BAN stały
|
Lekka kicha. Od zeszłej soboty mam zatkany nos, pocę się itp w poniedziałek byłam u lekarza, mam leki, dostałam zwolnienie na 5 dni tj do piątku 22.01 włącznie. Tymczasem wszystko zdaje się wskazywać na to, że ten tydzień mi nie starczy na wyleczenie. Kurcze, nie chcę brać kolejnego zwolnienia, bo akurat w pracy jestem sama - zwykle jesteśmy we dwie z koleżanką, a ona do końca lutego jest na zwolnieniu - operacja usunięcia woreczka żółciowego. Ale z drugiej strony, jak pomyślę, że chora mam się wystawiać na kilkunastopniowy mróz, to załamka.... Chyba nie jestem w stanie aż tak bardzo poświęcić się dla kariery...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.

no 260 ma napisany przedział 250 a 300 powiedziała ze mi upcha co da rade , ze będzie chciała te 300
, i nie dziwię się że tak twierdzisz