|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Schudnę- mam cel. Wspólne odchudzanie dlaa załamanych swoją wagą.
Oj,wczoraj mialam zly dzien i musialam sie caly czas powstrzymywac,zeby nie podjadac.Jakos dalam rade,ale nie bylo latwo.Dzis poki co dobrze,ale pozno wstalam,wiec jeszcze wszystko przede mna.Waga ok,choc wczoraj lekko podskoczyla do gory,dzis juz spadla..69 sie ustabilizowalo.Nareszcie. Doczekalam sie upragnionej 6 z przodu na stale.Kolejny moj cel to 65,ale przypuszczam,ze bedzie mi malo,zalezy ile cm przez ten czas poleci,a na zbyt wiele nie licze.
foltynka pewnie na zakupach szaleje.Pochwal sie koniecznie co kupilas.
|
#1802 |
|
Raczkowanie
|
mam pytanie czy te kostki do żucia SANKOM naprawdę działają ? Stosował je ktoś ? Warto je kupić czy lepiej odpuścić ? http://photos03.allegroimg.pl/photos...5/85/885958580
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawa sprawa z tymi kostkami
jak znajdę jakieś opinie w necie to dam znać Wydaje mi się, że mogą one działać jeżeli wzbudzą silną autosugestię Ja tak miałam z herbatkami Vitax- wierzyłam że działają i schudłam przez chyba 3 tyg 5 kg![]() na podwieczorek- garść orzeszków nerkowca
Edytowane przez niuniulka1989 Czas edycji: 2010-01-20 o 17:09 |
|
|
|
#1804 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zamówiłam sobie dzisiaj zestaw do paznokci żelowych i od weekendu (nastawiam się, że w piatek juz przyjdzie) mam zamiar uczyć się zdobić ładnie i dyskrtnie swoje paznokcie (mam dość malowania codziennie ich, bo lakier odpryskuje, nie kryje dokładnie itp) ![]() A co do żarełka, dobrze, a nawet b. dobrze. Niestety okres dzisiaj dostałam, więc z aktywności to tyle co z auta do sklepu, z auta do domu ;D. ale już jutro zamierzam ćwiczyć, powiem Wam, że o ile do diety mam motywacje, to do ćwiczeń jej brak ;D. Menu: Iś: dwie paróweczki drobiowe z musztardą. IIŚ: srek hom Danio. O: jajecznica z warzywami (papryka, pieczarki, cebula, szczypiorek) + jabłko z marchewką. Podwiczorek 1 większa kromka ciemnego chleba z warzywami i białkiem (jajko i wędlinka). Kolcja: jogurt naturalny z migdałami wkrojonymi ![]() Waga pokazała dzisiaj 71, ale mam okres, wiec nie wiem czy wierzyc jej czy nie
Edytowane przez SharMea Czas edycji: 2010-01-20 o 23:10 |
|
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
Moje dzisiejsze
![]() Ś: jogurcik z musli O: warzywka na patelnię P: orzeszki nerkowca (troszkę za dużo ich zjadłam,ale taaakie dobre ![]() K: twarożek Dużo piłam dzisiaj: 2 zielone herbatki, prawie 1,5 litra wody z agua slimem, 1 puszka napoju energetycznego (ale tylko 9 kcal miał ) Teraz jestem straasznie głodna... a ile nauki jeszcze przede mną...;(Swoją drogą pusto dzisiaj na wątku ![]() SharMea- u mnie z cwiczeniami też "średnio"- żeby to tak delikatnie ująć brzuszek pobolewa, czuję że jutro (najdalej pojutrze) będzie @... ciekawe jak będzie z apetytem... Dziś mój mąż wcinał fryteczki a potem dwa Kit Katy a ja nic- tylko zerkałam na te smakowitości i nie ruszyłam![]() Ależ się rozpisałam
|
|
#1806 |
|
Zadomowienie
|
Czesc wszystkim,
Nie pisalam,ale trzymam się "w miare" dzielnie ![]() Po tygodniu waga spadla o 0,9 kg, wiec chyba nie jest zle. Dzis na sniadanie salatka z ryzu, kukurydzy, tunczyka, ogorka i fasolki + zielona herbata ![]() II ś, serek wiejski, Obiad: warzywka na parze A na kolacje nie mam jeszcze pomyslu.
|
#1807 |
|
Rozeznanie
|
Waga wczoraj wieczorem i dzis rano pokazala 58,9
![]() spadlo mi tez ok 1 cm z kazdej czesci ciala ![]() ehh.. dzis ide do babci i cos czuje ze troche slodyczy bedzie, bo wiecie jakie sa babcie ;/ ale w miare mozliwosci postaram sie nie jesc
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś zjadłam jogurcik (Diat
.Pychotka, ale pewnie spooro kcal;/Na obiadek chyba będzie ryż brązowy z sosem warzywnym... Kusiło mnie, by wstąpić do przychodni i się zważyć, ale jestem przed @ i waga pewnie byłaby troszkę przekłamana, więc po co się stresować ahh, jak mi się marzy ta 6 z przodu.... jeszcze parę dni do końca miesiąca więc wszystko jest możliwe![]() Zauważam, że nie mam jakiś wielkich chęci na słodycze bardziej to ogólna chęć zjedzeina czegoś bo żołądek boli (boli mnie już od poczatku diety, pisałam kiedyś o tym).Folti, mam małe pytanko odnośnie wyglądu Twojej skóry. Czy miałaś wcześniej rozstępy i czy teraz masz? Ja mam trochę, zastanawiam się czy jest szansa że same znikną (choć zapewne jestem naiwna myśląc że mogą same zniknąć
|
|
#1809 |
|
Zadomowienie
|
nie mam.. Tzn dziś np rano byłam głodna ale jak miałam zjeść kanapkę to mnie odrzucalo. W końcu wmusiłam w siebie 2 kanapki z serkiem almette. czuję głód ale jeść mi się nie chce
![]() wczoraj byłam na wyjeździe i zjadłam - rano serek wiejski, później ok 17: 2 cheesburgery i shake'a :/ i to wszystko co zjadłam chociaż wiem że nie powinnam wchodzić nawet do mc donalda
->76,6....30.07->72,7... ...65,5kg.. .60![]() Edytowane przez Dociakowa Czas edycji: 2010-01-21 o 13:23 |
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
Też tak miałam z aptetytem jakiś czas temu (już podczas dietkowania)
Uznaję, że nie powinnam kupować orzeszków nie mogę się powstrzymać przed jedzeniem ich.. i tak w 2 dni zjadłam 150 g nerkowców![]() ![]() Na obiadek jednak zrobiłam warzywka na patelnię. Postanawiam dziś już nic nie jeść, jeżeli głodnieję to może zjem kisiel, bo tych orzeszków jednak za dużo było...
|
|
#1811 |
|
Rozeznanie
|
Wlasnie wrocilam od babc ;p Zjadlam paluszki rybne(ok 5) (mialy w sobie pelno oleju ... fuj takie tluste byly ;/) ale nie chcialam babci przykrosci zrobic ;p oczywiscie byla kawa i slodkosci ;p (pierniki, czekolada
)
|
|
#1812 |
|
Przyczajenie
|
Laski która chce się ze mną odchudzać? Od dzisiaj? ?Macie dosc swojego ciala? ja mam! Piszcie! bd sie wymieniac informacjami moje gg 3069513 piszcie!!!
|
|
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
Lilunia- my tutaj wymianiamy się spostrzeżeniami z diety i jadłospisami
zapraszamy do czytania i pisania )Jak postanowiłam, tak zrobiłam- nie jadłam już nic po obiadku. Głodu nawet nie odczuwam, bo przespałam prawie cały dzień;D Wogóle ja cały czas sennna jestem. Chyba nadeszła pora, by zrobić badania krwi czy czegoś mi tam nie brakuje
Edytowane przez niuniulka1989 Czas edycji: 2010-01-21 o 21:04 |
|
|
|
#1814 |
|
Rozeznanie
|
Rozpływam się przy nowej piosenc Iry *.* (Nie pozwól mi odejść). Po prostu kocham głos Gadowskigo
![]() Dzisiaj ćwiczyłam, byłam zła, bo znów jakis problemy się mnie uczepiły, więc tak ćwiczyłam, że aż mnie nogi bolą ;] ale to bardzo dobrze ;D. mimo iż były krótkie (20 minut) to były intensywne, więc jestem zadowolona ![]() z jedzeniem było podobie jak wczoraj, wiec nawet nie chce mi się pisać jadłospisu ;D. Może jutro znów na wage rano wskocze, choć wiem, że te 71 moze byc niestabilne jeszcze
|
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spokojnie. Lepsze to niz slodycze ja tez niekiedy po 100g zjem a waga w dol leci - a codziennie po garsci do sera - na zdrowie!
|
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
Uff, to lżej mi
![]() Właśnie ściągam sobie ćwiczenia 8minutowe te na brzuch i pośladki mi się podobają chyba po 2 serie każdej z nich na początek wystarczą . Po @ będzie wiecej (tak sobie tłumaczę, bo @ jeszcze się nie zaczął )
|
|
#1817 | ||
|
Zakorzenienie
|
witajcie kochane
![]() ![]() ![]() miałam problemy z neostradą ale już wróciłam ![]() wczoraj byłam na zakupach, nakupiłam massee ciuchów na wyprzedażach, same małe S i XS wiec teraz już nie moge przytyć wczoraj nie jadlam planowo bo byłam w trasie, ale dzis juz ładne posiłki co 3 godziny ![]() jestem po pracy, wymeczona, ale na maxa szczęśliwa ![]() pozdrawiam Was kochane buziaki
|
|
|
#1818 |
|
Zadomowienie
|
Foltynko powiedz mi czy jak Ty schudłas pierwsze 10 kg to widziałaś dużą różnicę??
ja schudłam tak między 8 a 9 kg.. ale różnicy za dużej nie widzę.. Spodnie mi zlatują z tyłka, pasek mogę zapiąć na 3 dziurkę a nie jak na początku-ledwo na pierwszą.. ale poza tym nie widzę..
|
#1819 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niuniulka a jakie to ćwiczenia? Podziel się )Folti gdzie można kupić jogurt o którym wszyscy piszą na forum, że to Twój.
|
|
#1820 |
|
Raczkowanie
|
witam Was
![]() ja już po śniadanku,owsianka,2 wafle ryżowe,2 czerwone herbaty i płatki nestle fitness.Czuję się tak najedzona że chyba nie wstanę z krzesła na aerobik chyba dzisiaj nie pójdę bo ksiądz chodzi z kolędą.Przydałoby mi się robić jakieś ćwiczenia w domu ale jakoś nie mam siły I ciągle ciągnie mnie do jedzenia,już nie wiem co robić ![]() miłego dnia Wam życzę
|
#1821 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was, ja zaczęłam odchudzanie 9.01.2010, narazie udało mi się zgubić 3kg, jestem na lekkiej dietce, nie jem słodyczy, nie piję alkoholu, zdrowo się odżywiam. Do tego skaczę na skakance. Zobaczymy jak dalej mi pójdzie. Ale nie poddaje się.
Edytowane przez angie81 Czas edycji: 2010-01-27 o 13:06 |
|
|
|
#1822 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Waga pokazuje 58,8 ![]() Dwa tygodnie temu kupilam sobie spodnie obisle i pisalam wam, ze jeszcze troche w udach sa przyciasne a teraz juz sa dobre Chce ktos moze kupic therm line II ?? Dwa opakowania - razem 160 tabletek
"To, że jestem z drewna, nie znaczy, że interesują mnie deski" Edytowane przez amfa333 Czas edycji: 2010-01-22 o 13:30 |
|
|
|
|
#1823 | ||
|
Zakorzenienie
|
witajcie kochane
Dzien dobry ![]() Dociakowa ![]() Tak, ja dopiero zobaczylam roznice jak schudlam ok 10kg ! po jakims 1,5 miesiaca. Bo widzisz jak przytyłam, to nie myslałam,ze jestem az tak gruba.. wolałam nie ogladac sie w lustrze ![]() Głownie mi sie wydaje,ze jak sie szybko chudnie (takie są moje odczucia ) to nie widzimy roznicy. Ja np wazac 52 kg kiedys ciagle widzialam w lustrze jakiegos MONSTERA bo nie moglam sie nauczyc do tego,ze jestem chuda ![]() bylam na zakupch 2 dni temu i jawet Ski były mi duze i jak spojrzałam w lustro to naprawde teraz sie sobie podobam ![]() Ewczy ![]() Tu na forum dzielimy sie spostrzezeniami i ja polecilam innym laseczka włąsnie jogurt DIAT z Lidla - firmy MILBONA - dodaje fotke!Sa w 4smakach cena 1,39 zł około. w 250gr jest ok 150kcal - ja dodaje do niego jeszcze otreby, zarodki pszenne, orzechy, slonecznik i wcinam... bardzo pożywny jak jade do lidla to biore cała palete 12sztuk- wybieram ze spodu najdluzej ważne bo daleko mam do Lidla DZIŚ: - śniadanie: jogurt DIAT z dodatkami: orzechy nerkowca, oteby, zarodki pszenne, slonecznik, migdały ![]() - obiad: (dzis szybki do mam wyjscie do miasta przed praca) - zupa warzywna 9 składnikowa - podwieczorek w pracy: 2 kiwi - kolacja w pracy: serek wiejski ![]() dzis mało, oczyszczam sie, po wtorku we wtorek bylam w gosciach i jadlam to co mi dali,bułke kajzerke, z masełkiem, zóltym serem, schabowy w panierce od 4 miesiecy pierwsze jasne pieczywo :-o dziwnie smakowała
|
|
|
#1824 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
Ewczy- ćwiczenia 8 minutowe to seria 5 ćwiczeń właśnie po osiem minutek
nie sa jakieś wyjątkowo ciężkie i szybko się je robi- bo równolegle z filmem . Bardzo spodobały mi się te ćwiczenia na brzuszek, bo bardzo czuję że mięśnie pracują![]() Ja filmiki pobrałam z chomika ![]() Dziś zjadłam sobie warzywka na patelnię i 5 paluszków rybnych. Na kolacyjkę najprawdopodbniej będzie Diat z musli
Edytowane przez niuniulka1989 Czas edycji: 2010-01-22 o 19:06 |
|
|
|
#1826 |
|
Raczkowanie
|
Kurka a ja dziś nie jestem z siebie dumna. Byłam u koleżanki, bo uczymy się do sesji i to była pora obiadowa i skusiłam się na dwa krokiety. Byłam głodna. I w sumie dzień wyglądał tak:
Ś: orkiszowe na mleku + jabłko 2Ś: kanapeczka z polędwiczką i twarożkiem ogórkowym okolo 11 13.00 druga kanapeczka 16.00 nieszczęsne krokiety 20.00 sałatka z tuńczyka, ciemnego makaronu, papryki, ogórka, jajka W ogóle te koleżanki od nauki na mnie najechały jak powiedziała, że schudłam i powiedziałam co jem. Stwierdziły, że wcale nie ubyło mi tkanki tłuszczowej tylko woda ze mnie uleciała. I stwierdziłam, że po części tak może być i że muszę zacząć liczyć kalorie żeby mi za mało nie wychodziło. Wybieram się w najbliższym czasie po DIAT. Pewnie on jest z cukrem, ale jak wy go jecie i chudniecie to jest okej, a jakąś przyjemność trzeba mieć :P
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
Diat ma substancję zastępczą (SPLENDA), stąd tak mało kalorii
. Ja też się dzisiaj w niego zaopatrzyłam, specjalnie do Lidla poszłam![]() Moje dzisiejsze: warzywka na patelnię + 5 paluszków rybnych Diat z musli bananowym 2 jabłuszka
|
|
#1828 |
|
Rozeznanie
|
A dzis byla bomba kaloryczna
![]() orzeszki ziemne w posypce paprykowej, pizza i piwko ;p boje sie jutro wejsc na wage ![]() Hymmm na usprawiedliwenie mam to, ze slyszalam tez gdzies o takim sposobie na diecie, ze raz lub dwa razy w miesiacu mozna zrobic sobie dzien w ktorym sie je wszystko, zeby "rozkrecic" organizm ![]() Aaaa zapomnialam wam nawazniejszego napisac mierzylam sie dzis iii gorna czesc uda - 57 cm ;oQrcze nie wiem jeszcze raz bede musiala sie zmierzyc bo nie wierze ;o
"To, że jestem z drewna, nie znaczy, że interesują mnie deski" Edytowane przez amfa333 Czas edycji: 2010-01-22 o 22:45 |
|
|
|
#1829 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
wrocilam z pracy, jest - 16 stopni, ledwo doszłam do domu,bo chodze pieszo 30 min spacerów mi sie zachciało na odchudzanie ogólnie to tak, zgłodnialam i wlasnie gotuje sobie mała pierś z kurczaka, w pracy o godz 18 jadlam serek wiejski,moj 4 posiłek i to miałą byc kolacja, ale zgłodniałam a sniadanie dopiero ok 9 wiec zjem sobie fileta, bo to samo białko, a spac tak pójde ok 1-2. Musze jeszcze przebrać pościel, rozłożyc i posegregować pranie i kilka innych rzeczy do roboty.. Dziś w pracy, podczas rozmowy z jednym kolesiem o byle pierdołkach, on mowa: A Ty już całkiem przestałaś jeść?? Uważaj, bo niedlugo Cie nie bedzie widać za długopisem dobra lece zajrzeć do fileta
|
|
|
#1830 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
foltynka Ty xs kupilas,a ja sie ostatnio cieszylam,ze M byla dobra.No ale ja 69 kg mam.Ale juz niedlugo....
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.

)
a ile nauki jeszcze przede mną...;(

jeszcze parę dni do końca miesiąca więc wszystko jest możliwe

ale już wróciłam 
na aerobik chyba dzisiaj nie pójdę bo ksiądz chodzi z kolędą.Przydałoby mi się robić jakieś ćwiczenia w domu ale jakoś nie mam siły