|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV
Mell
A to inna sprawa - "usprawiedliwiona" nieobecnosc na wizazu rozumiem ![]() Ewelain ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4292 |
Wtajemniczenie
|
Eve
No dobra... powiem Ci... Bardzo podobasz mi sie w avatarku ![]() ![]() no moje dziecie juz spi ![]() ![]() Mam juz wolne Pogadajmy ![]() i czekamy na wiesci od Anulki
#4293 |
Wtajemniczenie
|
mój też padł jak kawka, wypił mleko, butle wyrzucił, zachodzę do niego a on już lula, wymęczył go tatko jak mnie nie było
![]() pogadajmy pogadamy a nikogo nie ma! Na poniedziałek jak tylko wrócimy od rodziców jestem umówiona na oglądanie fotelików, maxi cosi, beby confort iseos i chicco key, są używane, ale ponoć bezwypadkowe i w100%sprawne, zobaczymy w poniedziałek czy coś wyjdzie z tego Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2010-01-21 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Zakorzenienie
|
iwcia a z kim jesteś umówiona na te foteliki?
![]() ja w weekend może pojadę z moim M zob foteliki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4295 |
Wtajemniczenie
|
no cisza tu znow... a odswiezam cały czas...
To obejrzyj i przymierz.... zobacz sobie tez testy, zebys wiedziala przed zakupem. Marika wiem ze szalejesz na kompie... tylko sprobuj sie TU nie odezwac ![]() Carolajna do Ciebie to samo co wyzej... Heksa ![]() Male ![]() Eve ![]() Malutka ![]()
#4296 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Wszystkim naszym ukochanym babciom dużo zdrówka, dla imieninowych Agnieszek ![]() ![]() U nas nocka taka jak poprzednia, bez żadnych pobudek, wstanko o 7 rano ![]() ![]() ![]() ![]() Bercia ojej współczuję tego paskudnego zęba ![]() Gossik gratuluję udanego przejścia do spacerówki ![]() Blondynkapoznan fajne te garnki ![]() Katrin ![]() ![]() ![]() Ewelain Dawid też sam nie zaśnie, trzeba mu coś ponucić, potrzymać za rączkę, pomasować nóżkę albo bujać za pupcię. Jeżeli chodzi o zaśnięcie Tż’ta to ok. zdarza się, ale jego późniejsze zachowanie jest nie do przyjęcia ![]() Anulka jak tam po pierwszym dniu w pracy? Mell co za sen ![]() Magducha fajne te zabawy ![]() Ursull prosimy o ładne skomentowanie swojego opisu na nk ![]() Jagoda ach te nasze chłopy, ja dzisiaj też ze swoim się pokłóciłam znowu ![]()
#4297 |
Wtajemniczenie
|
Malutka oj to teraz sie bedziesz kochana wysypiac...
Zazdoscimy ![]() ![]() ![]()
#4298 |
Zakorzenienie
|
Malutka
![]() pochwal się kozakami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny,ja na chwilkę.
Wszystkiego naj dla wszystkich milusińskich z poprzednich dni oraz dla dzisiejszego Iwa i jutrzejszych Zosi i Michasia ![]() Serdeczne życzonka dla babć i dziadków oraz Agnieszek ![]() Eve też tęsknię i wielki buziol za pamięć ![]() Jagoda ![]() ![]() Przyznaję,że nie czytałam was i mam spore zaległości,wparowałam tylko na ostatnią stronę.Wszystko to z dwóch powodów: brak internetu przez kilka ostatnich dni oraz przede wszystkim brak czasu. Wciąż jesteśmy w mroźnej Polsce i załatwiamy tysiące spraw.Najważniejszą udało się załatwić,czyli sprzedaż mieszkania i w związku z tym uwolniłam się od mojego ex ![]() ![]() ![]() Milusia robi furorę,ma już sześć ząbków,nie raczkuje,ale porusza się siedząc,wygląda to komicznie ![]() ![]() Kończę,bo serio brak mi czasu.Wracam w poniedziałek,więc we wtorek się odezwę i znowu będę was zanudzała ![]() Anulka doczytałam,że wróciłaś do pracy.Powodzenia maj dir ![]() Dobranoc laseczki i nie piszcie,aż tak dużo,bo nie dam rady nadrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Zadomowienie
|
hej moja niunia dopiero zasnela...
![]() ![]() ja sobie porozmawiam z moim tz'tem niech tylko sie obudzi..ale dostanie wpier*** moja siostra dzis miala operacje na szczescie jest dobrze ale dopiero jutro lekarze jej powiedza czy nie bedzie glucha na jedno ucho ![]()
#4301 |
Zakorzenienie
|
Oj nie pisz mi tak bo se cUs pomysle...
![]() ![]() ![]() ![]() i nie ![]() Ursull - milosci ma !!! Czekam !!! Do wtorku nic nie zjem z tesknoty ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
Zakorzenienie
|
Kochane ja jak zwykle w niedoczasie
![]() ![]() Dla Iwa buziaczki ![]() Anulka jak pierwszy dzień w pracy, ciężko było? |
![]() ![]() |
![]() |
#4304 | |||
Wtajemniczenie
|
za co
![]() Cytat:
![]() jutro postaram się wkleić fotkę, powiem tylko tyle, że były przecenione z 349 zł na 199 zł ![]() Cytat:
![]() ad. 2 o jak fajnie ![]() ad. 3 ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4305 |
Zakorzenienie
|
Malutka czekamy jutro na focie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież chyba codziennie podajesz mu coś glutenowego więc wymioty też byłyby codziennie ![]()
![]() |
#4307 |
Zadomowienie
|
Czytam kolejne zaleglości, chyba wiecznie będe po tylach a chce byc fair
![]() blondynkapoznan - kurcze kupujesz takie drogie kaszki? róznia sie czymkolwiek od naszych? jagoda - nie zazdroszcze chorego podejścia twojej mamy. Bercia - i idzie tak bez pradu normalnie zyc? a moje zęby prosza sie o wizytę u dentysta ale jeszcze zwlekam do marca, jak sie skonczy szkolny cyrk. Mell - tak kochana po bardzoooo długicha zastanowieniach i dyskusjach poprzestalismy na espiro optima pro, obejrzałam go z każdej mozliwej strony i posiada opinię matki i dziecka więc się na niego zdecydowalismy, a te testy zderzeniowe nie zawsze odzwierciedlaja rzeczywistosc bo spotkałam wczoraj akurat koleżankę która miała poważny wypadek samochodowy wszyscy byli w szpitalu i tak jakos zapytałam o ich fotelik i mieli roana chyba tak sie to pisze i strzelił jeden pas wiec hmmmm..... i dzidzi miało coś z barkiem, więc zdalam się na własna opinię i tyle. I nikogo nie karce za drogie czy tanie foteliki żeby ktoś się nie poczuł urazony. Ja D daje i powinno sie ja podawac podobno nawet do 3 nawet i dłużej. Mój jest kladziony do lóżeczka i czasem sie powierci i zasypia a czasem pada w sekunde bez gadania. Caro - no to rzeczywiście sporo mlecia Ci Michaś je, Igorek rano zje kaszki ze 180ml i ok 16 czasami mleczko samo i na noc ostatnio samo mleczko i jak sie czasem w nocy ten raz obudzi to tez mleko. ale z Ciebie zadzior z tym allegro ![]() ![]() ona by słonia tymi swoimi wiadrami roz***ała ![]() pakusia - cwaniaczek z Kubusia, i zycia poza mamunią nie widzi. zuzanek - ale super zdjątko z avatarku. iwciag - kochana w C&A są super ogrodniczki za 19,29 i 39zł ja kupiłam za 29 i bardzo mi się podobaja na wiosna -lato bedą idealne. Hehe jaka poza ![]() rumiankowa - witaj ![]() katrin- ogromne brawa dla Marcelka, ja niedowierzam że moje dzieciatko jest tak w tyle z umiejętnosciami. madzia - no ![]() milena - i jestes zadowolona z doagnozy Pani malomównej? Dobrze że tylko jedno cwiczonko mu zaleciła, to nie tak źle. kaalinaa - czyli pracujecie nad 2 bobaskiem? DIDI - super focie, a jakiego fajnego kucyczka ma Nikolka ![]() esti - fajnie że już jestes , a Nikolka pięknie sobie radzi ![]() aniu - jak będę chciała cos wystawic to sie zgloszę, obiecuje. Eve - u nas z ubieraniem jest identycznie, glowa i ręce to istny koszmar. I zgadzam sie z dziewczynami masz zlociutkie dziecko, no anioł. malutka - ja tez moglabym sadzac małego na nocniczek bo wiem kiedy robi kake ale zaczne go przyzwyczajac tak wiosna - lato, jak będzie bardziej kumaty i zacznie cosik mówic. może lada dzień Dawidek zacznie raczkowac, trzymam za to kciukaski. Debiut w sypialni udany i calkiem milutki. superzabulka - ten wasz Jasiu to niezły agent, a jaki mądry wiedział kogo wołac. U nas w sobote szykuje się impra uro mojego niegrzecznego Tż ![]() Lece do sypialni buziole na dobranoc pa ![]() Ps. jeszcze mam zaleglości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Zadomowienie
|
Witam!!! Jestem TZ Ewelain i z tego co widze to tylko ja jestem winny... oki rozumiem ale zonka przemilczala kilka waznych wedlug mnie aspektow min to ze sie obrazila i wyszla z pokoju na tv... W przeciagu 2 tyg musze oddac prace inzynierska na studiach wiec pisze po nocach bo mam dzienne... spie po killka "minut" i ona dorze o tym wie zasnalem ze zmeczenia na siedzaco... i to pare minutek przed jej przyjsciem!!!! nara
#4309 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4310 | |
Zakorzenienie
|
oo i tz Ewelain wie co to tz
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
![]() a np jakies kluseczki w zupkach jadł? jakos tak sojarzyłam ze Twój Mały codziennie cos glutenowego je ![]()
![]() |
#4311 |
Zakorzenienie
|
kaszki daje różne najczęściej Humany właśnie kluseczki je.Ale pamiętam że wtedy jak miał wymioty to też jadł rosół z manna i biszkopty.A dzisiaj znowu rosół z manna.Więc już nie wiem nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4312 |
Zakorzenienie
|
Blondi widzisz kluseczki mączne to też gluten
![]() Więc yo nie uczulenie na szczęście ![]() Spróbuj np za kilka dni dać mu mannę i obserwuj...jak się powtórzy to nie dawaj przez jakiś czas
#4313 |
Zakorzenienie
|
dziaij ok 2,5h po obiedzie.A moze miec uczulenie na manne blyskawiczna? ta bobovity toleruje
|
![]() ![]() |
![]() |
#4314 |
Zakorzenienie
|
blondi to może nie być uczulenie
![]() ![]() Zrób mu za kilka dni ekspozycje na manne i zobacz czy to o to chdziło
#4315 |
Zadomowienie
|
dzis ja jestem pierwsza!! jednak moj tz napisal na forum a mowilam mu zeby nie pisal bo to nie jego forum..ale nie zwazajcie na jego wiadomosc!!!
niunia juz baraszkuje po pokoju a ja zasypiam na siedzaco ![]() ![]()
#4316 | |
Zakorzenienie
|
moje dziecko śpi a ja czuwam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- marika jakie drogie kaszki? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Cytat:
Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2010-01-22 o 07:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Zadomowienie
|
mala ostatnio wstaje po 7 iwec i ja wstaje..a polozylam sie kolo 2..
blondynka cala noc czuwalas??nie spalas??i jak sie maluch czuje??
#4318 |
Zakorzenienie
|
naszczęście w nocy nic się nie działo ale wiadomo spałam jak na szpilkach wieczorem mały wszystko zwrócił.Myślałam że się w nocy obudzi.Ale się nie budził.O 7:30 dostał mleko.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Wtajemniczenie
|
Czeeee
Witam witam i o zdrowie pytam ![]() Iwo dziękuje wszystkim ciociom za życzenia i przesyła słodkiego buziaka ![]() Blondi u nas wystąpiło uczulenie na gluten, przy pierwszym podaniu glutenu, za wcześnie podałam. Kurde ja wiem co to ulewanie, żyganie, Iwo do niedawna ciągle ulewał i żygał. Marika dasz radę, tyle karteluszek dla Ciebie to przecież bułka z masłem ![]() Malutka no pięknie! oby wszystkie nocki takie były! Mell zapomniałam wczoraj nawiązać do Towjego snu, miałam pytanko i zapomniałam, chciałam spytać czy jak się obudziłaś zajrzałaś tam ![]() STÓWKA DLA MICHAŁA! Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2010-01-22 o 08:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4320 |
Zadomowienie
|
cze iwciag!!!jak minela nocka?? moja niunia jak pierwszy raz podalam gluten to bolal ja brzuszek ale z dnia na dzien przeszlo jej i jest juz dobrze
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.