![]() |
#4471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary
Cytat:
dlatego kupuję pewnie z 70% ciuchów tylko po przecenie , wtedy faktycznie nie płaci sie tylko za firmę ale po prostu za fajny ciuszek czy torebkę i za rozsądną cenę ![]() np mój jeden z ostatnich zakupów - kupiłam płaszcyk, który na poczatku kosztował 529 zł - cena z kosmosu !!!! ![]() ![]()
21 lat z WIZAŻEM ![]() ![]() Edytowane przez Gonia Czas edycji: 2010-01-21 o 19:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Rozeznanie
|
dziś w arkadii widziałam jedną czarną plisowaną sukienkę rozm S, była rozpruta przy zamku
#4473 |
Paul's girl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o la dra też pamiętałam ![]() ja nadal jej pragnę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzisiaj byłam w Złotych Tarasach i Galerii Mokotów wczoraj na Targówku |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Zakorzenienie
|
A jednak wspominane wcześniej sukienki z plisowanym dołem nie są wcale przecenione na 59,90, tylko nadal schodzą po 79zł. Dzisiaj kupowałam jedną dla Pralinki i miała na metce cenę 59,90, jednak na kasie wybijało ciągle 79zł :/ Ale oznajmiłam kierownikowi, że kupuję ją za cenę z metki i koniec
![]() ![]() Sobie natomiast kupiłam szaro-biały długi pasiak, szary sweterek zapinany na zamek (przeceniony ze 169zł na 79,90zł) i piękną torebkę z nowej kolekcji, tą samą co ma Izabellini ![]() ![]()
#4480 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
w ogóle nie podobają mi się. ![]() co do jakości rzeczy to rzeczywiście, czasem to jest tragedia, nawet nie ma po co przymierzać mimo, że dana rzecz ma fajny fason/kolor itd.. ![]() a już chyba najbardziej mnie wkurza gdy widzę bawełnianą bluzkę za 150zł z wystającymi nitkami, poprutym szwem, ubrudzoną ![]()
![]() |
#4481 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, nadal proszę o zakup mi czarnych zamszowych muszkieterek w rozmiarze 37 albo czarnych snejków również w tym rozmiarze
![]() ![]() Jeśli któraś z Wizażanek widziałaby którąś z tych rzeczy w Warszawie to również proszę o informacje ![]() Mam nadzieje, że w końcu mi się uda znaleść te rzeczy podobnie jak Pralince ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4482 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jestem przeszczęśliwa ![]() ![]() Wizażanki jesteście super ! ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A za numer dziękuję ![]() ![]() Pralinko ależ nie ma za co ![]() ![]() ![]() Wklejam fotkę mojego małego cudeńka PS. Moja 9-miesięczna córcia jak zobaczyła tą torebkę to dosłownie oszalała ![]() ![]() ![]() Załącznik 2804599
Edytowane przez boszenka69 Czas edycji: 2010-01-21 o 21:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Konto usunięte
|
a ja dziś kupiłam świetną marynarkę z asymetrycznym zamkiem, z materiału a la surowa wełna za 99 (przecena z 289, lol)
i bluzkę, którą już mam, ale ta była tańsza o 20 zł i lepiej leży, choć w tym samym rozmiarze, więc poprzedniczka idzie do zwrotu - to jedyna rzecz jaką znalazłam ze swoich poprzednich zakupów ![]() różnicę w cenie bluzki wydałam na biżuterię w camaieu ![]() przecenili kozaki, o ktorych pisałam wczesniej z 399 na 229 - mierzyłam, ale jakoś nie poczułam, ze muszę je mieć, uff ![]() a dziewczynom narzekającym na odległość do Zary - ja od niedawna mam niecałe 3 km i to jest dopiero przekleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4486 |
Zakorzenienie
|
ja do jednej z Zar mam 1 km
![]() ![]() ktoś się ze mną policytuje?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4487 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziekuje za info ![]() dziewczynki, a czy ktoras z was widziała moze snejki 39? gdziekolwiek. są jeszcze? ja tak jak pralinka ( z tego co pamietam ![]() p.s pami etacie może czy 2 styczen by l wolny od pracy? Edytowane przez monia_737 Czas edycji: 2010-01-21 o 22:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4488 | |||||
Zakorzenienie
|
Potwierdzam, że z tymi sukienkami w kokardą (podobnie jak z szarymi z zipami i plisowanymi z długim rękawem) można się nieźle przejechać
![]() ![]() ![]() Poza tym kupiłam jeszcze szarą taką jakby dresową marynarkę za 99 zł z 359 zł ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do lakieru, to mam nadzieję, że dobrze będzie i u mnie trzymał, bo zazwyczaj ładnie pomalowanymi paznokciami cieszę się góra dwa dni ![]() A powiedź mi jeszcze ile warstw nakładasz, żeby uzyskać w miarę intensywny kolor? Dobrze kryje? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jeszcze raz przyjrzałam się tej i doszłam do wniosku, że dużo by zyskała, gdyby ten pasek można było odpinać lub chociaż ułożyć tam pod torebką i nosić na samym łańcuchu - chociaż znowu jeden łańcuch jak dla mnie przy takiej dużej torbie wygląda troszeczkę komicznie ![]() No ale wiadomo, nie każdemu musi się wszystko podobać ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() Tak z ciekawości aż zapytam, do której masz tak blisko?
![]() |
#4489 |
Zakorzenienie
|
A jak będę zwracać coś, za co płaciłam kartą, to mniej więcej po jakim czasie będę mieć na koncie pieniądze?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4490 |
Raczkowanie
|
Witam, mam pytanie do Zaromaniaczek z Warszawy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Raczkowanie
|
myślę ze tak 2-3 dni no chyba ze to bedzie przed weekendem to dobiero w pn
---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- a i mam jeszcze pytanko, widziała któras z was moze te butki z nitami? kupiłam je w I-szej turze, ani razu nie uzywane, tylko co, okazalo sie ze jednego nita na samym czubeczku nie ma, kiedys pamietam ze jakby cos to pani powiedziala ze moge wymienic na te same lub oddadza mi gotowke, ale mojego rozm. juz nie bylo same 41 ![]() pomozcie, moze daloby rade cos z nimi jeszcze zadzialac Edytowane przez monia_737 Czas edycji: 2010-01-21 o 22:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4492 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4493 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez pronunciation Czas edycji: 2010-01-21 o 22:57 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4494 | ||
Zakorzenienie
|
no i mam nowy obiekt westchnień
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
Zakorzenienie
|
:O miętowy ?!
szukam takiego od jakiegoś już czasu, jeśli jest podobny do tego w załączniku to proszę o kontakt : ) Załącznik 2804886 |
![]() ![]() |
![]() |
#4497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Eggnogg Czas edycji: 2010-01-22 o 00:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Zakorzenienie
|
sliczny ten lakier! Muszę się rozejrzeć za takim, bo kupiłam jakiś z Vipery, ale to w ogóle nie to!
jejku siedzę w pracy, już mi się oczy zamykają.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4499 | ||
Zakorzenienie
|
mam do was pytanie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4500 |
Paul's girl
|
dziś lub jutro wybieram się do dobrze zaopatrzonej Zary. jeśli ktoś ma jakieś marzenia to poproszę o PW + link do wyraźnego zdjęcia tej rzeczy (albo w wątku, ale nie wiem czy to nie będzie zaśmiecanie). Płacę kartą więc nie będzie możliwości zwrotu tej rzeczy, oczywiście paragon wyślę razem z rzeczą.
Edytowane przez istari Czas edycji: 2010-01-22 o 06:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.