|
|
#1021 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Etorebka- część V
Cytat:
złożyłam o 21.51 zamówienie na czarna emilke i użyłam twojego kodu tylko to moja pierwsza etorebka i nie wiem za bardzo jak to jeszcze z tymi kodami jest bo przelew mam zamiar zrobić dopiero w sobotę i myślałam ze dopiero wtedy dostaniesz wiadomość o skorzystaniu z kodu. a wogóle to dziewczyny mam pytanie.. zmieszczę się do szkoły w emilce?? bo kliknęłam ja a teraz się dopiero zastanawiam czy nie będzie za mała...
|
|
|
|
|
#1022 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
muszę się jak prawdziwa zakupoholiczka ukrywać z tą torbą :P aaa no i przelewem, już zrobiony ![]() Cytat:
podoba mi się tu u was- fajne oderwanie się od rzeczywistości sesji np. więc będę tu chyba częściej zaglądać
Edytowane przez Nat2706 Czas edycji: 2010-01-21 o 22:42 |
||
|
|
|
#1023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego co dziewczyny pisały to Emilka mieści A4 ale w miękkiej okładce, z mniejszymi zeszytami nie będzie problemu. To zależy co do szkoły nosisz?
|
|
|
|
|
#1025 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo, nie na jakieś najcięższe dni, ale jest bardzo pojemna, nie masz się czym martwić wiem z doświadczenia
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2010-01-21 o 22:47 |
|
|
|
|
#1027 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
. w sumie to nosze moze ze 2-3 podręczniki i troche zeszytów wiec powinno byc dobrze. pozatym zostały mi w sumie 3 miesiace szkoły wiec na wiele to sie do niej w niej nie nachodze ![]() Cytat:
Edytowane przez delan0ue Czas edycji: 2010-01-21 o 22:50 |
|||
|
|
|
#1028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedna mniejsza się przyda - nie zawsze trzeba taszczyć ze sobą tyle rzeczy
|
|
|
#1029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I Yesmi (ale to chyba nowa kolekcja ), bo siostra sobie zażyczyła Musimy tylko obie na pensje poczekać I może jakiś rabacik wpadnie, będę się dzielić z siostrą na pół wszystkim, co się uzbiera
|
|
#1030 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a jak się dostaje taki własny kod rabatowy?
|
|
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
Musisz zamówić coś na swoje nazwisko
|
#1033 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem pozytywnie nastawiona do zycia, wiec psychicznie znosze ta sytuacje, ale drazni mnie juz ta bezczynosc Ilez mozna w domu siedziec...Ale jutro mi maja wniosek o staz wyslac, wiec byc moze od lutego bede juz pracowac chociaz za te 650zlMusi, wkoncu mieszkamy razem Cytat:
Gwoli scislosci: studiowalam 5 lat i zawsze tak bylo, ze w piewszej polowie miesiaca szalalam, a po 15 jadlam zarcie Tesco Glupota i tyle - aczkolwiek mimo, iz podobno z glupoty sie wyrasta u mnie nie do konca to dziala Ja po prostu nie moge miec pieniedzy - rozplywaja mi sie nie wiadomo na co (jeszcze teraz byly wyprzedaze... |
||
|
|
|
#1034 | ||
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Czuję się samotny i niechciany pośród tylu popularnych kolegów![]() Cytat:
skoro nigdzie na stronie etorebki nie ma podane kiedy wejdzie nowa kolekcja, to pewnie wyczytał to ktoś na wizażu
|
|
#1035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi jak na złość kiedy nie mogę sobie pozwolić na kolejną torebkę,bo byłaby to 4 od 2 tyg. to zaczęła podobać się czarna Emilka
|
|
|
|
|
#1036 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
Nie umiem przez tę Emilkę spać!
Tak normalnie to pewnie bym się jeszcze zastanawiała i zastanawiała... a akurat dzis jako pierwsza zauwazyłam ze znów emilki są w sprzedaży i wkręcam sobie, że to znak i że mam kupić ![]() swoją drogą to rzeczywiście coś w tym musi być bo ostatni raz wchodziłam na etorebke jakiś miesiąc temu...
|
|
#1039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba sobie obejrzeć każdą torebkę wymienić się z Wami wrażeniami a studia..poczekają![]()
|
|
#1040 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I do tej pory tego nie pojmuje![]() W ogole co tu sie dzis dzieje na tym watku Nie bylo mnie chyba z godzine a tu ze 4 strony...
|
||
|
|
|
#1041 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze nie widziałam żadnej z jakąś etorebką i przez to, że sama mam, to teraz gdzie nie idę to się rozglądam czy jakaś dziewczyna może nie ma etorebeczki![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
jak zobaczysz ją na żywo przymierzysz sobie na ramię to już zostanie z Tobą na zawsze![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
bierz i się nie zastanawiaj![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
jakby nie mogli wejść na wizaż i się dowiedzieć gdzie trzeba kupować![]() Wątek szaleje
|
|
#1042 |
|
Wtajemniczenie
|
no i emilka kliknięta jak mówiłam
|
#1043 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
( i teraz nie wiem, czy to czasem nie byl blad...) Moze do maja sie cos ruszy z praca, tez zalezy na jakim jestes kierunku i co bys chciala robic, no i czy masz znajomosci Ale badz dobrej mysli, nie ma sie co zniechecac na samym poczatkuJa nadal wierze, ze moje bezrobocie ma jakis glebszy sens Ale to nie ten watek Koncze juz ten drazliwy dla mnie temat i zaczynam myslec skad wziac kase na Emilke Cytat:
|
||
|
|
|
#1044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pisałaś, że masz jakieś rzeczy na sprzedaż, wystaw, ja wystawiłam na szafie i sprzedałam już 3 i kasa już prawie uzbierana
|
|
#1045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Drogą impulsu wybrałam Ciebie i tyle Może akurat uzbierasz na tę torebkę - bo wiem co znaczy taka chcica bez środków Dziś już zapłaciłam z mBanku do mBanku ![]() Myślicie że jutro ją wyślą??
|
|
#1046 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Miałam nie szaleć ale pod wpływem mego męża mi się kliknęło a miał być telewizor i szlaban na torebki, perfumy, ciuchy i kolczyki ![]() Cytat:
Ja uwielbiam perfumy i mam ich hmmm za dużo Cytat:
Cytat:
mam nadzieję, że to będzie trafiony wybór tak jak było z Aną, Emilką i Amber ![]() A Emilia i Andi szare to te same odcienie? Patrzyłam na fotki w katalogu ale nie dostrzegłam różnicy.
|
|
#1047 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jutro musze poszukac paska to wystawie jeszcze spodnice Emilka bedzie moja![]() A co do pracy - do jakiegos Mac'a czy innego fast fooda mozesz isc i raczej nie bedzie problemu z zatrudnieniem ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
To emocje przy oczekiwaniu - bezcenne![]() Jeszcze raz dziekuje za skorzystanie z kodu
|
||
|
|
|
#1048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1049 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziękuje za skorzystanie z kodu dwóm osobom ... pochwalcie się co kupiłyście
Edytowane przez Iduś Czas edycji: 2010-01-22 o 01:10 |
|||
|
|
|
#1050 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam 3 teraz bede sie czaic na jakies kremowe i chcialabym w nowej kolekcji duza czarna kopertowke itd itp![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- dobry wyborjak Emilki znikneły to tyle osob zaczelo decenaic ich piekno ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.

Proszę ujawnij się na forum i pochwal się zdjęciami nowej torebeczki
złożyłam o 21.51 zamówienie na czarna emilke i użyłam twojego kodu
bo kliknęłam ja a teraz się dopiero zastanawiam czy nie będzie za mała...

nawet nie wiesz jak mi milo sie zrobiło
Ty dostałas znizke chyba 5 zl i ja tyle samo na konto
muszę się jak prawdziwa zakupoholiczka ukrywać z tą torbą :P 

w końcu znajdziesz wymarzoną pracę - trzymam kciuki 
Ilez mozna w domu siedziec...Ale jutro mi maja wniosek o staz wyslac, wiec byc moze od lutego bede juz pracowac chociaz za te 650zl