Etorebka- część V - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-21, 22:39   #1021
delan0ue
Raczkowanie

Dot.: Etorebka- część V

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
I znów dziękuję jakiejś miłej Wizażance za skorzystanie z kodu o 21.58 Proszę ujawnij się na forum i pochwal się zdjęciami nowej torebeczki
nie jestem do końca pewna ale to chyba ja złożyłam o 21.51 zamówienie na czarna emilke i użyłam twojego kodu tylko to moja pierwsza etorebka i nie wiem za bardzo jak to jeszcze z tymi kodami jest bo przelew mam zamiar zrobić dopiero w sobotę i myślałam ze dopiero wtedy dostaniesz wiadomość o skorzystaniu z kodu. a wogóle to dziewczyny mam pytanie.. zmieszczę się do szkoły w emilce?? bo kliknęłam ja a teraz się dopiero zastanawiam czy nie będzie za mała...
delan0ue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 22:41   #1022
Nat2706
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
Ojej Kochana nawet nie wiesz jak mi milo sie zrobiło Ty dostałas znizke chyba 5 zl i ja tyle samo na konto

Dokonałas najleszego wyboru sama mam Emili i Kocham nad zycie a jaki kolorek zamowilas?

brałas za pobraniem czy przelewem?
kolor szary- meeeega się jej nie mogę doczekać!! trochę miałam dylemat bo już mam w domu zarową i primarkową szarą torebkę w podobnym rozmiarze, ale jednak dla mnie szara emili jest bezkonkurencyjna i do czarnej się nie umywa! muszę się jak prawdziwa zakupoholiczka ukrywać z tą torbą :P
aaa no i przelewem, już zrobiony

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość

Super, że zamówiłaś Emilkę ... w takim razie pochwal się wrażeniami jak już do Ciebie przyjdzie
na pewno się pochwalę! podoba mi się tu u was- fajne oderwanie się od rzeczywistości sesji np. więc będę tu chyba częściej zaglądać

Edytowane przez Nat2706
Czas edycji: 2010-01-21 o 22:42
Nat2706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 22:41   #1023
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
no ceny to mają kosmiczne .... ja się dziwie, że ludzie nie sprawdzaja przed zakupem co to za firma Mizensa, nie wpiszą w google ... przecież strona etorebki pojawia się jako pierwsza , a cena ma o wiele niższe niz na allegro
też mnie to zastanawia - bo kupujących te torebki na allegro jest sporo... i nawet nie decyduje tu możliwość odbioru osobistego, bo większośc sprzedawców jako lokalizację ma wpisane 'net' i tylko wysyłka
Stary 2010-01-21, 22:42   #1024
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez delan0ue Pokaż wiadomość
nie jestem do końca pewna ale to chyba ja złożyłam o 21.51 zamówienie na czarna emilke i użyłam twojego kodu tylko to moja pierwsza etorebka i nie wiem za bardzo jak to jeszcze z tymi kodami jest bo przelew mam zamiar zrobić dopiero w sobotę i myślałam ze dopiero wtedy dostaniesz wiadomość o skorzystaniu z kodu. a wogóle to dziewczyny mam pytanie.. zmieszczę się do szkoły w emilce?? bo kliknęłam ja a teraz się dopiero zastanawiam czy nie będzie za mała...
Dziękuję Wiadomość przychodzi od razu po skorzystaniu, a rabat na konto wpływa po wpłacie pieniążków
Z tego co dziewczyny pisały to Emilka mieści A4 ale w miękkiej okładce, z mniejszymi zeszytami nie będzie problemu. To zależy co do szkoły nosisz?
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 22:43   #1025
Nat2706
Raczkowanie

Cytat:
z tego co tu wyczytyłam od pan-wizażanek-ekspertek-etorebkowych to może być problem ze zmieszczeniem się do szkoły bo podobno A4 kiepsko wchodzi. Ale jak dla mnie to zaden powód żeby odmówić sobie przyjemności jej posiadania
Stary 2010-01-21, 22:45   #1026
lady_chwila
Zakorzenienie

Cytat:
a wogóle to dziewczyny mam pytanie.. zmieszczę się do szkoły w emilce?? bo kliknęłam ja a teraz się dopiero zastanawiam czy nie będzie za mała...
zmieścisz się spokojnie wiadomo, nie na jakieś najcięższe dni, ale jest bardzo pojemna, nie masz się czym martwić wiem z doświadczenia

Edytowane przez lady_chwila
Czas edycji: 2010-01-21 o 22:47
lady_chwila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 22:46   #1027
delan0ue
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję Wiadomość przychodzi od razu po skorzystaniu, a rabat na konto wpływa po wpłacie pieniążków
Z tego co dziewczyny pisały to Emilka mieści A4 ale w miękkiej okładce, z mniejszymi zeszytami nie będzie problemu. To zależy co do szkoły nosisz?
Cytat:
Napisane przez lady_chwila Pokaż wiadomość
zmieścisz się spokojnie wiadomo, nie na jakieś najcięższe dni, ale jest bardzo pojemna, nie masz się czym martwić wiem z doświadczenia
uff no to dobrze. mam tylko jeden podręcznik A4 i to akurat w miekkiej... w sumie to nosze moze ze 2-3 podręczniki i troche zeszytów wiec powinno byc dobrze. pozatym zostały mi w sumie 3 miesiace szkoły wiec na wiele to sie do niej w niej nie nachodze

Cytat:
Napisane przez Nat2706 Pokaż wiadomość
. Ale jak dla mnie to zaden powód żeby odmówić sobie przyjemności jej posiadania
też tak sądze

Edytowane przez delan0ue
Czas edycji: 2010-01-21 o 22:50
delan0ue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 22:47   #1028
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
z tego co tu wyczytyłam od pan-wizażanek-ekspertek-etorebkowych to może być problem ze zmieszczeniem się do szkoły bo podobno A4 kiepsko wchodzi. Ale jak dla mnie to zaden powód żeby odmówić sobie przyjemności jej posiadania
pewnie że tak jedna mniejsza się przyda - nie zawsze trzeba taszczyć ze sobą tyle rzeczy
Stary 2010-01-21, 22:49   #1029
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Apropo tego 1 marca zobaczcie jaki opis był na jednej z aukcji na allegro
"NIEKTÓRE MODELE TOREBEK MOGĄ POJAWIĆ SIĘ NA AUKCJACH PO RAZ OSTATNI.
PRODUCENT WYPRZEDAJE KOŃCÓWKI MODELI W ZWIĄZKU ZE ZBLIŻAJĄCYM SIĘ TERMINEM NOWEJ KOLEKCJI - OKOŁO 1 MARCA.
OSOBY ZAINTERESOWANE ZAKUPEM ZACHĘCAM DO LICYTACJI, PONIEWAŻ W KAŻDEJ CHWILI DANY MODEL MOŻE ZOSTAĆ WYPRZEDANY I NIE POJAWI SIĘ JUŻ WIĘCEJ."

ciekawe
O nie, o nie! Niech się Twila jeszcze 10 dni utrzyma pleaseeee I Yesmi (ale to chyba nowa kolekcja ), bo siostra sobie zażyczyła Musimy tylko obie na pensje poczekać I może jakiś rabacik wpadnie, będę się dzielić z siostrą na pół wszystkim, co się uzbiera
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 22:51   #1030
Nat2706
Raczkowanie

Dziewczyny a jak się dostaje taki własny kod rabatowy?
Stary 2010-01-21, 22:54   #1031
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Kod przyjdzie wraz z pierwszym zamówieniem - będzie z torebką w pudełku natakiej nie dużej karteczce z napisem etorebka i jakimś rysunkiem z przodu
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 22:55   #1032
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Musisz zamówić coś na swoje nazwisko
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 22:56   #1033
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
w końcu znajdziesz wymarzoną pracę - trzymam kciuki
Wiem że jest ciężko ale to nie tylko w Polsce taka sytuacja
A jakie kierunki skończyłaś ?
Ekonomie i filologie angielska Jestem pozytywnie nastawiona do zycia, wiec psychicznie znosze ta sytuacje, ale drazni mnie juz ta bezczynosc Ilez mozna w domu siedziec...Ale jutro mi maja wniosek o staz wyslac, wiec byc moze od lutego bede juz pracowac chociaz za te 650zl
Cytat:
A jakie ma wyjście ? Na pewno się Tobą zaopiekuje
Musi, wkoncu mieszkamy razem

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Już zapłaciłam!!!
Uff jakie emocje...
Mąż mnie chciał już z domu wyganiac jak się dowiedział, że znów torebkę kupuję
Żeby karolag22 nie padła nam z głodu użyłam jej rabaciku...
O dziekuje bardzo Ale nie pisalam tu tego zeby na korzystanie z kodu naciagac Gwoli scislosci: studiowalam 5 lat i zawsze tak bylo, ze w piewszej polowie miesiaca szalalam, a po 15 jadlam zarcie Tesco Glupota i tyle - aczkolwiek mimo, iz podobno z glupoty sie wyrasta u mnie nie do konca to dziala Ja po prostu nie moge miec pieniedzy - rozplywaja mi sie nie wiadomo na co (jeszcze teraz byly wyprzedaze...)...:cool : Na szczescie zawsze jest Tz
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 22:56   #1034
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
to ja tez moge powiedziec, że moje konto rabatowe głoduje po ostatnim zamówieniu
Mój kod jeszcze nigdy nie był użyty Czuję się samotny i niechciany pośród tylu popularnych kolegów

Cytat:
Apropo tego 1 marca zobaczcie jaki opis był na jednej z aukcji na allegro
"NIEKTÓRE MODELE TOREBEK MOGĄ POJAWIĆ SIĘ NA AUKCJACH PO RAZ OSTATNI.
PRODUCENT WYPRZEDAJE KOŃCÓWKI MODELI W ZWIĄZKU ZE ZBLIŻAJĄCYM SIĘ TERMINEM NOWEJ KOLEKCJI - OKOŁO 1 MARCA.
OSOBY ZAINTERESOWANE ZAKUPEM ZACHĘCAM DO LICYTACJI, PONIEWAŻ W KAŻDEJ CHWILI DANY MODEL MOŻE ZOSTAĆ WYPRZEDANY I NIE POJAWI SIĘ JUŻ WIĘCEJ."

ciekawe
Bardzo ciekawe skoro nigdzie na stronie etorebki nie ma podane kiedy wejdzie nowa kolekcja, to pewnie wyczytał to ktoś na wizażu
Stary 2010-01-21, 23:08   #1035
witch_18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Mój kod jeszcze nigdy nie był użyty Czuję się samotny i niechciany pośród tylu popularnych kolegów
Za duża konkurencja wokół

Mi jak na złość kiedy nie mogę sobie pozwolić na kolejną torebkę,bo byłaby to 4 od 2 tyg. to zaczęła podobać się czarna Emilka
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 23:10   #1036
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Dostaniesz go razem z torebką w kartonie, będzie przy rachunku, luzem w torbie lub gdzieś w kartonie
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 23:13   #1037
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Już się zebrałaś z tej podłogi?
Hihi no powoli dochodzę do siebie

!!Od 12 grudnia 2010!! Tylko przemyślane zakupy

czarnulka066 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 23:13   #1038
Fixi_Pixi
Zakorzenienie

Nie umiem przez tę Emilkę spać!

Tak normalnie to pewnie bym się jeszcze zastanawiała i zastanawiała... a akurat dzis jako pierwsza zauwazyłam ze znów emilki są w sprzedaży i wkręcam sobie, że to znak i że mam kupić

swoją drogą to rzeczywiście coś w tym musi być bo ostatni raz wchodziłam na etorebke jakiś miesiąc temu...
Stary 2010-01-21, 23:14   #1039
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaPPP Pokaż wiadomość
Ja sobie też już dzień wolny szykuję Muszę wszystko dokładnie oglądnąć
Ooo tak to na pewno będzie dzień wolny od uczelni trzeba sobie obejrzeć każdą torebkę wymienić się z Wami wrażeniami a studia..poczekają

Stary 2010-01-21, 23:15   #1040
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
przez Wizaz oczywiście Większości fajnych rzeczy i nałogów (zakupoholizm) nabawiłam się przez Wizaż - i cieszę się z tego niezmiernie
A trafiłam przez zupełny przypadek - coś podczytywałam i na dole mi się forum wyświetliło o etorebce więc kliknęłam - to były początki pierwszej części Zanim przeczytałam wszystko i się odezwałam na forum minęło trochę czasu ... Bo po prostu mnie jeszcze mania torebkowa tak nie wciągnęła Ale po zamówieniu Milli czerwonej - bo to był pierwszy udany zakup na etorebce - już jakoś poszło I teraz to codziennie muszę tu zajrzeć na nasz wątek - jakoś mnie ciągnie do Was
Widze, ze Bog mi cie zeslal na ten watek juz dawno temu i mial w tym cel - mialas mnie poinformowac o pojawieniu sie Andi pudrowej

Cytat:
no ceny to mają kosmiczne .... ja się dziwie, że ludzie nie sprawdzaja przed zakupem co to za firma Mizensa, nie wpiszą w google ... przecież strona etorebki pojawia się jako pierwsza , a cena ma o wiele niższe niz na allegro
Tez sie zastanawialam czemu ci ludzie kupuja tak drogo te torebki na all... I do tej pory tego nie pojmuje

W ogole co tu sie dzis dzieje na tym watku Nie bylo mnie chyba z godzine a tu ze 4 strony...
Stary 2010-01-21, 23:20   #1041
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Będziesz zadowolona z szarej Emilki Nie stresuj się - jakość i wygląd etorebek na żywo jest rewelacyjna ! Mam kilka torebek z Carry i bardzo je lubię ale ich jakość przy etorebce to lipa - Carry mają gorszą skórkę i wykonanie, etorebka robi torby ze skórki ekologicznej która wygląda jak naturalna no i te torebeczki przyciągają zazdrosne spojrzenia - bo w sklepie ich kupić nie można więc nie są aż tak popularne.
Ja na żywo tylko raz widziałam etorebeczkę u jakiejś dziewczyny - i cieszę się z tego że pół miasta ich nie nosi
Ja też mam wrażenie, że dziewczęta obserwują moją Elvie jeszcze nie widziałam żadnej z jakąś etorebką i przez to, że sama mam, to teraz gdzie nie idę to się rozglądam czy jakaś dziewczyna może nie ma etorebeczki

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:
tak będzie ale zawsze możesz zamówić a jeśli torebka Ci się nie spodoba możesz ją odesłać - nie robią problemów ze zwrotami ale podejrzewam że jak na żywo obejrzysz zamówioną torebkę to na pewno jej już nie oddasz
Na pewno jak zobaczysz ją na żywo przymierzysz sobie na ramię to już zostanie z Tobą na zawsze

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Fixi_Pixi Pokaż wiadomość

Tak normalnie to pewnie bym się jeszcze zastanawiała i zastanawiała... a akurat dzis jako pierwsza zauwazyłam ze znów emilki są w sprzedaży i wkręcam sobie, że to znak i że mam kupić

swoją drogą to rzeczywiście coś w tym musi być bo ostatni raz wchodziłam na etorebke jakiś miesiąc temu...
Kobietko...to znak bierz i się nie zastanawiaj

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
Widze, ze Bog mi cie zeslal na ten watek juz dawno temu i mial w tym cel - mialas mnie poinformowac o pojawieniu sie Andi pudrowej

Tez sie zastanawialam czemu ci ludzie kupuja tak drogo te torebki na all... I do tej pory tego nie pojmuje

W ogole co tu sie dzis dzieje na tym watku Nie bylo mnie chyba z godzine a tu ze 4 strony...
Jak weszłam na all i zobaczyłam te ceny to oczy mi się wielkie zrobiły (i tak mam już wielkie) A widać, że ludzie kupują jakby nie mogli wejść na wizaż i się dowiedzieć gdzie trzeba kupować
Wątek szaleje

Stary 2010-01-21, 23:32   #1042
strawberry
Wtajemniczenie

no i emilka kliknięta jak mówiłam

POSZUKUJE: książek George'a R. R. Martina - saga Gry o tron.
strawberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 23:35   #1043
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
kochana, a Ty jesteś po ujk? hmm, nie mów, że tak ciężko z pracą, bo ja zaczynam w maju poszukiwania
Nie, ja studiowalam w Krakowie, ale wrocilam do rodzinnych Kielc ( i teraz nie wiem, czy to czasem nie byl blad...) Moze do maja sie cos ruszy z praca, tez zalezy na jakim jestes kierunku i co bys chciala robic, no i czy masz znajomosci Ale badz dobrej mysli, nie ma sie co zniechecac na samym poczatku
Ja nadal wierze, ze moje bezrobocie ma jakis glebszy sensOczywiscie zartuje, ale wkurza mnie to, ze ludzie bez jakiejkolwiek wiedzy i doswiadczenia dostaja prace po znajomosci, a ludzie z wiedza marnuja swoj potencjal. W ogole duzo rzeczy mnie wkurza w tym kraju Ale to nie ten watek Koncze juz ten drazliwy dla mnie temat i zaczynam myslec skad wziac kase na Emilke

Cytat:
Napisane przez Fixi_Pixi Pokaż wiadomość

To przeznaczenie - nie mysl juz dluzej nad tym tylko ja bierz
Stary 2010-01-21, 23:37   #1044
lady_chwila
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, ja studiowalam w Krakowie, ale wrocilam do rodzinnych Kielc ( i teraz nie wiem, czy to czasem nie byl blad...) Moze do maja sie cos ruszy z praca, tez zalezy na jakim jestes kierunku i co bys chciala robic, no i czy masz znajomosci Ale badz dobrej mysli, nie ma sie co zniechecac na samym poczatku
Ja nadal wierze, ze moje bezrobocie ma jakis glebszy sensOczywiscie zartuje, ale wkurza mnie to, ze ludzie bez jakiejkolwiek wiedzy i doswiadczenia dostaja prace po znajomosci, a ludzie z wiedza marnuja swoj potencjal. W ogole duzo rzeczy mnie wkurza w tym kraju Ale to nie ten watek Koncze juz ten drazliwy dla mnie temat i zaczynam myslec skad wziac kase na Emilke

To przeznaczenie - nie mysl juz dluzej nad tym tylko ja bierz
Ja dopiero w maju piszę maturę i chciałam po pracować
Pisałaś, że masz jakieś rzeczy na sprzedaż, wystaw, ja wystawiłam na szafie i sprzedałam już 3 i kasa już prawie uzbierana
Stary 2010-01-21, 23:47   #1045
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
O dziekuje bardzo Ale nie pisalam tu tego zeby na korzystanie z kodu naciagac
W życiu bym Cię o to nie podejrzewała
Drogą impulsu wybrałam Ciebie i tyle
Może akurat uzbierasz na tę torebkę - bo wiem co znaczy taka chcica bez środków

Dziś już zapłaciłam z mBanku do mBanku
Myślicie że jutro ją wyślą??

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-21, 23:50   #1046
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
wow ... szybko działasz
Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość

ale szalejecie zaraz wszystko bedzie wyprzedane hihi
Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość

Szaleniec! Czekamy na fotki

Miałam nie szaleć ale pod wpływem mego męża mi się kliknęło a miał być telewizor i szlaban na torebki, perfumy, ciuchy i kolczyki

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Alien to moje pierwsze kupione perfumy wysokopółkowe – mam jeszcze Insolence Guerlain i Addict Diora, ale je dostałam od ExTżów po zaledwie jednym slowie że mi się bardzo podbają

Dziś jeszcze kupiłam meteoryty GT, ale też zapłacę w następnym tygodniu

Ja uwielbiam perfumy i mam ich hmmm za dużo

Cytat:
Napisane przez PaulinaPPP Pokaż wiadomość

Szalejecie dziewczyny Landi jest śliczna , zamówiłaś rudą? A na Liye czerwoną już od dawna mam ochotę
Tak Paulinko, zamówiłam rudą od dawna miałam na nią oko.

Cytat:
Dobry wybór szczególnie Landi - sama ją mam Czerwona Liya zresztą też jest śliczna ! Czekamy na fotki
Już się nie mogę jutra doczekać mam nadzieję, że to będzie trafiony wybór tak jak było z Aną, Emilką i Amber

A Emilia i Andi szare to te same odcienie? Patrzyłam na fotki w katalogu ale nie dostrzegłam różnicy.
Stary 2010-01-22, 00:08   #1047
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Ja dopiero w maju piszę maturę i chciałam po pracować
Pisałaś, że masz jakieś rzeczy na sprzedaż, wystaw, ja wystawiłam na szafie i sprzedałam już 3 i kasa już prawie uzbierana
Juz wystawilam ksiazke Jutro musze poszukac paska to wystawie jeszcze spodnice Emilka bedzie moja
A co do pracy - do jakiegos Mac'a czy innego fast fooda mozesz isc i raczej nie bedzie problemu z zatrudnieniem Chociaz ostanio moja kolezanka przeszla tez wszystkie knajpy i tylko w jednej mieli miejsce...Ale do maja duzo czasu - miejmy nadzieje, ze cos sie ruszy

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

Cytat:

Jak ja wysylam z ipko do ipko, to pieniazki sa natychmiast na drugim koncie, wiec wnioskuje, ze tu jest tak samo - zatem jutro powinni ci wyslac torebke To emocje przy oczekiwaniu - bezcenne

Jeszcze raz dziekuje za skorzystanie z kodu Oby mi sie udalo uskladac rabat i pieniazki przed wyprzedaniem Emilki
Stary 2010-01-22, 00:13   #1048
lady_chwila
Zakorzenienie

Cytat:
Juz wystawilam ksiazke Jutro musze poszukac paska to wystawie jeszcze spodnice Emilka bedzie moja
A co do pracy - do jakiegos Mac'a czy innego fast fooda mozesz isc i raczej nie bedzie problemu z zatrudnieniem Chociaz ostanio moja kolezanka przeszla tez wszystkie knajpy i tylko w jednej mieli miejsce...Ale do maja duzo czasu - miejmy nadzieje, ze cos sie ruszy

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

Jak ja wysylam z ipko do ipko, to pieniazki sa natychmiast na drugim koncie, wiec wnioskuje, ze tu jest tak samo - zatem jutro powinni ci wyslac torebke To emocje przy oczekiwaniu - bezcenne

Jeszcze raz dziekuje za skorzystanie z kodu Oby mi sie udalo uskladac rabat i pieniazki przed wyprzedaniem Emilki
dobrze będzie, też użyję Twojego kodu
Stary 2010-01-22, 01:06   #1049
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:

na pewno ... torebkę powinnaś mieć w poniedziałek

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Bardzo ciekawe skoro nigdzie na stronie etorebki nie ma podane kiedy wejdzie nowa kolekcja, to pewnie wyczytał to ktoś na wizażu
możliwe ... podglądają Nas

Cytat:
Hmm to zależy ile musisz brać rzeczy do szkoły. Jeżeli kilka zeszytów A5 to myśle, że dasz radę... format A4 też na styk wejdzie

dziękuje za skorzystanie z kodu dwóm osobom ... pochwalcie się co kupiłyście

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Edytowane przez Iduś
Czas edycji: 2010-01-22 o 01:10
Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-22, 08:48   #1050
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
kolor szary- meeeega się jej nie mogę doczekać!! trochę miałam dylemat bo już mam w domu zarową i primarkową szarą torebkę w podobnym rozmiarze, ale jednak dla mnie szara emili jest bezkonkurencyjna i do czarnej się nie umywa! muszę się jak prawdziwa zakupoholiczka ukrywać z tą torbą :P
aaa no i przelewem, już zrobiony

na pewno się pochwalę! podoba mi się tu u was- fajne oderwanie się od rzeczywistości sesji np. więc będę tu chyba częściej zaglądać
to super tez mam szara napewno bedziesz zachwycona, a szarych torebek nigdy za duzo ja mam 3 teraz bede sie czaic na jakies kremowe i chcialabym w nowej kolekcji duza czarna kopertowke itd itp jutro bedizesz ja miec wiec czekamy na recenzje i fotunie

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Cytat:
A4 wchdozi na styk mi w teczkach przy wyjmowaniu lekko rogi sie niszcza, jesli ktos zamierza kupic Emilke do noszenie rzeczy formatu A4 to niezbyt polecam

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Cytat:
Napisane przez strawberry Pokaż wiadomość
no i emilka kliknięta jak mówiłam
dobry wybor

jak Emilki znikneły to tyle osob zaczelo decenaic ich piekno

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Cytat:

dziękuje za skorzystanie z kodu dwóm osobom ... pochwalcie się co kupiłyście
napewno Emilke badz Andi

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości