|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010!!! :)
Cytat:
W Bulgarii tez bylismy w zeszlym roku tylko ze na nartach tez tydzien i badzo zadowoleni bylismy w tm roku tez mielismy jechac w to samo miejsce no ale w ciazy na nartach nie mozna, a ja samolotem tez nie chce latac w ciazy. Mysle, ze tak juz jak dzidzi bedzie mialo 2 latka to wrocimy do podrozowania a narazie morze, gory i mazury
|
|
|
|
|
#4082 |
|
Zadomowienie
|
aniaa22 a masz ciązowe? czy zwykle?
Jak ciazowe to kupowalas na allegro? moze spedajacego polecic- chodzi mi o jakos materialu, jak masz w domu to sa sprawdzone
|
|
|
|
#4083 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam spac kobitki
dobranoc |
|
|
|
#4084 |
|
Zadomowienie
|
To ja w koncu ide umyc siebie i wlosy.. bo nie dojde nigdzie..
A moj leń już mnie bardzo mocno trzyma i ciągnie do łoooża... |
|
|
|
#4085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po domu tez w getrach biegam tylko i w bluzach chodze wogole teraz jak nigdzie nie wychodze oprocz z psem, do sklepu i czasami do znajomych to prawie sie nie maluje. Nudzi mi sie juz w domu strasznie, ale najgorsze jest to, ze nic nie robie a i tak na nic nie mam czasu jakos tak ucieka szybko. Jak pracowalam mialam wszystko jakos zorganizowane i poukladane a teraz? Juz za kilka godzin bedzie piatek a przeciez byl przed chwila poprzedni i co stalo sie z 5 dniami>? A co ja robilam? tak z psem na spacer, forum, obiad hmmm ale to nie chyba caly dzien wiec nie wiem czuje sie tak jakbym miala jakies czarne dziury kazdy dzien jest taki sam, nie moglabym byc kura domowa i robic kazdego nia to samo i tylko menu bym zmieniala. Kiedys myslalam, ze to fajne "pachniec" tylko i nie musiec sie martwic o nic. Moze i fajne, ale nie dla mnie. Moze jak bedzie dzidzia to bedzie inaczej nie wiem, ale nie chce szybko zostawiac dzidzi po maciezynskim tzn nie chce od razu zostawiac dzidzi dopiero jak roczek skonczy chce wrocic do pracy ja tak lubie swoja prace Oj sie rozpisalam sorki, ze pisze glupoty, ale nikt mnie nie zrozumie. Ide sie przejsc z psem sie przewietrzyc |
|
|
|
|
#4086 |
|
Zadomowienie
|
aniaa poprosilam mame i dzwonila dzis do Invicty. Trzeba zarejestrowac sie okolo 2 tyg wczesniej, 3 lekarzy wykonuje podobno i kosztuje 200zl a z plytka 280 zl. Ja na pewno sie wybiore, wiec moge potem dac znac, czy warto.
|
|
|
|
#4087 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
p.s. no i jest nas dwie, piszące głupoty... |
|
|
|
|
#4088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jaki jest Twoj wyuczony zawod? |
|
|
|
|
#4090 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4092 |
|
Raczkowanie
|
no niby tak... mam nawet uprawnienia do uczenia i tłumaczenia języka biznesu ale niestety w mojej okolicy straszne zacofanie... Częstochowa jest strasznie hmm...jakby to ująć "ciasna" dla młodych osób, które nie mają "szerokich pleców"... Małe jest zapotrzebowanie w okolicy a więc pomimo tego, że mało jest filologów ros. to jest duża konkurencja... a jak się nie ma znajomości to nawet ciężko się wbić do biura tłumaczeń... Wcześniej jak studiowałam udzielam korepetycji itp ale to było w innym mieście a tutaj ros jest tylko w liceach i to paru...masakra ogólna... myśleliśmy z mężem że wyjedziemy po ślubie do innego miasta(w wawie ofert wszedzie multum jak dla mnie) ale dostał dobrą pracę, socjal dobry itp możliwości awansu, dobrze płatna więc odpuściliśmy i ja się tu męczę na bezrobociu... Mój tż stwierdził że nie po to mgr kończyłam aby pracować za grosze gdzieś i być poniewieraną więc stwierdziliśmy, że teraz dzidzia a może syt na rynku pracy dla mnie się jakoś ustabilizuje, i tak sobie czekamy na dzidziusia
|
|
|
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
No tak teraz nie ma co myslec o tym i sie stresowac dzidzia najwazniejsza, szkoda ze do wawy nie przyjechaliscie to bysmy na spacerki chodzily razem ;P Na forum z wawy chyba nie ma nikogo :/
Mysle, ze jakby maz pracy nie dostal dobrej to tu latwiej by dostal tez. Przynajmniej moj tz tak mowi, ze w wawie wiecej mozliwosci i perspektyw on przyjezdny jest wiec chyba wie co mowi ja w sumie jakos sie nie zastanawialam nigdy bo tu od zawsze, ale mamy bardzo duzo znajomych spoza wawy wiec chyba cos w tym jest. |
|
|
|
#4094 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak jak mówisz...teraz dzidzia najważniejsza!Z Czewy też chyba na wątku nie ma nikogo niestety... Dobra, ja zmykam, senna się zrobiłam od tego użalania się nad sobą ![]() Cieszę się bo dziś równo 12 tydz. Buziaki i dobrej nocki życzę Edytowane przez katia_ Czas edycji: 2010-01-22 o 00:54 |
|
|
|
|
#4095 |
|
Zadomowienie
|
Aha! Ta pani w rejestracji podobno jeszcze powiedziala, ze najlepiej przyjsc po 22 tc. Ja wlasnie na stronie nie moglam znalezc ceny, dlatego poprosilam mame, zeby zadzwonila i zapytala.
|
|
|
|
#4096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A myślałam, że ja jestem jakaś dziwna bo mnie też tak wywaliło ![]() Więc już się nie martwię bo nie jestem sama "wybrzuszona" ![]() No i mam 9 kilo na + ![]() Liczę, że po ciąży samo mi się zrzuci więcej niż przybędzie ![]() A dziś po pracy jadę z mamuśką wybierać sukienkę ślubną a na kościelny jak uzbieramy i się nam zachce to kieca już będzie, trochę się przerobi i już
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
|
#4097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolezanka przyniosla ciasto wiec sobie jem
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#4098 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kobitki
piąteczek juz ale sie ciesze, chco weekend w szkole :/
|
|
|
|
#4099 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() karolcia smacznego Musze isc do warzywniaka i po drodze do cukierni na osiedlu(wykupie pol sklepu)bassienkaw weekend tez spedzam w szkole i teraz do polowy lutego co tydzien bo zaliczenia ![]() siala_bala udanych zakupow |
|
|
|
#4100 |
|
Zakorzenienie
|
Papeteria a gdzie studiujesz i co? Opowiadaj
![]() Ja na szczescie mam tylko sesje letnią, wiec zimowej nie mam, i zjazdy co dwa tygodnie. A mysle,ze po lutym to jeszcze rzadziej bedzie... wkoncu w czerwcu gdzies obrona mnie czeka. ![]() DZIEWCZYNY ZE ŚLĄSKA... założyłam dziś watek dla kobitek ze Śląska, zarówno oczekujących jak i obecnych mam... zapraszam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=398639 Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2010-01-22 o 08:58 |
|
|
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
To nawet nie studia tylko studium
technik usług kosmetycznych (fajna sprawa).Przy czym zapisałam się tam bo zawsze lubiałam przeróżne mazidła i kolorówkę i pielęgnację ![]() Tylko teraz z wiadomych względów nie wszystko mi wolno |
|
|
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() a ja odkad tylko oczy otworzylam to mysle o tych ciachach Basi piec co prawda nie lubie ale na te ciacha mnie nalecialo. musze odszukac przepis i moze zrobie ![]() Alguien ja te ceny widzialam a teraz tez znalezc nie moge. ale gdzies na jakims forum tez ktos pisal ze 200 zł. no to jak kolo 22 tc to jeszcze mam czas akurat by wyszlo 2 tygodnie po mojej wizycie u gin |
|
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu jakie ciacha?
|
|
|
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4105 |
|
BAN stały
|
Hej, po wczorajszej wizycie w sumie ok... usg dop w pn.
Mam twardą macicę i zaleciła mi brać magnez 2 x dziennie. No i tyłozgięcie jednak jest, więc mówi że mnie tam będzie ciągnąć i ból który odczuwam to więzadła... no i ta twardość powoduje ból. Całkiem spokojna będę po usg. |
|
|
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziunia na pewno bedzie dobrze
Ania ślimaczki jak ślimaczki ale z całego serca polecam pieguski... niebo w gębie |
|
|
|
#4107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja do 3.02 chyba nie wytrzymam, jeszcze nie miałam 4 tyg przerwy miedzy wizytami |
|
|
|
|
#4108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kilogramy na bank zrzucimy o to sie nie martwie ba pewnie przy dzidzi schudniemy jeszcze bardziej niz przed ciaza. A i sukienka sie pochwal tez
|
|
|
|
|
#4110 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
mi też zaleciła nospę, wczoraj sobie wzięłam, widzę ze nawet jak mam pełny pęcherz choć trochę to mi przeszkadza. Wczoraj się popłakałam przed wizytą. Potem już byłam spokojniejsza. Bardzo to przeżywam.. ale staram się sobie tłumaczyć że wszystko będzie dobrze. Ostatnio mam tak że byle co i płaczę, nawet drobiazg... mam jakieś apogeum płaczu. Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2010-01-22 o 11:30 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.

po domu biegam a jak wychodze to pod spodnie